dilluns, 13 de febrer del 2012

Aielo ja pateix retalls en sanitat.

El fred siberià va arribar a Aielo  el dijous 2 de febrer i un dia abans els retalls que afecten a la sanitat: les guàrdies al centre de salut s'han eliminat.

Això significa que totes les vesprades, així com dissabtes i diumenges per matí està deixant de prestar-se el servei que teníem aquestos últims anys.D'ara endavant, per ser atesos si es posem malalts, cal desplaçar-se a Ontinyent, a l'avinguda Albaida o a l'hospital(el nou encara no està fet). Utilitzar el nostre cotxe o cridar a una ambulància. Per aquelles persones que no ho puguen fer es suposa que es desplaçarà una unitat!

Tots sabem que és un pas enrere, una manca en la qualitat de l'atenció.
Resulta curiós que no hi hagen diners per a pagar metges,enfermeres i material sanitari però si n'hi ha per a pagar senadors,diputats i alcaldies caríssimes,(no se si fan falta tants "jefes").
També hi ha diners per a pagar pensions vitalícies, pagues astronòmiques a directius i banquers.
Hi ha milers de milions per a rescatar els bancs de la crisis, també hi ha diners per a mantenir cotxes oficials de gama alta, dietes i desplaçaments en 1ª classe,alotjaments i altres.
Jo personalment preferisc tindre un Centre de salut pròxim que un polític en sa casa felicitant-se per les coses bones que fa ( que ell pensa que fa) per a beneficiar els veïns.

Amb l'excusa de la crisi estan retirant els diners per a lo més necessari en benefici personal d'uns pocs.
Pacients som tots, lluitem per la nostra salut perquè ens la estan robant i ho aconseguiran si nosaltres no ho volem impedir.


40 comentaris:

  1. Lleven els metges de guardia de les vesprades,i per suposat no conseguirem els de la nit,i jo hem pregunte, PER A QUE VULLGUEM UN CENTRE DE SALUD NOU si NO hi han metges ni serveis per a ocuparlo????? Menut despilfarro de diners!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El centre de salud nou, que no pot pagar l´ajuntament ( tots els veins) pero pareix ser que Pinter si que pot pagar-lo, no MOS CAP DE FALTA , perque no tindrem serveis, ni de guardia, i d´aci uns dies ni pediatra , ni matrona etc....
      Li van demanar a Pinter l´oposició que paralitzara el centre de salud nou, i va contestar que ni pensaro. Clar no pot posssar-se la medalla ni el cartell en el seu nom tot poderos.Menys despeses i mes aclariment en els comptes municipals, al pas que anem acabarem con l´ajuntmanet d´Albaida en un gran forat.

      Elimina
    2. En ves de gestionar millor els diners del poble, el que pensa és en la placa. Ara que després de vore la lapida eixa del cementari, no me extraña res d'ell.

      Elimina
  2. Esta de moda,en la comunitat valenciana, els aeroports sense avions. I ara seran centres de salut sense metges? prou per favor,prou.

    ResponElimina
  3. pinter, per a que vols un ambulatori nou,si no
    tens metjes

    ResponElimina
  4. rajoy decia,bajaremos los impuestos,subiremos las pensiones,trabajaremos menos horas, mejor
    sanidad,mejores escuelas,sereis mas felices,
    y que ha hecho,todo al reves,
    ha sr. rajoy soy un parado de larga duración,
    como va lo mio.... si hombre si,mi puesto de
    trabajo,prometio trabajo para todos,como va la cosa,o es que era todo mentira,en las proximas le va ha votar((SU PADRE))

    ResponElimina
  5. Mentides sobre el dèficit
    A qui pot sorprendre?, A qui sorprèn que el Govern d'Espanya menteixi sobre les xifres econòmiques per poder donar la culpa de tot al govern anterior? Una pràctica tan habitual com falsa en comunitats autònomes i ajuntaments.
    Però amb Brussel · les han topat. Les afirmacions dites amb l'alegria que caracteritza els conservadors han de provar certes o, en cas contrari, queden en això, falsedats. Ahir al matí ens va sorprendre Brussel sospitant que les xifres de dèficit públic presentades pel Govern de Mariano Rajoy havien estat inflades des del 6% al 8% a fi de poder demanar més flexibilitat i tirar-li el mort, com sempre, a Zapatero.
    Tot va començar en les eleccions autonòmiques i municipals. L'accés a determinats governs regionals i municipals va seguir una premeditada des de Gènova espiral de declaracions sobre que s'havien trobat sota la catifa despeses sense justificar i dèficit sense declarar.
    Així, a partir d'aquí, podien posar sobre la taula una tisorada que, sota l'excusa de l'estalvi, el cinturó ajustat davant el dispendi del govern anterior, el que pretenia era un canvi de model social, més educació privada a costa de la educació pública, o la participació del sector pròpiament privat en la provisió dels serveis sanitaris.
    El esperpent major els va portar a terme la senyora Cospedal, secretària general del Partit Popular, en inventar factures no registrades del Govern de Barreda. Desmentida pel Ministeri d'Hisenda, document que vam tenir ocasió de mostrar a la televisió, el seu ridícul no va ser cap límit per a les seves esbojarrades rodes de premsa.
    Quan Soraya Sáenz de Santamaría va donar aquella roda de premsa en la qual reconeixia un major dèficit públic per a poder justificar la pujada d'impostos a les rendes dels treballadors, flagrant frau electoral, va reconèixer que provenia de comunitats autònomes governades per ells mateixos.
    Davant mida relliscada Cristóbal Montoro va assenyalar en el Ple del Congrés que la desviació provenia de les mentides del govern socialista que va ocultar a dir, sobtadament, que les comunitats autònomes els havien donat dades falses. Tanta alegria de declaracions era, si més no, alambinada i sospitosa.
    I ara funcionaris de Brussel · les reconeixen que van inflar el dèficit públic per, segons ells demanar flexibilitat, segons estranys per justificar la pujada d'impostos i, segons propis per a poder tirar-li el mort a Zapatero.
    El comissari d'Afers Econòmics, Olli Rehn, hores després, va calmar els ànims dient textualment que "és prematur assenyalar que el govern d'Espanya va inflar el dèficit". Una declaració que els populars van recollir com un desmentit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. That strong. Thank you for this information. To fight in Aielo for a public health and of quality.

      Elimina
    2. Anònim anglés, em pixe amb el teu comentari. One step beyond! jajajajaja!

      PS: més, més més!

      Elimina
  6. Rajoy en el Congrés, per fi!. Ens diu que en el 2012 continuarà creixen l’atur. Que és per l’herència rebuda (i això, que no anava a parlar d’herències). És mentida, perquè la culpa és de l’austeritat i de les polítiques d’ajust del dèficit públic, eixes que va dur el president Zapatero (diuen que obligat) quant va començar a adonar-se de la tasa maldita. Les polítiques que Rajoy s’obstina en seguir.
    I el president del govern, i del PP, vol buscar en la reforma laboral abaratir més l’acomiadament, i afavorir que es paguen sous de misèria per aquells de "algo es algo", que acabem sigent tots.

    Va cridar fa uns mesos la meua atenció un terme: la "neollengua". Sembla que va ser l’escriptor Orwell qui el va introduir en la seua novel•la "1984" (he de confessar que no me’n recordava, i per això he tornat a començar la lectura del llibre). La gent podem acceptar allò que ens perjudica per dos vies: la força i la persuasió. I la persuasió pot utilitzar la neollengua (perversió del llenguatge) per limitar les conseqüències dels veritables actes que duen implícits eixes paraules.
    Un exemple de neollengua en acció: afavorir l’acomiadament és bo per l’ocupació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Més exemples de neollengua:

      crear minijobs afavoreix l'ocupació juvenil.

      Gran Orwell.

      PS: T'he respost al post anterior. M'agradaria llegir la teua resposta al respecte.

      Elimina
    2. Era a Esperança, a qui havia respost. Perdó, Catarata! Una confusió!

      Elimina
  7. Una bona noticia, serà Rajoy qui li baixe el sou a l'alcade.

    ResponElimina
  8. Sintomàtic: el ministre d’exteriors diu que està preocupat per la imatge d’Espanya en l’exterior. Però no, no es refereix al ridícul que les nostres institucions han fet amb la condemna de Garzón. Si, parla dels guinyols francesos, per al ministre de (des)cultura Wert un “ataque xenofovo”.
    Aquest és el govern que es preocupa per les coses que realment li preocupen a la gent.
    Aquesta campanya “d’indignació pàtria” no té altre sentit que desviar l’atenció. El divendres la reforma laboral, que es mereix una “huelga general”, en paraules de Rajoy, i que segons De Guindos és “extremadamente agresiva”, va ser aprovada.
    Ja es podrà acomiadar barat per a contractar a joves sense drets, com han reconegut, sense problema, alguns empresaris. Això si que és important, que no ens despisten amb contes xinesos de guinyols o Contadors.

    El fred siberià a continuat aquest cap de setmana.

    ResponElimina
  9. Molt d'acord amb l'entrada.
    Retallades en sanitat i educació... i mentrestant més diners als poderosos. La política allunyada del poble que la manté, que la vota (enganyat). Igual que feu el seu dia el govern "socialista".

    He recordat estos dies el Bundestag de Berlín, on hi ha aquella estructura amb molts espills perquè els polítics, mentre treballen dalt, vegen als espills reflexada la gent que va a visitar el parlament i mai no obliden que treballen per ells. Curiós país. Curiosa estructura. Curiosa Merkel.

    En l'entrada anterior he respost a l'anònim, a Libra i a Esperança d'allò que em preguntaven/deien.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Behind from your writings one hides an extraodinary hatred towards the Socialists. Do not damage yourself any more. Your hatred and insurance eliminates that you will be happier

      Elimina
    2. Brutal el teu intent d'anglés! jajajaja Macarrònic però entenc el que vols dir.
      No em mou cap odi als "socialistes", personatge!

      Ben al contrari, em mou l'amor a allò que em pareix just, que no és ni més ni menys, que la igualtat de totes les persones!

      I done moltes gràcies a no ser una persona encegada en partits polítics i en "bons contra roïns"!

      Elimina
  10. Episodis com la carrega policial als alumnes del Luis Vives en valencia si que fan veure que tots els partits politics no son el mateix.O si ? ni un pas enrerre.

    ResponElimina
  11. Bé, encara recorde càrregues policials a persones de la 3a edat i també a menors (sense desprestigiar a la gent que està fora d'estos rangs) quan enderrocaven cases al Cabanyal.
    O durant les concentracions del 15M a València, sense anar més lluny.

    I parle de càrregues de la policia nacional que depenen directament del govern central. Aleshores era el PSOE, hui és el PP. Els mateixos gossos, diferents collars.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No crec en la gent que no sap diferenciar unes politiques de altres, no crec en els que diuen no creuen en la politica , i no acabe de creure el teu discurs ni les teues comparacions.
      Però crec en els que defensen les llibertats ,els que lluiten per la igualtat,i els que s'indignen davant de les injusticies socials.
      Salut

      Elimina
    2. L'alcalde d'Ontinyent(psoe) es baixa el sou, el nostre alcalde(pp) s'empenya en continuar entre els sous més elevats. No es lo mismo, que no.

      Elimina
    3. A Libra:

      1. No crec en la gent que té mites. Molt pitjors si són mites polítics. Cal analitzar constantment la realitat. 2. No m'agrada quan pregunten una cosa, responc el mateix tema, i se'n passen a un altre perquè no saben què dir. 3. Mai no he dit que no crec en la política. Per a mi, tot és política: tota decisió social, tot aprenentatge cívic, tot valor... està influenciat per valors polítics. En canvi, sí que he dit (i ho continue pensant) que no crec en el sistema tal com està muntat. No crec en la política dels partits actuals. És molt diferent que no creure en la "política" en general. Molt diferent.
      4. El meu discurs és el que és. Et pot agradar més o menys però no pretén que tu el cregues. Només pretenc expressar-lo. I crec que va bé en un fòrum on es respira odi al PP (que compartisc) i amor al PSOE (que no compartisc). La resta... a les teues mans.
      En tot allò que creus... jo també crec. És més, he dedicat bona part de la meua vida a treballar-ho, amb les conseqüents sancions i repressions. Si jo te contara...

      A l'Anònim: estàvem parlant de sous? Aleshores m'he perdut. Creia que havien plantejat el tema de la repressió policial estatal, no dels sous dels alcaldes municipals.

      Elimina
    4. Un poc incoherent eres. Si escribires per a ignorants, potser el teu discurs calaria.

      Elimina
    5. Em podries dir perquè incoherent?
      Quan parle intente argumentar (de vegades millor i de vegades pitjor), però tu has tirat la pedra però no has dit cap motiu.
      T'ho agrairia.

      Elimina
    6. M'agrada saber que creus en la politica i que penses que tot està influenciat per valors politics.Es posible he malinterpretat algunes afirmacions teues(en quant les retallades compares les del pp amb ZP, mateixos gossos diferents collars...) El que jo intentava dir-te es que tots els valors politics no son els mateixos. Tampoc el sistema politic que tenim es el millor però no en tenim altre , mentrestant ...
      Espere continues per aci argumentant, i tal volta si algun dia em contares..
      Bona vesprada.

      Elimina
    7. Hola, Libra, per baix li he comentat també al company Hernàndez a què em referisc amb l'expressió de "mateixos gossos diferents collars".
      Em pareix bé que no ho compartiu, cadascú sent i viu les coses d'una manera distinta, i eixa és la meua.
      Si alguna vegada no entens alguna cosa, intentaré explicar-la d'alguna manera distinta per fer-me entendre.
      La meua intenció per ací no és més que deixar una opinió distinta al que es respira en general en este blog.
      A més, dóna gust llegir comentaris de certa gent, que li aporten qualitat que en altres espais no hi ha.

      No entenc això que has dit de "tal volta si algun dia em contares...".

      Salut!

      Elimina
  12. cuidado tiene un libro!!!
    La mejor metáfora de la represion en valencia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gran il·lustració que corre per les xarxes... gran gran.

      Elimina
    2. Els estudiants de l'institut de Valencia no seran ilustrats però al menys lluiten per a poder estudiar en dignitat(per a poder ilustrar-se) en l'escola pública.
      No se tu on hauràs conseguit tota la teua ilustració i molt menys per a què la utilitzes.

      Elimina
    3. Perdona? Faig referència a una il·lustració, un dibuix, que corre per la xarxa amb el lema que ha dit l'anònim de dalt, on hi ha un estudiant amb un llibre en alt i els antiavalots cridant la frase que ha dit.
      Quina manera d'atacar i de malinterpretar, senyor.

      Elimina
  13. “Lo primero, el empleo”.

    M’heu va dir un amic: el 20N s’acaba la crisi.... i comença la pobresa.
    Lo poc que va prometre Rajoy no sap si ho complirà, a la vista està, i ara toca la reforma laboral. Davant el pànic a la reforma laboral que anunciava Rajoy, no serà que el que ocorris és que ara ens estem assabentant del que val un “peine”?. La veritat és que després d’escoltar fins la sacietat la frase "que son els empresaris els que creen feina", no és d’estranyar que ens creguem que siguen ells és que han de tenir la llibertat per destruir.
    Quina raó de pes hi ha per regular el mercat productiu, si els mercats financers i d’altres estan desregulatizats? Ninguna, i si existeixen certes lleis laborals el que s’imposa és derogar-les, perquè aquesta és la ideologia dominant que hem anant acceptant durant 30 anys, una tautologia empresarial que diu, que el treball el creen els empresaris: si jo cree treball, jo acomiade, i si no cobre per crear, per tant tampoc tinc que pagar per acomiadar.
    No serà que aquest país no requereix una reforma laboral, almenys en la direcció que du, sinó una reforma empresarial?. És el cinisme de la patronal i les seues trampes el que és un “lastre” per l’economia espanyola... Sols cal pensar en un quants noms per tots coneguts.
    Una explicació és la estupidesa a la que condueix l’avarícia extrema, la mateixa que ens va conduir a la crisi, i la mateixa que ens impedeix eixir d'ella. Alguns pareixen no haver entès la faula de la gallina dels ous d’or.

    ResponElimina
  14. Esperanza solo decirte que, sinceramente, me ha gustado mucho tu argumentación sobre la reforma laboral, la destructiva labor de los mercados financieros y su influencia en la crisis, etc.. como bien dices al principio de tu nota, con el 21N empieza la pobreza en España; en fin, a este aluvión de medidas contra la clase trabajadora tienen el cinismo y la mala uva de llamarlas "medidas valientes", !que ironía!. Y, además tiene gracia que aún se recomiende desde determinados estamentos al amigo Rajoy que no le debe temblar el pulso y ser aún más "valiente".

    A "ni un pas arrere"
    He leido tus últimas entradas y coincidiendo con gran parte de tus observaciones, debo señalarte que, a mi entender, los contrastes que manifiestas con las observaciones de otros amigos/as, confirman, creo, la opinión que te trasladé dias atrás, en el sentido de que
    tanto ellos, como tú, yo mismo, todos estamos en la misma "trinchera ideológica, aunque nos manifestemos cada cual con su particular manera de ser, sentir y pensar acerca de la vida y del mundo que nos rodea.

    Personalmente creo que te obsesionas un poco cuando, idirectamente, das a entender que algunos de nosotros somos "fanáticos" del Psoe por el simple hecho de que pensamos que NO es lo mismo Psoe que PP. Te puedo asegurar, que en mi caso, sin reserva mental alguna por mi parte, hay infinidad de cuestiones y actuaciones que por parte del Psoe ni acepto ni aceptaré nunca y que sería larguísimo de ennumerar, y que contrastan con lo que siempre he entendido por socialismo, lo que no me impide pensar que no son lo mismo un partido que el otro y el ejemplo lo tenemos solo con ver la manera de actuar del nuevo gobierno, la alegría que se le ve a Monseñor Rouco, Monseñor Martinez Camino, las televisiones del Tea Party, la Ceoe, la gran banca y tanta gentuza que ahora van a hacer cuanto les de la gana.

    Hasta siempre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Hernández,

      No és que m'obsessione. És que, al meu parer, falta un altre contrapunt en el sentir general que es respira al blog. Per això intente deixar-lo anar en tots els comentaris. Potser sí que és excessiu, però és que una de les coses que més odie en el món són les dobles vares de medir.

      Respecte als comentaris sobre la "trinxera ideològica", crec que ja t'ho vaig comentar alguna vegada. Que la gent siguem o ens considerem d'esquerres, al meu entendre no em fa estar en la mateixa trinxera. De trinxeres hi ha moltes i PUNTUALMENT podré compartir alguna cosa, però em negue a estar en la mateixa lluita amb algú que fa mesures antihumanes i clarament neoliberals. No els sent com a companys meus. Ho sent, però no puc sentir-ho de cap manera distinta.
      Això no fa que no em puga agradar llegir-los, etc.
      Que els grupuscles dretans que anomenes es freguen les mans? Sí, està clar que prefereixen la dreta més rància que el centre. Però, fins on jo sé, tampoc amb eixe centre (que molts anomenen "esquerres") haja retallat subvencions a l'Església, o no haja injectat diners públics als bancs, o no haja reprimit en les vagues i actuacions populars, etc.
      Per això és el que dic: mateixos gossos, diferents collars.

      Continuarem llegint-nos, company :)

      Elimina
  15. rajoy y mi puesto de trabajo donde esta,es un mentiroso,dijo que en unas semanas tendriamos un puesto de trabajo,que ganariamos mas dinero,
    que seriamos felices,bajaria los impuestos,na ... de....na, senor rajoy,es un mentiroso,

    ResponElimina
  16. Vergonyós el que està passant a Valencia. La policia dictatorial pega a estudiants que estàn manisfestant-se pacificament pels retalls en educació. Qué està passant?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que ens estan donat "hòsties preventives"?.

      Elimina
  17. La policia de Valencia califica d'enemics als estudiants, que pensarà dels delinquents? intimidació i repressió en tota regla. Açò es el que defensen els votants del pp?Mal començament.

    ResponElimina
  18. La vergonya és que mentre els grans estem observant com ens estan traient tots els drets. Els menors han de lluitar per uns drets que seran molt difícils de recuperar, a veure si les esquerres prenen consciència d'una vegada per totes i fan veritables polítiques d'esquerres.

    ResponElimina
  19. No es questió de dretes i esqurres, els drets son de tots els ciutadans i som tots els que elstenim que reivindicar.I d'una vegada per totes hem de ser les persones les que hem de prendre conciència dels drets i conquistes aconseguides i que no estem disposats a perdre.

    ResponElimina
  20. En el que esta caient a Españya i Pinter sense DIMITIR.

    ResponElimina