diumenge, 5 de juny de 2011

Ranxera de desamor per a moments delicats

Aquesta cançó va dedicada

"Una ranxera jo vull poder-te dedicar , perquè sapigues segur que ja no em faràs més mal
una ranxera cantant es la meua intenció perquè puga jo eixir d'esta presó"

en nom de totes les persones a les que ha pogut fer mal
i per a que en la nova legislatura deixe de fer-ne.

102 comentaris:

 1. Enhorabona aielonera per eixe elegant sentit de l'humor. Juan Carlos excelent.

  ResponElimina
 2. una ranxer ja vull poder-te dedicat per a totes les persones k ens han enganyt en 24 anys
  una ranxera jo vull poder-te dedicar per en la proxima legislatura ixquen totes les irregularitats dels antics ajuntament del psoe
  una ranxera jo vull poder-te dedicar per que Paco matí no fassa ja més mal
  una ranxera jo vull poder-te dedicar per que cristina d'una vegada pague ja
  una ranxera jo vull poder-te dedicar per que en els proxims 4 anys aielo torne a rebre 8 millons €
  una ranxera jo vull poder-te dedicar per que aielo torne a lluir i a obrir els ulls dasí 4 anys

  ResponElimina
 3. Segueixen en el disc ratllat

  ResponElimina
 4. Una ranxera jo vull poder-te dedicar pequè sapigues que aquesta legislatura no deixarem que faces més mal a les persones.
  Una ranxera jo vull poder-te dedicar perquè sapigues que som molts ulls els que dia darrere dia estarem mirant-vos.

  ResponElimina
 5. ixos ulls són els ulls que dia rere dia any rere any fins a 24 ens han enganyat, manipulat com si fosen una titella d'albaida, eixos ulls que tu dius que miraran l'ajuntament, i com han fet fins ara, com no han vist res seu han tingut que inventar, alsant rumors i crspacions eixos ulls....

  ResponElimina
 6. Mal comença esta legislatura quan el govern en funcions de Camps la primera mesura que pren és la de dinamitar un model educatiu que ha funcionat molt bé gràcies a la voluntat de pares, mares, professorat i comunitat educativa en general, que ha hagut de treballar en condicions difícils. Es tracta, sens dubte, d´un nou error del PP i que trenca un model de convivència propiciat des de la LUEV.
  El PP és un partit que basa la seu acció de govern en la irresponsabilitat més absoluta. Incapaç de buscar acords per a eixir de la gravíssima situació on ens han dut les polítiques dels uns i els altres, del PP i del PSOE.
  Cal recordar la gravetat de la situació? Un atur que afecta, segons l´EPA a 600.000 persones. Un deute desorbitat, una crisi de valors sense precedents i un fracàs escolar del 40%.
  Mentre, Canal 9 continua la seua croada informativa, assoleix el nivell més baix d´audiència de tota la seua història. També per a superar la gravíssima crisi econòmica i de credibilitat de RTVV és fonamental el consens. Estem parlant, simplement del compliment dels objectius de la Llei de Creació de RTVV: Promoció del valencià, objectivitat, veracitat i imparcialitat de les informacions.
  El primer pas hauria de ser l´elecció d´un Consell d´Administració de RTVV professional, seguint el model de la BBC, no partidista. Si el PP manté la seua pretensió d´usar RTVV con el seu mitjà particular, l´oposició ens hauríem de plantar i, com ja hem plantejat des de Compromís, usar els nostres vots per a evitar la renovació de l´actual Consell d´Administració.

  ResponElimina
 7. A mi m'agrada com canta Juan Carlos "punxó" és d'Aielo i no fa falta canviar-li la lletra a la cançó.Molt simpàtic el video!
  A més a més canta en valencià.Jo la proposaria cançó de l'estiu. Abans que s'extinguisca el nostre idioma si no fem algo al respecte.

  ResponElimina
 8. Aielonera magnífic!
  Sols en resta esperar, que aquest alcalde siga capaç de llegir els resultats electorals en termes de "alguna cosa he de canviar", i esperem que el primer en canviar siga les seues formes de veure als empleats públics, perquè aquest 4 anys no han estat gens encertats.

  ResponElimina
 9. I diu no se quin anònim que ixquen les irregularitats de fa 24 anys ara? tu creus que si no ha trovat res fins ara es que hi ha alguna cosa? tot rumors res demostrat si haguera algo ja estaria en el jutjats que tan li agraden pasara a la història com l'alcalde que mes ha xafat els jutjats.

  ResponElimina
 10. Felicitats Juan Carlos, fantàstica cançó. Jo també la proposaria cançó estiu 2011.

  ResponElimina
 11. alguns d´eixos ulls son els que dia darrere dia estan sentats front al bar la bicicleta criticant per tot arreu i sense pegar ni colp.

  ResponElimina
 12. Vosatros sen recordeu de cuan joan bravo siguent alcalde,va fer la gran cagada, fent les cases que hihan darrere de la iglesia.Pues crec que en aquell entonces es van fer per a persones necesitades,hiha casa de eixes que a la que li la van donar en vint i pico de anys, encara no la ha nesecitada.AH.. crec recordar que era regidora per aquell temps, tindra algo que vorer?.

  ResponElimina
 13. Eixe "vosatros" em recorda el parlar del nostre alcalde (que no deu tindre el mitjà del valencià) però té la memòria intacta de fa vint i pico d'anys. Eixa és la memòria rencorosa que no el deixa viure i preten llevar-nos la son a "mosatros" també?
  Jo vaig a dormir tranquil. Bona nit a totes les persones de bona voluntat.

  ResponElimina
 14. Mayans: "Camps y Cervera han abandonado la antigua Fe en manos de rateros y excrementos de palomas"
  El secretario de Sanidad denuncia el estado del centro hospitalario, cuyas “instalaciones públicas no tienen ningún plan por parte de la Generalitat”
  El secretario de Políticas de Bienestar Social y Sanidad de los Socialistas Valencianos, José Ramón Mayans, ha aseverado hoy que “el presidente Camps y el conseller Cervera han abandonado el antiguo Hospital La Fe y han dejado sus instalaciones en manos de rateros y excrementos de palomas”.

  De esta manera, el responsable socialista ha denunciado el estado en el que se encuentra el centro hospitalario valenciano, “como consecuencia de la nula preocupación del titular de Sanidad por estas instalaciones públicas, ya que ni él, ni el presidente de la Generalitat tienen un plan para esta infraestructura”.

  “Los Socialistas Valencianos hemos quedado atónitos al conocer la situación actual de La Fe: suciedad por todas partes, camas y mobiliario amontonado, material informático y médico por el suelo...”, ha lamentado Mayans. “Parece mentira que en una Comunidad en la que la carencia de hospitales está a la orden del día, se desperdicien de una manera tan irresponsable infraestructuras que podrían estar al servicio público de todos los ciudadanos”, ha señalado.

  El dirigente socialista ha subrayado que el deterioro de estas instalaciones “no se ha producido de manera espontánea”, sino que, según ha explicado, “obedece a un plan premeditado por parte del Gobierno valenciano”. Para Mayans, la intención del Consell es “dejar que empeoren las condiciones de esas instalaciones para posteriormente regalarlas o traspasarlas a alguna empresa afín al Partido Popular” con el objetivo de “hacer negocio con la sanidad de los valencianos”.

  Mayans ha indicado que no sólo es “una vergüenza que el Consell deje que ese hospital se deteriore”, sino que también causa sonrojo “su sucesor, que fue precipitadamente inaugurado y cuyas instalaciones se desmoronan cada día”, ha afirmado en relación a la nueva Fe de Valencia. “¿Dónde más se ha visto que los trabajadores de un hospital protesten todos los días por un centro que no reúne ni de lejos las condiciones necesarias para estar en funcionamiento? ¿De verdad al Consell le da igual poner en juego la salud de los valencianos?”, se ha preguntado al respecto.


  El secretario de Sanidad ha afirmado que “Cervera y Camps no tienen ningún inconveniente en abandonar las instalaciones públicas, mientras cuidan esmeradamente las instalaciones privadas”. Ha aseverado, además, que “tampoco ven inconveniente en dejar sin hospital la zona norte de la ciudad, que realmente necesita otro centro y más instalaciones sanitarias”, ha concluido.

  ResponElimina
 15. A l'anonim que ha publicat la noticia anterior. És molt interessant, pero deuries citar la font o possar el link d'on l'has treta.

  ResponElimina
 16. Juan Carlos ahir ho vaig passar molt bé ballant la teua cançó. Feia temps que no en divertia tant. Gracies a "aielonera" per penjar-la. I espere, al igual que tu, que aquest personatge ens deixe tranquils.

  ResponElimina
 17. ¿Tranquilos? No creo.

  ResponElimina
 18. Bona vesprada!

  He creat un blog per als joves d'Aielo però també per a gent mes major per a poder parlar sobre la politica d'Aielo.

  M'agradaria que llegireu la entrada i que comentareu donant la vostra opinió.

  la direccio es: http://jovesdaielo.blogspot.com/2011/06/penseu-ho.html

  Moltes gracies per la vostra atenció.

  ResponElimina
 19. Como la mayoría de vosotros, me ha encantado tanto el vídeo como la canción de J.Carlos, tengo los dos CD.de él, no solo porque me unen a él vínculos familiares, sino porque aprecio su música y su defensa de la lengua (máxime en estos tiempos que, al parecer, se la quiere menospreciar), me recuerda a "Al Tall" y tantos otros que lucharon, y aún siguen haciendolo, porque no se pierdan las señas de identidad de nuestra tierra. (no hace falta que os recuerde que yo sé hablar el valenciano -no lo bien que desearía- y leerlo sin dificultad; las circunstancias de mi infancia -como muchos sabeis- me impidieron desarrollarlo tan estupendamente como casi todos vosotros lo utilizais, por lo que siempre estaré agradecido, ya que leyendoos voy aprendiendo y creo que cada vez lo domino menjor (me falta el escribirlo, esto ya es más dificil para mi)

  En otro orden de cosas, tal como señala "Catarata" (siempre me encanta lo que dices, aunque sean intervenciones cortas), espero que el Sr. Pinter analice el resultado de las elecciones de una manera objetiva,(y no como sus 4 aduladores) verá que somos muchos los que no aprobamos ni sus formas ni su manera de actuar en política; espero que sabiendo -que lo sabe, pues no es tonto- que prácticamente medio pueblo no aprueba su conducta, en adelante y por el bien de él y de todos los aielenses tratará de ser una persona más correcta, educada y tolerante.

  Creo que se abre una nueva etapa y "todos" hemos de poner algo de nuestra parte. Y el primero en dar ejemplo debe ser la primera autoridad de Aielo, ó al menos eso creo yo.

  ResponElimina
 20. 14 anys donen per a molt, 24 anys donen per a fer amagar i desapareixer mil i una irregularitat
  24 anys que aielo a tingut una oposició a l'ajuntament sinsera callada, si algo no li agradava, ho dia justament, mai han publicat res als periodics mai han alçat cap rumor ni ni han dit cap mentira, mai han ascampat pel poble cap mentira. ARA l'oposició de l'ajuntament no calla de mentir ni vaix de l'aigua.
  AI qe el nostre senyor ens apille confesats...

  ResponElimina
 21. El video esta deputa mare ki son juanra i pinter? Pense ke no per que pinter valla soles i juanra no

  ResponElimina
 22. la oposicio del pp estaba callada pq els faltava capacitat per fer oposicio.

  ResponElimina
 23. I perquè no es governava fent irregularitats ni abusnt del poder.
  Per algo serà que la gent els revalidava cada 4 anys.
  Salut!

  ResponElimina
 24. En compte de voler que es callaren les veus, encara que siga baix l'aigua, seria millor que es molestaren en escoltar-les.

  ResponElimina
 25. en 24 anys de governs socialistes a Aielo, no s'ha airejat totes les desfestes i les coses mal fetes i tal vegada amagades pels ajuntaments de la dictadura, simple i sencillament, per mantindre la cordialitat i no crispar a la població, en 4 anys de govern del PP, l'alcalde sols s'ha dedicat a rebuscar i rebuscar per simple venjança.
  Que Deu ens pille confesats estos 4 anys.

  ResponElimina
 26. A l'anònim de les 20:52 hores, el recorde que estem en un sistema democràtic, i que l'ajuntament no és el "cortijo de l'alcalde" on pot fer i desfer el que li vinga en gana. La funció de l'oposició, com a representants del poble, a més de fer propostes, és la del control de la activitat de l'ajuntament.I en eixe control no s'ha de quedar mai callat, com vol el senyor alcalde.
  I jo el pregunte, tu com a ciutadà responsable no vols saber el que està fent-se en l'ajuntament?

  ResponElimina
 27. PROGRAMA DE FOMENT D’OCUPACIÓ DEL PARTIT POPULAR.
  Article del diari Informacion d’Alacant del dia 4/6/2011:
  “J.A.M ¬Puestos de trabajo en Inusa como «pagos de favor» a las personas influyentes a las que el empresario Enrique Ortiz quería agradar. Ésta es una de las contraprestaciones que habrían recibido, según los informes policiales de la operación Brugal, tanto el exalcalde de Alicante, Luis Díaz Alperi, como de su sucesora en el cargo, la alcaldesa Sonia Castedo. Inusa es la empresa que tiene adjudicado el servicio de limpieza urbana en el término de Alicante.

  El informe se centra en las gestiones que hizo Alperi para que una mujer entrara a formar parte de la plantilla de Inusa. En las instrucciones que da Ortiz a sus empleados para que la contraten es que se trata de «la ex del ex». El empresario exige que «tiene que ser ya. Mira los puestos que hay por ahí y que sea sobre 200.000 pelas (en alusión al sueldo)». El motivo del sueldo es para tratar de que gane lo que venía cobrando hasta la fecha y tiene que puede ser en un puesto de administrativo. Cuando su interlocutor le advierte de que no tiene ningún puesto y que para meterla tiene que despedir a alguien, Ortiz es rotundo: «Pues lo tienes que tirar»…”

  ResponElimina
 28. Atenció, si no ho parem, el programa de foment d'ocupació d'Aielo pot ser similar al d'Alacant.

  ResponElimina
 29. ¿El pleno del sabado es a mediodia? que no quiere el alcalde tener público o que?

  ResponElimina
 30. Jo si que anire, encara que siga a mig dia.
  Salut

  ResponElimina
 31. i jo també si fa picaeta

  ResponElimina
 32. SRES .Peperos en primer lugar vamos a poner las cosas en claro. Irlanda entro en una crisis enorme con su gobierno de derechas. Grecia entro en crisis con un gobierno de derechas, Por tugal entro en crisis con un gobierno de derechas EEUU entro en crisis con un gobierno de derechas BUSH y exporto su crisis a nivel mundial En nuestro pais el PP privatizando las riquezas del estado y creando la burbuja del ladrillo metio a nuestro pais en la situacion que estamos. La Merkel Sarkozy, y Cameron en Inglaterra todos derechistas como el inepto de Rajoy y su Amo Aznar consiguieron destruir en gran partida las leyes sociales que crearon los gobiernos de izquierdas y esto no se termino y sera mas grave si el PP entra a vender las riquezas del estado y a privatizar la sanidad. Desde 1929 todas las crisis llegaron de EEUU con gobiernos nefastos de derechas. No olvidemos que todas las derechas estan al servicio de financieras y multinacionales y sin control de estas, por lo ta&nto Europa con estos gobiernos llegaremos al nivel de miseria

  ResponElimina
 33. http://www.megaupload.com/?d=SMEVTTQV

  ResponElimina
 34. No descarteis la dimisión (forzada) de algún concejal que toma posesión estos próximos dias en favor de otro que no le toco salir por falta de votos.

  aieloner000 ha dit...
  Quieres decir que hay " favoritismos " dentro del PP?

  Bueno de todas maneras estaremos atentos a las noticias que se produzcan durante estos proximos dias o semanas.

  Muchas gracias por tu aportacion

  7 de juny de 2011 17:41

  ResponElimina
 35. fa el ple a ixa hora pa que no vaja ningu pues jo si que anire

  ResponElimina
 36. que a quina hora fa el ple, sr. Alcalde per a que ningu vaja? mes tranya que ningu puga anar si vosaltres trageu temps d´on no hia.sols penseu en coses roines, per part del alcalde i vosaltres sou mes roins que la tinya.quin mal pedre segiu tenin.

  ResponElimina
 37. Tens tota la rao tots els de dretes estan fent-ho molt mal i els socialistes de puta mare. Per aixo en aquest pais estem gilip... i la majoria voten al pp . No te jod..... Si els sociates estiguereu fent-ho tan be i els peperos tan mal , la gent no els votaria.

  ResponElimina
 38. Valencia suma más deuda que Castilla-La Mancha, Baleares, Asturias y Aragón juntas
  Los populares han cargado contra el lastre que los socialistas han dejado como herencia en Castilla-La Mancha, pero en otras autonomías, como la valenciana, la «mochila» de la deuda es todavía más pesada. El Ejecutivo de Camps, con 17.600 millones en préstamos a los bancos que habrá que devolver supera todo el endeudamiento sumado de las cuatro autonomías del PSOE hasta el 22-M, que ahora pasará a gobernar el PP: Castilla-La Mancha, Baleares, Asturias y Aragón.

  Todas ellas juntas alcanzan los 14.418 millones, de los que 5.819 corresponden a la comunidad dirigida hasta ahora el socialista José Maria Barreda. Otros 2.901 son atribuibles al Ejecutivo aragonés; 1.634, al Principado de Asturias; y los restantes 4.064 millones al Gobierno de Francesc Antich.

  A los 17.600 millones de deuda de la Generalitat, incluidas las empresas públicas que se consideran Administración pública, hay que añadir otros 3.068 millones de préstamos solicitados por las sociedad mercantiles que no computan a efectos del Banco de España. Eso sí, la deuda habrá que pagarla igual. En total, 20.668 millones de lastre financiero, sin contar intereses.

  ResponElimina
 39. la corrupció és igual que la paella com en valencià a cap lloc

  ResponElimina
 40. Després del poc èxit del blog "aielonoticies3", l'alcalde i els sumisos assalariats (tots sabem ja qui son), han decidit obrir un altre blog, per veure si piquem. El nou blog s'anomena "jovesdaielo". Després d'analitzar la presentació del seu blog, no tinc cap dubte. Una persona que diu:"el que provoca aquest conflicte és que la gent d'aielo es dividisca en dos sectors perque realment la politica ja no es cosa només dels partits sino ja ha pasat a les persones que no hi tenen res a veure".

  Com pot afirmar, què els ciutadans no tinguem res a veure en la politica?
  Qué és el que preten en aquesta afirmació?

  ResponElimina
 41. El mentiroso tiene dos males: que ni cree ni es creído

  ResponElimina
 42. Mmmmm, açó em sembla molt extrany¡9 de juny de 2011 a les 0:10

  Que ha pasat en este blog de joves d'Aielo?. Açó diu quan intentes entrar:

  El blog se ha eliminado.
  Lo sentimos, el blog de jovesdaielo.blogspot.com se ha eliminado. Esta dirección no está disponible para blogs nuevos.

  Aieloner000 havia fet comentaris ací que ha borrat. Per que? Que havia dit?

  Mmmmm, açó em sembla molt extrany.

  ResponElimina
 43. Scarlett ha dicho:

  Després del poc èxit del blog "aielonoticies3", l'alcalde i els sumisos assalariats (tots sabem ja qui son)

  ¿Quienes son? ¿puedes dar mas datos o alguna pista?

  ResponElimina
 44. el ple del dissabte es a les 8 de la vespra

  ResponElimina
 45. Camps está cagado, y estos inútiles de los que se ha rodeado no le van a servir de nada. Para Camps empieza el principio del fin. Y va pagar por todos sus pecados.

  ResponElimina
 46. La vergonya de ser Valencià, donar suport i protegir els corruptes, castigar el PSOE per l'atur, sense saber que l'atur en aquesta comunitat (el més alt d'Espanya) és culpa de Camps i el PP.No sé si som ignorants o ens falta coratge, aquest personatge anomenat Camps se'n riu del seu poble que li aplaudeix tot i ser un corrupte impulsiu. Sr.President Camps: "EL MEU MENYSPREU PER VOSTÈ NO TÉ LÍMITS"

  ResponElimina
 47. en esta 'crónica' (?) para no reconocer que el PP está convirtiendo a Valencia en una ciudad insegura con cargas policiales contra los que no les bailan el agua (un 40% de los ciudadanos a los que desprecian y quieren silenciar violentamente). Valencia ha dejado de ser un destino turístico seguro, es preferible viajar a Baleares, Galicia o Murcia que son también del PP, tienen buenas playas y no hay riesgo de que te aporreeen o te detengan.

  ResponElimina
 48. Que ha pasat en el blog joves d'aielo?9 de juny de 2011 a les 19:41

  Que ha pasat en el blog joves d'aielo?. Es una cosa molt rara la desaparició fulminant d'este blog.
  I es que no l'ha deixat abandonat com l'aielo 3 y 4, sinó que l'ha eliminat i ha eliminat fins els seus comentaris que va fer ací ahir de vesprada.
  Algú ha llegit estos comentaris?
  de que anaven?
  Era, com dia Scarlett, un nou intent pinteriste d'intoxicar i manipular amb un altre blog despres de matar el blog proPinteriste Aielo3?

  Qui crega tindre la resposta que conteste, i si ho lliges tu, Aieloner000, explican's la teua actitud.

  ResponElimina
 49. Simplement s'ha cansat de que alguna gent intente desprestigiar-li el blog i relacionar-lo amb Pinter i amb el PP quan no tenia res a veure quan l'unic que volia era un blog per a que els joves d'aielo s'expresaren com fan a aquest blog.

  ResponElimina
 50. Quan vaig llegir la presentació del blog de jovesdaielo, en vaig adonar que l'administrador el que pretenia era manipular la informació amb la finalitat de crear un estat d'opinió propici als seus fins. Aquesta actitud és propi d'una ment perversa.

  ResponElimina
 51. Al listo de la responsabilitat de les carregues policials dir-li que la policia nacional no la mana el pp , la mana el ministeri d´interior . Rubalcaba. Listo.

  ResponElimina
 52. ASÍ ES Y ASÍ LO HA DEMOSTRADO DURANTE SIETE LARGOS AÑOS… A ESTAS ALTURAS, NADIE CONOCE SI RAJOY TIENE ALGÚN PROYECTO. TENGAN MUCHO CUIDADO, SRES. EMPRESARIOS, QUE TIENE TODA LA PINTA DE QUE LO QUE SE VA A DAR ES UN SALTO AL VACÍO…. RAJOY EL VAGO, POR NO TENER, NO TIENE NI IDEAS. ES UN ESCLAVO DE CAMPS, AGUIRRE Y OTROS TANTOS…. Y AZNAR NO LE PERMITE QUE SAQUE LA PATITA DEL TIESTO.

  ResponElimina
 53. "Una ranxera jo vull poder-te dedicar , perquè sapigues segur que ja no em faràs més mal
  una ranxera cantant es la meua intenció perquè puga jo eixir d'esta presó"

  Esta cançó la va dedicar fa uns dies aielonera, i deia:
  En nom de totes les persones a les que ha pogut fer mal,i per a que en la nova legislatura deixe de fer-ne.
  Jo pense que per desgracia aquest personatge no pot deixar de fer mal ja que és una característica innata d'ell. No ens deixarà tranquils. ULL!

  ResponElimina
 54. El TSJCV condena al Consell a publicar los contratos con Gürtel
  El tribunal considera inconstitucional que el Consell no facilite a la oposición información de los contratos públicos con cualquier empresa vinculada a la trama
  15:24

  Guía para no perderse en el laberinto de Camps
  Gürtel de la A a la Z | Claves del caso | CronologíaL.C.S., VALENCIA El Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana condena al Consell a facilitar la información sobre contratos públicos entre la Generalitat y determinadas empresas, solicitado por el grupo parlamentario Coalició Compromís en relación con el caso Gürtel. El alto tribunal considera que es "contrario a la Constitución" que el Consell se negara a facilitar esta información a la oposición en las Corts, alegando que se trataban de contratos vinculados a una investigación judicial (la rama madrileña del caso Gürtel investigada por el TSJ de Madrid) en aquel momento bajo secreto de sumario.

  La respuesta ahora impugnada por el TSJCV que el Consell presidido por Francisco Camps contestó a la oposición, negaba el acceso a esta información alegando que estaban siendo objeto de "diligencias de investigación por parte del Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad de Madrid, que ha declarado e secreto del sumario". El Consell argulló entonces que "por mandado legal, no es posible dar información al respecto".

  El alto tribunal valenciano considera que "el secreto sumarial afectaría tan sólo si la petición de información lo fuera de documentos que forman parte del propio sumario y sólo de él" y que esta negativa supone una "vulneración constitucional", por lo que insta al Gobierno valenciano a facilitar dicha información al grupo Compromís.

  La oposición realizó 1.508 peticiones de documentación al conseller de Economía, Gerardo Camps, sobre contratos menores llevados a cabo entre las distintas Consellerías y las empresas relacionadas con la trama Gürtel entre los años 2003 y 2008. Concretamente, la oposición solicitó "el listado comprensivo de todos los contratos menores realizados" detallando "el número de expedientes, objeto de la adjudicación, cuantía y forma de pago".

  ResponElimina
 55. Anonim de dalt, gràcies per la informació. Pots posar la font?

  ResponElimina
 56. Indignat d'Aielo10 de juny de 2011 a les 20:55

  Voldria des d'ací fer-li arribar esta proposta a als regidors dels dos partits que faran el Ple de demà:

  QUE ES DEMANE LA GRAVACIÓ I POSTERIOR EMISSIÓ DELS PLENS PER INTERNET.

  Seria una manera de començar en bon peu el mandat de 4 anys que te la nova corporació per davant.

  Un poble informat, és un poble més lliure.

  Un polític transparent és garantia d'honradesa i la informació és la medicina contra la corrupció.

  ResponElimina
 57. Es poden gravar i passar-los al del blog .
  Això seria llibertat d'expressió o també es perseguiria?
  Hi ha que exigir més transparència!
  Si els politics volen estar prop de la gent del poble crec que seria una bona decissió que optaren per retransmitir-los per internet.
  Això hui en dia és pot fer, i és barat,no costa res al ciutada.

  ResponElimina
 58. Informe Sindicatura de Comptes:
  http://www.sindicom.gva.es/web/wdweb.nsf/titulares/23_12_2010_2558643

  La Sindicatura evidencia la situación de quiebra técnica en que se encuentra la Generalitat
  http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2010/12/24/sindicatura-evidencia-situacion-quiebra-tecnica-encuentra-generalitat/768410.html

  El pasivo real, incluidos los gastos no declarados en el balance, superaba el activo al cierre de 2009 por primera en su historia – El auditor corrige al Consell y eleva en 3.025 millones la hipoteca de gasto desviado al futuro, hasta alcanzar los 35.126 millones
  El agujero de la Sanidad se amplía hasta los 2.500 millones
  La contratación cae un 72% en dos años y el síndic cuestiona el 60% de expedientes
  Gerardo Camps se enfrenta a la Sindicatura por reclamar un plan de reequilibrio
  La oposición habla de fracaso en la gestión y gasto desorbitado
  El Consell solo invirtió el 20% de los fondos del plan estrella contra la crisis
  La agencia Fitch recomienda al Consell que suba impuestos para cumplir con el déficit
  El Síndic denuncia irregularidades en un modificado de obras de 35,6 millones en el Ágora
  Ordena a RTVV que deje de hacer contratos indefinidos dada su penuria económica

  ResponElimina
 59. El PP que tanto ha criticado a Zapatero por no haber reconocido que estábamos en crisis, no sólo no habla nunca del preocupante estado de las cuentas de la Com. Valenciana, sino que insiste en que "la Comunidad Valenciana será la primera en salir de la crisis".
  Además de ser una falta de respeto a la ciudadanía, evidencia que no hay un plan firme y serio para salir de esta situación.
  Pero no sólo baja la inversión pública, sino la partida destinada a pagar intereses sube.
  El Consell entierra los planes de reducir más empresas y altos cargos pero mete la tijera en el sector público.
  Zarpazo a las obras, la cultura y la solidaridad.
  Los presupuestos del Consell para 2011 no sirven para crear empleo, con medio millón de parados, Camps prevé crear solamente 5.400 puestos netos.
  Empresas y fundaciones en apuros:
  Lujo para la Formula 1 en Valencia, fiestas VIP a 6.900 euros la mesa:
  Glamour al galope en Valencia, La infanta Elena, Cayetano Martínez de Irujo y la hija de Carolina de Mónaco compiten:
  La ruina de los "Megayates". Durante el 'boom' Valencia construyó 311 plazas para albergar barcos de lujo y no hay ni 20 ocupadas:
  El Consell utilizará los mil millones de Bancaja y la CAM para tapar otras deudas. La Generalitat afronta en noviembre vencimientos de bonos y obligaciones por valor de 850 millones
  consell-utilizara-mil-millones-bancaja-cam-tapar-deudas/752222.html

  Los bancos penalizan con subidas de interés los impagos de la deuda de las empresas del Consell. El riesgo acumulado por los avales de la Generalitat a sus mercantiles para que se endeuden se sitúa en 5.071 millones
  bancos-penalizan-subidas-interes-impagos-deuda-empresas-consell.
  Evolución de la deuda en todas las Comunidades Autónomas desde 1995:

  ResponElimina
 60. El TSJCV no es el que dicto la sentencia firme en las ilegalidades cometidas en el caso serratella?

  ResponElimina
 61. A l'anonim 9 de juny de les 22:52
  Mira si el blog de joves de aielo era d'una ment perversa que mes de 10 persones l'han felicitat per les caracteristiques del blog que nomes va durar 4 dies perque es va cansar de que fora perseguit per certa gent.
  L'administrador proposava temes per a que la gent opinara lliurement ja foren d'idees de dretes o d'esquerres. Pero la gent d'aielo tendeix a inventar-se o transformar les realitats.
  Bé es sabut que al poble d'aielo quan a una persona l'operen de l'apendix, quan ho sap l'ultima persona del poble, la persona operada ja esta en el cementiri jaja
  Aixi que cadascú es lliure de pensar.

  ResponElimina
 62. Prou de victimisme, que açi no es persegueix a ningú, ni ningú s'inventa res. El únic que volem és que no ens manipulen. Ja està bé. Prou de maldat.

  ResponElimina
 63. Crítica constructiva11 de juny de 2011 a les 13:52

  Me parece muy susceptible el del blog de joves d'Aielo. Si Aielonera hubiera hecho lo mismo ahora no tendríamos blog.

  Un sitio accesible a todos bajo el anonimato, por muy apolítico que sea, sera acusado por extremistas de ambos bandos de trabajar para el enemigo. Es ley de vida.

  Yo no me hubiera rajao a la primera, como ha hecho el amigo Aieloner000. Si tengo clara mi imparcialidad, a mi que¡, que digan lo que quieran, yo a la mia y con el tiempo cada uno queda en el lugar que se merece.

  Así que desde aquí animo al amigo aieloner000 a que reactive el blog, pq andamos necesitados de propuestas renovadoras en el panorama bloguero local.

  ResponElimina
 64. creo que los socialista han sacado tantos votos con el caso serretella, que pasa que ya no se habla de la serretella y compañía que no pos conviene que se sepa nada o tenéis miedo que se descubran mas cosas que el pueblo de aielo no sabe?

  ResponElimina
 65. Aieloner000,creo que deberías volver a reactivar el blog, porque es bueno que haya debate entre los vecinos del pueblo, que se sepa todo, pero todo todo,desde el ayuntamiento,colegio,tiendas,viviendas y demás es algo imprescindible en el pueblo el debate y el día a día. volved por favor

  ResponElimina
 66. Esta tarde a la hora del pleno te dabas una vuelta por aielo, y veias un pueblo normal gente en las terrazas del ensanche,gente paseando por la avenida de las palmeras,un monton de gente viendo las 24 horas de futbol sala y una minoria del pueblo estaria en el primer pleno de esta legislatura.No creeis que sois pocos los que os gusta crispar el ambiente del pueblo,que si se televisen los plenos que si esto que si lo otro,a la gente del pueblo en su inmensa mayoria no les inporta tanto el tema de la politica,es mas cada vez pasa mas del tema,creo que deveriais de dejar de crispar el ambiente con tantas tonterias y aportar mas a la tranquilidad del pueblo porque al final sois cuatro los que armais el ruido tanto de un lado como del otro.El pueblo es el que decide y asi lo que conseguireis es que el pueblo que al final resulta ser inteligente acabe ignorandoos.Los plenos se hacen a puertas abiertas y el que quiere es libre para entrar.

  ResponElimina
 67. Als socialistes vos va pareixer be que es fera la expo en sevilla,les olimpiades en barcelona,les olimpiades d´hivern en jaca,volieu que es feren unes altres olimpiades en madrid,que es fasa motociclisme en jerez,formula 1 en montmelo i asi en valencia jugarem al raspall,tocarem la xirimita i ballarem les danses.Imagineuvos el cuadro joan bravo tocant la xirimita i maria xapi ballant les danses.

  ResponElimina
 68. Al de la 1:42, si tant passa la gent del poble de la política, i tú pareix que tambè, en podries explicar com saps que es va demanar que es televisen els plens, i per què et preocupa tant?.

  ResponElimina
 69. A MI NO EN PREOCUPA PERO LO DE LA TELE ESTEU DIGUENTO VOSATROS,JO NO VAIG ESTAR EN EL PLENO I ES DIFICIL QUE PERGUA EL TEMPS EN EIXES COSES.

  ResponElimina
 70. Anònim de les 1:42,
  Cal no confondre el que la gent trie anar a passejar o acudir a un Ple, amb el interès d’eixa gent per la política, crec que es tracta més de decisions de com utilitzar el temps lleure. Per mi, un indicador important per a mesurar el interès en la política de la gent és el percentatge de participació en les eleccions del 22 M, que va ser de 90,74%. O també, el moviment 15 M.
  Per altre costat, no entenc l’associació que fas entre crear crispació i acudir a un Ple o demanar que es televisen.
  Con tu ven dius, el Ple es fa a portes obertes i el que vol pot acudir lliurement (no conec a ningú que no estiguera d’acord amb aquesta afirmació), però si conec a molta gent que no pot anar i els interessaria veure’ls. No trobe cap estupidesa en donar més accessibilitat a la vida pública, amb una mesura tan poc costosa (en altres poblacions es fa).

  ResponElimina
 71. A l'anònim 11juny18:08
  Que quieres decir con “que se sepa todo”? Te refieres a que se haga un gran despliegue e inversión en mecanismos de vigilancia. No comprendo que intenciones tienes para albergar tanto saber. Pero si quieres saber todo , todo matriculas abiertas en septiembre en escuelas, institutos, universidades,... y un montón de libros en una gran biblioteca. Animate , lee, y cuando lo sepas todo ,todo, todo, vienes y nos lo cuentas.

  ResponElimina
 72. En el ple de constitucio del nou ajuntament, va estar mol concurrit de persones, pero el alcalde va oubrir les portes de d´arrere a les 6 de la vesprada per a que entraren tots els del Pp i s´ompliira el salo , i despres va oubrir a les 7 les portes de davant.
  Tenien por que el psoe omplira el salo i no li aplaudiren.
  Per cert el discur de pinter , va ser de pena, pena, pena, pareix mentira que siga licenciat en dret o no se que mes, No te expresió de paraules, i meny idees que explicar , vaja alcalde que ens ha tocant tindre, vergonya en dona.

  ResponElimina
 73. Ya que no esta grabado poned aqui los discursos que dieron aunque sea un resumen, gracias.

  ResponElimina
 74. Tampoc va tindre el detall de guardar un lloc per als regidors que deixaven l'ajuntament.Però,tot hi ha que dir-ho, va donar a tots els ex-regidors un pin de l'escut d'aielo.L'acte va discurrir amb normalitat i al finalitzar és va convidar al pati a un refrigeri.Molt entretingut per poder-se quedar la gent conversant amigablement.

  ResponElimina
 75. Un pin? yo també tinc un pin y el regalaben fa mes de 8 anys en companyia d'una pegatina d'aielo la pegatina també la va regalar?

  ResponElimina
 76. Es curios que en la enquesta referent a la emisió dels plens per internet hi haja un 20% (2 votants de 10)que diuen que no volen.

  M'agradaria que explicaren els motius per els que s'oposen a esta mesura.

  ResponElimina
 77. http://antimperialista.blogia.com/2011/052101-los-vinculos-de-enrique-dans-promotor-del-movimiento-15m-con-la-oligarquia-finan.php

  ResponElimina
 78. La gent d'Aielo, al meu entendre, dona més mostres de bona convivència i respecte mutuo, (encara que siguen de diferents partits) del que es dona en els plens.
  Deuria prendre's eixemple dels veins i promoure des de les institucions el bon ambient i no fomentar la crispació.
  Per això també pense que seria bo retransmitir-los.

  ResponElimina
 79. Estoy con los que solicitan mayor transparencia y la retransmisión de los plenos. A mi me gustaria saber, ya que no pude ir, si la oposición hizo alguna propuesta al respecto el sábado.

  Es partidario nuestro alcalde de esta retransmisión pública de los plenos?

  Creo que ya es hora de que los partidos se posicionen sobre esta demanda del pueblo.

  ResponElimina
 80. jo vaig estar en el ple de constitucio i sols pu dir q els socialistes començaren a acudir a les 8 menys pocs minuts, i x una altra banda tambe dir la falta d respete del socialistes d les xarradetes i risetes per les parts de fora de la sala

  ResponElimina
 81. La risa es sana,una persona es riu quan està contenta,i els socialistes es veien contents.
  Ara que em costa entendre que els del pp no estigueren tan contents quan han guanyat les eleccions.Es posible que pensaren traure més bons resultats.Tampoc els senta molt be veure'ls contents i per això s'esforcen en fer-los la vida imposible?
  En quant a les "xarradetes i risetes" que comentes sona a insinuacions,... i de calumnies i insinuacions ja n'hem tingut prou.Es deuria concretar quan es fan comentaris d'este tipus.
  També vaig estar al ple i vaig sentir a Juanra Espi demanar la retransmisió dels plens.O va dir publicament,fort i clar.L'alcalde no va comentaar res al respecte.

  ResponElimina
 82. però el personatge aquest que tenim d'alcalde, ja li ha contestat a en Juanra per retransmetre els plens per televisió? o NO!!!! A sobre de mentider, manipulador, "covard "

  ResponElimina
 83. Algú en coneiximents jurídics podria informar que pasaria si jo anara en una càmera oculta i filmara el Plé (un acte PUBLIC) i després ho penjara en youtube?

  Podrien acusar-me de algo? o multar-me?

  ResponElimina
 84. "Una sonrisa significa mucho. Enriquece a quien la recibe; sin empobrecer a quien la ofrece. Dura un segundo pero su recuerdo, a veces, nunca se borra".

  ResponElimina
 85. Jo no entenc molt d'abogats, pero si grabes el ple sense el seu consentiment, ojito !

  Perque en lo recorós que es i l'afició que te a tirar d'abogats, este tio tels solta darrere i el claven un paquet que t'enrecordes tota la vida.

  Ara tu fas lo que vullgues.

  ResponElimina
 86. Un golazo de Garzón que puede ser decisivo
  | 13/junio/2011
  * * * ½ 15 votos
  Primer gran batacazo del Partido Popular y de sus adyacentes ultramontanos tras el paseo triunfal del 22-M. Baltasar Garzón le ha metido un golazo imparable, por la escuadra, a la derechona judicial y mediática. Los jueces del Tribunal Supremo que el juez Garzón recusó por falta de imparcialidad en su procesamiento han sido recusados oficialmente por los organismos pertinentes del mencionado Tribunal.
  Se abre, pues, el camino que se ha mantenido cerrado a cal y canto por los herederos sociológicos y políticos del Caudillo. Ese camino puede conducir a la investigación de los crímenes cometidos por el general Franco, un dictador cruel, por mucho que se empeñen tanto los palmeros del nacionalcatolicismo como los nostálgicos del régimen totalitario –que vienen a ser lo mismo- en mentir deliberadamente.

  Fieles militantes del PP
  Los jueces recusados –salvo Joaquín Jiménez- más que jueces dan la impresión de ser activos e incluso fieles militantes del PP y, en general, partidarios de la derecha extrema. El que más cercano está ideológicamente de la ultraderecha es Adolfo Prego. En el denominado manifiesto por la verdad histórica –réplica conservadora de la Ley de la Memoria Histórica- Prego estampó su firma junto a las de César Vidal, Federico Jiménez Losantos o Pío Moa. Las intervenciones públicas de Prego, de sesgo ultramontano, son fáciles de encontrar. En una de ellas alababa el Alzamiento franquista. O sea, el golpe de Estado militar iniciado el 17/18 de julio del años 1936.

  Trama fáctica conservadora
  Los jueces Francisco Monterde y Juan Ramón Verdugo pertenecen a la APM y fueron propuestos para sus cargos por dirigentes populares. Monterde tiene vínculos con el Opus Dei. Todo esto no es ni casual ni gratuito. El PP –a través de Federico Trillo, experto en estos asuntos tan delicados como importantes- se ha esmerado siempre por controlar al máximo los diversos movimientos judiciales, tratando así de mantener una trama fáctica conservadora de enorme influencia y que obviamente procura beneficiar a la derecha.


  Tres delitos simultáneos
  La ofensiva contra Garzón fue una operación perfectamente desarrollada con el fin de liquidar profesionalmente al juez más famoso de España y de medio mundo. De pronto Garzón fue culpado de tres delitos de forma simultánea desde el Tribunal Supremo. Participaron en el asalto contra Garzón, a cuenta de los crímenes de Franco, el supuesto sindicato Manos Limpias –que trabaja habitualmente al servicio del PP- y la Falange. Las otras dos causas presentaban a Garzón como un corrupto y como un tramposo a la hora de instruir el sumario de la Gürtel.

  Los resistentes
  El PP necesitaba con urgencia un balón de oxígeno porque corría el riesgo de ahogarse por el caso Gürtel. Apuntaron y dispararon contra Garzón. De momento ha ido salvando la papeleta hasta el extremo de que en Valencia Francisco Camps y Esteban González Pons se jactan de haber resistido frente las andanadas del Gobierno. Incluso hablan ya, delirando, de “los resistentes y héroes democráticos en la Comunidad Valenciana aguantando un Gobierno imposible, absurdo, extraño y antiespañol”.

  Sinvergüencería dialéctica
  Pero en medio de tanta sinvergüencería dialéctica, Garzón les ha metido un gol que puede ser decisivo. ¡Ojo! Los muertos que vos matáis, gozan de buena salud. Y es que a pesar de la Brunete Mediática -que arremeterá de nuevo contra Garzón con la saña y el odio acostumbrados, Garzón es mucho Garzón.

  Enric Sopena es director de ELPLURAL.COM

  ResponElimina
 87. Pensando en ti, centrados en ti...... este era el eslogan del PP. Querian decir, os vamos a endeudar más, os vamos a robar más, sois unos palurdos, y solamente os mereceis un "govern valencia", que encima esteis agradecidos...... Centrados en ti....... me encanta. Ojala la ruina a la que nos arrastra la marea azul, sea tan devastadora que nos obligue a empezar de nuevo. Centrados en ti........

  ResponElimina
 88. DESPUES DE LLEGIR ESTOS COMENTARIS LO DE LA CRISPACIO DE POBLE NO SE SAP QUI LA COMENSA,JA SAU MENJAT EL SOPAR I HEU TIRAT ELS COHETS QUE TENIEU PREPARATS EN ELS CANIVALS?.

  ResponElimina
 89. Al que vol anar en la camara oculta jo desde ací li done el meu suport i l'anime a que tire endavant. Moral i eticament t'asistis tota la rao pues estaries grabant un acte públic i no privat.
  Ademés tindria que anar a un jutge que li autoritzara a buscar la IP( o DNI del ordenador) i el jutge no crec que li done la raó per no ser una gravació que afecte a la vida privada.

  De tota manera jo no soc advocat, caldria que algun entés en lleis diguera algo.

  ResponElimina
 90. Ninet: "Ripoll no se va porque le ha dicho a Camps 'Si yo dimito por estar imputado, tú también'"
  La portavoz adjunta de Les Corts emplaza a Rajoy a que aclare “si va o no a tutelar el proceso de elección del presidente de la Diputación de Alicante”
  La portavoz adjunta de Les Corts, Carmen Ninet, ha indicado esta mañana que “José Joaquín Ripoll no se va porque le ha dicho a Francisco Camps ‘si yo dimito por estar imputado, tú también’”. Así se ha referido la responsable socialista después de conocer “las luchas cainitas” que está viviendo el PPCV en la provincia de Alicante entre Camps y Ripoll por “el reparto del pastel”.

  “La corrupción es la seña de identidad de un PPCV que tiene en Les Corts a 11 diputados imputados en casos de corrupción, una situación vergonzosa que la democracia no se merece, y mucho menos los valencianos y valencianas”, ha subrayado.

  Ninet ha emplazado al presidente nacional del PP, Mariano Rajoy a que aclare cuanto antes “si va o no a tutelar el proceso de elección del presidente de la Diputación de Alicante”. “La lucha fraticida entre campistas y ripollistas es tan evidente que hasta la alcaldesa de Alicante, Sonia Castedo, ha amenazado a Ripoll con dejarle sin sueldo”, ha aseverado.

  La diputada socialista ha descrito la situación del PPCV en Alicante “como una herida abierta para Camps que no es capaz de cerrar. Su partido se desangra por la provincia alicantina donde la lucha entre clanes está desmembrando a un partido que trata de salir de la enésima crisis interna por las ansias de poder”.

  Ninet ha sentenciado que “la pelea entre Ripoll y Camps evidencia las diferencias internas que conviven en un PPCV que está demostrando estar más preocupado de sus problemas y de sus líos con la Justicia que de trabajar por solucionar lo que de verdad preocupa a los cinco millones de valencianos y valencianas, que no es otra cosa que la salida a la crisis y la creación de empleo”.

  ResponElimina
 91. Es que ara demaneu els plens per televisio no heu vau fer cuan tenieu el poder, aixina que ara no armeu tan de jaleo si Pinter no vol que es televisen.Si algu vol vorelos que vaja cuan es fasen a l'ajuntament que te les portes obertes.

  ResponElimina
 92. Ke la tele es gratis si el alcalde le vera pegat per televisarlos la vereu criticat i de totes formes tame

  ResponElimina
 93. Moreno: "Si conociéramos la verdad sobre las cuentas del Consell, los números serían todavía más negativos"
  La diputada lamenta que la Comunitat Valenciana “esté a la cola por ser el Gobierno que menos paga de todo el país”
  La diputada de Les Corts Valencianes Cristina Moreno ha denunciado que “si conociéramos la verdad sobre las cuentas del Consell, los números serían todavía más negativos”. Así se ha referido la responsable socialista después de que se hayan hecho públicos hoy los datos que ha facilitado el Gobierno de Camps al Ministerio de Economía y que sitúan “en la cola de España al Consell por ser el que menos paga de todo el país”.

  La responsable socialista ha denunciado que el Consell de Camps “sólo ha abonado el 69% de los gastos corrientes del ejercicio del año pasado”. “Lo que demuestra una vez más lo que los Socialistas Valencianos hemos venido denunciando desde hace muchos meses, Camps es incapaz de generar liquidez a un Gobierno que ahoga a proveedores y es incapaz de pagar sus deudas”.

  “Es sonrojante que estemos por detrás en transferencias corrientes de todas las autonomías, sólo tienen peores datos que nosotros País Vasco y La Rioja”, ha aseverado Moreno. “En todos los capítulos de gasto público la Generalitat se sitúa en los últimos vagones de cola de toda España”, ha reiterado la diputada socialista.

  Una televisión pública en KO
  Moreno ha indicado que a “estos datos negativos tenemos que añadir la política de Camps con la televisión pública valenciana, en KO técnico. Ha endeudado a cada valenciano con 248 euros para pagar una televisión propagandística y mentirosa que prácticamente el 95% de la población no quiere ver y que ya sólo cosecha un 5,6% de audiencia”. La responsable socialista ha lamentado que “la incapacidad de Camps y su gobierno para gestionar los recursos públicos hayan provocado una deuda del ente Radio Televisión Valenciana de más de 1.200 millones de euros a cambio de un modelo de televisión manipulativo y tendencioso”.

  La secretaria de Economía de los Socialistas Valencianos ha lamentado que “cada uno de los cinco millones de valencianos y valencianas arrastremos una deuda de casi 250 euros por una televisión que supera con creces los límites de manipulación saludables para un demócrata que cree en la libertad de expresión” y ha recalcado que “ésa es la cantidad que debe pagar cada ciudadano de la Comunitat Valenciana para saldar la deuda del ente público RTVV”, cuya televisión, según ha indicado, “está al servicio del PPCV”.

  “Deuda y más deuda es lo que Camps sabe gestionar tanto en la Generalitat como en los entes públicos”, ha criticado apostillando que esos pagos pendientes “no se han generado por buscar el beneficio de los valencianos y valencianas, puesto que, como hemos comprobado con las audiencias de Canal 9, apenas un 5% de la población ve la televisión que pagan los 5 millones de ciudadanos y ciudadanas de la Comunitat con sus impuestos”.

  ResponElimina
 94. Quina por te l´alcalde en televisar els plens, sera per que no te un bon comportament en els regidors i menys en l´oposició.
  Pinter estem en democracia , la dictadura fa mols anys que s´ha acabat, ensenyat le lliço, tan preparar que estas en comparacio al candidat de l´oposició i no saps ni fer un discurs de investidura un poc coherent.

  ResponElimina
 95. per a q fer algun comentari si asi sou cuasi tots igual, sou mes repetitius q la botifarra per la nit!!!

  ResponElimina
 96. Desde el televisor, viendo entrar a les Corts a los profesionales imputados políticos, no hacemos nada; los corruptos son los maestros del cinismo y, también, aquéllos que niegan este movimiento legítimo.

  No hay otra manera de que esto cambie, sólo saliendo a la calle, que los profesionales políticos sientan la multitud enfadada, desesperanzada. Esto quizá, no tengo mucha fe en los indolentes políticos, digo quizá, les haga sentir miedo y, no digo vergüenza, porque no la tienen. Democracia Real, Ya.

  ResponElimina
 97. però el personatge est del Pinter, que farà televisada els plens, o té por? dic Jo que els seus cinc submisos i lacais tindran alguna cosa a dir o estan muts com la legislatura anterior, vagi colla, aquests que estan per omplir les llistes?

  ResponElimina
 98. per açí ja no s'escolta ni el solar de cristina, ni el cas serratella, ni la patada que es vareu endur un tal dia 22 de diumenge de glòria, ai senyor, si els coches de bravo parlaren, i la barbeta de paco martí escoltara, el poble crec que seguiria recolsant un bigot que mana un bigot que rep el nom d'alcalde amb totes les lletres.

  ResponElimina
 99. un bigoti i una calba que si li afegim unes ulleres de sol negres, a qui se li sembla? fes la prova i et sorprendràs de la semblança amb un dictador tirà que els espanyols vam haver d'aguantar durant quaranta anys

  ResponElimina
 100. resignacion habeis perdido y esto os llevara a ¡¡¡¡¡CUATRO AÑOS MAS!!!!!en sequia.............

  ResponElimina
 101. sou com cagallò per sequia , ni folleu ni dixeu follar collons, xe ara mana pinter ja esta be de mentir i crispar, ho vau fer mal molt mal i ja està collo calleu , que sou un tall de mentirosos i de farsants

  ResponElimina