dilluns, 9 de gener del 2012

Si gana...

Avis important, no deixeu veure aquest vídeo als menors, pot produir danys irreparables en les consciències dels que encara son immadurs o crèduls.

69 comentaris:

  1. Mentires,mentires i mes mentires....ja es plenen les buxaques,i les paraules se les emporta l'aire.Espanya volia cambi dons ahi el tenen,igual que aielo.........

    ResponElimina
    Respostes
    1. quines mentires ha comptat aielo? quan s'afirmen coses hi ha que argumentar-les en fets.

      Elimina
  2. NOTICIA.- Cospedal afirma que "La subida de impuestos es la más social que se podía hacer"
    COMENTARIO
    Vete a la mierda, pero esta tipa de que va, ¿un 2% para todos independientemente de la renta es social? Pero que sabrá esta de las necesidades para llegar a fin de mes y de lo duro que es vivir del trabajo, podría haber subido 0.5% a las rentas por debajo de 15.000 anuales, un 1.5% a las entre 15.000 y 30.000, un 3% a las de más de 30.000 y un 7% a las de más de 45.000, pero no, un dos para todos.

    ResponElimina
  3. Que cinisme que té la Cospedal. Com ella es la bien paga, a los demás que les jodan.

    ResponElimina
  4. nose si s'havieu qe les declaracions son de 2009 i ahi no niava el mateix deficit public i la deuda de ara

    el psoe havera fet el mateix inclus mes alts els impostos i admes el pp a pujat les pensions

    ResponElimina
  5. Cospedal no sap lo que es cinisme . Cinisme es lo que fa pinter que baixa el sou als funcionaris i treballadors per a poder fer mes orquestres , moto - cross , i mes circ . Aquest any en ves de dur a la montecarlo segur que ha pensat en dur al bisbal . s'atrevix a demanar als funcionaris que si poden jubilar-se anticipadament ara és el moment de fer-ho i així li faran un favor al poble. Jo també li demanaria a ell un favor. Dimitix d'una punyetera vegada i deixa la teua poltrona al següent de la teua llista , que segur que cobra moltíssim menys que tu. Torna al teu verdader lloc de treball . De secretari chusquero i així que et pague un altre ajuntament. Els teus veïns i este per desgràcia el teu poble teu agrairà i per descomptat a les arques de l'aj. també li vindra molt be .

    ResponElimina
    Respostes
    1. i tu que ho sap. no digues tonteries ni mentires que el dimoni el furgara

      Elimina
  6. ¿Es realmente Rajoy el Tío la Vara? ¿O tal vez la Vieja del Visillo?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni de conya¡¡ Com a molt el Capitan Fanegas que vol canviar els lindes d'Espanya.

      Elimina
  7. Estic recremat, quan llig a la premsa les següents noticies:
    1.- Cospedal: "Los españoles están de acuerdo en que hay que tomar estas medidas"
    (Jo sóc espanyol i no estic d'acord en aquestes mesures).
    Pàgina següent:
    2.- Gastos del Aeropuerto de Castellón:
    30 millones de euros en publicidad, a pesar de que no está funcionando.
    + 300.000 euros para la escultura de Carlos Fabra.
    + 35 millones para el mantenimiento.
    + 500.000 euros para un servicio de halcones para velar un espacio sin aviones.
    Següent:
    3.- Isabel Carrasco, presidenta de la Diputación de León y por supuesto del Partido Popular acapara una docena de cargos por los que recibe una remuneración de 158.000 €.
    ...

    Cospedal veste'n a la merda, gilipollas. I més val que controles el despilfarro.

    ResponElimina
  8. La Generalitat valenciana fa pagar la seua mala gestió als treballadors publics amb retalls importants ... cosa que finalment pagem tots els que rebem els serveis que més prompte que tard (i mes en aquestes mesures) es deterioraran.
    El conseller Vela es va compometre a no rebaixar el salari si no ho feia el govern espanyol, una altra mostra de falta de serietat i credibilitiat.

    ResponElimina
  9. Retallades, retallades i més retallades. I mentrestant el president del Govern D.Mariano Rajoy desaparegut en combat. Almenys el President anterior, D. José L.Rodriguez Zapatero va donar la cara, i es va dirigir a tots els espanyols retorçan-se el budell i obrin-se en canal davant de nosaltres, i encara recorde com el van calificar els polítics del PP. Cada vegada tinc més respecte per aquell que no es va escudar en ningú per fer el que creia que tenia que fer.

    ResponElimina
  10. Encara no he vist jo a un polític del PP " sacrificar-se" ni esforçar-se, més bé tot el contrari. Quan un del PP parla de "sacrificis" casualment eixos sacrificis son exigits a la gent més necessitada i desafavorida.....gent que casualment no han estat els que han despilfarrar els diners públics en corrupteles, mangoneos, obres faraòniques o projectes desmesurats que ahi estan aparcats, i ells de "rositas". 
    Rajoy durant els 7 anys en l'oposició no ha donat la cara, i es va dedicar, sentat, a esperar que el Govern caiguera. Irresponsable!.  13 de les 17 comunitats autonomes estan gavernades per el PP, no han colaborat per reduir les seues despeses. Irresponsables!. Des de fa temps i ara, amb la seua flamant majoria, es creuen en la més absoluta impunitat.
    El que no entec és com han convençut a molta gent de que carregar-se l'Estat de benestar és just i necessari. Ho han asumit com irremediable. Serà que els retalls, duen implicits un retall del sentit crític, de la capacitat de pensar per nosaltres mateixa i disentir, de no deixar-nos dur per la por que ens volen posar al cos i saber que hi han altres opcions millors?.

    ResponElimina
  11. Hui tenim en el banc dels acusats a dos expresidents de dos comunitats autonomas (Camps i Matas), als quals Mariano Rajoy considerava exemplars, no fa molt de temps.
    Rajoy va alabar la gestió d'aquestos dos presidents. Açi van algunes perles:

    Respecte a Jaume Matas, va dir:
    - "Es un brillante defensor de los intereses de Baleares que cumplirá con sus objetivos".

    Respecte a Francisco Camps, va dir:
    "Es un extraordinario dirigente, un político honrado que no sabe si se le acusa de alguna cosa. Tiene todo mi apoyo".
    "Somos PARECIDOS; sé como es su mujer y conozco a sus hijos, y puedo decir que es una buena persona".
    El que en preocupa de veritat és aixó de "somos parecidos"

    ResponElimina
  12. Canal 9 inicia els tràmits per a despedir a uns mil treballadors. Aquestos empleats és converteixen en víctimes d'uns directius que volen fer-los responsables de la pèsima gestió que han realitzat.
    Jo, un ciutadà més, demane un ERE per als pèsims polítics de la Comunitat Valenciana, un per als Fabres, el de Castelló i el de Valencia, un altre per a Vela, Verdeguer, el Serafín....

    ResponElimina
  13. "La Comunitat Valencia és converteix en la CAMPEONA del despilfarro". Visca València collons. Açó es una bona noticia. Esta vesprà a les 18:OO hores tinguem que posar-se tots de peu, firmes, pit fora, inga pepi ca, mari bel, autoritats locals, eclesiàstiques, Esperança, Hernandez, anònims, Democrito, la del visillo també, tots junts, i hem de cantar el himne de la Comunitat Valenciana, ben fort, inga anem:

    Per a ofrenar noves glòries a Espanya,
    tots a una veu, germans vingau.
    ¡Ja en el taller i en el camp remoregen,
    càntics d'amor, himnes de pau!.
    ¡Pas a la Regió
    que avança en marcha triomfal!
    Per a Tú la vega envia
    la riquessa que atresora,
    i es la veu de l'aigua càntic d'alegria
    acordat al ritme de guitarra mora.
    Paladins de l'Art t'ofrenen
    ses victòries gegantines,
    Valencians: en peu alcem-nos
    que nostra veu
    la llum salude
    d'un sol novell.
    Per a ofrenar noves glòries a Espanya,
    tots a una veu, germans vingau.
    ¡Ja en el taller i en el camp remoregen,
    càntics d'amor, himnes de pau!
    ¡Flamege en l'aire
    nostra Senyera!
    ¡Glòria a la Pàtria! ¡Visca València!
    ¡Vixca! ¡Vixca! ¡Vixca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El grupo el Informador tambien la canta cn orgullo pues es el himmo de la region

      Elimina
  14. Cabrejat, sent no acompanyar-te, jo no estic per cantar ni l'himne, encara que segur que pepi no et deixara sol.
    Salut.

    ResponElimina
  15. M'agradaria que m'acompanyares Espe, però si suposa un gran esforç, no passa res. Segur que Pepi ens acompanyarà, Carmen cita, Rafa tu també que sé que te emociones cada vegada que el sens, Visan ti quiues, Susi a tu també t'espere. Inga a tots i a totes. Som valencians, tinguem que estar orgullosos.

    ResponElimina
  16. Cabrejat,Paquito de Mi tambe anira acompañan a Carmen cita.

    ResponElimina
  17. CITAT A DECLARAR COM TESTIMONI
    González Pons haurà d'explicar al jutge tot el que sap sobre el cas Urdangarin
    DIMARTS, 10 DE GENER DE 2012
    El jutge que instrueix la peça separada número 25 del cas Palma Arena en què està imputat el Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, ha emès un acte en què imputa, entre altres, l'expresident del Govern balear Jaume Matas i l'exconseller de Turisme Joan Flaquer i crida a declarar en qualitat de testimoni al vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, el proper 15 de maig a les 10.00 hores.
    Així, mitjançant aquest acte, José Castro, imputa deu persones més en aquesta causa, que investiga el desviament de fons públics a l'Institut Nóos, que va ser presidit pel gendre del Rei, a través de contractes amb els Governs de Balears i la Comunitat Valenciana, quan aquests estaven presidits per Matas i Francisco Camps.
    Entre els nous imputats, es troba Mario Sorribas, apoderat de l'empresa Aizoon, que està compartida entre Urdangarin i la Infanta, Cristina, i que declararà el pròxim 5 de març a les 12.00 hores. Prèviament, seran interrogats, també en qualitat d'imputats, Miquel Àngel Bonet, a les 09.30 hores, i Juan Pablo Molinero, a les 10.30 hores.
    Posteriorment, el 6 de març, han de declarar com a imputats Elisa Maldonado Garrido, a les 09.30 hores; Miguel Zorio Pellicer a les 10.30 hores i José Manuel Aguilar Cues a les 11.30 hores, mentre que el 13 d'abril seran interrogats, també en qualitat d'imputats , Jorge Vela Bargues, a les 9,30 hores; Joan Flaquer Riutort a les 11.00 hores i Antonio Ballabriga Torreguitart a les 12.00 hores. L'últim imputat a declarar serà Matas el 17 de maig a les 10.00 hores.
    Així mateix, el magistrat ha cridat a declarar com a testimonis a 47 persones, entre les quals hi ha González Pons, l'expresident del València Francisco Roig (el 14 de maig a les 10.00 hores) i el president del Vila-real, Fernando Roig (el 14 de maig a les 10.30 hores).
    Aquest és el que deia si guanya Rubalcaba pujada d'impostos, si guanya Rajoy baixada d'impostos, tanca futur que té el col · lega com visionari!

    ResponElimina
  18. "A Rajoy li diuen polvoró, quan li treuen el paper es desfà" ..

    ResponElimina
  19. Hi ha algú que no estiga imputat?

    ResponElimina
  20. A eixe visionari d'ahir a les 18:25 hores, menos fantasies i més val que analitze als polítics del Partido Popular, que tinguen tela marinera en esta panda de ineptes. Ens han portat a la ruina. I ara nosaltres a pagar.

    ResponElimina
  21. Sr. Rajoy,que lástima me dá verle cuando quiere
    justificar lo injustificable,he visto el video
    que hay al princípio de este bloog y pena me da
    lo que decia en la oposición y lo que dice en el
    Gobierno.
    Sr. Rajoy,tanto sd.como la Sra.Soraya,elSr.Gonzalez pons el
    Sr. Montoro,la Sra. Cospedal,el
    Sr. Arenas Bocanegra, tantos y tantas malas lenguas del partido Popular,que su unica meta hera machacar al Sr. Zapatero y de paso, al PSOE.
    Creo que visto lo visto y si Dios no lo remedía,
    lo van a purgar muy mal.
    Todas las injurias,mentiras,barbaridades,
    insultos,faltar el respeto,a un Gobierno
    legalmente elegido por la mayoria del pueblo
    español,cre que se merecen el calificativo de
    quien (/A HIERRO MATA A HIERRO DEBE MORIR/).
    Lo siento por muchos votantes y militantes del
    PP,que son personas muy decentes y legales.
    Pero por otros, que son unos miserables,me alegrare,que las cosas les vayan poco mas o menos como al anterior Gobierno del PSOE.
    Para que prueben lo que es gobernar en la crisis tan grande que hay en todo el mundo.

    ResponElimina
  22. 40.000 milions
    Posem que és veritat que el que es necessita retallar de dèficit públic puja a 40.000 milions d'euros. Imaginem que és cert el que recomana Moody Rajoy. En definitiva, que aquesta quantitat astronòmica calmaria als mercats.
    Hem dit una i una altra que els creditors no presten o ho fan a interessos imprudents. Ni a Espanya, però menys encara a Itàlia o Bèlgica. Ni Alemanya, tan sols, va poder col · locar a tipus raonables seu deute. L'única solució és que el Banc Central Europeu, com en els Estats Units o al Regne Unit, emeti liquiditat.
    Com que no és així-donada la sordesa germànica del BCE-, no podem demanar prestat, no hem emetre tanta deute. No podem, doncs, tenir més despeses que ingressos. Cal, doncs, reduir el nostre dèficit.
    Com que no és possible reduir a zero el dèficit públic en un quart d'hora, fins on ens prestarien els mercats l'emissió de deute generat per dèficit? Uns 50.000 milions d'euros, la qual cosa, a grans trets, suposa que hem de reduir el nostre dèficit en 40.000 milions d'euros. El que diu Moody 's (que és qui aconsella als creditors) i el que reconeix Rajoy després de comprovar que no van fer bé els comptes en les comunitats autònomes on governen.
    D'on retallem els 40.000 milions d'euros? Tenim, diguem, quatre vies: reduint la despesa pública corrent, disminuint la despesa pública d'inversió, augmentant els impostos directes (IRPF) o incrementant els impostos indirectes (IVA).
    Si reduïm la despesa pública corrent en un 1% del PIB l'afectació sobre el creixement seria del -0,3% (més atur), i no arribaríem mai als 40.000 milions d'euros exigits. Si disminuïm la despesa pública d'inversió, tindrem un bon retallada, però, lamentablement ara ja no queda molt marge i l'afectació sobre el creixement seria del -0,5%.
    Si augmentem l'IRPF a les rendes altes penes hauríem recaptació (guanyaríem equitat), i si ho fem a les rendes baixes i mitjanes, obtindríem bastants ingressos a costa d'aniquilar el consum i l'estalvi, de manera que afectaria el creixement en un - 1,4% (recessió).
    Si el que fem és elevar l'IVA, tindríem una enorme capacitat recaptatòria, una translació a preus que no tensionaría els tipus d'interès en el nostre cas donat que és una decisió continental, disminuint el consum-en molta menor mesura que si elevem l'IRPF- , i provocant una millor planificació de l'estalvi de les famílies.
    El Govern anterior, davant la negativa dels creditors i la inèpcia del BCE, va apostar, encertadament, per reduir la despesa corrent, la despesa d'inversió i apujar l'IVA, impedint apujar els impostos directes que, tot i tenir una fàcil recaptació, danyarien enormement a l'economia espanyola.
    El camí, dolorós però menys dolós, passa per disminuir amb valor la despesa corrent i fer el mateix amb la despesa d'inversió, abans de pujar els impostos directes a les rendes menys afavorides, tractant de no afectar els menys afavorits (aturats i dependents ) o als principals factors del creixement a llarg termini (educació, R + D).
    Per què? Perquè són les rendes menys afavorides i les mitjanes les que tenen major propensió marginal i mitja al consum. Cada euro que es treu via impostos de la seva renda és gairebé un euro menys en el Consum nacional.
    El Govern de Mariano Rajoy, a partir d'un profund frau electoral, notòriament errat en política econòmica, puja l'IRPF a les rendes menors (des d'una base liquidable d'un euro) ia les rendes mitjanes, provocant un enfonsament del consum, la caiguda del estalvi, recessió en el creixement i molt més atur.

    ResponElimina
  23. Aeroport inactiu GRANS ESDEVENIMENTS DEL PP
    'L'aeroport de Castelló no pot afrontar despeses de bonança'
    Alberto Fabra no ha descartat que es pugui posar en funcionament l'abril, com ja va avançar Carlos Fabra
    El president del Govern valencià, Alberto Fabra, ha assegurat avui, després de ser preguntat sobre la relació d'aquesta Administració amb l'encara inactiu aeroport de Castelló, que la Generalitat "no pot afrontar unes despeses plantejats en una època de bonança i amb altres perspectives" .
    Fabra ha fet aquestes declaracions a Vila-real, on ha presidit la inauguració del centre d'educació infantil i primària José Soriano Ramos.
    El president ha estat preguntat per la situació de l'aeroport castellonenc després de la ruptura, anunciada el passat 30 de desembre, del contracte amb l'empresa que havia de explotar, Concessions Aeroportuàries, i ha dit que es va fer després "plantejar una situació que tothom entén ".
    La Generalitat "no pot afrontar unes despeses plantejats en una època de bonança i amb altres perspectives" i per això "cal revisar els models anteriors", ja que "tenim ingressos a nivells de 2004 i no podem tenir prestacions i serveis de 2011" , ha assenyalat.
    Aquest "desfasament", segons Alberto Fabra, "només incrementa el dèficit i cal treballar perquè aquest no es dispari, per controlar i reduir".
    El president ha explicat que tal i com estaven previstes, les aportacions de la Generalitat en el contracte que unia a l'empresa pública Aerocas ja Concessions Aeroportuàries "no es podien mantenir en els pròxims anys, de manera que no es podia mantenir l'acord".
    La Generalitat, ha dit, està buscant una solució per aquesta "gran" infraestructura i treballant "per posar-la en marxa com més aviat millor".
    Ha explicat que el plantejament de la seva posada en servei ha de ser "durador en el temps": "No es pot obrir perquè després hi hagi problemes en el funcionament diari, ha de servir per als fins pels quals es va plantejar".
    Sobre les declaracions del president d'Aerocas, Carlos Fabra, en les que mantenia per abril la data per a l'obertura de la infraestructura aeroportuària-inaugurada a finals de març de 2010 -, Alberto Fabra no ha descartat aquesta possibilitat i ha dit que de moment s'està "treballant a preu fet".
    En ser preguntat pel possible pagament a Concessions Aeroportuàries per la ruptura del contracte, Fabra ha dit: "Els contractes tenen estipulada la ruptura i ens ajustarem al que digui la legislació".
    Així mateix, ha afegit: "Estem en negociacions per arribar a un acord amb ells".

    ResponElimina
  24. No crec que siga un frau les mesures que s'estan adoptant per gestionar la crisi com alguns venen expresant i que fins el moment s'han vist inútils i injustes. El que és un frau és acceptar democràticament les lindeses d'aquests personatges i, el pitjor de tot, aguantar l'aflicció i pobresa de les seues raons.
    L'únic objectiu lícit dels impostos, especialment l'IRPF, és la creació d'una tresoreria que permetra mantenir la despesa pública justificable per l'adquisició i manteniment de bens i serveis públics: infraestructures, educació, sanitat, protecció social....No es deuria d'exigir impostos per destinar-los a reduir el dèficit i financiar el rescat del sistema financer.
    Una pujada d'impostos pot considerar-se progressiva si: afecta més a les rendes més altes; no existeixen fuges de l'impost per l'economia sumergida, l'existència de paraisos fiscals i el trasllat de rendes a llocs amb menys o nula tributació, exencions legals i beneficis fiscals com l'impost de societats, etc.; i sobre tot quant el major esforç recaptatori s'aplica a una major despesa social.

    ResponElimina
  25. Xe, i això del motocross com està?
    Veriueu-ho.... veriueu-ho...

    ResponElimina
  26. SR Rajoy es un mentiroso compulsivo,no le da verguenza,no le cae la cara al suelo cuando mira
    los videos de lo que decia sobre los impuestos en el parlamento y en la campaña electoral.
    Y tuvo la poca verguenza de machacar al SR,Zapatero por los impuestos que subio tambien por culpa de la maldita crisis economica global.
    Mire sr. Rajoy,disfruto como un cosaco viendo lo que decía sobre las mentiras del sr.Zapatero,
    y cuando pongo el video y veo lo que decia todo
    el PP y lo que estan diciendo en estos momentos,
    me descojono.
    SRS.del pepe,no voy a callar en nada de las meteduras de pata que hagan sus dirigentes ya he callado durante cuatro años,como decia paco
    martinez soria __--A HORA ME TOCA AMI--__

    ResponElimina
  27. socialistas de aielo,no se lo que se lleva el pepe entre manos,si que hos digo que en el ayuntamiento estan haciendo reuniones en el salón de actos los máximos dirigentes del pepe local.
    las profesiones de los que salían del ayuntamet son las siguientes.
    B,M.V,grande constructor
    ESCENIC licorero
    ------- sanitario
    -------- juez de paz
    PEUGEOT primer edilde aielo
    la otra noche no los vi salir,pero segun noticias habian igual o más firigrntes del pepe

    ResponElimina
  28. Del motocross hi ha un video. El que no sé si eixe circuit que apareix és del terme d'Aielo. Esperem que no.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si,es el terme d'Aielo, pujant al campello , on abans s'escoltaven els cants dels pardalets,vivien els conills i raboses,creixien els pebrassos, floreix el romer i el timonet per on revolotegen les abelles,i es respira el silenci i l'aire pur de la muntanya que es el que allí devia d'haver.

      Elimina
    2. si tambe el escombrer,en el mateix lloc on dius que cantaen els pardalets.i damunt clusurat per ilegal

      Elimina
  29. El Govern amagarà els seus pressupostos per al 2012 fins que passin les eleccions andaluses
    DIJOUS, 12 DE GENER DE 2012
    Fa tot just dos mesos, els portaveus del PP, els financers i els altres, retreien agrament al Govern de José Luis Rodríguez Zapatero que no presentés uns nous pressupostos generals per aquest any. La situació no permetia demores, argumentaven. No obstant això, ara fonts de l'Executiu han confirmat que no presentaran les noves comptes públics fins que els andalusos no hagin votat. Per si de cas.
    En efecte, l'equip econòmic de Mariano Rajoy, amb Mariano Rajoy al capdavant, s'han cansat de repetir que, un cop conegut el 'desastre' heretat de l'anterior Govern socialista, prenien un ramell de retallades fiscals i pujades d'impostos de manera urgent perquè la situació no permetia demores, i prometien la remissió d'uns nous pressupostos generals de l'Estat per al primer trimestre d'aquest any.
    Però si la situació econòmica no ha canviat, en tot cas ha empitjorat si cal creure al Govern, el que si ha canviat és l'horitzó polític immediat. Després de l'anunci efectuat avui or el president d'Andalusia, José Antonio Griñán, fixant els comicis autonòmics per al pròxim 25 de març, ja tot pot esperar. Encara que el recurs al decret sigui imprescindible per tancar una reforma laboral que no pot esperar uns mesos a l'acord social, els pressupostos generals, la màxima expressió de les intencions econòmiques i polítiques d'un Govern, reposaran en un calaix fins que els andalusos hagin anat a les urnes.
    En efecte, l'Executiu no pensa despertar els electors prenent les mesures que tots intueixen i que els ministres neguen fins a la tarda abans de publicar el corresponent Decret. Les expectatives posades per la dreta en aquesta convocatòria electoral a Andalusia són moltes, i tothom al PP considera que estan davant la gran oportunitat que l'etern perdedor, Javier Arenas Bocanegra, per fi ocupi la presidència de la Junta, si enèsim intent.
    No obstant això, l'Executiu, diuen, no s'estarà quiet, simplement no compartirà informació ni amb els ciutadans ni amb els parlamentaris. Seguirà adoptant les mesures que consideri oportunes per la via del Decret, anunciades en rodes de premsa sense preguntes, o filtrades a la "premsa amiga" que per al cas ve a ser el mateix. I, per descomptat, la culpa de cada cop de destral sempre serà a les àmplies esquenes de José Luis Rodríguez Zapatero i, per extensió, de qualsevol socialista que passi per allà.
    Amb tot, per al mes d'abril, ja es coneixeran "bastants" dades del contingut dels pressupostos, segons va afirmar el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, després del ple del Congrés en què es va convalidar el decret llei de mesures urgents d'ajust pressupostari aprovat per l'últim Consell de Ministres de l'any 2011. Segons el ministre d'Hisenda, "el decret llei d'avui (per ahir) en definitiva té molt de pont cap a aquests Pressupostos de 2012".
    Així doncs, les gastades urgències econòmiques, el suposat desastre financer, l'evident impossibilitat de pressupostar les autonomies el proper exercici per manca de marc de referència estatal ... tot queda supeditat en nom del suprem objectiu: desbancar als socialistes d'Andalusia amb la mateixa estratègia amb què es va assaltar el Govern central: dissimulació, silenci, deixar caure la fruita de l'arbre.

    ResponElimina
  30. Els sindicats dels funcionaris assalten la Generalitat
    La policia desallotja a diverses desenes de manifestants que accedeixen al Palau de Fuentehermosa i demanen la dimissió del conseller d'Hisenda per les retallades
    Un centenar de funcionaris han entrat per la força a la seu de Presidencia.14.000 professors de concertada veuran minvada la prestació per malaltia.
    Sanitat cita els responsables d'àrees de salut per anunciar nous ajustos. Comunitat Vale
    Més d'un centenar de persones s'ha congregat davant la seu de la Conselleria de Presidència i, posteriorment, diverses desenes han entrat a la mateixa i després d'estar uns deu minuts cridant consignes en contra del decret-llei, han abandonat el palau.
    Els manifestants, pertanyents als sindicats CCOO, CSIF, FSES (sindicat d'infermers), Intersindical i UGT s'han traslladat a la Conselleria d'Hisenda cridant consignes com "mans enlaire, això és un atracament" o "ells roben, nosaltres ho paguem" , però han trobat les dependències d'aquest departament tancades.
    La protesta s'ha desplaçat més tard a la Conselleria d'Administracions Públiques, on desenes de persones han aconseguit entrar amb les seves pancartes per protestar pels "retallades" de la Generalitat i per demanar la "dimissió" del conseller d'Hisenda i Administracions Públiques, José Manuel Vela.
    La decisió d'entrar en dependències de la Generalitat ha estat, segons el secretari general de la Federació de Serveis Públics d'UGT, Luis Lozano, "una acció espontània" que s'ha degut a que els empleats públics està "absolutament indignats".
    El vicepresident del Govern valencià, José Císcar, en la roda de premsa a la reunió setmanal de l'Executiu autonòmic, ha fet una crida a la calma per solucionar els problemes pendents.
    Luis Lozano (UGT) ha manifestat que els "retallades" suposen en alguns sectors "una reducció salarial d'entre el 15 i el 20 per cent cada mes" i ha criticat "la situació límit a la qual ha portat el Govern del PP a la Comunitat Valenciana per la seua malbaratament durant setze anys ".
    "No creiem que sigui just que els empleats públics hagin de pagar les festes i saraus d'aquest govern", ha asseverat Lozano, que ha explicat que en la seva entrada a la Conselleria de Presidencua no han estat rebuts per ningú perquè "no volen saber res dels sindicats ".
    El portaveu d'Intersindical, Vicent Mauri, ha explicat que han entrat a les dependències de la Generalitat perquè volien "fer patent el malestar" dels funcionaris i ha assegurat que els agents de policia que estaven a l'edifici s'han comportat "de manera violenta ".
    Mauri ha assenyalat que el decret-llei del Consell "va en contra" dels funcionaris i del personal laboral de la Generalitat, pel que ha exigit "la seva retirada", així com la "dimissió" del conseller d'Hisenda, José Manuel Vela .
    Així mateix, ha indicat que els empleats de l'administració estan "cansats" que el Govern valencià "atac contínuament al sector públic" i ha afegit que darrere d'aquests "atacs" també hi ha "un intent de privatitzar els serveis públics".
    Finalment, la presidenta provincial de CSIF, Paula Breñas, ha mostrat la "oposició frontal" del seu sindicat al decret-llei i l'ha justificat que si "les arques de la Generalitat estan buides, no és perquè els empleats públics les hagin buidat ".
    Breñas ha afirmat que l'organització de la qual forma part està analitzant "la il · legalitat" de les mesures d'ajust i contempla la possibilitat de "recórrer".

    ResponElimina
  31. El malbaratament conservador

    DISSABTE, 14 DE GENER DE 2012
    Va semblar una ostentació d'honradesa intel · lectual quan Soraya Sáenz de Santamaría va explicar en la seva primera roda de premsa després del primer Consell de Ministres que el dèficit públic era més gran per culpa de les regions per ells governades.
    Una honradesa intel · lectual que dies després Cristóbal Montoro rectificaria al Congrés dels Diputats assenyalant que es devia a la pèrfida herència rebuda. Vam tenir, alguns, que esgrimir la portada de (gairebé) tots els diaris en què Mariano Rajoy reconeixia que la desviació s'havia produït en les regions governades per la dreta.
    La primera comunitat autònoma intervinguda ha estat la de València, regió que no va poder afrontar un pagament al Deutsche a finals de desembre i que va haver de ser avalada (oralment) per la direcció general del Tresor. Un bon exemple de malbaratament conservador.
    Catalunya (24.000 milions d'euros), València (18.000) i Madrid (14.000) són les regions més endeutades d'Espanya. Bé és cert que el més elevat marc competencial català redueix (en part) la pressió sobre el deute catalana, col · locant a València i parcialment a Madrid en l'abisme dels problemes de tresoreria.
    Pel que fa a solvència València és la regió d'Espanya amb més deute per habitant i per PIB. Però, en relació a la liquiditat, els problemes de la resta de les comunitats autònomes, especialment les governades pel PP, no són petits.
    No hi el ridícul d'assenyalar, com s'ha dit, que Madrid va complir (per fi) l'objectiu de dèficit aquest últim any programat (que no executat), després d'haver generat 6.000 milions d'euros de dèficit i haver augmentat el deute públic un 50 % durant aquests vuit anys d'Aguirre que han semblat vuitanta.
    Els comptes de Rajoy han sortit malament, llavors, per culpa dels errors, el malbaratament i l'opacitat de les regions populars. Un malbaratament, com a València, que ha tingut com a greus exemples la construcció d'un aeroport sense avions a Castelló, les pèrdues del Gran Premi de Fórmula 1 o la manipulació de RTVV.
    Només quatre empreses de la Generalitat valenciana van dilapidar en els últims anys més de cinc mil milions d'euros. La Societat Projectes Temàtics, el Circuit del Motor, la Ciutat de les Arts i les Ciències o RTVV, van haver de ser subvencionades (a fons perdut) per valor de 2.755 milions d'euros, i, tot i així, van generar un deute de 2.507.000 de euros.
    Tant malbaratament-més aviat tanta estupidesa-, ha suposat que ara el Col · legi Ramiro Izquierdo de Castelló hagi escrit una circular als pares dient-los que no poden pagar ni la llum, ni als professors, ja que la Generalitat valenciana no té amb què pagar-los els 104.000 euros que li deuen.
    I així estan a València 450 escoles, 225.000 nens i nenes que no entenen per què se'ls baixa la temperatura de les aules per estalviar calefacció. En alguns centres es mantenen amb els abriguet llocs gaudint dels jocs i els exercicis que, com cada any, els manen els professors.

    ResponElimina
  32. QUI PAGARÀ aquesta punyalada ALS COMPTES PÚBLIQUES?
    Montoro regala 10 anys a Ajuntaments i CC.AA. perquè tornin les bestretes a compte

    DISSABTE, 14 DE GENER DE 2012


    El rigor pressupostari, la rigidesa en l'equilibri dels comptes públics, tot, pel que sembla, són conceptes relatius quan entren en col · lisió amb els interessos de les principals comunitats i ajuntaments regits pel PP. Per alleujar la seva situació financera, el altres vegades inflexible ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha promès ahir concedir-los una generosa moratòria de 10 anys per tornar el que van ingressar de més per les bestretes de l'Estat-

    D'aquesta manera, ajuntaments com el de Madrid, un dels més endeutats d'Europa, o comunitats autònomes com Múrcia o València, aquesta última coquetejant amb la fallida, troben un baló d'oxigen financer ja que es troben amb 10 anys d'amnistia per a la seva malbaratament, i podran tornar el que es van gastar de més en còmodes terminis decennals.

    El titular d'Economia, que ha assistit a Màlaga a la inauguració de la Convenció Autonòmica del PP-A, ha dit que es tracta de "promoure el finançament que necessiten per a la provisió de serveis públics bàsics". Montoro no ha quantificat com repercutirà aquest autèntic regal per als malgastadors, fet amb càrrec als diners dels contribuents, en els comptes públics de l'Administració Central, ni ha especificat si aquesta moratòria en els pagaments anirà acompanyada del pagament d'interessos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cansino¡¡ Eres mes pesaet que un tanque en la solapa¡¡
      Que et penses?, que el blog es teu?

      Elimina
  33. i pinter sense dimitir. ¿Perque els funcionaris i el poble no li fem una manifestació davant l'ajuntament a vore si te vergonya i s'en va ja a casa o a Anna? Total que pot passar si este tipo, cas de no dimitir abans i espere que ho faja, estara segons diu ell fins 2015?

    ResponElimina
  34. Comunitat Valenciana: la nostra Grècia
    " La classe mitjana està perseguida pel Govern "

    A la Comunitat Valenciana no hi ha diners per a la ciència. La Generalitat ha retallat 4,4 milions d'euros al Príncep Felip, un dels centres de recerca punters d'Espanya, que ha hagut d'acomiadar a més de la meitat dels seus científics. Sí hi va haver diners, això sí, per pagar 15 milions a Santiago Calatrava per la maqueta i el projecte d'unes torres mai construïdes. O per donar-li cinc milions al talonmanista Urdangarin.

    A València no hi ha diners per a l'educació. Hi ha 450 col · legis a la vora del tancament perquè la Generalitat els ha 50 milions. Sí hi va haver diners, això sí, per construir l'únic aeroport vianants del món, el de Castelló: ha costat 150 milions d'euros i encara espera el seu primer avió.

    A València tampoc hi ha diners perquè funcioni l'administració més arruïnada d'Espanya, governada des de 1995 pel PP, i la que Rajoy ja ha hagut de rescatar. Segons FEDEA, el País Valencià és la major responsable de la desviació del dèficit públic: només ella s'emporta el 21% del forat imprevist de totes les autonomies. Sí hi va haver diners, això sí, per faraònics estudis de cinema, curses de Fórmula 1 o ruïnosos parcs d'atraccions.

    A València no hi ha diners, i per això va trencar la CAM, va trencar el Banc de València i Caja Madrid va haver de rescatar Bancaixa. Sí hi va haver diners, això sí, per pagar sous milionaris als que van arruïnar aquestes caixes: gestors polítics nomenats pel PP.

    A València no hi ha diners, i per això han baixat els sous als funcionaris, han gravat amb 4,8 cèntims cada litre de gasolina i han pujat l'IRPF. Sí hi ha diners, això sí, per perdonar les grans fortunes l'impost de Patrimoni: són 75 milions d'euros a l'any que els deuen sobrar.

    ResponElimina
  35. Anònim de les 11:29, aquest espai es va crear perquè la gent expressara les seues opinions respecte a temes del seu interés, algunes d'elles relacionades amb les entrades i d'altres proposades per els bloggers. El fet que et dediques a penjar noticies que s'han publicat a altres espais resulta poc dinamitzador, així que et demane et cenyires a resenyar la noticia, indicat on podem llegir-la afegint l'enllaç. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Aielonera, este cansino ja empalagava amb els seus "copia y pega" sense citar procedència.
      Posant l'enllaç ja sobra, i si s'empenya en soltar-mos la morterà de text, li borres el comentari.

      Elimina
  36. Això del motocross va deveres?

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant. He "veriuat" que en la rotonda de la Venta ja han posat un cartell indicador. Tremoleu pardalets de la Casa la Por!!

      Elimina
  37. Una línia d'investigació de la trama 'Noosa' apunta directament a González Pons

    El titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, José Castro, instructor del cas Palma Arena, està investigant dins de la peça centrada en el presumpte desviament de fons a través de l'Institut Nóos, si l'empresa que va presidir el dirigent del PP Esteban González Pons-la Societat Gestora per a la Imatge Estratègica i Promocional de la Comunitat Valenciana-, va operar amb entitats que puguin ser considerades 'pantalla' o societats interposades.

    ResponElimina
  38. He "veriuat" que hi ha una empresa de tractament de residus que ha comprat una gran extensió de solars en el polígon de la Bona Vista amb la intenció de muntar una planta recicladora. Esta planta, per les seues característiques, tindrà un gran impacte ambiental en quant a sorolls, fums i brutícia i és per això que este veriuador pregunta:

    ¿És legal ubicar una empresa tan contaminant i molesta en les proximitats del poble?
    ¿Per què a esta empresa li s'ha denegat el permís en Ontinyent?
    ¿S'ha fet un estudi d'impacte ambiental que valore els greus perjudicis que pot generar a tots els aieloners?

    ... són preguntes, ara mateix, sense resposta i necessitades d'una "veriuamenta" que done llum en este assumpte que sembla vol fer-se amagat i d'esquenes al poble.

    ..... Seguirem "veriuant".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que ha comprat els solars que va vendre paco marti a el senyor niñerola?

      Elimina
    2. Per favor no, més soroll no.

      Elimina
    3. Bona linia d'investigació. El veriuador que ho veriue bon veriuerador serà.

      Elimina
  39. A el veriuaor . Podries veriuar tambe que en març van a fer en Aielo una reunio de moltes cofraries , exposicions i processons . En gener motocross , en març processons . Que no falte de res. Aço ho pague jo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Este "veriuaor", encara que agnòstic, no te res en contra de les processons i les confraries, menys encara quan són entitats que s'autofinancien i no tenen pràcticament despeses. Les exposicions i actes culturals també són benvinguts.
      I respecte al motocross, no estic en contra que es faça el circuit, però no crec que en la casa la Por siga el lloc més adient.

      Elimina
    2. Pues a mi no m´agrada que es faça el camp de motocross ni altres despeses que al final eixen de les nostres butxaques , al igual que si les processons es fan en Aielo , alguna despesa fara el ajuntament. Hi han cosses mes importants que gastar-se els diners en un camp de motocross. Per eixemple el esport per als mes joves. Sense necesitat de fer ninguna despessa ja que ja tens les instalacions. Per ej. el camp de futbito del grup nou en el que nomes poden jugar per la vesprada. A mi tambe em preocupa el impacte medioambiental que tindra en el medi ambient l´instalacio del motocross en la casa la por . Pero a curt plaç em preocupa mes el impacte que tindra per a les nostres butxaques. Ja que els terrens son municipals i el gasto tambe.

      Elimina
    3. Al del ultim comentari: ¿ A tu te agrada algo del que fa este ajuntament?. ¿ Que haveres preferit un abocador de runes il.legal o un paratge ben net com el que tenim ara? Ja està be de tonteries i de marejar la perdiu.

      Elimina
  40. Em pareix mal que es fiqueu en si van a fer- se processons en Aielo . Aixo de segur que ho pagaran els mateixos cofrares i l´esglesia. Segur que per part de l ´ajuntament no hi haura ningun gasto. Seria indecent que la gent no tinga ni per a menjar i que l ´ajuntament es gastara els diners contribuint en actes que no fan ninguna falta. Al menys en la situacio actual.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que equivacat/ada estàs.... si s'ho gasten en el motocross.

      Elimina
  41. Llegiu la premsa i voreu com a deixat l'ajuntament d'Albaida, el senyor Beneyto, anterior alcalde i amic del nostre, serà per a nosaltres exemple del que ens espera?

    ResponElimina
    Respostes
    1. segur que no , aquest el deixara pitjor encara.

      Elimina
  42. per sert kin es el poligon bona vista???

    ResponElimina
  43. ja sabeu enterat de que els professors de l'institut han deixat sense excursions ni la cassoleta ni jocs extraescolars als alumnes perque a ells els han baixat el sou ? mare meua
    perque eu paguen els xiquets?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si vols enterar-te més, i no continuar en la ignoràcia autocomplacient, podries passar-te aquesta vesprada a les 18 h. per la plaça de San Agusti a València. De segur que trobaràs resposta i raons per entendre, i no caure en la simplificació de la qüestió.

      Elimina
  44. Ús convide a llegir l'entrada del professor Andrés Boix al seu blog " No se trata de hacer leer", sobre la relació entre igualtat i retalls públics: "2012 y el festival de recortes contra la igualdad entre instalados y recien llegados".
    Realment interessant la seua reflexió, per mi contra la discrecionalitat dels gestors públics i el pensament individualista, tots dos acceptats per part de la ciutadania, així com una mirada al benestar comú per tots i totes.

    ResponElimina
  45. jo no vaig votar al pp21 de gener del 2012, a les 20:21

    Volen retallar-los un 20% del seu sou per a pagar les factures de la seua corrupció i del malbaratament dels diners publics.

    ResponElimina
  46. Però tu qui pensaves que pagava els retalls en educació?
    I qui pagarà els retallades en sanitat? Igual tu penses que tens salut i que la tindras sempre.
    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu segur que no perque encara que al baixen el sou encara continues cobrant molt mes que molta gent en este pais.

      Elimina