dissabte, 21 de gener del 2012

I per Aielo, com va?

No és que espere molt d’aquest govern municipal. Entre d’altres raons perquè estem enmaranyats en la trampa, que és la crisi, i que alguns aprofiten per fonamentar els retalls, i apartar els ulls d'una mala gestió.
Previsiblement, va a ser molt difícil dissenyar els nous pressupostos, sense cremar- se, davant el greu problema de tresoreria que tenim al nostre Ajuntament, a tenor d'alguns moviments tantejadors i declaracions que el senyor alcalde ( i alguns dels seus acolics) han verbalitzat, primer als treballadors i després al grup de l’oposició.
Pareix ser que la estratègia a estat demoscòpica (no se si en honor del nou ministre de cultura). Un exemple, reunir per grups als treballadors, i plantejar-los, que davant la mala situació econòmica, cal baixar-los el sou... Per tal de convèncer se’ls trasllada, que altres grups han acceptat o que l’oposició està d’acord (sembla que açò no és cert).
Treballar i cobrar menys per estalviar, però tenir més volum de feina, donat que no es contractarà a ningú més. Qui sap de matemàtiques? A mi no m’ix la equació.
Si l'alcade segueix l’exemple del seu amic l'alcalde de Xàtiva, els impostos i les taxes municipals poden pujar, i les despeses s’han de reduir (sous en personal, retall en algun servei,...) perquè ja no es recapta, i sembla que per l'any 2012 les transferències autonòmiques als municipis van a reduir-se, com també pareix que passarà amb les de l'Estat.
Molta presa es donen en pujar impostos i taxes municipal, baixar els sous als empleats públics, reduir serveis, però poc es diu en què es gastarà el pressupost: no sabem res de sobre les inversions, ni del motocròs, ni dels préstecs, ni què ens costa l'alcade o els regidors.
Estem descobrint que a excepció de retallar no hi ha pla, no tenen ni idea.
Ací no podran dir que és degut a la herència, que els han deixat (deu ser per això que tenen tanta por a l'impost de successions) i, que els obliga a dissenyar un pla d’ajustos que permeta estalviar(?). Encara que son capaços de parlar d’herències. Fa no poc, es presumia que "nosaltres ho estem fent tot bé". Com diu Francisco J.Bastida, no ens enganyem, la crisi no ha corregit els mals hàbits; com a molt, els ha frenat per falta de finançament o, simplement, a forçat a practicar-los de forma més discreta.
Què recullin els fruits sembrats!... sinó fora perquè els fruits els anem a pagar els de sempre.

49 comentaris:

  1. ara soles falta que digau que Pinter sa carregat la casoleta cuan tots sabem que han sigut els socialistes que son els que controlen les escoles del poble.
    Casoleta SI

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els del PP s'ho carregareu tot. Sou capaços d'acabar en la paciència de la gent.

      Elimina
  2. la festa no la pague jo21 de gener del 2012, a les 22:03

    Este comentari era d'esperar. En mi casa no comemos pero nos reimos mas. A estos del pp que no els toquen la festa, les orquestres, els trajes , el figurar ... encara que no tinguen diners per a pagar.
    A disfrutar de lo votado!
    Ah , un altra cosa : Carnestotltes s'han anulat en mes d'un centenar de colegis de tota la comunitat i estan sumant-se mes a esta mesura de protesta.O siga que ni Pinter, ni els socialistes d'Aielo, ni Zapatero tenen res a veure en este fet. Poca rao te el comentari de dalt i molt de odi si.

    ResponElimina
  3. En la entrada anterior he vist que estaveu criticant el camp de motocross i el que es fera una carrera,dir que no estic a favor del motocross pero tanpoc estic en contra,soles dir que carreres de motos en aielo sen van fer siguent alcalde paco maricruz,es feien en el riu claria,siguent alcalde joan bravo es feien carreres de velocitat per dins del poble,tambe de motocros al riu,siguent alcalde Paco marti es feien carreres de super-cross al camp de futbol les eres,aon es montava el camp per a un dia i despres es desmontava perque havien de fer el torneig de futbol de festes i aixo suposava un gasto prou inportant,que per cert el que el montava i desmontava era prou amic del alcalde,siguent alcaldessa Cristina mira seguia fense super-cros al camp de futbol,a tot aso res dieu,pero clar entonces anaen a ferse la foto els alcaldes i regidors del vostre agrado,perque ara esteu tant en contra de que es facen carreres?.Si hiha un grup prou inportant de gent que formen el motoclub xarquim,ademes de que si es fan carreres a part del gasto, eixos dies la gent que ve de fora tambe es deixa dines en els bars del poble,cosa que a molts de vosaltres no vos se veu el pel per cap de lloc del poble,crec que no hiha que ser tan critics i deixar fer coses a la gent que al fi i al cap es be per a tots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo no vaig votar al pp22 de gener del 2012, a les 2:33

      Part de raó meneges.Tu i jo crec que podriem raonar al bar però mentrestant podem fer-ho aci. Primer dius que no estas ni a favor ni en contra,t'aclariré que acabes manifestan-te a favor.
      El fet de que hi hagen hagut carreres abans i en altres condicions es cert però no justifica res. Jo la única critica que veig fa referència a la ubicació i possible impacte mediambiental del circuit.La resta perfecte,que la gent es divertisca i no moleste massa. Això de deixar diners als bars del poble m'ha recordat a la gent que venia a veure les nits d'aielo i art , que no feien tant de soroll i se'ls van carregar sense l'ajuda que ara es dona al motocross.
      Visca la música i l'esport!

      Elimina
    2. Visca la música, l'esport i tu "jo no vaig votar al PP". Has donat en el clau.

      Elimina
    3. No al desprestigi del mestres per part d'aquest ajuntament irresponsable que tenimm en Aielo. Ja hi ha prou.

      Elimina
    4. Al del comentari del la ja famosa carrera, el problema no es fer una cursa de motocross, el problema açí es el gasto de fer un circuit i pagar els gastos d'una carrera, que son prous, quant tenim un alcalde que diu que hi ha que retallar gastos perque no tè diners.
      Una coseta mès te se veu el plumero, jo diria fins i tot qui eres, o a qui estàs arrimat, i això de que el motoclub Xarquim es molta gent, m'ho tindries que demostrar.

      Elimina
    5. Anonim de dalt tu que sembla saps els gastos que te el motocros. podries dirme quans euros son?

      i si tan valent eres el done permis pa que digues qui soc tan que te les dones de saber.

      Elimina
    6. Ael que diu del inpacte medi-ambiental li diria que aon han fet el camp de motocross era un abocador i damunt declarat ilegal,seguisc diguent que no estic a favor pero tanpoc estic en contra,no se de aon traus que estic a favor,es mes segur que no anire a vorer la carrera,els que venien a vorer les nits de art eren cuatre i damunt en pocs diners perque la majoria eren estudiants o de la generacio del ni,ni.I al del plumero dirli que no en sabria mal que sapiera qui soc i que m'arrime a tota classe de gent,no tinc cap problema en juntarme en qui siga,si asi tots posarem el nom molta gent no parlaria pero jo crec que no tindria problema igual tu si.

      Elimina
  4. Resulta ya insoportable (al menos para mi) oir continuamente al gobierno del PP excusarse con la deviación del déficit en un 2%,que ya conocían de sobra por el estado de cuentas de las comunidades autónomas, (La Valenciana se lleva la palma con un derroche y despilfarro total, y rozando la quiebra, consecuencia de la "gran gestión" realizada por el Sr. Camps and Cia. y aplaudida por el gobierno central como ejemplo a seguir),para realizar los recortes más drásticos que se recuerdan en nuestro pais, y sobre todo en los derechos básicos : educación, sanidad, dependencia, I+D, etc..

    Además de ello, en un alarde de cinismo total (con respecto a lo dicho en su programa electoral), aplican un aumento de impuestos (IRPF, IBI,..) que representan por si mismos una reducción de salarios para todas las clases medias y bajas y para más de la mitad de pensionistas (de que sirve el aumento del 1% para este colectivo?), pero eso sí, a los poderosos ni tocarlos.

    Creo que se trata del mayor fraude electoral que se ha conocido.

    Y lo más chocante, es que, a estas medidas, tan impopulares e injustas, se les llama constantemente "MEDIDAS VALIENTES" ¡el colmo de la desfachatez¡ Acaso es "valiente" hacer recaer el peso de la crisis sobre los de siempre. Para ese viaje no hace falta alforjas.

    Me pregunto que hubiera sucedido si esto lo llega a realizar el gobierno de Zapatero, a quien denostaron hasta la saciedad por los recortes de Mayo de 2010, (con los que muchos que nos sentimos de "izquierdas" no estábamos de acuerdo). En aquel momento el PP sólo quería que España se estrellase y si la "rescataban" pues mejor, pues de ese modo ellos llegarían al poder de imediato y tal vez sin pasar por las urnas como en Italia.

    En fin esto que nos ha caido encima es lo que han querido nuestros compatriotas, y como demócratas tenemos que aceptarlo, ya no tiene remedio. Y lo más triste es que me temo que aún tiene que llegarnos lo peor, pues con la mayoría de que disponen (merced a una ley electoral claramente injusta, y en esto estoy claramente con Cayo Lara) van a hacer en este pais los que les de la gana, ya que gobiernan prácticamente en todas partes.

    Y respecto a lo que señala "Aielonera" en la entrada, creo, personalmente, que Aielo es un reflejo (en miniatura) de la política realizada por el gobierno de Camps en nuestra tierra, es decir cuatro años gastando por encima de nuestras posibilidades, realización de algunas obras innecesarias, y endeudamiento del pueblo. Tanto criticar el famoso PLAN E de Zapatero y resulta que el gobierno central lo paga a los Ayuntamientos y en cambio el dinero del "famoso" PLAN CONFIANZA del Sr. Camps y su gobierno, ni se ha recibido y creo que ya "ni se le espera".

    Ahora cabe esperar que soluciones encuentra el Sr. Alcalde para salir de ésta, pues el problema que tiene es de "aupa" y aunque los ciudadanos tengamos el deber de colaborar constructivamente, es él quien tiene la responsabilidad del gobierno municipal y por tanto tratar de encontrar las mejores salidas posibles y menos gravosa para todos.

    Hasta otra ocasión, un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como siempre lo has bordado, pero hay gente que aunque estos de la derecha les dejaran sin nada, les seguiria votando.

      Elimina
    2. tranquil que este alcalde ho fara i sense la teua ajuda.

      Elimina
  5. NotíciesDissabte 21.01.2012 19:58
    .
    Històrica mobilització per l'ensenyament valencià
    A València i a Alacant s'apleguen uns 180.000 manifesants contra la política educativa del govern valencià

    Xarxes socials.Envia l'articleImprimeix l'articleConverteix a PDF. Les manifestacions celebrades avui al vespre a València i a Alacant 'Més inversió, més qualitat, més valencià, més dignitat' en l'ensenyament públic han registrat una participació històrica: a València més de 120.000 manifestants han omplert els carrers del centre, segons els organitzadors, i a Alacant han informat de 60.000 participants. La mobilització, que ha acabat essent massiva, l'havia convocada la la Plataforma per l'Ensenyament Públic per protestar pel que considera atacs del Consell a l'educació pública al País Valencià 'en forma de privatitzacions, retallades en drets laborals i manca d'inversió en recursos educatius'.

    A València, molta gent ha trigat fins a dues hores en eixir de la plaça de Sant Agustí, quan la capçalera de la manifestació ja feia estona que havia arribat a la plaça de la Mare de Déu. Gent de totes les edats ha participat en la manifestació, amb múltitud de pancartes en què les tisores eren l'element dominant i més present, acomanyades de lemes com 'prou de retallades'. Molts manifestants també duien samarretes negres amb el lema 'Stop retallades', simbolitzant el dol de l'ensenyament valencià per les retallades anunciades per la conselleria.

    'Ens volen retallar un 20% el nostre sou per a pagar les factures de la seva corrupció i del malbaratament dels fons públics', es queixava el portaveu del sindicat STEPV, un dels convocants de la manifestació.

    La presidenta de FAPA-València, María José Navarro, ha reclamat una major inversió en l'escola pública, que ara, ha lamentat, 'reclama coses tan bàsiques com els diners per al funcionament dels centres per a poder engegar la calefacció. No es pot atendre així els nostres fills'.

    Res semblant des de l'Irac i l'11-M

    A Alacant la manifestació també ha estat històrica, i quan la capçalera arribava al final del recorregut previst encara hi havia molta gent que sortia del IES Jorge Juan, el punt de trobada i de sortida de la manifestació. La previsió d'assistència dels convocants era d'unes 8.000 persones, però han quedat desbordats i han parlant, tant ells com la policia d'entre 40.000 i 60.000 manifestants. Els comandaments de la policia local deien que no recordaven cap manifestació tan massiva a la ciutat des de les manifestacions contra la guerra de l'Irac o de condemna de l'11-M.

    La mobilització forma part de la campanya que la Plataforma promou en defensa de l'ensenyament públic des de 2008. Els membres de la Plataforma diuen que 'malauradament, totes les mancances que denunciem s'han vist agreujades fins a nivells insuportables per les comunitats educatives amb les darreres retallades'

    Els instituts es mobilitzen contra els impagaments del Consell

    La protesta arriba quan la situació als instituts públics valencians ja ha esclatat. El Consell encara no els ha pagat la partida per a les despeses de funcionament que s'havia d'haver pagat al mes de desembre i la situació a diversos centres s'ha fet insostenible, fins al punt que han de dosificar al màxim la calefacció i que ja hi ha hagut talls de corrent per no pagar les factures. A més, aquesta setmana l'assemblea de directors d'instituts d'educació secundària de la demarcació de València ha advertit que començarà una 'campanya de mobilització i sensibilització a la ciutadania' si la conselleria d'Educació no compleix el seu compromís i paga abans del pròxim 24 de gener les despeses de funcionament que es deu a aquests centres. La polèmica ha saltat a les xarxes socials al Twitter, on l'etiqueta #fabratenimfred és una de les més utilitzades i recull els casos de molts centres.

    ResponElimina
  6. un deu per al alcalde i tots els funcionaris que col.laborant pel be del poble han sabut que en els moments actuals s'ha de anar de la ma. i els hipocrites que ho critiquen que se j.............

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un deu per al Alcalde que a conseguit enganyar als funcionaris per a que es baixen el sou i aixi ell en eixos diners pagara el motocross l´orquestra del mig any fester i totes les bufonades que li s´antoixen.

      Elimina
  7. NO a les retallades socials a la Comunitat Valenciana

    Travessem un moment en què hem canviat el concepte "viure", pel de "sobreviure". Alguns / es directament malviven.La classe política ha perdut l'honestedat (potser alguns mai l'hagin tingut) i
    ens han convertit en titelles silencioses que, amb por, acceptem tot allò
    que se'ns imposa. I és normal: la imposició crea por, crea la incertesa de
    pensar ¿És que no hi ha més opcions? I llavors apareixen les desconfiances. Ningú
    confia en ningú perquè en realitat no creu tenir motius per fer-ho. Ens sentim
    estafats, humiliats i manipulats. A algun / a de vostès se'ls va demanar el
    consentiment perquè el Papa vingués a València? (30 milions d'euros) I perquè
    es fes l'aeroport fantasma de Castelló? (150 milions d'euros) I per construir
    a Alacant la "Ciutat de la Llum"? (550 milions d'euros) I per convertir a juliol
    Esglésies en ambaixador de la Comunitat Valenciana? (5 milions d'euros). El etcètera és
    llarg: America? s Cup (més de 2000 milions d'euros), Ciutat de les Arts i les Ciències
    de València (s'espera que s'acabin superant els 1500 milions d'euros), Terra
    Mítica de Benidorm (350 milions d'euros), les Torres Calatrava (15 milions d'euros
    per la maqueta) ... i la llista segueix.
    Alguns pensen que això ens converteix en una comunitat privilegiada cap al turisme,
    creadora i autosuficente. Pensen el mateix en saber que part d'això s'ha pagat
    amb fons públics? Pensen igual quan, després de haver-los regalat 10.000 milions de
    euros, hi ha una pèrdua mitjana de més del 58%? Pensen de la mateixa forma en saber
    que els seus néts seguiran pagant el deute de la qual a vostè mai se li va prendre en
    consideració per invertir? Potser a algun / a se li treguin les ganes de comprar
    entrades per assistir al Circuit de Fórmula 1.
    Si no és així, vagin i gaudeixin. El problema està en vies de solucionar-se. ¿Saben com?
    Molt fàcil: retallant els sous a tot el funcionariat públic i retallant els recursos
    a la comunitat. Potser demà, els seus fills no tinguin menjador escolar. Potser el
    autobús ja no els reculli per anar al'escola. Potser es quedin sense mestre / a. Pot
    que els treguin la llum i l'aigua a l'hospital. Potser no hagi llits ni quiròfans.
    O potser no tingui cita per traumatologia. Pot ser que els Bombers no puguin
    acudir quan se'ls necessiti. Som tan emprenedors ara? Per descomptat que sí.
    Ho som. Som tan autosuficients que ens bastem per dir NO!
    Els empleats públics no som responsables de la mala fe, les malversacions, la
    prevaricació, l'evasió dels nostres diners cap a paradisos fiscals. Per això No a
    pagar-lo privant-nos dels nostres drets. Perquè nosaltres / es sí que hem complert amb
    els nostres deures.
    Han pensat què passaria si ens paralizásemos? Si entre tots féssim una vaga
    indefinida i ningú pogués comptar amb nosaltres / es perquè no estem en el nostre lloc de
    treball?
    Sincerament i arribats a aquest moment, preferim deixar de cobrar durant un mes, que
    fer-ho tota la vida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el que fas és copiar i pegar al menys podries fer-ho bé. Açó no es pot llegir.
      També deuries citar la font i l'autor del text, o posar l'enllaç i aixina s'estalviem la botifarra que ens has soltat.

      Elimina
  8. I a tot això pinter sense dimitir. Aquest home a que espera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A que tontos com tu seguisquen pegan la palisa.

      Elimina
  9. Declaren a Francisco Camps no culpable, per falta de proves. No sé quines proves volen més. Esperem que presenten recurs al Tribunal Suprem que pertany a la justicia professional.Lo incleible és que Campos i Betoret és van declarar culpables. A lo millor si hagueren segut jutjats per un jurat popular haveren eixit de rosetes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es declarat no culpable però tots sabem que innocent no es.Es una vergonya, ha mentit als ciutadans i a les institucions. Ha tingut un comportament indigne i d'això no el pot salvar ningú.

      Elimina
  10. Vaya mierda de justicia que tenemos en este pais.
    La muger de cams(( TE HAS PASADO TRES PUEBLOS))
    Cams ((TIO TE QUIERO UN HUEVO))
    Bueno ya nos veremos((Y HABLAREMOS DE LO MIO))
    TRAGES,ZAPATOS,CORBATAS,CAMISAS,REYES PARA TODA LA FAMILIA....y...mas....mas...mas...mas...mas
    ¿Todo esto acambio de que? pues a cambio de contratos multimillonários,sin control.
    Si vale la contrata 10--ponen 20--10 para pagar
    lo que vale,5.para el bigoteS y 5.para el P.P.del sr. Cams.
    Asi durante muchos años, robando,y robando, sin parar a todos los valebcianos.Ahora van unos sres.Que seguro que votarón las pasadas elecciones al sr. Cams,y dicen, que no se ha podido demostrar que aceptara regalos del caso GUTEL Y DEL BIGOTES.CARAMBA CARAMBA.
    Mirad tontos del jurado,por no deciros (TONTOS DEL CULO)habeis destrozado la credibilidad de la comunidad valenciana,vamos a ser la risa del resto de españa, por vuestra culpa.TONTOS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El acento, falta el acento amigo. Hay que ser respetuoso con las palabras, y más siendo esta expresión tan aplicada en estos tiempos de crisis.

      Si estás en el paro: Jódete.
      Si firmaste una hipoteca: Jódete.
      Si compraste bonos de Nueva Rumasa: Jódete.
      Si deseabas que declararan a Camps culpable: Jódete.
      Si querías al Valencia en Champions: Jódete.
      Si te bajabas cosas de Megaupload: Jódete.
      Si apreciabas la tranquilidad en la Casa la Por: Jódete.
      Si te hacía ilusión celebrar la "cazuelita" en la escuela: Jódete.
      Si te gustaba oir las campanas en les Nits d'Aielo i Art: Jódete.
      Si querías plenos por internet: Jódete.
      Si aspirabas a tener un alcalde tolerante y respetuoso: Jódete


      .... y así,amigos, jodidos por todas partes nos encontramos ¡que país!

      Elimina
  11. Lamentable el comentari anterior. Ja ni siquiera el que diu la justicia es valid per algun fanatic socialiste. Si Camps i Costa haguerem estat condemnats diries que la justicia posa a cada un al seu lloc. Ara,com no han estat condemnats, la justicia tampoc es bona. La merda no es la justicia la merda es la gent com tu que no admet ni les sentencies. Vaja merda de democrata que estas fet. Dedicat a un altra cosa i no mos fages perdre el temps escribint amb tanta falta de ortografia intentant disfraçar el que eres en realidat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tienes toda la razón. Aunque yo estoy contra Camps y pienso que es culpable (como lo piensan 4 miembros del jurado) no apruebo comentarios como el del energúmeno de arriba.

      Elimina
  12. http://actuable.es/peticiones/niegan-trasporte-adaptado-una-persona-con-alzheimer

    Sr Pinter a mi em donaria vergonya.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quantes més personees firmen més vergonya li deuria donar.

      Elimina
  13. Brutes mentides

    DIJOUS, 26 DE GENER DE 2012

    Igual que un Tenorio de pacotilla que et promet amor etern, que et xiuxiueja paraules d'amor i desig que escalfen les teves nits fredes, que et promet aconseguir la glòria en els seus braços i un cop et lliuraments a la luxúria ja no recorda quant et volia i quant patia per la teva absència, així el Partit Popular ha oblidat totes les seves promeses electorals.


    És dur sentir a De Guindos escórrer qual serp de cascavell quan li pregunten per com i quan el Govern crearà els tan desitjats i per ells promesos llocs de treball em deixa plena d'estupor. Com té la barra de parlar de cinc milions d'aturats amb tota naturalitat quan Zapatero van voler defenestrar en arribar a la tan temuda xifra dels quatre milions?

    És dur haver de veure com el ministre d'Economia somriu en els esmorzars de la un a l'assegurar que la reforma del mercat laboral no es fa per generar ocupació sinó per donar un missatge de confiança. De confiança a qui i per què?

    Els treballadors espanyols renunciarem novament a gran part dels nostres drets adquirits, pels que generacions d'obrers s'han barallat, han deixat sang, suor i llàgrimes, quan no la mateixa vida en l'afany a canvi de "confiança".

    És dur haver de suportar que aquell que va prometre no apujar els impostos perquè segons les seves pròpies paraules eren donar el cop de gràcia a la classe mitjana espanyola, ara somrigui i afirmi que després de l'urpada donat als assalariats per la pujada de l'IRPF igual, depèn, que sap el que manarà Merkel, després de les eleccions andaluses també ens pugen l'IVA, impost injust on n'hi hagi.

    És dur haver d'aguantar que l'Alcalde de la ciutat més endeutada d'Espanya, ara ministre de Justícia en premi a la seva bona gestió, decideixi imposar el copagament en la Justícia, de manera que només els rics podran accedir-hi lliurement i el poble tindrem d'acontentar amb veure per televisió.

    És dur haver d'escoltar sense que se'ns caiguin les orelles que el dèficit d'Espanya ve de les comunitats autònomes i que la culpa és que Zapatero no els va fer bé els comptes, oblidant que ells governen en la majoria d'elles, alguna com Madrid i València des que tinc memòria, altres des de maig i que per tant sabien i mentien.

    És molt dur haver de sentir com se'ns trenca el cor quan un cop lliurat tot a aquest amant capritxós i mentider vam comprovar que era una gran mentida, que només van ser falses promeses per portar-nos al llit i que com diu el refranyer popular "abans de ficar prometre i després de ficat, res del promès ".

    ResponElimina
  14. Ja que el Sr. Camps no és culpable, Rajoy tindria que fer-lo ministre. Per favor Camps de ministre, JA

    ResponElimina
    Respostes
    1. AVUI PLE DE L´AJUNTAMENT D´AIELO, SERA MOL DIVERTIT
      PERO PINTER NO LA CONVOCAT PER SMS, TINDRA POR DE L´OPOSICIO?.
      HORA 8 VESPRADA
      LLOC SALO DE PLEN DE L´AJUNTAMENT
      ORDRE DEL DIA : APROVARA LA ORDENANÇA DE PREUS PUBLICS DE UTILITAZACIO DELS ESPAIS DEPORTIUS : PISTE DE TENIS, FUTBOL, PABELLO ............

      Elimina
  15. Vull contestar al anònim del dia 2012.01.25 de les 03:53 pm.decirle que Camps en la seva primera declaració es declaro culpable.Lo que passa que després canvi la seva declaració! Pel que fa a la Justícia dir-te que no és la Justícia el que és una merda si no els corruptes lladres que governa la Comunitat Valenciana des de fa 16 anys.

    ResponElimina
  16. i a tot això, pinter sense dimitir. Que cara.

    ResponElimina
  17. Valencia Ja esta en falles:han indultat 2 NINOTS !!

    ResponElimina
  18. Unes 200.000 persones han participat aquest dijous a les manifestacions convocades pels sindicats UGT, CCOO, CSIF, FSES i Intersindical Valenciana (IV) - amb presència a la Mesa General de Negociació de la Generalitat -, de manera simultània en les tres capitals de província, per protestar per les retallades en els serveis públics i exigir la retirada del decret i la "depuració de responsabilitats" al Govern valencià.

    A València, s'han donat cita més de 100.000 persones a la plaça de Sant Agustí - segons l'estimació realitzada pels sindicats - per iniciar la marxa fins a la plaça de la Verge, enfront del Palau de la Generalitat, encapçalats per una pancarta unitària amb el lema 'No a les retallades a els Serveis Públics. Depuració de responsabilitats al Consell ', la mateixa que presideix les tres manifestacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espere que tots els que anaren a la manifestacio,no foren com un tal PACO MOLINA,maxim dirigent de CCOO al PAIS VALENCIA,perque va estar en AIELO portant el tema de TEXTILES DAGOSTINO,i nomes es va preocupar de saver el que havien de cobrar els treballadors del despido,pero de preocuparse per salvar la enpresa res de res.Si tinguera un poc de vergonya no es possaria al cap davant de ninguna manifestacio.Ara tinc molt de respete per totes les persones que van anar ja que creien en lo que estaven reivindican,per sort crec que no haurien moltes com ell.

      Elimina
  19. Es pregunta María Dolores de Cospedal qui repara l'honorabilitat de Camps. Si ella creu que Paco Camps és exemplar, està en la seua mà que torne com a president de la generalitat. El que no té en la seua mà és esborrar-nos de la nostra memòria el boxornós espectacle que hem presenciat en el jutjat, i fer com que ningú ha escoltat els agraiments de Camps i la seua dona al seu amiguito del alma, per els regals rebuts o que Ricardo Costa demana al seu particular rei mag 100 grams de caviar per Nadal. O els 7,2 milions d'euros en contractes inflats i trossejats per al Bigotis, pagats per tots els valencians. O els altres 6,4 milions que la Gürtel va apanyar, a compte de la visita del Papa.

    La responsabilitat política segueix sent òbvia, malgrat el que diga el jurat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo li pregunte a MªDolores qui tornarà als valencians tots els diners públics dilapidats.

      Elimina
  20. Es busca voluntària o voluntari per ocupar l'Alcaldia d'Aielo de Malferit.
    Salut

    ResponElimina
  21. El psoe de aielo cuando lleve los perros al pleno que les ponga un bozal. I estamos cansados de oir siempre lo mismo el sueldo del alcalde,el contrato de susana, el transporte del centro dia etc. Mas de lo mismo siempre igual.NOS TENEIS CANSADOS.

    ResponElimina
  22. ...Cansado esta el pueblo de vosotros! Soy unos sinvergüenzas y dais lastima. De todas formas... Deseo que sigáis haciéndolo igual de mal para ver si así no volvéis a ocupar nunca mas un sitio que no os queda muy grande.
    Animo!

    ResponElimina
  23. Rectifico: Iba a poner: "que no os corresponde" pero... puesto que fuisteis lo suficientemente listos como para engañar al pueblo y conseguir sus votos... Eliminé esa parte... Pq que.. Si os corresponde! Os corresponde seguir haciendo el ridículo! Después lo cambié y lo que quería decir es: QUE (SI) OS QUEDA MUY GRANDE!!

    ResponElimina
  24. Que ha hecho ahora nuestro alcalde y acompañantes¿.?

    ResponElimina
  25. Animo i a seguir crispando en los plenos que eso es trabajar por el pueblo.ANIMO PSOE

    ResponElimina
  26. Podries explicar per que acuses de crispar per que jo no sé a que t'estas referint.

    ResponElimina
  27. Sr. alcalde,que pena me dá verlo en los últimos plenos que se hacen en el Ajuntament,que lastima me da verlo.
    Como se atreve a negar las cosas que sd.ha firmado concretamente elcas(trebol)),Sr.Alcalde,
    como se atrevio a negarlo de la forma que lo hizo,sr. Alcalde que le digerán por lo menos cuatro veces mentiroso,que ested replicara que no hera ningún mentiroso y que le demuestren
    publicamente delante del pueblo que, MINTIÓ.
    SR.Alcalde,creo sinceramente que si tuviera verguenza torera,en estos momentos deberia sin
    paliativos de ninguna clase (PRESENTAR SU
    DIMISIÓN IN REVOLCABLE).
    El Alcalde de un pueblo,no se puede permitir que
    mienta delante de sus vecinos y quedarse tan fresco como si no pasara nada,que respeto le van a tener sus conciudadanos despues del lamentable espectáculo que dió.
    Sr.Alcalde,por su bien,por el bien del pueblo de
    Aielo,le pido por favor que deje la alcaldia,
    sinceramente creo que no esta capacitado para
    desempeñar tan noble tarea, alfrete de nuestro
    querido pueblo de AIELO DE MALFERIT//

    ResponElimina