dijous, 8 de setembre del 2011

Per eixir de la crisi.

Per al PP sembla, que la victòria està prop. Aquesta confiança, els permet mostrar el tipus de retalls que s’han d’aplicar per eixir de la crisi. Cospedal, Aguirre, Fabra, Monago o Freijóo ja han començat (o, anunciat) el tipus de “estisores” que van a fer servir.

També ha parlat Aznar, i diu que per eixir de la crisi "no més impostos, més liberalització, més privatitzacions, més disciplina per a l’administració pública, reduir el seu volum, reformar els sintemes de salut i educació”, i afegeix, “el canvi de govern no aconseguirà "resultados milagrosos", però serà “indispensable per intentar millorar la situació".

Ja no es parla de crear treball (fa uns mesos la mateixa Cospedal mantenia la idea que “la mejor política social es crear empleo”), sinó de destruir llocs de treball públics en sanitat, educació o empreses públiques. No es parla de pujar impostos, sinó de retallar despeses públiques en sanitat, educació o serveis socials.

Quant més veus s’han escoltat al carrer dient “aquesta crisi no la pague jo”, la nova fórmula del PP i del PSOE és el conegut com a “techo de gasto”, per a que si la paguem i damunt a gust.

El deute estarà sempre per damunt de qualsevol objectiu de despesa i inversió pública, econòmica i socialment productiva. Poc es parla de com generar ingressos per mantenir el nivell de serveis públics que democràticament considerem necessaris. Tot amb l’excusa de sanejar els contes públics, que fa falta, però com? i, a costa de qui?.

Difícil descriure els dies que ens esperen.

33 comentaris:

  1. http://aielodemalferit.blogspot.com/

    per als que no es creguem res de aielo noticies 1,2 i 4

    ResponElimina
  2. No te desperdici la pagina anterior, deixa molt clara la seua ideologia, tot el mon te dret a opinar i nosaltres a creure'ns les mentides que vulgam

    ResponElimina
  3. esta pagina no es neutral es socialista el 100%. i diuen que es neutral. Tanqueu la pagina i deideu de crispar. Val mes que busqueu solucions a les families i no ti dre sempre ences el foc enfrontaments dels veins. ja ho vau fer a les eleccions i encara contineu,

    ResponElimina
  4. El nou blog es de pena i de risa. Algú sap qui está darrere?

    ResponElimina
  5. No somos de pena, le corrijo. La Pena es que no sois vosotros los que están detrás de el blog, y no podáis intervenir. “ Que tiempos felices aquellos donde podíamos poner lo que nos diera la gana en el blog, y que nadie nos llevara la contraria he señorito anónimo del 12 de setembre de 2011 13:44

    ResponElimina
  6. Sr. Informador: soy el señorito del comentario de arriba. Ese al que le da pena y risa su blog y voy a contestarle por qué.

    Pena por ver el escaso nivel intelectual del encargado de redactar las entradas, con faltas de ortografía que se niega a corregir y que demuestran su desprecio por la lengua y la cultura.

    Risa cada vez que pienso que ud. nos toma por tontos cuando dice que su blog está "libre de influencias políticas" .... jajaja... ¿lo ve? ya me está dando otra vez.

    No se lo tome como un insulto, pero debe ser ud. un poco pardillo si cree que engaña a alguien proclamando su imparcialidad. Sepa ud. que solo seleccionando las noticias ya está evidenciando claramente su tendencia política, que para mí está clara: ultraderecha y clerical.

    Y no contento con esto, en su última entrada nos recomienda ud. un artículo de una web Falangista,"Ni derechas ni izquierdas", el típico y manoseado discurso fascista que llevó al poder a Hitler y a Franco, "no voy a ser yo quien esté a favor, es solo para empezar un debate" dice ud... pero yo me pregunto: ¿que pretende?, ¿que le hagamos un análisis de texto?. Si quería debate, aquí lo tiene. Podemos debatir sobre si llevan razón o no los que le llaman fascista y veríamos que quizá tengan argumentos de peso, viendo este artículo que ofrece a debate. Yo le sugiero que para defenderse ud. de estas acusaciones ponga el próximo día "El Manifiesto Comunista".

    Y para acabar quisiera decirle que no sé porqué ud se dirige a mí en plural (vosotros), cuando yo solo hablo por mí, y me incluye entre los que están detrás de este blog, cosa totalmente falsa, aunque reconozco que me gusta y lo sigo.

    Todo lo contrario que el suyo, que no me gusta nada y no me verá mucho por allí. Así pues, le rogaría que si se digna contestarme lo haga aquí, si quiere que me llegue el mensaje y seguir con el debate.

    Y sin más, quedo a la espera de sus noticias.

    Señorito Anónimo

    ResponElimina
  7. Molt bé al comentari de dalt, la meua sincera enhorabona, coincidisc amb la seua opinió.

    ResponElimina
  8. Gràcies que encara queda gent que es molesta en expressar-se en claredat i ajuda a mantindre el nivell del blog.Jo no ho haguera expressat millor però coincidisc plenament i ja no em molestaré en entrar en aquell.
    Tant de bo siguen moltes les veus i opinions com les del "señorito" aci.Fan que valga la pena visitar-lo de tant en tant.

    ResponElimina
  9. Acabo de leer su comentario señorito y solo decirle que no me extraña su discursito conociendo a la gente de este pueblo que es de un partido politico y no se abre a escuchar otras opiniones.
    No se porque atacas mi blog y defiendes este el numero 1, el 4 si hace ya mas de 1 mes que no escriben algo criticando a el ayuntamiento de aielo, algo que me parece absurdo y de no saber perder sea el partido politico que sea.
    Y solo decirle que mi blog ya lleva en 3 dies casi la mitad de visitas que este en mas de una semana.
    Gracias

    ResponElimina
  10. Sr Informador: a la vista de los pobres argumentos que esgrime ud. como defensa ante mi "discursito" (como ud. lo califica), poco es lo que puedo añadir.

    Tan solo mostrar mi extrañeza porque me califica de defensor del Aielo1 y el Aielo4, cuando yo ni los he nombrado.

    También se equivoca ud. al incluirme en un partido político y entre la gente "que no se abre a escuchar otras opiniones". Como podrá comprobar, sus opiniones, muy diferentes a las mias, las leo con atención y además se las rebato con argumentos. Y yo también veo Intereconomia y leo periódicos conservadores, porque me gusta confrontar opiniones para afianzar las mias.

    Y en relación a las visitas de su blog, ya se ha comentado aquí que ese indicador no sirve para nada, pues se puede manipular facilmente, y por muchas visitas que ud. tenga no aumentará con ello la calidad de su blog, porque esta la dan los lectores con sus comentarios y los administradores con las entradas que publican.

    Y en su blog, tanto unos como otros, perdonemé que le diga, dan pena.

    ResponElimina
  11. Enhora bona al señorito anonimo pel comentari que ha fet, ja està be de tragar-se tamtes mentires de la dreta i entra elles la de l´alcalde d´Aielo, que encara no ha presentat els comptes de 2010 , i no rebra el fondo estatal. Salud

    ResponElimina
  12. Quan no tinguem arguments polítics per contrarestar als dels altres, utilitzem els arguments personals, socials i inclús els psicològics per aconseguir endur-nos “el gat a l’aigua”. És lògic. Res nou que no esta descrit en la literatura.

    Per altre costat. Hi ha molt ignorant, que pensa que açò és un “partit de futbol”. Però no. Ací, guanyem o perdem tots.

    Per fer que s’accepte una mesura inacceptable, sols cal aplicar-la gradualment, any darrere any: privatitzacions, baixar salaris, congelació de les pensions, reducció inversió pública, reducció salaris,... son canvis que provocarien una “revolució” si s’aplicaren en un sola volta. Alguns argumenten aquets canvis senyalant, que l’herència que han rebut no és la millor, altres, que han estat governant 16 anys, no poden utilitzar aquesta “escusa”.

    No podem acomiadar als polítics incompetents, ja que els han votat ciudatans, que potser també tinguen les seues lògiques limitacions competencials.

    ResponElimina
  13. Resulta que estem vivint diàriament anuncis de la necessitat de reduir la despesa pública, i hui tenim una noticia al Levante, que ens diu que el director de l'aeroport de Castelló, eixe que encara té als avions en l'aire, cobra més que el president de la Generalitat.
    A veure si vaig entenent: aquests no perjudiquen les arques públiques, però els desgraciats que cobren subsidis, o els professors i mestres que treballen amb els nostres fills, eixos si perjudiquen lo públic.

    ResponElimina
  14. El director del aeropuerto sin aviones de Castellón cobra 84.000 euros
    El salario supera al del presidente de la Generalitat valenciana y al del presidente del Gobierno

    ResponElimina
  15. El titular de hui en valencia el TSJ condena al que era el vicepresident del Consell i al que era jefe de gabinete de turismo,Campos i Betoret.Delicte continuat de "cohecho impropio".
    Per si algu tenia algun dubte.
    Que mos pasa valencians ? que ens dona tot igual?
    vergonyos!

    ResponElimina
  16. Per a eixir de la crisi, com diu aquesta entrada em pareix be que es recupere l'impost de patrimoni.
    Avui està obert el debat.
    Hi ha que reaccionar i no opina igual en este aspecte la dreta que la esquerra, per que serà?

    ResponElimina
  17. El nou conseller valencià, Alberto Fabra,anuncia que baixarà els sous dels carrecs públics.Una mesura bona per a lluitar contra la crisi.
    Vindrà al nostre poble a baixar-li també al màxim carrec?

    ResponElimina
  18. Que l'Alcalde es baixe el sou és competència d'ell, i no crec, que li faja massa cas a Fabra. Amb una tímida congelació li sembla que ja està bé.
    El "techo" en els salaris i dietes dels alcaldes podria ser una mesura, que es reflexara en una norma d'obligat compliment, i no una recomanació de la fereació de municipis i províncies, que els alcaldes poden seguir o no.

    ResponElimina
  19. Sembla que reduir les despeses públiques no va en el partit popular de la Comunitat Valenciana. Un exemple molt clar el tenim en el vehicle de Camps, que en el 2010 li va costar a la Generalitat 53.000 €, tres voltes més que un carro de combat. Des de gener fins a agost de 2011, que va deixar de ser president, el mateix vehicle va suposar una despesa de 34.000 €, mitjana semblant a la del 2010.
    Si deixem el combustible, i parlem de telefonia mòvil, més del mateix. Cada diputat autonòmic gasta un mitjana de 680 € al mes en teléfon.
    Jo en pregunte, quan el partit popular parla de reduïr les despeses públiques, estarà pensant en la Comunitat Valenciana.

    ResponElimina
  20. El Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana ha condenado al exvicepresidente del Consell, Víctor Campos, y al exjefe de gabinete de la Conselleria de Turismo, Rafael Betoret, por un delito continuado de cohecho impropio como parte de la causa de los trajes, que afecta también al expresidente valenciano Francisco Camps.
    Francisco Camps que ha querido que lo juzuen intenta retrasar el juicio hasta después de las elecciones generales de noviembre. Con esa intención, sus abogados han solicitado que sea el Tribunal Supremo y no el Tribunal Superior de Justicia de Valencia el que le juzgue.

    ResponElimina
  21. Menys orquestres i mes treballar

    ResponElimina
  22. I els advocats de Camps qui els paga?
    Que comencen a retallar per ahi i ens estalviarem una pasta.

    ResponElimina
  23. Yo quiero que vuelva la tv local.

    ResponElimina
  24. si retallen el gasto telefonic dels movils de les autoritats municipals poden salvar hasta la tv veo7 que esta en quiebra...

    ResponElimina
  25. Aixo , aixo salvem totes les televisions , tots a vore la tele.

    ResponElimina
  26. Aielonera: vull enviar-te una col·laboració per correu, però no veig en cap lloc la direcció. Podries posar-la?

    ResponElimina
  27. Que pasa que el alcalde no vos dona tema?.Esteu molt apagats al final vos guanya la partida sense despentinarse.

    ResponElimina
  28. es curios, si s'ataca a l'alcalde, s'enfadeu i si no tambe.
    Aclariu-vos ja de una, no serà que aou vosaltres els que voleu que el critiquen?
    I els que els fariseus sempre son els mateixos.

    ResponElimina
  29. El fet de que no es parle del alcalde no vol dir que estem vençuts. Açó és una tregua en una guerra de anys. Som molts els qui guardem la munició per a la propera batalla.

    Salut¡

    ResponElimina
  30. No si no pasa res pero es que si no el foro esta algo aborrit.Igual-te vore telecinco hasta les proximes eleccions.

    ResponElimina
  31. El Condenat, l'adreça és aielonoticies2@gmail.com

    ResponElimina
  32. trankils que s'esperen noticies groses.....

    ResponElimina