dissabte, 15 d’octubre del 2011

Tancat per reformes

Fa uns dies ens anunciaven des de la Conselleria de Sanitat, el tancament de 262 llits degut a la manca de fons per al seu manteniment. Ahir, els retalls van més enllà amb l'anunci que no es van a construir sis hospitals entre ells el d'Ontinyent.

Han passat a ser una promesa electoral des del 2003, que el PP no va tenir el dubte de passejar pels pobles, per tal de guanyar vots.

Frau a la ciutadania, que va creure en les promeses?.

Una cosa pareix clara, les "festes", "formules 1" o certes construccions segueixen presents en l'agenda de la Generalitat, qui sols pensa en la crisi quan ha de fer retalls en els serveis de l'Estat de Benestar.

Algú em proposava un joc consistent en identificar, quantes mentides van a llançar-nos eixos polítics, per als que la democràcia és una excusa a l'hora d'exercir interessos propis o partidistes.

15 comentaris:

  1. promesas?prometo y prometo que el bolsillo me lleno.

    ResponElimina
  2. el hospital de ontinyen es la major culpa de Lina
    ja que ella era una tranquila i no es va interesar per res. li ho van donar pero un bon politic te que menejar-se com pinter que sempre esta interesat en fer coses pel poble!

    ResponElimina
  3. L'hospital d'Ontinyent també era bo per Aielo.

    ResponElimina
  4. Ens hem kedat en la maqueta d'hospital que va inaugurar Camps en Ontinyent abans de les eleccions autonòmiques.Ja tenim prou?

    ResponElimina
  5. disliu a ZP que pa cataluña si ke els dona si
    pero a valencia la tenia oblidada per aixo es un motiu dels retalls dels hospitals

    ResponElimina
  6. Aixi jo també governaria una comunitat autonoma, tot el que no faig li done la culpa a un altre i s'acabat.Pues no, les responsabilitats del president valencià les té que asumir ell.Ja no valen excuses.I si no pot governar , igual es que no necessitem un president ni eleccions a la Generalitat.Una bona manera d'estalviar.

    ResponElimina
  7. ara resulta que dels unics que ha complit i esta complint es pinter. Va fer molt en la legislatura anteriot i ara torna a complir. i una prova la tenim en el centre de salut que se esta fent pese als retalls de la generalitat i tambe ha complit fent les valles de ferro en tot el jardi de la av. valencia que dona molta seguretat als xiquets que juguen alli. enhorabona alcalde. pense que quant una persona se ho mereix hi ha que felicitar-lo com es el cas. igual que hi que criticar-lo quant se ho mereixa.

    ResponElimina
  8. Camps y Costa se sentarán en el banquillo después de las elecciones.En concreto el 12 de diciembre de 2011.

    Francisco Camps negó desde el principio los regalos. Al principio dijo que él se pagaba sus propias prendas. Después sostuvo que no podía haber juicio “porque no hay nada de nada”. Como presidente de la Generalitat, se negó a dimitir, pese a la imputación y las acusaciones durante más de dos años y finalmente, presentó un recurso en el que sostenía que pudo haber recibido los trajes pero que, en el caso de que así hubiera sucedido, lo fue como presidente del PP valenciano y no por sus cargos institucionales

    ResponElimina
  9. El PP desborda la majoria absoluta. Mai en españa, desde Franco, ha hagut un govern en tant de poder. Ho guanya tot les autonómiques, les municipals i ara l'estat espanyol.

    ResponElimina
  10. mai en españa desde Franco? no deuries posar un altre exemple????

    ResponElimina
  11. Noticia:
    L'aeroport de Castelló, que no té avions i mai els ha tingut des de que fos inaugurat per Carlos Fabra i Paco Camps, no li faltarà una legió de falcons i furons. L'aeroport ha presentat una licitació per contratar un servei de control de fauna pel mòdic preu de 456.521 €. Mig milió d'euros. El termini d'execució és de tres anys. L'adjudicatari haurà d'estar en possessió d'almenys de 8 furons i 8 falcons, "i segurament tindrà que ser amic del Partit Popular". La jornada serà totalment flexible.
    Açó es un xollo. I també és burlar-se dels ciutadans. Però no passa res als del PP no els podem exigir més. Ho tenen tot perdonat. Ells continuaran guanyant eleccions.
    PD: Ademés l'aeroport sense avions té un director que cobra 84.000 € anuals, una quantitat superior al salari del president del Govern.
    Acó pareix una pel.licula de ciència ficció.

    Ah perdoneu, els interessats poden presentar instància fins al 7 de novembre. Sort.

    ResponElimina
  12. Crec que aquest mes hi ha ple municipal, agrairia a qui ens puguera informar del dia en que el senyor pinter te pensat celebrarlo.
    Ja al mes de juliol el va convocar sense avis previ i persones com jo que me agrada anar per enterarme del que es fa al nostre ajuntament no varem poder anar.
    Agrairia a qui puguera informarnos de la fetxa del ple amb un poc d´antelació. Gracies

    ResponElimina
  13. Al del anonim de les 9:28 perque el PP seguira guanyant eleccions.Tens la resposta.No crec que el salari del director del aeroport siguent excesiu siga major que el del president del govern,encara que temps enrrere vaig sentir en TVE que nomes tenia 36000 euros en el conter corrent.Pero be seguirem aguantant a esta banda de politics que tenim.

    ResponElimina
  14. Al de les 10.32, i cuanta raó tens, jo voldria saber quan el fa i tame vorelo per internet o que algú grbara el ple i tinguera collons de penjarlo.
    Es una vergonya que este alcalde tinga por a que els ciudadans s'enterem de lo que parlen en els plens.pq no heu permitix????

    ResponElimina
  15. pese al desinteresdel senyor pinter en no informar de la fetxa dels plens,vos agrairia que en quant tingau eixa informació, ens digau la fetxa a traves del blog, crec que segurament es aquesta setmana proxima i tinc molt d´interes en anar. espere la vostra ajuda, hem d´anar als plens per no deixar que aquest alcalde continue fent el que ell vullga

    ResponElimina