dissabte, 19 de juny del 2010

Un poc de memòria històrica

Aquest és un video vist al YouTube de la Plataforma "Contra la Impunidad" presentat el passat 14 de juny.

10 comentaris:

  1. Menys mal que fans aquests videos per a que la joventut sapiga el que va passar en aquella època.

    ResponElimina
  2. Que li passa a Pinter que te mania als cartells del Plan E d´obres publiques de Zapatero ?.
    Aquesta ultima ha sigut el cartell del colegi ,hi havia sopar de final de curs i festival i aixi no podrien vorer la INVERSIO que fa el govern socialista a Aielo de Malferit, per que el Sr.Camps no POSA ni un EURO.
    Mel val Pinter que digues les veritats i menys mentires, NO MANIPULES ALS AIELONERS, menys mal que som un poc mes inteligents. Salud.

    ResponElimina
  3. Aquest comentari té poc a veure amb l'entrada.
    Encara que, històricament l'Alcalde no s'ha destacat per valorar les coses bones que s'han fet al poble abans del seu "descobriment particular d'América", ni valorar d'on venien els projectes.
    Salut

    ResponElimina
  4. Per el que fa a la campany de memòria històrica, afegeicx que en sembla molt emotiva, i que va siguent hora que tots/es les persones oblidades tobem la defensa de la dignitat, que durant tants anys se'ls ha negat.
    Ànim a totes les families que volen retrovar als seus essers volguts, i donar-los l'adéu que desitgen.
    Salut

    ResponElimina
  5. Al no ser un asiduo usuario de Internet (pues tan solo lo utilizo a nivel de consulta : comentarios de prensa, libros y sus autores, etc..) os puede dar a entender que no soy un experto en la utilización de este medio, de ahí que estos comentarios no tienen nada que ver con la propuesta de "aielonera".
    Ocurre que si deseo ponerme al dia sobre acontecimientos de aielo, noticias a nivel del estado o simplemente si deseo buscar los estupendos comentarios que dajais muchos de vosotros como "Catarata", "Carlampio" y tantos otros, debo recorrerme las 7 u 8 entradas que aparecen en el Blog, y es por lo que agradecería a "Aielonera" me aclarase el porqué de la existencia de tantas entradas; te pido de antemana que disculpes mi pregunta, pues estoy seguro que las razones serán de sobra fundamentadas, sólo que antes, egoistamente, con una entrada me encontraba más cómodo.
    A "Catarata" : Decirte que todos tus últimos comentarios me han parecido gratamente esclarecedores (especialmente el del 8/6 a las 19:23), para las personas que piensan como yo nos sirven para estar algo más al corriente de lo que está ocurriendo desgraciadamente.
    Me alegro de que en su dia te sirviese mi ayuda para que conocieses algo más a L.Gª Montero, habrás visto que se trata de un autor comprometido y de gran calidad humana, y como es natural una persona así les molesta a esta derecha que padecemos e incluso a algunos "progres", y ambos lo califican de sectario. Para mí, y es una opinión muy personal, la vida sin la admiración por la belleza y las pequeñas dosis de utopía, no tiene gran sentido. El artículo que de él recomendaste "corrupción y política" era realmente impresionante y como bien dijiste produce escalofrios por su realismo latente.

    ResponElimina
  6. ja feia temps que no veia res a Aielo noticies i per desgracia ningú no a canviat molt les coses des-de que e entrat es important deixar les nostres opinions ,i respectar clar lo que pensem tots i fer-mos sentir,animar a parlar de les nostres coses que passen al poble i opinar lo que passa,per lo que sa vist aquest ajuntament ja a escomesa a llevar opinions dels col·laboradors del llibre de festes se veu que no els agrada que diuen pues que no els diga que col.laboren,sino tarada Oliu dius al autor i ja se veu que se-fa......

    ResponElimina
  7. Hdez, m'alegra tornar-te a veure, també m'alegra veure a bart.
    Jo entenc que les diferents entrades que aielorea posa, el que pretenen és plantejar diferens temes. No deu importar tant qui comente eixixes entrades, com el propi contingut dels mateixos comentaris.
    A mi personalment m'agrada passejar-me per totes.

    ResponElimina
  8. llegir sols el que a l'administrador interesa que quede reflectit es una pena, a poc a poc es quedareu sols.

    ResponElimina
  9. en els temps que corren hia tots tenim dret a expressar nos com vullguen fins ara no ens deixat mai cap comentari sense editar,per que ou dius?as posat algun comentari que el administrador no ta deixat?els comentaris esta clar que no tenen que ser ofensius per a ningú i sempre amb el respecte i per una part veig positiu que se parle del nostre poble per que tot no se sap, pero no sols del que estiga manant ara sino dels altres també,no podem tancar els ulls i deixar que el temps passe bueno sols dir que qui no li agrade que no entre tan fàcil com això i al que si que deixe comentaris i que saber coses del nostre poble i dels que el porten saber lo que fam anime a que la gent participe!!!!!!1111

    ResponElimina
  10. Trobe raonable que l'administrador publique allò del seu interés, per això fa aquest blog.
    A més crec, que aquest espai ens ofereix el poder comentar i aportar també el que ens preocupa.
    Per eixa raó, a més de deixar comentaris a les entrades, també podem enviar-li a l'administrador entrades nostres (altra cosa seria que alló que enviem no siga una falta de respecte).

    ResponElimina