diumenge, 9 de maig del 2010

AUGMENTA EL GASTO EN PROTOCOLO EN AIELO DE MALFERIT

EL AYUNTAMIENTO DE AIELO DE MALFERIT APRUEBA UNOS PRESUPUESTOS MARCADAMENTE SOCIALES A PESAR DEL FUERTE RECORTE DE LOS INGRESOS
SON UNOS PRESUPUESTOS QUE APUESTAN POR LA CREACIÓN DE PUESTOS DE TRABAJO EN EL ÁREA DE SERVICIOS SOCIALES PARA LA MEJORA DE LA MISMA ASI COMO LA ASISTENCIA A PERSONAS MAYORES Y OTROS COLECTIVOS CON NECESIDADES

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit, en sessió plenària celebrada el 29 d’abril, va aprovar els seus pressupostos per a l’any 2010. El pressupost per a l’any 2010 ascendeix a 4.814.585.15€, dels quals 80.001 € corresponen a l’Escola de Música i la resta, a l’Ajuntament.
Segons ha informat el seu alcalde, José Luis Juan Pinter, “són uns pressupostos marcadament socials i de suport a les famílies, en un context de crisi i atur, que responen a les línies mestres del programa de l’actual equip de govern. És a dir, congelar impostos, ajudar als aturats a afrontar la crisi, potenciar els serveis socials i contenir la despesa corrent”.


El que no va justificar de manera convincent (al meu parer) el senyor Pinter al ple és, com dins la mateixa linia argumental , augmentava la partida dedicada al protocol de 4.000 a 10.000 euros . Esperem no estiga confonent serveis socials en fer relacions socials.

25 comentaris:

  1. Lo que me crida la atenciò de la actitud del administrador del blog, es que lo important dels presupostos no es que tinguen caracter social o de ajuda a les persones majors o que 80.000 euros siguen per a l`escola de musica, lo unic que destaca iconsidera greu el imparcial? administrador es una quantitat de 6.000 euros en protocol.
    Se te veu el plumero administrador, actues a les ordres del teu psoe.
    ¿que paregut es el que dius açi al blog de lo que va dir el psoe al ajuntament?
    ¿sabs que eixes mateixes paraules les va dir joan bravo aquest cap de setmana?
    Apart de ser un manat del psoe i de practicar la censura al mes pur estil dictatorial, demostres que no tens res de imparcial,ni de independent, que eres capaç de agarrarte a un clau ardent en tal de deixar a pinter mal?
    Pero perds el temps, ja veus que poca gent fa cas i entre en aquest blog socialista, manipulat i censurat.
    Son uns bons presupostos i son socials, si socials, aixo en que tant se ompliu la boca els socialistes pero que en aquest cas no vos interesa resaltar per que ho fa Pinter i aixo vos fot mol.
    Te has retratat administrador, continua eixina servint al amo bravo i al teu partit el psoe i continua manipulant i censurant els comentaris com este que no son favorables als teus interesos.
    Si vols pots tornarme a censurar per tercera vegada

    ResponElimina
  2. M'agarada veure que es publiquen també comentaris de totes classes mentres estiguen minimament raonats.
    Em pareix be que es destinen diners a l'escola de música, que segons ha dit l'alcalde en la radio , ha vist retallat el presupost per part de la Conselleria.
    Anim i a seguir treballant pel be de tots que es el que ha de fer un bon alcalde.

    ResponElimina
  3. Crec que l'actual equip de govern si que sap diferenciar el que son els serveis socials del que és fer relacions socials.
    Altra cosa és que no atinen a informar dels critèris per establir prioritats.
    Quants euros van a destinar a les ajudes individuals, i al servei d'ajuda a domicili, i a l'oficina AMICS, i a les beques d'escoleta, quant va a costar a l'ajuntament el nou centre de salut, i quant van a envertir en la creació de llocs de feina o en orientació per trobar treball, i a les associacions?

    ResponElimina
  4. El diumenge per la vesprada estaven al pati del palau berenant els alcaldes i regidors del pp de diferents pobles de la Vall en cambrer incluit.Açò no s'havia fet fins ara, i no queda molt be en epoca de vaques flaques.
    Visca el protocol! pro-tol-morro!
    Esta ronda la pague jo!
    Salut!

    ResponElimina
  5. Es clar que l´Ajuntament d´Aielo , no va pendre cap mesura per fer posibble una reducció del gasto.
    Aixi es pot vorer com la setmana passada no es van privar de res ( inclos berenar amb cambrer).
    Aquesta setmana un poc mes de despilfarro dels diners publics, perque no heu paga el Sr. Alcalde, per si fora poc un Cara a Cara , amb doble orquestra.
    Que pasa en aquest poble que NO reacciona a la crisis economica tant forta, hi haura que vorer alguna cosa, per que pot ser que quan acabe el Sr. Pinter, estem super endeutats. Salud

    ResponElimina
  6. Aquest representants del PP son genials, semblen els mosqueters: uno para "todos" y todos para uno.

    ResponElimina
  7. Ha arribat el moment de rebaixar-se el sou , no es suficient tenint el sou tan elevat congelat dos anys.
    Elimineu gastos superfluos, si hi ha algo que gastar que siga en els parats i ancians que pasen necessitat i deixar a la mitat el presupost de festes.
    La festa i el protocol son necesitats secundaries.

    ResponElimina
  8. Tal y como publica el BOP, el ayuntamiento de Aielo acaba de adjudicar el día 27 de abril de 2010, tres obras por valor de 407.834 euros más IVA, a dos empresas, por procedimiento negociado y sin publicidad.



    Dos de estas obras, renovación de la red de agua potable de las calles Santos de la Piedra (174.373 euros) y San Lorenzo (138.678 euros), han sido adjudicadas a la empresa COPAYCON y la tercera, cubierta del pabellón del colegio publico (94.783 euros) a CONSTRUCCIONES FRANCES.



    El procedimiento negociado y sin publicidad, se puede realizar siempre y cuando no se superen los 300.000 euros y el 10% de los recursos ordinarios del presupuesto municipal y además debe haberse invitado a tres empresas a la negociación.



    Es curioso, cuanto más, observar que la renovación de la red de agua potable que asciende a un total de 313.051 euros, se haya fraccionado en dos adjudicaciones y que hayan recaído en la misma empresa.



    Como en el BOP se indica que la adjudicación se ha realizado por la Junta de Gobierno Local, órgano competente para realizar la adjudicación, supongo que en breve se dará la información correspondiente sobre dichas adjudicaciones y de los motivos que...

    Saludos y buen día

    ResponElimina
  9. En contestació al anònim anterior:

    Primer.- No hi ha fraccionament donat que es tracta de dos projectes d'obra diferents que s'estan ejecutant en dos carrers diferents.

    Segón.- A mi personalment hem pareix pero que molt be que l'adjudicació de dues obres haja recaigut en una empresa que dona trevall, directe i indirecte, 100% a gent de Aielo. Ja estava bé de que totes les obres municipals les feren les mateixes empreses (sobre tot FRANCES Y GUEROLA) i que damut son forasteres i en elles no trevalla ningú o quasi ningu d'Aielo. Com he dit, al menys COPAYCON es una empresa del poble, en la que trevall gent tota del poble i que paga els seus impostos municipals en el poble.

    ResponElimina
  10. Conforme estan demostrant les últimes investigacions del cas Gurtel, el pp valencià ha demostrat ser un expert en fraccionar les adjudicacions i fer les contractacions a dit.
    La empresa de XCopaycon serà tot lo del poble que tu vullgues i tindra totes les virtuts k tu li dones però els diners públics s'han de gestionar de manera honrada.

    ResponElimina
  11. Bueno, si social quiere decir que habrá más gasto con la contratación en servicios sociales, sin ser necesario atendiendo a las ratios; si social es que se aumentan el gasto en protocolo; si social es que no se baje el sueldo el alcalde; si social es que se den becas para los gastos de fiestas; si social es decir que se congelan impuestos que ya se subieron; si social es……entonces si son sociales.

    ResponElimina
  12. Al Anónimo de las 12:58.

    No crees que se te ve un poco bastante el plumero. Lo digo porque sin argumento ninguno presupones que la adjudicación a COPAYCON se ha efectuado de manera "deshonrada", y supongo que tu prejuicio vendrá determinado porque entre sus socios se encuentra una persona que fue concejal por el Partido Popular hace muchos años pero que ahora me consta que está totalmente apartada de la política activa. Por si es de tu interés, decirte que en esa empresa hay otros socios y creo que son hasta 9, como mínimo, todos trabajadores y de Aielo y que no militan en ningún partido y que votaran, unos SOE, otros PP y otros UV, por ejemplo. Pero que clase de persona eres que haces a todos igual. Ni todos los del SOE son honrrados ni todos los del PP tampoco, pero de ahí a prejuzgar que las adjudicaciones a COPAYCON tienen que ser necesariamente "deshonrradas" hay un trecho. Con esos malos pensamientos que tienes, tan sólo puedo decirte una cosa: "cree el ladrón que todos son de su condición".

    Agur.

    ResponElimina
  13. Al igual que en las cajetillas de tabaco, Las Autoridades politicas deberian advertir :
    Trabajar en el Ayuntamiento de Aielo perjudica seriamente la salud y la de los que estan a su alrededor.
    Ya hay otra funcionaria que sufre la baja, los excesos del poder?

    ResponElimina
  14. Com va anar el gasto del cara a cara?
    Ja que ve molta gent d'altres pobles de la comarca.Jo em pregunte: No es una festa que deuria financiar la mancomunitat igual que fa el programa d'obrim les portes de la vall que em pareix interesant.També em pregunte si en una orquesta no es podia fer la mateixa festa que en dos ja que no estem per a derrotxar...

    ResponElimina
  15. Aquesta queixa va per al Sr. Alcalde :
    .-El cara a cara , no saben el cost ni els diners que s´ha gastat perque no he publica en el BIM
    .-Segons , la llei d´espectacles de la Comunitat Valenciana , està per a cumplir-la i voste es el primer que no he fa.
    L´horari no es fins les 7 del mati i l´index de SOROLL ( ruido) permes no es COMPLIX.
    .- El BOTELLON que es fa al voltan dels carres, NO es d´agrado als veins, que tenen les façanes brutes i el carrer ple de gorrinades i botelles de vidre .

    QUE PRETEN EL SR. ALCALDE , QUE LI VOTE LA JOVENTUD PER FER MES ORQUESTRES ?.
    Crec que hi ha mes formes de tractar a la joventud i no tantes festes incontrolades de alcohol i altres substancies.
    P.D..- Podia señor alcalde fer la festa a l´example a vore si li moleste a voste en sa casa el sorroll i la brutetat dels carrers colindants, aixi com enbrutar l´example que tant preserva.
    Salud.

    ResponElimina
  16. A l'ànonim el 18 de maig a les 12:03

    L'alcalde ja no escolta les queixes de ningú. No s'heu adonat que una altra de les estratègies és no llegir aquest blog ni tampoc aieilonoticies.
    Dic açò perquè ja no s'ha tornat a escoltar cap comentari defensant-lo.
    Per altra part, crec el mateix que tu. Sebla que l'últim cara a cara va ser més un botellon institucionalitzat que donar-li festa l poble.

    ResponElimina
  17. inclouran en les despeses de protocol, le festeta d'una regidora a Mallorca?

    ResponElimina
  18. Deuries especificar, quina regidora no serà la Ferrera.

    ResponElimina
  19. Que fara ara l'alcalde amb iexos pressupostos socials? Dic açò perquè al BIM escribia que els sous del personal s'incrementaven un 0,3%.
    Va a pensar-s-ho, perquè Rajoy reomana que es baixen?

    ResponElimina
  20. LAMENTABLEMENT CONTINUE VEIENT QUE ESTE NOU BLOG DONA PENA.

    ¿QUE ES QUE EN AIELO EL ALCALDE SOLES FA COSES MALES? ¿NO FA RES BE?

    QUE LAMENTABLE ES QUE LA OPOSICIO SOLES PARLE DEL SOU DEL ALCALDE AL CAP DE TRES ANYS DE LEGISLATURA.

    PERQUE NO PUBLIQUEU LES COSES QUE SE ESTAN FENT:

    CAMINS GRATIS.
    CARRERS GRATIS.
    BEQUES TOTS ELS ANYS PER ESTUDIANTS I PE SORTEIG NO COM FEIA EL PSOE A DIT.
    POBLE MES NET QUE MAI.
    AJUDES SOCIALS MES QUE MAI.
    CONTRATACIO DE GENT EN PARO MES QUE MAI.
    CEMENTERI TOT PINTAET I EN PANTEONS QUE PAREIXEN PALACIOS DE NETS I BEN PINTATS.
    CONTENEDORS SOTERRATS I ALREDEDORS MES NETS QUE MAI.
    INAUGURACIO DE NOUS JARDINS I EIXAMPLE.
    INAUGURACIONS DE EDIFICIS BEN PENSATS FUNCIONALS I MANTENINT LA ESTETICA DE L'ENTORN.
    INSTALACIONS DEPORTIVES ADMIRADES PER TOTA LA COMARCA ( PADEL, CAMP DE FUTBOL NOU, ETC).
    MES DE 100 ACTES CULTURALS A LLARG DE L'ANY.
    AJUDES A LES COMPARSES.
    RECUPERACIONS DE TRADICIONS COM LES FESTERES LES ASISTENCIES A LES PROVESONS RELIGIOSES.
    FESTES ESTES QUE ELS PATRIARQUES DE LA SECTA SOCIALISTA VAN INTENTAR FER DESAPAREIXER.
    MES AJUDES A TOTES LES ASOCIACIONS.
    CONGELACIO DE IMPOSTOS EN TRES ANYS.
    MES ENSENYAMENTS NO REGLATS EN L'ESCOLA D'ADULTS.
    MES AJUDES ALS JUBILATS I CONTRUCCIO DE UN CENTRE INTEGRALS DE MAJORS AMB MES DE 170 MILLONS DE PESETES D'INVERSIO.
    EN MARCHA APROBACIO DE UN PLA ESPECIAL PER CONSTRUIR VIVENDES PUBLIQUES EN LA PLAÇA PALAU.
    INCREMENT DE LA DOTACIO POLICIAL Y CREACIO DE LA POLICIA RURAL.
    INMINENT CONTRUCCIÓ DE UN CENTRE DE SALUD.
    AUGMENT DEL PATRIMONIO MUNICIPAL AMB COMPRA DE SOLARS MES QUE VENDA.(CASA DEL ENSANCHE, ALCHOLERA, NAVES DE FARTERA, TERRENYS AL COSTAT DE LA ALCHOLERA DEL MIRADOR DEL RIU, COMPRA DE DOS CASES AL COSTAT DEL'ESGLESIA PE A CONSTRUIR UNA PLAÇA I RECUPERAR L'ESPLENDOR DE L'EDIFICI DE L'ESGLESIA, MODIFICACIO DE UN PLA GENERAL URBANISTICS QUE GENERARA A L'AJUNTAMENT DE MES DE 70.000 M2 DE TERRENYS.
    PROJECCIO TURISTICA DE AIELO EN TOTA ESPAÑA.
    VISITA DE PERSONALITATS DE LA VIDA POLITICA DE LA CCVV.
    TRACTE MOLT FAVORABLE A AIELO DE TOTES LES INSTITUCIONS PUBLIQUES PER A ATORGAR SUBVENCIONS.
    NOVES INFRAESTRUCTURES ( NOU DEPOSIT DE AIGUA. CARRIL BICI, INMINENT DE CONSTRUCCIO DE UNA ROTONDA ALCALVARI ETC).
    MES DE 1.500 DE PESETES EN TRES ANYS.

    TRACTE A LA GENT EN LES OFICINES DE L'AJUNTAMENT COM SE HA DE FER.
    MES SERVEIS SOCIALS AMB TRACTE MES PERSONALITZAT I AMB MES DEDICACIO.

    I SOBRE TOT TRACTE HUMA A TOTA LA GENT.

    DE TOTS AIXO EL PSOE NO DIU RES.

    PUES AIXO ES EL IMPORTANT I ES LA CARTA QUE MOSTRA L'EQUIP DE GOERN DEL PP.

    I NO LES TONTERIES DE LA OPOSICIO DEL PSOE QUE QUE SOLES FA QUE DIR QUE NO A TOT.

    QUE VERGONYA DE UN PARTIT QUE L'UNIC QUE HA ESTAT DEMOSTRANT FINS A LA FECHA ES CRISPACIO DEL SEUS PATRICARQUES I INCOMPETENCIA DELS SEUS PORTAVEUS EN L'AJUNTANTAMENT.

    ESPERE QUE EL SR ADMINISTRADOR NO RETALLE ESTE COMENTARI-OPINIO.

    ResponElimina
  21. Jajajajajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Tu tot això no teu creus.

    ResponElimina
  22. si que te heu creus i ho veus encara que no vols reconeixer-ho.

    I si no argumenta el contrari

    ResponElimina
  23. Algú sap el que passa emb la Serratella¿??
    jo, he sentit comentaris, però crec que no son serts.
    contesteu.
    un salut.

    ResponElimina
  24. Una part del meu argumentari:

    - Es cert que s'han fet coses, dir el contrari seria mentir. Per exemple, s'han dut a terme projectes planificats abans del 2007, el parc de l'Avda Jaume I, o l'Eixample. Se’n faran altres igualment pensats: el que deuria de ser una residencia de persones majors, s’ha transformat en millorar el centre de dia, la llar del jubilat i la construcció d’una vivenda tutelada, o també s’han anunciat de nous, per exemple, el “complejo de ocio..”.
    Molt bé. És el que tenia que fer-se, perquè així s’havia decidit. Però no és això el que ha de fer un Ajuntament?
    No sols es pot presumir d’inauguració?.

    - Respecte als camins gratis o carrers gratis. De gratis res, perquè els diners venen dels impostos, i aquets els paguem els ciudatans.
    Sinó es gasten els nostres diners en millorar les nostres infraestructures, en què volem que se’ls gasten?. Això també lliga amb l’adquisició de patrimoni que en un futur serà per a disfrutar el poble.

    - Sobre els sorteig de les beques. En pareix que aquets mètode és el més injust de tots, perquè a l'atzar ni li importa ni té en conte les capacitats, aptituds, motivacions o interès cap al treball de les persones que aspiren a tenir una beca. O volem que la casualitat estiga per damunt de tot això?.
    Possiblement el “dit” al que es fa referència, no ha desaparegut. Sols un exemple en forma de pregunta: com s’explica que és contracte a gent sense cap procés selectiu?.

    - L’admiració d’altres pobles respecte al nostre, és ja una vella admiració, més vella que el que porta aquest equip de govern a l’ajuntament, i està bé que continuem sigent admirats.

    - Tracte humà a tota la gent?. Que li ho diguen a Cristina i la seua família, a la ex-directora del centre de dia; a una de les millors mestre de l’EPA que podíem tenir al poble; a la gent que ha tingut que sentir com, amb fals to “paternalista”, se li insinuava que perquè acudia al Plens o s’ajuntava en qui s’ajuntava; a la gent del “llombrígol” que per poder dur endavant un projecte se li va posar una condició com va ser que una persona del projecte no podia participar per ser família de...; o aquells que encara no han sigut rebuts per l’Alcalde.

    - Més ajudes socials, més serveis socials?. Quins? Quant més? Per què? Com de personalitzat?.

    - Sobre el tracte a les oficines de l’Ajuntament, a mi sempre m’han tractat correctament, abans i ara. Faltaria més!.

    ResponElimina