dimarts, 21 de febrer del 2012

Denuncia pública dels treballadors als informatius de canal 9 i RTVV

Els treballadors alcen la veu, i amb molt de coratge ,demanen la dimisió del director general de la radio televisió pública valenciana i expliquen els motius.



"El Comité d'empresa també es solidaritza amb les legitimes reivindicacions dels estudiants,pares i professors i els trasllada la seua solidaritat"

Ja era hora!
Alguna cosa es mou a Valencià!

16 comentaris:

  1. Si els episodis de repressió no ens fan eixir del marasme, no provoquen el despertar de les conciències de tots els valencians, que hem convertit el nostre pais en un territori canalla, aleshores es podrà pensar que protestar no serveix per res.
    Els adolescents i joves son mil voltes més ciutadans, més dignes i més valents que els adults.

    ResponElimina
    Respostes
    1. completament d'acord, Esperança.

      Ens han donat una bona lliçó a tot el món, quan dia rere dia, han eixit al carrer, sabent que els esperava més repressió, sense por.

      Es mereixen un monument. Eixe és el futur!!! I el millor: eixe és el present!

      Elimina
    2. Totalment d'acord "ni un pas arrere".

      Elimina
    3. Totalment amb tu ni1pas, es mereixen un monument, però que no siga com el moniato que han plantat en l'aeroport de Fabra, per l'amor de 10¡¡

      Elimina
  2. La gestión de Camps - LA RUINA
    Un Agora que no sirve para nada - 120 millones
    Un puente de Calatrava que se presupuestó en 69 (una barbaridad ya) pero que acabó costando 170
    F1 (30 millones / año x 7 años = 210 millones + costes de construcción y una zona de la ciudad hipotecada)
    Aeropuertos sin aviones (subvención concedida por la diputación de Castellón) - 150 millones invertidos, de los cuales 80 son públicos.
    1.800 trabajadores en C9 (más que T5 y A3 juntas)
    15 millones en unas hermosas maquetas de Calatrava (rascacielos que nunca se construirían)
    377 millones en pérdidas en Terra Mitica (recién vendida a precio de regalo)
    30 millones de euros para que venga el papa a vernos
    Saquear la empresa depuradora de Valencia = 40 millones
    Montar una trama con la basura y el urbanismo en Alicante = 120 millones
    etc...

    ResponElimina
  3. Demà per la nit en la uno, Doctor Zhivago, una hermosa història d'amor per a estos temps de crisi.

    No us la perdeu¡

    ResponElimina
  4. el domingo dia 19 del 2 2012,estuve en la manifestación de valencia,este sabado volvere a hir,para defender los derechos de los trabajadores conseguidos a lo largo de muchos años.
    trabajadores de la provincia de valencia,vayamos
    todos a las manifestaciones que se convoquen en la provincia,es el momento de parar la osadia del partido popùlar,por que nos lleva a los trabajadores a la ruina total

    SABADO DIA 26 DE FEBRERO TODOS A MANIFESTARSE

    EN VALENCIA VAYAMOS YA TODOS

    ResponElimina
  5. rajoy eres un mentiroso,tan facil que tenias las
    cosas cuando estabas en la oposición,y ahora que
    haces mentiroso,subir los impuestos,recortar de
    todo,una reforma laboral salvage, rajoy eres un mentiroso,nunca más me voy a fiar de la derecha

    ResponElimina
  6. Els poders fan oïts sords a les protestes de la ciutadania, però si la protesta no es fa visible nosaltres mateix, cosificats, espoliats, no tindríem consciència de la dimensió de la nostra pròpia i col•lectiva indignació.
    La protesta, fonamentalment, serveix per unir-nos, per a cohesionar al conjunt de la ciutadania, per fer-nos més solidaris, més responsables, més conscients de la nostra raó, més ciutadans. L'única revolució possible és l'interior. La protesta és la constatació pública i col•lectiva de que la nostra revolució interior va madurant.
    Un dia o altre, el poder acabarà estavellant-se contra l'indoblegable voluntat d'una ciutadania lliure de por i segura de la seua pròpia capacitat creadora. Eixe dia està molt més prop del que ara ens atrevim a imaginar.

    ResponElimina
  7. Totes aquestes revoltes no s'haveren produït si l'Ajuntament de València tinguera una "Ordenança de policia i bon govern" com la que podem gaudir al nostre benvolgut poble i que va ser aprovada i publicada al BOP el passat 7 de febrer...
    Home també hi ha que dir que, si eixa ordenança entrava en vigor a l'endemà de la publicació al BOP, o siga el 8 de febrer de 2012, que "carajo" feien desenes de joves fent botelló amb motiu de l'orquesta i entraven amb beguda al recinte (article 12 de l'ordenança, apartat C). Sí que se la passem pel forro, si...
    Altra coseta, m'han dit que s'inicia de nou el procediment de selecció de 2 places d'administratiu per promoció interna i que l'alcalde ha delegat a la Regidora de Personal per a fer tot el procés.
    Fem una porra a vore qui ix seleccionada?

    ResponElimina
    Respostes
    1. En tota la comunitat valenciana esta prohibit fer botello ( no fa falta cap ordenança ) i en tots els pobles hi ha botello quan fan orquestres,festes de moros i cristians i falles.

      Elimina
  8. Avui l'ajuntament ha enviat un misatge per telefon informant als veins de que a partir del 1 de Març, Aielo contarà amb servei metge de pediatria tots els dies de la setmana.Em pareix una bona noticia.
    També haguera pogut enviar missatge diguent que des de l'1 de Febrer no disposariem de servei metge de guardia per les vesprades i dissabtes, conforme teniem fa uns quants anys.
    La informació com canal 9, interesada?

    ResponElimina
  9. Que l'agència de qualificació creditícia Standard & Poor 's hagi qualificat el deute de l'Administració valenciana com bo escombraries no és més, aquesta vegada, que el reconeixement del pitjor govern, probablement, de la democràcia.
    Moody 's ja va enviar els comptes de València al femer de la comptabilitat creativa. No és que les agències de qualificació siguin neutrals, ni solvents, però quan un govern regional com el de València va ser incapaç aquell 27 de desembre passat de pagar-li al Deutsche Bank un venciment de 123 milions d'euros estàvem, com estem, en una clara suspensió de pagaments que el Tresor tracta d'evitar promovent avals.
    Durant anys els conservadors espanyols han presumit d'austeritat i transparència. Una falsedat tan gran com el deute escombraries de València, la greu situació financera de l'Ajuntament de Madrid o les mentides sobre els comptes públics de la Comunitat de Madrid.
    És el resultat de l'estupidesa elevada a la política econòmica. De la mentida com a part substancial del discurs polític. De dilapidar els diners públics en aventures com la Ciutat de la Llum, Terra Mítica o les despeses de la Fórmula 1. És l'exemple més nítid de la impostura dels conservadors espanyols.
    Segons la Sindicadura de Comptes la Comunitat de València ha estat capaç d'ocultar 9.000 milions d'euros de deute a través d'empreses públiques. En aquest sentit, per exemple, la Ciutat de les Arts i les Ciències (CACSA), després d'haver rebut 1.900 milions d'euros de la Generalitat, tot i així es va endeutar per 500 milions més.
    Madrid, per la seva banda, presumeix de complir els objectius de dèficit mentre reconeix a la Cadena SER que no ha comptabilitzat factures per valor de 100 milions d'euros per a les empreses de formació ocupacional (aturats) a les que no paga. Xifra a la qual cal afegir altres 100 milions d'euros per a formació contínua que tampoc computa com a deute.
    Res comparat amb el deute que oculta, que no computa, la mateixa Administració regional de Madrid, de 700 milions d'euros de farmàcia segons Farmaindustria i que no trobem en la direcció general de Tresoreria per cap costat. O els 510 milions d'euros de material sanitari que tampoc computa com a deute.
    Pitjor llavors que la suspensió de pagaments valenciana és, sens dubte, les mentides manifestes, l'ocultació del dèficit, el deute virtual d'una regió com la Comunitat de Madrid que, més que bons escombraries, està destinada a suportar mentides escombraries.

    ResponElimina
  10. RAJOY Y EL PUESTO DE TRABAJO,DE MIS HIJOS
    RAJOY Y MI FELICIDAD DONDE ESTA
    RAJOY Y MI PENSIÓN ME SUBES UN 1 Y ME QUITAS UN2
    RAJOY Y LAS PROMESAS QUE HICISTES DURANTE 4 AÑOS
    RAJOY Y LAS REBAJAS SOLO AL TRABAJADOR Y VOSOTROS PARA CUANDO
    RAJOY Y EL ALCALDE DE MI PUEBLO CUANDO LE BAJARAS EL SUELDO COBRA MAS QUE EL ALCALDE DE ONTINYENT,EL DE AGULLENT Y EL DE ADZANETA JUNTOS
    RAJOY EN AIELO ESTAN HACIENDO UN CENTRO DE SALUD
    SIN HACER FALTA
    RAJOY ESO ES DESPILFARRAR EL DINERO DE TODOS
    RAJOY POR LA BOCA MUERE EL PEZ
    RAJOY DIGISTES TANTAS TONTERIAS QUE AHORA TE LAS ESTAS COMIENDO CON PELO

    ResponElimina
  11. Aquesta clar que el PP pensa seguir maneflejant d'aquí els canvis, posaran a guineus a guardar les gallines.
    A qui gosa investigar la màfia delinqüent i corrupta del PP ho fulminen. Ha passat amb Garzón, ara amb els inspectors de l'Oficina Antifrau i ja veurem qui és el pròxim, suposant que hi hagi algú que sigui capaç de jugar-se-. Encara tenen al Suprem que si no, emplerían el mètode que la Cosa Nostra va usar contra el jutge Giovanni Falcone.
    La veritat és que els del PP no tenen cap pudor ni intenten dissimular almenys la seva prepotència.
    Els que no votem a aquesta agrupació ho sabíem. Però em pregunto què pensen els milions que sí ho van fer. ¿Esperaven que arribessin tan lluny?
    Recordem que Aznar va paralitzar pràcticament el funcionament de la fiscalia anticorrupció (que no només "parar" als del PP, sinó als del PSOE també), ara es veu que el camí serà defenestrarla.
    Els missatges (condemna a Garzón, destitució dels que investiguen al cas Gürtel i per tant al PP) estan sent molt clars: hi ha coses que no es toquen.
    Estan molt crescuts i disposats a arrasar Espanya en aquests 4 anys.

    ResponElimina