divendres, 28 de gener del 2011

Una nova sentència per a l'alcalde.

Aquest matí s'ha publicat al "Levante-EMV.com" altra noticia sobre les actuacions del nostre Ajuntament: "El alcalde de Aielo concedió a su hermana una plaza de funcionariab de forma ilegal".

Assistim a una mostra més de la coneguda com "la llei de l'embut": ample per a mi, estret per a tu?. Ens sorpren que el nostre Alcalde, Jose Luis Juan Pinter, saben que la familia i els negocis no s'han de mesclar, no es va abstindre de participar en el procés, siguen coneixedor de la correcta forma de procedir.

76 comentaris:

  1. PUES YO CREO QUE EL ALCALDE LO NORMAL ES QUE AYUDE EN LO QUE SEA MANESTER A LA HERMANA , QUE ES UNA CHICA PROFESIONAL Y TIENE EXPERIENCIA ,QUE NO SEA LEGAL ,BUENO PUES QUE SE VUELBA A REPETIR SIN QUE PARTICIPE EL, PERO ESO LO HAN PRACTICADO CON MAYOR DESCARO , BRAVO ,PACO Y CRISS

    ResponElimina
  2. Me gustaria saber si alguien sabe algo sobre les nits d'Aielo i Art de este año, porque estoy buscando información en la Red y solo me aparecen referencias del año pasado... ¿Acaso no se van a celebrar despues de 13 años ininterrumpidos?
    Si alguien tiene información le agradecería que me sacara de dudas.

    Gracias

    ResponElimina
  3. Aço es lo que en faltava per saber d'aquest tio.
    Qué fort, pero quan pararem a este home, com pot ser tan inconscient del que está fent en el poble, la sidicatura de comptes encara esta esperant que presente la contabilitat. Els ha i está fent la vida imposible als treballadors, fet que mai s`havia patit al ajuntament d'aielo, esta malgantant els diners,, no fa mes que fer prestec,,,, tenim al ajuntament empenyat per culpa d'un incompetent, que el mateix que va fer a Anna, ara está fent a aielo,,,,,,
    i este es fill d'aielo, a tú t'han parit en aquest poble.

    ResponElimina
  4. Vaya noticia al levante. con que una plaça per a la seua germana.
    Y este es el home que toda la vida a trevallat als ajuntaments? i este es el home que es advocat i diu que coneix la llei.
    Si el sr. alcalde ha sigut capaç de fer aço, no vuic ni pensar la de quantes coses mes aurá fet.

    Poble, al loro, que aço no pinta be.

    ResponElimina
  5. Pero quantes sentencies tingem en aielo desde que esta Pinter.
    Pinter com a veina del poble et demane, que en digues quants contenciosos t'han posat, quants diners t'has gastat de tots nosaltres.
    Per aixó ens vas pujar el IBI. Per a gastarteu en advocats i mes advocats.
    Aço no te nom.
    Bueno si que el té.
    La cacerolada la hem de fer pero en les urnes. Aielo no es mereix aço.

    ResponElimina
  6. Qué narices que se vuelva a repetir lo de la hermana.
    No os dais cuenta que este alcalde ha estado pagando a dos personas durante dos años un dinero que no les tocaba.
    Así es como funciona el alcalde, aun sabiendo que estaba incumpliendo la ley. Que pensaba que es Dios y que no lo iban a denunciar.
    Seguro que lo pensaba.

    Como el sr. alcalde es abogado, sabe que esto tiene un nombre en terminos de abogacia.
    Es decir, que este dinero, si este alcalde fuera honrado, lo tendrá que devolver al pueblo, ya que ni su hermana ni la otra funcionaria tienen la culpa de su incompetencia.
    Deseo que el que haya denunciado esto nos tenga informados de como ha quedado esta sentencia.

    ResponElimina
  7. profesional y tiene experiencia.........jajajajajajajjajajajajajajjajajajajjajajajajajajja

    ResponElimina
  8. Vamos a ver, una cosa es dar una opinión ( que nos puede gustar o no) y otra muy distinta es verter mentiras.
    Leo el blog desde que aparecio, y no entiendo ni puedo ver como hay gente que inventa sobre los insultos a Pinter y su familia.
    En cambio si que he vistor faltar el respeto de forma continuada, repetitiva y con mala uva a gente del pueblo, que en la actualidad no tienen ningún cargo público. He leido como se pedia la expulsión del pueblo de uno de sus vecinos, como se cuestionaba la profesionalidad de maestros y profesores y de otros profesionales, como se les acusa de robar, mentir o manipular, como se ha nombrado de forma despectiva a sus familiares....
    Ya está bien de utilizar ese tipo de estrategias, que vienen a abalar lo que Aielorera dice con lo de la ley del embudo. Pero, que para mi, tienen más que ver con una falta de valores personales y sociales de las personas que son campaces de escribir ese tipo de comentarios malintencionados y nada respetuosos.
    Aun más, con ellos no solo atentan contra ciertas personas, sino contra la convivencia, la inteligencia y el respeto a TODOS los vecinos de este pueblo.

    ResponElimina
  9. A l'ànonim que vol un apartat especial sobre la serrarella i altres temes de interés per ell, per què no crees tu un blog on tractar-los? un blog, on segons tu no existirà la censura?

    ResponElimina
  10. si, si, els defensors de la teoria de la cospiració fagen un blog, a veure si son tant valents de publicar i mantenir l'insult, la malicia i la falta d'arguments i proves d'allò que diuen.

    ResponElimina
  11. cacerolada en AIELO, SEGUNDO DOMINGO DE FEBRERO

    ResponElimina
  12. Al primer anónim:
    Es molt normal i molt humanitari que algú ajude els seus. Peró.. no creieu que axó s'ha de fer en els diners i les posibilitats propies i no en les del poble? Els diners de mes que cobra la seua germana no els paga ell sinó TOT EL POBLE, amb els nostres impostos. I aixó no es just. I si, te un nom, es diu "prevaricació". Estimat anónim pots buscar la definició en qualsevol diccionari.
    I per aixó, en una democrácia está penat que algú vullga afavorir-se o afavorir els seus en diners PUBLICS.

    ResponElimina
  13. PINTER VULLC SABER COM ESTAN ELS CONTERS DEL AJUNTAMENT.
    DESDE EL ANY 2007
    ANY 2008
    ANY 2009
    ANY 2010
    PER QUE COBRES UN BON SOU,TENS QUE TRABALLAR E INFORMAR ALS SIUDADANS QUE PAGUEN ELS IMPOSTOS,NO TINGES VERGOÑA I INFORMA AL POBLE

    ResponElimina
  14. porque protestan los que no son del pe-pe,si enchufa a unos, o otros,pues claro, que tiene que poner de funcionarios a los que le hemos votado, no faltaba mas que pusiera a los enemigos del pe-pe,
    joderos para algo perdisteis las elecciones capullos sociatas.
    Ale ala oposiciòn es donde mereceis estar..

    ResponElimina
  15. JUANVI,ESTABA BUENO EL ALMUERZO DEL DIA DEL EXAMEN CON EL ALCALDE.
    QUE CELEBRABAIS EL CHANCHULLO QUE TE HAN PREPARADO PARA QUE SEAS FUNCIONARIO.
    VAYA TRANPARENCIA QUE TIENE EL
    ALCALDE,NO HAY DERECHO QUE SAQUEN MAS PUNTUACIÒN QUE TU,Y ATI TEDE 4 PUNTOS POR LA CARA,MARRULLEROS

    ResponElimina
  16. Yo pregunto,es licito que la empresa de JULIO Y SANTI (la ferreria de julio),siendo el primero primo hemano,y el segundo hermano de una concejala,es licito pregunto de nuevo, que el ayuntamiento le compre y hagan todo el trabajo del ayuntamiento,habiendo dos (EMPRESAS MAS EN EL PUEBLO)

    ResponElimina
  17. Al de dalt, ja et dic jo que no no se si serà legal, però moralment si tant han criticat a Cristina deurien de tindre un a mica de mirament de no caure en el mateix que tant critiquen.

    ResponElimina
  18. Què fort, a Juanvi li van donar les preguntes del examen per a que entrara ell.
    Aielo es xicotet i tot se sent.
    Qué pena no tenir temps per a ver-ho gravat en el movil.

    ResponElimina
  19. i jo em pregunte: es normal que es de obres mentre estan treballant per al poble ( Juanvi i companyia ) estiguen tot el rato al bar i pasejantse en els camionets. Segur que si lis feren la proba d´ alcoholemia donarien positiu.

    ResponElimina
  20. ¿perque ningù del llombrigol aclareix perque son els que estant fent-li la feina brita al psoe?
    llombrigol deuria de deixar clar que no es mes que un instrument que utilitzen certes persones del psoe per insultar i crear crispaciò, però qui esta derrere de tot aço el el llombrigol.
    El psoe no vol defendre publicament a toni barber però utiltza al llombrigol per a que cree crispaciò, i organitza una cacerolada socialista en defensa de toni barber, però el psoe es mantè al marge i la mala imatge es per al llombrigol.
    Sabeu de sobte, que el llombrigol està manipulat per bravo i paco marti, que segueixen les seues ordres e indicacions i que estan al total servei del amos del psoe paco marti i joan bravo

    ResponElimina
  21. He llegit la noticia al periòdic imprés i em faig creus al veure com es pot actuar en tanta impunitat després d'haver linxat a l'anterior alcaldesa per molt menys; i dic molt menys perque ella no va participar en la votació.
    També em pareix fort que per a defensar-se aporte proves falses (inventa un acord de la junta de govern)tal com li reprén la magistrada.
    I per últim felicite a José Luis Català que va fer el recurs per defendre els interesos dels treballadors.
    Em pregunte si és delit que el relevara de les seues funcions quan es va enterar que havia fet el recurs.
    No crec que siga bó actuar de manera tan revanxista com s'ha demostrat i d'alguna manera s'hauria de penalitzar i no tornar-se a repetir.

    ResponElimina
  22. si en un partit de futbol , li tallem les cames als jugadors de un equip segur que guanya l'altre .

    ResponElimina
  23. Del tema de Juanvi, em sembla que no esta tot dit, germa d'un regidor i ha tret una plaça?no era personal de confiança que acabaria quan acabara el alcalde? (això es va dir publicament en un Ple), i per últim i el més gros, algu del seus companyis d'escola recorda que aquesta persona tinguera el graduat escolar o que despres se'l trera en l'escola d'adults? em sembla que no si es així hi han un greu problema, era requisit imprescindible per a presentar-se a la plaça. Demane al innombrable que presente la prova, si te el graduat demanaré disculpes publiques, pero nomes si te el graduat, ara si no el te, quin nom te eixe delicte?

    ResponElimina
  24. Pinter torna els diners que vas pagar de mes a la teua germana i a l'altra trevalladora. Pero torna'ls de la teua butxaca.

    ResponElimina
  25. Enhorabona Català, la veritat sols té un camí. Has guanyat el judici, encara que es molt probable que el alcalde ens diga que l'ha guanyat ell.
    Tambè la enhorabona a un altre ex-treballador d'aquest ajuntament que tambe a guanyat una altre judici.

    Este son les dos que m'he enterat en aquest mes, no se si hi hauran hagut mes, judicis.

    ResponElimina
  26. un poble te mes o menos categoria , arreglo a lo que cobra l¡alcalde, per lo tant AIELO TE MOLTA CATEGORIA. si no en tingera pues mire normal que es baixara el sou pero no duptem que el nostre poble es deu de distinguir dels altres tant per lo ven urbanitzat que esta ,com en lo que cobre EL ALCALDE que tambe te molta categoria,bona presensia,formalitat,serietat,simetria, veracitat, simpatia, diplomasia,es auster, comprensiu, i un exelent pare de familia catolica apostolica i romana com diuen els canons que ja que ser,i es normal que li done es puesto a la seva germana FINA,collons pa algo esta on esta , o no mana ell ?ja esta ve de clavarse en la faena dels demes , i JUANVI a estudiat molt per a poder guanyarse el puesto , no sigau selosos

    ResponElimina
  27. Pinter que verguenza,he leido la sentencia del caso de tu hermana y cuando mas la leo mas verguenza me da, que una persona alcalde de un pueblo mientas a la justicìa y al pueblo en general,no mereces seguir en el cargo que el mismo pueblo te dio.
    Pinter dimite ya,tu palabra ya no tiene ningun valor,dimite ya hombre no nos hagas pasar mas verguenza a los que votamos y votaremos siempre PARTIDO POPULAR.
    Siento mucho lo que te hàn hecho en tu caseta,tienes mi solidaridad,no hay derecho a que roben a nadie,deseo que pillen a los ladrones y les den su merecido

    ResponElimina
  28. SEÑOR ALCALDE COMO TIENE LA CONCIENCIA,MACHACO Y SIGUE MACHACANDO AL MATRIMONIO DE CRISTINA, HABIENDO ACTUADO TAL Y COMO DICE LA SENTENCIA QUE A TI TE CONDENA.SE ABSTUVO DE PARTICIPAR EN EL CASO DEL SOLAR,NO VOTO,SE SALIO DEL PLENO,ENDIFINITIVA NO PARTICIPO POLITICAMENTE EN NADA,Y TU LES HAS MACHACODO Y ARRUINAQDO LA VIDA.
    AL REVES DE LO TUYO CON TU HERMANA,LO PREPARASTES TU TODO Y ENCIMA LE MIENTES A LA JUSTICIA DICIENDO QUE SE APROBO EN COMISIÒN DE GOBIERNO.
    PINTER ERES MALA PERSONA, Y SIEMPRE VAS CON MALA FE Y AY UN DICHO QUE DICE( QUIEN MAL ANDA PEOR ACABA) Y TU YA VERAS QUE EN AIELO, NI LOS MELITANTES DEL- PEPE-
    TE DIRIGIRAN LA PALABRA,TIEMPO Y VIDA PARA VERLO

    ResponElimina
  29. socilistos ,la ira os corroeeeeeee

    ResponElimina
  30. La regidora Maribel Vicent,le da todo el trabajo del hierro y aluminio a su primo Julio y su hermano Santi Vicent.
    Esto como se llama,prevaricar,malversar,informaciòn privilijada.
    Bienvenido, regidor tambien del p.p.que habra hecho el por el hermano en la plaza de encargado de obras que le han regalado.
    Esto como se llama,favoretismo,corrupciòn,enchufismo,hermanismo,primismo,fascismo,franquismo,o simplemente se llama tener la cara muy dura.
    Pinter donde esta tu famosa transparencia de la campaña electoral.
    Vaya pieza que ficho Carlos Vicent para el p.p. Juan Pinter Jose Luis
    el alcalde peor que se ha conocido
    en AYELO DE MALFERIT.

    ResponElimina
  31. Los del pp ven fantasmas en todas partes. Y su defensa suele ser la conspiracion “judeo-masónica”!!!.
    -A nivel nacional Cospedal nos deslumbra con su invención de los espias que los persiguen;
    -Un senador del pp afirmaba esta semana en los medios que la policia mató a los terroristas del 11M y que no se suicidaron ;
    _Camps nos confiesa que sufre una persecución política y judicial.
    _Y aquí en el blog , los que se apuntan a las mismas teorias, se han cansado de decir que, detras de todo lo que les molesta(llombrigol, blog,oposición) estan mandando los mismos del psoe.
    ¿Alguien con dos dedos de frente podrá creer semejante conjuro del mal?
    Les deseo lo mejor, quizás un cambio de estrategia ?

    ResponElimina
  32. ¿perque elimineu i no pubiqueu cap comentari que no siga favorable al psoe?
    aço no es moderaciò de comentaris, es diu censura.
    he escrit 4 comentaris en cap insultava ni faltava el respete a ningù, al contrari.
    Però la politica del moderador es veu que la te molt clara i es no publicar res que siga discordant al psoe.
    ¿te por l`administrador de alguna cosa?
    ¿per que temiu que la gent escriga lliurement lo que pensa?
    ¿perque se ha censurat qualsevol comentari sobre la serretella o els candidats posibles del psoe?
    Aço pareix egipte, o tunez
    censura i mes censura.
    Publicau valent

    ResponElimina
  33. És dur per un democrata veure com en aquests anys, una de les coses que ha caractertzat a l'Ajuntament haja estat la judicialització de la seua gestió.
    Massa visites als jutzats no porten coses bones. I no sols per els diners públics amb els cuals es costegen les despeses dels advocats, sino per mostrar que es té poc respecte per les coses ben fetes des del principi. Faig referència a les normes establertes per ser respectades per tots, inclosos els governats.
    Que el nostre Ajuntament, amb el seu Alcalde al cap, faja tantes visites als jutzats no és bo. No és bo per tots els maldecaps, estrés i mal, que pot provocar en les persones que s'han d'enfrontar a la defensa de assubtes que no
    s'han respectat.

    ResponElimina
  34. juanvi como te sientes despues del regalo enforma de puesto de trabajo
    que te ha regalado el alcalde.
    Que timo habiendo quien ha sacado mas y mejor notas que tu,ellos a la puta calle,y tu de gefe de mantenimiento y servicios del ayuntamiento.

    ,

    ResponElimina
  35. pinter si tu hermana y dolores no devuelven lo que han cobrado sin ser legal,eso como se llama,malversaciòn de fondos publicos,enchufismo,prevaricaciòn,amiguismo,corrupciòn.
    No tienes verguenza,tu que presumes de machacar a funcionarios,politicos y quien se ponga por delante de ti.
    Y eres el alcalde mas enjuiciado de la comunidad valenciana.
    Vaya joya de alcalde que nos ha tocado en aielo.Que el cristo de la pobreza te deje en las proximas elecciones,en la oposiciòn y veremos como te portas entonces en los plenos.

    ResponElimina
  36. ja ja ja ja ja, perdoneu que en riga, però en fa molta gràcia el que digueuu del llombrigol. Si coneguereu un poc mes a la gent i no es dedicareu a parlar d'ella sense coneixer el moviment no dirieu aquestes coses. crec que ells/es no necessiten aclarir res, el seu treball i la seva dedicació al poble i als xiquets/es del poble son la seua finalitat, no tenen ninguna finalitat politica, i açò crec que és el que mes desconcerta a alguns Ningú en dos dits de front es creu la manipulació del psoe sobre aquesta gent, no es una gent que es deixe manipular. Sembla que algú vol traure l'interes d'acusar aquesta gent,però crec que s'estan equivocant de diana. Qui realment els coneix no diria mai res d'aquestes coses. Han fet coses mal, son humans i segur que en continuen fent, però qui no s'ha equivocat mai? Informeuvos i despres parleu, perfavor. anim i continueu fent el que mes vos agrada, una persona que vos estima i creu en el vostre treball.

    ResponElimina
  37. Ja jajajaj, jo com tu anònim de les 22:57 també en ric de lo del Llobrigol. I com altre anòmim a comentat, sembla més una cortina de fum, producte d'una ment poc objectiva.
    Jo també els anime a continuar amb la seua tasca, amb el més menuts i els joves d'aquest poble.

    ResponElimina
  38. Jo crec que no hi ha censura "valent", per què com s'explica que es publique el comentari de les 13:17?
    No creus?

    ResponElimina
  39. Amunt pinter.
    Ayelo esta contigo y te apoya, has hecho cosas muy buenas por el pueblo y tambien fallos, pero has tratado bien a la gente y has estado en contacto con el pueblo.
    Aunque te vuelvan a destrozar 30 veces la casita, aun estaremos mas a tu lado y te apoyaremos con nuestro voto.
    Pinter no os tiene miedo y aunque os fastidie se vuelve a presentar y ya tiene la lista practicamente hecha y volverà a ganar porque ha gobernado bastante bien, comparado con los desastrosos 25 años del psoe, y porque no olvidamos el clima tan malo que habia en ayelo durante las etapas socialista.
    Aun quedan muchos años para que el pueblo olvide vuestras mentiras y pecados del pasado y mientras no os votaràn ni borrachos y menos con la vergonzosa oposicion que habeis hecho
    PINTER SI
    CENSURA NO
    LIBERTAD DE EXPRESION SI
    MANIPULACION POLITICA AL BLOG NO

    PUBLICA ESTO SI TE DEJAN Y SI TAN DEMOCRATA TE CREES

    ResponElimina
  40. Per què kollons els peperos klaveu tant a joan bravo i a paco martí? que els teniu por? eske sincerament no entenk kom podeu dir ke akestes dues persones ho manipulen tot, i l'última kosa ke em faltava per sentir es k també manipulen el llombrigol, açò son barbaritats!! tota esta gent k parla estes tonteries sou els ke vertaderament voleu manipular al poble, inventant-se mentides i akusant sense sentit. Però no es doneu konter ke doneu pena?

    ResponElimina
  41. Tienes razón, Pinter ha hecho muchos fallos y eso no lo podemos consentir. Nos ha tratado mal abusando de su poder,despidiendo a empleados que estaban haciendo bien su trabajo, con la única finalidad de hacer daño. Aielo no esta contigo, ni con tu forma de utilizar la política. No nos podemos olvidar del buen clima que habia en la etapa socialista.
    Pinter no más mentiras, no más manipulaciones, no más resentimiento.
    Y, ¡basta ya, de hacerte pasar como una victima, que no somos tontos!

    ResponElimina
  42. "No hay mal que por bien no venga", pues gracias a la crisis de la construcción nos ha costado menos hacer la lista.

    ResponElimina
  43. respetad a Pinter,los insultos y las mentiras no dan la razon a quien los hace.
    Respetad que la gran mayoria del pueblo le votò y lo eligiò como alcalde.
    Si lo està haciendo tan mal como decis, estaros tranquilos que las elecciones son en mayo y el pueblo volveà a decidir.
    No entiendo porque estais tan nerviosos y provocando miedo a la gente, la unica razon que puedo sospechar es que vosotros mismos sabeis que el pueblo volverà a votar a Pinter y lo volverà a hacer por mucha mayoria y vuestro odiado Pinter seguirà de alcalde.
    Tal vez yo tambien me sentiria impotente viendo que las elecciones estan ahì y que las voy a perder por goleada.
    El pueblo con sus votos premia a quien lo merece y castiga a quien no trabaja por el bien del pueblo.
    Y el psoe no ha trabajado por el bien de ayelo y eso la gente lo percibe y lo sabe.
    En mayo los votos os daran o quitaràn la razon, pero con odio mentiras y miedo lo que vais a recibir es un merecido castigo electoral.

    ResponElimina
  44. Pinter molta gent estem en tu, i encara que com a tot humà ha tingut fallos, com alcalde en general està molt per damunt del caracter i treball dels anteriors alcaldes.
    Segueix treballant per el teu poble, sense tindre por de la gent que te insulta o te odia.
    Hi ha molta mes gent que sense necesitat de fer-te reverencies ni alabanses exagerades, simplement reconeix i veu que treballes per el poble i que escoltes a la gent, i sense pasions te reconeix el teu bon treball i el tornarà a votar en maig, però sense eixe apasionament exagerat ni ceguera, sols perque de moment eres un bon alcalde

    ResponElimina
  45. Al del comentari d'avui a les 14:59, unes cosetes, tens raò en lo de que les urnes decidiràn, això no hi ha qui ho negue, però no perque el que està ho faça tant bè ni perque els altres ho façen o hagen fet tot mal, no.
    Si entengueres un poc de política et donaries conte que no sempre güanya el que ho fa millor, si no el que els seguidors mès fanatics tè, i de això la dreta espanyola en tè un grapat i ben gran, als que ara s'han afegit la majoria de la gent, que com es normal i en els temps que vivim estàn desesperats i entonces eix la dreta d'aquest paìs i diu el que la gent vol escoltar siga o no deveres que ho farien o heu possarien en pràctica, i la gent veu una llum que no es real però jo tambè ho entenc a algo es que que agafar un quant està dessesperat.

    ResponElimina
  46. Pinter executaràs la nova sentència?

    ResponElimina
  47. Amunt Pinter i amunt aielo.
    Vos agrade o no, les urnes castiguen i premien el treball de un alcalde i de una oposiciò.
    A lo millor en una ciutat gran no es exactament eixina.
    Pero en un poble menut com aielo, tots es coneguem, tots sabem qui som, i tots tenim memoria.
    La gent no es tant curta com els socialistes cregueu.
    Quan el pp feia una oposiciò desastrosa perdia les eleccions municipals per golejada, apart del alcalde, eixa oposiciò no despertava ilusio i no treballava res.
    Lo mateix li ha passat al psoe estos 4 anys, poc treball, poques idees, molta negativitat i molta crispaciò e insults. Pero treball poquet e idees cap i per eixo vos passara el mateix que li passava al pp fa anys a aielo.
    El poble castigara eixes actituds de mala oposiciò i poc treball.
    I molts votaràn a Pinter no per desesperaciò, sino perque ha treballat prou be, amb fallos clar,perque esta al nivell del carrer i sobre tot perque no hi ha una alternativa que cree il.lusiò ni cap confiança
    Aielo te memoria i encara recorda els desmans que vau fer durant 25 anys
    Pinter alcalde per 4 anys mes

    ResponElimina
  48. Si tenemos memoria para los 25 años anteriores y para estos 4 años también. Las urnas decidiran, el que hace lo que no debe, recibe lo que no quiere.

    ResponElimina
  49. La meva opiniò es que al psoe ens va fer molt de mal en vots lo que va passar amb el tema de Cristina, i això va facilitar molt que guanyara Pinter, tampoc vam encertar res amb Sarriò com a cap de llista, que el xic feia el que podia però ilusiò no transmetia,ara crec que lo de La Serretella i Paco Martì tambè ens farà prou de mal a les eleccions.
    Encara que no ho entenc, Pinter està prou ben caigut a nivell del poble i atacanlo continuament lo que fem es fer-lo mes fort, amb eixa actitud em pense que ens tornarem a endur un bon disgust en les eleccions, però el mon no se acaba per això

    ResponElimina
  50. A mi primo le han robado 4 veces en la casita,no salió en ningún periodico.
    Ah!!, pero entonces habia menos policias en el pueblo.

    ResponElimina
  51. Lamentables les declaracions que ha fet l'alcalde sobre el robatori, al insinuar que el motiu pot ser polític.
    Insinuació típica d'un polític nefast.

    ResponElimina
  52. ¿Alguien me puede decir donde se hace la elección de la reina?
    En la agenda que ha repartido el ayuntamiento no aparece donde se realiza, sólo especifica la hora 12
    de la noche.
    Lo digo porque esta mañana cuando tomaba café en el bar he escuchado que este año se iba hacer en olleria.
    si alquien lo sabe, por favor que me lo diga. Aunque yo pienso que se hará en el auditori del ensanche. Gracias

    ResponElimina
  53. administrador?on està el meu comentaro de anit
    ¿perque me el has censurat?
    no hi havia cap insult, no hi havia cap atac, no hi havia cap recolçament a Pinter, sols parlava dels temes que crec que li han fet mal al meu partit, el psoe,i del tema dels candidats, torne a dir-ho, SENSE INSULTAR NI FALTAR I AMB TOT RESPETE
    ¿doncs perque traus un comentari de la mateixa hora preguntan el puesto on fan lo de la reina, i perque censures el meu escrit?
    ¿quines raons o criteris segueixes per a censurar cpmentaris?
    ¿el teu gust personal o l`imposiciò dels criteris de algu que està per damunt de mi?
    aço es censura, i vinguen dels socialistes me sorpren i me avergonyis mes encara com a simpatitzant del psoe.
    MOLT MAL

    ResponElimina
  54. Fa un any vaig ser crec que la primera al mes de gener, en demanar que es fera un altre blogg, pues el anterior aielo noticies no es renovaba mai, mai es presentaven temes nous i encara que hi havia molt de comentaris i debat, sempre estava ple de comentaris repetitius e insultants contra Cristina Mira, qui fora en aquell entonces administrador, rapidament suprimia els comentaris repetitius que soles feien que cansar-nos als que netraven i ofendre a Cristina o a qui li se insultara.
    aquesst dies he estat entrant per vore diferents bloggs de algunes agupacions locals del psoe i tambe el blogg del pspv a valencia.
    En tots ells he comprovat que el que comentes inmediatament apareix publicat a la pantallai que logicament tot missatje ofensiu o insultant es suprimeix lo mes rapidament possible.
    Pero me ha cridat una cosa:
    en cap d`eixos bloggs n hi ha una moderaciò de comentaris que fa que els comentaris queden quasi un dia a la bustia del blogg i despres es publiquen segons el criteri del administrados del blogg, aixo sols passa al d`aielo.
    Ser administrador crec que es el propossar temes interesants per a parlar i debatir tots i ser administrador es supromir tots i dic tots els comentaris ofensius, insultantso que siguen constitutius d`una amenaça o una acussaciò molt greu i no provada. Pero eixe criteri serveix per a tots els comentaris, del psoe, del pp, del bloc, o de qui siga, i es refereix a tots els comentaris insultants siguen contra Cristina Mira, Paco Martì, Joan Bravo o inclus tambè al mateix Pinter.
    No es acceptable que es done publicaciò a comentaris insultants contra Crstina i Pinter sistematicament i no siguen suprimits en cap moment (a dia de avui encara hi han moltissims missatges de aquests)
    Els missatges insultants se han de suprimir tots, absolutament tots, vagen contra qui vagen, perque eixe tipus de missatges va contra el espirit de llibertat i respete que es el orige dels bloggs.
    Ser administrador, es aixo, proposar temes i suprimir insults i ofenses, pero ser administrador no es aplicar una moderaciò de comentaris amb l`excusa dels insults, per a despres elegir a criteri i gust del administrador quins son els missatges que es publiquen.
    Un blogg no es per escriure comentaris i debatir i tindre despres que esperar un dia per vore si el administrador ha decidit publicarlo o no, perque quan els publiques ja no val la pena que et contesten altres bloggers. I aixo fa que poc a poc la gent vaga deixan de entrar i acabe passant del blog
    Ho he comprovat, durant alguns dies he enviat un comentari sobre la serretella, un altre sobre la llista del psoe, un altre sobre paci marti y Miguel Angel Sarrio i el seu treball com a oposiciò, un altre condenant lo de la caseta del alcalde i un altre atacant i amb un insult al alcalde i clavantme amb part de la seva familia. ¿I saps l`unic missatge que has publicat? el que atacava e insultava a Pinter.
    Aixo no esta gens be, i me pareix que es actuar amb un criteri molt politic per+o molt lluny de lo que deu ser un blogg
    Els insults i ofenses no es deuen de permetre per a ningu ni del pp ni del psoe, perque a tots ofenen.
    Per favor si vols seguint sent administrador me pareix molt be, pero dona llibertat a la gent per a opinar i debatir el que vullga, sempre sense insults i deixa de costat eixa mal nomenada habilitaciò de comentaris que lo unic que fa es fer morir poc a poc la vida del blog
    Si un comentari publicat no te agrada o s`en passa el suprimeixes, però no te aguardes els missatges un dia per a despres triarlos al gust politic de una o varies persones, perque entonces això no es un blogg, es un bolletì de un partit politic
    Moltes gracies i anim a Cristina Mira, una alcaldessa bona, valenta i a la que el temps li donarà la raò
    I ho sent, pero actualment i de moment un o molt gran per al administrador/a de aquest no blogg
    bona nit

    ResponElimina
  55. SOCIALISTAS QUEREIS UN CONSEJÒ,
    YO EN VUESTRO LUGAR NO HARÌA NADA
    ESPECIAL PARA GANAR LAS ELECCIONES.
    POR SI NO LO SABEIS, EL DEBITO QUE HAY ES TAn GRANDE, QUE VEREMOS QUIEN
    TIENE HUEVOS O OVARIOS PARA SACAR ESTE PUEBLO A ADELANTE.
    DEJAR A PINTER, YA QUE HA METIDO AL
    PUEBLO EN LA RUINA ECONOMICA,AHORA QUE LO SAQUE,SI PUEDE Y SABE.

    ResponElimina
  56. A mi m'agraden eixes preguntes(comentari de les 17:46) i m'agradaria trasladar-les a Canal 9, MK,(quins criteris segueixen per a publicar unes noticies i censurar altres.
    Es preocupa tant la gent de la censura als canals de comunicació que paguem tots?
    Al fi i al cap açò es un blog modest,lliure, gratuit, privat,...tanta importància li doneu ? o es que es dels pocs llocs on es pot disentir dels que manen?
    Per <a reflexionar.

    ResponElimina
  57. Al del comentari de les 17:46, tú tens de simpatizant del PSOE, el que jo de fan de l'alcalde.

    ResponElimina
  58. A l'anònim de les 20:30

    Acabes de dir una veritat com una casa: aquest lloc és dels pocs on es pot disentir lliurement. Prova és la quantitat de visites, i del nombre de comentaris en algunes entrades.

    Altre tema son el comentaris ofensius. S'han d'eliminar. Perquè fan baixar el nivell i l'interés. La crítica a voltes mou pasions, però aquestes no deuen de fer perdre al crític l'objetivitat, l'us de la raó i el respecte.

    ResponElimina
  59. Pinter no, censura tampoc.
    Una cosa es canal nou que es escandalòs, en quant a la MK es privada i fa lo que vol.
    Però aço es un blog, no un noticiari i aquest blog no acepta ni publica un comentari contra el senyor Sarriò, i dic comentari no insult, ni un comentarique no siga un atac a Pinter i una alabaça a llavor del psoe i crec que hi ha unterme intermig.
    Si l`administrador no acepta opinions dicordants per aixo que obriga una pagina web sense blogg i tots a donar-se la raò.
    El fet es que al comentari de les 17:46 que no diu res mal contra el psoe, sols per el fet de criticar que hi ha censura al blog , vos falta el temps per atacarlo diguen que no es socialista.
    No accepteu una opinio un poc diferent de la opiniò oficial, siga socilista, progresita.
    Jo no soc socialista pero me considere d`esquerres i tampoc me pareix be, que un blog com aquest tinga censura, i la tè

    ResponElimina
  60. informaciò de les eleccions a aielo:
    Ja està confirmat el que anirà de nº 2 en la candidatura de Piter, es tracte de Salva el de mongera
    En quant al psoe, encara no tenen candidat, soles n hi han dos dones que volen ser candidates:
    Isabel Martì i Mari Carmen Gassò
    Jo aposte per Gassò, eixa xica val molt, i tè capacitat i don de paraula per a dirli les coses clares a Pinter i ficar-lo al seu puesto, es una dona molt treballadora i amb preparaciò a temes municipals.
    Pinter, tremola com te toque Gasò com a contrincant, segur que no ho tindràs tant facil ni per a guanyar ni als plens

    ResponElimina
  61. Isabel no me acaba de agradar, pero Mari Carmen Gasso me pareixeria una magnifica candidata del psoe.
    Eixa xica si que li trauria els colors al Pinter
    I no crec que ella es deixe manipular per gent de dins del psoe, te molt de caracter, i la gent amb caracter diu les coses a la cara i mai es deixa manipular.
    Jo recolçe a esta xica per a candidata del psoe, a vore si eixina per fi podem retrobar l+ ilusio i deixem de estar tant desanimats.
    Gassò ens llevaria de damunt els sentiment de derrota segura que alguns tenim quan encara falten 2 mesos per les eleccions.
    Tira avant Mari Carmen i sigues tu mateixa que te votarem molts desencantats amb Pinter

    ResponElimina
  62. 4536 visites el ultim mes...jajajajja
    Els contadors començen per 0 no per 4000
    Es totalment incrible qie digues que hi han 4536 visites i en els ultims 4 mesos soles se hajen publicat uns 400 comentaris
    A mes cada vegeda que entres al blog conta una visita, pero si dins del blog vas mirant els difernts temes oberts, cada vegada que pases de la notivia de Ontinyent digital a Disculpes conta com un altra visita i eixina sucesivamnet.
    O siga que jo entre per a vore el blog, i aprofite per vore els 4 o 5 temes que hi han oberts per comentar i quan vaig a desconectar resulta que amb una sola entrada al blog, resulta que figura com que he fet 7 visites, aixo es trampa, que no som tontos.
    A mes les visites es conten per mes, i estem a 5 de febrer, mai es conten desde els ultims 30 dies, es conten del dia 1 al dia final de mes.
    Que trampa i quina manipulaciò mes tonta, ni vossaltres mateixa se ho cregueu.
    A mes eixo dona a vore lo poc que la gent es molesta en escriure comentaris al blog, però tambe pot demostrar que hi ha una barbaritat de comentaris censurats.
    Es tireu pedres a la mateixa teulada.
    Ni que foreu la webb de "el pais"
    Mira en un moment ja som 4545, en un minut 10 entrades mes.
    Crec que seu equivocat perque eixo pareix un segundero, no un contador de visites.
    Per favor sigam serios, que aço fa riure
    Mira!!!! el contador no deixa de pujar, se ha tornat boig, i eixo que es dissabte mati, que un dia entre setmana es bolquejara i no donarà de si de tanta visita
    I això que es tracta de un blogg censurat
    4542 visites...jajajja

    ResponElimina
  63. Mira i damunt si actualitze la pagina sense eixir, conte com una nova vista.
    O siga que segons el segundero jo he visitat en deu minuts 11 vegades la pagina i soles he entrat 1.
    Aixo son trampes de mal perdedor
    ¿que no teniu pro en censurar?

    ResponElimina
  64. Per a la informació de tots el contador del blog no es pot manipular, es un servei que dona la pagina.Comença de zero des de que es va crear l'historial es des de eixe moment de 12.105. Després ens pot donar informació en determinats periodes de temps, a la setmana, el mes,...
    La manera de fer el comput es igual en tots els blogs, pot canviar la presentació i format.
    I una última cosa si no vols que siga tan alt no entres tantes vegades, però no acuses del que no és.
    Cal informar-se abans de parlar,en general, "piensa el ladron k todos son de su condición"?

    ResponElimina
  65. l'AJUNTAMENT d'Aielo a pasaaaat un msm al mòbil : Hui dissabte a les 23 hores eixirà l'autobus des de la parada normal per portar la gent a R. Gasaqui per a l'acte Mig any fester(elecció de la reina i capitans 2011).
    No diu qui pagarà eixe autobus i que aquest acte serà més car que l'any anterior.
    Nova politica de contenció del gasto?

    ResponElimina
  66. Me alegraria molt que mari carmen Gassò siga la candidata del psoe, perque es una xica que se ha trencat el cap per el partit i val mol per a estar al ajuntament.
    La preferix molt per damunt dels altres que se han dit, Isabel ja va voler ser, y mari carmen la tagana la veritat que a mi no me agradaba ni cau bè a la gent ni es com Gasso que las vista donar la cara durant anys, primer amb Cristina va fer molt bona feina i despres com oposiciò no es va afonar amb la derrota i va donar la cara.
    Pense que acerterien un montò presentant-la i que Pinter quan se haja enterat li sen haurà anat eixa sonriseta que te.
    Avant Mari Carmen Gasò que en ma casa ja tens 3 vots que fins ara a lo millor anavem a quedarse a casa

    ResponElimina
  67. una cosa es que el ayuntamiento colabore como siempre con los moros y cristianos y otra cosa es que lo pague todo el ayuntamiento.
    El mig any fester lo organiza la Asociacion de Fiestas y el ayuntamiento unicamente organiza lo de la reina.
    La presentacion de capitanes, presidentes de comparsas y trofeos lo hace la asociacion de fiestas
    La comida de mañana de Gasaqui es para los comparsistas y esta organizada y pagada unicamente por la Asociacion de Fiestas al igual que los actos de mañana.
    Siempre ha sido asì, con bravo, paco, cristina y pinter.
    El alcalde acude como autoridad y siempre da un discurso en el escenario.
    Pero es la Asociacion de Fiestas la unica que organiza y decide en el mig any fester.
    Que parace que con tal de tirar basura a pinter sois capaces de meterlo en todo y de inventar historias que no son verdad.
    Si os teneis que quejar de algo del mig any dirijios al Presidente de Fiestas y dejad de intentar hundir a Pinter, que es un buen alcalde
    La Asociacion es la que organiza y decide y como ha pasado siempre el ayuntamiento ayuda y colobora, que al final parece que todo lo que se haga en el pueblo para vosotros està mal con tal de ver si la pedrada de rebote le pega a pinter.
    Ademas allì va quien quiere y a nadie obligan, es una tema de festeros, no metais la fiesta con la politica.

    ResponElimina
  68. El autobus lo paga gasaqui, eso es lo que dijeron que era la condicion para que se hiciera alli. Pero no hay que ser muy listo para saber que en todos los lados donde recogen dinero del ayuntamiento se hace lo que dice el alcalde,y mando yo, y se hace lo que digo yo. si no porque quitaron de las fiestas a una persona que se dejaba la piel sin pedir nada a cambio,a la mejor organizadora que ha tenido los moros y cristianos, solo porque lo dijo el.

    ResponElimina
  69. Però, l'autobus qui el paga?.

    ResponElimina
  70. espere que lo de la posibilitat de que mari carmen gasso siga la cap de llista per a les eleccions per part del psoe tire avant i no es clave ningù per el mig i la faja tirarse enrere.
    Es l`unica persona en tot el ajuntament que li diu les coses claretes a pinter a la cara, te bona experiencia municipal i això es el que interesa.
    De totes les posibles candidates de que se havia parlat,es l`unica que me agradaba, ara espere que el reste de la llista tambè siga jove i bona.
    I que treballen per fer un bon programa per el poble.
    Avant mari carmen, crec que tens un bon futur i que vals, avant la joventut.
    A mès, no crec que estiga siguent bo per al blog la revisiò de comentaris avans de publicarlos, es nota que la activitat ha vaixat un montò i que se ha perdut molt la vida i el debat viu per eixe retras, jo al menys no estic de acord, si un missatje es incorrecte se an.nula com es fa a tots els blogs, però retindrelo per a revisar i despres publicarlo o no, es una cosa que crec que va contra el mateix blog i les dos ultimes setmanes se haureu donat conter, el debat ha desaparegut, entrarà molta gent però escriure i debat, res de res, plantejeuvos-ho

    ResponElimina
  71. no entenc la mania que tenen alguns en Gasaqui, a mi es un tio que mai me ha caigut be, pero pense que tambè te dret a fer negoci amb el seu local.
    en gasaqui se han fet dinars del dia de la dona treballadora i ningù se ha queixat
    a mi me han dit que la serretella ahir tenia boda, pero segons van dir fa anys en la asociaciò de festes sempre que haveren varios salons al poble, un any es faria el mig any en una i al seguent any en el altre.
    aixì es feia avans quan estava el 99
    i que es posse un autobus no me pareix mal, pitjor seria anar a peu i un autobus del poble a gasaqui poquets diners pot costar.
    I els que se enrroquen en malmetre a l, auntament per el mig es que no volen saber la veritat perque sempre el mig any es organitzat i pagat per l, associaciò de festes, jo vaig estar 4 anys en una comparsa i aixo sempre era eixina.
    al ajuntament ni li va ni li be on es faja lo de anit, perque on es fa lo de anit es fa el dinar de festers de avui, i en el preu que paga cada fester per el cobert de avui a migdia sempre va incluit el utilitzar el mateix salò la nit del dissabte per a lo de la presentaciò de carrecs festers, tot va en un mateix lote i tot es paga amb el preu del dinar de avui, eixina ha segut siga qui haja segut el alcalde.
    ni cristina ni paco li van dir mai a la asociaciò de festes on es tenia que fer el mig any ni pinter li te dir a la asociaciò on se ha de fer
    no crec que la serretella tinga l`exclusiva per organitzar el mig any i el any passat ja es va fer alli i a alguns pareix que es això el que vos molesta pero tots tenen dret
    però qui clave al ajuntament per el mig ja es gana de enredrar les coses perque sap que la veritat es que es un tema exclusiu de l, asociacio de festes de moros i cristians

    ResponElimina
  72. También se deshizo de Lola? Seria porque le llevaria la contraria.
    Y quien es ahora la sustituta/O?

    ResponElimina
  73. que aborriment dona ultimament entrar i llegir el blog.
    Com tire de menys fa 2 o 3 setmanes el debat que hi havia i la activitat i participaciò que es veuia, però desde que vau possar el control de comentaris,aço se ha quedat mes mort que mort, comentaris sempre per el mateix puesto i res de debat interesant, crec que pinter estarà contentet, en la mania que li tenia a aquest blogg
    La decissiò que heu pres de moderar i retrasar la publicaciò de comentaris, es al meu pensar totalment equivocada i al unic que beneficia i fa el joc es a pinter i alsseus seguidors.
    i es que a mi no me motiva res vore un comentari al que puc contestar alguna cosa pero escriure per a tindre que esperar a que la meva contestaciò no aparega fins demà, al final et canses i perds l`interes per escriure, entres mires pero no escrius.
    es com possar una tenda amb bon escaparate i que te passen per la porta barbaritats de persones però al final els que entraren a comprar foren 15, el valor del blog no son les visites es la participaciò, o siga els comentaris, i en eixe aspecte se ha de reconeixer que la cosa ha caigut en picat i ha perdut montò d`interes
    done tota laraò al comentari del dia 4 a les 19:54
    el unic content en aquest canvi deu ser pinter

    ResponElimina
  74. Pues jo estic d'acord en la moderació del blog. Ja estava fart de llegir xorrades i insults. Ara igual es menos morbos pero segur que es mes serio.
    Jo continuare escrivint.

    ResponElimina
  75. este que diu que esta d'acort en la cesura i que continua escrivint , que em diga en quin lloc escriu perque de no ser l'administrador no crec que siga veritat , i damunt deixes el mensatge en una columna abandonada ,

    ResponElimina