dissabte, 17 d’abril del 2010

En defensa de la llibertat d'expresió

"Toda persona tiene derecho a la libertad de investigación, de opinión y de expresión y difusión del pensamiento por qualquier medio"

"Las restricciones en la circulación libre de ideas y la creación de obstáculos al libre flujo informativo, violan el derecho a la libertad de expresión".

Declaración Americana de los Derechos y Deberes del hombre.


Davant les últimes intervencions en el "blog", que impedien a la gent comunicar-se en certa coherència hem considerat reactivar-lo.
Retrobar un espai digne per a comunicar-se. Perque creguem que es bó que la gent opine i participe de la vida del poble.


54 comentaris:

  1. Això és el que necessitem: informació i opinió.
    Per la meua part tot el respecte d'antemà als que no opinaran com jo.
    Salut.

    ResponElimina
  2. a vore si "els de sempre" mos deixen espai per a opinar.
    Molt bo per a ser el lema d'un blog:
    No compartix el que dius pero defensaré el teu dret a dir-ho.
    Avant i ací teniu una amiga.

    ResponElimina
  3. nomes falta que torne a entrar el de CRISTINA PAGA . Volvemos a las andadas.

    ResponElimina
  4. Espere que si el de Cristina paga tambè entra açí, el bloguer depure comentaris i no ho emitixca.

    ResponElimina
  5. El següent comentari d'un/a Anònim va ser enviat el 25 d’abril de 2010 15:55.

    Demane disculpes perquè va ser eliminat sense voler. Així que el torne a penjar.

    Aprofite aquesta novatada meua, per sugerir que utilitzeu niks o seudònims a la opció de Nom/URL. Serà més fàcil poder adreçar-nos entre nosaltres.

    "Em pareix molt bè la creació d'aquest nou blog, ara espere que li se faça propaganda per a que la gent deixe d'entrar en l'antic, i a mès espere que es comente la vida del poble, si es que passa algo perque ultimament, pareix que tot es tiga parat.
    De de bo no passa rès interessant, no fa rès ja el senyor alcalde?, perque seria bo que tornaren els comentaris bons per a que els que estem per açí, pugam ferse una idea del que passa en realitat.

    ResponElimina
  6. Comença este blog contradiguent el seu propi "lema" de Voltaire: "No compartisc el que dius, però defensaré fins la mort el teu dret a dir-ho". Dic aço perque veig que no has tornat a penjar un altre comentari que vas eliminar que parlava sobre la il.legalitat de la Serratella i sobre el presumpte tracte de favor que l'Alcalde Paco Martí va tindré respecte al tema. Oblit? o censura?. Espere que siga lo primer perque de lo contrari no podré creure mai mes en este blog que ni mes ni menys començà no fa ni 10 dies de manera grandiosa amb un alegato a la llibertat d'expresió transcribint part de la Declaració Americana dels Drets y Deures de l'home referida a la defensa de la llibertat d'expresió i que diu:

    "Toda persona tiene derecho a la libertad de investigación, de opinión y de expresión y difusión del pensamiento por qualquier medio"


    "Las restricciones en la circulación libre de ideas y la creación de obstáculos al libre flujo informativo, violan el derecho a la libertad de expresión".

    Tinc l'esperança de que tornes a penjar el comentari al que m'ha referit avans i així no et carregarás en nomes 10 díes el propi lema d'este blog que segons el bloger es creà en defensa, precisament, de la llibertat d'expresió. Salud.

    ResponElimina
  7. No patixques "Lliure Pensador". Crec que el comentari al que fas alusió també está penjat al blog de aielonoticies1. Per si de cas el "censor" també s'el carrega, l'he "rescatat" d'allí i l'he copiat al disc dur del m'ho ordinador, l'he depurat un poquet i a quedat de la seguent manera:

    Ay Antonio, Antonio¡¡, com a bo i antic peluquer, si que mos has pres el pel a tots batejant un negoci, en el que el seu edifici s’ha declarat judicialment com a ilegal, amb un nom tant mitg ambiental per a Aielo com " La Serratella". No siges tan socia "listo" i mes SOCIALISTE DEMÓCRATA. Dona example de cumpliment de les lleis i cumpleix allò que Jutges i Magistrats, per dos vegades, han sentenciat, es a dir, tanca la paraeta i adecúala a la legalitat vigent. Tu saps molt bé la il.legalitat de les naves on estás ejercint, desde fa mes de 10 anys, una activitat de saló de bodes que no pot desemvoluparse en una nave industrial edificada dins del poble i amb una lliçencia d’obres donada per a fer una finca de pisos. Així que tira la nave i fes una planta baixa com toca i que cumplixca la llei, o bé comprat un solar al polígon industrial i fes allí la nave, que diners en has gunyant de sobra, traslada allì l’activitat com ho han fet altres (Casa Lluís o El Cugol, en Ontinyent, per eixample, o Gasaqui açi en Aielo). Només així farás un ejercici molt saludable per a la democracia com es el d’acatar el cumpliment de les sentencies judicials i respetar els drets dels demés. Descansarás tu, el Alcalde o Alcaldes i Regidors que t`ho varen permetre i sobre tot els veins que viuen o anaven a viure algun día prop del saló de banquets.

    Ay Francesc Martí, “ferminet”, “ferminet”¡¡, qui anava a dir que tú, tant que bafanejaves de que et preocupaves per l'interés general de tots el aieloners, ara resulta que, per l'intrerés PRIVAT d'una persona, Antonio Bordería “El Peluquer” i de la seva empresa “La Serratella”, que a data de hui serà de les mes acaudalades d’Aielo i Comarca, vares consentir com Alcalde, donant-li llicencia d’obres per a finca de pisos, que es construirà una nave industrial, il.legal, dins del poble i que a mes a mes pareix ser que alberga una activitat que es pot considerar industrial per la gran quantitat de gent que convoca els díes que hi ha boda o bodes, i que deuría estar en un polígon industrial com ho están totes les sales de bodes hui en día. Però lo mes greu de tot es que, segons diuen, tú sabies molt bé que tot açò de legal no tenía res perque així t`ho informaren per escrit els Tècnics de l’Ajuntament. Aço no creus que podría ser delicte?. Ho feres per diners?.

    I després critiquen alguns el sou de pinter, mes val que l'Alcalde cobre un bon sou que no el cobre, presumtament baix mà, a base de beneficiar, i damunt de manera il.legal, a una persona gens necesitada como Antonio el de la Serratella, només per ser de la seva ideología socialista, encara que a data de hui crec que per el nivell de vida que porta i marca de cotxes que gasta no li deu de quedar molt, mijor dit rés, de l’ideari socialista. Ay Senyor, Senyor, si Pablo Iglesias alçara el cap. TODO PARA EL PUEBLO, PERO SIN EL PUEBLO.

    ResponElimina
  8. Desconec el pleit del de La Vall en el de La serratella,però conec bé el poble i em consta que
    -La Serratella es un model en la comarca on ve gent de fora a celebrar diferents events perque es troba més a gust que en el seu propi poble.
    -Ha donat feina a molta gent jove d'Aielo.
    -No conec queixes de veins per el lloc que ocupa, al contrari molta gent major es pot acostar sense tenir cotxe,cosa que trobe bona i sostenible.

    -Em pareix infundada i tendenciosa l'acusació d'enriquiment de ningun politic per aquesta construcció.

    -No crec que ninguna sentència indique a aquest empresari que tire la construcció.

    Deixeu l'odi i censurar a la gent per la seva ideologia i mireu pel benestar de la gent del poble.
    Cal construir i no destruir per destruir.
    bona nit.

    ResponElimina
  9. Lo de la Serratella es grave. ¿Quants diners haura guanyat Tony en una activitat ilegal durant mes de 10 danys. Raó diuen que sera el mes ric del poble. SOCIALISTE CLARO, PERO DE NOM COM TOTS ELS JEFES DEL PARTIT.

    Y lo de que dona treball als jovens. ¿FeN contractes de 16 hores al mes y pagar 90 euros per cada boda als cameros, y estos no van mes de 2 servicis al mes. ¿ Aixó es crear empleo.? Aixo es abusar del treballador perque a mes pareix ser que ni han treballador que ni siquiera estan asegurats.

    CONTINUEN EL CASOS DE CORRUPCIO SOCIALISTA Y CADA VEGADA MES GRANS.
    SEGUR QUE ENCARA EIXIRA ALGO DE TERRENOS URBANS Y DELS POLIGONOS.

    ResponElimina
  10. Que pena dones "lliure pensador", tens nostalgia d'aquells temps de represió on la gent de dretes era la que tenia diners. Hui en dia, i sobretot gracies als governs socialistes, no hi han diferencia de classes. Es perfectament compatible ser d' esquerres i tindrer diners. A veure si t'enteres d'una vegada.

    ResponElimina
  11. Parece ser que el LLiure pensador no ve las noticias, sino que se las inventa.La corrupción viene de la mano del Partido Popular, caso Gürtel, caso Matas,...y el odio y las ganas de hacer daño a gente honrada del pueblo viene directamente de tu boca.

    ResponElimina
  12. “LLiure pensador”, t’he de donar en part la raó, referent al teu comentari del 26 d'abril.

    Dic en part perquè la llibertat d’expressió ací està garantida, encara que sempre hem de tenir en compte la "protecció de la honra, la reputació personal i la vida privada i familiar" (article V).

    Com Voltaire, nosaltres també creguem en establir convencions, on cada persona ha de trobar el seu espai.

    Jo per la meua part no tinc cap problema en tornar a publicar l’Anònim del que tu parles, encara que un altre Anònim l’ha tornat a penjar, inclòs diu “millorar-lo".

    En aquets blog, que també és un espai comú, les convencions venen marcades entre d’altres per el respecte, l' argumentació i els fets. Esperem que entre tots i totes trobem aquest espai. Ara el toca a tu millorar-lo (també a nosaltres).

    ResponElimina
  13. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. Per favor aielonera, no façes cas de algunes persones i lleva per favor, al de Cristina paga que ja va boicotexar el blog antic i es carregarà aquest també.

    ResponElimina
  15. El dijous d'aquesta setmana plè extraordinari per aprovar els pressupostos del poble per aquest any.

    ResponElimina
  16. L'únic interes d'alguns es suprimir el debat, la lliure informació i expressió de la gent.
    Anit vaig tindre que eliminar 40 comentaris repetits que ja ens tenen avorrits, al mateix temps he tingut que restringir les entrades per a evitar açò.
    De moment sols poden fer comentaris els usuaris del blog.
    Ja donarem més informació.

    ResponElimina
  17. ¿llibertat d´expressio?
    ¿on està?
    la censura en un blog ni es democratica ni es llibertat d´expressio ni res paregut.
    Fique un blog que es diga psoe i eixina soles voreu alabances a vossaltres i critiques al alcalde.
    S`ompliu molt la boca amb la paraula llibertat, pero a l`hora de la veritat sou uns censors
    Que vergonya

    ResponElimina
  18. Politica del PARTIT POPULAR:
    1.- "repeteix una mentira de forma continua a veure si la convertim en realitat"
    2.- "si la corrupció ens afecta (i els afecte molt) intentem enmascarar-la, diguent que els corruptes son els altres, que res tenen que vore en la corrupció", a vore si en un poc de sort la gent s'ho creu.
    3.- "si hi ha un blog a on la gent s'expressa lliurement, hem de intentar boicotejar-lo fins a carregar-se'l".

    Dit açó, a mi no m'agradaria que s'eliminara ningun comentari, ja que tots tinguem dret a expresar les nostres opinions, però en sembla bé que el administrador d'aquest blog elimine aquells comentaris repetitius que tenen com a finalitat, de manera malintencionada, carregar-se aquest foro d'opinió.
    En aquest blog espere que no consegueixquen amb les seves manipulacions fer-nos el avorrir

    ResponElimina
  19. A l'Anòmim de les 20:36h del 28 d'abril:

    Jo crec que l'administrador el que no vol és precisament això: que no ens difículten fer comentàris, no eliminar-los sense més.

    Encara que opine que deurien de sobrar, en aquest blog, els comentaris que nomenen a persones privades del poble.

    Unes mínimes normes sempre hi han. I al qui no li agrade que no hi participe (ahí està també la llibertat).

    Salut

    ResponElimina
  20. Pense que la llibertat ha de tindre uns límits, els que fixa el respecte a la dels altres.

    Per eixa raó hi ha lleis i normes (escrites i no escrites), per a fixar eixos límits ja que desafortunadament nosaltres no som capaços de marcar-nos-els.

    ResponElimina
  21. me parece el colmo del control del blog el que el administrador elija que comentarios se publican y cuales no, los blogs existen porque en ellos hay libertad de opinar sin pasar el filtro de una persona interesada.
    Si el administrador controla todos los comentarios el sabe perfectamente quien los escribe y desde donde
    ¿que seguridad tenemos entonces en escribir aqui si no tenemos ni idea de quien es el administrador?
    Creo que con esta medida os cargais la finalidad del blog.
    Administradora si quieres controlar nuestros comentarios empieza por no ser tu anonima y al menos que sepamos quien es en concreto la persona que filtra y controla los comentarios.
    Si a la libertad de expresion pero sin filtros ni censuras,y en este caso esto es control y censura

    ResponElimina
  22. T'equivoques en dos coses:
    1º: els comentaris continuen siguent anònims i ningú sap qui l'escriu ni l'administrador ni ningú; a no ser q algú vullga manifestar-ho lliurement.
    2ºEl control s'ha fet per evitar els comentaris repetitius ,malsonants,que interrumpeixen el discurs i el debat.
    En qualsevol conversació no es tolerable q parlen tots al mateix temps, els insults etc...
    Si coneguem i utilitzem aquestos principis,(cosa que fa la majoria)no suprimirem cap d'aquestos.
    Com has pogut veure el teu .
    Però tampoc estem dispostos a que algú interrupisca la conversació.
    Sols hem eliminat el arxiconeut Cristina paga, que es va ficar 30 0 40 vegades. (Açò tampoc es normal i sols pot molestar a eixa persona que no vol sentir parlar. Doncs k no entre o que aporte algo.

    ResponElimina
  23. Creador del Blog. Como dices que crear un blog para que la gente opine y luego tu, sin darte a conocer te eriges en jueZ y parte para poder decidir que comentarios salen cuales no? Eso se llama CENSURA. Eso es lo que estas hciendo permitiendo que se critique al ALcalde y a su equipo de gobierno y anulando los comentarios que puedan ser a su favor.
    EL ANUNCIO DE CRISTINA PODRIA SER NO ADECUADO PER LO QUE TU, BLOGER ESTAS HACIENDO SOLO TIENE UNA CALIFICCACION (vERGONZOSO Y COBARDE Y DE UN SERVILISMO TUYO A FAVOR DE UN GRUPO POLITICO EL PSOE).

    ResponElimina
  24. algu en pot dir que hafet este alcalde per el poble a par de crear mal estar.

    ResponElimina
  25. Bloguer estas eliminant tot el que no te intereresa a tu i als socialistes.

    sinverguena

    ResponElimina
  26. Al que diu que ha fet el alcalde:

    LLIBERTAT per a poder parlar sense sensura encara que en este nou blog es preten per part del patriarques socialistes acallar les veus qees van denunciar els abusos socialistes.

    Per aixo han tancat el blog 1 y ara censuren les noticies que en este blog diuen la veritat.

    A mi me han borratja 4 comentaris.
    Espere que este mel respecten.

    De pena la politica de coacció i de control dels mitjos publicitaris que estan fent el PSOE en Aielo. Millor dit, Bravo i compañia per que els demes que donen la cara com a concejals desgraciadament no pinten res.

    LES SECTES HAN desaparegut en moltEs parts del mon. Per desgracia en Aielo Bravo encara el tenim entre mosatros y mes desgracia encara que pot estar llavant la ment als nostres fills des de l'escola.

    ResponElimina
  27. lo que està fent el creador d`aquest blog es diu CENSURA en lletres ben grans.
    Els comentaris dels que escrivim a favor del alcalde no estas publican-los, pereix la censura de temps de falta de llibertats.
    Es esta la llibertat de expresio que possareu en marxa els socialistes si algun dia torneu al poder.
    Este blog es del PSOE, creat per el PSOE, i per a servir als interesos del PSOE e intentar afonar i destruir a Pinter.
    ¿perque se amague darrere del blog?
    sou els de sempre, els carrecs del psoe, pero com no soporteu les opinions contraries heu ficat un administrador obedient per a que controle avans els escrits, sapia de on venen, qui els escriu i despres suprimir els contraris...vamos molt paregut a les dictadures.
    ¿perque no fas com als demes blogs que deixen primer publicar les opinions de tots i despres com vas fer l`altre dia, si n hi han insults o amenaçes els elimines, pero posteriorment? aixi es com es fa a tots els blogs,primer es publica i despres lo que resulta inadecuat u ofensiu s`annula i prou.
    Pero lo de vore primer el administrador i a saver qui mes..., els comentaris i elegir ell els que es publiquen es una total falta de transpariencia, de llibertat d`expressio i de demostrar que no admitiu oponions contraries al psoe que es el que al fi mana i controla aquest blog.
    Rectifiqueu.
    NO A LA CENSURA
    SI ALS BLOGS LLIURES
    SER ADMINISTRADOR NO VOL DIR SER CENSOR,A NO SER QUE EIXA CENSURA SIGA PER INTERES POLITIC
    SI VOLS HO PUBLIQUES I SI NO FAS COM EN ALTRES COMENTARIS QUE HE FET AQUEST CAP DE SETMANA I QUE SENSE INSULTAR NI ATACAR A NINGU HAN SEGUT CENSURATS I NO PUBLICATS
    DEMANE QUE DONES LA CARA I UNA EXPLICACIO
    MOLTES GRACIES

    ResponElimina
  28. Cal recordar d'omplir la paraula de verificació, per a que els comentaris arriven.

    No se'n oblideu. Ànim.

    ResponElimina
  29. como persona mas bien de izquierdas pero no del psoe, me parece indignante que en la pagina principal del blog os acogais a la libertat de expresio como de un derecho intocable y luego actueis en realidad poniendo filtros y controles de los comentarios de este blog.
    Actuaste muy bien administrador la semana pasada cuando al ver los repetitivos mensajes del cristina paga, posteriormente los eliminaste y distetu explicacion, asi se hace en todos los blogs existentes, pero se elimina a posteriori....y entonces esta justificado.
    Sin embargo las posteriores medidas de control del blog me parecen un ataque a la libertad de expresion.
    Dices asi en el blog:
    "L'autor del bloc ha d'aprovar tots els comentaris".
    Y yo me pregunto:
    ¿que autoridad moral tiene el autor de un blog para aprovar comentarios antes de ser publicados?
    Una de lsa causas que das es que a la Sr. Cristina Mira, a quien respeto, le molesta que esto se diga o que se hable de ella.
    Perfecto
    ¿pero por esa misma regla a cualquiera incluido el actual alcalde tambien les molesta que se metan con el o con determinadas personas?
    ¿porque en esos casos no aplicas tus medidas de censura?
    Respuesta logica:
    Porque son personas publicas que estan en un ayuntamiento por su propia voluntad y deben ser motivo de control, queja y comentarios de ciudadanos a favor y en contra.
    Pero no olvides que la Sra Cristina Mira tambien es persona publica por cuanto fue alcaldesa del pueblo libremente, y por tanto todas sus actuaciones a nivel de ayuntamiento estan sometidas a comentarios y criticas de todos los ciudadanos, al igual que el actual alcalde y los anteriores.
    Los jueces para opinar son los ciudadanos, no un administrador que es anonimo, que no da su nombre, pero que con sus actos demuestra su poca independencia y a los fines y personas para las que realmente trabaja como administrador.
    Un administrador no es juez de nada, no es censor de nada, solo modera un debate.
    Pero para poder moderar un debate publico como es un blog previamente has de dejar que la gente opine publicamente y luego modera, suprimiendo insultos, amenazas y cosas mal sonantes, pero no suprimiendo a escondidas desde tu casa lo que no te interesa a ti o a aquellos que son los que realmente manejan este blog.
    Yo tambien digo NO a la CENSURA.
    Os cargais la libertad de expresion

    ResponElimina
  30. administradora:
    saps perfectament que no estas publicant certs comentaris que no son favorables a la teua inaceptable actuacio a aquest blog.
    Eixos missatjes no tenien insults i contenien la parauleta que fa falta possar.
    Per favor, deixa de censurar i deixa a la gent expresarse en llibertat
    ¿o no et dones conter que este blog esta mort i quasi sense activitat desde el dia que vas aplicar la teva censura?
    si a la llibertat
    no a la censura
    si a un blog plural i lliure
    no a un blog controlat per un partit politic, en aquest cas, esta clar que es el psoe, pero lo mateix diria si ho fera el pp

    ResponElimina
  31. Como quiera que hacía algún tiempo que no entraba en este espacio, agradezco al nuevo administrador/a. la oportunidad que representa, para los usuarios que lo deseen, la reiniciación del blog, dada la sinrazón en que últimamente se había convertido.
    Uno de los valores de la democracia es la libertad de expresión y por tanto coincido con la mayoría en que todos los argumentos, ideas, comentarios, etc. no deben ser censurados y de existir algún filtro o censura debería ser aplicado exclusivamente a las expresiones de carácter soez, ó llamativamente de mala educación, así como a las calumnias ó injurias.
    Coincido con "Aielonera" en la contestación que da a los varios comentarios que le dirigen personas afines (supongo) al PP, que le acusan de censurar algunas entradas, pues quiero suponer que solo debe haber aplicado algo parecido a lo que he comentado en el párrafo anterior.
    ¿Acaso pensais que si el de "Cristina pagaaa" lanza esta frase 40 veces en 10 minutos aporta algo de sentido al foro? creo de lógica que de las 40 veces al menos se eliminen 39 (yo le dejaría 1 entrada para que no se sienta "censurado" en su aportación).
    También he comprobado que hace bastante tiempo que personas como "Carlampio", "Esparraguera" y otros ya no dicen nada, y para mi es una lástima, pues sus comentarios eran altamente clarificadores e ilustrativos, dada mi forma de sentir y pensar.
    En fin, ojalá en esta nueva etapa las cuestiones se debatan en lo posible con la mejor tolerancia y buenos modos, dentro del natural antagonismo de ideas.
    Buenas tardes a todos.

    ResponElimina
  32. Buenas noches a todos los lectores de este blog clonado, esperemos que para bien,y que comienza su andadura con cierta polémica sobre censura y libertad de expresión.

    Me decido a escribir para decirle al amigo Hernández que sigo por aquí, intermitentemente, viendo como se desarrolla esta nueva iniciativa desde la distancia que me dan mis años y mi experiencia.

    No participo con comentarios porque no me gusta hablar de política, aunque me informo y tengo mi opinión; tengo más querencia por los "almendros espumosos" de Miguel que por los salones de actos de nuestros políticos y es por eso que prefiero observar desde mi atalaya escéptica el penoso espectáculo del blog anterior,con tanto comentario insultante y calumniador. Ello me llevó a la indignación y no pude reprimir el manifestarlo ...aunque aieloner no me contestó.

    Pero apareció este nuevo blog y creo que aun es pronto para juzgarlo y más considerando que Aielonera no nos ha dado ninguna información sobre ella.Y no me refiero a quién es,su nombre o datos personales, sino a que debe dirigir el blog para darle vida y para ello debe ser visible, intervenir poniendo entradas para tratar temas concretos,dirigiendo las discusiones si es preciso,explicando los comentarios que elimina para evitar acusaciones de censura, diciéndonos porque ha puesto esas piedras como cabecera ....así conseguirá un blog atractivo y no otro aburrido clon del AieloNoticies.

    Y Esparraguera quizá ande buscando espárragos y no sepa que ya pasó la temporada ...

    ResponElimina
  33. ¿llibertat d´expesiò?
    en 5 dies he escrit 4 comentaris i en cap hi havia un insult o atac ni una mala paraula, pero com no eren favorables als interesos de la administradora es a dir del interesos del psoe que son el mateix, pues cap de eixos comentaris ha segut publicat.
    ¿que passa açi?
    jo ho veig clar, es diu censura.
    als socialistes mai els ha agradat opinions contraries pero ara ni les acepten i per aixo han possat una controladora del blog per a que elimine tota critica al seu partit.
    aquest blog no es neutral ni lliura ni res.
    aquest blog es una censura total

    ResponElimina
  34. En principi demanar disculpes si algú no ha vist publicat el seu comentari , no sóc concient d'haver-ne eliminat 5 si no contenia insults ni era repetitiu per incordiar.També sóc nova en açò i admitisc que algunes coses no funcionen a la perfecció.
    En segon lloc matissar algunes cosetes:Que et quede clar que el blog no està controlat per cap partit politic encara que tu ho presuposes . Sóc una persona independent , lliure i no puc acceptar que algu diga el contrari sense fonament.
    Altra cosa diferent es que les meves opinions et semblen pròximes a una ideologia , tots en tenim una, però de ahí a afirmar que a mi em controla ningú no.
    En filosofía si una premisa es falsa la conclusió es falsa.
    No es tracta només de no insultar sino de opinar del que se sap i no mentir.
    Donar la benvinguda a Hernandez i Carlampio, m'alegre que no hagen desistit ni abandonat.
    Fins prompte i benvinguts tots els que tinguen alguna reflexió o cosa que aportar.

    ResponElimina
  35. "Este blog es del PSOE, creat per el PSOE, i per a servir als interesos del PSOE e intentar afonar i destruir a Pinter"

    Esta frase entrecomillada es la que repite la derecha sin cesar, y todo porque parece ser, les molesta no poder controlar este blog.
    Me hago una reflexión y por las pocas veces que he leido comentarios de este u el otro blog, y con la que cae y caerá con el caso GÜRTEL, ¡no creeis que si este blog fuera del psoe estaría dando caña y metiendose con el PP todos los dias y a todas horas ??

    Ah¡ y en relación a lo de "intentar afonar o destruir a pinter", tranquilos que el solito ya se destruye.

    ResponElimina
  36. En relació a l'anònim que diu que este blog es del psoe, jo li vull preguntar:
    1º Qui li ha dit a vosté que este blog es del psoe?
    2º Com poden fer aquestes afirmacions sense tindrer ni idea?
    3º Perque tingueu tantes ganes de boicotejar el blog, repetint el mateix comentari 40 o 50 vegades?

    ResponElimina
  37. lo de que pinter es destrueix ell soles ho vorem....falta sols un any, i pese a tota la basura que heu intentat tirarli la gent el vol, esta fent-to prou be i aixo ho percebeix el carrer per moltes mentires que digau els socialistes.
    ja vos coneixen,i saben que soles oferiu lo mateix de sempre i que no heu camviat ni les formes ni als que dominen el partit i el blog....els de sempre...els de bravo.
    de sobra sabem que aquest blog el contrlola el psoe, que existeix per a cumplir els interesos del psoe, i soles se ha de vore la cantitat de gent que entra i la quantitat de comentaris censurats.
    en aqquest blog en hi ha censura i control de tot i tots sabem qui ho controla

    ResponElimina
  38. Respecte als que entren per açí, sense aportar rès sols parlant de censura i censura, sols dir-los que ningú els obliga a participar, però si venen per açí que comenten coses, i que deixen de parlar de censura i del PSOE, que per no aportar rès no cal entrar.

    ResponElimina
  39. Benvinguts, Hernández i Caralampio, m'alegre molt que tambè esteu per açí, ja que pense que sou dues persones a les que dona gust llegir el que poseu, a mès que sou dels pocs que tenen trellat i molta classe per a expressar les seves opinions.

    ResponElimina
  40. La aielonera demana disculpes perque es nova.

    Diu que al ser nova en açò que algunes coses no funcionen a la perfecció.

    I dic jo,¿Que casualitat la aielonera soles censura opinions contra el PSOE i els seus dirigents?

    Está clar tu no eres aielonera, mes bè eres aieloner.

    Eres el mateix sinverguença que va crear el blog anterior.

    I si açò no es veritat el dic una cosa:

    ¿Quin problema tè de donar la cara si eres un moderador imparcial?.

    Els moderador son persones que davant de un debat dirigeixen (moderen) la intervenció de persones que mostren diferents opinions, i tots sapiguen qui son perque no tenen res que amagar.

    Si voste no dona la cara continuare pensant que es un manat o afin del PSOE i per tant sense imparcialitat.

    Y no parles de premisas que prou ne fas tu sense avalar-les de cap manera.

    I com açò es una opinió espere que la publiques.

    ResponElimina
  41. Ja està be!!! On s'ha de discutir sobre la llibertat d'expressió es en els mitjans "PUBLICS" de comunicació, els que paguem entre tots.
    Aixó es un blog, fet per una persona privada que pot tindre les seues opinions i que pot ser o no de un partit o de un altre. I en este blog un pot escriu-re o no, i també qui no el veja be o vullga en pot fer un al seu gust.
    Mentrstant, deixem d'acusar a l'administradora i aprofitem el blog per discutir e intercanviar opinions.
    El temps dirá si val o no la pena escriure ací.
    Post-data:
    El ser militant del PSOE, del PP, del BLOG o del SURSUM CORDA no es motiu de descalificació.

    ResponElimina
  42. Ayer me llegó el último BIM del Ayto. y !vaya sorpresa! (agradable, por cierto) su contenido es realmente informativo de la actividad municipal, y no como los anteriores, utilizados en gran parte para menospreciar, si no insultar, a la oposición. Como quiera que, en cuantas ocasiones he tenido, he criticado aquella manipulación con el dinero de todos, ahora debo, objetivamente felicitar al Sr. Alcalde y al equipo de gobierno por su rectificación. Sinceramente, no costaba nada hacerlo así.
    No soy militante de ningún partido, si bien mis ideas son claramente de "izquierdas" por lo que el PP y sus representantes en Aielo no me simpatizan, lo que no significa que si las cosas se hacen bien y van en beneficio de Aielo creo que debemos todos alegrarnos por ello. Espero por tanto que las actuaciones que se están realizando para mejorar y ampliar el Centro de Día, la construcción del nuevo Centro de Salud, y otras señlaladas en el BIM se lleven a buen término por la importancia para todos nosotros de las mismas, de manera que Aielo continúe siendo un referente para los demás municipios de nuestro entorno, como siempre lo ha sido.
    Mención aparte merece la pequeña nota que se dedica en la página 4 a la memoria de Miguel Hernández en el año de su centenario. No puedo menos que felicitar al autor/a que ha redactado la misma; sea quien sea, es gratificante ver que aún hay personas con la sensibilidad suficiente para expresar de manera tan bella el recuerdo del poeta.
    Salud para todos.

    ResponElimina
  43. Hdez, com tu me sorprende este nuevo giro en el BIM.
    No obstante, mi suspicacia natural me hace desconfiar, pensando si esta nueva forma (a mi parecer excesibamente desapasionada) ¿no será una estrategia del equipo de gobierno?, dado que queda un poco más de un año para las elecciones.
    Ya sabes que los políticos tienen en cuenta estas cosas para canviar su tono, y aparecer ante la opinión pública como un compendio de buenas voluntades e intenciones.

    ResponElimina
  44. A l´equip de gobern del PP d´Aielo, No es doneu compter que esteu fent masa edificació publica ( Nou centre de Salud ...),i despres hi a que mantenir-los ( neteja , llum ,aigua, calefacció, telefon ....)
    A mes no en teniu pro en la sala multiusos de la policia i la bandade musica, un altre edifici per a mantenir-lo.
    Que pensa el sr. alcalde , pujar l´any que be despres de les eleccions el IBI (la contibució )
    una vegada vaja passat el CATASTRAZO ( esta demanat des de l´ajuntament la revisió de valors catastrals de les vivendes, local comercials i casetes de camp.)
    Esperem que no guanye les proximes per que si que heu tindren mol dur, i ell(l´alcalde ) gastan-se els diners en orquestres, sopars populars, i verenars per als majors . OLE, OLE, OLE.
    Salud

    ResponElimina
  45. No home! el que fara l'alcalde és fer cas a Rajoy i, baixa-se el sou per tenir més diners i mantenir tots els edificis.

    ResponElimina
  46. Em pareix mentida que aquest blog estiga tant inactiu, i jo pense, que es el que està passant, serà que la gent ja està cansada de expresar opinions?, jo crec que no, serà que el alcalde i l'equip de govern fa poca cosa o tot el que fa està ben fet, que ningú no es queixa?, pense que tampoc, el que crec que pot passar i pense mal i quasi segur que acerte, es que aquest blog, baix el nom de aielonera pot estar algun pepero, acostat al alcalde i ja que no ha pogut carregar-se l'altre, en aquest ha eixit en la seva i unin-se a nosaltres ha acabat en el blog que tant li molestava.

    ResponElimina
  47. Aquest blog seguiria actiu si la gent estiguera activa i participara igual que pasava en l'altre .
    Però crec que la gent d'Aielo es un poc "me s'en fot".
    Jo anime des de a cí a participar i que açò es convertisca en la primera plaça virtual del poble, on la gent comenta el día a día allò que li parega mal o bé.
    Anim, aun vinga!
    A veure si quan pasen les comunions la gent es dedica un poc més; ara duen estar molt ocupats comprant-se els trajes.

    ResponElimina
  48. Es tan injusta la situación actual y la hipocresía que practica la derecha "patriótica" del PP con respecto a las últimas decisiones económicas que se ha visto obligado a acometer el gobierno, que reflexionando sobre estos acontecimientos encontré un artículo de Luis García Montero (poeta y escritor granadino) para mi genial y clarificador, del cual, por ser muy largo, transcribo parte del mismo, y que os puede hacer pensar sobre estas cosas, al menos a los que teneis sentimientos parecidos a los mios :

    "Parece claro, aunque a estas alturas empiece a olvidarse, que el origen de la crisis está en la prepotencia de las especulaciones financieras y en la consiguiente debilidad del Estado, factores que definen los programas políticos y económicos del Partido Popular. Parece muy claro que las medidas adoptadas por el Presidente R.Zapatero, impías con los necesitados y generosas con las grandes fortunas, se acercan mucho a los ideales del Partido Popular. La única diferencia es que la derecha las hubiese aplicado antes, sin mala conciencia y de forma tajante. Sin embargo la lógica electoral española hace que los funcionarios y pensionistas castiguen a Zapatero votando a Rajoy. No es poca broma. Si no quieres caldo te doy dos tazas."

    "Sería un error explicarnos el cambio de rumbo en la política económica del gobierno con la idea simple de que R.Zapatero ha traicionado sus principios. La situación es más grave: No ha podido cumplir sus promesas, no ha podido mantener sus principios, no ha podido oponerse al peso real de los mercados financieros. La realidad está gobernada por los especuladores.

    "También son ahora testimoniales para la izquierda sus partidos mayoritarios, que aceptan las reglas económicas de un juego en el que, quieran ó no quieran, resultan incapaces de defendernos del CAPITALISMO MAS AGRESIVO, el verdadero enemigo actual del sueño democrático. Si hay que tranquilizar a los mercados, es PORQUE LOS MERCADOS SON LA FIERA".

    Quiero aprovechar para decirle a "Carátula" que también pienso que tal vez lo del BIM sea un espejísmo. Ojalá nos equivoquemos y de verdad estén actuando con otras maneras.

    Bona vesprada.

    ResponElimina
  49. FE DE ERRATAS:

    En mi nota anterior, en el último párrafo desaba contestar a una nota anterior de "Catarata" del dia 17/5 a las 18,03 y por error he señalado "Carátula". Le pido disculpas por el error, pues le conocía poco y no tenía memorizado su nombre.

    ResponElimina
  50. Hdez. no puc deixar de reconeixer molta veritat en les opinions de Luis García, veritats que m'esgarrifen.

    L'altre dia vaig llegir un article de Vicenç Navarro, publicat el 13 de maig a publico.es, que apuntava en una semblant direcció. El títol "Lo que no se dice de la crisis".

    Algunes idees: sempre s'apreten "la corretja" les clases populars; sembla que és el deute públic en l'actualitat el major problema i no el escas creiximent econòmic i l'atur, i això s'ha convertit en "dogma", continuant els sitema financer actuant de la mateixa forma que abans de la crisi.

    PD. no m'importa la seua confusió respecte al meu nom, veig que no té problemes de visió.

    ResponElimina
  51. Hernandez, com sempre donar-te les gracies per els teus comentaris tant clars, ojalà, la gent de dretes d'aquesta nació, començant per els seus líders, es donaren conter de que la realitat es prou mès complicada com que la culpa de tot el que mos està passant sols es culpa de Zapatero.
    Seria tant fàçil acabar amb els problemes si tota la culpa fora sols d'una persona.

    ResponElimina
  52. I ara dic jo, si tota la culpa de tot la te l'actual govern, per què aquesta comunitat en la que mana el PP en el govern de Valencia i en la majoria de municipis, som l'ùltima en tot lo bò i la primera en tot lo roin, estic parlant de deute públic, paro, politics corruptes, etc.
    Ja diu la dita en castellà "para muestra un botón".

    ResponElimina
  53. MATI CUIDADO CON LO QUE FIRMES,
    NO TE FIES DEL GEFE,
    MATI ANTES DE FIRMAR LEE BIEN LO QUE FIRMAS.

    ResponElimina
  54. SORPRESA!!!
    SOCORRO!!!, MÉS ONES ELECTROMAGNÈTIQUES!!!

    L'Ajuntament d'Aielo prohibeix l'aparcament en el c/ Bautista Aparisi el dia 18 d'agost de 2011 per obres. Què alegria!!! va pensar el veïnat, ara ens asfaltaran el carrer, ens arreglaran els forats... Però SORPRESA!!!. Dues grues enormes estan disposades a augmentar les instal·lacions de telefonia mobil que hi ha a la finca de pisos allí situada.


    COM POT SER???? Com a veins hem protestat moltes vegades junt a l'associació d'antenes de telefonia mobil i ara l'ajuntament que sap que es un tema que ens preocupa ens oblida i ni ens informa i, a més ens traiciona perque el que volen no es donar solució a un problema, sino augmentar-lo.

    Ara bé no se l'interes que hi ha per què cal dir que l'Ajuntament ens va denunciar en 150€ per convocar una reunió per informar d'este tema. Per cert, que la subvenció que ens van donar des de la Conselleria d'educació de València ens va servir per pagar la denuncia, no sé però cal recordar que erem una associació local, però davant els problemes que hem tingut amb l'alcalde a hores d'ara estemn condenats a desapareixer.

    Les antenes de telefonia mobil treballen amb ones electromagnètiques que afecten la nostra salut. A més, l'Ajuntament esta consentint una activitat dins la població que caldria trasladar-la fora de la població igual que preten fer en altres menos roines per a la nostra salut.

    No se que ens esta passant, per si que se que estes antenes donen molts beneficis a uns pocs i problemes de salut a molts altres si l'Ajuntament es de tots crec que devia actuar pensant en el bé de tots i no haver fet el que ha fet i, rectificar perque rectificar es de savis.

    També crec que l'Ajuntament deu una exolicació al veinat perque estem molt preocupats i no es just que una activitat d'este tipus estiga fent-se perque crec que té molt d'ilegal o els diners que genera als veins de la finca, no son diners negres?

    També dir que ens menteixen perquè els operaris ens van dir que anaven a canviar un aparell i nosaltres varem vore que pujaven coses però cap baixava.

    CONTINUEM SORPRESOSSSS!!!! MOLT MAL SENYOR ALCALDE!!! Com a veins d'Aielo volem donar a coneixer a la població este malestar i recordar que no sols ens afecta a nosaltres que estem més proxims al problema, però es un problema de tots.

    ResponElimina