diumenge, 23 de maig del 2010

">PARLEM DE POLÍTICA PRÒXIMA"

>El pasado martes, tras conocerse la sentencia del Tribunal Supremo, que mantenía como imputado al president de la generalitat,Francisco Camps proclamaba: "Solo puedo decir que hoy soy más feliz que ayer y que esto acaba antes de lo esperado". El mismo que es capaz de reivindicar el Estado de derecho y, al mismo tiempo, calificar la decisión unánime de los cinco magistrados del Supremo como una "cosa de risa"
El presidente valenciano se ve inocente. Todas las mañanas los medios de comunicación, los tertulianos, no hay día que no le llamen "indigno", "indecente", "miserable", "cadáver político". Pero él resiste. Sus apoyos ya no están entre sus compañeros de Gobierno o de partido. Ahora mismo, Camps se refugia en un sanedrín al margen del partido y del Consell vinculado a círculos conservadores católicos de los que forma parte y que comparte con su vicepresidente tercero, Juan Cotino, y el responsable del área de Justicia del PP y diputado por Alicante, Federico Trillo, ambos del Opus Dei.
Tras un año de parálisis gubernamental, más de un miembro del actual Consell ha estado a punto de tirar la toalla. Y no es extraño. El Gobierno valenciano está desaparecido desde hace meses; y el empresariado valenciano, desesperado, porque ve que no se toman medidas para atajar el crecimiento del paro más elevado de toda España. En el Palau de la Generalitat, los teléfonos suenan menos que de costumbre.

¿Porqué Camps no dimite?, porque ha creado una red de "estómagos agradecidos" que le apoya por su supervivencia y por la mediocre Dirección del PP que no se atreve a forzar su cese (recordemos que casi ni consigue cesar a Costa). Camps es corrupto con total seguridad - llamó 8 veces a su sastre cuando éste declaraba ante un juez para pedirle que mintiera, ¡8 veces!-. ¿El PP va a seguir intimidando a jueces, policías, periodistas y funcionarios para salvar a los suyos?. Camps arrastra al PP al abismo y a los valencianos?

10 comentaris:

  1. Crec que Camps és inocent fins que un jutje no diga el contrari. Encara que part de l'opinió pública crega en la seua corrupció, inclòs dins del PP existeix nerviosisme, i que Camps practica una fugida cap abant.

    ResponElimina
  2. Pues jo pense que Camps està de merda fins al coll, i no fa falta que ho diga un jutge, perque si el jutge es el seu amic Flors el que va arxivar el cas, apaga i anemsem.

    ResponElimina
  3. El gobern valencia , esta obsolet, no serveis per a prendre mesures davant d´aquesta crisis, que es pensa que sols es el gobern central qui te que actuar.
    Dons be, la Comunitat Valencia es una on hi han mes parats, mes empreses en crisis ( ERES) , NO aplica la llei de dependencia, en educació no posa els mestres necesaris quand es produiexen les baixes, etc, etc ....
    Que mes vol el Sr. Camps, mes val que deixe el carrec de president i es dedique a treballar un poquet, sols un poquet, menys trajes i regals de nadal per a la seva familia, que siga un poquet mes honest, estem fen el ridicul els valencians.
    Salud.

    ResponElimina
  4. No té a veure amb el Gurtel, però altra ¿"iregularitat"? al govern valenciá sembla que és la possible adjudicació fora de plaç, a algunes residències de la familia Cotino, quant aquest era Conseller.

    ResponElimina
  5. Algu té informació del ple d'ahir?
    M'agradaria saber si l'alcalde s'ha baixat un 15% el sou com estan fent els actuals dirigents polítics.

    ResponElimina
  6. Les mentires de l'alcalde surten a la llum.
    Del 2008 al 2009, Pinter ha incrementat en 162.000 euros el deute de l'ajuntament d'Aielo, passan de 1.049.000 euros a 1.211.000 euros.
    Per tant, res de 3.000.000 d'euros de deute i veritat que Pinter augmenta el deute de l'ajuntament d'Aielo, (+16% en un any).
    La font es el ministeri de Economia i Hisenda.

    Salut

    ResponElimina
  7. La politica del pp es contradictoria, per una banda predica la contenció del deute i per altra gasta sense fre per a guanyar vots i clientela que es deixa comprar.
    Fins que els ciutadans no diferenciem ... poca cosa es pot fer.

    ResponElimina
  8. A vorer si el sr. Alcalde d´Aielo fa com Rita Barbera, apaga les llums de les faroles per no consumir tant i no produir tanta contaminació .
    Una altra cosa l´alcalde tambe es baixarà el sueldo un 5 % iqual que els funcionaris ?
    Pero que no ens enganye despres en les dietes i desplaçament que pot cobrar el 5% i mes ....Salud.

    ResponElimina
  9. Ahir al Llevant-EMV parlava en un article dels sous d’alguns alcaldes, en referència a que son més elevats que el del propi President de la Comunitat. Francisco Camps, fins ara tenia un sou de 79.548 euros bruts a l’any que es quedara en 67.615 euros.

    He buscat el nom d’Aielo a l’article. Aielo no apareixia perquè el sou del nostre Alcalde (encara que congelat) és de 62.823 euros bruts a l’any. Ingenuïtat meua.

    ResponElimina
  10. Que pasa en la inaguració de l´edifici Multiusos de l´example, pareix ser que els diners no saben d´on venen, el Sr. Pinter no vol reconeixer que s´ha fet gracies a les inversions del Govern central ( Plan Zapatero) i en cap mitja de comunicació diu res el sr. Alcalde, sols es possa floretes a ell.
    Dons be , ja esta be de enganyar al ciudatans, NO a fet res en diners del PlAN Confianza del sr. Camps, perque no tenen cap euro la Generalitat, i sols pot fer obra i inagurar dels diners de Zapatero ( que son els de tots).
    Menys propaganda del PP sr. Pinter i diga mes be les veritats , enara que li pese un montó.Salud

    ResponElimina