divendres, 4 de febrer del 2011

Sobre AieloNoticies2

    Degut a l'interes que ha despertat el fet de la moderació dels comentaris i les opinions contraries a que es faça aquesta moderació hem de dir que:

    Des de que aquest blog va ser creat un dels temes, que han aparegut i reaparegut, han estat els contiguts d'alguns comentaris antipàtics, negatius, repetitius....i la sospitosa virulència que poden aconseguir.
   
    S'ha pogut estar tentat a clausurar el blog, però la decisió de moderar és aquella que ens permet continuar creguent en ell com un espai vàlid i necessari.
    Aquest  blog naix amb la intenció de crear un espai on poder-se informar d'una manera  lliure i independent del poder establert, que ja té els seus mecanismes d'informació pròpia. S'ha anat construint amb l'aportació voluntaria dels vostres comentaris i maneres diferents d'observar la nostra realitat, dia a dia. 
    S'ha acusat en moltes ocasions que darrere del blog s'amaga la mà i les intencions de terceres persones.
    Manifestem que no hi ha cap força politica que estiga darrere ni davant de les entrades fetes. 
    Desmentim d'una manera clara i rotunda que algun politic, ni actual ni del passat, participe en la direcció del blog. 

    Ens interesen els asumptes públics i actuals del nostre poble.No ens interesen els aspectes personals ni de la vida privada de les persones.
    S'accepta el sentit de l'humor i la crítica en els comentaris així com les opinions diverses i rebutgem la calumnia, l'insult, les insinuacions infundades, les repeticions innecessaries,...així com tot allò que perjudique directament la bona relació i convivència entre els veins del nostre poble.
    Han hagut molts intents d'acallar aquest blog de manera indirecta i directa, amb amenaces incloses.
Hem decidit moderar els comentaris quan ja resultava dificil seguir una linia de discusió raonable.
Tot el mon mereix un respecte, nosaltres també. El respecte se'l té que guanyar cadascú.
    I si ens volen tancar per exercir el dret a  la llibertat  d'expressió continuarem escrivint desde on faça falta.

214 comentaris:

  1. ¿calumnia, insinuacions infundades?
    es veu que no vau revisar o no vos va interesar revisar alguns comentaris del 30, 31 de gener i 3 de febrer
    Damunt fiqueu un comentari dalt sobre la censura, me pareix molt descarat
    i dir que este blog es lliure i apolitic ja crec que fa riure, sols hi ha que vore els temes que tragueu contra qui son sempre i els insults que permeteu contra qui van sempre.
    Està clar que els comentaris repetitius se han de eliminar, pero..
    ¿perque la limitaciò la posseu en els dies que no hi han comentaris repetitius pero si molt de debat sobre subvencions, serretella, toni barber i paco marti?casualitat o forma de parar un debat que a certes persones ni interesava....
    e inmediatament per a camviar de tema i parar el debat tragueu lo de la germana del alcalde¿casualitat, apolitics?
    ¿que raro que de repent de la nit al matì no tornara a eixir cap comentari sobre el tema de la serretella i toni barber..molt molt raro
    Si no vos interesa dir-li censura i anomenar-ho moderaciò esteu en el vostre dret, però saveu perfectament i savem que soles publiqueu els comentaris que vos interesen i hi ha moltisims comentaris que no haven insults ni insinuacions malicioses ni ofenses i com en ells es parla de qui es parla no vos interesa publicar ¿motius politics? pot-ser
    Les coses per el seu nom, digueu li censura a lo que es censura i no maquilleu les coses

    ResponElimina
  2. me sorprende, pero en el fondo no es extraño,entre vosotros mismos os censurais, si dentro de los mismos socialistas no permitis que hayan opiniones que se salgan de la linea oficial marcada y las censurais ¿con que autoridad le recriminais a pinter el que retire la palabra en un pleno a alguien que se pone a chillar o hablar cuando le viene en gana?
    le pedis a pinter libertad total para decir lo que quereis pero resulta que luego en vuestro propio blog demostrais que no autorizais una sola opinion discordante y poneis la censura como metodo para que no se vea que no estais tan unidos como proclamais.
    Predicad con el ejemplo y antes de reclamar al contrario derechos, demostrad a vuestros mismos simpatizantes el derecho de opinar y publicar libremente sus opiniones sin tener que pasar por la censura previa.
    es de risa ver que a estas alturas aparte de en egipto ytunez, tambien hay censura en un blogg en aielo.
    ¿eso es lo que hareis tambien si volveis al ayuntamiento?¿poner censura y disfrazarla como moderacion de comentarios?
    coged un diccionario y mirad el significado de censura, censores y moderacion.
    Al final todos los partidos politicos sois iguales, de democracia interna nada y el que se mueva no sale en la foto, todos sois iguales, censura en 2011, ver para creer

    ResponElimina
  3. Aielonera, jo si entenc la moderació que s'ha fet. Per fer aquesta entrada, s'han d'haver fet comentaris que no duen a res bo.
    A l'anònim que parla de censura en egipte, o al que lliga aquest blog a un partit, dir que aquest comentaris son exemples del que Aielonera ha expressat.
    En sols una setmana s'han publicat més de 80 comentaris, en varies entrades. Per la qual cosa, tampoc seu de tirar els mans al cap, perqué l'unic que sabem és que ha tornat la moderació, i això no vol dir que no s'hagen publicat la majoria de comentaris.
    Un poc més de calma, un poc menys de repetir-se i un molt de participació constructiva de la vida del blog. I si això no pot ser, sempre us queda el fer altre blog.

    ResponElimina
  4. no censura qui pot, sino que censura qui vol i açi els que censuren son inexplicablement els administradors.
    Dubte del vostre progresisme, perque el ser progresista es justetament el contrari a crear un blog com un foro de llibertat de opiniò per a expresanos en l`unic puesto que ens queda i despres de crearlo, quan ja no interesa que els toquen alguns temes, fan com a solució lo mes facil, tallar i censurar.
    censurar es contrari a dialogar, contrari a llibertat, contrari a debatir
    censura fa olor a temps pasats, fa olor a por, a voler apagar veus que no volen que se senten, fa olor a dreta
    Però es la mateixa esquerra la que ens censura als de esquerra, no ho entenc
    i als pobres interesats en saver la realitat del nostre poble i de devatir a traves del ordenador no ens queda altra opciò que agantar-nos i pataletjar,pero ens dol aquesta censura al blog perque esteu sent censurats no per la dreta que seria lo logic sino per companys de esquerra i progresistes.
    aquest blog d`aire fresc que es va crear per fer llum front a aquest periode negre de 4 anys, ara se ha convertit en una cremallera que tanquen per a seleccionar, elegir i publicar els comentaris que sols a uns poquets els interesa, la llum la heu tornat foscor amb aquesta censura i el aire fresc el heu convertit en una gavia amb reixes pintades de un nou color al que digueu moderaciò de comentaris que deu ser un color mescla de negre i gris censurat
    Enhorabona pinter,volies carregarte el blog i ho has conseguit

    ResponElimina
  5. Aquest migdia la meva dona em deia: pero bobo ¿que fas calfante el cap i escrivint si mai te ho tenen que agrair?
    I es veritat, me se ha quedat cara de tonto, vegen com me he calfat el cap per defendre unes idees i ferles vore al blogg, com he perdut el temps discutint i debatint per defendre uns pensaments progresistes per a que tornaren a governar
    I al final que ha quedat, que alguns dels meus comentaris tambè han segut objecte de censura
    ¿i clar que faig jo defenent a unes persones que a l`hora de la veritat i per interesos purament personals me volen tancar la boca i controlar el que jo escric?
    contestaciò: lo que he fet es perdre el temps
    Despres vingeu demanant el vot amb el escut del progresisme, despres crideu al movil per a que movilitzem als coneguts per a fer manifestacions i cacerolades, que es quedareu esperatme amb el perol en la ma.
    Si no som bons per a poder escriure açi, tampoc som bons per a donar la cara per el poble fent manifestacions en favor del mateig psoe que per l`altre costat ens està tancan la boca.
    Si voleu aneu vosaltres mateixa, els que viviu de la politica a manifestavos i escriviu açi defenentvos a vossaltres mateix, pero doneu la cara vossaltres al carrer.
    I encara justifiqueu la vostra autocensura, podieu ser mes disimulats i no donar tan bons arguments al contrari

    ResponElimina
  6. Es veu que te'ls eliminaran a tu tots perque a mi no m'en han eliminat cap, i si ho feren tampoc hem llevaria la son.No dramatizeu tant, igual no és tan interesant el que dius.Jo pense que açò serà PER ALGO,m'ha cridat l'atenció que diguen en la entrada que han rebut amenaces,però no em sorprén i no fa falta molt imaginar d'on venen.
    Calmem-se tots i a veure si fem critica constructiva.

    ResponElimina
  7. La 'Gürtel' costó 120 millones al erario público.

    La trama desarticulada hace hoy dos años amasó una fortuna a costa de presupuestos gestionados por el Partido Popular.

    La gran fiesta de la Gürtel, la trama corrupta encabezada por Francisco Correa de cuya desarticulación se cumplen hoy dos años, dejó una costosísima factura a cuenta del contribuyente: el coste para el erario público asciende a un mínimo de 120 millones de euros (20.000 millones de pesetas), según se desprende del sumario, cuyo tronco central instruye el juez del Tribunal Superior de Justicia de Madrid Antonio Pedreira. Y ello sin contar la evasión fiscal: se trata sólo del dinero público que se evaporó de administraciones o entidades controladas por el PP en el mayor escándalo de corrupción de la democracia.

    ResponElimina
  8. ¿amenaçes? pero si tots estem preguntat- nos sempre qui pot ser l`administrador i mai se ha savut
    ¿com se amenaça a algu que no saps qui es?¿i per que no ho denuncien al jutjat?
    no vegau fantasmes per tots els puestos, jo al blog no he vist cap amenaça.
    me sorpren vore com açi al blog encara eixiu alguns defenent una censura que mai permitirieu en un lloc normal.
    Despres quan se ajuntem alguns bloggers per a fer- nos un cafe, resulta que tots els coneguts digueu que aço es una maniobra politica dels de dalt per parar el tema Serretella, i tots digueu que en l`esquerra aço es inaceptable, però pareix que despres tingau por de dir-ho mes publicament per si arriba als oids dels de mes a dalt.
    Jo ho dic clar, aço de la censura ha segut una ordre politica del partit per ocultar el que va passar a la Serratella perque estavem enterantse a traves del blog de massa coses que no saviem i el tema ja era un run run per el poble.
    ¿o no seu donat conter que la censura se instala en uns dies que no hi havien comentaris repetitius i sols hi havia molt de comentari i debat de la Serretella?
    ¿no se heu donat que desde eixe dia no ha tornat eixir cap comentari de Serretella?
    els jefes politics volien tapar algo, i distraure l`atenciò cap altre tema
    per a mi aço de la moderacio es censura com la dreta..pura i dura

    ResponElimina
  9. me sent totalment reflexat amb el comentari de ahir dia 6 a les 21:32
    estic molt de acord¿per a que me he escarotat jo i esforçat en exigir llibertat al ajuntament i per que he escrit defenet com el que mes les idees socialistes i les persones que ens representen en l`ajuntament?
    no serveix de res, quan ara se ha tallat el poder gaudir de un devat de idees i pensaments instatani, com el que està devatint amb un altre cara a cara.
    aixo era lo bo del blog, noticies, opinions i pensaments reflexats al instant i no paralitzats durant un dia per a vore els administrador si els agrada o no i si superen o no la censura.
    Eixe debat ha desaparegut i per a mi els sentit de aquest blog ha canviat, ja no es unlloc de devat , es un lloc per apublicar solres comentarisque sueixen sempre la linea oficial del psoe.
    Molt bo, lo de "quien se mueve en la foto no sale" eixe es el sentit de la censura imposada per algu que mana massa al partit.
    Crec que aquesta censura es fa cara a les municipals, a alguns no els interesa que quan es publiquen al poble llistes i programes, apareguen comentaris de gent de esquerra expresant opinions contraries o unpoc critiques amb el psoe.
    Volen silenci total per a les eleccion i poder controlar qualsevol individu que no exprese una oponio apasionada e incondicional a tot el que diga i faça el psoe.
    Sempre ens quedarà els carrer per a poder evitar aquesta censura i poder expresar divergencies i opinions parlant cara a cara sense esperar a que el partit aprove el nostre comentari.
    Segons el nou blog o estem al 100% amb el psoe o no hi ha opciò, censura per acallar als pocs critics.
    Se ha demostrat que el blog no es totalment independent i que es massa dependent de les directrius marcades per alguns carrcs del psoe.
    Moltes vegades es dificil diferenciar entre blog i psoe, encara que digueu que el blog es apolitic e independent, aixo tots savem que no es veritat i menys despres de aplica la censura.
    Aneu per mal camì i ens desilusioneu molt

    ResponElimina
  10. ¿que si es per algo? clar que si
    Per a si la candidatura del psoe a les eleccions no ens acava de agradar tindre contolats amb la censura els comentaris que no apoien totalment eixa candidatura.
    Una censura per a tindrems callaets i no publicar lo que no volen sentir
    Jo crec que tot es per por
    Be que vos em vingut durant messos defenevos contra pinter sense cap tipus de censura, jo crec que ens han estat utilitzant per als seus interesos.
    El blog deuria de haver segut molt mes independent respecte al psoe del que ho hes, perque aquesta mesura retrograda sols pot vindre de alguns caps il.luminats de dins del partit

    ResponElimina
  11. Me sorprende ver que el moderador tenga el 99% del protagonismo, en cuanto a comentarios se refiere , yo escribia algunos pero he dejado de hacerlo ,pues llevo ya tiempo observando que no me los admite el administrador , esto lo comparo yo en un partido de futbol donde el arbitro cobra todo el protagonismo pitando a su antojo en contra de un equipo, ignorando asi la esencia de un deporte y sus reglas del juego, bueno y supongo que no nombrando a ningun personaje prohibido ,ni mencionando ningun tema de los considerados inprocedentes, me complacera con publicar esta timida queja a la mal nombrada moderadora de este blog.

    ResponElimina
  12. jo sols espere que si com es el meu desitj maricarmen gassò arriva a guanyar les eleccions, mane tambè al partit i faja una renovacoiò de idees i de persones, que mane ella i no es deixe manar per altres i que done un aire fresc al partit que falta li fa.
    I mari carmen espere que tambè acabes amb practiques com la censura de les opinions diferents que pugen haver dins del partit, que es uns dels grans mals que hi ha dins dels partits i que de rebot, com a cosecuencia de la seva dependencia politica, tambè ha arribat desgraciadament a aquest blog
    Anim mari carmen gassò i als administradors demanirli que rectifiquen lo de la censura

    ResponElimina
  13. Haurem de estudiar catala , per a'scriure asi, que si en majuscules no , que no es deu nombrar a fulano o a vengano ... i que feu parlant malament de Fina

    ResponElimina
  14. jo avans entraba per llegir i escriure dels temes que es devatia, era interesant i aportava coses, perque tots els punts de vista aporten algo.
    Ara en vore que hi han temes censurats que si escrius no ho publiquen, he deixat de escriure perque es perdre el temps, si que entre per vore i llegir, pero escriure ja no em motiva davant esta censura que primer anatlitza els comentaris i despres si son conformes al pareixer i pensar de alguns es publiquen al dia seguent, es perdre el temps.
    Anime a mari carmen gassò, no soles a acabar en el govern del pp, tambè la anime a que lleve males costums de dins del psoe, una de elles esta censura digna de temps passats, es molt bona candidata i renovarà el partit aunque alguns de dins no li ho possaran gens facil.
    Censura al blog no.

    ResponElimina
  15. me dona risa llegir al administrador dir que el blogg es independent i no depen ni te res a vore amb cap partit politic.
    Per favor, que hi ha gent que entrem al blog desde el principi, i les coses cleres, desde el primer moment saviem on entravem i saviem quin partit estava derrere del blog, el psoe, i estavem d`acord, pero no ens conteu mentires diguen que sou independents.
    Pense que aquest blog es un blog d`esquerres i progresista i amb molta honra.
    Pero no esperava que el estar baix el pariugues del psoe anava a influir tant al administrador, com per arrivar al extrem de censurar el blog.
    esta clar que a alguns dirigents dels antics del psoe no els agrada certs comentaris un poc critics amb el treball del partit i que tampoc els agrada res que es debatixca sobre certs temes que a saver perque volen tapar.
    Crec que el haver opinions diferents dins del partit, es bo i el enriqueix, pero alguns grans jefes no admiteixen opinions que cuestionen la seua llavor o el seu poder.
    I eixina hem acabat, com molts dels comentaris no els feia gracia hauran cridat al ordre al administrador i ja tenen la soluciò:
    censurar els comentaris que no els agraden i no publicarlos, i censurar totalment certs temes que davant de les eleccions es millor tapar, pareix que el administrador els ha obedit, i ens fa creure que la censura soles es una habilitaciò de comentaris, cosa que no creu ningù, es censura i te la han impossat.
    I els perjudicats henm segut els pobrets progresistes de carrer que ja no podem escriure amb llibertat i hem segut censurats
    I el mes content amb aquesta vergonyosa censura es el alcalde pinter
    bon favor li heu fet

    ResponElimina
  16. ¿i perque no feu una votaciò a forma de enquesta per a que els que entrem pugam donar la nostra opiniò de si estem d`acord o rebutjem la censura imposada al blog?
    jo estic totalmente en contra de qualsevol censura i qualsevol manipulaciò dels nostres cpmentaris
    Aço no es un pagina de correu electronic es un blog i eixa es la diferencia
    Amb la censura els comentaris nostres es converteixen en e-mails que emviem a no savem qui i que despres son llegits per no savem qui i elegits pera ser publicats segons el gusts i els interesos de no savem qui.
    Jo no tornarè a fer cap comentari sobre aielo o politica mentres continue vigent aquesta fosca censura
    ¿de que teniu por?
    ¿quins son els temes dels que no vullgeu que parlem?
    ¿es la censura una messura digna de un partit socialista que sempre ha defès la llibertat total d`expressiò?
    feu un altre blog on pugam expresarse lliurement sense censures que venen imposades per els mateixos que despres es possen en la llista electoral i els hem de votar

    ResponElimina
  17. Perdoneume , pero si Mari Carmen Gasso es presenta mal futur tingem , es la persona menos indica, i no tinc res en contra d'ella pero en un poble menut sa de tindre en compte les relacions que mante i lo problematica que a segut sempre , per a mi es una persona que aspira a manar per vengarse de molta gent del pp que no l'acepta i en la mira no convens a ningu , per molts estudis que tinga li se veu un aire prepotent , poc diplomatica i popularmen en Aielo no sa guanyat a la gent. i per a tindre alguna posibilitat es deu tindre en compte que ademes de preparacio es sapia relacionar en la gent , per tant crec que Sarrio deu insistir i fer una bona campanya electoral ara ja sap com pedre unes eleccions si abandona o el cambien en estos momens donariem mala imatge , aixina que anim Sarri0' retoca la llista un poc i avant.

    ResponElimina
  18. per favor confirmeu lo de serratella, diuen que ja esta clausura. esta semana pasa, li tallaren el suministre d'aigua ,la llum i el gas pero Toni no se com la torna a conectar ell mateix , crec que esta armanse una grossa entre ell i Pinter.

    ResponElimina
  19. Al comentari de les 21:28 , te done la rao' , Sarrio es la millor persona que te el psoe d'aielo i ademes de vocacio i preparacio es veu mes huma i mes raonable que Mari Carmen Gasso , i sobre tot menos rencoros, li se deu una oportunitat , ja que no va guanyar per l'escandol de llar i medi que va fer caure al psoe.

    ResponElimina
  20. no se si estara o no tanca, pero conec varios treballadors que diuen estan de vacanses .

    ResponElimina
  21. la cosa esta que arde. Quan passen les eleccions independentment del resultat de les mateixes s'hauria de fer una auditoria. No hi ha ni un duro en les arques municipals. Els treballadors estan cobrant les nomines amb mes de dos setmanes de retard i a mes a ames m'han dit que hi han treballadors que lis deuen hores extres des de fa mes d'un any. Este tio deixarà l'ajuntament mes net que els chorros de l'or. Temps al temps.

    ResponElimina
  22. Pinter a publicat en la radio una noticia , per tercer any consecutiu els impostos congelats per a tots, eixe es el meu Alcalde que es sacrifica per tots una vegada mes , en cap poble poden dir que els impostos que pagen son els mateixos que fa 4 anys , aixina es com Pinter guanya posisions respecte als que es dediquen a cencurar blogs.

    ResponElimina
  23. pero no anava a obrir un altre local

    ResponElimina
  24. per ve del psoe tanqueu el blog no es una bona idea lo de manipular imformacio i tampoc deu de etiquetarse amb l'abal d¡un partit en tot cas deuria ser neutral i es deuria d'admitir tot pesse a qui li pesse lo que es comenta, si el psoe vol que es cree un espai on publicar articles desfavorables per al pp , pero sense deixar posibilitat de ser comentats per ningu , sols en anim d'informar . un blog no es el espai adecuat ,crec que eu perdut els papers.

    ResponElimina
  25. Camps, ha asegurado esta mañana que desconoce el auto del magistrado instructor de la 'causa de los trajes' en el Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), José Flors, en el que rechaza practicar nuevas pruebas que su defensa había solicitado relacionadas con conversaciones telefónicas intervenidas a los presuntos cabecillas de la 'trama Gürtel'.

    El jefe del Consell ha considerado una "barbaridad hablar de una cuestión que, parece ser, acaba de salir en estos momentos", en referencia a la decisión del juez Flors. El jefe del Consell ha remarcado que tiene "el soporte de la mayoría inmensa de mis conciudadanos" y que "es el PP el que continuará gobernando en la Comunitat Valenciana, y, parece ser, que yo continuaré siendo su presidente", ha agregado.

    ResponElimina
  26. Un nuevo informe elaborado de manera independiente por un inspector de la Agencia Tributaria, tras pedírselo el titular del juzgado de Instrucción número 3 de Valencia, ratifica en líneas generales el primer escrito de Hacienda en el que se denunciaba que una veintena de empresas, entre ellas Terra Mítica, había defraudado entre 2000 y 2001 un total de 4,4 millones con facturas falsas, según informaron fuentes próximas a la investigación.

    ResponElimina
  27. Como podeis comprovar, todo son razones para no votar al PP por lo menos en la comunidad valencia. Esto es de verguenza leer los periodicos, no se como no se les cae la cara de verguenza.

    ResponElimina
  28. Pot ser que Sarriò tambè siga bon candidat,però no hi ha que desmillorar a mari carmen gasso perque en l`ajuntament es la que mes ha donat la cara i la que mes ha treballat, i crec que está molt preparada.
    la que no me agradaba gens era mari carmen la tagana, eixa xica si que no me pareixeria be que es presentara, esta massa unida a la antiga guardia i no seria ella la que manaria.
    estic disgustat amb la censura que hi ha al blog, es una bona idea lo que ha dit el comentari de ahir a les 21:10 de fer una votaciò al blog per llevar o no la censura actual, que la veritat me dona el pensament que ha vengut imposada al administrador per antigua guardia del partit

    ResponElimina
  29. el psoe no es que vullga controlar el blog, es que este sempre ha segut controlat per alguns de dins del partit que hara se han empenyat en carregarselo possant censura.
    jo no pense escriure cap comentari sobre politica ni ajuntament fins que no rectifiquen i lleven la censura del blog.
    Es una forma de protestar contra la censura i no fer-li el joc als que han decidit controlar el que parlem i llevarnos un poc de llibertat d`expresiò, esteu fent les coses a la manera de pinter

    ResponElimina
  30. front a la dreta a aielo: treball, bones idees i joventut
    front a la censura al blog: no creuarse els braços, reclamar la retirada de la censura, exigir que torna la llibertat d`expresiò total
    la dreta a aielo està fent-se forta, i nossaltres amb la censura i la incapacitat al blog de poder devatir lliurement estem fent-la molt mes forta
    eliminaciò de censura i moderaciò ja

    ResponElimina
  31. iba a escribir un comentario sobre las formas de este alcalde que nos ha tocado.No lo voy hacer.
    Voy a estar en silencio como protesta a la censura del blog
    Y me sumo a raclamar la eliminacion de la censura o lo que es lo mismo la moderacion de comentarios, o lo que es lo mismo publicar solo los comentarios que os interesan y ocultar los demas.
    Administradores libraros del mandto y las ordenes de ciertas viejas glorias del psoe y estad mas al lado de la juventud progresista que reclamamos renovacion.
    La censura no es renovaciòn es un paso atras
    Estoy de acuerdo en eliminar comentarios repetitivos, insultantes y ofensivos pero eso se puede hacer borrandolos inmediatamente como hacen todos los blogs, para eliminarlos no es necesario poner censura o vuestra moderacion que al final es lo mismo

    ResponElimina
  32. censura al bogg, no gracies
    rectificaciò, siii
    esteu fent el que pinter desitja, tancarnos la boca,administradors no li feu vossaltres la feina a ell.

    ResponElimina
  33. que vergonya que precisament els socialistes, l`esquerra siga la que imposse una censura a un blogg i faja desapareixer el debat que hi havia.
    No tinc res a comentar, perque no vullc que analitzeu els meus comentaris politics i si no vos agraden els censureu, pase totalment, front a la censura jo me quede mut.
    Aquesta censura sols beneficia als afectats per el tema que mes debat havia originat al blog, el cas de la serretella. I els unics beneficiats amb este silenci impossat per la censura son toni barber i paco marti
    els perjudicats en canvi som tots els que devatim i expresem les nostres impresions al blog, ara es impossible, gracies a la censura

    ResponElimina
  34. La plataforma CACEROLADA SI , informa que hay preparada una trobada de grafiteros que se uniran en colaboracion este sabado ,con la gran CACEROLADA que hay preparada para este proximo domingo , no vamos a dar mas datos hasta el ultimo dia , rogamos que este mensaje no sea eliminado.

    ResponElimina
  35. SARRIO esres el millor,comfiem que esta vegada reconquistes el palau, que ha estos es agrada masa fer vida de MARQUES .

    ResponElimina
  36. segun un estudio que he realizado , pinter ganara dos o mas concejales en las proximas elecciones, el pp tiene un 27% mas de afiliados que hace dos años en Aielo, mientras que el psoe sigue perdiendo afiliados sinpatizantes y los que nunca votarian al pp , al menos un 70% pide una reforma urgente en sus filas , no hace falta nombrar a nadie pero algunos candidatos deven renunciar a seguir en la politica, toca retirada o el precio puede ser muy caro a largo plazo.

    ResponElimina
  37. que pasa en serratella, no se ve a nadie po alli.

    ResponElimina
  38. me pregunto porque no hace algien un blog que cubra la necesidad evidente que hay, de tratar de los temas que nos interesan a la mayoria sin tapujos que valgan, ni censura , seria un exito seguro y no nos humillarian con la escusa de la moderacion de comentarios, la verdad que no se como estara el autor del blog, pero el caso es que no es para estar muy orgulloso de las opiniones que se comentan desde la habilitacion de su propia ley. me despido con la esperanza de que desista de actuar de esa manera, y decirle que rectificar es de savios , al menos que lo intente y si su condicion lo impide creo que debemos proponer desde aqui la formacion de un nuevo blog donde descubrir todo lo que nos impide ver este blog .

    ResponElimina
  39. feia temps que no podia entrar al blogg per motius de feina i no savia del embolic que hi ha.
    Encara estic sorpres, no ho puc creure, el mon al reves, la dreta governant al seu plaer a aielo, i una de les referencies de informaciò de l`esquerra que es aquest blog no te altra feina que instaurar la censura e investigar per adelantat els escrits per a que tot parega una basa de oli.
    Les justificacions de la censura per part del administrador em pareixen inaceptables e increibles.
    Uns comentaris repetitius o uns insults no justifiquen la censura perque si en tots els casos per evitar que alguns se`n pasen es pregueren unes mesures com eixa, estariem en una societat controlada informativament, politicament i socialment.
    La mesura es totalment desproporcionada en relaciò als fets i no ho justifica.
    El voler seleccionar previament els comentaris i despres publicar els que son mes adecuats o interesen mes als administradors dona entendre que no confieu en la capacitat i maduresa dels usuaris, es tractarnos com a xiquets, es voler controlarmos, es inaceptable en un partit que es referent de la esquerra.
    estic segur que darrere de una messura tan exagerada n hi ha algo o algù derrere que ho fa per un motiu ben distint al que açi diu el administrador.Aço passa per dependre tant del partit, per unir massa partit i blog, i al final els forts dell partit acaben controlant e imposant les seues idees els seus objetius al blog.
    Si no volen que es parle de algun cas, agarren i com manen del blog impossen censura i els cas ja no es toca i se oblida.
    Que equivocats esteu, cregueu que els usuaris del blogg som borreguets que tot diguem que si i callem i eixa es la principal equivocaciò que teniu.
    Administrador i partit: no som borregets cegos

    ResponElimina
  40. No em ratifique com a masclista però jo no posaria de cap de llista a ninguna dona o es que no s'enrecordeu de les malifetes que va fer Cristina i de l'herència que ens va deixar (4 anys de oscuritat i retràs. Penseu be el que aneu a fer ja que ens juguem 4 anys mes. Sarrió per a mi es la millor opció.
    Torne a recalcar que no soc masclista.

    ResponElimina
  41. jo opine que ante tantes protestes el o la administradora , se sent desbordada i sense ganes de continuar , i a les hores pense que se trova entre l'espassa i la pared . Mes val que tanque i no fasa mes mal als demes.

    ResponElimina
  42. Estic cabrejat, els administradors en aquest blog i en l`anterior heu permitit que a Cristina Mira se la insultara dia si i dia tambè, a cristina li se ha dit tota clase de ofenses i barbaritats, no se ha pogut afonar moral i personalment a una persona que ha treballat per el poble i ¿on estava el administrador per a aplicar la censura i la moderacio continuada de comentaris quan les pedredes anaven sempre contra cristina? callaets
    Cristina, un dels teus errors va ser obedir cegament al jefaços del partit, despres tots els atacs han anat contra tu i els jefaços i el seu blog han mirat cap un altre costat
    Pero ara quan pareix que les pedrades arriven cap a un del jefaços del partit per el cas de la serratella, ara si, els administradors es possen mans a l`obra per acallar opinions i critiques sobre eixe tema ¿com? amb la censura i la malnomenada moderaciò de comentaris continuada per protegir el honor de un dels jefaços
    ¿perque a Cristina no i a paco martì si?
    Cristina te han culpat de haver perdut les eleccions, no es veritat, es varen perdre per falta de renovaciò i per males practiques al llarg de 25 anys, tots van ser responsables, pero a tu te han utiltzat com a escut per a protegirse els jefaços dels atacs, i responsabilitats del desastre electoral.
    Cristina si es mereixia una moderaciò per part del administrador, però es veu que no van donar l`ordre de dalt.
    ¿i doncs, perque la serretella, toni barber i paco marti si son mereixedors de possar censura per defendrelos?
    perque ara el que està en perill de anar de boqueta en boqueta es uns dels jefaços, i clar en eixe cas, qualsevol mesura es poca per protegir al jefe
    No n hi ha dret

    ResponElimina
  43. Mariano està confós i desorientat. En una recient entrevista en televisió fou incapaç de contestar a una cosa tan simple com les mesures q. pensa adoptar el seu partit per a eixir de la crisis.
    I jo em pregunte, existiran de veritat eixes mesures?
    Per a justificar el seu silenci va confessar que no entenia la seua propia lletra.
    Si algú les sap que ens les faça arrivar.

    ResponElimina
  44. Jo heu tinc clar: dona igual qui va a estar a la llista per les pròximes eleccions, tant en el PP com al PSOE, sempre seràn milloe que Pinter.
    Salut

    ResponElimina
  45. És cirios com ens preocupa tant el tema de la Serratella, que no ha passat de ser unpleit privat, i molts passen de comentar que a l'Alcalde un jutje li va dir que no ho ha fet bé en el cas de la oposició, on va participar la germana.
    En preocupa mé un litigi entre dos veins del poble, que els litigis del nostre Ajuntament, que al fi són producte d'una mala gestió, i si ens afecta a tots.

    ResponElimina
  46. el tema de la serretella ens preocupa perque es una sentencia firme que afecta a un ex-concejal socialista, tono barber, i a un ex-alcalde i maxin jefe politic en el partit ara
    I ens intersa a la gent del psoe que no volem situacions i casos que per aprofitarse soles uns, acaven embrutant el nom del partit, per aixo ens interesa que es sapia la veritat, caiga qui caiga.
    Es necesari, no tots els socialistes som iguals i alguns ja tenim ganes de anar amb la cara ben alta.
    A pesar de la censura en aquest cas molts demanem que se alçe la censura i se aclareixca tot i si fa falta renovacions o dimissions que es fajen.
    Netetgem el partit per el be de tots

    ResponElimina
  47. un blog censurat es un blog descafeinat i manipulat, prou de censura

    ResponElimina
  48. la censura es propia de la dreta, pero mai del psoe¿es que el administrador se ha fet de dretes?

    ResponElimina
  49. heu ficat la censura per a que no pugam parlar de la Serretella.
    Deu de ser fort el que hi ha derrere d`aquest cas per a que se errive a aquest extram tan antidemocratic

    ResponElimina
  50. Anònim de les 19:32. Masclista no és la paraula que jo utilitzaria, sino misogen.

    ResponElimina
  51. A mi no me te igual qui es presente per la llista del psoe, tinc idees i capacitat per decidir per mi mateixa i si presenten a algu de antigua guardia eixe dia em quedarè a casa i no votarè a ningù, tampoc es questiò de que si presenten una granera la votem sols perque es presenta en el psoe, aixo seria anar a votar com a borreguets i jo no ho soc, soc de esquerres pero votarè a qui considere un candidat preparat i bo per aielo, no a qualsevol, ho tinc molt clar, no vote com un robot ni a ceges, vote lo millor per a aielo i si es una granera no crec que siga lo millor per al meu poble i no votarè per molt que es presente per el psoe

    ResponElimina
  52. pronte van a destaparse casos ocults de molta gravetat que san quedad esperan solusions i no arrivaren , sense anar mes llun he presensiat hui un expedient que implica a l'exalcalde Paco marti per un delicte ecologic molt greu que en mans de pinter podria suposar una bomba, en aquell temps van conseguir que no explotara pero les proves encara son visibles i tan sols faria falta alsar l'arxiu del jutjat i posaro en mans de adbocat

    ResponElimina
  53. torne a entrar al blog, torne a vore que encara no heu rectificat i que continua la censura, i torne a abstindrem de fer comentaris politics al blog censurat.
    Es la meva forma de protesta,voldria un blog independent i no depenent del psoe.
    Les explicacions del administrador son de pena

    ResponElimina
  54. tampoc es trata de una granera, Mari Carmen Gassso es mes una follonera, en perdo pero siga com siga ella sempre esta apunt per a enfrentarse a qui siga i esta vist que no li a funsionat.En politica no se pot ser agresiu, i se te que controlar l'agresivitat verbal , tambe a l'oposisio li se deu caure be , feume cas ja que saber sonriure en tot moment com fa Zapatero .

    ResponElimina
  55. ¿que se amaga derrere de la serretella per a que al administrador li impossen els jefes del partit la censura?
    deu se alguna cosa grossa

    ResponElimina
  56. el administrador que pasa que no diu res

    ResponElimina
  57. PINTER, ESTARAS CONTENT , HARA EN EL PSOE NO S'ACLARIM.

    ResponElimina
  58. que listo eres moderador, en compte de preguntar si volem censura, preguntes per lamoderacio, i l`altra trampa es donar 4 posibles respostes, aixo es fer trampa.
    ¿perque no preguntes si o no?
    es que Ho heu de manipular tot i fernos tontos
    censura simplement no

    ResponElimina
  59. Bueno i si lo de la germana de l'alcalde no esta clar que em digeu com va conseguir la plasa que li donaren al germa de PACO MARTI , adbocat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall D'Albaida, menut chollo , que algu m'explique com va conseguir clavarse , i no olvidem moltes mes que en 25 anys tenim per a escriurer molt si l'administrador mos deija, jo no votare ni a uns ni a altres.

    ResponElimina
  60. el administrador no contesta perque davant la situaciò i la avalancha de queixes no sap que fer i esta esperant indicacions dels afectats per el cas serratella, o siga que no li donaran permis per llevar la censura i continuarem fotentse

    ResponElimina
  61. quant Honori va ser enxufat d'adbocat estaba de president de la MANCOMUNITAT Bravo, pues esta car tot va quedar en cassa , NO TENEN VERGONYA.

    ResponElimina
  62. Una vegada conegut el caracter autoritari del nostre alcalde ...qui s'atrevirà a anar en la seua llista?

    ResponElimina
  63. Recordeu aquest nom
    RENOVACIÒ SOCIALISTA
    es el nom del nou partit que es presentarà a les properes eleccions municipals.
    Som 12 joves,estudiants, licenciats, treballadors en fabrica i algun parat.
    Hem format aquest nou partit per aielo, savem que no podrem guanyar, volem demanar i arreplegar el vot de totes les persones desencantades i disgustades amb l`actual llavor del psoe a aielo.
    Som joves, som progresistes i som d`esquerres, no provenim de cap familia historica ni influent al psoe local.
    Cridem a aquells joves que com a nossaltres vegem que es necesaria una renovaciò total al psoe local però que es imposible fer desde dins.
    Formem aquesta candidatura sense que ningù mane sobre ningù, sense jefes que ens impossen idees.
    Volem un aire fresc a l`esquerra, amb noves idees, sense el lastre del passat, mirant positivament per aielo, amb iddes interesants.
    Estem a anys llum de l`actual socialisme, fan falta cares noves i aire fresc, i això vos ofereix RENOVACIO SOCIALISTA, independent de altre partit, sense pasat politic del que amagarse ni avergonyirse.
    Una nova esquerra per aielo, es just que els aieloners puguen tindre una altra opciò a votar que no siga el votar psoe perque no hi ha altra cosa que elegir.
    En maig els de esquerres i progresistes tindreu un altra opciò diferent renovadora jove i progresista i no tots es voreu obligats a votar al vell i antic psoe.
    No farem publics els noms del participants a la candidatura fins que aquesta siga publicada al BOP, O BOE, per evitar presions per part de persones i carrecs de altre partit.
    Continuarem informan-vos al blog
    Recordeu, anem convençuts i no donarem un pas enrere, RENOVACIO SOCIALISTA ja es un fet

    ResponElimina
  64. Ja havia sentit algunrumor de que alguns joves estaven organitzant algo de una llista i ara pareix que van endavant.
    Als del psoe, espabileuse, perque si trauen sols 50 70 vots es quedareu amb 2 o 3 concejals com a molt.
    Una magnifica noticia per a pinter.
    Encara que jo el nou projecte el veig interesant i necessari, aixina per primera vegada podrem triar.
    Espere que estos siguen contraris a censurar les opinions

    ResponElimina
  65. Qui va dir allò de divide y venceras?

    ResponElimina
  66. En la meua modesta opinió una mala noticia.Era hora de sumar i no de restar.
    Si l'esquerra no es capaç d'unir les forces , de què serà capaç?
    Temps al temps.

    ResponElimina
  67. No es questio de dividir.
    El psoe no te la exclusiva de l`esquerra a aielo, el que passa es que estaven mal acostumats.
    tots savem que Pinter va a guanyar per molt, i ja savent que perdem, ¿perque no donarli una oprtunitat a aquestos joves per vore com treballen a l`oposiciò?
    tenen tot el dret, i els psoe amb els seus vicis, males politiques i fatal oposiciò se ha guanyat a pols el que els eixca un partit alternatiu dins de l`esquerra.
    En tots els pobles hi han varios partits d`esquerra i es normal.
    jo si aporten coses noves i coses positives i van sense rencors, i son gent jove i nova, no dic que no els votaria, perque el psoe a aielo ja cansa i crema i es sempre lo mateix.
    Avant Renovaciò Socialista (bon nom per cert)

    ResponElimina
  68. xe no es per res pero que be sona aixo RENOVACIO SOCIALISTA , RESO , magrada i ademes em dona el presentiment que pot pegar la campana, tenia que pasar algo , es que feia molta falta , de segur que cambiaran les coses i no es presipiteu , poc a poc , EL RENAIXIMENT D'AIELO ESTA MES PROP QUE MAI EL RESO ,la esperansa d¡un poble que no auanta mes. GRASIES ,crec que ja dormire un poc mes tranquil esta nit

    ResponElimina
  69. conteu en el vot de la meua famili, jo soc del RESOC.

    ResponElimina
  70. heu tengut 4 anys per a sumar i soles heu aportat mes de lo mateix, els mateixos amos, les mateixes cares,negiciets molt dubtosos i sobre tot una fatal llavor com oposiciò
    Ara no vingau, en el divide venceras, i en que es hora de sumar.
    A l`esquerra no sols hi ha psoe i era questiò de temps que eixira algu per arreplegar el moltisim vot descontent amb la llavor del psoe a l`oposiciò.
    No es calfeu el cap, pinter ho tenia guanyat amb Renovacio Socialista o sense ella, ara l`expectaciò es si el psoe tindra 3 o 4 concejals, lo de la victoria de pinter al maig ja esta assumit per tot el poble
    Socialistes haver rectificat i renovat avans

    ResponElimina
  71. poc a poc el RESOC es guanyara el LLOC

    ResponElimina
  72. Avant RESOC, jo soc un desencantat amb el psoe i amb zp, presenteu un bon programa i els 2 vots de ma casa els tindreu
    Per fi els progresistes tindrem on elegir.
    el nom de RESOC superacertat.
    No es tireu enrere, no doneu noms fins a la campanya, no feu cas de les presions que tindreu per part del psoe, no els feu cas i tireu endavant, que poder traure un bon resultat

    ResponElimina
  73. ja s'acabat el psoe en Aielo, per fi podem alenar i este cap de setmana fem la CACEROLADA.per a comensar , JOVENS ACUDIU el futur es nostre.

    ResponElimina
  74. Esta be aixo del Resoc . Una pregunta ? les juntes de gobern si arrivareu a manar on les farieu ? al pub Tatys ?

    ResponElimina
  75. jo pense fer tambe un nou partit . Renovacio socialista i pinterista. Un poc d´esquerres i un poc de dretes . Ni d´aci ni d´alla sino de totes les parts. Amunt el nou partit : Resopint.

    ResponElimina
  76. No se equivoqueu.
    RESOC, renovaciò socialista parteix de 0.
    No aspirem a governar, aspirem a anar poc a poc però en serio.
    No apoiem la cacerolada perque la considerem unacte organitzat per derrere per el psoe en defensa de toni barber, i RESOC no participara de fer el joc a cap partit.
    La cacerolada en defensa de toni barber ens es indiferent, no hem creat eixe cas ni participat en ell, i no ens pareix be eixir a defendre un cas que es un problema del psoe i menys defendre uncas que amaga responsabilitats derrere i que es cas jutjati firme.
    RESOC respon de lo que fem a parir de ara, no vanim a traure les castanyes del foc al psoe.
    Nossaltres som renovacio, i el cas Serretella ja te anys, que ho defenguen iresolguen els que ho van autoritzar

    ResponElimina
  77. ja començen els atacs del psoe a renovacio socialista, bona senyal,estan nerviosos.
    NO intenteu el recurs de que com volem renovar l`esquerra a aielo estem a Pinter, això es mentira.
    El estar contra la actual politica del psoe no vol dir estar amb la dreta.
    Aixo de que o estas conmigo o con Pinter se ha acabat, vos ho demostrarem

    ResponElimina
  78. estic d`acord amb el comentari de que renovacio Socialista no recolça la cacerolada en defensa de toni barber,eixe acte es un gran error per part de alguns socialistes.
    Al menys demostreu trellat e independencia i que no esteu manats, es un bon sintoma.
    Endavant

    ResponElimina
  79. no apoiar un acte com el de defensa de toni barber ja diu molt de aquestos joves.
    no per ser joves han de ser tontos.
    a lo millor aporten coses bones i positives al poble,no poden guanyar mai, pero els de Resoc poden traure alguns vots i conseguir 1 concejal¿perque no?
    jo si tenen un programa bo i positiu, els podria votar
    El psoe esta massa cremat

    ResponElimina
  80. Espere que açò del partit nou siga una broma mès que la dreta gasta en aquest blog, si es deveres tindrè el cor partit com diu la cançò, d'una banda m'alegraria molt que la juventud del meu poble es preocupara per ell, però la raò en diu, que l'esquerra no escarmentarem mai, a la naciò, a la comunitat i ara toca al poble.
    La ventaja mès gran que tè la dreta en aquest país es que està tota en un partit, mentre l'esquerra està partida en mil i un partits i partidets i axí mos va que hi ha llocs que tinguen mès vots l'esquerra que la dreta, acaben manant ells per la dixosa llei electoral.
    Per lo tant per a mí, si es deveres, una gran noticia per l'iniciativa, però no tant bona per els resultats que en aquest poble sols beneficiaran al que tota l'esquerra esperem perdre de vista prompte.

    ResponElimina
  81. sok un jove kompletament d'eskerres i no em krek gens aixo del nou partit, el k krek es k es una estrategia d PPinter per a dividir l'eskerra d'Aielo i ell tindre el kamí lliure.

    ResponElimina
  82. un altre dia amb censura
    ¿quan se ha de acavar aquesta situaciò?
    ¿perque els que se escaroteu tant en bobades, esteu callets davant de aquesta censura?
    els d`esquerres hem de lluitar en principi per els drets i llibertats, i qualsevol persona d`esquerres deuria estar molt escarotada per la censura que n hi ha al blog.
    Reclameu els drets i llibertats basics, i despres continueu reclamant altres coses, una societat on es permet la censura es una societat secuestrada.
    Diguem no a la censura

    ResponElimina
  83. Totalment d'acord amb el comentari de la 1:28, jo també he pensat el mateix,el que es diu del nou partit pot ser una estrategia més de les de Pinter, açó sols li s' ocurreix a una ment com la d'ell. I ell sempre pensant en fer mal, primer als treballadors de l'ajuntament,després als consejals socialistes, ara al partit.
    Qui serà el següent?

    ResponElimina
  84. Jo també soc una jove completament d esquerres, i he pensat el mateix. Nova estrategia Pinter i els seus manats. Pinter pensa que la gent del poble som tontos i es creguem tot allò que ens diuen. Però no, aixó es el que ell voldria.
    La gent d'Aielo necessitem que ens done una explicació de la plaça de funcionaria de la germana, que ens done una explicació del que va fer en el llombrigol, que ens done una explicació del perquè no dona informació, ni deixa parlar als regidors del psoe en els plens. Per cert regidors elegits democràticament.
    No ens vingues en histories del nou partit, que açí tots els coneguem. Al que no coneixiem molt era al senyor Pinter, i ara vaja que el coneguem, i tant que el coneguem.

    ResponElimina
  85. el psoe al pas que va tindra que celebrar un anterro en ve d'una cacerolada no alseu el cap ni a la de tres , vos estan machacan yo simplemen observe y no m'interesa la politica, pero que poca gana tingeu de lluitar per sobreviure.si lo del RESOC va avant lo mes normal es que li lleve molts vots, i m'atrebiria a pronosticar una derrota de l'esquerra definitiva , en cuant alk pp esta clar que entra en una etapa de poder consolidada. hara ningu s'atrevix a clavarse en pinter, pot ser perque ja se sap de sobra que va a continuar manant i no queda altra alternativa.

    ResponElimina
  86. Creo que PPinter lo que puede perseguir con todas estas invenciones es desviar nuestra atención. Mientras que el pueblo habla del partido que está en la oposición, a él lo dejamos tranquilo.
    Lo siento pero después de lo del "preservativo" que puso en el salpicadero de su coche, me lo creo todo.
    Lo del preservativo no me lo invento yo, lo dijo Pinter en un pleno. Preguntárselo y vereis como es verdad.
    ¿A qué cabeza se le ocurre esto?

    ResponElimina
  87. ¿perque el que es presente un altra canidatura d`esquerres te que ser culpa de pinter?
    RESO te tot el dret a presentarse a les eleccions siga de dretes o esquerres, en tots els pobles hi han varies candidatures i partits, a eielo sen han presentet varies vegades i eres de dretes, ¿no recordeu independents, cds, uniò valenciana? i en eixos temps vos pareixia be ¿ perque ara vos pareix mal?
    ¿no serà culpa del vostres propis errors com oposiciò?
    Per cer he comprovat que RESO te pagina al facebook
    El temps dirà i el poble decidirà.
    Per cert lleveu ja la censura al blog, moltes gracies

    ResponElimina
  88. un altre dia sense poder comentar ni devatir
    continua la censura imposada al blog, llastima

    ResponElimina
  89. Jo he entrat aci des de fa molt de temps i observe una cosa curiosa:
    Ara que hi ha moderació o censura (com vullga dir-li cadascú )es quan més comentaris s'escriuen al dia? No serà que es publiquen la majoria de comentaris?
    Com escoltava dir a un filosof recientment, internet és lliure, no democràtic. Tenim la llibertat d'escriure al blog o no. L'administrador té la llibertat de publicar-ho o no.
    Els que hem de defendre la democracia ho farem vigilant les institucions democràtiques:ajuntaments,i altres.Aquestes si que han de funcionar les regles democràtiques.
    Gràcies per aquest espai on puc deixar la meua opinió que és lliure.

    ResponElimina
  90. RESO - Renovaciò Socialista i Progresista d`aielo 2011, es una plataforma electoral d`esquerres i lliure que espresenta a les eleccions perque tenim dret a presentar- nos, som lliures i es presentarem li pese a qui li pese i es fique nervios qui es fique.
    Si vegeu fantasmes que relacionen RESO amb pinter esteu molt molt equivocats, no depenem de ningù, ni ningù ens mana res.
    No volem presions, deixeunos actuar en llibertat i respete.
    Sempre esteu veguen el fantasma de maniobres fetes per pinter i ho feu per justificar les vostres carencies i errors.
    La causa de que RESO es presente no es un altra que no es vegem representats per el psoe, que no hi ha renovaciò, i quee la llavor com a oposiciò dels psoe deixa molt que desitjar.
    Ens presentem perque volem, heu tengut 25 anys pera canviar el partit, i sou els mateixos de sempre
    Gracies,es veritat estem a facebook

    ResponElimina
  91. Sarriò deu de tindre un altra oportunitat, es una persona tranquila i dialogant, i el haver perdut unes eleccions no es causa per pegali una patada.
    Es un bon candidat i espere que el psoe el presente i no li pague la patada.
    Mari Carmen Gasò tambè pense que seria una mol bona candidata, he treballat molt i pinter li te molta por.
    Respecte a la presidenta local del psoe mari carmen tagano, no me agrada res com a candidata, no aporta res i ni regalada
    Espere que prompte aquesta censura vergonyosa siga cosa del passat

    ResponElimina
  92. pues anem apanyats en el psoe, si damunt de tot el que esta caiguenmos damunt, es presenta reso, ho tenim clar.
    De totes formes no ens te que afectar qui es presenta o qui no es presenta, el psoe deu treballar per al menys repetir el que varem traure fa 4 anys, en això ja me donaria per satisfeta.
    Jo ja tinc assumit que tornarà a guanyar pinter, pero espere que reso no ens furte molts vots.
    Avant Gassò i fora la censura de certos temes

    ResponElimina
  93. BONA ESPRADA A TOTS vullguts contertulis de d' Aielo vos saluda un futur votant del RESOC . i espere que poc a poc anem tots eixin del pot , hem de guanyarse un lloc o sen anirem al clot per eixe motiu vos dire, que soc votant del RESOC i per a despedirme vos demane que li reseu a san roc .

    ResponElimina
  94. TES PERSONAS DE LA DERECHA ESCRIBEN
    A QUI,Y SÒN INCOFUNDIBLES.
    UNA ES LA MUGER DEL ALCALDE.
    OTRA UNA SEÑORA QUE HABLA Y ESCRIBE
    EN CASTELLANO,Y FUE CANDIDATA A ALCALDESA POR EL PEPE.
    Y LA TERCERA PERSONA QUE ESCRIBE,Y
    POR CIERTO MUCHO,Y EN CATALÀN ES,
    EL SEÑOR ALCALDE Don.JOSE LUIS JUAN PINTER.
    LA MANERA DE ESCRIBIR ES INCOFUNDIBLE,ESCRIBE DE LA MISMA
    MANERA QUE HABLA,LO QUE YO NOSE ES
    CUANDO TRABAJA,PARA ALMORZAR COMO MINIMO TODOS LOS DIAS EN EL BAR
    DOS HORAS,RECORRIENDO EL PUEBLO ALLA DONDE HAY GENTE,ALLI ESTA EL
    OLIEENDO POR VER QUE CAE.
    SE VAN LOS JUBILADOS DE VIAGE ALLI ESTA EL.
    LAS AMAS DE CASA SE VAN DE ESCURCIÒN POR LEJOS QUE ESTEN,ALLI SE VA EL ACOMER.
    EN FIN MENOS MURUGEOS Y A TRABAJAR
    YA QUE ERES EL ALCALDE QUE MAS COBRA DE LA VALL D'ALBAIDA,LA CANAL DE NAVARRES,LA COSTERA,LA SAFOR,LA RIBERA ALTA Y BAJA,CAM DE MONVEDRE,EN FIN SEÑOR ALCALDE,SOLO COBRAN MÀS QUE SU SEÑORIA.
    RITA BARBERA.
    EL SEÑOR FABRA ALCALDE DE CASTELLÒN
    NO EL DE LA DIPUTACIÒN.
    LA SEÑORA ALCALDESA DE ALICANTE.
    Y DESPUES JOSE LUIS JUAN PINTER.
    AMIGO YA PUEDES TRABAJAR CON LO QUE COBRAS.

    ResponElimina
  95. tant Sarrio com Gassò es mereixen se candidats , son els unics que han treballat i donat la cara que te molt de merit en la bofetada que van tindre.
    Podien haver dimitit despres de les eleccions i aversen anat a casa tranquilets, pero no ho van fer i van estar ahi en els pitjors moments, mentres altres socialistes amagaven el cap.
    Però la informaciò del partit diu que la candidata dels senyors del partit, o siga dels que sempre han manat i decidit es la de tagano.
    I si la de tagano es la candidata de bravo i paco, aixo no hi ha qui ho camvie, per molt que açi opinem o diguem lo que siga.
    Lo que diuen els senyors del partit va a misa i sempre ha segut eixina, van asesorar mal a cristina i mireu lo que li va passar, van tindre tractes amb la serretella i toni barber i mireu el fregao en que han possat al partit, els senyors no volien que es parlara de la serretella i ja heu vist la censura que han impossat al blog.
    A mi despres de tot no me extranya que hi haja gent descontenta o que aparega un tal reso ple de resentits del psoe i faja una llista.
    Son els efectes roins de no renovar el partit i no deixar tindre opiniò a ningù

    ResponElimina
  96. ¿ ES VERDAD QUE ZAPATERO VA A LEGALIZAR LAS DROGAS BLANDAS ? dicen que esta la ley encima de la mesa apunto, eso faltaba primero el aborto, luego los maricones se casan , i ahora luz verde a la droga.Hay que falta hace PACO, Y NO ME REFIERO A MARTI.

    ResponElimina
  97. Em pareix que els del RESO tenen bons argumens i dona l'imprecio de que tenen el cabet ben amoblat , si es cert lo que man dit hui en el treball, PINTER pot patinar en les proximes elccions , no se si sera cert pero man dit que el candidat renunciara durant un any al sou , i si cambien les coses pasaria a cobrar lo mateix que puga cobrar un peo de la construcsio, em pareix una mesura coerent en temps de crisis, tambe van a preocuparse de temes com la joventud i l'atur com a puns d'especial interes, i retallaran en gastos com gardins que no es poden mantindre per falta de diners i tambe es promocionara Aielo a nivell turistic rural i d'esport de muntanya, van a publicar el programa a finals d'aquest mes i es fara publica la llista , sort al RESO.

    ResponElimina
  98. ESTO ES EL CIRCO primero la cacerolada, Fina, las noches de aielo y arte, el hierno de pinter, la serratella, Bravo, Paco Marti , la izquierda dividida, la censura del blog, cristina no paga , y el pp de almuerzo con todos, espero que el nuevo partido tenga solucion para todo esto, menudo panorama

    ResponElimina
  99. exigeix una explicaciò i una resposta rapida al administrador.
    Aquesta vesprada he escrit un comentari sobre la serretella i sobre que la de tagano era la candidata del jefazos del psoe.
    El comnetari no insultava ni faltava el respete a ningù.
    no se ha publicat, ha segut censurat
    administrador ¿es eixa la moderaciò de comentaris de que parles?
    ¿perque censures els comentaris que fan una minima referencia a la serretella i a paco martì?
    Aquest blog continua censurat per el psoe que no vol que es parle de certs temes.
    Prou de censura amb la serretella i mes democracia.
    Administrador estas fent-ho de vergonya.
    Contesta per favor, co a usuari que no insulta te ho demane i ho mereixc

    ResponElimina
  100. PINTER solicita que torne a ferse el Cuartel de la Guardia Civil o estem nets, hara venen els radicals aso fa por ,estos del RESOC son tots uns gamberros comunistes que venen droga , i porten males idees, no es fieu.

    ResponElimina
  101. desde RESO te informem que es fals que ningu vaja a renunciar a un any de sou perque som realistes i aspirem com a molt a aconseguir 1o 2 concejals.
    Tambe es fals que a final de mes espublque la llista. La publicaciò de la llista es fara al mes d´abril quan les llistes oficials hajen sigut publicades al BOE, ho fem perque coneguent com es juga en aquest poble volem evitar atacs, presions i amenaçes.
    O siga que la llista de RESO al ajuntament d`aielo no es farà publica fins abril, eixina ho hem decidit per unanimitat els membres de la candidatura.
    Gracies i confieu en RESO

    ResponElimina
  102. basta de censura al blog
    ¿donde esta el comentario que he escrito a mediodia sobre las listas municipales?
    o estoy ciega o lo habeis censurado, porque no aparece por ningun lado
    Que verguenza de administradores al servicio del partido, no teneis nada de independientes, os han colocado ahi para aplicar la censura
    ¿que es lo que tanto temeis y censurais para que no se hable de ello?
    A ver si es verdad i RESO cambia de raiz las malas costumbres que tiene el psoe
    CENSURA NO

    ResponElimina
  103. ZAPATERO lo que quiere es ganarse a un 60% de jovenes que de vez en cuando se fuman un porro.

    ResponElimina
  104. Els de RESO tenen tot el dret a presentarse, i molts més. Fins ahi tot normal; el que no em pareix tan normal es que isquen tants que diuen que els votarien sense saber el seu programa electoral. Que no es molesten els partits en fer-lo, es molestem els ciutadans en vore si es du endavant?

    ResponElimina
  105. La candidata dels grans jefes de dins del psoe es la de tagano, ells ja han apostat per ella, ara es la presidenta del psoe local, però amb seguritat serà la que vaja en la llista.
    Lo que diuen els que manen de sempre va a misa, i ells ja han decidit.
    No perdau el temps recolçan a uns bons candidats com serien Sarrio o Gasso que no servirà de res, les opinions nostres no conten
    Ells han de possar una candidata a la que puguen manejar al seu gust i la elegida es mari carmen la de Tagano
    Atenciò aquest blogg esta censurat i no hi ha dret

    ResponElimina
  106. estos del RESO pensen que poden ser dos concejals pero jo ting la mania que van a guanyar. demostren serietat , el portaveu s'explica com toca, ami en recorda al president de cantabria, en la veritat per davant. NO S'INFRAVALOREU sou la solucio, i savem que PINTER estara hasta que vinga la RENOVACIO SOCIALISTA, EL RESO,I MOS SALVE .

    ResponElimina
  107. I qui son els jefazos del pp?
    Tenen nom o estan censurats també.

    ResponElimina
  108. LOS JEFES DEL PP SOMOS DIOS Y LA VIRGEN MARIA.Y ESTAMOS PENSANDO EN PONER TAMBIEN AL NIÑO DE ENCARGADO.

    ResponElimina
  109. El PP ya tiene el candidato y la lista totalmente decidida y cerrada y la confeccion de la lista se ha hecho con la ayuda de todos y sin discusiones ni imposiciones, a ver si los del psoe aprendeis y dejais de estar en guerra y no os dejais mandar por bravo y por Paco Marti
    El PP ha elegido por unanimidad que Pinter vuelva a repetir como candidato, se lo pedimos y aceptò en la asamblea local.
    En el psoe no eligen candidato, lo imponen los que siempre han mandado y seguiran mandando

    ResponElimina
  110. Vull aprofitar aquest espai, per a donar les gracies a Miquel Sarrió, MªCarmen Gassó, Rafael Vidal, i a Vicent Pastor, gracies per el vostre treball des de l'oposició,per velar pels interesos de tot el poble, per representar en tanta dignitat a tots/es els socialistes d'Aielo, que en som molts/es.
    Ah i no feu cas de totes les barbaritats que es diuen açi.

    ResponElimina
  111. en lo importan que es la llivertad , com pugeu negarla, a quina men li cap torturar desde el anonimat a tans usuaris, qui sigues ,recapacita i visita un psicolec.

    ResponElimina
  112. RENOVACIÔ SOCILISTA - RESO, esta en contra de impossar el candidat al ajuntament a dit o per manament de 3 jefazos.
    En RESO pensem que per a elegir el candidat se ha de sentir a totes les raons, opinions i persones i elegir entre tots el millor candidat integrant a la llista als altres.
    RESO tambe esta totalment en contra de la actual censura que hi ha al blog per tapar alguntema brut i que no es parle de ell

    En RESO codenem tota clase de censura i estem a favor de que totes les opinions son bones i aporten coses bones, encara que les opinions siguen critiques ho contraries les respetarem i traurem lo positiu de elles
    Una critica de vegades amaga derrere un bon consell.
    Mai se ha de despreciar una opin iò vinga de qui vinga
    I mai se ha de impossar la opinio de uns pocs front a la opinio de la mejoria
    Aixì pensem a RESO i aixì farem les coses

    ResponElimina
  113. CACEROLADA ESTE CAP DE SETMANA . EN DEFENSA DE TONI BARBER ,DIUMENGE DE MATI ACUDIU.

    ResponElimina
  114. Uns a la cacerolada i altres al reso.

    ResponElimina
  115. Dices arriba que en el pp se lo han pedido de rodillas a Pinter, todos de acuerdo y sin discusiones y lo pondran a mandar.jajaja pues hasta ahi serà lo que mandareis, después él sollito se apaña pa mandar.
    Ah!!! y quien se atreve a discutir ?
    Por favor no aprendan de esos modelos.

    ResponElimina
  116. en el PP no se necesita poner nadie de rodillas, lo votamos y se decide, y no nos obsesiona mandar y mandar, a diferencia del psoe que vive obsesionado en mandar, en el PP queremos trabajar y gobernar por el bien del pueblo, y eso es lo que en nuestro nombre està haciendo Pinter, nuestro alcalde elegido por la gran mayoria de ayelo y que como ya teneis asumido volverà a ser elegido por el pueblo.
    Vosotros los socialistas si vivis de rodillas pendientes de cumplir las ordenes de bravo i paco marti que son los que os mandan, mandan y mandan
    La diferencia del pp y psoe es que el psoe solo busca obsesionadamente mandar sobre todo, mandar sobre personas y asociaciones, en cambio en el PP aspiramos a seguir trabajando por el bien del pueblo.
    Mejor que los socialistas os dediqueis a solucionar vuestras divisiones y guerras internas y explicad al pueblo el arreglito y favor que le hicisteis a toni barber en la Serretella, o mejor que nos lo explique el que lo permitiò, el ex-alcalde Paco Marti

    ResponElimina
  117. Avant RESO, me agraden molt les coses que digueu i com les digueu, som molts els persones d`esquerres que perue no teniem altra opciò teniem que votar psoe, ultimament amb el naç tancat.
    Ara si seguiu per el bon cami, tindreu el vot de moltes persones desencantades amb la desastrossa llavor del psoe a l`oposicio.

    ResponElimina
  118. lo que jo no entenc es perque en la llista electoral te que anar una persona que mai se la ha vist treballar per el partit, o que mai ha estat treballant en una taula com apoderà o interventora, que mai se la ha vist repartint papeletes per el poble.
    Pense que motiva mes el votar a persones que has vist treballar per el partit, al carrer, a les taules, o donant la cara en els plens del ajuntament.
    eixa es la raò per la que deuen ser candidats a alcalde, miguel anguel sarrio o mari carmen gassò, perque per a mi me dona molt de gust el votar a persones que se ho han guanyat no a persones que soles son un nom o una familia però que mai han treballat per el partit.
    no veig be, les raons que doneu per a censurar comentaris i me escama llegir queixes continuades de censura de comentaris sempre referits a la Serretella¿que es lo que passa?

    ResponElimina
  119. jo votaria antes a una granera que una altra volta a Pinter, no es pot ser més descarat enxufant en la ajuntament al que a ell li ve en gana. ha abusat tot el que ha sabut i més. ha tirat a gent honrà per que, segons ell,no eren de la seua corda, i va i les tira!...no es pot ser més cinic. mira antes la ideologia que la professionalitat de les persones. i ara va i enxufa fins i tot al seu gendre, i es queda tant tranquil. No es pot ser més descarat.
    Amb el meu vot no, mai més.

    ResponElimina
  120. A Pinter el vaig votar perque no el coneixia, però ara que el conec, no el vull ni pintat pel millor pintor del món.

    ResponElimina
  121. gasso esta molt mes preparada i te molta mes capacitat per a ser candidata que sarriò, que tampoc es mal candidat.
    dels altres que es parla, ni hablar
    Per favor no me censures aquest comentari

    ResponElimina
  122. Aquest matí he sentit en la radio anunciar en la radio el nou partit d'Aielo però no responia a les sigles que han anunciat aci, RESOc , sino que s'han presentat com GENT d'AIELO que no s'identificava ni en la dreta ni en l'esquerre.Es el reso anunciat aci o un altre?
    Seran 3 o 4 partits finalment,ja ho sabrem.

    ResponElimina
  123. RESO es presenta a aielo a les eleccions baix el nom de RENOVACIO SOCIALISTA I PROGRESISTA D`AIELO 2011.
    Ara be, som independents de qualsevol partit, però se hem integrat en una plataforma politica de caracter progresista i de esquerres, "GENT D`" que ja existeix a altres pobles de la provincia de Valencia.
    En molts pobles la llista electoral del partit de la plataforma du el nom del poble, gent d`, se hem integrat en aquesta plataforma per a tindre un suport legal a l`hora de formar la candidatura, saver i reunir els requisits per a formarla, tindre un asesorament sobre la formacio de candidatures, programes electoral, plaços legals per a presentar l`inscripciò, etc.
    Per tant dins d`eixa plataforma figurem com a Gent d`Aielo, pero eixa plataforma soles es com a tindre un instrument de asesorament.
    A Aielo la candidatura du el nom de RESO, RENOVACIO SOCIALISTA I PROGRESISTA, i com hem dit, no mos mana ningu, som totalment independents per a decidir el programa, candidatura i linea politica a seguir, farem la campanya amb els pocs diners que podam reunir cadascù del integrants, o siga una campanya de forma molt humild, perque no tenim ajudes exterios ni falta que ens fan.
    Savem que no podem guanyar, pero aspirem a traure al menys 1 concejal per a fer sentir la veu dels desencantats que volen una nova forma de fer politica al poble.

    ResponElimina
  124. jo serà la primera vegada que vote a unes municipals, fa 4 anys no vaig poder votar perque en faltava soles un mes per tindre l`edat, soles tinc record del ultims anys de cristina i de estos 4 anys de Pinter.
    I no votarè al pp, votarè a Pinter, perque me pareix que ha segut prou bon alcalde, ha rebaixat molt el ambient d`enfrontament politic que hi havia al poble, li se a atacat molt fort i això no me pareix gens be per part de la gent que ho ha fey, ha mirat molt per la gent major i per families amb pocs recursos, ha tengut fallos, pero en conjunt com jo no mire deretes o esquerra, i si mire persones, votarè a Pinter perque se mereix una opotinitat mes.
    D`açi 4 anys ja vore resultats i decidirè a qui votar sense presions,soles per els resultats que faja com alcalde

    ResponElimina
  125. No es veritat que Gent d`aielo no estiga ni en la dreta ni en l`esquerra
    RESO que està vinculat a la plataforma, es declara com una llista totalment de gent d`esquerres i progresita i renovadora.
    Estem molt mes lluny de la dreta de lo que alguns voleu fer vore açi per a desprestigiarnos.
    Som gent jove i d`esquerres compromessos amb la lluita per els drets socials de la gent del poble, per la bona convivencia al poble i per fer una politica tranquila, sense insults ni atacs personals a ningù, respetem totes les opinions encara que siguen critiques amb nossaltres.
    Cadascù que faja la seua feina per guanyarse els vots, les formes que utlitzarem nosaltres son les contraries a la crispaciò i als atacs amenaçes e insults, soles volem treballar per millorar el poble, encara que sigam poquets, poquets però amb la cara molt alta, això es RESO

    ResponElimina
  126. he sentit en lbanda de musica, que un dels que estan clavats a RESO, es un music de la banda, una altra peersona es una xica que treballa de funcionaria a l`ajuntament, tambè pareix ser que hi han alguns dels que van voler formar el BLOC a aielo, i una mestra de les escoles d`aielo.
    Noms no se han dit cap,perque eixa informaciò encara no se ha filtrat, pero la font d`informaciò crec en ella.
    ¿i no hauria una forma d`entendres en el psoe i resoc per a integrarse i evitar que el vot d`esquerres es dividixca?
    Si aço va avant li llevaran alguns vots al psoe, i en aielo per a traure un concejal en poc mes de 100 vots s`aconsegueix.
    Per favor dialogueu, que sols ens falta això, perque tindrem pinter per a massa temps

    ResponElimina
  127. jo si el psoe presenta a gassò o sarriò ho tindre clar, votarè psoe.
    Pero si ens claven un/a candidata per la seua cara bonica que no haja treballat per el partit i sols se la presenta per el seu nom o familia, dubtarè molt entre votar psoe o reso

    ResponElimina
  128. Per que no li preguntes primer a eixes persones si ells volen presentar-se i suposes que algú no les posa.

    ResponElimina
  129. soc el del resoc i m'agrada sentir rock , esperat un poc, que diuen en el bloc, que el psoe caura al pot, encara es pasa poc.

    ResponElimina
  130. xe que conten estikkk , sokkk delll resokkk, tambe magrada l'amberkokkk . ni tagana, ni gasso,ni sarrio , ni sanrokkkkk. rrrrrrrreeeesooookkkkkkkkkk.....

    ResponElimina
  131. NO a la censura a TV3.!!!
    Gracies al pp no podem veure tv3!!!
    LLibertat per a veure el canal que mes m'agrade!!!

    ResponElimina
  132. Bona nit, avui m'han comunicat que han eixit les oposicions de neteja. Finalment, després dels 4 punts en l'apartat de concurs de Nieves "la molinera, ha guanyat, Nieves en primer lloc, i Juli Bataller en 2n. Estava allí un tal Abel, que tenia un 9 en el primer examen i anava en 1r lloc, però que finalment ha quedat fora. En fi, dues funcionàries més, junt a Llorenç i Enrique Ortiz que també han guanyat la plaça, i la de Juanvi que crec que ha eixit hui publicada al BÖP.

    ResponElimina
  133. no a la censura al blog
    Volem saver la veritat del cas Serretella.
    Administrador per favor no tornes a censurar aquest comentari

    ResponElimina
  134. Fent-me resó del comentari d'un periodiste de la comarca ha de dir com ell que:
    "Tan lamentable y condenable es que destrozaran la casa de campo del alcalde ,como que este pierda los papeles y atribuya a motivos politicos el suceso, máxime si sustenta la presunción en quimeras"

    ResponElimina
  135. soles demostreu odi a pinter, arguments poc pero odi massa.
    Pinter vos tornarà a guanyar les eleccions a maig perque qui mana es el poble, no 4 insultadors plens de odi
    Tornarem a votar majoritariament a Pinter i seguireu a l`oposiciò, psoe i reso, els dos
    aielo ja vos coneix desde fa anys i no vos creu

    ResponElimina
  136. crec que no es deu censurar un tema tan preocupant, que afecta a tanta gent jove , com es el del consum de droga en Aielo i asi es pot impedir que els tres o quatre individuos que estan lucranse en el trafic continuen matant als nostres fills , i en ocasions trencant families i destrosant el progres, perque no s'actua per la via rapida , tots savem qui ven droga i com , i no es conprensible que un tema de tanta relebancia siga censurat, he fet comentaris que podrien obrir el debat de este problema en el que crec que puc ajudar a erradicar i sempre els han desestimat, PERQUE?

    ResponElimina
  137. els socialistes san quedat de pedra ,pensaben que no podien ser traicionats pero es a surgit de les seues entranyes un dur competidor, ja s'estan intercambian via sms informaçio pre campanya per a recollir simpaticants i jo tinc que dir que estic interesat en colavorar en lo que siga menester inclus economicamen si tenen nececitat .digau quin es el numero de conter i fare una transferencia per favor.No demane res a canvit

    ResponElimina
  138. a pinter no li robaren li feren una destrosa per fotrer, esta clar qui a segut o al menos qui a manat que es fera, i tot be per haber possat al gendre de policia .

    ResponElimina
  139. Visca socialistes, visca renovació socialista.Es tan bonica la paraula socialisme.

    ResponElimina
  140. Aielonera deuries eliminar els dos ultims missatjes publicats, me se cau la cara de vergonya¿en que has convertit aquest blog?
    ¿en un blog d`incitaciò a la violencia i justificaciò de delictes?
    si no pots ser una administradora justa e independent deixa-ho, pero no ens avergonyisques aceptant dins de la teua mesura de la censura molt paticular, comentaris que fiquen els pels de punta.
    Lleva la censura pero contola i borra els missatjes violents

    ResponElimina
  141. ¿libertad a la marihuana?.Administrador, tu controlas este blog o la situacion de censura te ha superado.
    No es de personas razonables dejar que ese comentario en el blog.
    ¿Para que te sirver ser el censor del partido, si luego publicas cosas que rozan delito?
    ¿que hacen las personas con cabeza de dentro del psoe, hasta cuando van a permitir estos desmanes i excesos e incitacuines a la violencia?
    Administrador dimite y vete a estudiar comportamiento civico

    ResponElimina
  142. Es curioso, como algunos anónimos se rasgan las vestiduras, con la que para ellos es censura, y al mismo tiempo piden la eliminación de comentarios, que expresan una opinión!
    Curioso, cuanto menos.

    ResponElimina
  143. Interesant que es presente una llista nova, en les pròximes eleccions municipals. Un nou partit de centr, ja que ni son de dretes ni esquerres.
    Esperem saber més prompte, per poder tenir-lo en conte o no.

    ResponElimina
  144. Demanar més llibertats no és cap delicte a dia de hui.Acceptar regals en forma de trajes per a obtindre contractes si,això ha dit el jutge hui.
    Si l'administradora fa cas a l'enquesta d'aci tres dies deixarà la moderació, espere que la gent sapiga moderar els seus comentaris , insinuacions i amenaces, i poder seguir entrant.

    ResponElimina
  145. parlar o informar sobre els efectes que tenen les droges es positiu , i no te res a borer en cometrer un delit, i la mariguana es una planta medicinal per a molta gent que l'utilitça de forma controlada , no es lo mateix parlar de la cocaina que pot fer molt de mal a les persones , com les droges de diseny, o la heroina. ademes no digem que fumar mariguana es bo, exsisteijen altres metodes per a traureli el efecte terapeutic que busquem, se pot incorporar a la dieta, o vaporiçarla, de manera que s'anula la combustio i sols s'utilitza el thc que es la sustancia terapeutica, podem ferse unes tostades amb mantequilla o unes galletes fetes amb mariguana, les diberses enfermetats en les que esta indicada son , per posar algun exemple ;exclerosis multiple ,glaucoma,traumatismes,sida,cancer, i moltes mes, no vullc que es malinterprete aso com apologia del consum de droges, al contrari lo que intente es diferenciar una sustancia que esta demostrat cientificament que es positiva en alguns casos,de altres que si que son nocives.

    ResponElimina
  146. Asi entra molta gent que parla, critica,insulta i s'atrevix a jutjar sense ningun criteri als demes, i ara surt un comentari que parla sobre un dels problemes mes greus que te Aielo de fa mols anys, i que inclus sa cobrat nombroses vides de jovens, i tots es tiren com a llops a demanar que no es parle del tema, estic segur que callarseu es deixar que tot continue igual, que un listo dos o els que sigen, continuen fent negosi el un telefono movil que sempre esta de guardia esperant als seus clients ,jo vullc que reflecsioneu ,pot ser que algu tinga a prop un problema d¡aquest tipo i es senca indefens, i realment en este poble els politics no han fet res al respecte, es per aixo que he de dir que fem algo asi en favor de els jovens , i si no parlem del tema es complicat herradicarlo . IMFORMACIO SOBRE LA DROGA SI.

    ResponElimina
  147. Un comunicat fet a la prensa per l'extelentisim president de la diputacio Alfonso Rus , diu que entre altres l'alcalde d'Aielo de Malferit J.L. Juan Pinter destaquen en la provincia com a millors gestors locals de l'actualitat i cita que deurien ser referencies a tindre en compte en vistes a un futur.

    ResponElimina
  148. Toda la razon del mundo para el comentario en defensa de la MARIGUANA, y hablo por experiencia propia , me he recorrido todos los medicos de pago habidos y por haber y uno de ellos me dijo que de continuar con los calmantes me traeria consecuencias ,pues tengo el higado enfermo, ahora llevo un año con la MARIGUANA y no necesito calmantes , tengo una operacion de columna hecha y la vida me cambio gracias a la MARIGUANA, tambien he de decir que he dejado el tabaco , solo fumo mariguana dos veces al dia , por la mañana y por la noche y duermo como un bebe.

    ResponElimina
  149. es raro el horari d'admisio de la administradora acepta dos comentaris i de repent talla aixina no s'aclarix ningu , perque no deixes que s'anime aso?

    ResponElimina
  150. es nota que no esta agust en el puesto

    ResponElimina
  151. ¿porque no publicamos los telefonos de los camellos haber que pasa?

    ResponElimina
  152. pinter por que no te bajas el jornal,no crees cobrar demasiado,
    en la crisis que hay y tu ala, 57.000 E y
    + 10.000 DE PROTOCOLO total 67.000
    euros,no parece que cobras mucho para lo que haces.
    Un pueblo de 4.500 habi.su alcalde
    cobra como cinco alcaldes de la comarca,no cres que tu no trabagas como los cinco.
    Presumes de congelar impuestos verdad,ya esta bien de presumir caramba,en el año 2.008.nos subistes como en 10 años de las anteriores coeporaciones.
    No simpatizo con los gobernantes anteriores,pero el pepe y tu en particular,para una vez que entrais en el gobierno municipal,nos das o dais un palo
    cre tardar en digerirlo

    ResponElimina
  153. SEÑOR ALCALDE, PARA CUANDO LAS CUENTAS DEL AYUNTAMIENTO, NO CRE
    QUE EL PUEBLO TIENE DERECHO A SABER
    EN CUATRO AÑOS COMO VAN LOS TEMAS ECONOMICOS.
    VENGA HOMBRE ANIMESE Y DETÀLLENOS
    CON QUE EMPEÑO COGIO EL GOBIERNO MUNICIPAL EN EL 2.007.
    COMO ESTABA LA COSA EN EL 2.008
    COMO ESTABA LA COSA EN EL 2.009.
    COMO ESTA EN LA ACTUALIDAD 2.010.
    PARA QUE SIGAMOS VOTANDOLE NOS TIENE QUE DAR CIERTAS INFORMACIONES
    TODO NO ESTA EN HACER COSAS, LO ECONOMICO TAMBIEN NOS INTERESA.relse

    ResponElimina
  154. Mira josè luis,se esta hablando mucho de las oposiciones de los funcionarios recientes,yo en tu lugar para que la transparencia
    fuera perfecta,daria todos los expedientes a la oposiciòn y los examinaran tranquilamente.
    Asi si lo tienes legal se acabarian
    las mormuraciones,tambien se los dejaria a los demas opositores para que estuvieran tranquilos.

    ResponElimina
  155. RESO no esun partit de centre, per a res, tampoc es un partit, es una plataforma creada per presentar una llista a les eleccions municipals.
    Som totalment d`esquerres i prograsistes, avui en dia som mes de esquerres que el psoe, encara que per això no fa falta molt, perque el psoe de uns anys a ara se ha convertit en un partit neolliberal, que ha abandonat per complet les esencies i origens de l`esquerra.
    Com exemple totes les politiques antisocials que esta aplicant mes propies de un partit de dretes.
    Estem en contra de eixa deriva del psoe cap a la dreta.
    No estem d`acord amb la total falta de renovaciò interna del psoe local, som molt critics amb la llavor tan fluixa que han fet com a oposiciò aquesta legislatura a l`ajuntament i estem es contra de que dins del psoe d`aielo no es puga parlar lliurement i que sempre siga manat per els mateixos que fa 20 anys
    Per això hem creat RESO, perque es hora que la gent jove d`esquerres pugam tindre veu a l`ajuntament sense estar condicionats per les ordres donades per un partit politic, es hora de un bon canvi a l`esquerra i de que vinguen idees noves i renovadores que tornen a ilusionar al poble.
    Eixes son les raons per les que presentem RESO

    ResponElimina
  156. A la pàgina de la plataforma es diu que no son ni de dretes ni d'esquerres. A veure si ens acrarim?

    ResponElimina
  157. Si en realitat RESO vol idees noves perque no s'obri una posibilitat de que molta gent interesada en formar part de la plataforma s'incorpore a ella, per tindre mes solidesa i aixina començar en bon peu, es que dona l¡imprecio de que san montat un grup d'amics un partidet per a clabarse dins de lajuntament aprofitant el declive del psoe i l'abus del pp, no tingau el fallo de no contar en els posibles candidats que podrien quedar fora del projecte, obriuse a tot Aielo per si de cas algu pot aportar algo.

    ResponElimina
  158. Això de que RESO es d'esquerres, res de res, per molt que posen açí, que no oblide ningú que en aquest poble es coneguem tots, i a mí en pareix que van a ser mès de dretes que el senyor Pinter, de tota manera en vore els candidats ja xarrem.

    ResponElimina
  159. A eixi que diu que vol publicar els telefons dels camellos , em pareix molt be . L ´unica pregunta q li faria es que si pot conseguir-los es perque tal vegada ell mateix es consumidor.

    ResponElimina
  160. L´ajuntament esta arruinat , hi han treballadors que han cobrat la nomina de gener passat el dia 10 de febrer . Aixo no hi havia passat mai en els anteriors goberns socialistes. Tan sols esta passant ara que diu Rus que tenim tan bon gestor, no m´estranya que l ´ajuntament tinga que vendre patrimoni per a poder pagar als treballadors. Mentre tant continuen els despilfarros en orquestres, exhibicions canines , pardalets, etc. etc.

    ResponElimina
  161. L´eleccio del candidat per part del PP ha sigut totalment democratica. El que no vullga elegir a Pinter a la pu..... calle . Igualet que fa als plens de l ´ajuntament . Mira que dir que ha sigut el partit el qui li ho ha demanat . Que cara mes dura.

    ResponElimina
  162. CHE TINC CURIOSITAT ; COM HAURA QUEDAT LA CASOLADA? conteume com estaba la plaça, m'han dit que no cabien mes perols contra la dictaura de Pinter , nose pero igual esta pensant en dimitir despres de la manifestacio ,Esta clar que el psoe lladra pero no mosega.

    ResponElimina
  163. Les coses estan clares , Pinter i l ´antigua guardia del psoe , i els del resoc van a perdre les eleccions. El Partit que va a guanyar es el Resopint . La cossa esta que arde. Avant Resopint.

    ResponElimina
  164. Es un orgull per a mi viurer en el poble del ALCALDE de mes CATEGORIA de la contorna, i tingem que recompensarlo d'alguna manera perque lo que cobra es una llimosna, y si fa falta pujarli un poc mes el jornal li se puja i punt , perque es com PEP GUARDIOLA per al Barça, no pugem deixarlo anar , ja sabeu que te moltes ofertes, i a mes a mes el eijemple de Ana,Sort son d'admirar Anna la ba sanejar, i no digam de sort perque si ven tanta loteria , ba ser ell qui va tindre la idea, pa postre es el mimat de Rus, ademes que en Aielo pugem permitirseu i degem de estar contens , es dines i es collons estan pa les ocasions

    ResponElimina
  165. es fotreu pero pinter continuarà sent l `alcalde del poble 4 anys mes i els psoe ireso estareu a l´oposiciò eixina es donareu conter que les eleccions no se guanyen amb insults, amençes i d`inventar histories que tot son mentires i que ningù se creu al poble perque ja vos coneixen de molts anys.
    Aielo encara està molt cremat amb els mals records de la etapa socialista i passaran uns quants anys avans que se obliden.
    La crispaciò no fa ni vos farà guanyar vots.
    Amunt Pinter, un bon alcalde

    ResponElimina
  166. De quines mentires parles?
    Sols tens que desmentir-ho, però per desgracia les proves estan ben documentades, entre altres llocs en els jutjats.
    Les altres proves les tens si parles en tota la gent a la que ha fastidiat.
    Si es trata de fotrer, com tu dius, entonces es el candidat ideal!!!

    ResponElimina
  167. Jo no mes dic que poca feina tindra este Alcalde quan la mitat del seu temps de treball sel passa en Aielo passejantse amb el cotxe i controlant als treballadors que no son de la seva corda. Hi ha alguna treballadora que enseguida li crida per telefon i misteriosament apareix ell per eixe lloc.

    ResponElimina
  168. lo que si está als jutjats i amb sentencia firme es lo de la Serretella, ahi no hi ha cap de volta encara que alguns socialistes no vos interese parlar del tema perque afecta a Paco Marti, en eixe tema si que hi ha bon jaleo

    ResponElimina
  169. Fracaso total y absoluto de la cacerolada contra el alcalde Pinter.
    El pueblo ha demostrado que no quiere crispaciòn, que esta con Pinter, y que no comporte vuestra politica de insultos y mentiras.
    Todos cin Pinter y con mas ganas y fuerza que nunca.
    Hoy habeis dado el pprimer paso para vuestra gran derrota electoral en mayo, debeis ir asumiendo vuestros errores y que os habeos equivocado en vuestra estrategia contra pinter y el pp

    ResponElimina
  170. Pinter s'ha portat mal en gent del poble (i ell ho sap), s'ha inventat histories de polítics d'aielo per a crear crispació. En aquestos quatre anys he vist un alcalde ple de rencor i odi poc fonamentat. No més Pinter.

    ResponElimina
  171. Esperem que respetes els vots contundents dels bloggers a la teva enquesta de la censura i actues en consecuencia.
    La votaciò es contundent e inapelable i com administrador estas obligat a respetarla i suprimis aquesta censura que tant ens ha avergonyit a molts bloggers
    Tambe ho considere un vot de censura a la teva llavor com administrador que has possat molt en evidencia aquestes dues ultimes setmabes. Es hora de deixar-ho i donar pass a algun administrador amb mes ganes i principis.
    La falta de actualitzaciò de comentaris aquests ultims dos dies deixa evident que fa falta un relleu i que no hi han ganes de administrar.
    Es hora de anarsen i deixarnos devatir en llibertat i sense censures.
    Administrador has segut victima de la teua propia actitut censora.
    No a la censura al blog.

    ResponElimina
  172. si al final el PP en valencia decide que no hayan corruptos en sus listas, ¿podran hacer las listas? Esto me preocupa porque no lo veo claro.

    ResponElimina
  173. La cacerolada a fracassat pero no per que la gent no tinga ganes de ferla , el problema es que la gent te por. Els xivatos de l ´alcalde son capaços de gravarlos en video i despres redactar una llista negra. Paregut a lo que feien els nazis.

    ResponElimina
  174. hara pinter diu que l'auditori no fa falta ja que llorens no trauia tresillat , esta pensan lo de fer de nou el cuartel de la benemerita, que voldra anchufar al cuñat del bigot.de picoleto?

    ResponElimina
  175. que vergonya no va anar ningun socialista a la cacerolada, es van tirar tots arrere per por ,quina por?,.. lo que pasa es que esteu derrotats de tanta noticia que possa en evidencia la conducta dels vostres politics , hara esta surtint tot lo que fereu quant manabeu.

    ResponElimina
  176. al comentari de les 13:14,
    ¿parles de Pinter o parles del psoe?
    perque tot el que has dit pareix que es calcat a l`oposicio que ha fet el psoe estos 4 anys.
    Crispaciò, rencor, odi,¿no es tot això que heu aplicat els socialistes per tractar de afonar a Pinter i heu fracasat?Aixo es el que soles conegueu els socialistes, rencor crispaciò i odi, pero avui el carrer vos a donat una gran bofetada al no fer- vos ni cas a la cacerolada contra Pinter.
    Hui es un mal dia per al psoe i els seus seguidors, el carrer vos a donat l`esquena
    El carrer ha dit no al rencor, odi i crispaciò del psoe
    En maig en les eleccions tindreu el vostre premi: OPOSICIO

    ResponElimina
  177. La cacerolada ha segut el segin gran fracas del psoe en els ultims 4 anys.
    El primer va ser perdre per golejada les eleccions.
    El segon fracas ha segut el ridicul que ha fet el psoe hui en la cacerolada, ni un anima, ni mitjos de comunicaciò ni res.
    ¿per por?
    Per vergonya que no volien que els vegueren mesclats amb el psoe, amb el partit de la crispacio.
    No han anat perque passen de vossaltres
    Que mal perdre teniu.
    No ha anat ningu, perque estan farts dels vostres insults i mentires i perque el poble esta content amb pinter i el pp.
    Ha segut llastimos vore com ni els mateixos del psoe han donat la cara hui en la cacerolada, aielo vos ha donat l`esquena ja fa molt de temps, asumiu-ho.
    Tres derrotats: el psoe, llombrigol i l`administrador del blog.
    Aielo ha camviat, i els socialistes no maneu, aielo ja no te amos ni por i hui se ha demostrat
    Enhorabona Pinter, aielo està al teu costat i no esta cego

    ResponElimina
  178. vos recordem que la candidatura a les eleccions RESO en cap moment va recolçar esta cacerolada contra el alcalde.
    Creguem que els mitjos per fer front a Pinter son els democratics, sense crispaciò ni insults,fent una bona oposiciò i respetant el vot en les urnes.
    La cacerolada ha segut un fracas complet i soles del psoe d`aielo que pensava que lo que no va guanyar en les urnes, ho podia guanyar al carrer.
    RESO vos propossa altres formes de fer oposiciò completament diferents a les formes del psoe

    ResponElimina
  179. On estaven hui els perols¿ eixa es la cacerolada en la que volieu demostrar el vostre rebutj a pinter?
    Vaja una movilitzaciò de masses, no ha anat ningu, deixeuse de por i mentires, vos han deixar soles, a segut de llastima, tant de jaleo amb la cacerolada dient que anaveu a traure a tot el poble al carrer....i no ha anat ningù, eixa es la contestaciò del poble al mal que heu fet contra Pinter.
    Hui mes que mai estem al costat del nostre alcalde Pinter.
    La cacerolada ha segut de risa

    ResponElimina
  180. EL blogg censurat
    La cacerolada ningu la ha seguida
    El psoe desaparegut
    ¿i estos son els que volen tornar a governar aielo? apanyats estem.
    Pinter es un bon alcalde i els carrer el recolça, i tornara a guanyar en maig
    Heu fracasat

    ResponElimina
  181. moderadora, el 85% dels vots diuen que no volen MAI censura al blog.
    ¿a que esperes per a respetar la voluntat dels usuaris i llevar la censura que vas ficar al blog?
    lleveu la censura ja i torneu la llivertat de opinio i expresiò.
    ¿a que espereu?

    ResponElimina
  182. La cacerolada no la va organitzar ni psoe, ni reso,algún interesat vol fer creure que l'han organitzat i fracasat. Però ni una cosa ni altra. Simplement.

    ResponElimina
  183. ¿que la cacerolada no la va organitzar el psoe?
    aixo vos interesa dir ara, despres de vore que ningu la ha seguida, però que tot este moviment estava mogut per el psoe i el llombrigol, això ho teniem tots molt clar, per això no ha anat ningù, perque tots saven que utiltzeu a la gent per als vostres intersos.
    el que passa es que com no haanat ningu, la vergonya vos fa dir que no ho va organitzar el psoe.
    El que està clar que no ho menegava era el RESO, perque el reso es va constituir en Sant Antoni i entonces els socialistes ja anaveu dient que tots anarem a la cacerolada per anar contra Pinter.
    ¿que no ha segut un fracas? jajaja
    No hi ha mes cego que el que no vol vore, si no hi havia ningù com damunt sou tant mentirosos de dir que no ha segut un fracas.
    Ha segut un exit rotund de Pinter vos agrade o no, de PINTER

    ResponElimina
  184. Pinter no ha anat, ni ell ni ningù, el eixample estava com qualsevol diumenge, vuit, 4 carrets amb xiquets i 10 jubilats sentats als bancs.
    Volieu afonar a Pinter amb la cacerolada i la cosa se ha tornat en contra vostra, ha segut uncomplet fracas i ridicul, i ha donat la raò a que Pinter te el recolçament de la gran majoria del poble, aneu preparantse per a 4 anys mes de oposiciò.
    Amunt Pinter

    ResponElimina
  185. Administradora, els vots en contra de la teva censura al blogg ja sumen el 86%¿ a que esperes per a acceptar els resultats i llevar la censura al blog?
    86% que diuen que mai deu d`haver censura, asumeix- ho.
    I la cacerolada un gran fracas a pesar de la movilitzaciò que havia mogut el psoe per a fer un acte contra Pinter
    Un total fracas del psoe

    ResponElimina
  186. Com voleu que anarà algú si la van organitzar amics de Pinter per veure qui està contra ell i prendre represalies. Que la gent no es tonta! ara voleu vendre-ho com altra cosa.

    ResponElimina
  187. ahora lo tengo mas claro que nunca, despues de leer los comentarios estoy seguro que la cacerolada la monto pinter o alguien escribia aqui mandado por el para hacer creer otros fines. si al final todo se sabe. i lo del RESO mas de lo mismo.

    ResponElimina
  188. Abans en els 25 anys de govern socialista hi havien molts amos. Pero avui les coses han canviat , ara no mes hi ha un amo y senyor de tot el poble. Que fa lo que li passa per els nassos. Que aparca malament , tant ell com la seva dona totes les dies en el carrer de la farmacia. Aixo es donar ejemple. Açi mane yo i el que no comulgue amb les meves idees al paredo.

    ResponElimina
  189. El nostre Alcalde Pinter es una gran persona . Ell no es casa amb ningu. Nomes enxufa als seus. Si el mires be baix d´eixe bigot pareix que te cara de bona persona. Es normal que enxufe a persones de la seva confiança en carrecs de responsabilitat. Com dia abans un comentariste : primer posara al seu cunyat de picoleto , despres a la germana de jefa de personal , el gendre de jefe dels municipals ........ com deu mana .

    ResponElimina
  190. els de la cacerolada, ¿on se heu deixat els perols i cassoles aquest mati?
    Ni en el patronato se ha sentit res.
    ¿i volieu que es sentira la cacerolada en tot el poble? pues se heu quedat amb les ganes¿ i qui seran els responsebles de tan gran fracas i ridicul? en el psoe tindran que buscarlos
    Administrador, lleva la censura al blgg que la votaciò es contundent

    ResponElimina
  191. que pasa que no ni han comentaris que ladministraora se na anat al cine??????????

    ResponElimina
  192. Antes que nada quiero darme la enhorabuena a mi mismo , por ser el artifice de la broma de la cacerolada, me tendran que perdonar pero en realidad quando entre por primera vezal blog ,observe que necesitaba un poco de animacion, sentido del humor ... y bueno soy de los que me gusta reirme de vez en cuando y esto de inventar un bulo y dejar que la jente participe, de verdad es algo alucinante, se que algunos no os lo creeis pero os digo la verdad , tampoco quiero que nadie lo tome a mal, ademas los politicos o la jente que vive de la politica debe saber aguantar este tipo de montajes , yo no soy sinpatizante de ningun partido y no suelo perder el tiempo en ir a votar, pues mi opinion es que salga quien salga actuara segun sus intereses , por eso yo creo que se les deve de ridiculizar , devemos de ver a los politicos como personajes de ficcion, todo lo que les mueve es el egoismo , sin excepciones todos, y bueno por no joder solo a un bando me confieso el inventor de la GRAN CACEROLADA que no fue un fracaso de nadie ni tampoco el exito , me siento por lo tanto satisfecho de el efecto conseguido y mil perdones a los politicos de turno por mi osadia, seguire montando follones, un abrazo a todos y a subir la audiencia.

    ResponElimina
  193. el inventor de la cacerolada13 de febrer del 2011, a les 23:42

    gracies per aplaudirme

    ResponElimina
  194. En resposta al comentari de les 21:48:
    la administradora no estava al cine, estava censurant tots els misatjes que feien referencia a lo mal que els va eixir la cacerolada.
    A mitg matì vaig escriure 2 missatges parlant de la cacerolada i que pensava que el psoe si era un dels organitzadors, a mitgdia es van actualitzar misatges, pero els 2 meus havien segut censurats.
    Per la vesprada els vaig tornar a escriure per fer la prova i aquest mati en trove que se han publicat nous missatjes d`insults a Pinter pero que els que vaig escriure per la vesprada van tornar a ser censurats.
    ¿administradora, perque me vas censurar els misatjes fel mati i la vesprada?
    Veig que no hi haquasi cap missatje parlant de lo mal que va eixir la cacerolada
    ¿es altra mesura que te han manat per a distraure la gent del tema i que se oblidem?
    ¿com pots dir la mentira de que tu no censures els comentaris que no te agraden i al mateix temps publiques un fum de missatges insultant a pinter?
    Aixo es diu manipulaciò i censura i si eres prou democrata, publica aquest, pero no se si te donaran permis.
    Aquest blog esta totalment censurat i manipulat

    ResponElimina
  195. Mariano està nerviós no sap que fer en el seu amic Paco Camps.

    ResponElimina
  196. ¿on esta el meu comentari que vaig fer ahir a les 4 de la vesprada parlant de la cacerolada?
    No està publicat, pero si n hi han publicats missatges de hores mes tard.
    Me pregunte per quin criteri es va censurar ahir el meu missatje, per cert sense insults ni falta de respete.
    Vull queixarme publicament, encara que el administrador no li donaran permis per a publicar-ho, de que ahir se me va censurar un comentari
    Ja n hi ha prou de censura.
    ¿que voleu que no es parle de la cacerolada censurant els comentaris com vau fer amb els comentaris de la Serretella?
    Aço està clar que es una censura politica. Administrador/a dona per favor una explicaciò als teus continuats criteris partidistes de la censura

    ResponElimina
  197. Me crida l`atenciò que despres de lo mal que va eixir ahir lo de la cacerolada soles se haja publicat un comentari al respecte.
    Me fa l`olor que ahir les tissores dels censors van tindre molta molta feina per fer desapareixer comentaris que feren referncia al fracas de la cacerolada.
    Fer creure a aquestes altures que lo de la cacerolada va ser una broma de una persona es intentar fer-nos creure que els burros volen.
    Durant dos messos heu cridat a rebat per a que anarem a la cacerolada, heu enviat sms a telefons que no els te precisament l`ajuntament, i ara com la movilitzaciò no ha pogut tindre menys resposta per part de la gent, ara publiqueu comentaris per fer vore que era una broma.
    Tots savem que no era eixina.
    Si la concentraciò de protesta vos ha eixit mal, ho accepteu i no passa res, crec que tots s`equivoquem.
    Per favor sigau maurs i accepteu els errors, que alguns ja varem avisar que la cacerolada era un error.
    Em quede amb el dubte de saver perque ahir la maquina de censurar va funcionar tan descaradament, perque amb tanta gent que entra al blog, no me cuadra la cantitat de comentaris insultant a pinter que hi ha i els pocs comentaris sobre el resultat de la cacerolada publicats, i que casualment els 2 ultims comentaris parlen de que la cacerolada era una broma, això es diu mal perdre i no se ho creu ningù.
    Crec que ahir va haver molta censura al blg, tal vegada massa, i aixo es vergonyos

    ResponElimina
  198. no hi ha un inventor de la cacerolada, en hi han varios i ho van convocar quan va passar lo del llombrigol a nadal, i tots els dies ho heu estat recordant, i molta gent del psoe ho ha recolçat.
    No vingau ara marejant la perdiu, la cacerolada va ser un fracas i prou.
    I per reconeixer aixo no fan falta historietes ni utilitzar la censura per acallar el fracas.

    ResponElimina