dimarts, 20 de setembre del 2011

Despres de la ranxera ens torna a deleitar!

Juan Carlos , un aieloner que canta al seu poble.
Felicitacions!

Un poble el fem tots.

43 comentaris:

  1. Mi mas sentida enhorabuena a Juan Carlos, una canción preciosa, la canción mas que preciosa es que se me han puesto los pelos de gallina, creo que se merece un agradecimiento en nombre de todos los habitantes de Aielo…
    GRACIAS!!!

    ResponElimina
  2. No sabia que los pelos pueden panerse de gallina, mas bien sera la piel.

    jajajajaja

    ResponElimina
  3. Rigueuse i burleuse que lo que esta klar es q us em pasat en el contador i aixo es lo q vos fot

    ResponElimina
  4. el informador esta que sen ix ja que es l'unic que conta coses verdaderes e importants no com açó de estos aielo noticies que només critiquen als del PP

    ResponElimina
  5. Algú sap que està passant en l'allumenat del poble?

    ResponElimina
  6. Quina novetat més gran!

    Esta cançó t'ha arrivat en un poc en retràs. Per a la teua informació et dic que el disc amb esta cançó (Guarde al meu cor...) va ser presentat a la biblioteca municipal al mes d'abril d'enguany.
    Encara que per a tu mes val que haja segut tart que mai.
    Això de fer la pilota si que ho portes al dia.

    ResponElimina
  7. El problema del allumenat del poble,no es altre que el de intentar estalviar un poc, perque estem en epoca de retallades,hiha que tindre les faroles i cuan vinguen les vaques gordes ja les enxufarem totes,de moment en la mitat es puguem apanyar i si no agarrem el fanalet que tambe fa bonic.

    ResponElimina
  8. Pel mati, a les set els llums del poble apagades (i no sols la meitat). A les uit de la vesprada enceses.
    A banda d'estalviar, algú a pensat, que pot ocurrir al que anem en cotxe i no vejem als peatons que creuen els carrers?

    ResponElimina
  9. estalviar o no es paga la llum?

    ResponElimina
  10. Al de les 9:45 li dic que si ell també vol estalviar amb els llums del cotxe.
    Crec que pots tindre un problema amb la visió, deuries anar al oftalmòleg.

    ResponElimina
  11. si no es pagara la llum suponc estariem a fosques

    ResponElimina
  12. Al de les 10:54, no deus de conduir per el comentari que has fet. Per què no fas la prova un mati, clar, tu com a vianant, i ja ens dius alguna cosa des de l'hospital (si té wifi gratis).
    Salut

    ResponElimina
  13. Sobre l’estalvi, i que els ciudatans tinguem més diners en la butxaca. L’alcaldessa de València (del PP) vol congelar els impostos i pujar les tasses (aplicar l’increment del IPC un 2% o 2,9%).
    Els impostos que paguem depenen de la capacitat de cada persona i/o família, les tasses no. Aquestes son per a tots igual. Si ens pugen per exemple, la tassa del fem, dona igual si jo tinc 1000€, 500€ o 300€, pague el mateix, que aquell que té 10000€.
    A qui beneficia açò? Jo crec que als que més tenen.

    ResponElimina
  14. En ves d´estalviar en el enllumenat del poble , que no em pareix malament , caldria que pensareu tambe retallar en tanta merda d´orquestres , botellons , festetes , etc. etc.

    ResponElimina
  15. Te tota la rao el que fa el comentari d´encendre les llums dels cotxes. I pel que fa als vianants que es compren un farolet o una llinterneta xicoteta per a poder caminar per el carrer. O tal vegada lo millor siga quedar-se a casa i aixi estalviem molt mes.

    ResponElimina
  16. soc un familiar duna festera de enguany i tots els diners sels gasten elles l'enjuntamen no paga res
    nomes les contrata i aixo es una ajuda que es molt bo

    ResponElimina
  17. ara resulta que les orquestres : Montecarlo etc. etc. les paguen les festeres. Aixo no teu creus ni tu. Tots els pobles per motiu de la crisis han retallat presupost en les festes , orquestres i demes. Menys Aielo que cada any va a mes . Mes gasto i mes endeutament. I despres quan s´acaben les festes, tots a fosques.

    ResponElimina
  18. jo no e dit aixo
    e dit que les festeres les (xiquetes) es paguen elles els seus gastos no que elles paguen les orquestes
    l'anjuntamen no els paga res
    aixina ke aneu callan qe es temps de ahorrar llum ja que el vostre amic ZP nomes fa que pujarla
    AAAYYYY ZP lo que mos as portat

    ResponElimina
  19. He llegit a la premsa que ara el PP ens demana paciència. La Cospedal diu que eixirem de la crisi amb ells, però que farà falta “un temps prudencial” ja que aplicaran reformes sense “deixar passar un dia” però els efectes no seran immediats.

    Però anem a veure Mariloli, no teníeu vosaltres la solució a tot? No ens vareu dir que amb les eleccions anticipades es solucionaria l’assumpte? No parlàveu que amb la desaparició de Zapatero anàvem a tornar a nadar en l’abundància? que anàveu a crear més de tres milions de lloc de feina?.

    Val Mariloli, missatge rebut, que no teniu ni idea de com traure’ns de la crisi, que heu descobert que la crisis no la va provocar Zapatero sinó les males pràctiques dels mercats prevenients de la des-regularització.

    Ara que esteu convençuts que aneu a governar, demaneu de sobte calma social durant un període indefinit al que nomeneu “prudencial”, i sabeu que, significa el temps que coste a Europa i USA eixir de la crisi, perquè Espanya necessita eixa recuperació que l’arrastrarà a ella també.

    Mentre, l’únic que anem a conèixer del PP son mesures, que les CCAA i Ajuntaments que governen ja estan aplicant i, esperar.

    ResponElimina
  20. Efectivament ja es temps de ahorrar amb la llum i amb altres moltes coses. Per aixo no entenc que este tio es gaste tants diners amb orquestetes i tonteries i tots a fer- li el cul gros. I damunt aixo vos pareix be.

    ResponElimina
  21. Aquest alcalde o comença reduint gastos inutils dels regidors del PP o ens portarà més prompte que tard a la ruina de l'Ajuntament. El despilfarro és brutal.

    ResponElimina
  22. picaetes dinarets convidats telefono ..... i altres gastos mes innecesaris

    ResponElimina
  23. Ademès de eixos gastos que diu el comentari de dalt, crear llocs de treball per amiguets o gent que anava en la seva llista i no ve eixir de regidor.

    ResponElimina
  24. al comentari de les 23:53 as pensat lo que mos costa als aieloners el dichosos puestos fixes dels socialistes que estan de per vida en el ajuntament?

    ResponElimina
  25. ara uas dit!!
    que abans entraves i encara continua avent gent socialista
    i ara ja comensa a estar mes compensat pero abans eren tots socialistes i lo que ahi pasava ahi es quedava!!

    ResponElimina
  26. Teniu tota la rao . A les proximes eleccions no deurien guanyar ni el psoe ni el pp . Tendria que presentar-se altre partit per aixi poder enxufar tambe a gent nova . yo entxufe , tu entxufes, ell entxufa , ..............

    ResponElimina
  27. un consellet per al nostre Alcalde . Per al nou d´octubre podriem estalviar . Deixat d´entrepans i demes fanfarries que en temps de crisis tots tenim que apretar les dents i estalviar. I quan dic tots vull dir tots.

    ResponElimina
  28. L'ajuntament ha enviat un missatge de text al mòbil on diu:"medidas de reducción gasto público:previsión reducción 35% anual.Estimación: 70.000 euros. perdonen las molestias. el alcalde".
    Mira que en aquest foro hem estat diguent-li aquestos anys que aquelles faroles eren una equivocació i que ja existien altres models més eficients que estalviaven molta llum i no enviaven tanta llum al cel.
    Però també li reprotxen a Zapatero el tardar en donar-se conter de la crisi mundial que ens venia al damunt!
    Rectificar es de savis diuen.
    Que Santa Llucia enllumene les ments dels nostres politics!
    jo per si de cas ja tinc preparats els ciris,la llanterna i el cresol.

    ResponElimina
  29. El que es tenim que estalviar en un mes en el enllumenat public seu gastara el 9 d´octubre en el ditxos armorçaret.I aixi tot.

    ResponElimina
  30. Medidas de reduccion de gasto publico : el bocadillo del 9 d´octubre sera un poquito mas pequeño para asi ahorrar. I la cerveza la compraremos de barril para que salga mas barata. El vino sera don simon de garrafon.

    ResponElimina
  31. Medidas de reduccion de gasto : el bim en vez de a todo color podria ser en blanco y negro.

    ResponElimina
  32. els bocates del nou d´octubre en ves de fer- los de llonganisa i botifarra fes-los de mortadela o de choped per a que eixquen mes barats.

    ResponElimina
  33. nose de que es queixeu
    si apaguen llums ..vos pareix mal
    si fan un esmorzar debades al poble (algo que es tindrieu que alegrar) mal....
    nomes apagant unes faroles s'ahorra molt mes que els diners dels esmorzar, cosa que no supon ningun altibaix en el presupost i que posiblement tame tinguen els diners per a ferlo al any que be

    mare meua com es la oposicio deste poble

    ResponElimina
  34. menos mal que se hace el almuerzo para conmemorar el 9 d´octubre la festa dels valencians casa que la oposición sacaba la banda de música y luego lo celebraban cuatro de su agrado y a los demás que les den, hasta eso os sale mal no sera que este alcalde no distingue a nadie a la hora de celebraciones como los de la oposición.

    ResponElimina
  35. yo crec que pa tindrer contens als sociates deuriem de portar al llorens barber pa que mos toque les campanetes o tire botelles al continedors en el dia del 9 dóctubre ya que este home no cobra res segon ell...............??????? jajajaja

    ResponElimina
  36. visca el dia de la comunitat valenciana!!
    visca el dia de la constitució!!

    ResponElimina
  37. En el poble en el que viu el meu germa , tambe es de la comunitat valenciana i no celebren el nou d´octubre en almorçars.
    Visca el dia de la comunitat valenciana i en Aielo vixca el despilfarro .
    Rita barbera en valencia tots els anys fa un festival :mostra de cine de valencia i enguany amb motiu de la crisis no va a fer-lo. Açi en Aielo estem rics : concursos de pardalets, concentracions moteres , almorçarects diversos , ..............

    ResponElimina
  38. el que no entenc es perque la gent de erquerres no li agra celebrar el 9 de octubre i que no acepta la bandera de la senyera i preferixen posar la cuatibarra catalana i que tambe al vore a una persona amb una cmiseta de españa el sentencien de facha......
    mare de deu

    ResponElimina
  39. asi en este poble els socialistes han criticat moolt el acte del esmorzar pero ells be qe han anat!! no son listos ni poc..

    ResponElimina
  40. De tontos seria pagar-ho i no anar. O es que o paga el pp?

    ResponElimina
  41. pero pensa ke si tu no vas
    ell no va latre no va...
    es molta gent ke no va i diners que s'ahorren

    ResponElimina
  42. el 9 de octubre es una festa que es fa per a tot el poble. com tots la paguem el alcalde fa be en fer-la. en epoca socialista ixos diners sels gastaben els socialistes i els seus amigues en una bona comilona, aixo si fora del poble perque ningu se enterara. Pinter no va fer el vermut de despres de la entrada de moros i cristians ahorrant mes de 3000 euros. I ho va fer perque soles es beneficien uns pocs. pinter es el millor alcalde que ha tiingut este poble i en diferencia.

    ResponElimina
  43. De la serratella que es sap? Algú en pot dir perque està tancada?. Serà veritat que la raó soles tè un camí i este camí es el de l'ajuntament?. Sincerament pense que si els socialistes tenen la solució que dien abans de les elecccions perquè no la diuen?. O es que fan com Rubalcaba que té la solució al mal de Espanya pero no el aplica. El grup socialiste de Aielo ha perdut credibilitat de cara al poble. Ara es veu que sols van fer servir el tema de Serratella per als seus interesos encara que pense que els importa ben poc. I si no perquè en 10 anys no ho han solucionat?. Esta la pregunta que ningú de ells respon, i els votants socialistes la demanem.

    ResponElimina