diumenge, 17 d’abril de 2011

Presentació de la llista del PSOE per al proper 22 de Maig

Per als que volgueren i no van poder anar,

   Divendres 15 abril a les 22'30 h es va presentar al poble la llista dels representants del PSOE en les properes eleccions municipals. Es va realitzar en la comparsa caníbals i van acudir entre 300 i 400 persones.
   Com a cap de llista Juan Rafael Espí, va dir que es militant del partit i que va ser regidor d’hisenda en anteriors legislatures. Professionalment dedicat al mon de l’empresa i treballador des de que tenia 16 anys.

   A continuació es van presentar la llista, formada per homes i dones de diferents edats i professions. Entre ells van parlar :

• Jose Ricardo, persona jubilada i que actualment viu en Aielo. Va manifestar la seua estima pel poble i per les idees progressistes i d’esquerres.

• Araceli, mestra (amb oposicions). Jove d'Aielo amb moltes inquietuds i ganes de treballar. Va agrair a la seua família i als amics que la recolzaven.

• Vicent Fayos, jove vingut de La Pobla del Duc , que viu en el poble fa més de 16 anys. Llicenciat en Dret i amb el convenciment de que la política és bona i útil per a millorar les condicions de vida de les persones.

• Antonio Castelló, actualment jubilat, viveriste i coneixedor d'un dels sectors més diferenciadors de l’economia del poble. Primer Tinent Alcalde en el primer govern municipal democràtic. El seu interès principal, que la gent del poble amb 4.500 habitants convisca en un ambient de bona relació.

   En la presentació de l’acte va parlar Ricardo Juan actualment professor de Dret en la Universitat de València. Va voler manifestar públicament el seu recolzament a aquesta candidatura socialista. Va exposar el que considera que Aielo necessita a dia de hui, recuperar el bon funcionament de les institucions democràtiques. El seu suport a un equip de gent capaç d’il•lusionar, de treballar en grup per a aconseguir bons resultats.

123 comentaris:

 1. LLISTA DEL PSOE;

  LLISTA DE PERSONES INTERESADES, DE PERSONES MOLT RADICALS, I DE COLOCACIO A LA DESESPERADA DE GENT FORA LA QUI FORA.

  ResponElimina
 2. ole ole ole gent preparada i molt valida en la qual es pot parlar i raonar.

  ResponElimina
 3. gent preparada per a que? La majoria no sap on está la'juntament. Preparada per obtindre el seu benefici. I per politzar mes les escoles. Ja esta be. Un respecte als xiquets.

  ResponElimina
 4. m'agrada la llista i les persones en qui es pot raonar.

  ResponElimina
 5. a mi també apart del cap de llista que es inmillorable la llista es molt bona, i gent que no s'aprofitarà del seu pas per l'ajuntament.

  ResponElimina
 6. Per favor, podeu posar la llista per a les persones que no vam poder anar saber-la? Moltes gracies!!

  ResponElimina
 7. Hui festival a favor de la lluita contra el cancer.

  L'auditori a tope hasta inclus plantats. La gent del poble vol colaborar. Aixì si, ni un concejal socialiste actual ni cap de la candidatura del psoe. Esta gent ni colabora en res del poble ni dona la cara. Soles ix cuant venen eleccions. I estos son els que volen representar a un poble?.

  ResponElimina
 8. i la llista del pp ja esta feta o encara no? jo vull saber-la

  ResponElimina
 9. També van en la llista Pepe Sanz Muro, professor d'història, Mª José Castelló(mestra i consorte de Ricardo Juan), un xic que treballa de forestal crec, Una xica de apolonia que es llicenciada en belles arts,Tere (mestressa de casa), Dolors (treballadora social), i Jordi Visvikis (capità de la marina mercant)que va disculpar la seua ausència en la presentació per motius familiars ...

  ResponElimina
 10. qui es tere, qui es dolors, qui es ricardo juan el forestal?

  ResponElimina
 11. Llig la entrada del blog i sabràs algo més.
  La resta de la llista sòc jo, la meua amiga, el meu vei, mon tio, la meua tia,i moooooolts més que vindran i que no caben aci.

  ResponElimina
 12. els de l'entrada ja se qui son pero els altres no, perque no poseu noms i apellidos de tots o apodos i aixi sabrem qui son

  ResponElimina
 13. La llista del Partit Socialista m'agrada, gent honrà, discreta, en talant. I també m'agrada aquest blog aielonoticies2, m'agrada que es publique tot, com el comentari de les 21:52 del dia 17.
  No m'agrada la prepotència de Pinter, no pot vore a la gent que som d'esquerres,actua igual que els del blog de aielonoticies3, per a mi "Pintereconomia". Eixe blog el lema es: "repite las mismas tonterias mil veces, a ver si los tontos se las creen". Demencial.

  ResponElimina
 14. el divendres va ser un día complet, vaig anar als dos actes electorals que es varen fer: el de la presentació del llibre de fotos, i el de la presentació de la llista de la candidatura del PSPV a les properes eleccions. Els dos van estar bé.

  ResponElimina
 15. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 16. ¿300? o ¿400 persones? te en has passat un poquet, ni per casualitat en la comparsa canibals caven 300 persones ni plantades.
  Si en l´antiga aula de cultura cavien 250 persones sentades.
  Perque no has possat 3000 o 4000 o 10.000
  El unic lloc tancat on caven mes de 300 persones sentades es el auditori.
  Aielonera el pot mes el desitj que la reialitat, te se veu el plumero.
  I per que no has possat 4000 o 10.000, sou mentirosos en tot fins en contar persones.

  ResponElimina
 17. "No es malo tener nervios, por el contrario, es bueno; lo malo está en que ellos te dominen"
  Controlose Sr alcalde, usted y su familia.

  ResponElimina
 18. si que estan nerviosos yo le he visto muy nervioso y gritando

  ResponElimina
 19. Per a nerviosos agarreu a felo cacauet i a vicent el pesaor i pregunteulos pel lamentable espectacle de insults contra la dona de l'alcalde que van protagonitzar pel carrer fa uns dies. Eixes actituts l'unic que denoten son FANATISME, RADICALISME, ABSOLUTISME...., PERO SOBRE TOT MALA PERO QUE MOLT MALA EDUCACIÓ.

  ResponElimina
 20. Paco Marti ex-alcalde d´aielo per el psoe continua sense donar cap explicació al poble d´aielo de perque sent ell alcalde se van donar licencies a la serratella contra el informe dels seus propis tecnics municipals que van dir que no se podia construir contra les normes municipals, a pesar de aixo es va permitir construir i ara una setencia firme del tribunal superior de justicia de la CV ha declarat totalment ilegals i contraries a les normes urbanistiques.
  ¿a que esperes paco per a aclarir i donar explicacions al poble d´aielo?

  ResponElimina
 21. ¿Podrías explicar que es lo que pasó?. Me refiero al asunto de "Felo Cacauet" y Vicente "El Pesaor".

  ResponElimina
 22. Por lo que he leído en otro blog, parece ser que a raiz de todo el asunto de la Serratella, el suegro de Toni Barber, que es Vicente el pesaor, junto con un tal Felo cacauet, insultaron en plena calle a Marí Carmen, la mujer de pinter. La verdad es que este tema está llegando a una situación lamentable, y en mi opinión ninguna razón les asiste a los de la Serratella pues si el Alcalde ha cerrado el local no ha sido por voluntad propia sino porque se lo han ordenado los tribunales. Les guste o no les guste, las sentencias hay que cumplirlas y en una democracia quien no las cumple, además de cometer un delito de desobediencia judicial que esta penado con prisió, actúa como un dictador que menosprecia a los juzgados que son el tercer poder de toda democracia y por tanto actúan como los dictadores.

  ResponElimina
 23. La mujer del alcalde insultó a la suegra de Toni Barber, en la puerta de la iglesia.
  En el blog se le hizo la siguiente reflexión:
  Además de ir a la iglesia hay que saber lo que dice la biblia y practicarlo.
  Se debe honrar a las personas mayores. Está en la Biblia, Levítico 19:32, "Delante de las canas te levantarás, y honrarás el rostro del anciano, y de tu Dios tendrás temor".

  Las personas mayores deben ser tratadas con respeto. Está en la Biblia, 1 Timoteo 5:1-2, "No reprendas al anciano, sino exhórtale como a padre... a las ancianas, como a madres".
  No estuvo bien el comportamiento en la puerta de la Iglesia , ni tampoco en otro lugar.

  Al cabo de unos dias el suegro vió a la consorte de l'alcalde y le dijo que por favor que no volviera a meterse con su mujer.....

  ResponElimina
 24. Esa reflexión biblica a la que haces referencia también debería aplicarsele a Conchín, la mujer del Pesaor y suegra de Toni Barber, porque todo lo empezó la propia Conchín cuando le dió un gran disgusto a María la Potata, tía de la mujer del Alcalde, y bastante más mayor que la propia Conchín.

  ResponElimina
 25. en el tema de felo y toni, yo estaba presente, lo bastante cerca para escuchar lo sucedido y aqui lo redacto, Toni barber y la mujer del alcalde fueron los que tuvierom las palabras, despues toni se fue en direccion a la venta y felo en direccion a " ca Paco", la mujer del alcalde fue a hablar con felo de lo sucedido, y con el no hubo palabras altas ni fuera de lugar.

  ResponElimina
 26. El que deuria de contar senyor alcalde es qui va ser realment, el que va tallar la llum i l'aigüa a la Serratella, perque se segur, que el que va fer que ho tornaren a donar va ser un jutje, igüal que se segur que el que ho va tallar va ser vostè sense ordre de cap jutjat.

  ResponElimina
 27. Cumplir sentencias si, pero no inventarlas, sino porque el juez le devuelve la luz y el agua a serratella? porque en la sentencia no habia nada de cortar luz ni agua, al final toda la verdad saldra a relucir y a saber que intereses ocultos hay detrás de cortar luz y agua a serratella.

  ResponElimina
 28. Volem la TV3
  Volem a LLorenç Barber.
  Volem a la mestra de valencià.
  Volem transparència.
  Volem respecte.
  Volem que els nostres representants tinguem educació, i les seues companyes també.
  Prou de crispació. Esteu carregan-se la esencia de la democracia. Ja està bé-

  ResponElimina
 29. El único interés en cortar la luz y el agua a la serratella es el hacer cumplir la Ley. La sentencia del caso serratella, en uno de sus puntos, a parte de ordenar el cese INMEDIATO de la actividad, dice que se condena al Ayuntamiento de Aielo de Malferit a abrir contra la Serretella el oportuno expediente urbanístico para la demolición de edificio ilegalmente construído. Este expediente y su tramitación esta regulado en la LEY 16/2005 , DE 30 DE DICIEMBRE, URBANÍSTICA VALENCIANA (conocida en los foros jurídicos como LUV). Concretamente, la ORDEN DE CESE EN EL SUMINISTRO DE TODO TIPO DE SERVICIOS A UNA EDIFICACION ILEGAL, está regulada en la sección 2ª de la LUV que habla de las OBRAS EJECUTADAS SIN LICENCIA O DISCONFORMES CON LA MISMA (CASO DE LA SERRATELLA), y es su artículo 225 el que regula el expediente urbanístico que el Ayuntamiento está obligado a tramitar por imperativo del Fallo de la Sentencia. En el apartado 2, letra a, del citado artículo es donde se recoge la obligación legal que tiene el Ayuntamiento de ordenar el cese de suministros de agua, luz, gas y telefonía como consecuencia de la tramitación de dicho expediente urbanístico.
  Este artículo en su punto 2º dice:
  "2. Complementariamente a la adopción de las medidas del apartado 1 anterior, la administración actuante acordará:
  a) El cese del suministro de agua, de energía eléctrica, gas y telefonía. A tal efecto la administración urbanística actuante notificará la orden de restauración de la legalidad a las empresas o entidades suministradoras de energía eléctrica, agua, gas y telefonía, a fin de que procedan en el plazo de diez días a la suspensión de los correspondientes suministros. La suspensión de los suministros sólo podrá levantarse una vez que se haya procedido a la legalización de las obras, usos o edificaciones respectivas, mediante notificación expresa en tal sentido de la administración a las empresas suministradoras.
  b) La inhabilitación de accesos, cuando ello resulte procedente, de acuerdo con el procedimiento y las garantías establecidos por la legislación estatal vigente.
  c) La anotación de la resolución administrativa ordenando la restauración de la legalidad infringida en el Registro de la Propiedad, en los términos establecidos en la normativa registral.
  d) La comunicación de la orden de restauración al organismo encargado del Catastro inmobiliario, para su constancia."

  Así pues, Pinter no se ha inventado nada, sino que ha ordenado lo que se deriva del cumplimiento de la sentencia, por tanto el cortar el agua y la luz a la Serratella no ha sido un mero capricho del alcalde sino que es una obligación legal derivada del cumplimiento de la sentencia, ya que las licencias de obra y de actividad que se dieron han sido declaradas ilegales por sentencia firme del Tribunal Superior de Justicia de la CV, y ESE TRIBUNAL CONDENÓ AL AYUNTAMIENTO a abrir un expediente urbanístico para la demolición de lo ilegalmente construido. Una vez abierto dicho expediente el Ayuntamiento tiene la obligación de ordenar a las empresas suministradoras de agua, luz, telefonía, gas..... que cesen en el suministro de servicios. Esta es la verdad.

  ResponElimina
 30. En otros blogs se esta diciendo que el corte del agua y la luz a la Serratella no venía impuesto por la Sentencia que ordenó su cierre, y que la orden del ayuntamiento a iberdola y egevasa ha sido una orden ilegal. Nada más lejos de la realidad y os voy a explicar, desde un punto de vista jurídico y según mi interpretación, el porque el Ayuntamiento ordenó cortar agua y luz.
  La sentencia del caso serratella, en uno de sus puntos, a parte de ordenar el cese INMEDIATO de la actividad, dice que se condena al Ayuntamiento de Aielo de Malferit a abrir contra la Serretella el oportuno expediente urbanístico para la demolición de edificio ilegalmente construído. Este expediente y su tramitación esta regulado en la LEY 16/2005 , DE 30 DE DICIEMBRE, URBANÍSTICA VALENCIANA (conocida en los foros jurídicos como LUV). Concretamente, la ORDEN DE CESE EN EL SUMINISTRO DE TODO TIPO DE SERVICIOS A UNA EDIFICACION ILEGAL, está regulada en la sección 2ª de la LUV que habla de las OBRAS EJECUTADAS SIN LICENCIA O DISCONFORMES CON LA MISMA (CASO DE LA SERRATELLA), y es su artículo 225 el que regula el expediente urbanístico que el Ayuntamiento está obligado a tramitar por imperativo del Fallo de la Sentencia. En el apartado 2, letra a, del citado artículo es donde se recoge la obligación legal que tiene el Ayuntamiento de ordenar el cese de suministros de agua, luz, gas y telefonía como consecuencia de la tramitación de dicho expediente urbanístico.
  Este artículo en su punto 2º dice:
  "2. Complementariamente a la adopción de las medidas del apartado 1 anterior, la administración actuante acordará:
  a) El cese del suministro de agua, de energía eléctrica, gas y telefonía. A tal efecto la administración urbanística actuante notificará la orden de restauración de la legalidad a las empresas o entidades suministradoras de energía eléctrica, agua, gas y telefonía, a fin de que procedan en el plazo de diez días a la suspensión de los correspondientes suministros. La suspensión de los suministros sólo podrá levantarse una vez que se haya procedido a la legalización de las obras, usos o edificaciones respectivas, mediante notificación expresa en tal sentido de la administración a las empresas suministradoras.
  b) La inhabilitación de accesos, cuando ello resulte procedente, de acuerdo con el procedimiento y las garantías establecidos por la legislación estatal vigente.
  c) La anotación de la resolución administrativa ordenando la restauración de la legalidad infringida en el Registro de la Propiedad, en los términos establecidos en la normativa registral.
  d) La comunicación de la orden de restauración al organismo encargado del Catastro inmobiliario, para su constancia."

  Así pues, Pinter no se ha inventado nada, sino que ha ordenado lo que se deriva del cumplimiento de la sentencia, por tanto el cortar el agua y la luz a la Serratella no ha sido un mero capricho del alcalde sino que es una obligación legal derivada del cumplimiento de la sentencia, ya que las licencias de obra y de actividad que se dieron han sido declaradas ilegales por sentencia firme del Tribunal Superior de Justicia de la CV, y ESE TRIBUNAL CONDENÓ AL AYUNTAMIENTO a abrir un expediente urbanístico para la demolición de lo ilegalmente construido. Una vez abierto dicho expediente el Ayuntamiento tiene la obligación de ordenar a las empresas suministradoras de agua, luz, telefonía, gas..... que cesen en el suministro de servicios. Esta es la verdad.

  ResponElimina
 31. A pesar de tota la explicació, com explica que altra ordre judicial li mane retornar-li la llum i l'aigua?
  Es que hi han 2 veritats ?

  ResponElimina
 32. Las sentencias son publicas, se pueden consultar e incluso utilizar como referente para otro juicio similar. Si es cierto que esta sentencia existe ¿ porque no nos dan los datos necesarios para su consulta y ya terminamos con dimes y diretes ?

  ResponElimina
 33. Aquest de cristina paga em dona pena pobret ¿ no sabra dir res mes?

  ResponElimina
 34. alerta alerta, pepones a la calle, dicen lo que no es y hablan lo que no saben

  ResponElimina
 35. Han hablado los maestros del insulto durante 4 años, los mandados de bravo muy poco acostumbrados a que les digan las verdades, pues ellos siempre se han creido los dueños del pueblo, y los unicos con legitimidad para hablar, insultar y crispar, 4 años contando mentiras llenas de odio y rencor hacia pinter, 4 años maldiciendo el dia que el pueblo os mando a la oposicion, y aun teneis la cara de hablar de insultos, vosotros, los grandes maestros del insulto. El que siembra recoge y vosotros estais recogiendo el fruto de vuestros 4 años de odio e insulto sin limite a pinter.
  Deberiais estar acostumbrados, pues el insulto es la unica forma de expresaros muchos socialistas.

  ResponElimina
 36. ¿Y para las mentes privilegiadas del psoe, del terremoto de japon tambien tiene pinter la culpa? como lo culpais de todos los males, es lo unico que haceis atacar pero de trabajar y hacer algo positivo por aielo, los socialistas de eso careceis por completo.

  ResponElimina
 37. solo pedimos los datos de la sentencia para consultarla

  ResponElimina
 38. Sobre el tema de conxin, la mujer del alcalde etc, me gustaria recordar que no es un tema politico, ni de sentencias, ni de legalidades, hablamos de un tema de la FAMILIA, acaso ¿ debemos callar mientras insultan a nuestras madres, suegras hermanas etc? Se trata de eso, ¿ dejar que nos humillen? ¿Quién se ha creido esa mujer que es para hacer lo que hizo? Esa mujer arremetió contra conxin y su familia la ha defendido, a ver si aprende a no meterse donde no debe. Y a ese o esa que los califica de radicales y mala educación, le repito que no es politica, es FAMILIA, y antes de darnos tu interesantísima opinión, a ver si te enteras primero de lo sucedido ya que al parecer no tienes ni idea de lo sucedido ni de lo que alli se dijo no de quien lo dijo, o puede que si lo sepas y prefieras mentir, con el unico fin de convertir en martires a la familia del alcade y ya de rebote desprestigia a dos vecinos del pueblo solamente por ser socialistas

  ResponElimina
 39. SINDICATURA DE CUENTAS – DATOS DE LAS ENTIDADES LOCALES

  AÑO 2006 - ALCALDESSA CRISTINA MIRA

  PRESION FISCAL: 546 EUROS

  ENDEUDAMIENTO GENERAL: 16%

  DEUDAS A LARGO PLAZO CON BANCOS: 804.178 euros

  DEUDAS A CORTO PLAZO CON BANCOS: 253.587 euros

  GASTOS Y PERDIDAS DE OTROS EJERCICIOS : 68.520 euros

  ENDEUDAMIENTO POR HABITANTE : 402 EUROS

  Hay que ver tanto hablar los socialistas de endeudamiento, y que escondidos teniais debajo de las alfombras la astronomica deuda del ayuntamiento de Cristna Mira en 2006, a eso se llama deber dinero a los bancos y no lo que debo yo de mi hipoteca, tanto criticar a Pinter por haber pedido prestamos y vamos que en el 2006 se ve que los del psoe pasabais todas las semanas pidiendo prestamos en los bancos, porque para llegar a esas cifras de endeudamiento....y eso que la pobre cristina es verdad que cuando entro de alcaldesa pocos euros tenia para lucirse como alcaldesa, porque ya decian que paco marti se lo habia gastado todo y endeudado con los bancos aun mas.

  ResponElimina
 40. solo pedimos los datos de la sentencia para su consulta

  ResponElimina
 41. El Sr Pinter i el Partit Popular ha llançat una campany de insidies contra els socialiste d'Aielo, per a debilitar al partit, i ara resulta que ha eixit reforçat. Enhorabona per aquesta llista. Tant si governeu, com si esteu a la oposició em sentiré representat per vosaltres. Salut

  ResponElimina
 42. Pel que es veu pareis que Fernando Goberna está prou cabrejat en Abel Soler, el que ha fet el llibre de historia del poble. Ha escrit un article en el blog de historia del poble on l'acusa de pesetero i d'aprofitarse dels treballs de altres i la veritat es que te raó, no es pot fer un llibre d'historia copian lo que han escrit anteriors historiadors del poble i despues vidre i emportarse un grapat d'euros a costa dels diners de tots els del poble. algú sap cuant ha cobrat? perque jo he sentit que mes de 6000 euros.

  ResponElimina
 43. Desde que se creo el supuesto blog de l'alcalde parece que hay más comentarios que no le benefician en nada, parece que creia que saldria ganando manipulando y pasara todo lo contrario.

  ResponElimina
 44. ja ho crec multiplica per dos i el quedes curta

  ResponElimina
 45. Para el que ha solicitado los datos de la Sentencia del caso Serratella:

  Órgano: Tribunal Superior de Justicia. Sala de lo Contencioso
  Sede: Valencia
  Sección: 1
  Nº de Recurso: 48/2008
  Nº de Resolución: 539/2009
  Procedimiento: CONTENCIOSO - APELACION
  Ponente: EDILBERTO JOSE NARBON LAINEZ
  Tipo de Resolución: Sentencia
  Fecha Sentencia: 04 mayo 2009

  Fallo de la Sentencia: Estimar parcialmente el recurso de apelación planteado por Don Roberto Juan Aura contra "Sentencia
  05.11.2007 (Nº 241/2007), dictada por el Juzgado de lo Contencioso-Administrativo nº 4 de Valencia , que
  estimaba parcialmente el recurso contra desestimación por silencio administrativo del Ayuntamiento de Aielo
  de Malferit, de la solicitud formulada por la actora- apelante el 8.04.2004, sobre apertura de expediente
  urbanístico para demolición de edificio ilegalmente construido; apertura de expediente sobre nulidad de
  licencia de actividad e inmediata clausura y apertura de expediente a funcionario o autoridad
  correspondiente". SE CONFIRMA LA SENTENCIA EXCEPTO EN EL PUNTO DEL DEPÓSITO DE GASOIL.
  Todo ello sin expresa imposición de costas a la parte apelante.

  DATOS DE LA PRIMERA SENTENCIA QUE FUE RECURRIDA POR EL DUEÑO DE LA VALL Y QUE HA SIDO CONFIRMADA POR EL TRIBUNAL SUPERIOR:

  Sentencia nº 241 de fecha 05 septiembre de 2007, dictada por el Juzgado de lo Contencioso Administrativc nº 4 de Valencia.
  Número de Procedimiento 394/2004

  ResponElimina
 46. Cual es ese blog del que habla el comentario de las 21.10? me interearia leer la opinion de Goberna porque a mi el libro me ha gustado, aunque no lo he leido completo pero creia que el autor cobraria por libros vendidos, como creo que es lo normal en todos los casos.

  ResponElimina
 47. el llibre es de l'ajuntament l'autor ha cobrat per feina feta i l'ajuntament paga.

  ResponElimina
 48. Jo també he llegit el comentari de Goberna i estic prou d'acord amb ell.
  Està clar que el fet de cobrar no es algo que li se puga tirar en cara a Abel Soler perque ell ha fet la seua faena i ha complit en l'encarrec. Pero lo que Goberna li retrau es precisament ixe mercantilisme que acompanya a este autor, que fa els llibres d'historia com a xurros, i clar no li pot donar temps a investigar, te que treballar amb el material que han publicat altres que sí han investigat i ademés ho han fet sense cobrar. I moltes voltes no deixa clar esta manera de treballar i sembla que s'apropia de les investigacions dels demés.
  Goberna manté una postura ética i digna d'una persona com ell, que soles busca la veritat de la Historia i no els oropels de la fama o els diners del treball mercenari, i porta molt de temps demostrant-ho en els seus escrits.

  I per al que pregunta sobre el blog este es el link:
  http://historiadeaielo.blogspot.com/

  ResponElimina
 49. La luz y el agua que se le ha vuelto a dar a serratella es provisional por un recurso interpuesto por toni barber,pero la sentencia es intocable e inmodificable, la sentencia esta dictada por TSJCV, es firme y responde a la denuncia del dueño de la Vall que lo denuncio todo en el año 2000, el ayuntamiento ni ha denunciado nunca a Serratella ni tiene nada que ver en el cierre de la misma. El cierre es consecuencia de una sentencia de un juicio entre particulares que llevan pleiteando desde el año 2000.
  Y por dicha sentencia, y por ley,cualquier ayuntamiento, sea del PSOE o del PP, esta obligado a ejecutar lo que diga la sentencia. Por tanto, dejad ya de intoxicar con el caso Serratella que Pinter nada tiene que ver con él.
  El que si tiene que ver con el caso Serratella es paco marti que dio unas licencias que han sido declaradas ilegales, con el agravante de que el sabía que eran ilegales, a Pinter esto le ha venido heredado del año 2000 en que estaban los socialistas, y lo sabeis, pero estais trantando de hundir a pinter manipulando sobre el tema.

  ResponElimina
 50. No canviem de tema, algú sap la llista de PP, constancia tinc de Pinter, Maribel, Montoya i Bienve, despres es diu i es comenta una Palmi, y altres de PP de tota la vida. De segona m'han comentat una xica, que no pega ni en loctite, si es cert ho sentiria per ella, perque de Pinter no es pot esperar res bo. Be si la llista es mes o menys l que he dit Pinter hauria de tindre es seus dies comptats perque no hi ha color, persones en educació cultura i ganes de fer feina front a gent que només vol omplirse les butxaques i manar, manar i manar por mis santos cojones. També m'agradaria que s'explicaren les sentencies que no ha guanyat Pinter i perque el que va explicara al monoleg que va fer (assamblea) era mentira i ho se cert perque he llegit el que diuen i ell en compte de fer publica la sentencia al blog com ho ha fet en la de la Serratella, diu allò que li interessa, estaria be que la gen llegira les sentencies i així podriem opinar de forma clara.
  En quant a la foto amb les persones que ha contractat l'Antament em sembla tercer mundista, els ajuntaments tenen l'"obligació" de contractar a aquelles persones que per diferents motius van a trobar més dificultat per a treballar, pero es humilliant el fet de fer-se una foto i donar-li eixe caracter d'almoina, les persones guanyen el seu salari treballant no llepant-li el cul a l'alcalde.

  ResponElimina
 51. nadie hunde a pinter el se hundira solito

  ResponElimina
 52. Que raò tè el del comentari de dalt, sols una pega no se hundirá ja se ha hundido.

  ResponElimina
 53. L'anterior legislatura Pinter tenia una ventatja:NINGÚ EL CONEIXIA.

  Ara té una desventatja: LA MAJORIA JA EL CONEGUEM.

  i JA EN TENIM PROU.!!!

  ResponElimina
 54. Per sort, també coneguem tot el que el PSOE va fer durant els 24 anys que va estar a l'ajuntament, començant per Bravo, seguint per Paco Martí i finalitzant per Cristina. I estic segur que Espí també seguirá la mateixa línea perque ha estat o ell o la dona en tots estos Alcaldes socialistes que cadascun te el seu propi cas de corrupció.

  ResponElimina
 55. Estem ben contents del progrés d'Aielo en els alcaldes socialistes! i la corrupció hui tots sabem on està!!!

  ResponElimina
 56. yo creo que los socielistas estais desesperados de ver en el poder a Pinter que es el único que ha podido con vosotros y por eso no haceis otra cosa que buscarle hacerle daño ya sea el tema que sea,pero ya os puedo decir que persona tan honrada como él no conozco ninguna, porque él venderse no se vende por nada,al contrario que anteriores alcalde que si que lo han hecho, por eso solamente estais machacandole a él a contrareloj a ver si por una de esas se cansa antes de elecciones i teneis el camino mas facil, pero él cuando trabaja por su pueblo no le cansa nada y aún se fortalece más.

  ResponElimina
 57. En això tens rao: la corrupció huit tots sabem on está¡¡¡. Está en el cas Cristina-Llarmedi i sobre tot en el cas Paco Martí-Serratella. Sense oblidar els casos Bravo-solars chalets zona Berbely Gils i Bravo-compra d'un cotxe per a ell amb diners que anaven destinats a un cotxe per a la policía local. El pareix poc o en vols mes.

  ResponElimina
 58. Mireu als videos laterals el futur de la comunitat valenciana si torna a guanyar Camps i la seua llista en 11 imputats .
  Els musics , la xaranga i cada dissabte una manifestació: a Valencià: per la llibertat d'expressió, per la llengua, per la llei de dependència, per canal 9 , per tv3, contra la corrupció, ...

  ResponElimina
 59. Que si, que si, molta manifestació pero la corrupció huit tots sabem on está¡¡¡. Está en el cas Cristina-Llarmedi i sobre tot en el cas Paco Martí-Serratella. Sense oblidar els casos Bravo-solars chalets zona Berbely Gils i Bravo-compra d'un cotxe per a ell amb diners que anaven destinats a un cotxe per a la policía local. Ah i un altre cas de Paco Martí que se m'havía oblidat: el cas Paco Martí-reparcel.lacio del polígono industrial Serrans IV en el que el s'ho sogre va cobrar una indemnització millonaria per la caseta i fins al altre día encara la utilitzaven com si fora d'ells.
  Vos pareixen pocs casos de corrupció o en vullgueu mes.

  ResponElimina
 60. PINTER, ANIMO NO SE COMO AGUANTAS LA MALICIA SOCIALISTA CONTRA TI Y FAMILIA. YA ERA HORA DE QUE UN HOMBRE HONESTO Y HONRADO DIJERA LAS VERDADES DE TODAS LAS ILEGALIDADES SOCIALISTAS.

  TRANQUILO QUE EL PUEBLO ES SABIO, SABE QUIN DICE LA VERDAD Y QUIEN SE ESCONDE Y NO DA LA CARA NUNCA CUANDO CUENTA FALSAS MENTIRAS.

  SI LOS SOCIALISTAS PUDIERAN DEMOSTRAR ALGO CONTRA TI,, AUNQUE FUERA SOLO UN UNO POR CIENTO DE LO QUE ELLOS HAN HECHO, TE HUBIERAN COLGADOO EN UNA PLAZA. pARA DESEPERACION DE ELLOS NO ENCUENTRAN NADA Y SOLO INTENTAN ENGAÑAR A LA GENTE CON MENTIRAS, MENTIRAS Y MENTIRAS. AL MENOS PUDIERAN JUSTIFICAR ALGO. PERO NO. NADA DE NADA

  ResponElimina
 61. ole, ole y ole por pinter como aguanta las embestidas furiosas de los socialistas.

  ResponElimina
 62. Al blog aielonoticies apareix la noticia:
  "Un total de 10 persones d’Aielo de Malferit en situació d’emergència social han trobat ocupació a través de la borsa de treball habilitada per l’Ajuntament, estes persones tenen esta consideració perquè ni elles ni les seues famílies reben cap tipus d’ingrés ni subsidi públic".

  En pareix un despropòsit, ja que tinc dos amics dintre d'eixe grup de 10 persones, i no estan en situació d'emergència social, ni molt menys.
  El Sr.Jose Luis Juan Pinter no dubta en practicar, un altra vegada, un clientelisme caciquil.
  És molt trist i lamentable en ple segle XXI.
  PD.: tinc que confesar que el meus amics quan han llegit la noticia, els a agafat vergonya. Ells volien treballar, i el fer-se la foto era un dels requisits.

  ResponElimina
 63. No entenc perquè me eliminent tots el comentaris que faig en aielonoticies 3?
  Es Pintereconomia, pur i dur, però en aielo. Ara qui s'ha amaga darrere de l'anonimat?
  Mai més entraré.

  ResponElimina
 64. ¿i perque tan informat que estas no dius els noms?
  ¿vergonya perque els fassen la foto? si estan ben contents i agraits de que els hajen donat treball, que fals rencoros i mentiros pot arrivar a ser.Esteu rabiosos perque ha contractat per a neteja i jardins a 10 persones que no tenien treball ni dret al paro, i aixo als socialistes manats de bravo vos fot.
  Perque tot el que faça pinter vos fot i teniu que desacreditar-ho com siga, mireu la malicia i el odi que els manats de bravo sou capaços de arrivar: criticar que contracten a 10 parats per consequencia de la crisis de zapatero, en compte de agrairho ho critiqueu, eixes son les ordres i la politica a seguir per JR i el amo bravo

  ResponElimina
 65. no entres probblement a sectaris manats de bravo no els volen ni falta que els fan

  ResponElimina
 66. que parle el valent que diu que te amics...que ha contractat pinter i estan molt cabrejats, dis els noms, tan valent que eres amagante derrere del anonimat, pero eres un cobard a l´hora de tirar la pedra i amagar la ma

  ResponElimina
 67. Sentencia publicada al diari "las provincias" el 14/05/08, del solar de cristina i que actualment esta recorreguda.
  Esta cas es el que el candidat del psoe señor espi, candidat JR de bravo va votar a favor i amb el seu vot es va aprovar la adjudicacio del solar

  "El Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana (TSJCV) ha ratificado la sentencia de lo Contencioso Administrativo contra la ex alcaldesa de Aielo de Malferit, Cristina Mira por la que declaró nula la adjudicación de una parcela municipal a una empresa constituida por su marido y sus dos hijas menores de edad, cinco meses antes de la subasta de los terrenos.

  La Sala se reafirma en el fallo de lo Contencioso Administrativo al subrayar que la actuación municipal es nula al estar prohibido por el Derecho Administrativo enajenar "una propiedad municipal a una persona jurídica regentada por el cónyuge e hijas de la alcaldesa, vulnerando con ello una explícita prohibición y las reglas de libre competencia, igualdad, defensa de interés público, sin perjuicio de otras consideraciones de índole moral", tal como recoge textualmente la sentencia del TSJCV.

  Los hechos se remontan al año 2004, por lo que la citada parcela se encuentra actualmente ocupada por un edificio de viviendas.

  El fallo que ratifica la sentencia de lo Contencioso Administrativo es muy contundente al señalar que la apelación presentada en su día por Cristina Mira carece de legitimidad, ya que ante "la claridad de las normas aplicadas, cuesta entender un recurso de apelación como el que nos ocupa". El mismo texto añade que "no es éste el marco apropiado para hablar de moralidad o ética en la gestión de los intereses públicos, pero la apelación conduce inexorablemente a ello".

  Ante esta situación, la Sala estima imponer las costas a la ex alcaldesa "por la evidente temeridad y mala fe del recurso", pese a la claridad de su "falta de derecho y frente a una sentencia que ponía de relieve de forma terminante la arbitrariedad e improcedente actuación municipal", según estima el juez.

  La sentencia también resalta, ante la duda planteada sobre la validez de contratar la enajenación de un bien inmueble con la sociedad del marido de Mira y sus hijas, que la alcaldesa decretó al día siguiente del Pleno la emisión de un informe favorable a la adjudicación, cuya emisión se efectuó "de manera anónima, sin que conste la autoría y cargo municipal de quien lo realiza, ni la identidad del firmante", explica la sentencia.

  También concluye que la abstención de la ex alcaldesa en la votación alegada por la misma en la apelación, "era más que obligada y no impidió una operación prohibida legalmente", concluye el fallo.

  ResponElimina
 68. Voldria saber la llista del PP, que a data d´avui no se sap no mes que el cap i els regidors que repeteixen.
  Menys mentires per part del peperos, de que no erem entre 300-350 persones en la presentació de la llista del PSPV-PSOE.
  Aixo li agradaria a pinter i companya que forem poquets.
  Pintar fara unsactes en periode prohibit per llei : 28 d´abril entreda de BONUS per als jubilats.
  6 de maig partita de futbol del Valencia CF. amb camissetes de regal, 16 d´abril homenatge a Nino Bravo, 14 i 15 de maig Mercat Medieval.
  Que passa pinter que en diners de tots ( aieloners) et pagues la teva campanya electoral (PP),
  AÇO ES IMPUGNABLE i VERGOÑOS .

  ResponElimina
 69. SINDICATURA DE CUENTAS – DATOS DE LAS ENTIDADES LOCALES

  AÑO 2006 - ALCALDESSA CRISTINA MIRA

  PRESION FISCAL: 546 EUROS

  ENDEUDAMIENTO GENERAL: 16%

  DEUDAS A LARGO PLAZO CON BANCOS: 804.178 euros

  DEUDAS A CORTO PLAZO CON BANCOS: 253.587 euros

  GASTOS Y PERDIDAS DE OTROS EJERCICIOS : 68.520 euros

  ENDEUDAMIENTO POR HABITANTE : 402 EUROS

  Hay que ver tanto hablar los socialistas de endeudamiento, y que escondidos teniais debajo de las alfombras la astronomica deuda del ayuntamiento de Cristna Mira en 2006, a eso se llama deber dinero a los bancos y no lo que debo yo de mi hipoteca, tanto criticar a Pinter por haber pedido prestamos y vamos que en el 2006 se ve que los del psoe pasabais todas las semanas pidiendo prestamos en los bancos, porque para llegar a esas cifras de endeudamiento....y eso que la pobre cristina es verdad que cuando entro de alcaldesa pocos euros tenia para lucirse como alcaldesa, porque ya decian que paco marti se lo habia gastado todo y endeudado con los bancos aun mas.

  ResponElimina
 70. Quan el candidat de bravo J.R. va presentar la seua dimissó al ple de l´ajuntament en febrer de 2005 passa aço:
  L´alcaldessa Cristina Mira dona la paraula a J.R. fent una exposició dels motius que l´han dut a presentar la seua dimissió, SENT BASICAMENT PER UNA FALTA DE CONFIANÇA QUE ELL (J.R.), APRECIA EN CRISTINA MIRA.
  J.R. afirma que aquesta dimissió es una decisió d´ell.
  Despres Cristina Mira pren la paraula i explica els motius per els que no hi ha confiança amb J.R. , i diu que la percepció d´ella no es basicament una falta de confiança amb J.R., sino que es tracta basicament d´una falta de comunicació entre J.R. i el grup municipal socialiste.
  Finalment la Corporació municipal acorda pendre coneiximent de la renuncia al puesto de regidor per el PSOE del senyor J.R.
  ¿que va passar reialment dins del psoe per a que es produira aquest enfrontament entre Cristina Mira, el grup municipal del psoe i J.R.?
  ¿perque si J.R. era concejal d´urbanisme i presidia la taula d´adjudicació del solar de cristina a l´empresa del seu home,J.R. tenia el vot de qualitat per aprovar l´adjudicacio i va votar a favor, perque despres se enfronta amb Cristina i la resta dels regidors del psoe?
  ¿va tindre por J.R. de possibles consecuencies judicials per a ell, com a regidor d´urbanisme per haver aprovat l´adjudicacio del solar, i per aixó es va tirar enrrere, va dimitir i va criticar a Cristina i la resta de regidors?
  ¿perque J.R. va tirar a fugir del carrec de regidor com si li cremara, si tant segur estava que la decissió del solar era correcta?
  Alguna cosa se amaga derrere de tot aço, moltes coses i moltes reaccions de J.R. no estan gens clares ¿ens les aclarirá a tot el poble?

  ResponElimina
 71. en la foto Pinter pareix un cacic del 1920. A qui li l'ensenyes ho diu.

  ResponElimina
 72. Si esteu tant nerviosos senyor Pinter no guanyareu els eleccions.

  ResponElimina
 73. Pinter i la seua familia esté que tranquilitzar. No es pot anar per ahí insultant a la gent.

  ResponElimina
 74. el que no es pot es anar creant crispació, insultant i intentant destruir el nom de una persona passant els llimits permessos i els limits morals, no es pot crear una campanya destructiva cap a una persona com si de un delinquent es tractara

  ResponElimina
 75. Es molt mal simptoma que el poder es fique dins de les cases i diga a la gent lo que pot vore en tv, a quins actes es convenient que no vaja,que no s'enterem de certes coses i fins i tot en qui no convé que se'ls veja...

  ResponElimina
 76. La campanya destructiva la va començar ell fa temps amb els anteriors alcaldes entre altres i sobretot.
  Jo no estaria aci parlant si no hagueren patit familiars meus per les seues actuacions.
  Ara no el voldreu fer victima.

  ResponElimina
 77. que gracioso, llamativo, y manipulador
  ¿como se puede responder a un mensaje de las 21:58 que no estaba publicado hasta las 22:08, y resulta que la respuesta a ese mensaje se publica a las 22:08, pero esta escrito a las 22:05.
  Aielonera eso de escribir mensajes tu misma no es propio de ti, tu los lees y antes de publicarlos ya los contestas, por cierto, por las palabras utilizadas y la forma de escribir con pinter con mayusculas y todo se nota que estan escritos potr la misma persona aprisa y corriendo.
  No hagas manipulacion.
  A ver si eres tan honesta y publicas este.
  Sino mañana lo volvere a poner para que lo vean

  ResponElimina
 78. Estem sofrint de nou l'atac del famós comentari repetitiu.
  Tenim que anar eliminant-los i per tant activem la moderació.
  Ens dona feina però la soportarem intentant que isquen els altres comentaris el més rapidament possible,per no perdre el fil d'una comunicació.
  Seria millor que tot anarà bé i eixira en temps real.

  ResponElimina
 79. Per fi s'ha descobert la incognita, en els primers llocs de la llista del PP és presenta Jaume de Malferit, torna d'Italia definitivament.

  ResponElimina
 80. Aixo no justifica la manipulacio que has fet, has contestat i manipulat el meu missatge com si fores un anonim, pero no era un anonim qui escrivia, era aielonera, fins avui,pensava que una bona administradora, ara dubte en que molt de lo que se escriu al blog siguen comentaris reals de usuaris o comentaris fets per la administradora, manipulant el fi del blog.
  Per cert, he informat del cas a tots els demes blogs i dema continuare informant de lo ocorregut

  ResponElimina
 81. Que fort lo del comentari de les 22:15, me pareix que tots els administraors ens utilitzeu, pero en aquest blog me sorpren.
  No hi ha que manipular ni censurar, el que ho fajen altres no justifica que ho façes tu.Aielonera no vajes per eixe cami, que ja vas vore on el va portar al gener, al descredit del blog, i seria una llastima.
  El comentari repetitiu el pot donar molta feina pero te contradius al mateix temps,¡com es que si tens temps per a contestar comentaris no publicats com diu el anonim de les 22:15, dificil justificació, millor reconeixer els errors

  ResponElimina
 82. pensava que sols pasava aço al blog de pinter i veig que també pasa a un blog en el que confiavem, tindrem que pasarse tots al aielonoticies de sempre per vore si en eixe tot es realitat o tambe els administradors manipulen, començe a desconfiar de molt de lo que se escriu als blogs.
  Te avise aielonera que esta cas ja el han publicat als altres dos blogs.
  Estic totalment en contra de qualsevol manipulació i censura a qualsevol blog i mes a aquest en quin havia tornat a confiar despres de la lamentable tancada de blog sese cap avis que vas fer a gener i la despedida que vas fer al març, no entenc res. Decepcionada totalment

  ResponElimina
 83. aielonera estàs administrant el blog molt bé. no faces cas.

  ResponElimina
 84. l'únic blog decepcionant és el de Pintereconomia.

  ResponElimina
 85. Aielonera, no tornes amb un blog amb censura i manipulacions, pensava que no tornaria a pasar i pareix que tornem a les males practiques de fa dos messos, molt mal aielonera, ho he llegit al blog de pinter i me he quedat sorpres, he entrat al aielonoticies i el mateix, i quan pensava que tot era una difamació me veig amb el disgust i decepció de la censura de nou i comentaris que ja no se qui escriu.
  I encara me sorprenc mes de vore que tu mateixa te escrius comentaris animante a ti mateixa, aço es de comedieta, a partir dá ra ni el de pinter ni noticies2, millor aielonoticies

  ResponElimina
 86. Ves al aielonoticies, ves i vas a Pintereconomia 2, ara que a lo millor es el que vols que anem a parar ahí pues la portes clara, al menys en mi.

  ResponElimina
 87. porque uno diga que se esta censurando todos lo creemos? asi funcionan las mentiras de camps...

  ResponElimina
 88. la lista del psoe son un monton de interesados, mira empezando por el 1º, se va y ahora vuelve, el 2º ni siquiera es del publo ni hace tantos años que vive aqui, y la tercera ya para morir-se como se ve que no hay manera de que le den el traslado de barcelona aqui pues sabe que asi es seguro.
  NADA DE NADA ESTO PARECE UN PUCHERO!!!

  ResponElimina
 89. A mi m'agrada molt el puchero, i el dic que hi ha molta gent que li agrada el puchero.

  ResponElimina
 90. Ami ahir tambe me van censurar un article que vaig escriure parlant dels casos de camps i fabra, per lo que no m´extranya el que va passar anit.Ja passava al gener i per aixó varem deixar d´entrar, una cosa si tinc demostrada, comentes el que comentes a aielonoticies sempre te ho publiquen, a mi encara no me han censurat res. Un pas enrrere per aielonera.
  En quant al blog de pinter tots savem de que va, pero no oblidem una cosa, apart de que tira al pp, es el mes visitat amb molta diferencia dels altres dos.
  Aielonera torna als teus arrels i no el deixes dominar per les presions dels que manen als partits, i que savem que ara intenten clavarse en tot, es un consell com a seguidor, de moment, del blog.

  ResponElimina
 91. Avui s´ha publicat les llistes del PP i del PSOE al BOP de Valencia nº 93 pagina 27
  www.bop.dival.es
  Es bo saber la llista del Pp un poc desgarbada, i amb interesos per tindre un lloc de faena.

  ResponElimina
 92. Tots els que van davant de la llista el pp, encara que costa llegir els noms, son gent que esta treballant actualment, tal vegada en quant a interesos deuries vorer la del psoe, tots independents menys un, independents?jajajajjajajajjja, si eixos son independents, anem apanyats, per a interesos la numero 2 del psoe y la numero 5, eixes si que tenen interesos, de estar una de mestra a barcelona i l´altra a valencia, per ser regidores pasaran sense concurs ni oposicio a ser mestres a aielo, aixó si que son interessos per clavarse en una llista, menuts independents ¿que tenen vergonya de dir que son socialistes o es que no volen que els relacionen amb bravo, serretella i el solar de cristina?menuda independencia

  ResponElimina
 93. pregunta a quienes fueron a la presentación del PSOE20 d’abril de 2011 a les 17:45

  Me gustaria conocer un detalle de la presentación de la lista del psoe que creo tiene su importancia. ¿Fue Cristina Mira a la presentación?

  Si alguien que estuvo allí me contesta se lo agradecería, ya que para mí es significativo su asistencia o no para interpretar las nuevas relaciones de poder que parece se están forjando en el psoe local. Y ya puestos: ¿acudió Paco Martí? ¿y Joan Bravo?

  Muchas gracias

  ResponElimina
 94. Al malandrín que ha escrito el comentario de las 22.30 de ayer quierolé decir que es un bellaco mentiroso indigno de ser considerado vasallo de mi lloch.

  ¿Como osa decir este mentecato que me presento en las listas de semejante partido de villanos?

  Subditos mios: jamás vereis a este vuestro marqués respirar el mismo aire ni comer del mismo plato que esta chusma de politiquillos que se venden por cuatro túnicas bordadas con hilo de oro. A mí gustamé vestir con calzas y jubones, como lo hace el populacho y beber en las tabernas de mi lloch en jarras de barro el vino del mesonero,aunque este aguado.

  No como otros, que gustan despilfarrar los maravedíes del erario público en lujosos festines para su provecho y el de sus aduladores y después se exhiben ofreciendo las migajas del festín a los menesterosos que deben humillarse para recibirlas.

  Mis queridos vasallos,digoos que no creais esas calumnias insidiosas pues no son más que patrañas y bulos creados desde la mezquindad del que se sabe perdedor.

  Vuestro marqués está preparando su lista y programa, del que ya di un avance en otro comentario, y en breve tendreis noticias.

  Un saludo de vuestro marqués

  ResponElimina
 95. Circunscripción electoral: AIELO DE MALFERIT

  Candidatura número: 1
  PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL (P.S.O.E.)
  Orden Nombre y apellidos
  1.Don JUAN RAFAEL ESPÍ MOMPÓ
  2.Don JOSE RICARDO CLIMENT VILA (Independiente)
  3.Doña ARACELI BELDA VILA (Independiente)
  4.Don VICENTE FAYOS GARCIA (Independiente)
  5.Doña MARIA JOSE CASTELLO APARICI (Independiente)
  6.Don JOSEP XAVIER SANZ MURO (Independiente)
  7.Don JOSE SANCHEZ JUAN (Independiente)
  8.Don ANTONIO CASTELLÓ NADAL (Independiente)
  9.Doña ANGELES MARTÍ BATALLER (Independiente)
  10.Doña LLÚCIA SANCHEZ JUAN (Independiente)
  11.Doña MARIA DOLORES ESPÍ MALCHIRANT (Independ.)
  Suplentes:
  1.Don VICENTE PASTOR JUAN
  2.Doña MARIA TERESA APARICI FENOLLAR (Independ.)
  3.Don GEORGIOS VISVIKIS

  Candidatura número: 2
  PARTIDO POPULAR (P.P.)
  Orden Nombre y apellidos
  1.Don JOSE LUIS JUAN PINTER
  2.Doña ESTELA ALBERT BORDERIA
  3.Doña MARIA ISABEL VICENT FERRI
  4.Don FRANCISCO JAVIER MONTOYA VILLENA
  5.Don BIENVENIDO EGEA VIDAL
  6.Don ANDREU MARTI GIMENO
  7.Doña SUSANA BATALLER VIDAL
  8.Doña SOLEDAD MARTI RIOS
  9.Don FRANCISCO JAVIER PALMI RODRIGUEZ
  10.Doña MATILDE FORNES SANZ
  11.Don VICENTE SANCHIS ALBERO
  Suplentes:
  1.Doña JOSEFA MARCHIRANT BARBER
  2.Don JOSE SANCHEZ DAVILA
  3.Doña CONSUELO CASANOVA COLOMER

  ResponElimina
 96. Com podeu vorer i comparar, entre les dos llistes no hi ha color, ja supose que sabreu quina es la millor, si no voleu a gent que soles està per a fer-li la ola al senyor alcalde.

  ResponElimina
 97. La llista del psoe m'agrada una gent capaç, treballadora i seria. Un 10!!

  ResponElimina
 98. l ´anterior llista del psoe tambe estaba formada per gent capaç , treballadora i seria i pot ser tal vegada algo mes coherent que aquesta i ja veus lo qui va passar.

  ResponElimina
 99. No creo que se pueda comparar en nada, no tiene nada que ver una lista con la otra. Y con eso no quiero desmerecer la anterior lista pero no hay color nada que ver con esta.

  ResponElimina
 100. un socialiste amb orgull de ser socialiste21 d’abril de 2011 a les 1:02

  ¿pero la llista es socialista o independent? no ho entenc, presenten una llista com a psoe, pero quasi tots diuen ser independents, doncs perque la llista no va com a independent i fan una llista amb gent que siga reialment socialista i no se avergonyisca de ser amb orgull socialista.
  ¿ que ara es una vergonya o alguna cosa roin dir que soc socialista?que bonico es clavarse en una llista i no tindre ni el compromis amb el que es el partit i els arrels.
  Despres de les eleccions com a maxim sols tindrem un representant socialista i la resta dels que siguen regidors no se a qui representaran i si un bon dia es canvia la forma de pensar com no perteneixen al partit poden fer un grup municipal propi i deixarnos amb sols un regidor del psoe, no entenc res.

  ResponElimina
 101. Suposse que ja haurà acabat de vore el partit de fútbol el senyor alcalde, ho dic perque aquesta nit ben promte ja estava possat la moderaciò de comentaris al seu blog com la nit de l'assamblea, pareix que tè por se li cole algun comentari que no interesse.
  Mal que en pesse, en una cosa coincidim Pinter i jo en ser aficionats del Barça, per lo tant, José Luis, aquesta nit cosa rara estem disgustat els dos per el mateix motiu, hem perdut la copa del Rey!

  ResponElimina
 102. Alumbra!! lo últim que me esperava de PPinter es que fora del Barça.Que vergonya!!

  Sr alcalde: acava de perdre el meu vot.

  ResponElimina
 103. pues el señor pinter es del barsa ,pero no de hoy. lo que pasa es que como zaplana, si toca ser del valencia pues se es. todo sea por no decir verdades, que eso a el se le da muy bien.
  a montoya tambien es del barsa.

  ResponElimina
 104. no es calfeu el cap molt sociates
  pinter es prou per aguanyarvos el sols les eleccions

  ResponElimina
 105. si pinter quiere el solito saca 9 CONCEJALES

  ResponElimina
 106. a mi el que no me pareix gens be es que el mercat medieval el posen en plena campanya electoral, no deuria de permitirse, com tampoc els gastos que es paguen amb diners de tots com el BIM que traurá per a lluirse amb fotos a tot color de tot el que ha fet en 4 anys, pero que paguem amb diners municipals.

  ResponElimina
 107. Jo crec que el fet de dir-se independents vol dir no estar afiliats al partit.Però crec i estic convençuda que si un/a va en la llista del psoe deu identificar-se en eixa ideologia, igual que si va en la llista del pp i no està afiliat per supost tindrà que seguir les principals indicacions del partit.
  Per a mi lo de independent sobra, per que la majoria que va en les llistes no està afiliada ni aci ni en altres pobles.

  ResponElimina
 108. quereis comparar las listas pues adelante
  JUAN RAFAEL ESPI----PINTER

  LOS DEMAS NO VALE PARA NADA,

  JUAN RAFAEL UN HOMBRE SERIO FORMAL

  ESTUVO EN LOS JUNIORS PERFECTO

  ESTUVO ASOCIACION DE FIESTAS PERFECTO

  TRABAJANDO EN LA EMPRESA,MODELICO Y

  EL QUE NO SE LO CREA QUE PREGUNTE

  QUE PREGUNTE AL DUEÑO COMO YO LO HE

  HECHO

  ESTUVO EN AYUNTAMIENTO Y NADIE

  TIENE NADA QUE DECIR,HONRRADO HASTA

  QUE DIMITIO POR ASUNTOS PERSONALES

  ASI ESTARIAMOS SIN PARAR,POR DONDSE

  HA PASADO SIEMPRE HA DEJADO AMIGOS  VAMOS CO PINTER,COMO FUNCIONARIO

  DEL AYUNTAMIENTO,MUCHOS NOS ACORDA

  MOS DEL CARACTER QUE TENIA,AGRIO

  COMO SECRETARIO DE SORT NO SE QUE

  LE PASARIA,PERO SALIO DE ALLI DE

  PRISA Y CORRIENDO,

  COMO SECRETARIO DE ANNA TAMPOCO SE

  QUE LE HABRA PASADO,ALLI LO ESTAN

  ESPERANDO COMO AGUA DE MAYO

  Y SU GAN TRABAJO EN AIELO COMO

  ALCALDE PARA QUE DECIROS NADA

  MUCHAS PERSONAS DEL PUEBLO HAN

  PODIDO COMPROVAR,QUE CLASE DE

  PERSONA HA SIDO,MIRANDO SIEMPRE EL

  COLOR DEL QUE TENIA ENFRENTE EN

  POCAS PALABRAS UN SECTARISTA,

  PARTIDISTA,Y OTROS CALIFICATIVOS

  QUE POR RESPETO A LOS LECTORES DE

  ESTAS PAGINAS,NO VOY A NOMBRAR

  SEGUIREMOS HACIENDO Y COMPARANDO

  LAS LISTAS TODOS LOS DIAS PARA

  QUE EL PUEBLO DE AIELO PUEDA

  COMPARAR.

  ResponElimina
 109. La llista de fa quatre anys del psoe era molt bona, Miguel, MªCarmen, Vicent, Rafael, Dolors,Pepe Cristina, Emili,MªJosé,...gent capaç, honrà i educà. Sense cap dubte millor que la del PP, i per a mi igual que la actual psoe.

  ResponElimina
 110. A la que pregunta de si va anar a la presentació del PSOE Cristina Mira li dic que si. Estava també Paco Martí I Joan Bravo (anteriors alcaldes socialistes).
  Quan va acabar l'acte en sí , ens quedaren molta gent amb ganes de comentar i parlar uns en altres amb molt bon ambient. La gent de la nova llista també.
  De fet la gent no s'en va anar fins més de les tres del matí.
  I AIXÒ QUE NO HI HAVIA ORQUESTA!

  ResponElimina
 111. ja esta el pesat de sempre

  ResponElimina
 112. Aixó, algú sap que ha sigut d'estos cantamanyanes?

  ResponElimina
 113. Al comentari de les 10:47 dirli, que no se adelante a les coses avans d´estar ben informat perque clava la pata.
  Pinter ni vol ni pensa ni ha pensat en cap moment en traure un BIM de resum de la gestio, a diferencia dels alcaldes socialistes que si que es van gastar cada vegada que terminaven mandat mes de 6.000 euros cada vegada que varen traure un BIM de 4 anys de gestio.
  Aixina que informat be avans de acusar, perque si esperes que piter traga un BIM amb diners de tot el poble te has equivocat i espera sentat, ni vol ni ho fará.

  ResponElimina
 114. Bè que Pinter no traga un BIM ara vespres de les el.leccions no cregues que es cap mèrit, ja s'ha gastat durant tota la legislatura un fum de diners en tots els BIM que ha fet durant 4 anys, fen-se propaganda i pagant en diners de tots.

  ResponElimina
 115. lo de que pinter no traurá un bim municipal pagat amb diners de tots no se ho creu ningú, ja voras com en una setmana o deu dies trau un bim a tot color explicant i fent-se propaganda d´ell mateix i de tot el que ha fet, desaprofitará ell l´oportunitat, me jugue un sopar o fins el meu vot a que se aprofita i el trau, aixó si amb diners de tots com també varen fer els anteriors alcaldes i que també me va pareixer igual de mal. Amb diners publics propaganda mai.

  ResponElimina
 116. se ha de reconeixer que si seria un merit que no el traguera, tal vegada l´unic merit que li reconeixeria jo en 4 anys, perque serien diners de tots que no els gastaria en ferse autopropaganda, pero jo tampoc me crec que pinter ara siga estalviador i no aprofita un bim a bombo i platillo.

  ResponElimina
 117. Els del RESO es veu clar que era una invenció igual que la cacerolada. La intenció ... QUI SAP'

  ResponElimina
 118. teniu molt clar que pinter ni vol ni pensa traure cap de bim municipal per a les eleccions, els que digueu que si va a traurelo esteu mentint com sempre.
  Ell ja fa molts messos que va dir que no trauria un bim municipal de resum de 4 anys de gestio, perque segons ell era pagar propaganda amb diners del poble, ho va dir i ho cumplirá

  ResponElimina
 119. Pinter 3000€ al mes
  Ferrera més de 1000€ al mes
  Persona de confinaça 1400 al mes
  Indemnitzacions per acomiadaments més de 20.000€
  Advocats més de 5000€
  Menjars més de 6000€ en 4 anys
  Orquestes fora de temps més de 10000€
  Atenció al públic, espera de mes de dos mesos.
  Recordeu els insults pagats per tots als mitjans de comunicació.
  Pujada del sou de l'alcalde. Comproveu presupost anterior amb l'actual.
  Persecució a aquells que no pensem com l'alcalde.
  Contractació d'amics i familiars(comproveu treballadors 2007 i treballadors 2011)
  Despilfarro de diners sesnse motiu.
  Promeses incomplides.

  Sobre tot un alcalde que utilitza el poder en benefici d'uns pocs.

  ResponElimina
 120. Cuanta basura tiren alguns contra la covivencia de un poble. Deixeu gobernar el que el poble a triat i si no esteu contents parleu en les urnes. Tot el demes sobra

  ResponElimina
 121. M'encanta la llista!
  I més en els temps que corren.

  ResponElimina
 122. Al comentari del 25 abril a les 18:39 dirli que es paseche per el bloc "progresista" afin al Sr. Alcalde y sabrá lo que es tirar basura sobre tots els que no pensen como la dereta de este poble, aisó si que es crispar, insultar y difamar sense trellat y sense raonar res. Si de veres eres objetiu en donarás la raó.

  ResponElimina
 123. Al fi i al cap van estar els sosiates 25 anys dixeu pas a altra gent

  ResponElimina