dissabte, 28 de gener del 2012

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit abandona el Projecte Trèvol

Ens fem ressò de la  noticia apareguda a vilaweb (28 gener 12); Regressions com aquesta havien d'estar prohibides.

"Els nou menors d'Aielo de Malferit que a hores d'ara participen del Projecte Trèvol de la Mancomunitat de Muncipis de la Vall d'Albaida, a través del qual reben formació i suport per a la integració laboral, deixaran de tindre aquest servici ja que l'Ajuntament ha decidit d'abandonar el projecte. De confirmar-se la decisió, els menors, amb discapacitat psíquica, perdrien el suport que ara reben sense saber-se si l'Ajuntament n'oferirà un de propi.

El mes de desembre passat, l'Ajuntament d'Aielo de Malferit va comunicar per carta a la Mancomunitat el seu desig d'abandonar el Projecte Trèvol, el de l'Arxiu i el de la Canera. Tot sembla indicar que els diferents contactes i converses realitzats no ha fet canviar d'idea l'alcalde de la població, José Luís Juan, qui ja va anunciar que deixarien de pagar a partir d'aquest mes de gener, encara que també hi ha quantitats endarrerides.

Des de la direcció del Projecte Trèvol, s'ha fet arribar a les famílies afectades una carta en què s'informa de la situació i on s'especifica que no podran oferir, com fins ara, la formació, el suport psicològic, la integració laboral i l'ajuda per desenvolupar una vida independent.

Entre els familiars dels usuaris del Trèvol la preocupació és evident, perquè consideren que es perdrà un treball d'anys d'integració sociolaboral respectuós sense conéixer si disposaran de cap alternativa. "

91 comentaris:

  1. Menys mal que al programa electoral del PP a les municipals de 2011, queda constància que es volia “continuar amb la integració social dels “disminuïts” físics i psíquics, fomentant la seua incorporació al treball, la seua participació en activitats...”. Per aquelles dates l’alcalde ja sabia que estàvem immersos en una crisi, i que la “racionalització de les despeses públiques” (aforisme de retalls, que tant agrada als conservadors-lliberals) anaven a recaure sobre els més vulnerables.
    Despenjar-se de les ajudes per participar en el projecte Trèvol és un pas endarrere en l’assumpció, per part del actual govern a l’ajuntament, no sols d’una promesa electoral, sinó sobre tot d’una obligació de seguir la legislació vigent que garanteix la protecció social als que més heu necessiten.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, voldria afegir: hi han coses que no deurien de tocar-se, i aquesta és una d'elles.

      Elimina
    2. tot aixo es una mentira del socialistes. el alcalde ho va explicar al ple. no sabem com possar mal.

      Elimina
  2. Cuando los nazis vinieron a llevarse a los comunistas,
    guardé silencio,
    porque yo no era comunista,

    Cuando vinieron a buscar a los sindicalistas,
    no protesté,
    porque yo no era sindicalista,

    Cuando vinieron a buscarme,
    no había nadie más que pudiera protestar.

    Martin Niemoller

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em permet posar-la sencera perquè és genial. I vigent... molt vigent

      Cuando los nazis vinieron a llevarse a los comunistas,
      guardé silencio,
      porque yo no era comunista,

      Cuando encarcelaron a los socialdemócratas,
      guardé silencio,
      porque yo no era socialdemócrata,

      Cuando vinieron a buscar a los sindicalistas,
      no protesté,
      porque yo no era sindicalista,

      Cuando vinieron a llevarse a los judíos,
      no protesté,
      porque yo no era judío,

      Cuando vinieron a buscarme,
      no había nadie más que pudiera protestar.

      Elimina
  3. Ja ha començat la festa o es una continuació? Ja es veia venir que gastant els diners tant alegrement i en tanta festa prompte es kedariem en el cul a l'aire i no tindriem per a lo bàsic. Ara bona falta ens farien (sense nomenar el que es gasta en judicis)i no seria necesari fer estos retalls en gasto i protecció social.
    Espere que els votants que li han donat la majoria el feliciten cada dia d'accions com esta, son còmplices.

    ResponElimina
  4. Vull donarli la enhorabona al nostre fill ilustre Juan Damian pel seu anomenament com a Decano presidente de la Facultad de Derecho Canónico de Valencia.
    Es l'ultim ascens dins d'una brillat carrera eclesiastica que li pot dur el dia de dema al bacul de bisbe i qui sap si a mes altes responsabilitats.

    Persones com J. Damian, que treballen pels mes pobres i necesitats com predica l'evangeli, fan que cada dia siguen mes els que s'identifiquen en la nostra Santa Madre Iglesia.

    http://www.elperiodic.com/valencia/noticias/156133_santa-sede-erige-facultad-derecho-canonico-valencia-quedara-integrada.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això que cada dia són més els que s'identifiquen en l'església és, una de dos:
      - o tindre una bena en els ulls
      - O no voler informar-se de la realitat en estadístiques.

      I, per cert, si vols donar-li l'enhorabona, ho fas en persona. El teu missatge no té res que vore amb el contigut principal. De bona fe (mai millor dit!)

      Elimina
    2. És un bon moment per a fer carrera eclessiàstica, ja que és manten intacta la subvenció de 1.000 milions de euros que reb l'esglesia catòlica.

      Elimina
    3. Tornarem a anys antics on els únics que podien estudiar i tindre algun futur els que estudiaven en seminaris? Això no es per a estar d'enhorabona.La majoria sap qui son els que premia aquesta esglesia i a qui castiga.

      Elimina
    4. Estamos apañados con el personal!!!
      Esta de conya el que diu que cada vegada son mes els que s'identifiquen en esta esglesia.
      El nomenament ha sigut per aclamació popular, o van votar els creients? Crec que ninguna de les dos, a esta esglesia no l'interesa la opínió dels seus fidels, i aixina li va.

      Elimina
    5. Predicar si que predica l'evangeli pero practicar-lo gens.

      Elimina
    6. A ni un pas: Jo crec que el comentari del retor, o està de caxondeo el que l'ha fet, o l'ha confundit amb Gonzalo que, pel que jo sé, és un retor mes vinculat a la gent del poble que este momio del Opus sempre vestit de clergyman. Jo note en el comentari un tó algo irònic. No crec que diga sincerament allò de treballar pels pobre, que en este poble es coneguem tots... i més a este!

      I respecte a que el missatge no té res a vore am el contingut principal... pues, que t'he de dir¡. Ací sempre passa el mateix: Aielonera planteja un tema i al poc els comentaris es desvien de l'asunt i van a la seua bola, moltes voltes plantejant temes més interessants que el de l'entrada. Crec que és una opció enriquidora del debat i que no es deu coartar.

      M'alegre de la teua tornada, amic.

      Elimina
    7. Hola, Pictolín, gràcies per les teues paraules, amiga.

      A vore si ens aclarix si ho ha dit irònicament o no!

      Evidentment, no era la meua intenció coartar l'expressió lliure. És evident que és enriquidor que la gent es moga i traga temes del seu interés, però està desviació em pareix excessivament escandalosa. És com si algú diguera "hola, bon dia!" i l'altre responguera "sí que m'ho vaig passar bé, sí"!. ;)

      Elimina
  5. L'Ajuntament d'Aielo de Malferit posa a la venda 3 naus industrials per recaptar vora 400.000 euros. A traves de subasta i en caracter d'urgència. Titular de noticia apareguda hui a comarcalia i publicat en el BOP.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El defensor del comentarista1 de febrer del 2012, a les 0:53

      Podries posar l'enllaç criatura.
      Bó, ho faré jo:

      http://comarcalia.info/2012/01/30/lajuntament-daielo-de-malferit-posa-a-la-venda-3-naus-industrials-municipals-per-recaptar-vora-400-000-e/

      Mira i per a evitar-vos feina vos pose el copia i pega del text.

      L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha posat a la venda tres naus industrials municipals a través de subhasta amb caràcter d’urgència per les quals el consistori pretén recaptar un mínim de 372.522,50 euros. Les naus, considerades com a patrimonials, són les número 6, 7 i 8, i s’expliquen el el Butlletí Oficial de la Província de hui dilluns les condicions del procés.

      La nau industral número 6 consta de 488 m2 i 92,10 m2 de parcel·la llure, i el seu preu de licitació a l’alça és de 139.177,02 euros; la nau número 7 consta de 488 m2 i el preu inicial és de 132.443,20 euros; i la nau número 8 consta de 320 metres quadrats més 182,20 m2 de parcel·la lliure i un preu inicial de 100.902,27 euros.

      En la mateixa publicació al BOP s’informa que hi ha un termini d’exposició al públic del procediment de huit dies naturals perquè es puguen presentar reclamacions, hi haurà garantia provisional del 3% del bé, i el termini de presentació d’ofertes finalitzarà als 13 dies naturals, comptadors a partir de demà.

      L’obertura d’ofertes tindrà lloc en el saló d’actes de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit a les 14,15h del quart dia natural a comptar des de la finalització del termini de presentació de les proposicions, en acte públic(si coincidira amb dissabte, es traslladarà al següent día hàbil).
      Escrit per Comarcàlia en Destacades, Vall d'Albaida el 30/01/2012 13:09

      Vaig a vore com estic de calderilla. Igual m'anime.

      Elimina
  6. corregeu la veu,pinter va a vendre les naus que li queden al ajuntament.
    este mal alcalde, deisara al ajuntament sense res de patrimoni,
    este mal alcalde,desfara tot lo que esdemes feren en molt de treball,molt de esfors,
    este mal alcalde,entre el sou que cobra ell,
    el que cobra la seua jermana,eu fundira tot.
    este mal alcalde,que va posar 10 funsionaris mesos antes de les eleccións,ara no pot pagar.
    este mal alcalde, que a enxufat a amigets i amigetes tot arreu,ara no es pot pagar.
    este mal alcalde,que fa un almorsar per al 9
    octubre,i encara no la pagat,
    este mal alcalde,que en la avenguda de valencia
    posa les baranes de ferro i hara no te euros per
    pagarles.que eisample esta donant.
    este mal alcalde,que esta fent un ambulatori que
    cap falta fea,avorem com el pagara.
    este mal alcalde,que te el luxe de tindre 2 traballadores socials,ara no es pot pagar.
    este mal alcalde,que te el luxe de tindre 2 encarregats de pesonal,ara no espot pagar.
    este mal alcalde,que ha fet tan mala gestió al llarc de casi 5 anys,no te un euro,esta empenyat
    atope,ha venut naus,solars,el aigua potable per a 25 anys,prestamos ha fet tots els que ha pugut fer, concluin esta el ajuntament QUEBRAT i
    no te en que pagar als funsionaris.
    PINTER DIMISIÓ IA,PER EL BE DEL POBLE

    ResponElimina
  7. ¿Pinter no puede pagar a los funcionarios dices?
    y a los proveedores,tampoco nos paga,que cara
    tiene el tio.

    ResponElimina
    Respostes
    1. perque no dius a qui el deu el ajuntament

      Elimina
  8. Mentires i mes mentires o unic que feu els socialistes que hau perdut els privilegis. lodel trebol, mentira, el alcalde ho va explicar al ple. no sabeu com possar mal. La deuda en els moments actuals la mes baixa de la comarca per ratio de habitants. ja esta be de possar mal en mentires.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ojala haja rectificat en lo del trevol i siga veeritat el que dius

      Elimina
    2. I podries, dir, anònim, quina va ser la seua explicació sobre lo del Trevol, per als que no som tan afortunats d'anar al ple?

      Elimina
    3. ves al ple i te enteres

      Elimina
  9. no passa res sera per diners . no digau mentides . I per a demostrar-ho aquest diumenge gran motocross potate en la casa la por . Aço ho pague jo. No patiu de res. I despres diuen que no hi han diners. Una pregunta si van a subastar les naus industrials dic jo que deurien fer propaganda per el poble , per a que la gent s´entere i puga fer una millor oferta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. que compre una nau el de la serratella,a vore si aixi ho fa lagal.carabasses

      Elimina
    2. No hi ha mes carbassa que el que sense arguments ni cap coherència es dedica a insultar. Mira Sr coeficient intel · lectual negatiu per escriure aquests insults millor et dediques a llegir un poc, val?. Así hi ha gent que el llibre més gruix que s'han llegit en la seva vida és el de les festes del poble (dedicant la major part del temps de lectura a veure i criticar les últimes pàgines (les dels patrocinadors). Ara, baixe per un segon al teu nivell i et dic: Catet!!

      Elimina
  10. Al ple li va dir al portaveu socialista que tenia mes documents i que no volia dir-la.
    A les provincias va dir que havia estat en contacte amb la mancomunitat per tal de solucionar-ho.
    Si el portaveu socialista va mentir, que l’alcalde ensenye els papers igual que ho va fer el socilista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carabassa a tu te ensenyara. Perque no ho pregunta a la Mancomunitat que te linea directa.

      Elimina
  11. Veig que este blog continua sent parcial a favor del PSOE. No hi mai cap noticia que diga algo mal del grup socialiste. Be tenim el que tenim.
    Per cert perque no es comenta que en el ultim Ple l'alcalde va tirar del saló a Honorio Basenilla per insultarlo i amenzarlo i es va tindre que cridar a la policia ja que no vloia anar-sen. Pareix mentira que en estos temps encara hi hagen persones que no respeten als demes i pensen que les coses encara a'arreglen en un enfrentament de pistoles,com en el antic oeste. Lamentable l'espectacle d'este señor pero mes lamentable que el grup socialiste tire má de este tipo de persones per a que es faga el treball brut. Cada vegada son menos les persones que estem d'acord en esta clase de politica destructiva, malintencioná,rencorosa i de que soles es preocupe de beneficiar a uns pocs.

    Espere pel be de la democracia que este señor (honorio basenilla,) que no respeta als demes no ja com a representants elegits democraticament sino com a persones, es porte davant dels tribunals com es mereix.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acabe de entrar i em quede asombrat del que pasa en este poble.

      Podre estar o no d'acord en el comentari anterior pel que fa a la opinió molt subjetiva sobre este blog i sobre el grup socialiste.

      El que en deixa perplex es que en el segle XXI i després de 34 anys de democracia en España encara queden personatjes com este señor que, segon el comentari, demostra una incultura i una falta de respecte als demés preocupant. Crec, i en aixó done la raó al del comentari anterior, que este señor ha de ser denunciat davant dels tribunals de lo penal. Pero també hi ha que repudiar la seua conducta pels mateixos que encara el inciten.

      Elimina
    2. I el partit socialiste deuria fer una declaració pública repudiant este tipo de acte i la conducta d'este señor.

      Elimina
    3. Quin tipus d'amenaces va fer? Perquè depen del tipus l''alcalde podrà dur-lo als tribunals com tu bé assenyales. Encara que en sembla més un comentari que vol crear por que altra cosa, donat que no concretes.
      Per altre costat, que diries tu de mal del grup socialista?. Jo diria que hauria de donar més canya, informant de les dificultats que té per dur a terme la seua funció, i com aço afecta a la qualitat democràtica de l'ajuntament. Ells també ens representen.

      Elimina
    4. NO VA FER CAP TIPUD D´AMENASA CARABAZA

      Elimina
  12. mes educació per a la ciutadania1 de febrer del 2012, a les 21:50

    El vertader escàndol del ple, es per a mi, que no es contesten a les preguntes que fa el grup de l'opossició, preguntes d'interes politic i que per respecte a la ciutadania i per obligació democràtica deurien ser contestades en la major transparència. Això es el que el grup socialiste deuria portar als tribunals , per a que li diga un jutge quines son les seues obligacions.
    La resta es una anècdota que fa un ciutadà sense representació politica i per a mi no mereix cap comentari més.En això es vol tapar lo vertaderament important.
    A veure si sabem separar el gra de la palla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. en podries dir quina pregunta no contesta el alcalde.? jo estic al ple i el alcalde no soles contesta a tot sino que ho explica i molt be. El grup socialiste no sap mai per on eixir. ¿es o no?. Ja no vull sentir mes tonteries i mentides.
      Per altre costar si defenses la mala educació i dius que es una mera anecdota es perque te interesa dir-ho perque esta molt clar el signe politic (socialista) de eixe maleducat.

      Elimina
    2. Et podria dir que jo vaig estar al ple.
      Va quedar clar que no dona informació al grup de l'oposició com es la seua obligació.
      Vaig escoltar que li se va preguntar quant li costava a l'ajuntament el sou de l'advocat Ballester així com el projecte de les vivendes de protecció que es va fer per a l'ajuntament. I et puc dir que m'en vaig eixir sense saber-ho perque no es va contestar.
      Tampoc em va aclarir quan pensava pagar lo del projecte trevol i perque ho va deixar de fer.
      Sols es limita a jutjar que les preguntes li pareixen malintencionades, i acaba sense contestar.
      Es possible que al ser tu del mateix signe politic que l'alcalde no escoltes be les preguntes i pases de les contestacions perque tingues una fe cega en tot el que fa.

      Elimina
  13. el senyor alcaide en els plens i en el govern d´aqueste poble demostra que cada vegada es pareix mes a jose luis moreno i sus muñecos. I montoya i maribel a monchito i rockefeller.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I el grupo socialiste a qui es pareix?

      solució: UN portaveu (muñeco de los grandes jefes socialistes), per cert molt nervios i 4 palmeros muts.

      Elimina
  14. Les orelles del llop
    "Visc al embolic", contestava Mariano Rajoy a la pregunta d'Artur Mas. Un nou micròfon massa sensible a la veu singular del president del govern. Però, de què embolic estem parlant?, La impostura del govern?, L'arribada de la reacció?, Les orelles del llop?
    Un autèntic frau electoral va protagonitzar el nou Consell de Ministres, la veritat és que contra tot pronòstic, fent exactament el contrari al que tímidament assenyalaven en el programa electoral i venia deixat anar durant dues legislatures de passió.
    Van pujar els impostos a les rendes del treball, a una base liquidable de tan sols un euro, ia les rendes de l'estalvi sense parpellejar en aquella mítica roda de premsa de Soraya Sáenz de Santamaría.
    Fa escasses hores ens sorprenia el ministre de l'Interior amb un nou floreta al seu programa electoral, proposant, així ho va dir en comissió, l'acostament de presos de la banda terrorista a partir d'un estudi individualitzat de cada cas.
    Però no tot va ser impostura abans, o ara, sinó que, com era d'esperar, es cola la reacció per on un menys se l'espera, les mateixa orelles del llop que tots ens temíem. Alberto Ruiz-Gallardón ha deixat ben clar que reformarà la llei de l'avortament, recuperant l'espai delictiu en el Codi Penal per a les dones des d'abans de la promulgació d'aquesta última norma. L'eliminació dels terminis i la volta a un colador que només fa mal als menys afavorits.
    Va ser Gallardón també el que va posar sobre la taula, al mateix temps, capità ja de la reacció, elevar les taxes de la justícia gratuïta i, sense respirar, en aquella mateixa comissió, l'establiment de la cadena perpètua en un país que havia superat ia la justícia venjativa i que tractava de substituir-la per la justícia reparadora.
    El ministre d'Educació, abans d'ahir, també va tenir inopinadament la seva quota part: eliminar l'assignatura d'Educació per a la ciutadania, potser traient els paràgrafs sobre els drets dels homosexuals, o, probablement, eliminant tota al · lusió a famílies que no sigui la tradicional.
    Reacció després reacció que ahir va defensar la ministra de Sanitat, Ana Mato, deixant caure la possibilitat d'establir el copagament en l'assistència sanitària, després d'haver negat, per activa i per passiva, que ells anessin a posar-lo en pràctica, deixant en fora de joc a tots aquells que en el si del seu propi partit el proposaven.
    Passarà a millor vida segons Ana Mato, princesa de la reacció, el tractament legal de la píndola del dia després. Per satisfer els sectors més reaccionaris, més pendents de la histèria dels comportaments polítics, protagonitzen marxes enrere que només generen dissentiment en la societat espanyola. Són, no ho dubtin, les orelles del llop que tots ens temíem que podia acabar arribant.

    ResponElimina
  15. En el que està caient i pinter sense dimitir. Perque en el nostre poble se ha erigit com a un gran dictador i ningù menys honorio li diu res. Anim honorio.

    ResponElimina
  16. El govern del pp de valencia suspen el acte de les paelles de la diputacio. Acte en el que el any passat va actuar l´orquestra montecarlo . Estalvi i austeritat. Lo mateixet que pinter que aquest any fa el motocross, les orquestres del mig any fester , les festeres i els festers, les ajudes a les comparses etc. etc. etc. etc. i de segur que en festes dura 6 o 7 orquestres com el any passat. I entre elles la montecarlo. A aquest personatge nomes li queda inaugurar un panta en el riu claria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. CARTA A L'ALCALDE
      Vaja per davant que no perteneixc a cap grup polític és més, mai m'ha agradat la política i molt menys els polítics, però són moltes les extravagàncies, atropellaments i cacicades per part de l'alcalde en aquests darrers anys que ja no em puc callar.
      La gota que va omplir el got la vaig poder veure aquest passat mes de desembre, vaig eixir un diumenge com tantes vegades en aquestes dates a buscar rovellons i poder gaudir d'un tranquil i relaxant passeig pel camp. Vaig anar a la zona més bonica i verda del nostre terme municipal, allà on es junten la nostra Umbria amb la Solana, formant un racó de muntanyes preciòs amb una gran quantitat de pins que afortunadament s'està regenerant després del fatal incendi del 1994. Quina va ser la meua sorpresa, estant a l'altura del "Corral de cigala" que aquesta pau i tranquil • litat que et dóna la muntanya, de sobte va quedar truncada per l'estrepitòs soroll d'unes motos que donaven voltes en el que acabava d'assabentar-me, era el nou camp de motocròs. Ultima creació del tot poderòs alcalde.
      Sí l'alcalde, no dic senyor alcalde perquè no eres ni molt menys un senyor.
      Trobe indignant que una vegada més per un capritx i un voler governar per als teus, malgastes una subvenció de més de 250.000 euros en aquesta barbaritat, això sí, al teu cunyat el tindràs molt content.
      El meu fill quan vol jugar a futbol al poliesportiu amb els seus amics, han de pagar 20 euros l'hora, igual que en qualsevol altra instal • lació del poliesportiu s'ha de pagar per fer ús d'ella.
      Què paguen el teu nebot i tots aquests forasters que vénen a entrenar a la teua última creació?
      Tu que tant vols als teus ciutadans, és que ells són de segona i els forasters amics dels teus amics són de primera? I el manteniment d'aquest circuit, ho pagarà l'ajuntament? ¿I les teues famoses retallades?
      Les altres associacions que tenim al poble que abasten a moltíssims més ciutadans d'Aielo, no reben el mateix tracte que el teu cunyat.
      A cas has preguntat a veïns de la zona, terratinents, senderistes, ciutadans que agrade eixir al camp, si els semblava bé fer el circuit allà? NO. S’ho heu guisat vosaltres sols, sense que ens hajam assabentat al poble, tot i que SEPRONA i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, han intentat impedir-ho. Veurem quant ens costa al final el vostre circuit, ho dic perquè si hi ha multa la pagarem entre tots com tots els teus capritxos.
      En una ocasió et vaig sentir dir que tenies projectat fer el camp de motocròs a la zona sota el polígon Sant Josep, entre el autovia i la carretera que baixa al pont d'Aielo, perquè s'havia plantejat fer-ho al abocador però la carretera que puja al abocador és estreta i perillosa, i dic que et vaig sentir dir perquè no m'ho han dit.
      ¿Anteposar els teus capritxos a la seguretat de la gent?
      *

      Elimina
    2. *continuació

      Dius que s'ha fet el camp de motocròs amb els diners d'una subvenció per a regenerar el abocador, cal tenir la cara molt dura per gastar els diners que ens envien amb un fi ecològic en tot el contrari. És que no es podia tirar terra sobre la runa, plantar arbres, clarejar els pins joves i després amb desbrossadores, netejar la mala herba de tota la zona? Tu que presumeixes de donar treball a les famílies d'Aielo, t'imagines els jornals que hagueres donat a la gent del teu estimat poble? ¿Perquè en lloc de contractar gent d'Aielo, que realment ho necessita, preferires gastar aquesta fortuna en empreses alienes al nostre poble? Perquè 250.000 euros donen per a molts jornals. Gent com tu és la que fa que la política siga el que és, un merder.
      És una mostra més de la teua política, governes per a tu i els teus.
      Exemples ens els dones cada dia:
      Llocs de treball elegits a dit, per als teus familiars, amics, fills dels teus amics i a qui a tu et dona la gana. Encara que hages de fer-los un lloc de la manera que siga, fent la vida impossible a treballadors de l'ajuntament per tal que deixen el seu lloc de treball, per a tu poder enxufar a qui tu vols, sense importar-te que siguen persones que han treballat per al poble durant molts anys. Tu que has sigut treballador en altres ajuntaments, t'hagués agradat que t'ho feren a tu?
      Un altre exemple el tenim en aquests nombrossos judicis que tu capritxosament emprens sabent que els vas perdre. Però com tu que tant vols al teu poble no pagues, et dóna el mateix. Això que fas és de ser molt mala persona, com sona, ets una mala persona, que és el pitjor que es pot ser.
      Hauries de fer una reflexió del que ha sigut i és la teua política. Jo ingenu de mi, et vaig votar a la teva primera legislatura (ja t'he dit al principi que no perteneixc a cap partit polític), creia que podies ser un bon alcalde.
      Intentes superar el PSOE i pots estar tranquil que ho estàs aconseguint. Ells van fer un abocador de runes, tu ho has superat, has fet un camp de motocròs.
      Ells van necessitar sis legislatures perquè el desgast que produeix el poder, acabara amb ells. Tu amb una ja gairebé ho aconsegueixes i com continues així, fent amics, en les pròximes eleccions el teu estimat poble ja no et votarà. I dit siga de pas, pobre de l'alcalde que agafe el teu relleu, es trobarà amb un ajuntament sense un “puto euro’’ i amb moltíssims deutes que vas a deixar. Això és molt penòs.
      Eres un mal alcalde i no t'importa el nostre poble, simplement veure el sou que t'has posat, la teua política d'enxufes i els teus regidors que són titelles submises a les teues ordres, malgastes el diners en els teus capritxos, manipules, menteixes i això et passarà factura.
      M'agradaria poder signar aquesta carta, però coneguent lo rencoròs que eres, no ho faré perquè no se't pot dir res que no t'agrade sentir.
      M'has defraudat alcalde.
      EL CAPITAN

      Elimina
    3. M'agradat molt aquesta carta que reflexa el que pensa alguna gent que conec incluida jo. Deurien ser més les veus que s'alçaren davant les incongruències, els desmans i la manera de governar que té.Talvolta reaccionant podem parar els "atropellos" politics que estem patint.
      Molta valentia fa falta com esta.

      Elimina
    4. I TU DE SEGUR AMAGAT PERO SEGUR QUE ANIRAS A TOTS ELS ACTES. HIPOCRITA.

      Elimina
    5. Vaya con la carta del Capitan. Suscribo todo lo que dice.

      Elimina
  17. Això és un missatge per al anònim del dia 2012.02.01 de les 02:21 sobre Montoya i Maribel, que ens aclareixi qui és Monchito i qui és Roquefeller, és que estic que no viu en Mi, de la gràcia que m'ha fet.

    ResponElimina
  18. democracia en aielo ya2 de febrer del 2012, a les 18:40

    A Honori se li ha recomanat per els mateixos socialistes y per el portaveu del grup socialista que no vinga als plens per el seu carácter, encara que tinga tota la raó, y si vol vindre se li ha demanat que estiga tranquil, está molt clar que no es manera de comportarse; de totes maneres la persona que en aquest bloc, tres o cuatre voltes está burlanse de ell y vol portarlo als tribunals deuría donar una miraeta als de la seua part donat que están fent lo mateix o pitjor.
    Si en Aielo no tinguerem una auténtica dictadura y un caudillo de " mando y ordeno" segurament no ens donarien estos casos lamentables.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord. El Sr.Alcalde té que saber que per molt alt que tinga el sou, que el té, no és l'amo de l'ajuntament. L'ajuntament és de tots.

      Elimina
    2. ANIMO HONORI TU ALS PLENS I A MACHACAR AL ALCALDE QUE SE HO MEREIX.

      Elimina
  19. Si aquest blog es tan parcial a favor del psoe, ¿perque no entreu al del "informador"? vos están esperant, ¿o es que allí no vos escolta ningú?

    ResponElimina
  20. Jo sóc molt pessimista; aquest país pensa dreta, som els d'esquerres pocs en realitat: sempre he pensat que tot i ser d'esquerres com crec que sóc; hauria de seguir donant suport a ZP i així ho vaig fer, perquè prefereixo que les retallades els faci un socialdemòcrata i no un liberalNeo); sempre hauran més consideració que els que donen suport als mercats; potser estan més a prop dels que més necessiten, en canvi els conservadors estan pensant en el poder només per augmentar els seus ingressos sense importar què o qui es quedi per el camí: a les proves em remeto què creuen que farà, la reforma laboral? treure'ns més drets; desarmar jurídicament davant els mercats; callar la boca, perquè segons tota aquesta banda de pocavergonyes "hem viscut per sobre de les nostres possibilitats" seran ells els que han fet això, els altres a viure al dia i gracias.Esos que es porten milions en recompensa per haver enfonsat les seves empreses, amb el beneplàcit de governs i autoritats varias.Veáse Grècia: com l'han deixat, després d'insistir que aquest i aquest era el remei, però tots els experts que estan al capdavant d'Europa el deien, ara, veiem com estan: després de tanta recepta liberal i ajudes, que amb amics així perquè enemics, dic jo, crec que Espanya ja té el rumb fixat a aquest precipicio.Esto no hi ha déu que ho arregli, fins que es li doni una volta de mitjó al sistema: perquè les ments de molts ja han retrocedit a mínim a l'any 78.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que et digues d'esquerres i no sigues capaç de vore les reformes neocon que ha fet el teu vanagloriat PSOE (les més dures i en les que més drets hem perdunt en moltes dècades), diu molt...

      Acuses de qui dóna diners als mercats. Això no ho ha fet el PSOE?
      Parles de retallades i dius que prefereixes que les faça un socialdemòcrata (que de "social" i de "demòcrata" té el que jo et diga)... això demostra la teua calanya: la de la mitomania.
      Jo creia que això només era per als adolescents i els grups de música i que, arribats a certa edat, la gent tenia la mínima capacitat d'anàlisi de la realitat.
      Em fa vergonya aliena.

      Que se us caiga ja la bena dels ulls, per favor.

      Elimina
    2. Ni un pas arrere, d'acord amb tu pel que fa a que la intel.ligència no està renyida amb la ideologia per molt pura que es pretenga que aquesta siga, encara que lamentablement alguns insisteixen que siga així, i després vegem les conseqüències.
      Hi ha una política econòmica i financera única...per això Rajoy no té alternatives...per això el Psoe al gover va fer front a la crisi amb mesures lliberals....No em preguntes per què, però a la dreta se li demana que cree riquesa i treball, i a l'esquerra cohesió social, no al revés i a més en aquest ordre, i quan hi han eleccions sols tenim que observar com estan els dos paràmetres per saber qui guanyarà.
      Per altre costat, l'anònim posa la seua timida mirada en una de les grans fal.làcies dels últims temps: considerar que el desplegament de l'Estat de Benenstar és alguna cosa pareguda a un luxe "tindrem el que ens pugam pagar", sense tenir en conte que ha estat consolidat mitjantçant lleis que garantitzen drets, que es paga entre tota (o això es pretenia) i que suposa una forma de propietat col.lectiva per aquells que no disposen de res o de poc.

      Elimina
  21. sas a qui deu pinter,
    UNO....barres de ferro a.v.g. Valencia
    DOS....Frances construcciones
    TRES...Construcciones COPA Y COM
    CUATRE.Ferreteria Vicent Ferri
    CINC...Pirotecnic, castells de festes
    SIS....Electriciste de Ontinyent
    SET....Festa del 9 de Octubre
    UIT....Caixa de ahorros Ontinyent
    NOU....Caixa Rural
    DEU....Banc Valencia
    ONSE...Un monto de factures en el caisÓ per pagar i vorem cuant es paga.
    va a agafar el ajuntament,en un defisit de
    1.040.000 E.en 24 anyns del gobern socialista, i en el dia de hui segons el banc de España, el deute entre prestamos i enrredros de éll,es calcula sobre 4.800.000 E.
    Si vols mes informació demanalila a éll,i en diras com ta anat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no sabia que el banc de españa tambe publicaba ENRREDOS DE ELL.

      Elimina
  22. Aquesta nit, en la Sexta, a les 21:30 hores en el programa La Sexta Columna: "Resacón en Levante".
    Vorem eixa "transformació" de València a que ens ha portat:
    - Aeroports sense avions, que Fabra diu; que no ens hem enterat de res, que és un aeroport per a les persones, per a que pugam passetjar.
    - Vorem eixa visita del PAPA.
    - Formules uno.
    - Eixe passeig en Ferrari.
    - Festes privades...
    En resum, vorem perquè fora de la comunitat valenciana, és riuen de nosaltres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no te apetece indignarte, no lo veas!

      Elimina
  23. A "ni un pas arrere"

    Deseaba señalarte, con total cordialidad, que aunque en muchos aspectos tu opinión me parece acertada, no comparto la contestación que has dado al anónimo/a de ayer a las 12,56; creo que tu argumentación sobre su escrito es bastante injusta. Creo no equivocarme si te digo que esta persona, tú, y yo mismo, estamos en la misma "trinchera", y nos mueven las mismas inquietudes ante lo que estamos viviendo, pero tal vez con diferentes matices y sensibilidades.

    No estoy en absoluto de acuerdo con la política realizada por el Psoe en los últimos cuatro años, fuese ésta ó no impuesta por las circunstancias. Dicho lo cual sigo pensando que a pesar de todo entre el P.P. y el Psoe existe una enorme diferencia, que sería largo y pesado argumentar, pero es que además, estoy seguro que tú la sabes de sobra. ¿es lo mismo Serrat que Julio Iglesias, ó Raimon que Francisco? Ya se que no tiene nada que ver, pero a mi me sirve a modo de símil comparativo.

    Me gustaría que leyeras un artículo de Luis García Montero en "Opinión" escrito en el diario Público, se titula "La realidad y el deseo" sólo te transcribo un par de frases del mismo :

    "El socialismo domado es la pareja de baile perfecta para una derecha que va imponiendo paso a paso su cultura social"

    "La izquierda avanza cuando renuncia al espiritu mesiánico y la utopía totalitaria"

    Si lo lees y compartes, como yo, el espiritu del mismo verás que nuestras ideas y la del anónimo/a aludido, no están tan alejadas.

    Hasta siempre amigo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, amiga Hdez.,

      Et responc des del mateix respecte i cordialitat des de la que m'escrius tu:

      Ho sent molt, però una persona a qui li inquieta la realitat no pot posicionar-se com a "esquerrana" al costat del PSOE. Demostra, amb perdó, una incultura enormement gran. Qui és tan mitòman que idolatra una persona o un partit sense un anàlisi més profund de la realitat (tal com diu el marxisme, un dels pilars de l'esquerra), no puc fer que reiterar les meues paraules: em fa vergonya aliena que es considere d'esquerres.

      A tall "anecdòtic", la mateixa vergonya aliena que em produeix veure membres del PSOE cantant la Internacional amb el puny alçat (!!!!!!!!!!!!!!). Em produeix una ràbia profunda i intensa que juguen amb la realitat i amb la consciència de milers de persones que continuen creient (amb una bena als ulls de cara la realitat) que el PSOE és aquell partit de Pablo Iglesias.


      No em pareix cap actitud injusta la que he tingut amb aquell anònim. Si vols, accepte que són paraules dures. Però no injustes. Tan dures com la realitat mateixa. Les veritats fan mal. Quan se'ns fa tremolar per un segon el nostre statu quo, tendim a la defensa absoluta de l'ideal, malgrat que ens estiguen fent vore les nostres pròpies incoherències (això ho aplique a qualsevol persona, entre elles, jo mateixa).


      He llegit l'article que m'has recomanat. Està molt ben escrit, però no puc evitar discrepar en certs punts. Un d'ells és la demagògia que empra respecte del terme "mesianisme". No dubta en qualificar el que ell ha dit "marges" (ideològics) com "mesies", sense adonar-se que cau en la trampa de la seua pròpia paraula. Eixa esquerra de bar, d'aula, de carrer, en la que ell s'ubica (i, per ende, el periòdic), és la que considera únicament vàlida, correcta, objectiva i adequada a la realitat. Si això no és "mesianisme", que baixe Déu i ho veja.
      El mateix s'aplica quan diu que "no valen sectarismes", però no dubta ni un moment en deixar al marge de la validesa ideologies més a l'esquerra que ell.
      Supose que en emprar paraules ben ordenades i bellament combinades, creu que els lectors no sabem llegir els implícits que això suposa. I que sempre estan presents.

      Com ja he dit, ben escrit, però tendenciós a tope.
      En tot cas, gràcies per recomanar-me la lectura, sempre s'agraïx :)

      Fins l'altra, amiga!

      Elimina
  24. LLegiu la carta a l'alcalde, que li escriu "el capitan", no té desperdici. És del día 4 de febrer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I es pot saber aon està penjada eixa carta?, perque a mí m'agradaria llegirla.

      Elimina
    2. Deveres que es per haverla signada i haverlila envià a l'ajuntament per registre d'entrada per assegurar-se que la llegia.

      Elimina
  25. Bè pareix ser que ja acabat la carrera de motocross del cunyat del alcalde, ara el que a mí m'agradaria que ens explicara el alcalde, en cartes com eixes que a ell tant
    li agrada enviar per les cases quant son al seu favor:
    Que ens ha costat a tots el caprixo del seu cunyat?
    Si el poble no tindrà cap represalia, perque la subvenciò era per un abocador i no per al que ell l'ha destinada?
    Si tots els permisos per a fer el camp de motocross estàn en regla?
    Si la "super-mega-carpa" que avui s'ha possat allí, per ajuntament i convidats en picaeta inclosa, ho ha pagat el motoclub o altra volta tot el poble?
    Si per la nit ja no tenim línea directa amb la policia local, per a emergencies i em de cridar al 112, per les retallades, qui ha pagat el jornal del municipal que hi havia esta matí en el Calvari per a dirigir a la gent cap a la carrera?
    En definitiva este event que es el que li ha costat a la buxtaca de tots els de Aielo, per el capritxo del cunyat del alcalde, quant José Luis Juan, es passa els pocs plens que deixa fer, plorant que l'ajuntament no tè diners, que baixa el sou als funcionaris, per el mateix motiu, crec que ens deuria d'explicar si es que sols tè diners per al que vol, perque ell ho val i ell mana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una llàstima que no vaja a contestar-te l'alcalde, donat que no heu té per costum, ni per joc democràtic, com en el cas de no contestar a l'opoció als plens. Encara que he reconeixer que son bones.
      L'alcalde fa el que li pareix, sense donar cap pareixer a ningú, ni als seus regidors. Va en el seu caràcter despota, del que ha donat gala des de que en 2007 va guanyar les eleccions, per alguns un xex en blanc, encara que crec que això tampoc és important per ell, perquè no té cap motivació cap al bé comú del poble i dels deus veins.

      Elimina
    2. Jo crec que la única motivació que té és omplir-se la butxaca, i jubilar-se amb una pensión que ell mai haguera imaginat.

      Elimina
    3. per al que diu que per la nit no te linea directa amb la policia contestar - li que jo vaig cridar el dilluns per la nit i em contestaren de seguida. Altra cosa es a vore el numero de telefon al que crides tu. Tel vaig a passar per que crides si tens algun problema : 609 31 08 88.

      Elimina
    4. jo crec que el que va dir lo del telf. dels municipals es algun gracios que vol que criden al 112 per que es de vades.

      Elimina
  26. Lo del motocross no té nom, pareix ser que els polítics que ens governen en el poble no tenen vergonya. Si en tinguren segurament no hagueren fet un camp de motocross.

    ResponElimina
    Respostes
    1. pues au de saber qui hi havia molta gent del poble,i si tambe forasters.pero val la pena un circuit que un abocador ple de runa i dexailles,i damunt ilegal.i la gent que diu que es un impacte migambiental, magradaria dirli que el abocador el van fer els socialistes i entonces no dieu res,hia que ser un poc imparcial.com tambe apolleu a toni serratella,sense importarvos que va fer el que li donava la gana sense ampararse ale lleis que tot vei ham de cumplir.qui es toni mes que un altre vei del poble?

      Elimina
  27. La vergoña la tenia el psoe per fer aielo nits art que pena de euros mal gastais

    ResponElimina
  28. PINTER DIMISSIO NO EL VOLEM NINGU.

    ResponElimina
  29. Pareix ser que als Trolls els han donat l'ordre d'atac, com pollastres descerebrats.

    Encara que el pitjor de tot son les múltiples faltes ortogràfiques, inglús en frases breus (sempre poden donar-li la culpa a les reformes educatives del Psoe).

    Salut, per als trolls dos tases.

    ResponElimina
  30. Per a la gent amant de la naturalesa l'impacte ambiental del motocross és brutal. Potser s'haguera pogut ubicar en altre lloc que no molestara als veïns.
    Amb aquesta decisió l'alcalde ha entrat un altra vegada, no sols en conflicte amb els veïns del poble, sino també amb el mig ambient.
    També no fa gaire temps va entrar en conflicte amb el món de la cultura, amb la lamentable decisió de fulminar a nits d'Aielo.

    ResponElimina
  31. Cuidado con los monos que atacan. Tres tases no dejes de mirarte la espalda

    ResponElimina
  32. Què vos pareix?

    VERGONZOSO ESCÁNDALO (o como trepan algunos)

    Leire Pajín, dentro de pocos días pasará a ocupar el cargo de Senadora.

    Desde ese momento, en virtud del acuerdo al que han llegado el PSOE y el PP (y así hacen los primeros ensayos de la futura ley) la Sra. Pajín pasará a disfrutar de lo que se llama una economía “más-que-sostenible”.

    Pajín, cada mes, cobrará lo siguiente:

    Sueldo como Senadora...5.500 €/mes

    Sueldo como secretaria de organización delPsoe..6.500.€/mes

    Sueldo de ¡¡¡INDEMNIZACIÓN !!! como ex-secretaria de Estado.. 7.000 €/mes

    Dietas…..1.800 €/mes

    TOTAL.....20.800 €/mes = 3,5 Millones Ptas/mes!!!

    ( TOTAL ANUAL....291.200 €= 48,5 Millones Ptas/año!!!! )

    Y así, en plena CRISIS ECONÓMICA de España, con más de 5 millones de familias en el paro, con centenares de miles de trabajadores cobrando el salario mínimo de 641,40 € al mes (8.979,60 € al año) y con más de 8 millones de personas que están en el límite de la pobreza,
    ¿es ésta lapolítica de servicio público para el bien común, o es la España de la corrupción legal?

    Probablemente no van a cambiar nada estas cosas, pero es muy importante difundirlo.-

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso, eso si que es un sueldo de escandalo y luego van criticando a nuestro alcalde por cobrar 60.000€ de nada. La cara de verguenza me caeria a mi.

      Elimina
    2. Utilitzeu el mateix argument que altres per parlar de les retibucions de la Mariloli en Castella-La Manxa, i per altre costat no serà sols l'única senadora que cobre. Demagògic i populista és lligar els sous del polítics amb la taxa d'atur, oblidant la nula relació que existeix entre les dos. L'atur té més relació amb els beneficis de les empreses.
      Per altre costar, per mi l'alcalde hauria de ser el primer en donar exemple baixant-se el sou, per la mateixa raó que els ho ha fet als treballadors de l'ajuntament, aludint a la mala situació i demanant-los sacrífici.

      Elimina
  33. Mirem primer eixa nómina de 60.000 €, a vore si és pot rebaixar, i després si vols mirarem altres nómines. Tremole que en puge més la contribució, es vegoñós lo que pague.

    ResponElimina
  34. Lo de Leire Pajín, si es así (que, creo, no lo es exactamente) me resulta vergonzoso como progresista ; De todos modos, y aunque esto no sirve de excusa, podrías tambien nombrar lo que cobra la Cospedal, Zaplana, Aznar, Trillo y otros, porque tengo entendido que sus remuneraciones son estratosféricas; de todos modos, repito, en unos casos y en otros, sin distinción de colores, máxime en estos tiempos, resultan insultante para el resto de españoles lo que algunos políticos perciben, estén o no en activo, sean del PP, Psoe, Ciu u otros.

    Y lo de los políticos es lo de menos, pues estos dias no cesan de aparecer en prensa las remuneraciones de ejecutivos relacionados con la banca y grandes trusts financieros cuyas remuneraciones nos dejan atónitos, y no precisamente por su buena gestión, los hay que han arruinado a su empresa y encima se les premia. Menos mal que en estos últimos casos el gobierno actual (con quien no comulgo en absoluto) parece que piensa hacer algo al respecto.

    Como también resulta excesivo, a mi entender, el sueldo que percibe el alcalde de Aielo, si lo comparamos con el de sus onónimos de la comarca.

    ResponElimina
  35. En mi último comentario he cometido una falta de ortografía en el último párrafo del mismo,
    se trata de la palabra "onónimos" la cual no es correcta, debería haber transcrito "homónimos" que significa "similares", es una palabra que acostumbro a utilizar verbalmente y al escribirla la he reflejado como la pienso.
    Perdonad el rollo, pero se que algunos de vosotros dais importancia a la ortografia, como debe ser.

    ResponElimina
  36. enteradillos, la pajin no cobra lo que decis,en la actualidad solo cobra el sueldo de diputada.
    cuando hera ministra solo cobrava,como ministra
    el sueldo que pertenece,luego tenia un sueldo por el cargo que tenia en el partido.
    en la actualidad solamente es diputada, cobra ese sueldo y se acabó.
    sin embargo la sra.cospedal, cobra de senadora,
    de presidenta de castilla la mancha,y como secretaria general del P.P.,mañama dare más información,de los demas dirigentes del pp con
    lo que cobran,vereis cuantas sorpresas ya vereis.

    ResponElimina
  37. si alguien cobra más de lo que le toca es el sr. alcalde de aielo.
    si alguien cobra más de lo que se gana,ese es el
    sr. alcalde de aielo.
    si alguien cobra más que los alcaldes de 5 pueblos de nuestro alrrededorese es el
    sr. alcalde de aielo.
    si alguien cobra un gran sueldo con mis impuestos,que por cierto el i.b.i.lo subio mucho
    sr. alcalde de aielo.
    por que narices hablais de la pajin y no mirais lo que pasa en vuestro pueblo.

    ResponElimina
  38. Pinter no el cau la cara de vergonya,inagurant motocros i no pagar lo que deus, en L;ajuntament
    a les persones i empreses que han treballat per
    a la entitat.
    Quina clase de Alcalde eres,fer treballar a les dones de la limpiesa mes i pagarles menos.

    ResponElimina
  39. Sr. Alcalde que opinión tiene de que hayan quitado el medico de guardia en Aielo.
    Costo muchos sacrificios conseguirlo a otros equipos de gobiernos,puf... de un plumazo fuera,
    que opina sr.alcalde,aver si en el proximo pleno
    nos da opinión y no sermonea tanto

    ResponElimina
  40. Hdez., t'he respost dalt, en el teu mateix comentari. T'ho deixe ací en el fil principal, per si de cas no ho veus ;)

    ResponElimina
  41. a "ni un pas arrere"

    Gracias por contestar a mi nota, solo deseaba aclararte que te diriges a mi como "amiga" y debes señalar "amigo" ya que soy un hombre como tú.

    Respecto a tu comentario creo comprender tu posición, pero si te soy sincero nunca acabo de entenderte del todo, aunque acepto tus explicaciones aunque las vea u "poco" radicales, y es, tal vez, porque mi posición ante la vida, la política, y todo lo que me importa en general, no lo veo tan complicado, sea por no tener la preparación intelectual o nivel de estudios que tu tienes, sea porque no trato de profundizar tan a fondo y me resulta más cómodo tratar los temas co mas superficialidad ó de manera más "entendible".

    Siento que no compartamos del todo las opiniones de Luis Garcia Montero, poeta, escritor, columnista y catedrático por quien siento una profunda admiración y quien a menudo leo.

    Gracias por todo. y hasta siempre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hdez., sempre és un plaer parlar amb tu.

      Jo sóc dona, per cert, per això et deia a tu el d'"amiga", intencionadament, per fer-te el toc d'atenció.

      En tot cas, mai no he dit el nivell d'estudis ni res.

      M'agrada llegir-te i et considere una persona molt culta i intel·ligent, malgrat no compartir del tot les postures.

      M'agradaria fer-te un apunt sobre la paraula "radical". El diccionari la definix com tot allò que actua d'arrel, des de la base. I sí, això és com m'agradaria a mi que funcionara el món, la vida, la política, en general: de base, d'arrel, i no a base de parxes per solventar els problemes, sinó fent-lo desde la mateixa arrel del problema. És per això que si em consideres un poc "radical", m'honora profundament, la veritat. Significa que sóc coherent amb mi mateixa.

      Respecte de si dic coses que no entens, no tindré cap problema en aclarir-les o reformular-les!

      Una abraçada.

      Elimina
  42. José Luis Rodríguez Zapatero ingresa este jueves en el Consejo de Estado como miembro nato, lo que le proporcionará un cómodo retiro de 76.603 euros anuales, a los que hay que sumar los 78.185 euros que perciba como expresidente del Gobierno. Zapatero, a diferencia de José María Aznar y Felipe González, se ha decantado por aportar su experiencia en este organismo consultivo, en lugar de hacer fortuna como lobista y consejero de empresas multinacionales.

    ResponElimina
  43. Estic en shock. L'actualitat em paralitza. Eztic pensant en canviar-me fins el nom.
    Quanta misèria necessitem? Com de prop?.
    Lo dit, em paralitza.

    ResponElimina