dissabte, 25 de setembre del 2010

CONCILIAR O ENFRONTAR ?

Fa poc temps vaig llegir un extracte d'entrevista que va concedir el president del PP Mariano Rajoy, a la revista "Glamour".


Al preguntar-li, quina es la mesura política que ajudaria a afavorir la conciliació entre la vida laboral i familiar?, el president del PP parla de "la flexibilitat d'horaris laborals, una organització més racional dels horaris etc..." . Al mateix temps considera que educar als fills es un treballl més exigent i més dur que la política.


Questions en les que estic plenament d'acord, però em pregunte què pensarà de les politiques en horaris laborals que està seguint el nostre alcalde, també del PP.

Recientment ha perdut un judici (el 2n) en materia laboral en Aielo, per no permitir a una treballadora l'horari que li permitia conciliar la vida laboral i familiar.

O siga, que un jutge no li dona la raó i el seu lider també li diria que no és pot tenir actuacions tan lesives, actuant d'una forma totalment arbitraria i, agredint els drets dels treballadors siguent representat públic (amb obligació de respectar i complir les lleis)

Jo em pregunte per quins principis es mou el nostre alcalde (que fins fa poc de temps manifestava que ell no era del PP). Si eixos principis no son partidistes, ni racionals , seran personals o familiars?

Mentrestant tots perdem!

213 comentaris:

  1. Aquest mati he escoltat a dos treballadors d’empreses privades, la raó per la que no van fer vaga el dimecres 29: perillen els seus llocs de feina. Un d’ells, una dona, afegia que no pot pensar en tenir fills perquè sap que l’acomiadarien.
    M’he quedat freda al escoltar aquestes raons. Les puc entendre, encara que raons com aquestes son suficients per eixir al carrer, davant d’un fet de vulneració de drets de treballadors i ciudatans: al treball, a la conciliació de la vida laboral i familiar, i a la vaga.
    Igual de gelada m’he quedat al saber sobre el intent de vulnerar un dret per part del nostre Ajuntament, com ens conta aielonera.
    Amb el silenci, la resignació, tots perdem.

    ResponElimina
  2. La conciliació de la vida familiar i laboral no es un punt reivindicatiu de la vaga.
    El govern socialiste ja ha fet una llei per a defendre eixe dret , ara es questió de que començant pels ajuntaments i acabant per les empreses vagen complint-se.
    I si es vulnera eixa llei haurem d'anar als tribunals com fan alguns treballadors per a defendre-nos i no es solucionarà en un dia de vaga.
    No es confundim més del que ja estem.

    ResponElimina
  3. Te'ns raò anònim, no son punts de revindicació de la vaga de demà dimecres.
    Encara que la vulneració de drets, la impunitat dels qui ho fan, pot provocar, que els treballadors es vejen com "cautius", que no poden fer res.
    Salut

    ResponElimina
  4. Com a representant d'un dels jubilats, que avui debien anar a per la llimosna del alcalde al auditori, tinc que dir, que ojalà tots i totes hagueren tingut un poc de respecte per ells mateixos, i no hagueren acudit a un acte, en el que el nostre alcalde, no ha pugut deixar mès baixos als nostres majors.
    Jo ho he fet, no he anat a per la llimosna del meu familiar, tal vegada així, s'haguera donat conte, de que les coses es fan per que vols, no per a fer-te propaganda a costa dels demès.

    ResponElimina
  5. Jo si que he anat, i el puc dir que has fet molt bé de no acudir, ha sigut lamentable.
    Tan fàcil que haguera segut descontar-ho del rebut.

    ResponElimina
  6. Açó es increible l'alcalde ens cita en l'auditori per a que arrepleguem 13 euros, i mentrestant donar-se un bany de multituts, tots aplaudin, sense parar... Tan fàcil que haguera segut descontar un 1% la contribució.
    PD. A l'altra volta que vullgues donar-te un bany de multituts ens convides per a explicar-nos el perqué ens vas pujar un 30% la contribució.
    Jo li ho agrairia Sr alcalde.

    ResponElimina
  7. Galmour es el que li sobra o li falta ?

    ResponElimina
  8. ara que ja no té la banda al costat de casa ja podras dormir tranquil. Ara que ja no es diu escola municipal de musica Llorenç Barber, ja no tindras malsomnis, ara que ja has fet fora als de la coral i no saps on clavar-los ja podras dormir tranquil, ara que els has estafat als monitors de l'escola d'estiu, ja podras riurer molt agust, ara que tens a tots els jubilats contents. sols el falta omplir-li el bar mes a la torrona que la tens un poc abandonà i acabar(no se com) els jubilats prompte. sas que PINTER BONICO.
    les proximes eleccions el votaré, a vore com eixes del fandango que ens has clavat, perque llastima li tinc ha qui clave el cap en l'ajuntamen....

    ResponElimina
  9. Bona nit seguidors, algú ha anat avui al ple que hi havia a l'ajuntament.
    Conteu alguna cosa que s'haja dit, tinc xiquets i no puc anar.
    Es una llastima que el alcalde no vulga que els plens es graben i així podriem seguir-los els que no podem anar.
    Aquesta es una evidencia mes de la POR en mayuscules, que te el sr. alcalde de que se li vega el plumero en televisió, o tambè una evidencia mes de, la falta de transparencia que, com dia a dia, va demostrant, i una evidencia mes de que algo amaga.

    ResponElimina
  10. Gracias a dios que no se televisan, estos actos fueron lamentables el comportamiento de una Tal Gasona porque no se le puede llamar de otra manera a este sujeto. Que no respeta a nadie, faltando el respeto a todo el mundo incluido a su ¿????

    La política del PSOE que el sujeto Bravo y compañía les dicta a este sujeta-marioneta es muy mala para todos.

    Gracias a dios hoy en DIA la Gente no es ciega y ve todo lo que tiene que ver, ya no tenéis a nadie que confié en vosotros por muchos papelitos que repartís y menos siendo enviado por vosotros directamente.

    Esta claro a simple vista que después de casi 4 años no habéis aceptado la derrota es lamentable después de tanto tiempo que estéis aun así.

    ResponElimina
  11. pero, podrieu conta-ho tot
    jo vullc saber les dos versions
    el que tinc clar es que este PINTERET esta enganyan-vos a base de be.

    ResponElimina
  12. Tu solo necesitas una versión y supongo que ya la sabrás en el comentario anterior tu mismo lo dices
    Que inorarte eres o te quieres hacer¿¿

    ResponElimina
  13. Vosaltres que tant parleu de respecte i educació, podrieu pedricar amb l'exemple.
    Nº 1- Eixa tal Gassona, tè noms i cognoms, i es al meu entendre es molt mès respectuosa i educà, que tots vosaltres encapçalats, per Pinter i familia.
    Nº 2- Açí el ùnic maleducat que jo vaig vore ahir al plè, es el senyor alcalde, encara que de senyor no li veig res.
    Nº 3- Vos explique ara el que realment va passar, que no vos enganyen, torn de paraula que tè Mari Carmen, i el senyor alcalde que com no pot sentirla obrir la boca, no la deixa acabar el seu argument, la xica que intenta per tots els mitjos que la deixe acabar, i ell que com mana, aixó si que es deveres, la tira del plè.
    Per la tant açí, torne a repetir, el maleducat e irrespetuós es el alcalde, no com va dir un familiar seu quant la regidora, va abandonar a la força el plè, no la regidora.

    ResponElimina
  14. Explique el plè de forma ràpida per els que no poden anar, llevat del expectacle tant lamentable del senyor Pinter, va ser açó.
    Aprobació del acta del plè anterior, que vos recorde el va fer a les dos i mitja del mitj dia.
    Que es vol fer un aula nova a l'escoleta, perque a gener va a fer falta i per últim el que mès li pica a l'alcalde i el seu equip de govern, els seus diners, perque quant son els de tot el poble, bè que saben derroxar-los.
    El grup socialista, va propossar en el plè de juliol, que no cobraren cap dels regidors, i no penseu que son pocs diners, que la partida si no vaig entendre malament, es de uns 24.000€ fins als 35.000€ que rès, que van dir que estudiarien la proposta, quant entonces ja hagueren pugut dir que no, com es va fer ahir.
    L'altra proposta que varen presentar els socialistes, que el alcalde es baixara el sou i "con la iglesia hemos topado", el senyor alcalde diu que s'abaixat el sou desde que va entrar fins avui un 21%, el que no conta a ningú es que sel va pujar al menys un 30%.
    Ah! i damunt, clavanse en la vida privada de algun regidor socialista en tant poc que li agrada a ell que diguen les veritats, ni en públic ni en privat.

    ResponElimina
  15. Per últim, Mº Carmen anims i endavant, que el únic que tens que pensar es que, "el que teme algo debe", i el alcalde el que reflexa no deixante parlar, es que el tè molta però molta por, i no entenc el per què, perque es que van a escoltar-lo als plens de la seva banda, s'ho creuen tot, fins i tot es creurien si ell es ho diguera que el burros poden volat.

    ResponElimina
  16. esta si que es bona,
    -com va a quedarse la ferrera sense cobrar?
    que es pensaeu que era tonteta?
    ba!!

    ResponElimina
  17. Ya m'han contat coses que es varan dir al ple i aço es el que m'han dit i les meves conclusions:

    - que els regidors del PP no volen renunciar als diners que cobren per asistencies als plens i a les reunions, al voltant de uns 40 mil euros per destinar-los ara que esten en crisis i tant que parlen ells de crisis, als que pugen estar necesitats i pasant-ho mal.

    - que el alcalde cobra un 60% mes de lo que cobraba la anterior alcaldesa i que tampoc vol baixar-se el 8% que li tocaria al igual que han fet tots els alcaldes de dretes i esqueres d'altres pobles.

    - que l'alcalde li falta al respecte al portaveu del grup socialista, entrant en asunts personals.

    - que en cap moment mcarmen gasso li falta al respecte a l'alcalde, simplement estava intentant explicar i parlar i el alcalde el que va fer es en la seva caracteristica prepotencia, cridar al policia per a que la agafarra del braç i la tirara al carrer. Lamentable e impresentable el abus de poder sense cap necesitat.

    - que si en un altre ple, l'alcalde es clava en la vida personal del grup socialista, estos seran els que començaran a contar el que saben d'ell i que per lo que va pareixer sera o seran coses que no pinten gens be.

    - que si els regidors del grup popular forem mes humans no deixarien a l'alcalde actuar d'eixa manera tan antidemocràtica. I espere que no, pero si en un altre ple, l'alcalde expulsa a mcarmengasso, el regidors del pp espere siguen valents i abandonen tambe el saló de plens.

    ResponElimina
  18. Esta clar que l'alcalde li te por a Mari Camen Gasso, por en majuscules, por molta por, pero que molta por.
    Per lo tant la meva conclusió es que Pinter es un poregos, poregos poregos.

    ResponElimina
  19. Li te por a la democracia, em pareix molt mal que no done explicacions en un ple a una representant elegida per tots , serà Mª Carmen hui i demà un altre, que en cap moment li falten el respecte.
    Que això es un insult a la democràcia que tant ens ha costat de guanyar.
    No conec cap ajuntament pròxim on haja hagut un atropellament paregut a cap concejal, ni d'un partit ni d'altre.

    ResponElimina
  20. La veritat que si es fort que tingan que aguantar a un alcalde com el que ens ha tocat.
    Aço m'ha sorpres molt, pero el que mes m'ha sorpres es que han arrivat a trucar-me gent d'altres pobles, preguntant-me que quin alcalde teniem en aielo, despres d'haver llegit els periodics.
    I el mes sorprenent es que avui estava contant aço que estic escribint i també m'han dit que a altres persones tambe els han trucat gent d'altres pobles.....

    ResponElimina
  21. La imatge que es tenia d'Aielo,d'un poble menut però gran en moltes coses està canviant a la carrera.
    On està el poble que tots haviem fet?
    Un poble també son modals i no sols diners...

    ResponElimina
  22. Els valencians som massoquistes?

    Después de 15 años de gobierno del PP en la Com. Valenciana la han convertido en una
    de las más pobres y la más endeudada:
    7ª Comunidad más pobre de España (en renta per cápita)
    6ª Comunidad con los salarios más bajos.
    2ª Comunidad en reducción del PIB (actividad económica)
    1ª Comunidad en deuda: 15% del PIB
    ...Todas las comunidades autónomas han sufrido un aumento de su deuda desde el comienzo de la crisis en 2007, pero la única que ha crecido sin cesar desde 1995 y a un ritmo de vértigo ha sido la Comunitat Valenciana, incluso durante los años de
    crecimiento económico, hasta colocarnos en la friolera del 15% al día de hoy.
    (Recordemos que el déficit de Grecia es del 13,6%, el de
    España 11,2% y el de la UE 6,8%)
    ¿Si la UE y el FMI nos piden reducir el déficit al 3% para el 2013 y el gobierno español, el alemán, el del Reino Unido, el de Italia...están tomando medidas muy impopulares para alcanzar ese objetivo? ¿Quién le exige a Camps que reduzca su
    deuda? ¿Qué medidas drásticas ha tomado? ¿Estamos al borde de la bancarrota?
    El Ayuntamiento de Valencia el segundo más endeudado de
    España: 877 millones de euros

    El sistema educativo en la Comunidad Valenciana:
    nº1 en fracaso escolar en secundaria 40%
    La peor escuela primaria de todas las autonomías. Más de 25.000 alumnos estudian en 1.000 barracones prefabricados.

    ResponElimina
  23. No et preocupes que tú podràs donar totes les dades del mon, però la gent de dretes no ho vorà per molt que els insistisquen, no mès creuen el que es diuen els seus amos, i en tota la nació igüal i ja no vullc contarte en el nostre poble.

    ResponElimina
  24. Me esta contant la meva sogra que es del PP, la vergonya que va passar en l'auditori i lo vergonyos que li va supondrer aguantar per 13 euros l'espectable tan ridicul i burles del sr. alcalde. M'ha dit que li va pareixer una situacio denigrosa per als majors. Es va sentir humillada i si ho arriva a saber no va.

    ResponElimina
  25. Observe que ara mateix, som dos les persones que estem conectades a este blogs, si l'altre es vosté sr. alcalde, li demane, per l'amor de deu que vaja al metge per a que li recepten pastilles democràtiques, 1 cada 8 hores, en total 3 al dia (com l'antibiotic) que li fan molta falta, facem cas, a vore si encara arrivem a temps.

    ResponElimina
  26. Al "levante" del dissabte va apareixer un article sobre alguna de les coses que van passar al Ple.

    El que més m'ha sorprés és la declaració de l'alcalde, sobre la recomanació de la FVMP referent a la baixada dels sous: "la FVMP puede recomendar lo que quiera, pero no es la ley y no es obligatorio cumplirlo".

    Tots sabem, que fa ús de les lleis com li convé, prova son els contenciosos perduts.

    ResponElimina
  27. Es molta cara dura la que te aquest alcalde.
    Ja s'ha guanyant el premi.
    I el premi es diu: EL PITJOR ALCALDE QUE HA TINGUT AIELO EN TOTA LA SEVA HISTORIA DESDE L'ANY 1900 FINS AL 2010-11".

    Ni vol baixar-se el sou ni vol que els regidors tant d'un partit com l'altre deixen el que cobren per a ajudar a les families mes necesitades.

    ResponElimina
  28. CRISTINA PAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    CRISTINA PAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    CRISTINA TORNA ELS DINERS I ELS SOLARS AL POBLE

    ResponElimina
  29. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  30. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  31. todos merecen respeto. todos

    ResponElimina
  32. ¿el incendio de ontinyent tambien fue culpa de Pinter?

    ResponElimina
  33. l`unica persona que no tè respete per ningu i que insulta continuament i no dieixa escoltar a ningù es la sra. Gassò.
    Es la tactica que bravo els ha manat als del psoe, insultar,inventar, criticar-ho tot i no deixar parlar a ningu mes.
    menuda oposiciò tenim, son els herederos de Bravo

    ResponElimina
  34. EL QUE TENIA QUE TORNAR AL AJUNTAMENT ES JOAN BRAVO
    ELL POSARIA LES COSES EN EL SEU PUESTO. A BRAVO SI LI TENEN POR ELS DEL PP
    ELS CONCEJALS DEL PSOE QUE TENIM ARA NO VALEN RES, EXCEPTE MARI CARMEN GASSO, HI HA QUE CAMVIARLOS I QUE TORNEN PERSONES COM BRAVO QUE VAN FER MOLT PER AIELO.
    PACO TAMBÈ VA FER MOLT, PERO CRISTINA ENS VA LLANÇAR A PERDRE I SARRIO ENCARA HO HA EMPIJORAT MES.
    BRAVO TORNA PER AIELO, ERES L`UNIC QUE POT GUANYAR A PINTER

    ResponElimina
  35. viva Pinter.
    ¿porque le teneis tanto miedo a Pinter?
    El pueblo no es ciego y por eso las personas no apasionadas por los partidos estan contentas con el y eso no podeis soportarlo
    Si Pinter se presentara por otro partido y con una lista con 10 escobas inutiles detras volveria a ganar de calle al Psoe, porque esta demostrando ser un buen alcalde, con fallos como todo el mundo pero un alcalde que OYE al pueblo, cosa que el psoe nunca supo hacer.
    El problema no es Pinter, el problema es el psoe que sigue mandado por bravo,un psoe que solo insulta y no hace oposicion, un psoe amargado y todavia traumatizado por haber perdido las elecciones, un psoe que solo hace que mirarse al ombligo y que no se renueva.
    Perdisteis las elecciones por Cristina y por meritos vuestros y como continueis asi os va a costar sacar 1 solo concejal.
    psoe = Bravo

    ResponElimina
  36. El comentari de 5 octubre a les 13:01, es del Sr. Alcalde, No tinga tan poca vergonya i deixe la politica per als democratics, no per a voste que es un DICTADOR.
    A m´ han recordava que s´ha fet una placa de tecnic en l´ajuntament i quedar-se fijo en Aielo, que pena per favor que es presente algu pel Psoe , per a que no tingan que aguantar-lo

    ResponElimina
  37. ¿democratics els del psoe?
    jajajajajja
    ¿va ser democratic el donar-li el solar a cristina?
    ¿i va ser democratic el favor politic que li va fer paco marti a toni borderia en els terrenys de la Serretella?
    ¿va ser democratiques les amenaçes en temps de bravo?
    ¿va ser democratica la por que es tenia en temps de bravo a anar contra l`ajuntament?
    ¿van ser democratiques totes les colocacions de enchufats del psoe a l`ajuntament?
    ¿es democracia utilitar els plens de l, ajuntament per a chillar com una gallina i dedicarse a insultar a pinter i a la seva familia?
    ¿es democratic queque es construixquen portavions de guerra mentres n hi ha quasi 5 millions de parats per culpa de Zapatero?
    ¿es democratic que una alcaldessa li djudique un solar municipal a l`empresa del seu home?
    L`unica democracia que conegueu el psoe de aielo es el mandar y callar..o siga lo que vau fer durant 25 anys
    vos ompliu la boca de democracia, pero quan enchufaeu als amics al ajuntament, quan bravo ens tenia atemorits i quan lo del solar de cristina..lo que vau fer es mirar cap un altre costat i callar.
    Eixa es la vostra democracia, la democracia de bravo, la vostra religio.
    Callaets esteu millor, dediqeuse a fer oposicio com a persones i no com a gallines i deixeu de insultar tant, que el poble ja no esta tant cego com ho estava als vostres temps

    ResponElimina
  38. AL MENOS PINTER ES UN ALCALDE QUE ESTA AL NIVEL DE LA CALLE Y NO METIDO EN LAS MANSIONES DEL COP COMO LOS ANTERIORES ALCALDES.
    PINTER HABLA CON TODO EL MUNDO, TOMA UN CAFE CON CUALQIER PERSONA, SE PREOCUPA POR LOS JUBILADOS Y POR LA GENTE QUE ACUDE AL AYUNTAMIENTO.
    ¿ALGUNO DE VOSOTROS VIO DURANTE 25 AÑOS DE SOCIALISMO A BRAVO O PACO PASEARSE POR LAS CALLES O HABLAR CON LA GENTE O TOMAR UN SIMPLE CAFE CON CUALQIER PERSONA SENCILLA DEL PUEBLO? NUNCA
    PORQUE ELLOS ERAN DICTADORES Y LOS DICTADORES ESTAN POR ENCIMA DEL PUEBLO.
    BASTANTE TIENE PINTER CON SOLUCIONAR LA DESASTROSA SITUACION ECONOMICA (NI UN DURO) EN QUE DEJASTEIS AL PUEBLO.
    SOLO DEJASTEIS DEUDAS Y FACTURAS SIN PAGAR
    ANIMO PINTER, HAY MUCHA GENTE QUE TE APOYA

    ResponElimina
  39. psoe aielo = bravo

    Ara heu colocat a mari carmen la de tagano per a intentar netejarvos la cara..
    mas de lo mismo
    es una bona xica, pero la ha colocat bravo per a seguir tenin el mando absoluto en el psoe.
    no sap la pobra on sa clavat, lo mateix que cristina i sarrio:
    marionetes que maneja per derrere bravo que es el que mana i seguira manant al psoe.
    bravo ordena i els seus servils porteveus de torn li obedeixen i parlen per boca de ell
    ¿a qui voleu enganyar a estes altures?
    No coloqueu una marioneta per a que se afone en les eleccions front a Pinter, que segur que es lo que li pasara a la pobra mari carmen.
    Presenteu al verdader candidat i amo del psoe en aielo..a joan bravo,a vore si ell te la dignitat de presentarse, segur que no, per aixo te les seves marionetes.
    Ell no es presentaà mai perque sap que en les proximes eleccions, es presente qui es presente guanyará pinter i per molt mes que fa 4 anys.
    tot gracies a la ridicula i vergonyosa oposiciò que heu fet.
    psoe a l`oposiciò

    ResponElimina
  40. PINTER ES UN ALCALDE QUE LO ESTA HACIENDO BASTANTE BIEN,OS GUSTE O NO, AUNQUE OS FASTIDIA.
    BASTANTE PACIENCIA TIENE CON SOPORTAR LOS INSULTOS CONTRA EL Y SU FAMILIA Y LAS BARBARIDADES QUE LOS SOCIALISTAS HABEIS LLEGADO A INVENTAR PARA DESPRESTIGIARLO.
    LOS DEL PSOE LLEVAIS AÑOS CONTANDO MENTIRAS SOLO QUE PARA CREAR UNA CORTINA DE HUMO PARA TAPAR SU BUEN LABOR COMO ALCALDE
    PERO NO HAY QUE ESTAR CIEGO NI SORDO PARA IR POR EL PUEBLO Y VER Y OIR QUE LA GENTE ESTA SATISFECHA Y QUE YA NO EXISTE EL ODIO, RENCOR Y TEMOR QUE SI SE VEIA Y OIA EN TIEMPOS DEL JURASICO..PERDON QUERIA DECIR SOCIALISMO.
    ESO ES LO QUE NO ASUMIS, QUE EL PUEBLO TIENE MEMORIA Y AUN SE ACUERDA DE VUESTRAS FECHORIAS, DESPILFARROS Y MALAS MANERAS, Y PARA OLVIDAR ESO HARÀ FALTA MUCHO TIEMPO, O SEA QUE DE SOCIALISTAS BASTANTE TENEMOS CON EL DESASTRE DE ZAPATERO.
    MENOS MAL QUE GRACIAS A PINTER EN AYELO POLITICAMENTE EL AMBIENTE ES TRANQUILO A PESAR VUESTRO.
    VUESTRAS HISTORIAS Y MENTIRAS YA NO CALAN Y NADIE OS CREE

    ResponElimina
  41. Alguna cosa mala ha tingut que fer l'alcalde ara, per a que alguns correligionaris s'hagen llançat a fer comentaris com a posesos.
    Més calma, i menys titulars demagògics, així com de parlar d'història antiga.

    ResponElimina
  42. que mas te gustaria que pinter haya hecho algo mal.
    Siempre habeis estado acostumbrados a hablar vosotros solos y los que no pensabamos socialista teniamos que callar por miedo a represalias.
    Pinter esta cumpliendo su programa que para eso le votamos, y estamos contentos y no amargados como vosotros, que no levantais cabeza
    Nadie habla de pasado, vuestros chanchullos y despilfarro son un problema hoy porque no dejasteis ni 1 euro en caja.
    Lo del solar de cristina es un problema hoy quien se enriqueciò fue su marido construyendo a toda prisa en un solar que sabia que no era suyo de forma limpia.
    Y Bravo es el que os ha mandado, os sigue mandando hoy y seguirà siendo vuestro amo y señor y seguira manipulando a la siguiente marioneta que presente para perder las elecciones del 2011.
    Vosotros si que os habeis quedados en el pasado, aun estais paralizados y sin reaccionar desde que perdisteis el poder.

    ResponElimina
  43. ¿PER CERT TANT QUE PARLEU DEL SUELDO DE PINTER, PERQUE NO PARLEU I ENS CONTEU QUE COBRAVA ISABEL MARTI A L`AJUNTAMENT EN TEMPS DE CRISTINA?
    ¿O PERQUE I QUINA CANTITAT COBRAVA PACHOLI DEL AJUNTAMENT DE CRISTINA?

    ResponElimina
  44. LA PREGUNTA DEL MILLON:

    ¿CUANTAS FACTURAS DEJÒ PENDIENTES Y SIN PAGAR CRISTINA CUANDO LA GRAN MAYORIA DEL PUEBLO OS ECHÒ A LA CALLE?
    PREGUNTARSELO A VUESTRO AMO BRAVO

    ResponElimina
  45. Contestant a un comentari de dalt, ara sí puguem estar segurs de que algo molt mal està fent o a fet el alcalde, per a que desprès de mesos sense llegir rès a favor d'ell per açí, ara tornen a entrar, persones que ho son la mateixa la que ho escriu tot o son molt arrimats a ell.
    Una recomanació a estos que parlen del que pasa dins del partit socialista del poble, parleu i digueu sense tindre arguments, o es que alcalde i familia esteu en totes les reunions del partit, per saber qui mana o deixa de manar, que tots no son Pinter en Aielo, la demès gent sap debatir, no com el alcalde que ho diu tot i sols es fa el que ell mana.

    ResponElimina
  46. al anterior missatje del manat del psoe:
    jajajajajaajajajajajajajjajajaja
    ¿dins del psoe es debat?
    jajajajajajajajajajajajajjaja

    No som com vossaltres que sempre heu segut uns manats de bravo, teniu hasta fotos firmades de ell en el vostre salò
    En el psoe de aielo sempre ha manat bravo i sempre manará, feu lo que ell vos diu.
    L`unic que es debat a les reunions del psoe es quina mentira inventar contra pinter i decidir a quin voluntari del partit li toca eixa setmana anar a netetjar la casa del amo Bravo, com esteu fent fa anys (lo de netetjar) en senyal de leialtat i obediencia
    Es veritat que tambè durant les reunions del psoe hi ha un fort debat sobre actualitat...en especial de Belen Esteban y Salvame

    ResponElimina
  47. ¿parlem de la guerra d`afganistan i de quants espanyols han mort en eixa guerra en que ens va clavar zapatero?

    ¿on esteu els de "no a la guerra"?
    ¿de esta guerra no vos interesa parlar ni criticar?
    Sou molt sectaris

    ResponElimina
  48. Tant de temps sense entrar i continuen amb els mateixos temes. Mira que son aborrits.

    ResponElimina
  49. pues parlem de la belen esteban del ajuntament (sra gassò)i de com es comporta als plens, de com insulta, de les barbaritats que diu
    per cert ¿que es del portaveu municipal sr. Sarriò? ¿le heu fet desapareixer o tampoc vos interesa parlar dels seus magnifics arguments als plens?
    Desperteu, esteu i estareu a l`oposiciò perque el poble no es tonto i veulo molt que ha fet pinter

    ResponElimina
  50. Menut susto li entrava a l'alcalde si es presentara Bravo.
    I per una senzilla raó, i es que no li aplega ni li aplegarà mai a la sola de la sabata, aço en refereix a politicament parlant.

    ResponElimina
  51. Crec que la gent que vol ensalçar a l'alcalde com si fora un deu, esteu un poc equivocats, no cal per a alçar a u, tirar als anteriors regidors i alcaldes per terra.
    Aço ni cal ni es precis, el que ho fa, que en perdone, pero per a mi es un maleducat.
    Totes les persones, alcaldes i regidors, que han pasat i estan pasant per l'ajuntament, han fet coses molt bones i altres no tan bones o acertades....
    Perque el que pense el contrari, es que no veu, en els seus ulls el que s'ha fet i està fent-se per el poble.
    Una de les coses molt negatives que li veig al actual alcalde, es per desgracia, fer politica destructiva en contra dels anteriors alcaldes. Aço es sembla tenir molt mal gust i una actitut molt infantil.
    El que te que fer l' actual alcalde
    es poder demostrar que ell ho està fent molt mijor que els anterios antecesor.
    I així, d'aquesta manera tot el poble estarem contents dels alcaldes que han pasat i pasaran pel poble.
    Bona nit i que hi haja pau.

    ResponElimina
  52. gracies a deu que no es pareix a bravo, perque si fora igual es dificil que el poble l`havera elegit per tan ampla majoria.
    Per sort Pinter no es com bravo, no es un dictador, no viu a una mansio al cop,no ha fet reparcelacions,no te al poble atemorit ni fa persecucions familiars politques,pinter si que el veus per el carrer i parlant en la gent, a bravo mai li se ve vore ni passetjar pel poble,bravo odiaba les festes de moros i cristians, bravo es foraster i pinter es fill de aielo,pinter no utilitza banderes catalanes ni fa us del català, bravo defenia e impossava el catala i la bandera catalana, pinter respeta les nostres costums com a poble, bravo sempre les va despreciar...
    Clar, que es pot esperar de un foraster catalanista que encara a dia de hui es el amo i senyor del psoe de aielo.
    si gracies a deu pinter no es pareix al vostre amo bravo i per favor que mai li se parega en res.

    ResponElimina
  53. ¿es que hem de olvidar el malque van fer els anteriors alcaldes perque a vosaltres vos interesa?
    aneu apanyats
    Si pinter parla de cristina es perque cristina va deixar el poble sense un duro, perque cristina va deixar moltes factures amagades i sense pagar, perque cristina va cometre un acte presuntament ilegal i politicament vergonyos com va ser adjudicarli un solar a l`empresa del seu home savent que aixo no era legal.
    ¿I de tot aixo espereu que no parlem i que mirem a un altre costat?
    si tot aixo ho havera fet el pp els socialistes li havereu pegat foc al poble
    quan cristina va fer lo del solar quasi tots els socialistes ho vau vore correcte i no vau dir res, vai mirar a un altre costat, i estem parlant de molts millons.
    Pero com aixo es porqueria que demostra com han segut els anterios alcaldes, ara no vos interesa que pinter parle de aixo.
    Pues vos aguanteu, que mes hem aguantat altres en 25 anys de socialisme

    ResponElimina
  54. El temps posarà a cadasquú al seu lloc, i voreu quanta saliva es tindreu que tragar....
    Temps al temps....

    ResponElimina
  55. Si, el temps fica a cada uno al seu puesto.
    A bravo ja li se ha ficat al seu puesto, i ara es ni mes ni menos que el amo del psoe, el vostre amo.
    A cristina el poble ja la va possar al seu puesto en les eleccions, castigant al psoe per la corrupciò del solar, i condenant al psoe a l`oposicio per a molts i molts anys.
    I tambè a cristina lo normal es que tambe el temps la posse al seu puesto, pero a traves del jutjats que ja la han condenada en primera instancia per lo del solar del seu home.
    Si el temps fica a cada uno on toca i a vossaltres els socialistes,el temps la democracia i el poble d`aielo vos ha possat en el puesto:
    l`oposiciò durant molts anys i la quantitat mes minima en numero de concejals i vots de tota la vostra historia municipal.
    El poble vos ha fet pagar els vostres errors, esteu on es mereixqueu, en l`oposicio, pague tot el mal que heu fet i pagueu tambe el solar de cristina, perque de aixo tambe sou responsables tots els socialistes

    ResponElimina
  56. I en ta casa ,si eres tan pesat qui t'aguantarà bonico?

    ResponElimina
  57. El psiquiatra també te'l podien pagar,ja que estem ,perque et van deixar ben sonat.

    ResponElimina
  58. per aguantar ja esteu els del psoe, que esteu plens de odi contra pinter perque es sentiu impotents de vore que esta actuant be i no teniu arguments de pes contra ell.
    De vore que el poble esta content en pinter esteu per a que vos agarre un atac.
    I de aguantar els del psoe teniu e record, heu soportat 25 anys a un tipo foraster i dictador com bravo i teniu tan poca personalitat que 25 anys despres encara sols aspireu a ser uns manats de bravo i a obedirlo fins a la mort, ell es el vostre lider i amo, ell es el que vos mana.
    Aguanteulo que ja teniu prou en untipo com ell

    ResponElimina
  59. Prou fareu en poder reunir els diners per a poder pagar lo del solar de cristina...aneu fent rifes i loteries perque el jutjat va a demanar molts i molts millons per eixe cas de corrupcio.

    A PAGAR

    ResponElimina
  60. Què té a veure la gestió de l'actual govern municipal, amb Joan Bravo?
    Els que defenen aquesta gestió, poden aportar alguna cosa més que no siga repetir, fins la sacietat tot el que estan escribint sobre Joan Bravo?
    On m'he perdut?
    Si l'alcalde , Jose Luis Juan Pinter, està fent-ho bé, perquè no hi escribiu sobre això que està fent bé? Posant exemples, aportant informació objectiva:
    - un exemple, el PP defen la baixada d'impostos, o al menys la no pujada. Aquest Ajuntament, del PP, està fent-ho?,
    - altre exemple, el PP defen la contenció de la despesa pública, el PP al govern municpal està fent-ho?.
    - o, el PP defen la trasparència en la gestió dels assubtes públics, en Aielo es pràctica?.
    -

    ResponElimina
  61. Pa claretat la que vau tindre els socialistes quan amb la aprovaciò de bravo vau donar un solar municipal al home de la ex-alcaldesa cristina.
    Vau ser molt transparents els del psoe i molt molt listos.
    Tambè vau ser molt transparents amagant factures sense pagar durant l`epoca de cristina, i quant va vindre Pinter es va trobar el fregao i tots els deutes que vau deixar amagats, i això que vau dir que deixaveu una bona situaciò economica...jajajaja, tan bona situaciò economica com la que esta deixan zapatero
    ELS SOCIALISTES SOU LA RUINA EN TOTS EL PUESTOS ON ES CLAVEU.
    Prou fa pinter en tirar avant un ajuntament que vossaltres vau deixar en la ruina.
    I pa impostos recordeuvos del impost del cementeri que ens vau clavar els socialistes

    ResponElimina
  62. Esta noche reunion en la sede del psoe para tratar asuntos de gran importancia y gravedad:
    1- hacer un recuento del numero de parados producidos por zapatero
    2- analizar la situacion y estado de la guerra de afganistan
    3- hacer un minuto de aplauso en favor de la congelacion de las pensiones
    4- analizar el magnifico estado de la economia en españa
    5- organizar un concurso sobre historias inventadas para perjudicar a pinter
    6- 10 minutos de ensayar los proximos insultos y escandaleras que ha y que hacer en el proximo pleno del ayuntamiento
    7- 5 minutos de aplausos y reverencias en honor a nuestro amo bravo
    8- aportar cualquier idea maliciosa para tratar de hundir a pinter
    9- analizar la prensa rosa y debatir en profundidad la preocupante situacion de Belen Esteban

    no falteu

    ResponElimina
  63. ha aparegut amagada en caixò del ajuntament una factura de fa 5 anys que encara no se ha pagat.
    La factura es per valor de 2000 euros en concepte de compra de 500 panderetes per a nadal y compra de 400 discos de isabel pantoja i Karina.
    ¿si eixes compres es van fer en temps del socialistes perque no les va deixar pagades?

    ResponElimina
  64. ¿500 panderetes?
    i me pregunte jo, ¿per a que volien 500 panderetes?
    ¿es que varen fer unconcurs de nadalenques i jo no me vaig enterar?
    ¿o eren per a repartir per el poble? ho dubte, perque en el meu piso no van vindre a dur cap pandereta

    pues això en el FIL no ho heu mencionat, que cosa mes rara, 500 panderetes, i jo no meu lleve del cap i sols faig que pegarli voltes i voltes pensant per a que necesitevem 500 panderetes.
    i vamos lo dels discos de la pantoja ja es de mal gust, podieu haverlos comprat de Bisbal que sona millor
    quin misteri mes gran

    ResponElimina
  65. Anònim anterior:
    Veig que has de tenir una molt bona salut, no sofrir cap tipus de probleme d'ansietat, donada la teua mostra de carència de sentit de ridícul.

    ResponElimina
  66. yo creo que lo que le esta pasando a nuestra querida Belen Esteban es culpa de ese malvado de Pinter
    seguro

    ResponElimina
  67. ¿alguien me puedeinformar de que es lo que ha pasdo en el capitulo de hoy de "amar en tiempos revueltos" ?
    es que me he quedado dormido en el sofà y cuando me he despertado se habia acabado
    ¿sacareis un resumen de los ultimos capitulos en el FIL?
    lo digo porque como los ultimos numeros del Fil parecen el HOLA
    aunque ahora que lo pienso el FIL me recuerda mas a Alicia en el pais de las Maravillas.
    Cuando el psoe se reune para ver que inventar en el FIL, primero cantan todos juntos "vamos a contar mentiras tralara..vamos a contar mentiraaas"

    ResponElimina
  68. ¿que es això de les 500 panderetes?
    ¿es veritat que les varen comprar?

    me pareix molt fort
    ¿i per a que les voldrien?
    quin misteri

    ResponElimina
  69. voldria saber jo quantes factures es deixarà PINTER per pagar.....
    ilussos...
    PINTER vos esta enganyant a tots. com LA RITA i el CAMPS....
    molt de bombo i platillo pero a l'hora de la veritat res...........
    llatima li tinc qui entre d'alcalde en aquest poble, perque aquest ambient de odi entre persones no l'havia conegut mai en Aielo. Que no te PINTER atemorides a moltíssmes persones,i enganyades a moltes altres, que no s'ha doneu
    PINTER: paga tu les factures de fa dos anys..... ba .... ves pagan a la gent........que estem en crisis
    i tú ben bé que t'embujaques els dines tots els mesos...

    ResponElimina
  70. Sols tinc que dir que "a palabras necias oidos sordos" i que "ojos que no ven, caguerà que xafes".
    Ja s'enrecordareu alguns de açì a uns anys, el que alabaeu a Pinter, perque entre altres coses, "al tiempo pídele tiempo, que el tiempo, tiempo te dará".

    ResponElimina
  71. Pa odi i rencors els que va crear bravo al poble.
    Som tan tontos que elegim un foraster com alcalde i lo unic que fa es fer persecucions politiques a families i empreses que no eren socialistes, va conseguir que dins de les mateixes fmilies es varallaren i deixaren de parlarse moltes persones.
    Va fer que la gent del psoe soles comprara a tendes de socialistes i va boicotejar les tendes que no eren del seu pensar.
    Per això te tant que agrairli paco el de la papereria y la seva dona que menut xalet san fet.
    Pinter encara te treball pagant factures de cristina que en va deixar i moltes.
    Y per a embuxacarse diners i enriquirse podem anar a vore el solar de cristina, o els xalets del cop de bravo, paco, pacholi etc.
    Tambe podem parlar de quant ha guanyat gracies a l`ajuntament, isabel marti, o el home de cristina o Honori.
    Lo que passa es que als socialistes no vos cau la cara de vergonya dels desfalcos que heu fet.
    Parleu del solar de cristina que de aixo si que no vos interesa parlar
    als socialistes vos creixerà el nas com a pinocho de tantes i tantes mentires que conteu.
    Esteu tant obsesionats en afonar a Pinter que no es doneu conter que en el poble ja no vos creu ningu i no vos votaràn ni les graneres.
    Vos tornarà a guanyar Pinter i per mes que fa 4 anys perque ho està fent be
    Foteuse amargats

    ResponElimina
  72. No os confieis tanto socialistas que por mucho que pase el tiempo nadie olvida en ayelo lo del solar de cristina ni el daño que hizo vuestro amo bravo.
    aielo no olvida ya lo visteis en las elecciones y lo volvereis a ver otra vez porque mira que como gobierno sois pillos y corruptos pero es que como oposicion sois peores, vamos mentirosos al maximo
    Pinter sigue cumplendo el programa con el que te votò la gran mayoria de ayelo
    Amunt Pinter

    ResponElimina
  73. Has pujat molt el nivell del debat , no puc asimilar be tots els datos de coses bones fetes per aquest home.
    Podieu proposar-lo a Sant.
    Fa molta caritat, això es deveres!

    ResponElimina
  74. La concejala Gassò se ha comprado hoy unas castañuelas para amenizar los plenos junto con sus habituales chillidos,insultos y espectaculos. A ver si se anima a cantar algo de la pantoja, pero que no cante nada de Karina porque si canta EL BAUL DE LOS RECUERDOS, igual salen de ese baul los recuerdos de su amo bravo o lo del solar de cristina

    ResponElimina
  75. Expliqueu lo de les 500 panderetes, perque a mi me pareix molt greu, molt mes greu que lo del solar de cristina.
    Veges tu, comprar 500 panderetes ¿a qui li se va ocurrir?

    ResponElimina
  76. I pa caritat la que vau tindre molts socialistes per a regalarli un solar al home de cristina, si, sou molt caritatius els socialistes, soles hi ha que vore les cases tan humilds que seu fet al cop.
    A vore si sou ara igual de caritatius i posseu diners de la vostra butxaca per a pagar els millons del solar de cristina o per a pagar les factures que ella va deixar a deure.
    Segur que no solteu un duro, pues no sou listos pa els diners els del psoe

    ResponElimina
  77. la culpa de la guerra de afganistan la tiene Pinter, lo digo con total seguridad, es un demonio
    ¿donde estais los del no a la guerra?

    ResponElimina
  78. QUE ALGUIEN ACLARE EL NEGOCIO DE LAS 500 PANDERETAS Y LO DE LOS DISCOS DE ISABEL PANTOJA

    ResponElimina
  79. ¿algù sap com va acabar "l`alqueria blanca" el diumenge passat?
    es que no la vaig acabar de vore

    ResponElimina
  80. ¿com que 500 panderetes?
    aixo es imposible

    ResponElimina
  81. hui no fan cap pelicula bona a la tele.
    Segur que per als socialistes es culpa de Pinter

    ResponElimina
  82. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  83. En van contar a últim ple que l'alcalde va dir que no anava a construir cap centre de salud,,,,,
    pero aço com pot-ser,,,, si esta vesprada netejant ma casa he trobat l'ultim BIM que va repartir l'ajuntament en maig, i en primera pàgina fica: "Aielo tindrà un nou centre de salut en l'any 2011".
    Sr. alcalde una vegada mes, ens demostra una altra mentira.
    Com moltes de les que vosté ja ha demostrat, sols hi ha que seguir-lo i fixar-ser en les seues paraules...

    ResponElimina
  84. els socialistes soles feu que contar mentires.
    en tal de afonar a pinter sou capaços de inventar les barbaritats mes grans
    odieu a Pinter, pero aguanteuse perque el poble esta content, ell esta complint el seu programa i si vos agrada es aguanteu i es foteu
    Amunt Pinter moltes persones del poble estem en tu i moltes persones tambe estan fartes dels socialistes i de les mentires que conten
    En les proximes eleccions el psoe no traurà ni 2 concejals, perque sou nulos hasta per a fer oposicio.
    sou la oposicion - pinocho

    ResponElimina
  85. CRISTINA PAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  86. Jo no se lo que trauran els socialistes en les properes eleccions,, pero agafa el BIM de maig i voras, com diu lo del nou centre de dia i encara mes...si lees lo que pone dice: "les obres començaran cap al mes de setembre"".
    Hermanos y hermanas estamos en octubre i el sr. alcalde no va a poder cumplir esta promesa,,, como muchas otras.

    ResponElimina
  87. Paco marti y cristina tambien prometieron un centro de salud y 12 años despues aun estamos esperando.
    tAMBIEN PROMETIERON LOS SOCIALISTAS UN MAGNIFICO CAMPO DE FUTBOL Y EN CAMBIO LO QUE HICIERON FUE UN CAMPO DE PATATAS
    ¿y quien ha tenido que reformar y adecuar el campo de futbol y hacerlo de cesped artif?...PINTER
    Cristina prometio una piscina climatizada y poner plantitas en todos los balcones y 8 años despues aun estamos esperando.
    Cristina prometio un nuevo local para la policia local y ampliar el centre de dia y los jubilados y eso quien lo ha hecho y cumplido es vuestro odiado Pinter
    o sea que para promesas incumplidas y mentiras a manta los maestros sois los socialistas.
    Pinter solo lleva 3 años y ya estais que os volveis locos, tranquilizaos que os va a dar un ataque al corazon y aun os quedan muchos muchos años de oposicion, esnteraos que el pueblo en su mayoria (excepto mandados de bravo y otros, claro) ESTA CONTENTO CON SU GESTION
    AMUNT PINTER

    ResponElimina
  88. Jo de debò voldria saber, si totes les mentires que conten els peperos per açì, per la comunitat i per la naciò se les creuen o es que es pensen que la majoria de la naciò es tonta, com quasi tota per no dir tota la dreta d'aquest paìs.
    La preocupaciò major que tinc es que a les properes eleccions a la meva comunitat, güanyarà i per molta majoria un pressumpte, quasi segur delicuent,i això es preocupant per gent que tè molt de trellat.

    ResponElimina
  89. Quien los ha visto y quien los ve7 d’octubre del 2010, a les 18:00

    Os imaginais un país en el que el PP gobierna por mayoria absoluta, y mangonea en la mayoria de las comunidades autónomas, como hace ahora en la nuestra, sin que nadie pueda pararle los pies, ni con la ley en la mano. Sigamos haciendo el tonto, culpando a otros de todo, y no tardaremos en verlo.

    ResponElimina
  90. imagina imagina....los mandados de bravo siempre calentandose la cabaza e imaginando que mentiras contar para destruir a Pinter y a su familia que nada tiene quever
    segud imaginando mentes iluminadas por bravo, que a este paso vais a estar en la oposicion muchas muchas legislaturas
    ¿lo del solar de cristina tambien es imaginacion de la gente o pasò en realidad?

    ResponElimina
  91. una noticia del psoe:
    ZAPATERO VA RETRASAR LA EDAD DE JUBILACION HASTA LOS 67 AÑOS

    ¿TENEIS ALGO QUE DECIR AL RESPECTO LOS MANDADOS DE BRAVO?

    ¿ESTAIS CONTENTOS Y DE ACUERDO?

    ResponElimina
  92. una noticia del psoe:

    ESPAÑA PASA YA DE LOS 4,5 MILLONES DE PARADOS

    CON ZAPATERO GOBERNANDO TENEMOS LA TASA DE PARO MAS ALTA DE TODA EUROPA

    ¿ESTE ES EL PLENO EMPLEO QUE PROMETIA ZAPATERO HACE DOS AÑOS EN CAMPAÑA ELECTORAL?
    es otra de las mentiras que nos contò el psoe
    ¿estais contentos los mandados de bravo?

    ¿pleno empleo? jajjajajajaajajajaj
    os crece la nariz como pinocho contantas mentiras que contais

    ResponElimina
  93. una noticia del psoe:

    ZAPATERO HA CONGELADO Y BAJADO LAS PENSIONES DE LOS JUBILADOS PARA 2011 Y 2012

    ¿es esta la politica de proteccion social que tanto cacareais los mandados de bravo?
    ¿que pensaran los jubilados de ayelo de este atraco a sus bolsillos a la hora de votar en mayo?

    ¿estais de acuerdo los mandados de bravo en bajar las pensiones como ha hecho zapatero?

    otra mentira de los socialistas

    ResponElimina
  94. Vaig a contar-te una cosa que el PP vol fer si governa: més reducció de nombre de treballadors als serveis públics, eixos que mantenen l'Estat de Benestar (sanitat, educació, serveis socials...). I això en el pais, que té el % menys baix d'empleats públics de la E15.
    Més paro? menys llocs de feina?

    ResponElimina
  95. voy a contar otra noticia del psoe: zapatero firmo en invierno con los sindicatos la subida de nomina de los trabajadores y funcionarios publicos.

    En primavera ZAPATERO APROBO POR DECRETO LA BAJADA DE LOS SUELDOS DE LOS FONCIONARIOS PUBLICOS
    si de esos que el anterios mandado de bravo dice que mantienen el estado del bienestar

    otra mentira de zapatero i del psoe

    ¿que opinais de eso los mandados de bravo y fieles del psoe de ayelo?

    ResponElimina
  96. otra noticia del psoe:

    Zapatero en la campaña electoral prometio una ayuda de 1.000 euros para las mujeres que tuvieran un hijo

    En abril pasado zapatero aprobó por DECRETO EL SUPRIMIR LA AYUDA DE 1.000 EUROS A LAS MADRES.

    ¿es esa la famosa politica social de que tanto os llenais la boca los socialistas mandados de bravo?

    ¿que opinaran las madres que estando ya embaraadas se han encontrado de repente con que zapatero les ha quitado esa ayuda?

    ¿estais de acuerdoy contentos los socialistas de ayelo?

    OTRA MENTIRA MAS DE LOS SOCIALISTAS

    ResponElimina
  97. No eren mil euros, sinó 2500. A més dels 100€ per a mares treballadores.

    ResponElimina
  98. No ús en adoneu, que per cada exemple que es pose sobre el PSOE, en podem trovar altres del PP valenciá?

    ResponElimina
  99. Una promesa del PP valencià a les Corts, aquest mati: donar 3 mil milions d'euros als ajuntaments.
    Ole sus huevos!

    ResponElimina
  100. una noticia del psoe:

    Recordais que Zapatero en la campaña de las elecciones prometiò QUE EL PADRE TENDRIA PERMISO DE PATERNIDAD EN EL TRABAJO, pues esta semana por decreto el señor zapatero ha suprimido estas ayudas que habia prometido a bombo y platillo y que los socialistas tanto aplaudisteis.
    Pues ZAPATERO TAMBIEN HA ELIMINADO ESAS AYUDAS
    ¿esa es la famosa y cacareada politica social de los socialistas?

    ¿los socialistes mandados de bravo tambien aplaudis este escandaloso recorte de ayudas sociales?

    otra mentira mas de los socialistas

    ResponElimina
  101. otra noticia del psoe:

    sabiais que desde que gobierna Zapatero y sus socialistas EXISTEN EN ESPAÑA MAS DE UN MILLON DE HOGARES EN LOS QUE NO HAY NINGUN TIPO DE INGRESOS A FINAL DE MES, NI UN EURO

    UN MILLON DE HOGARES

    ¿OS ACORDAIS LOS MANDADOS DE BRAVO DE TODAS ESTAS FAMILIAS QUE PRACTICAMENTE ESTAN EN LA POBREZA?
    SUPONGO QUE OS RESBALA

    ESA ES LA POLITICA SOCIAL DEL PSOE
    ¿ESTAREIS CONTENTOS? Y DECIAIS QUE NO HABIA CRISIS
    MENTIROSOS

    ResponElimina
  102. ¿com està lo del solar de cristina? ja la pagat o tornat
    A vore si els socialistes que sou els responsable de eixe vergonyos cas de corrupciò, doneu una explicaciò o aclariu perque vau aprovar algo que feia tanta pudor

    ResponElimina
  103. Al menys els socialistes de moment, encara no tenen un expresident de govern, que està entre els 5 expresidents del mòn pitjors de la historia(AZNAR), i això no ho diuen els socialistes, ho diu una revista nort americana, eixos que eren tant amics d'ell, o això creieu.
    I ara cosexa propia, al menys els socialistes, tampoc tenen a gent en el partit, com Camps, Rus, Fabra el president de la diputaciò d'Alacant, i persupost, i en açò el temps en donarà la raò, el vostre benvollgut PINTER.

    ResponElimina
  104. deuria de caurevos la cara de vergonya als del psoe de parlar de politiques socials despres de les barbaritats i retalls socials i de ajudes que vau prometre enganyan a la gent per a guanyar les eleccions i que despres he llevat o reduit
    Es de autentica vergonya, millor esteu en la boqueta callada sobre eixe tema perque el vostre senyos ZAPATERO vos a deixat en el cul a l`aire

    soles feu que mentir y enganyar a la gent, sort que ara la gent ja ha obert els ulls i en les eleccions ficara al psoe al seu puesto.
    aneu compran orfidals que vos faran molta falta

    ResponElimina
  105. ¿recordeu fa uns 4 anys quan tots li dien a Zapatero que venia una crisis i ell ho negava diguent que aixo eren mentires de la dreta i que eren antipatriotics?
    ¿encara hui negeu que estem en crisis?
    zapatero no ha pres messures economiques ni a reconegut la crissis fins enguany, quan ja era massa tard i tota espanya estava ja afonada i en la ruina.
    I deia zapatero que no habia crisis, pues habia que estae cego per no vorela, aixina ens va, a la cua de tota europa sols per davant de grecia

    Zapatero per xulo i cego ha arruinat el pais i tot el que està passant (paro, baixada de pension, baixada de ajudes socials etc etc) es culpa de ell i del psoe, un partit cego i en guerra interna.
    Ellos son els responsables de esta ruina.
    I esteu segurs que a l`hora de votar la gent ho tindra molt en cmpte, perque heu tocat la butxaca de gent necesitada

    LAS MENTIRAS DEL PSOE,CAPITULO 22.567

    ResponElimina
  106. no tingueu a camps ni fabra....pero teniu a cristina i joan bravo que son pitjors i de molt mal record per a la gent honrada de este poble siga del partit que siga

    SOCIALISTES = MENTIROSOS

    LA NARIZ DEL PSOE ES LA NARIZ DE PINOCHO

    ResponElimina
  107. ¿SE HA ACLARIT JA LO DE LA COMPRA DE LES 500 PANDERETES?
    NO HE DORMIT EN TOTA LA NIT PENSANT-HO

    JO TAMBE VULL UNA PANDERETA

    ResponElimina
  108. aCLARIU ELS SIERVOS DE BRAVO QUIN ARREGLO I FAVOR POLITIC VAU FER A LA SERRATELLA I TONI BARBER RESPECTE UNS METRES DE TERRENY QUE LI SE VAN DONAR A TONI I NO EREN DE ELL
    N HI HA UNA SENTENCIA QUE COMDENA A DERRIBAR A LA SERRATELLA.
    ¿QUE RESPONSABILITATS TE EL PARTIT SOCIALISTA I PACO MARTI QUE ERA ENTONCES ALCALDE?
    ¿PAGAREU ELS SOCIALISTES DE AYELO ELS COSTOS DE DERRIBO DE LA SERRATELLA?
    SEGUR QUE NO
    AGARRAR DINERS EN AGARREU TOTS ELS QUE TINGUEU A MA, PERO SOLTARLOS NI PER SOLIDARITAT AMB TONI BARBER DOU CAPAÇOS
    QUE MENTIROSOS E INSOLIDARIS SOU ELS SOCIALISTES

    ResponElimina
  109. Noticia de hui: nou cas de corrupció en el pp.A la prensa , radio i tv.Però mentres els valencians seguim sords,cecs i muts.
    Fins quan miraran els votants de Camps a un altre costat, o al pasat?

    ResponElimina
  110. noticia del psoe:

    Zapatero para ganar las pasadas elecciones prometiò PLENO EMPLEO, por supuesto ni el mismo se lo creia, engañò a la gente para ganar votos

    El resultado es que ha dia de hoy España tiene casi 5 millones de parados
    Nunca en la democracia españa habia tenido un numero tan grande de parados.
    Somos el primer pais de europa `pero en numero de parados
    El paro en España alcanza el 20% de la poblacion activa...DE VERGUENZA

    ¿ESTO ES A LO QUE EL PSOE Y SU SEÑOR ZAPATERO LLAMAN PLENO EMPLEO?

    a este paso si los socialistas siguen gobernanado lo que va a pasar es que habrà mas personas en paro que personas trabajando
    ¿estais contentos con esta desastrosa situacion del paro los mandados socialistas de bravo?

    OTRA DE LAS MUCHAS MENTIRAS DEL PSOE Y ZAPATERO

    ResponElimina
  111. Vaja feia temps que no entrava i en trobe amb gent resentida del pp que no fa mes que insultar al govern.
    No teniu vergonya ni la conegueu, en tant que tindrieu que callar pel que està passant a la comunitat valenciana (Camps, Fabra...).
    Demostreu en els escrits que feu que el sr. alcalde te molta por.
    Sr. alcalde no es preocupe tant (a no ser que tinga coses que no voldria que se li destaparen) i deixeu de fer politica destructiva.

    Mentres que Zapatero intenta traurens de la crisis mundial que estem patint, el del pp es dediquem a mangonetjar i robar els diners de tots els espanyols.

    ResponElimina
  112. ¿que zapatero esta intentant trauremos de la crisis?
    jajajjajjajajjajajjajjjajajajjajjjajajjajjajajjaajjjajajajajjajajajjjaja

    AIXO NO TEU CREUS NI TU, MANAT DE BRAVO
    este zapatero hui diu una cosa i la setmana que ve en fa un altra diferent
    es un mentiros patologic, ni els mateixos socialistes el volen ni el creuen
    ¿crisis mundial?
    pa lo que vos interesa als manats de bravo socialistes, es una crisis mundial pero......
    la majoria de paisos ja han pasat la crisis o estan superanla pero...
    en España cada dia esem pitjor, cada dia els datos economics son pitjors, cada mes el paro puja mes i mes¿i tu dius manat de bravo que este inutil de zapatero esta traguenmos de la crisis? no teu creus ni tu, jajjajajajajaj
    Zapatero es un inutil, un mentiros que cada dis ens conta una mentira mes gran, un inepte que ha dut a espanya a la ruina.
    Zapatero es el pinocho que ha fet que baixen les pensions, ens ha anulat drets socials que ens havia promes, mitja espanya esta al paro i la economia es una ruina.
    Sort que esteu els socialistes manats de bravo que sempre mireu cap un altre lloc i estic segura que vossaltres arreglareu el mon, vossaltres i el vostre amo bravo, clar

    LAS MENTIRAS DE ZAPATERO Y EL PSOE

    ResponElimina
  113. Que mes voldrieu que Pinter tinguera por de algo, aixo es el que vos fot, que pinter no te por de res i menys de 4 manats de bravo obsesionats en inventar mentires e histories en tal de afonar al poble i a ell.
    Pinter esta molt content i mes en una oposiciò tan inutil com la que te a ayelo
    Si jo fora alcalde i tinguera una oposicio tan nula i plena de rencorero, com la del psoe estaria super content perque tendria segur guanyarvos les proximes eleccions
    Ni bravo vos salva dela catastrofe electoral que tindreu en maig
    En ayelo ja no vos creu ningu, perque heu mangonejat molt en 20 anys
    Zapatero, Bravo, Cristina; Gassò...menuda cuadrilla...per a eixir corregens
    ¿y vossaltres voleu ajudar al poble?
    jajaajjajajajajaj
    ELS SOCIALISTES LO QUE VOLEU ES AFONAR EL POBLE

    ResponElimina
  114. I jo que pensaba que aquestes hores tots els peperos del poble estarieu dinant, i no, ùltimament sempre que entre per açì, hi han en companyia meva al menys dues persones mès, i tinc clar qui son, una o el alcalde (eixe que cobra tan gran sou per el que treballa per al poble) o una persona que de segur a possat ell de seguit, per a que controle i conteste, i l'altra o es la seva dona o la seva amiga Ferrera.

    ResponElimina
  115. Pèsims els comentaris d'aquesta PePera resentida. Tu que crec que t'estimes el teu poble, el que tens que fer es donar gracies a deu, de la política que ha fet aquest senyor. Gran part de l'encant del poble es deu al seu treball. Ojala ell haguera disenyat l'eixample, probablement no tendriem el que tinguem. Jo no li ho perdonaré mai al l'alcalde.

    ResponElimina
  116. ¿estas parlant de un Deu o de Bravo?

    si de qui estas parlan es de bravo me apiade de tu perque lo teu apart de ceguera es psicologic
    Perdre el temps intentant obrir els eulls a acerrims com tu es perdre el temps.
    eres del tpus de persona que podria dirse TALIBAN, i la gent com tu fa por

    ResponElimina
  117. EL PROBLEMA DE MUCHOS QUE ESCRIBIS AQUI ES QUE CREEIS QUE UNO POR CRITICAR LO QUE HIZO O ESTA HACIENDO EL PSOE, YA POR SOLO ESO ESTA DEFENDIENDO A PINTER O ES DEL PP
    CREO QUE ESE ES VUESTRO GRAN PROBLEMA
    HE ESCRITO AQUI UNAS 4 VECES, HE CRITICADO AL PSOE, Y EN DOS OCASINES ME ATACARON E INSULTARON DICIENDO QUE SI YO ERA DEL PP O SI YO ERA EL MISMISIMO PINTER.
    GRAN EQUIVOCACION, LA OBSESION DE MUCHOS DE VOSOTROS OS LLEVA A PENSAR QUE SI NO SE ESTA CON VOSOTROS UNO YA ES DEL PP
    PUES NO, NO SOY DEL PP NI LO HE SIDO
    PERO NO SIENDO DEL PP NO SIGNIFICA QUE ME PAREZCA BIEN LO QUE ESTA HACIENDO AHORA ZAPATERO (QUE LO ESTA HACENDO FATAL) Y TAMPOCO ME IMPIDE PENSAR QUE EL CASO DE CRISTINA ES IMPENSABLE EN UN PARTIDO DE IZQUIERDAS Y MENOS EN UNA PERSONA PROGRESISTA.
    Y PEOR AUN ME PARECE QUE ALGO TAN GRAVE Y RECHAZABLE COMO ESE CASO, SEA APLAUDIDO Y JUSTIFICADO POR LA GENTE DEL PSOE, QUE SE SUPONE QUE SON PROGRESISTAS.
    SI POR SER DE UN PARTIDO TENGO QUE APLAUDIR , APOYAR Y JUSTIFICAR ALGO ASI, PREFIERO NO SER DE UN PARTIDO, SINO UNA PERSONA LIBRE, PROGRESISTA Y QUE VE LAS COSAS BUENAS Y MALAS SIN CEGUERAS POLITICAS NI DE PARTIDOS
    LOS PARTIDOS POLITICOS SOIS SECTAS.
    Y LO QUE SE LEE EN ESTE BLOG CONFIRMA LO QUE DIGO.
    NO HAY QUE SER DEL PP O PSOE, HAY QUE SER HONRADO
    Y UNA PERSONA HONRADA NO JUSTIFICA NI EL ROBO, NI LOS DELITOS NI LAS ACTITUDES AMENAZATORIAS QUE SE HAN VISTO EN IELO DURANTE MUCHOS MUCHOS AÑOS

    ResponElimina
  118. lo que fatava per vore, joan bravo un sant, es la barbaritat mes gran que se ha escrit en aquest blog.
    vale que Cristina fa tindre alguns fallos garrafals i sense perdò pero mala persona no crec que es.
    Pero bravo. es apart de mala persona, un alcalde tipic de dictadures, es lo mes paregut al CHAVEZ eixe de Venezuela,si, va guanyar per els vots, però eixe de bo te lo mateix que Maria Chapì de monja.
    Tot el odi i rencors politics que han habut en aielo venen de l`epoca de ell. Eixe tio mols del psoe lau santificat, pero no va fer mal ni res, va partir families, va fer que la gent es varallara per la cochina politica i va perseguir politicament a totes les families, persones i necocis que no li cauien en gracia
    ¿o no recordeu lo que molts varem tindre que pagar per totes les reparcelacions que va fer.
    Per culpa de ell, la pobra Cristina va heretar lo que va heretar, ni una peseta en l`ajuntament.
    Molts heu crucificat a Cristina, quan ella soles era una marioneta de paco marti i de bravo que eren els que reialment manaven en l`ajuntament i en el partit.
    NO, BRAVO NO ES UN SANT NI LI SE PAREIX EN RES.
    i els socialistes de carrer estem patint ara tot el odi i rencor de la gent per culpa dee les barbaritats que ell i la seva dona Maria Chapì van sembrar per tot el poble.

    ResponElimina
  119. ¿donde estan los del "NO A LA GUERRA"?
    ¿que pasa, que per a vossaltres n hi ha guerres de primera i guerres de segona?
    Es igual que per a les dictadures, per a vossaltre la de Pinochet era roin i la de Cuba es bona i en eixa esteu ben contents icallaets
    Ara en la guerra de Afganistan esteu callaets com les abueles.
    Sois como los perros fieles al amo.
    doble moral es lo que teneis, pues para aqui en ayelo, lo mismo,DOBLE MORAL
    por eso nadies os cree ya, porque os moveis solo por intereses personales y politicos, no por el bien del pueblo.
    A los del psoe el bien del pueblo os la trae sin cuidado, y sinò mirad la ruina en que estais dejando España

    ResponElimina
  120. no n`hi ha que ser extrem ni dir coses sense trellat
    ni Pinter es el dimoni ni es perfecte, pero dir que Bravo va ser un bon alcalde es dir una autentica barbaritat.
    N hi ha que tindre poca memoria i estar enamorat de ell, per a dir que Bravo va ser un bon alcalde
    Tan bon alcalde com Julian Muñoz a Marbella

    ResponElimina
  121. ¿al fial que ha passat en la factura sense pagar de les 500 panderetes?

    ResponElimina
  122. CRISTINA PAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  123. Al que ha dit:
    "Pinter esta molt content i mes en una oposiciò tan inutil com la que te a ayelo"
    li recomane que vaja als plens i vora qui son els inutils.

    ResponElimina
  124. No, si en els plens no hi ha inutils.
    Oposicio no hi ha pero inutils inutils tampoc.
    Tenim un cap de l`oposicio, sr Sarrio que quasi no existeix, que quan parla li duen el discurs escrit desde el partit per el amo bravo, despres tenim una cantant de opera o artista de tragedies, sra Gassò, que sols es dedica a xillar, a insultar, a no deixar que se senta parlar a ningu mes que a ella, a faltar el respete a tots i armar jaleo. Encara que crec que qui insulta i xilla lo que fa en realitat es fer mirar paca un altre costat per a disimular les carencies del seu grupet
    jo crec que llegir escrits fets per un altre i ser actriu de comedia no es ser inutils, o siga que al comentari de dalt li done la raò
    Per com a llavor de oposiciò, si, totalment inutils, basats en histories sense cap argument i moltes mentires.
    El fet es que Sarrio per als del psoe pareix que no existeix, ni el nomeneu.
    Aixo passa quan el ple, estan sentats unes persones que dins del partit no conten pa res, perque els que els manen per darrere son els de sempre, paco marti i bravo.

    ResponElimina
  125. ESTE PINTER TE UNA OPOSICIÒ IGUAL QUE LA METEIXA QUE VA TINDR EN L`AJUNTAMENT JOAN BRAVO, O SIGA QUE NO TE OPOSICIÒ.
    QUANT JOAN BRAVO ERA ALCALDE, L`OPOSICIO DEL PP VA SER LAMENTABLE I JOAN BRAVO VA GIBERNAR AMB MOLTA COMODITAT.
    UN ALCALDE QUE GOBERNA AMB UNA OPOSICIÒ DE OPERETA ESTA COMODO AL SEU PUESTO I CONTENT
    JOAN BRAVO HO VA ESTAR PER LA INUTILITAT DE L`OPOSICIÒ DEL PP DE AQUELLS ANYS
    PINTER ESTA COMODO I CONTENT AMB LA INUTILITAT DE L`OPOSICIÒ DEL PSOE DE ARA
    SOLES ENTRE A VALORAR LA LLAVOR DELS PARTITS COM A OPOSICIÒ, NO ENTRE A VALORAR LA LLAVOR DEL ALCALDES PERQUE PENSE QUE TOTS, JOAN BRAVO, PACO MARTI, CRISTINA I PINTER HAN GOVERNAT PERQUE EL POBLE ELS HA ELEGIT I TOTS HAN FET COSES BONES PEL POBLE, I TOTS HAN TENGUT ERRORS I SE HAN EQUIVOCAT MOLTES VEGADES
    PENSE QUE ELS ALCALDES SON PERSONES I COM A PERSONES SE EQUIVOQUEN MOLTES VEGADES.
    PERÒ EN AIELO LA OPOSSICIÒ SEMPRE HA SEGUT TOTALMENT UNA INUTILITAT I UN ZERO A L`ESQUERRA
    PAREIX QUE QUAN UN PARTIT PERD UNES ELECCIONS MUNICIPALS ES QUEDA PARALITZAT I GELAT I SENSE CAPACITAT DE REACCIÒ DURANT ANYS
    VA PASSAR DURANT 25ANYS AMB L`OPOSICIÒ DE DRETES I ESTÀ PASSANT ARA AMB L`OPOSICIÒ DEL PSOE
    A VORE SI ALGUN DIA EL PSOE DESPERTA I DEIXA DE CURARSE LES FERIDES I TORNA A SER UNA OPCIÒ DE GOVERN
    DE MOMENT MOLTS QUE HI SOM D`ESQUERRES ESTEM ORFES DE UNA BONA REPRESENTACIÒ I OPOSICIO AL AJUNTAMENT.
    SI EL PSOE ES INCAPAÇ DE FER OPOSICIÒ ¿A QUE ESPERA EL BLOC?
    LA GENT PROGRESISTA HEM DE TINDRE ALGUNA BONA OPCIÒ PER A VOTAR, PERQUE SI SEGUIM EIXINA, AL MES DE MAIG A L`HORA DE VOTAR SOLS TINDREM TRES OPCIONS:
    ANARSEN A LA CASETA, PASSAR EL DIA A LA PLATJA O FER ABSTENCIÒ

    ResponElimina
  126. TU PODIES SER UNA BONA OPCIÓ.
    HO debies PENSAR detingudament,però igual que a mi pense que a la majoria ens resulta més comode anarse'n a la caseta, o a la platja...però no un dia sino tots els dies de l'any. I els demés que treballen per a nosaltres.
    Eixe es un problema dels nostres dies.
    Això es el que jo veig i pense.
    Salut i bon dia a tots els valencians de bona voluntat.

    ResponElimina
  127. estic totalment de acord amb el anonim de les 12:15
    no se pot estar 3 anys tinguen con a unic argument de oposiciò el sou de pinter, el si es o no un dictador, la seva germana, i el defendre uns casos particulars de 4 o 6 funcionaris que han patit actituts totalment injustes.
    Això son temes que a la gent del carrer, al llaurador, a l`ama de casa, a l`estudiant, al treballador de una fabrica o al jubilat no li suponen en la seua vida una millora o un perjudici reial.
    lo que a tota persona de carrer no implicada en la vida dels partits( el 99%)li afecta, es el que veu setmana a setmana a nivell de carrer, a la seva butxaca, a les seves comoditats a nivell de poble, el que passa al seu ambient, el que sent al carrer, al bar o al treball.
    Si totes eixes coses que son les que reialment capta i afecta a eixe 99% de la gent,no son les coses que com a oposicio les fem bandera per a que els que voten es vegen representats en els concejals de l`ajuntament, ¿que es lo que passa?
    que la gent del carrer soles veu que el partit es dedica a criticar actituts que no son un problema greu en el dia a dia, i a defendre soles els problemes i cassos particulars de unes persones que funcionaris o no, casualment tots formen part del entorn intern del partit.
    Hem de defendre problemes i coses que afecten a tots, a eixe 99%, no aferra-se exclusivament a 3 temes que en realitat a quasi ningù li lleva la son.
    Pense que eixe es el camì positiu per al psoe com a oposiciò, perque sino hi ha un canvi crec que tindrem Pinter per molt temps
    Deixeu-se de batalletes internes i viviu en la realitat del poble, gracies

    ResponElimina
  128. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  129. Al anònim de les 16.30 preguntar-li si tens proves per a que Cristina tinga que pagar alguna cosa. Després dir-te que el que tindrà que pagar serà l'alcalde que tenim ara, que , després dels esmorzars i demés actes inutils que realitza l'afany que ens va deixar no hi hauran prous alcaldes per a poder retraure a l'ajuntament. En realitat tot açó es diu populisme BARAT!!!!! I ja està bé de clavar-se amc Cristina que sempre eres el mateix.

    ResponElimina
  130. A mi em preocupa i m'afecta com ama de casa que es malgasten els meus impostos, que servisquen sols per enriquir a la seua familia i coneguts.
    A mi m'afecta que empugen la contribució i aumenten els gastos en protocol i demés fastos.
    A mi em dol que li lleven la paraula a una persona que jo he votat i em representa.
    A mi em fastidia que no s'atenguen peticions fetes a l'ajuntament i no donen solucions als meus problemes.
    A mi m'indigna que es facen injusticies en coneguts i familiars treballadors que fan la seua feina com un altre.
    Però el que més em preocupa es que a gent com vosaltres no vos preocupe.
    Per tant tindrem Pinter per a rato,no es preocupeu.

    ResponElimina
  131. serñor alcalde no insulta quien quiere si no quien puede. !y voste no pot!

    ResponElimina
  132. CRISTINA TORNA EL SOLAR AL POBLE O PAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  133. senyors socialistes i manats de bravo, ya tenim mes de 4 MILLIONS DE PARATS
    ¿quan obrireu els ulls i voreu que zapatero ens du a la ruina total?
    ¿obrireu els ulls quan este president ens faja arrivar als 6 millions?
    tan inepte es zapatero en el govern com el psoe manat de bravo com a oposicio a ayelo
    ¿encara se etreviu a afirmar que no hi ha crisis?
    cegos

    ResponElimina
  134. ON ESTA EL SENYOR SARRIO, QUE ES DE ELL, PAREIX QUE NI PARLA NI FA OPOSICIÒ

    DESAPAREGUT

    ¿I LÒPOSICIÒ, ON ESTA?
    RESPOSTA:
    EN AIELO NO HI HA OPOSICIÒ
    EN HI HAN 4 CONCEJALS QUE ES DEDIQUEN A DEFENDRE ELS INTERESOS DE 4 PARTICULARS, PERO OPOSICIÒ NO HI HA

    OPOSICIÒ TAMBÈ DESAPAREGUDA

    ResponElimina
  135. alguien del partido socialista nos puede dar una explicacion de que chanchullo hizo el psoe en tiempos de paco marti en el solar de la serratella?
    ¿porque hay una sentencia firme de derribo sobre parte del local de la serratella?
    ¿fue toni borderia,que fue concejal del psoe,favorecido por paco marti o el psoe?
    ¿porque los socilistas estais mudos ante un chanchullo tan grave?
    ¿habrà que esperar a que se ejecute la orden de derribo para que se descubra el escandalo y el pueblo no salga de su asombro?

    ResponElimina
  136. ¿LA TRONADA DE ESTA NIT TAMBÈ ES CULPA DE PINTER?
    JO CREC QUE SI
    FONTS MOLT BEN INFORMADES ME HAN DIT I ES UNA PRIMICIA QUE EL SENYOR PINTER ESTÀ ORGANITZANT UNA "GOTA FEDRA" PER AL DIMARTS
    SEGUR QUE ES CAPAÇ

    ResponElimina
  137. ¿PORQUE EL SEÑOR ZAPATERO SE PRESENTO A LAS ELECCIONES CON LA BANDERA DE LA PPROTECCION SOCIAL Y AHORA HA BAJADO LAS PENSIONES DE LOS JUBILADOS LOS DOS PROXIMOS AÑOS?
    ¿CUANTAS MENTIRAS LLEVA YA EL SEÑOR ZAPATERO?

    ResponElimina
  138. El senyor Pinter, alcalde elegit per la gran majoria del poble no insulta perque ell te educaciò.
    Si educaciò, això de lo que els concejals del psoe no coneixen, l`educaciò.
    I es que quan no es tenen arguments per a fer oposiciò, sempre el recurs dels desesperats es insultar e insultar.
    Eixe es el problema dels cocejals del psoe, que no tenen arguments solids i soles es dediquen a insultar i a inventar mentires sobre Pinter

    ResponElimina
  139. es cerdad que juan bravo no tuvo apenas oposicion y que esta no lo hizo nada bien, por eso se mantuvo tantos años como alcalde.
    Pero tambien es verdad que la oposicion que tiene Pinter es aun peor que la que tuvo bravo.
    Por eso me parece que gracias a esta mal llamada oposicion Pinter podrà estar muchos años comodamente como alcalde.

    ResponElimina
  140. bon dia, hui fa frequeta pero fa un bon sol, i la culpa com sempre serà de Pinter.
    Quin dia mes raro,pareix dilluns pero es diumenge, com anit vaig estar de boda, segur que tot aixo també serà culpa de eixe malvat de Pinter.
    Han escrit per ahi dalt que està organitzant una gota fedra, ¿ser Pinter capaç de tanta maldad i poder?

    ResponElimina
  141. he leido arriba un escrito defendiendo y diciendo que juan bravo fue muy buen alcalde y que hizo bien por el pueblo
    Eso es totalmente falso, es el alcalde que mas daño ha hecho en ayelo, el iniciò el rencor y odio que aun hoy algunos socialistas aun llevais muy bien aprendido.
    en eso habeis tenido buen maestro.
    pero ese de buen alcalde nada de nada.lo teneis endiosado y en un altar y por eso creo a los que dicen que sigue siendo quien manda en el psoe.
    bravo sigue poniendo y quitando candidatos.
    sigue poneniendo secretarios generales del psoe
    a la actual secretaria general todo el mundo sabe que esta colocada por ella y por Paco Marti.
    Ellos son los que hacen las listas, y dentro del psoe nadie les tose ni se atreve a enfrentarse a ellos o sus decisiones.
    Estais enganchados a bravo y el es quien os domina, por eso el pueblo ya no se fia de vosotros

    ResponElimina
  142. Ja feia temp que no visitava el blog perquè era avorrit.
    Açò si que es moviment i no el que estava ocorrent fins ara.
    Sempre els mateixos comentaris d'uns pocs sectaris d'un partit que s'anomena progresiste.
    A segut grata la meua sorpresa el vore que ací hi ha debat, pot ser hi haja fins i tot oposició perquè en altre lloc no la veig. M'estic enterant de moltes coses que malgrat viure a Aielo no sabia i que posen de manifest males gestions fetes pel's anteriors alcaldies. Que vergonya.
    El temps posa a cada un al seu lloc, per això s'han de fer les coses ben fetes, o creieu que passaria com en la gestió de bravo que feia i desfeia el que volia sense tindre que donar explicacions a ningú, degut a la nul·la o pobra oposició.
    En quant a Bravo no crec el tinguen en un altar ja que ell no es de mises, santets i tradició local, però si deduïsc que molts anys després encara hi ha gent que es deixe manar, serà falta de personalitat dels deus serfs?.

    ResponElimina
  143. al comentari de dalt li dic que encara no has descobert casi res dels desmans i barbaritats que varen fer els socialistes en aielo.
    Vamos com lo de zapatero ara pero multiplicat per 10
    Espera a que es destape tot lo que hi ha derrere de la sentencia de derribo que hi ha contra la serretella
    La sentencia es firme i no cap recurs contre ella, sols falta que alguna de les parts perjudicades o afectades demane la ejeccuciò de la sentencia per a que les maquines entren a derribar.
    Paeix que tot ve de quan era Paco Marti alcalde, i pareix que li fa ver un "FAVORET" a Toni Borderia, donanli licencia per a edificar i ampliar La Serretella, pero pareix que alguns metre cuadrats de eixa obra, no estic segur si es que son metres que perteneixen a La Vall o es que son metres en els que no es podia edificar per a eixe fì(salò de banquets).
    El fet es que el ajuntament del psoe li va fre un apañet o arreglet que ara segons la sentencia firme no es legal i se ha de derribar.
    Pero estant allargantho per a evitar el escandalo i vore si el de la Vall renuncia a demanar el derribo (supose que a canvi de algo.....)
    Lo clar es que queda demostrat que el psoe quan ha governat en aielo, pareix que el tema de solars, terrenys i edificabilitats la sabut aprofitar molt be en benefici propi i de uns pocs (dels partit per supost)i no en benefici i mirant per el be del poble.
    Espere que algun dia de estos el psoe, Paco Marti, Toni Borderia o la secretari general del psoe de aielo donen una explicaciò aceptable a tot el poble diguent la veritat de que es lo que ha passat ahi.
    Pero crec que com sempre diran alguna mentira i tambè li tornaran a tirar la culpa a Pinter( que res te que vore en este tema, perque es molt anterrior a ell)

    ResponElimina
  144. No entenc molt bé el teu raonament.
    No veig en que perjudica al poble l'edifici serratella, sols puc dir que dona feina a molts i que té prestigi en la comarca.
    Sols puc entendre que perjudica al restaurant del costat,(La Vall).
    Per molta sentència que mane el derribo, ho trobaria una barbaritat,i més en els temps que corren(destruirien una empresa solvent).
    Hi ha sentències que perjudiquen més que solucionen i no s'ejecuten mai.
    Està clar qui s'alegraria d'un derribo,el vei en litigi i algun interesat més.
    Sempre hi ha gent que s'alegra del mal dels altres.

    ResponElimina
  145. A mi me sabria mal lo de la Serretella, porque es un muy buen salon y hacia falta en ayelo un espacio como este.
    Pero respecto a lo de la sentecia, se estan oyendo muchos rumores y aunque yo no se mucho de esto, si he escuhado a familares del afectado decir que no se puede ya recurrir y que la sentencia es firme.
    Siempre he oido que el de La Vall estaba con el tema en los juzgados y parece que finalmente le han dado la razon.
    A mi no me extraña que se hiciera en su dia algun chanchullo con los terrenos porque la mayoria del pueblo esta convencida que los socialistas mientras gobernaron en aielo dejaron el cubo de sus basuras totalmente lleno, lo del solar de Cristina es ejemplo de ello.
    Pero no espereis que de este tema informen en el FIL, no les interesa destapar ni mover la porqueria, ahora solo se dedican a hacer de abogados particulares de los problemas de algunos funcionaris en concreto, funcionarios muy afines a ellos por supuesto, esa es la unica tarea que ha hecho el psoe en aielo durante estos 3 ultimos años.
    Eso e inventar mentira tras mentira de Pinter y su familia

    ResponElimina
  146. al anonim de les 20:55
    Dirli que tots estem de acord en que La Serretella es un magnific salò de banquets i no crec que eixe siga el tema ni el problema.
    El problema es que pese al prestigi de qui siga, les sentencies del jutjats son de obligat compliment per a tots, cases, casetes, salons, persones, empreses,etc.
    I no per ser la Serretella i tindre molt de prestigi està exent de complir una sentencia, que pot ser dura, però si hi ha alguna cosa que es ilegal no te volta de fulla, desgraciadament.
    Lo greu es que un alcalde pareix que va fer un arreglo amb Toni, i els dos savien que eixe arreglo estava fora de la llei.
    Per això el de la Vall ho va denunciar.
    ¿es que a tu o a qualsevol que ferem una obra en la nostra casa ocupant terrenys de un altre vei, no ens la farien derribar? per supost que si
    El escandalo no seria el derribo, que seria una llastima per cert.
    El escandalo greu es que el ajuntament de paco marti li va fer un arreglo i va permitir que es fera eixa obra savent que era ilegal.
    Paco Marti i Toni Borderia savien lo que estaven fent, ells savien al que se arriscaven, pero ho van fer i ara Toni deurà pagar les consecuencies, encara que en este escandalo me pareix molt mes greu la responsabilitat de Paco Marti, que era el alcalde i una de les seves oblicacions era que les coses es feren de forma legal i no afovorin a un particular amic contra un altre particular.
    Paco Marti deu i esta obligat a assumir la responsabilitat de tot este joc de terrenys

    ResponElimina
  147. Estic d'acord en que hi ha que denunciar els casos de corrupció i tràfic d'influències allà on hi hagen.
    Per tant estic en tu en que no hi ha que votar a Camps ,o si?
    Perque aci ja no governa el psoe.

    ResponElimina
  148. Si es deveres que tingueu probes en contra dels socialistes per que no eu tragueu.¿o es mentira lo que digueu?

    ResponElimina
  149. el caso de la Serretella, las pruebas las tiene que tener el juzgado y supongo que las presentò en su dia el perjudicado, que el señor de la Vall.
    Si la condena es firme serà porque este señor ha presentado suficientes pruebas.
    O sea que las pruebas ya estan, pero no desvieis la atencion en las pruebas, que eso no nos corresponde a nosotros, la atencion hay que ponerla en las responsabilidades, y esas corresponden al psoe y al señor paco martì que es quien entonces gobernaba. Nadie tiene mas responsabilidades que ellos, que son quienes hicieron el fregado.
    Cuando hay sentencia firme, hay que asumir las responsabilidades, o sea que señores socialistas ya saben lo que hay.
    Abrid los ojos

    ResponElimina
  150. Ho diu un jutjat i encara pereix que la culpa tambè la trindra Pinter
    Que cara mes dura teniu els del psoe, la economia espanyola per terra, el paro disparat i Zapatero segons vossaltres no es culpable¿entonces qui governa, Belen Esteban?
    Del cas del solar de Cristina pareix que segons vossaltres tambe la culpa es de Pinter, quan resulta que en aquell temps ell no era alcalde,¿entonces qui es va beneficiar de lo del solar de Cristina? ¿Belen Esteban?
    Ara resulta que en lo de la Serretella hi ha sentencia firme i no es recurrible i segons els socialistes tampoc teniu res a vore¿tambe de això es culpa de Belen Esteban?
    Per a les coses que fan mala olor i vos afecten pareix com si no havereu governat mai, amagueu el bulto i la responsabilitat, pero resulta que a Pinter que esta soles 3 anys el culpeu de la guerra de cuba i fins i tot del mal temps.
    Menos mal que la gent es lista i te memoria, i me pareix que ja no enganyeu a ningu, perque als que sempre son mentirosos al final ningu sels creu.
    Soles conteu mentires

    ResponElimina
  151. ¿PRUEBAS?
    ¿OS PARECE EL SOLAR DE CRISTINA POCA PRUEBA?
    SOLO HAY QUE SUBIR A L´ERA PARA VER COMO UN CAMPO DE FUTBOL SE CONVIERTE EN SOLAR Y LUEGO SE LE ADJUDICA AL MARIDO DE LA ALCALDESA Y POSTERIORMENTE Y A TODA PRISA SE EDIFICA UN EDIFICIO SOBRE EL, HABIENDO COMO HABIA UNA GRAN DUDA SOBRE LA LEGALIDAD DE PODER ADJUDICAR UN SOLAR A UN FAMILIAR DIRECTO.
    LA ADJUDICACION ESTABA DENUNCIADA EN LOS JUZGADOS, PERO SE DIERON MAS QUE PRISA EN CONSTRUIR.
    DE MOMENTO EN PRIMERA INSTANCIA NO SE LE HA DADO LA RAZON A CRISTINA.
    PERO SIN HABER SENTENCIA FIRME TODA PERSONA TIENE DERECHO A LA PRESUNCION DE INOCENCIA, IGUAL PARA CRISTINA, PARA CAMPS, BONO, CHAVES, ISABEL PANTOJA O CUALQUIER PERSONA.
    EN EL CASO DE LA SERRETELLA Y TONI BORDERIA DESGRACIADAMENTE NO CABE PRESUNCION DE INOCENCIA PUES LA SENTENCIA ES FIRME Y NO CABE RECURSO.
    QUE PACO MARTI ASUMA SU RESPONSABILIDAD EN LO QUE SE HIZO Y AHORA POR DESGRACIA PARECE QUE SE DEBERA DERRIBAR.

    ResponElimina
  152. amunt Pinter.
    passa des atacs, insults i mentires dels socialistes, continua governant i cumplint el programa per el que molts el varem votar.
    els socialistes a falta de arguments tenen que recurrir al insult i a inventar mentires, son com a xiquets

    ResponElimina
  153. Parece ser que lo irracional y el poco sentido hacen de nuevo acto de presencia en este foro.
    No hace falta ser psicoanalista profesional para intuir que se trata siempre ó casi siempre de una misma persona ó a lo sumo coreado por dos "comparsas" a sus ordenes.
    Al parecer a este individuo le ha dado de repente un calentamiento "intelectual" y nos ilustra con sus alucinaciones metafísicas, lo que le lleva a mezclar toda clase de temas y perslonajes : Belén Esteban, Karina, megachalets, regalos de solares, mania obsesiva a D. Juan Bravo, el paro, las sectas, los amos y sus criados, etc.. en castellano, en valenciano, en mayúsculas, en minúsculas...
    En fin, creo que en adelante cuando se me ocurra pasar un rato divertido en lugar de leer las viñetas de Forges y Peridis ó las historias de Mortadelo y Filemón, dedicaré unos minutos a leer sus múltiples chorradas.
    Y ya en serio, está claro que tratan de boicotear una vez más este foro y lo siento por la administradora, ya que estimo que su intención es interesante: crear un espacio donde sin acritud quepan todas las ideas y opinioes acerca de cualquier tema, sea local, nacional, político, humano, etc.. incluso sugiriendonos ella misma temas a debatir, pero esta claro que determinada gente no está por dicha labor.
    Me cuesta creer, tal y como algún contertulio señala, que el sujeto en cuestión sea el mismo Sr. Alcalde ó alguna marioneta por él dirigida, pues aún soy de la opinión que una persona con su preparación y formación no es probable que pueda argumentar con tan poco nivel y tanta agresividad verbal, por consiguiente deseo que esten equivocados los que así piensan, por el bien de todos en general.
    De todos modos, y siendo sincero con lo manifestado anteriormente, ello no me impide pensar que, por otras cuestiones que no ahora no vienen al caso, el comentario que en su dia dejó escrito D. Fernando Goberna cada vez lo considero de más rabiosa actualidad "DA MUCHO QUE PENSAR QUE CANDIDATOS QUE NO SON DEMOCRATAS PUEDAN DESENVOLVERSE TAN BIEN EN LA ADMINISTRACION LOCAL EN ESPAÑA"

    ResponElimina
  154. Al comentari de dalt li dic que no cal fer-ho tan llarg per a dir tan poques coses, HI HA QUE ANAR AL GRÀ que no tinguem tota la nit.
    En el blog caben tot tipus d'opinions i exposar ací el que a tu no t'interessa no es una manera de boicotejar, es una manera de fer pública la mala gestió d'anteriors alcaldies.
    Si ho taxes de boicot potser siga perquè tinguem raó?.

    ResponElimina
  155. ja ha parlat Hernandez el manat de bravo, sempre omplinse de la paraula democrata, pero que s`oblida de qual significat de eixa paraula quan parla de Pinter.
    aA Pinter te agrade o no la elegit la gran majoria del poble.
    ¿que passa, que per als manats de bravo soles hi ha democracia quan guanyen els socialistes?
    ¿es democratic lo del solar de cristina?
    ¿qui esta obsesionat?¿tu que parles sempre inventant coses de Pinter perque la teua capacitat de pensar no arriva mes lluny?
    ¿dorms per la nit o el passes les hores mirant una foto de Pinter per a vore si te se ilumina el teu xicotet cervell?
    necessites anar a una optica per a que el gradue la vista
    La teua sumissio a bravo la demostres quan escrius D. Juan... com si fora un deu o una eminencia.
    A gent cega com tu no fa falta intentar explicarlos res perque viviu com una secta pero adorant al deu bravo i tapanvos el naç quan l`olor de la basura del socialisme actual vos rodetja per tots els costats.
    Vas arreglat.
    La democracia tornara a parlar al maig i de sobra saveu la bofetada que anau a pegarse,
    Ave bravo, perdon D. Juan..

    ResponElimina
  156. Hola Hernandez, siempre es un placer leer sus comentarios.
    Ya se le echaba de menos en este blog.
    Ya se echaba de menos gente con cordura y con saber estar, como es usted.
    Si se fijan un poco, los lectores de este blog, sólo ha hecho falta que alguien digese que el actual alcalde era el peor alcalde de toda la historia de este pueblo o algo así, para que esta derecha ( rancia) que existe en este pueblo se ponga en marcha, a tirar por el suelo a diestro y siniestro, y aparezca en este blog comentarios tan mal intencionados de los anteriores alcaldes.
    A mí personalmente, pienso que los anteriores alcaldes ya han consumido su tiempo a hacer política en este pueblo y me parece que ya no toca habla de ellos; y sobre todo porque unos más que otros nos dejaron un pueblo del que todos nos sentimos orgullosos .
    Ahora toca hablar de la actual politica local y de si nos gustan o no las cosas que se estan haciendo. Las que nos gusten las aplaudiremos y las que no, les buscaremos soluciones.

    ResponElimina
  157. ¿malintencionados los comentarios de los anteriores alcaldes?
    ¿es que lo del solar del cristina forma parte de un cuento de Walt Disney? no, es muy real
    ¿es que lo de la Serratella es una leyenda urbana inventada? no, son los juzgados los que lo han sentenciado hace pocos meses.
    Los ex-alcaldes tienen responsabilidad para lo bueno, que lo han hecho, y para lo malo, que tambien han hechos cosas muy malas.
    Su responsabilidad no se extigue por el hecho de dejar de ser alcaldes, que mas quisierais.
    Si se han aprovechado y asì lo dicen los juzgados, que paguen.

    ResponElimina
  158. Pues hableremos de lo que nos parezca, local o nacional, porque hay libertad de expresion.
    O sea que somos libres de hablar de las fechorias de Bravo, Paco, Cristina, Zapatero, Camps y quien quiera tambien es libre de defendrelos.
    Quien no quiera que se le critique no haberse metido en politica.

    ResponElimina
  159. Xato, que bien que te ha quedado el último párrafo.
    Los anteriores alcaldes han consumido su tiempo y a Dios doy las gracias, pero perdona que te diga que la mala gestión no se olvida, ni la olvidaremos nosotros ni la va a olvidar el juez con sus sentencias.
    En cuanto a aplaudir i buscar soluciones no creo que lo hagais después de 3 años sin hacerlo.

    ResponElimina
  160. NO QUERRAS QUE PINTER HAGA Y SOLUCIONE EN SOLO 3 AÑOS LO QUE LOS SOCIALISTAS NO SOLUCIONARON O DESTOZARON EN 25 AÑOS.
    NO SEAIS IMPACIENTES QUE DESPUES DE 25 AÑOS DE SOCIALISMO HAY MUCHO QUE SOLUCIONAR Y RECONSTRUIR EN AYELO

    ResponElimina
  161. pinter tornara aguanyar sobretot gracies a la ineptitut dels socialistes, molts s`alegraràn, altres es moriran de rabia, però tambè molts eixe dia es quedarem en casa i per primera vegada no anirem a votar per falta de una bona alternativa
    pinter mal, psoe pitjor
    Abstenciò

    ResponElimina
  162. Noticia: el alcalde dona permís als "bous de miura" del poble per a que puguen insultar, una altra vegada, en el blog. Per una part m'alegre de la seua llibertat, peró per l'altra sembla que estàn molt nerviosos, i aixó en preocupa.
    Algú en pot dir que està passant en l'ajuntament?

    ResponElimina
  163. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  164. oi oi oi, cada vegada veig mes al PP nerviosssss,,,,,,,,,,i aixó que eu guanyat les eleccions

    , i a mi que mes en dona qui guanye les properes eleccions.....
    pero vos veig molt nerviossssssosssssss pero que molt,,,,,
    Aço en demostra que si els altres digue que ho varem fer mal, vosaltres ho fareu pitjor.....

    ResponElimina
  165. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  166. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  167. PINTER REBAIXAT EL SOU
    PINTER REBAIXAT EL SOU
    PINTER REBAIXAT EL SOU
    PINTER REBAIXAT EL SOU
    PINTER REBAIXAT EL SOU

    ResponElimina
  168. no contesteu al boicot del blog de la mateixa forma que ells perque aixina esteu fent-los el joc.No es posseu a la seua altura.Ignoreulos, o no pararan i ens fotrem tots.
    Bon dia i gracies

    ResponElimina
  169. POR FAVOR AQUI LO QUE QUEREMOS ES LEER COSAS IMPORTANTES SOBRE NUESTRO PUEBLO Y NO MENSAJES QUE NO DICEN NADA Y SE REPITEN.
    SI TODOS HACEMOS LO MISMO Y NOS PONEMOS A LA MISMA ALTURA, ADIOS BLOG
    ME UNO AL ANTERIOS MENSAJE EN SU TOTALIDAD. NO CONTESTEIS

    ResponElimina
  170. los del psoe se be que solo hicieron mal dos cosas en 25 años, por que hos aferrais hai y hustedes que estais haciendo mal en tres años y medio que estais,yo como del publo que soy os beo mas de dos cosas mal y la principal de las cosas es que estais dividiendo el pueblo en dos, eso si que esta MAL.

    ResponElimina
  171. Aielonera torna a posar la moderació de comentaris.
    No pots permetre que torne a boicotejar.
    La resta a participar.

    ResponElimina
  172. No cal que recordes a Cristina tantes vegades al dia que pague,una vegada al dia ja està be, mes que res per a que no li s'oblide.
    Ja veus que vesprada més fresqueta i humida. M'agradaria saber de qui serà la culpa?

    ResponElimina
  173. En pareix bé que la administradora del blog haja suprimit els comentaris que tenen com a finalitat insultar i boicotejar el blog.
    Aquesta gent del Partit Popular que fa açó en sembla perillosa, espere que no estiguen orquestades per el senyor Alcalde, ja seria la repera. De totes les maneres pense que es la seua forma de fer política no tenim mes que veure les noticies per a adonarse'n de la banda de boicotejadors que son.
    Hui mateix en el desfile ha passat el mateix, un grup del partit popular, en este cas de Madrid, s'ha organizat per a increpar al president del govern.El que esta passant açi i allà es miserable.

    ResponElimina
  174. El que es miserable es que aquesta dreta no respecte rès, ni la llei, que tant que critiqueu se la salten a la torera, ni tampoc tenen respecte per els caiguts per Espanya i el seus familiars, no mès tenieu que haber vist avui, el que ha passat en la desfilada dels militars, quant han fet el homenaje als caiguts, si volen queixar-se del president que ho façen, però en alguns moments es tè que tindre una mica de respecte.

    ResponElimina
  175. M'hen alegre molt de que estigues altra volta per açí Hernandez i una cosa el dic, entra quant vullgues i no façes cas de certa gent, que per açí defen lo indefendible i critica la bona educació i el sentit comú.

    ResponElimina
  176. Pinter baixat el sou que alcaldessa com la d'ontinyent i el de montaverner si no recorde mal, aquestos dies han pegat la cabotada i s'el han baixat.... a vore si prompte llig a la premsa que tú també te'l has baixat.

    ResponElimina
  177. Per l'amor de deu Pinter rebaixat el sou i rebaixamos la contribució. Però sense besamanos, perfa.

    ResponElimina
  178. hay alcaldes que no son comparables.

    ResponElimina
  179. Sugiero una frase para el blog:
    "Venceréis pero no convenceréis. Venceréis porque tenéis sobrada fuerza bruta, pero no convenceréis porque convencer significa persuadir". UNAMUNO


    ¿Qué es HIPOCRESIA? Es el acto de pretender constantemente tener creencias, opiniones, virtudes, sentimientos, cualidades, o estándares que uno en realidad no tiene. La hipocresía es así un tipo de mentira
    Hipocrita es quien afirma determinadas normas y creencias pero no vive según ellas

    ¿Quién ES PREPOTENTE?Es alguien que cree que siempre tiene la razón, muy seguro de sí mismo, orgulloso, soberbio, engreído, presumido, que abusa del poder que tiene.

    ¿Os recuerda a alguien?

    ResponElimina
  180. si, claro.Es alguien que no quiere ser útil sino importante, alguien que no tiene valor porque valor es lo que se necesita para levantarse y hablar, pero también es lo que se requiere para sentarse y escuchar.

    ResponElimina
  181. Es moderaran els comentaris fins que no es repeteisca el de sempre.

    ResponElimina
  182. porque no hablais para variar un poco y no estar siempre inventando historias sobra Pinter y su personalidad, y entrais a valorar la pesima labor de la oposicion en el ayubtamiento, o la asuncion de reaponsabilidades politicas de los casos urbanisticos de La Serretella y la del solar de Cristina Mira.
    Señora moderadora estoy en contra de los mensajes repetitivos en el blog porque nos fastidian a los que queremos hablar y contrastar opiniones, tambien estoy en contra de los insultos y desprecios.
    He leido que moderarà el blog, y que ha suprimido los mensajes repetitivos.
    Pero lo que usted aplica es censura, porque elimina los mensajes que hacen referencia a Critina que me parece muy bien, pero, ¿porque no ha eliminado los mensajes repetitivos sobre el sueldo de Pinter, o los que directamente hacen referencia a el con insultos, desprecios y actitudes burlescas contra el o su familia?
    ¿es que para usted aqui solo hay cabida para hablar a favor del psoe y para insultar al alcalde y su familia?
    eso se llama CENSURA
    o para todos o para nadie
    Volvemos a como meses atras, mensajes que han de pasar el filtro de una moderadora que no es precisamente muy neutral, volvemos a la falta de libertad de opinion

    ResponElimina
  183. SI TORNEREN A MODERAR ELS MISSATJES A GUST DE LA MODERADORA COM FEIA AVANS, TORNARA A PASSAR LO MATEIX:
    QUE LA GENT DEIXARÀ DE ENTRAEN EN LA MATEIXA ORIENTAR A LLEGIR I ESCRIURE.
    fINS FA POC HAVIA ARRIVAT UN PUNT EN QUE SOLS ENTRAVEN2 O 3 PERSONES QUE ES REPETIEN EN LA MATEIXA ORIENTACIO POLITICA I AIXO HAVIA DEIXAT AQUES BLOG, EN UN BLOG ABORRIT I MONOTON
    ULTIMAMENT TENIA MOLTA VIDA I ENTRAVA MOLTA GENT EN DIFERENTS OPINIONS.
    PENSE QUE LA SOLUCIONO ES PASSAR ELS MISSATJES PER UN CONTROL I FILTRE, QUE SOLS PUBLICARA ELS MISSATJES AL GUST DE UNA DETERMINADA PERSONA, LA MODERADORA

    ResponElimina
  184. A l'anònim de les 20:51 hores, estaria bé que digueres quins comentaris s'han fet en aquest blog contra la familia de l'alcalde. Jo entre al blog i no he llegit els comentaris als que tu fas referència. No inventem.
    Per un altra part, dir-te que tu tens llibertat per a entrar a valorar la llavor que està fent l'oposició, al igual que altres tenen llibertat per a valorar el que està fent l'actual equip de govern.

    ResponElimina
  185. Segueix sense entendre res, donen la culpa de tots els mals del món als socialistes, quan els polítics del Partit Popular apareixen tots els dies als diaris en nous casos de corrupció.
    Respecte al poble si tan mal s'ha fet i tan mal s'ha gestionat, algú de vostes en pot dir quins nous serveis ha creat el Sr.Pinter?
    Dir que els socialistes van fer el centre de día, van fer el poliesportiu, van posar en marxa la casa de la joventut, el llar del jubilats,l'escola canina, l'escola de música, les escoles esportives...
    Bé i abans de acabar permitiu-me una reflexió, si tot açó que van fer no ho considereu decent, ni pertinent no deurieu fer us d'ells i menys en contra dels vostres criteris i moralitat.
    Bona nit i bona sort.

    ResponElimina
  186. Buenos días a todos y todas

    Hace tiempo que no entro en estas páginas, pero veo que algunos siguen en sus trece, insultos, desprecio, intentos de bloqueo al blog, etc.

    Como en todas partes “cuecen habas”, no podemos negar que el PSOE hizo cosas buenas y cosas malas, de la misma manera, el PP está haciendo cosas buenas y cosas malas. Cada uno es libre de valorar la cantidad de cada una de ellas.

    Lo que no podemos negar, es que el nivel de crispación, en Aielo, ha aumentado de manera considerable en los últimos tres años, llegando a niveles, creo que superiores a los de la transición.

    Tampoco podemos negar que las cifras no engañan y es por eso, que basándome en los datos publicados por el ayuntamiento sobre presupuestos, (no puedo analizar el balance, ya que el PP parece que no ha presentado a la Sindicatura de Cuentas, las cuentas anuales, lo cual es preceptivo), los números entre el presupuesto de 2007 (último del PSOE) y el presupuesto del 2010 (PP), tenemos:

    EN INGRESOS:
    Impuestos directos 2007= 826500 euros; Impuestos directos 2010= 1172500 euros, o sea, un incremento del 41,86%.
    Impuestos indirectos 2007= 200000 euros; Impuestos indirectos 2010= 60000, o sea, una disminución del 70% (este impuesto es el que se recauda por la construcción y obras, por lo que el aumento o disminución en está en función de esta actividad económica que como todos sabemos, la burbuja inmobiliaria se ha pinchado)
    Tasas y otros ingresos 2007= 506302 euros; Tasas y otros ingresos 2010= 664627 euros, o sea, un incremento del 31,27%

    EN GASTOS:
    Gastos de personal 2007= 1695930 euros; Gastos de personal 2010= 1824188 euros, o sea, un incremento de 7,56%
    Gastos financieros 2007= 56670 euros, Gastos financieros 2010= 29800 euros, o sea, una disminución del 47,41%
    Inversiones reales 2007= 1891382 euros; Inversiones reales 2010= 862963 euros, o sea una disminución de 54.38%
    Pasivos financieros 2007=51200 euros; Pasivos financieros 2010= 88200 euros, o sea un incremento 72,27%

    Es por lo que podemos deducir que la presión fiscal del ayuntamiento ha aumentado considerablemente, los gastos de personal también han aumentado, ha aumentado el endeudamiento municipal y han disminuido las inversiones.

    La información la he conseguido de los datos publicados por el ayuntamiento en el BOP, las operaciones matemáticas son mías.

    Cada uno que saque sus conclusiones.

    Buenos días y buena suerte

    ResponElimina
  187. Hay que tener descaro para que precisamente vosotros los socialistas hableis de cuentas publicas y de economia.
    Vosotros que dejasteis el ayuntamiento endeudado de por vida y lleno de facturas sin pagar.
    Vosotros que habeis colocado a la ecomia española en la ruina y la cola de las economias europeas.
    Vosotros que habeis dejado mas de 4 millones de parados
    Vosotros que sois los seguidores de Zapatero, el que ha arruinado España, ¿vosotros sois los indicados para dar a Pinter lecciones de economia y deuda?
    jajajaj

    ResponElimina
  188. noticia del psoe:
    España pronto llegarà a los 5 millones de parados.
    Pero nosotros seguimos siendo fieles a Zapatero aunque nos quite la cartera delante de nuestra propia cara

    ResponElimina
  189. sou tan mentirosos que fins pa reconeixer que heu escrit contra la familia de Pinter vos creix el naç com a pinotxo.
    ¿nou heu escrit res de la germana de Pinter
    ¿no heu escrit coses sobre Mari Carmen la dona de Pinter?
    ¿no heu escrit res cintra la filla de Pinter?
    si soles escriviu per odi pa criminalizarlo i afonarlo sense respetar res.
    Tot val en tal de afonarlo, i si per davant seu de endur a qui siga, per a vossaltres millor.
    Sou cobards fins per a reconeixer el que escriviu.
    A vossaltres ayelo no vos importa, ni la gent del poble tampoc, sols voleu manar i manar, i com les urnes vos han tirat al carrer dugeu 3 anys sense dormir tranquils.
    Afonarieu al poble en tal de poder tornar a manar.
    Sou mentirosos per costum, pero fins els cegos vos veuen vindre.
    Ya no enganyeu a ningù.
    Mentirosos

    ResponElimina
  190. eso de que el ayuntamiento estaba endeudado y con facturas por pagar lo has visto tu o te lo han dicho? fiate de lo que veas no de lo que te digan, o al menos que te enseñen papeles que lo demuestre.

    ResponElimina
  191. Està clar qui parla en datos i qui sols descalifica.
    Jo no em deixe enganyar per les sigles de ningú i no m'agrada que posen a tots en el mateix sac. Em referisc a eixe que diu tant vosatros ,vosatros com si sabera qui soc jo.
    Jo parle per mi i per la informació que tinc i no perteneisc a cap vosatros com li agrada creure a ell.Però hi ha gent que li agrada simplificar-ho tot i posar a tots en el mateix sac.
    Aci cadascú parla per ell, desde el seu ordenador personal, i jo al menys en total llibertat.

    ResponElimina
  192. Per favor estaria bé que digueres quins insults s'han fet contra la filla i la dona de Pinter. No contes mentires. Açi els unics insults que he llegit han sigut dels seguidors de Pinter.

    ResponElimina
  193. a mi tambe m'agradaria saber quins insults, no he vist res mai, que diga quins i quan i personalment ho censuraria si hi han.

    ResponElimina
  194. jo no he parlat de insreults a la familia de Pinter, que algun que altre sabem que ha habut.
    jo he dit, que contra Pinter si ha habut de tot, barbaritats, insults, mentires i falsos rumors sobre la seva vida privada.
    I jo he dit tambè:
    "que heu escrit de la seva familia i que seu CLAVAT" i ara añadix..
    ¿no heu escrit tota clase de rumors e histories sobre la germana de Pinter per la desgracia de treballar a l´ajuntament 25 anys?
    ¿no heu rumoretjat en aquest blog sobre on treballa la filla de Pinter i perque?
    me pareix que fins la mateixa administradora va obrir un tema en el que li dedicava algunes linies a la filla de Pinter.
    ¿esteus segurs que nou he escrit mai burlanse sobre la forma de parlar de Mari Carmen la dona de Pinter, o de quina roba du i com se la comprada, o dient que era ella la que escriu i boicotetja aquest blog? I que enganyats esteu en aixo perque mai mai entren a aquest blog ni a llegirlo i se han cansat de dir que passen de lo que açi es diga de ells.
    SI, SEU CLAVAT MOLTES VEGADES Y HEU RUMORETJAT DE ELLS, AMB BURLES I TIRANT LA PEDRA I AMAGANT LA MA
    Pero com sou mentirosos de costum no ho acceptareu ni morts.
    Mentirosos antes que valents, aixo es el psoe
    Pero en Pinter puntxeu en pedra i no podreu afonarlo

    ResponElimina
  195. I añadeixc que tampoc aprove els insults contra cristina o joan bravo i molt menys contra les seves families.
    Per a mi tna de respecte te la familia de Pinter, com la de bravo, paco o cristina( que per cert me pareix que cristina te un pares i germana maravellosos)
    Els insults son reprochables tant els del psoe com els del pp i les families res tenen que vore en aquest blog.
    Bona nit

    ResponElimina
  196. Es curioso observar como de un comentario documentado en datos publicados por el propio ayuntamiento de Aielo de Malferit en el BOP, lo único que interesa es desviar la atención hacia otros temas que no se argumentan en el comentario.
    Me da la impresión que la persona que responde al comentario basado en datos PUBLICOS, no le interesa que se le presten atención.
    Esta claro que aquello que se dice de "cuando tocan el bolsillo...", no le interesa que se comente en este blog.
    Buenas noches y buena suerte.

    ResponElimina
  197. A l'anònim del 15 d'octubre a les 13:49 hores, gracies per aquesta informació tant interesant.
    Després de llegir-ho no puc entendre com desde l'ajuntament no està fent-se res per controlar el dèficit, i cada vegada s'endeuda més, en despeses que no porten a cap lloc, com l'esmorzar del 12 d'octubre, en la devolució de 13 euros a les persones majors de 65 anys,...

    ResponElimina
  198. si pinter no etra en el blog com sap lo que hia per asi,per que enterat esta de tot el que pasa en el blog.

    ResponElimina
  199. por que los del pp os quejai de zapatero si zapa esta governan igual que governariais vosotros,si esta governado mas para los de derechas que para los de izquierdas.

    ResponElimina