dilluns, 30 d’abril del 2012

Sanitat, ni pública ni gratuïta.

Ja cansa la trivialitat dels ineptes que ens governen (ineptes, que no inútils, ja que estan servint molt bé als seus amos), que l’economia millorarà i que “Espanya” s’alçarà.... Clar que heu faran! Com a que de les crisis s’entra i es eix. El problema van a ser els cadàvers que van a quedar en el camí (no sols en sentit figurat, que és el pitjor).

Que si es retalla l’assistència sanitària a estrangers sense regularitzar, que si es pagaran les pròtesis, els productes dietètics o el transport, que si els pensionistes pagaran el 10% dels medicaments,.....

I a la nostra comunitat ens anuncien la privatització de la gestió dels hospitals perquè “va a ser més barat”. Per a qui?. Altra bombolla: la sanitària.

Privatitzar és “transferir una empresa o activitat pública al sector privat”, mobilitzar recursos públics a les empreses privades que tenen ànim de guanyar. Per què s’ha pogut anar privatitzant tots aquestos anys tants hospitals, tants serveis...?. dons perquè hi ha una llei, que ens ve de 1997, la Llei 15/97 “Sobre habilitación de Nuevas Formas de Gestión en el Sistema Nacional de Salud”, sobre la que alguns van advertir, que la seua aplicació anava a dur la privatització.

I en la nostra comunitat la privatització de la sanitat no s’ha iniciat ara, ja fa molts anys que multituds de serveis no assistencials ho han estat (ara seria com re-privatitzar). I no ens ha eixit barat, en 2009, la Comunitat Valenciana és va gastar 396,6 milions d’euros en concerts amb el sector privat.
El fet és que el Consell, per tal de complir amb l’objectiu del dèficit, està reformant (desmantellant) l’Estat de Benestar, tal i com el coneguem, això si: sense tenir un pla elaborat (poc sabem sobre el model), i sent una decisió unilateral, sense consultar als agents socials.

Res és gratis. Això si que és un fet. Però que no ens preguen per imbècils amb l’eficàcia i eficiència: la sanitat és un negoci. La resta és un engany, demagògia per dur-nos a la beneficència.

113 comentaris:

  1. Ja que la sanitat sembla no ser un tema que convide a fer comentaris, jo crec que és perquè estem tan alucinats, podem dir que avui al Levante hi ha una noticia sobre el circuit de motocros. Tot el món no està content amb la seua construcció i de com s'ha fet, almenys els ecologistes a la Vall d'Albaida.

    Sobre la sanitat, quan ens afecte directament, parlarem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. es ecologistes no estant contens? que sabran ells del que pasa en Aielo, i menys els importa Aielo. DArrere de ells esta el PSOE y mes clar el ex socialiste EMILIO EL FILL DE LA LLUMENRA.(EMILI CEBRIAN EXCONCEJAL DEL PSOE EN AIELO). MENUDA CARA TE EL NEN.

      Elimina
  2. k dius, tu estas flipat o ke pasa??

    ResponElimina
  3. Com bé dius anònim , no té res a veure i per tant aquests no és el seu blog.

    ResponElimina
  4. Com tampoc es interessa el tema de camp de motocros , pareix ser, que l´ alcade ha dit que tots callaets estam mes guapos.
    Açi va la ultima bomba, ha contractat a Susana la nº 7 de la llista del PP per si algu no la coneix, pero no ha fet ni publicitat ni res, i tampoc es cap de subvenció de la conselleria.
    Aço es diu transparencia i bona voluntat, si Pinter fer el que et passa per ahi pero en diners teus no del poble.
    Hi mom mes gent jove preparada per poder treballar en l´ajuntament. POCO VERGONYA SI QUE TENS. Salud

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sigau haixina, es una xiqueta molt preparada, i segur que sera la beca heixa de "la dipu sona o sona la dipu".

      Elimina
  5. Olé, tus huevos. Visca el Partit Popular.
    Sin complejos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Este caradura, cada día en sorpren més.

      Elimina
  6. Lo del contractament de Susana me pareix ja un cas abusiu de contractació a amiguets i gent del PP.
    La va contractar en estiu amb una subvenció per a jardins, despres quan es va descobrir l´embolic no li va renovar, ara quan han pssat uns messos i se ha oblidat el tema, torna a contractarla......¿quin interes mes fort te el senyor pinter en contractarla en l´ajuntament?¿que secrets coneix susana i no l´interessa al senyor pinter que siguen publics?¿es una promessa del senyor pinter a susana o es una pressió per part de la familia de la propia susana a pinter per a que contractanla, ells es quedaran calladets i trauran els draps bruts de pinter?
    ¿Sr Pinter, quanta gent mes i amiguets de voste o familiars ens queda encara per vore com son contractats a dit i de manera oculta? del que no tinc dubte es que la contracta per atindrela calladeta a ella i a la seua familia.....que saben moltes moltes coses i lo millor per a pinter es tindrelos contents i calladets, per cert també la cunyada de susana, la dona de fernando esta contractada a dit per el senyor pinter.....aixi ell pot dormir saven que els seus draps bruts..de moment...no eixiran a la llum.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tío, crec que lliges massa novel.la policiaca o veus massa pel.licules tipus "WATERGATE".

      Elimina
    2. ¿que tens tu que dir de la cunyada de susana? No contes mentires i dona la cara, moniato.

      Elimina
    3. Per al incult de dalt li conteste, que no el vas enterar que es varen fer examens per al lloc de netetja i Juli va traure la puntuació mes alta. No se tan de clavar-se amb la familia Vidal, que vos ha fet? Si es gent honrà i traballadora perque es clavau tan en ells, simplement perque son del PP, doncs amb eixa actitud en demostreu que sou uns dictaors. O penseu com jo , o tot el que feu estarà mal. Que barbaritat...

      Elimina
  7. El próximo sábado 12 de mayo, participaré en las marchas convocadas por el movimiento 15M.

    Soy de izquierdas, pero aprendo mucho cuando discuto con amigos que trabajan como banqueros en Londres. Aprendo cuando discuto con amigos israelíes que votan a Netanyahu y aprendo con amigos libaneses que apoyan a Hezbollah. Algunas veces ellos me convencen, otras yo les hago cambiar de opinión y la mayoría de las veces no nos ponemos de acuerdo. Pero estas discusiones nos permiten descubrir matices que no conocíamos, nos ayudan a revelar los puntos débiles de nuestros argumentos y a refinar nuestras premisas.

    Allá donde existan seres humanos habrá siempre discusión y desacuerdos.He participado en alguna manifestación, he tropezado con demasiados eslóganes, dogmatismos y prejuicios. Peor aún: he sentido nacer de mis entrañas una pulsión tribal de “pertenencia al grupo” que anulaba mi inteligencia y mi espíritu crítico. En las pocos mítines políticos a los que asistí, tuve la seria preocupación de que mi cerebro se derritiese y comenzase a gotearme por las orejas.




    El mundo es un lugar complejo. La humildad para reconocerlo me parece el mejor punto de partida para construir una realidad más humana.

    ¿Por qué me parece tan importante apoyar al 15M?

    El sistema político de nuestro país está podrido. Las iniciativas del 15M representan, en mi opinión, la mejor esperanza para regenerar nuestra discusión pública.

    Escuchad a cualquier lider político español. Escuchad su desprecio contínuo a quienes piensan diferente. El berrido de una foca monje en celo exhibe más profundidad intelectual que la mitad de las declaraciones de un telediario. Alguna vez me he preguntado qué pasaría si un político dijese: “Estas son las reformas que más me convencen, pero el problema es complejo y, por eso, comprendo que mis rivales apuesten por otras soluciones. Sé que ellos también trabajan por el bien del país”.

    No creo que nuestros gobernantes sean estúpidos o malvados. Estoy convencido de que la mayoría de quienes se dedican a la política lo hacen con un sincero espíritu de servicio público. Pero el sistema incentiva que cada legislatura se convierta en una campaña electoral de 4 años. Cualquier desacuerdo interno es considerado como “falta de liderazgo”. Las pocas veces que un político es sincero, se le acusa de cometer una “equivocación en la estrategia de comunicación”. Reconocer un error es “muestra de debilidad”.



    Dicen que somos la generación perdida, pero no podemos refugiarnos en el victimismo. Es cierto que, en muchos aspectos, nos enfrentamos a una vida más inestable que la de nuestros padres. Pero también gozamos de formidables ventajas: la mayoría de nosotros hemos podido estudiar en la universidad, hacer amigos por Europa y, gracias a internet, tener acceso a los textos de los grandes economistas y pensadores sociales.

    Seguro que quienes salgamos a la calle este sábado, tendremos opiniones diferentes sobre muchos asuntos. Pero compartimos un anhelo: que las decepciones y sufrimientos que padezcan otros seres humanos sean los inevitables en cualquier vida, y no consecuencia de la estupidez de la sociedad en la que vivimos.

    ResponElimina
  8. ya esta aqui el tio que se dedica a copiar cosas de otros sitios

    ResponElimina
  9. El pijor alcalde de la historia d'aielo.

    ResponElimina
  10. Que vos crida l´atenció? susana bataller es neboda i cosina dels rafael vidal, sobren les paraules, pinter els deuria algun favor i ara els paga contractant a susana, aixi funciona a aielo, contractant amistats i familiars amb nocturnitat, aixi es pinter
    ¿qui sera el proxim? ¿un altre familiar dels vidal? ¿el fill del mateix pinter? no tenen cara ni res i mira que ho fan descarat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un altre que es veu que ha vist la saga de pel.licules del padrino massa vegades.

      Elimina
    2. En això tens rao anònim de les 11:57. Estos no s'amaguen. No fan como l'ex-alcalde socialista Paco Martí que tenía una Secretaria accidental de día (Dolors Martí) i de nit, es a dir, amb nocturnitat, i cobrant també de color oscur, tenía al seu cunyat Honori. Aço els mes jovens no s'enrecordaran, pero axí era.

      Elimina
  11. El que està passant a Aielo no es pot consentir. no pot fer el que li dona la gana. L'ajuntament no és la seua empresa privada. Per favor, un poc de seny.
    Cada día es despertem en una noticia: un día li fa un camp de motocross per al cunyat, un altre día li trau una plaça d' administrativa per a la germana, un altre día contracta a una amiga(sense passar ningún procés de selecció), un altre día acomiada a un treballador perque no és de la seua corda, un altre día li fa la vida impossible a la gent.....

    No és ofenga totes les dies a la gent de bona voluntat, que també, com vosté, formen part d'aquest poble.

    ResponElimina
  12. Aielo da a la hermana del alcalde la plaza de funcionaria que el juez denegó
    S. GÓMEZ XÀTIVA
    El Diario Oficial de la Comunitat Valenciana ha elevado a oficial el nombramiento de Josefa Juan Pinter para ocupar una plaza como funcionaria administrativa en el Ayuntamiento de Aielo de Malferit. El anuncio sería otro más y pasaría desapercibido de no ser por la polémica que le precede. La empleada municipal es hermana del actual alcalde, José Luis Juan, y la designación fue impugnada en primera instancia por el Juzgado de lo Contencioso número 8 de Valencia, en un auto emitido en diciembre de 2010. El juez declaró ilegal el proceso de selección de personal que permitió a la hermana de Pinter acceder en propiedad a dicha plaza, al considerar que el alcalde "no se abstuvo de participar" en el mismo pese a ser protagonista un familiar directo, poniendo en duda que se garantizara "la imparcialidad y la objetividad del procedimiento".

    la noticia en Levante.http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/05/09/aielo-da-hermana-alcalde-plaza-funcionaria-juez-denego/903585.html

    ResponElimina
  13. Aielo fa pudor a fem....ah no!que el van soterrar tot quan el camp de motocrosssssss pruuum pruuuummm

    ResponElimina
  14. pinter que cara tens,en la puta vida el votare mes,
    vaes contratar a susana mal la primera vegada,la tires al carrer sense mes i es calma tot,(so cafre),com la tornes a contratar una altra vegada.
    no creus tu que ia esta be, de que tingam que estar els
    demes, defensan les tonteries que tu en la teua prepotensia fas.
    mira pinter,als sosiates no els votare mai,pero tu tampoc tindras el meu VOT.

    ResponElimina
    Respostes
    1. pero si eres un sociata rencoros: novulges enganyar a ningu. eres el mateis dels cuatre que escribiu axi AMAGATS.SALUD

      Elimina
  15. Y lo de la hermanma,si no te gusta lo de susana,supongo que tampoco te gustara lo que ha hecho con su hermana.
    en contra de una sentencia judicial.Ala su hermana otra vez administrativa,para trabajar menos y cobrar mas.
    Si tienes huevos le vuelves a votar,lo de su hermana es peor que lo de susana.
    A y el moto cros,sin proyecto de obra,sin facturas,sin los peermisos correspondientes oficiales.
    Hostias este alcalde parece Torrente,cuando dice yo soy
    la Ley.

    ResponElimina
  16. SÑR ALCALDE, POR QUE NO HACE MÁS PLENOS,// en esta oposición no vacila tanto,estoy seguro por lo que veo en su cara en los plenos, se lo esta pasando mal,pero hay un refran que dice//quien a hierro trata,a hierro recibe)
    El refran no pega,pero es verdadero

    ResponElimina
  17. Este alcalde de esta villa debe pensar:
    "Para chulo, chulo mi pirulo".
    Perdonad que sea un poco vulgar, pero es lo que me sale de los más profundo de mi corazón, estoy verdaderamente enfadada.

    ResponElimina
  18. Bé, el que ha passat en Susana no em pareig be, ni tantes altres coses, i no són soles d'aquest Alcalde, els anteriors alcaldes també tenien les seues, fa molts i molts anys passa el mateig.

    Simplement, esperava les coses canviaren i es feren de manera més seria i rigurosa.

    Es fa el mateig que es feia, ara si vols en més poca gràcia i més a la vista que abans, però el mateig, i mal per ara i mal per abans.........

    Dona vergonya com totes les persones que tenen a vorer amb la política treballen per a ells, i com a molt, per al seu partit o la seua colla.

    O siga, "per els amics faré el que puga i per a la resta aplicarem la llei", mala gestió.

    ResponElimina
  19. Perque es claveu tant en SUSANA,penseu que es un lloc mes de treball o un parat menys,en uns mesets li s´acabara el contracte i pasara al atur la xica seu mereix va tindre la valentia de possarse en una llista,perque no es va dir res cuant li va traure la plaça a l´AMA del centre de dia eixa plaça es per a tota la vida,ademes en bon jornal,antes de tindrela la teniem fins la sopa en totes les fotos eixia al costat del alcalde i de maribel i ara no la vegem per ningun lloc,bueno prenent cafe en la carpa del juvi si,pero en l´alcalde ja no.Axi es que no feu cas de lo de SUSANA que es pasajer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pareix ser que anar en una llista del PP o ser un falderet de Pinter comporta tindre un lloc de treball. Lamentable. Que el cesen ja, per favor.

      Elimina
  20. A susana bataller VIDAL se li ha donat el premi de consolació, no va eixir regidora i suposse que la familia va apretar al pinter per a que la contractara, ell va complir les ordres de la familia Vidal i la va contractar, pero com es tan curtet, li va fer un contracte irregular per a treballlar en jardins, no en oficines com ho estava fent, gracies a que el sempre atacat grup socialiste,el contractament irregular va eixir a la llum i pinter no va tindre altre remei que dir-li que no podia segui, PERQUE EL CONTRACTE QUE LI HAVIA FET ERA IRREGULAR,pero com el poder de copaycon y de rafael vidal fill es tan gran sobre l´alcalde, está clar que el disgust dels vidal per que pinter no els donara la construcció del centre de salut tenia que tindre aparellat algun favor per a tindrelos contents, i ara es veu que es així, la cosina torna a ser contractada i de per vida a l´ajuntament per la cara i per les influencies de la seua familia amb abogat i constructora derrere.
    A mes, si susana (contra la que res tinc ja que no la conec mes que de vista)si avans ja va ser contractada amb un contracte per a foment del treball, una vegada finalitzat aquest, ella ja no te dret a accedir a un altre contracte d´aquest tipus, perque a aielo hi han mes parats i també molt preparats i quan el contracte li acava a un, li toca ser contractat un altre parat diferent, perque tots tenen dret, no sols susana per molta pressió que la seua familia posse.
    Es com una roda de parats, li se fa un contracte subvencionat a un parat i quan la duració d´aquest contracte finalitza, eixa persona s´en va a sa casa i li toca ser contractat al parat seguent, NO AL MATEIX.
    senyor pinter les actituts caciquils avui ja no tenen cabuda a un ajuntament democratic, pero aquest alcalde esta empenyat en continuar demostrant que fa tot el que vol la familia vidal, com es feia fa 50 anys en la dictadura.
    Com a parada que mai ha segut contractada per l´ajunament del pp demane al grup socialista que prenga casrtes en el asunte i que no deixe que aquest cas s´oblide, aquest cas i tots els anteriors fets a familiars i amics del alcalde i la senyora potate.
    No hi ha dret, pareu els peus a un alcalde que de democratic no te res i al caciquisme de certes persones de l´ambit del pp.
    Espere que els que vareu votar a pinter vos caiga la cara de vergonya al vore com actua este especimen d´alcalde predemocratic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'anterior comentari al que estic contestant está incurrint, de començament a la fi, en al menys dos delictes. Un de difamació perque está atacant al honor i dignitat de unes persones concretes, i un altre de calumnies perque está acusant de tràfic d'influencies també a persones concretes. Administrador/a deuríes tindre un poc mes de cura en lo que deixes publicar al blog perque tú també seríes responssable penal de aquestes accions. Per altra banda, crec que t'enganyes a tu mateix, i lo que es mes greu, vols enganyar a la resta en otorgarli un "poder" d'influència tan gran a la familia Vidal. Que siga una familia que, fent us de la seva llibertat democràtica, sempre ha estat donant suport a tots i cada un dels candidats que el Partit Popular ha presentat a la Alcaldía d'Aielo això no implica que tinga cap de poder d'influència, entre altres coses perque l'unic interés que esta familia tenia era el viure tranquils, es a dir, sense la persecució política que els Alcaldes, Bravo i Martí, varen practicar contra eixa familia en les seues époques de mandat.

      Elimina
    2. Jo no tinc res en contra d' aquesta familia, més bé tot al contrari. Tampoc crec que el comentari al que el refereixes siga ofensiu. El que crec és que moltes vegades i per desgracia, les actuacions provocadores del Senyor Pinter, ens porten a un estat de crispació brutal.
      Al igual que tu, tampoc crec que tinguen poder de influència.
      I per a persecussió política, en tota regla, la que ha practicat aquest alcalde, Jose Luis Juan Pinter durant aquestos quatre anys.

      Elimina
  21. jo crec que atacar a la familia Vidal no es molt etic,perque el que el ajuntament no li done faena a Copaycon o algun altre constructor de aielo,no es bo per al poble,perque una obra com la del centre de salut donaria molta faena a molta gent del poble

    ResponElimina
  22. Ke yo sapia hay dos trabajadores de aielo ke son manolo y rafa vidal no el de copaycon dos personas ke estaban en el paro ( esto es para los sabios de los capullos)

    ResponElimina
  23. Hauran donat treball amb copaycon, pero també se han desfet dels socis per quatre duros i amb formes molt lleges. Pero resulta que si en eixa familia hi havien dues persones en l´atur, casualment les dues estan contractades en l´ajuntament per el senyor pinter, susana bataller i la seua cunyada juli que está netejant, no será trafic d´influencies per supost, pero el que está clar es que el senyor pinter no contracta a qualsevol aieloner/a, pinter sols mira el color politic i l´amistat per a contractar.
    I cas mes descarat que el de susana i el del novio de la filla del alcalde,colocat via Sort i Beniganim com a policia, o el cas de la germana del mateix alcalde. En 9 messos a la senyoreta susana la ha contractat dues vegades ja en l´ajuntament. ¿casualitat o interes? ¿coneixeu un cas similar en altre ajuntament? estic segura que no. I segur que la cosa no acaba açi.
    Pinter tens una cara que no cap ni per la porta de l´ajuntament.

    ResponElimina
  24. algun interes oculto o algo muy importante debe haber detras de tantisimo interes por contratar a susana, pinter la contrato hace meses para parques y jardines y en realidad estaba trabajando en oficina en el ayuntamiento, gracias a la labor de la oposicion se destapó la ilegalidad del contrato y pinter tuvo que tragarse las criticas y despedir a susana, pero como el burro es el unico que tropieza dos veces en la misma piedra, pinter sigue empeñado no se sabe por que poderosa razon en contratar por segunda vez a susana, dos veces en un año, menudo chollo, o mejor dicho menudo enchufe, un parado que es contrado dos veces en un año por un organismo publico.
    con esa forma de actuar el paro se acabaria en todo el estado.
    Y desde que se ha conocido esta segunda contracion no dejo de preguntarme el porque de tanto empeño en dar que hablar y en levantar sospechas.
    no creo que ningun parado tenga tanta suerte y mucho menos la esperanza de convertirse en funcionario publico por enchufe y por la cara. A mi me costó varios intentos y mucho esfuerzo el aprobar la oposicion y es injusto que otras personas, se llamen susana o carmen tengan una plaza en el ayuntamiento sin ningun esfuerzo y por segunda vez en un año.
    es muy escandaloso y no huele nada bien, me hace sospechar mucho y con su segundo apellido me hace sospechar mas aun. menos mal que ahora tenemos una oposicion en aielo que trabaja y responde a nuestras quejas ante la sordera de la derecha de pinter, que el psoe de aielo haga lo que tiene que hacer y pida explicaciones a esta escandalosa y continuada costumbre de contratar amistades, familiares y personas cuyo unico curriculum es el de haber ido en una lista del pp, ser del pp y ser de una determinada familia. pinter dimision o explicaciones ya

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sabem el s'ha tingut que esforçar per tenir feina, i no li veig problema que torne a repetir, ja sap com funciona la seua feina a l'ajuntament. Per mi, eixe no és el problema.
      El problema és que l'alcalde ha criticat la contractació d'altres treballadors posant-la en suspita, com ara està fent-se en aquest cas, i no ha deixat de pràcticar la discrecionalitat i opacitat en algunes contratacions, i opocicions.
      Eixi és la veritable qüestió, centrar-la en un treballador és no focalitzar la responsabilitat en aquell, que tenia la intenció de governar per a tots, i no ho està fent.

      Elimina
  25. Vergonyos,acaben de denunciar a una veina del poble,davant de mi,per tindre roba al balco,una persona major amb una misera paga.El alcalde que vol pagar el seu caprixo de gastarse els diners,fotent als mes indefensos???No poseu roba als balcons a secar,si no tingueu lloc,li la porteu al alcalde que a partir d'ara vos la secara ell a bufits.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això està a l'ordenança?, si és així cal complir-la. Per altre costat, els bufits de l'alcalde serien un mal centrifugat.

      Elimina
    2. vergonyosa la teva mentira. ¿ a qui ha denunciat el alcalde? digues noms mos interesa saber la veritat. esper que contestes, sigues valent,

      Elimina
  26. Jo preferiria que me la bufara un altre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo si que el bufaria a este camorrista.

      Elimina
  27. quin escarot el que tenim per els carrers del poble amb la contratacio pen enchufe de susana, no podem dir que haja segut per presions de la seua familia perque no existeixen eixes proves.
    Coneguent a pinter, podria ser una posibilitat una cridada d´un familiar preguntant per la seua protegida susana com: que hay de lo de mi prima, o como esta el tema de mi sobrina susana, pero sols son supocions.
    El que si tinc clar es que pinter mai es possará a mal amb la familia de susana ni crec que se atrevira a donar un no per resposta a la familia vidal.
    No ens deu extrañá perque pinter en cinc anys sols ha contractat persones de la mateixa ideologia,i totes amigues o del cercle d´ell o la seua dona.
    LLastma que aquest alcalde no havera tractat amb tanta discreció i tacte altres cassos com la persecució politica a cristina mira i la persecussió a mort a toni borderia i la vall, en eixos cassos pareix que li movia mes l´odi que el cervell.
    Si la senyora susana ha tornat ha ser contractada per pinter, sort que te la dona, pero tots tenim clar que arta no estaria treballant com a funcionaria sense la seua ideologia del pp o so no tinguera per cognom el de vidal, un enchufe com una casa, es vergonyos

    ResponElimina
  28. ¿i quin es el abultat o meravellos curriculum de susana bataller vidal per a ser colocada en l´ajuntament amb tanta insistencia e interes?
    ¿tal vegada el haver estat en la llista del pp, o haver segut contractada fa uns messos de forma incorrcta per pinter, o el anar amb la seua camera de fotos a tots els mitins del pp, actes del ajuntament i plens municipals per a conseguir una foto bona per a pinter, o tal vegada el cercle al que perteneix, o será que ha fet una oposició justa i legal?
    Ja ho saveu, per ser contractats rapidament i sense cap explicacio per l´alcalde jose luis juan pinter, agafeu la camera de fotos i no falteu a cap plé municipal o acte public , pareix que eixe es el curriculum imprescindible per a ser colocada dins l´ajuntament sense examens ni preguntes.
    Ole per pinter

    ResponElimina
  29. Si el contador fora la prima de risc, Europa ja en hagera invadit que no intervegut. Esta visc que ens agrada la sang.

    ResponElimina
  30. Ara conteste jo a tots els comentaris. No se perque tanta critica a la contractacio de Susana. Fa dos mesos es va contractar tambe a una altra treballadora a l'ajuntament, Maria, que al igual que Susana cuan es va acabar el contracte la varen tirar al carrer i ara passats uns mesos l'han tornat a contractar i ningú a dit res. i perque de Susana es diu tant. Sera perque una esta clar que es del PP i l'altra no ho sabem.
    I en cuan a l'assistencia als plens, no se perque es critica, els plens son publics i va qui vol no? O es que del Soe no va ningú. Ara resulta que sera delicte que els simpatizants del PP vagen als plens.
    Pense que tot aixo es ganes de crispàr, perque tota la vida les socialistes han fet el mateix i ara critiquen que ho faça un altre. Penseu que a l'ajuntamentla gran majoria de funcionaris que hi han tambe han sigut contractats a dedo, per ser amics de... per lo tant no entenc tanta critica.

    ResponElimina
  31. les formes de pinter en quan a la contractació i el tirar al carrer a treballadors son repugnants.
    No li va doler el tirar al carrer sense cap raó a tere nadal del centre de dia, ho va fer sols arrivar a l´alcaldia, li va donar el mateix que tere fora una bona professional amb molta experiencia i que a tots tenia contents en quan a la seua llavor al centre de dia, la va despatxar com una bolsa de fem. En canvi li va faltar el temps en contractar com a directora a la filla del rullo, amb una opossicio feta a mida d´eixa xica, que per cert cap experiencia tenia.
    Al senyor alcadissimo que ens ha tocat, no li va costar mica, contractar en la policia al novio de la seua filla, tambe amb una experiencia ben curteta, amb una opossicio a mida i gracies als fils politics de pinter amb beniganim.
    Ara li ha faltat el temps en tornar a contractar a susana, no se sap amb quin tipus de contracte, o quina es l´experiencia que ella acredita per al puesto.
    Si tan bona treballadora es no entenc com no la han contractada avans en copaycon, on el seu germá es un dels socis, o perque no la ha contractada el seu cosí abogat per a possarla al despatx.La seua propia familia ha preferit que estaguera a l´atur avans que contractarla, tot esta clar, si susana estava al atur complia el principal requisit per poder ser clavada per pinter, ser aturada.
    Qui no se adone conter de el fils que te aquesta contractació esta cego, en aielo es contracta en l´ajuntament per el partit al que perteneixes, la familia a la que perteneixes i la capacitat de influir en pinter que tu o els teus tinguen, eixa es la nostra realitat, tot aço fa olor a fem i a enxufe injust

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens una obsesió amb el assumpte de la contractació de Susana. No serà que tens algún tipus de ressentiment per que a tú no t'han pogut contractar?.

      Elimina
    2. no es precis ser o no haver segut contractat per l´ajuntament per a vorer el que es etic i el que no.
      Em donen llastima tots els que entren a treballar a un ajuntament com aielo, tant ple d´odi, de crispació, on es miren tant les idees politiques dels funcionaris i on es persegueix tant a tot el que no fa el que vol pinter o la seua segona maribel. els d´avans eren de pelar pero estos del pp es guanyen i de carrer en tot lo roin

      Elimina
    3. Enxufe injust perque? perque ho digues tú? Desde cuan un enxufe ha sigut just. A mes hi ha que tindre memoria i recordar-se'n del passat. perquè si pegues una miradeta per l'ajuntament voras cuans enxufes hi han a les taules i ningú mai ha dit res.
      No entenc tanta obsesio per Susana, ni que fora l'unica persona contratada per l'alcalde.

      Elimina
  32. el psoe local que es l´unic que pot controlar i fiscalitzar el que fa pinter, deuria donar mes publicitat a casos com aquestos.
    No sols als plens, perque del que passa als plens molts no s´enterem de res. Deuris repartir butlletins per el poble donan a coneixer totes aquestes males practiques per part de pinter i totes aquestes contractacion a dit, el poble deu de coneixer el que passa i que no tots son iguals cara a l´ajuntament i a aquest alcalde. Vos varem votar per a que controlareu a aquest tipo, per favor no ens defraudeu i pareuli els peus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. estoy totalmente de acuerdo con el anterior escrito, yo desconocia lo del enchufe de susana, vivo en la casita y a lo mejor es por eso, pero me imagino que habra mucha gente en aielo que no estara enterada. Eso no podeis permitirlo. Doy un toque de aviso "juanra ponte las pilas e informa de todo lo que esta haciendo pinter en el ayuntamiento, hazlo casa a casa si hace falta, informa de la ruina economica en que nos ha metido este tio, informa de todos despidos injustos, de todas las persecuciones politicas que hay, informa de todos los enchufes que hay continuamente, si no se le para a pinter, dentro de un año habra enchuifado a toda la familia y amistades cercanas".
      Poneros en marcha y que esto de susana y otros desmanes no se olviden.

      Elimina
    2. El tema de Susana per a mi es mes cosa de la dona del alcalde que déll mateix, estic segur de qui son els que han anat donanali cova i fent-li reverencia per a aconseguir que la potate conseguira tan gran favor de pinter.
      Me pregunte si la potate tambe en aquesta ocassio ha recomanat a pinter el fer-li a Susana un contracte de jardinera o si en aquesta ocassio el contracte es de per vida. Encara que suposse que ara Susana anira molt millor assesorada legalment per al contracte que haja firmat, perque assesorament legal en la seua familia li sobra, pereix que l´altra vegada el asesor legal de Susana i del alcalde deuria d´estar de vacacions i no s´adonaren que el contracte sols era per a jardinera no per a secretaria particular.

      Elimina
  33. Jo demanaria que Pinter i la seua dona donaren explicacions publiques sobre el rebombori que hi ha per enxufar a Susanna, que ens expliquen la necessitat que hi havia per a contractarla, que ens expliquen les condicions i duraciò del contracte, que ens expliquen les funcions que te aquesta dona al ajuntament, que ens expliquen els dos quina cantitat cobra susanna, perque recordem que segons va dir al ple el tal pinter, l´ajuntament te els diners justets sols per a pagar les nomines dels funcionaris actuals, que ens expliquen si es veritat com es diu que se li ha facilitat un movil amb numero adscrit al ajuntament i que tots els aieloners pagarem de la nostra butxaca, que ens explique els dos, Jose luis juan pinter i la seua dona si pensen seguir discriminan a moltes persones per les seues idees i que ens diguen si tenen que seguir contractant per la cara a mes membres del pp o a mes amics d´ells o a la resta dels que formaven part de la llista municipal del pp. Si no tot son deutes i l´ajuntament no te quasi diners ¿perque contracta a mes persones? sols conta que mentires

    ResponElimina
    Respostes
    1. En todas las contrataciones que ha habido en el ayuntamiento en los ultimos 5 años, la señora Potate ha tenido mucho que ver, sino vean ustedes como todos los que han entrado en nomina durante este tiempo tienen entre si una misma relacion familiar, amistosa o ideologica.
      En la destruccion y hundimiento de la Serretella, tambien los sentimientos de la señora Potate han tenido mucho que ver, ademas de las ganas que le tenian alguna que hace unos años fue fuerte empresa de construccion del pueblo.
      Y en la persecucion a la señora Cristina Mira mucho pesò los sentimientos de esta señora que tanto manda en nuestro pueblo e influye sobre su marido, el democratico y tolerante alcade Pinter.

      Elimina
    2. Una cosa de la que ningú parla pero que pinter ha fet. Diu que no hi han diners i contrata a mes de Susana a Maria Pascual, la filla de ampARIN LA pARRA. ¿No sera que tambe li deu favors a Alfredo Parra?.

      Elimina
  34. no entenc com es posseu a aquestes altures les mans al cap.
    tots a aielo saviem perque en estiu pinter va clavar a susana al ajuntament, es van descobrir i se veu que ja van quedar en tornar a intentar la mateixa jugada uns messos despres, ja ho han fet, pinter haurá complit amb algunes peticions i favors que deuria a certes persones i susana recupera de nou un treball al que no te cap dret, sols per haver anat en la llista del pp i per ser qui es.mes clar no pot ser

    ResponElimina
  35. Susana, no fajes cas. Els comentaris estan escrits per la mateixa persona fent-se passar per varies identitats. Sense dupte que es tracta d'algún ressentit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿Eres tu l´encarregat/da de contractes del ajuntament?crec que en lo mal que escrius sols pots ser elñ mateix pinter, aprofita i dona explicacions, per cert ni resentit ni resentida, gracies que mai he necessitat cap ajuda de cap ajuntament ni cap alcalde ni del psoe ni del pp perque tots fan el mateix, lo millor ser autonom, no tens amos ni sorpreses, senyor alcalde

      Elimina
  36. quan es tracta un tema que vos cou, ja se tracta de resentits o d´odi. Pero la veritat i el fons del assumpte sempre l´eviteu i no vos interssa parlar d´ell.
    Es una questio de legalitat i tambe d´electricitat, es a dir d`enchufes.
    Aclariu naixo o parleu d´aixo, en compte de defendrevos atacant i parlant de resentiments, per a resentiments el que teniu els del pp a toni borderia i la vall

    ResponElimina
  37. per a resentits ja vos tenim als del pp amb pinter al cap, no desvieu el fons del assumpte, que es el enchufisme continuo de pinter i el pp durant mes de 4 anys, aclariu tots els contractes de la gent que heu clavat de per vida.
    resentiment si va ser el que varem vorer contra toni barber i la serretella o contra tere nadal o contra cristina. no teniu vergonya

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que no tens vergonya eres tu de parlar del que no saps.

      Elimina
  38. Pinter en compte de perdre el temps controlant el que es diu al blog, deuries dedicar el teu temps lliure a treballar per tot el poble i per a donar anims a susana ja tens tota la jornada laboral al teu costat, per eixa tonteria millor deixa lliure el blog que sempre escrius tonteries

    ResponElimina
  39. A mi em sorpren igual o mes el cas de la germana de l'alcalde. I les declaracions que van eixir en prensa, "que no sabia lo que firmaba". Això sona a burla

    ResponElimina
  40. Si i damunt amb faltes d´ortografia que deurien avergonyir a un alcalde. Duda s´escriu en valencià dubte i no dupte so burro

    ResponElimina
  41. si el ajuntament fera oposicions publiques i ben clares es contrataria a la gent que tocara i no pasarien aquestes situacions de entrar gent a trteballar sense els requisits que deurien tindre i callarien la boca a tots i ningú parlaria, pero com l´alcalde es cabut i no acepta fer oposicions publiques despres passa el que passa i damunt ell mateix entra al blog i es queixa

    ResponElimina
  42. Lo de la germana es greu, i lo de la filla, i lo del gendre, i el moto cross per al cunyat, i lo dels del pp, i ara lo de susana, es contar i no parar, tot es molt greu i de tot eixo no respon ningu

    ResponElimina
    Respostes
    1. tots ells i tots els que han entrat a treballar a l´ajuntament poden haber entrat fent un examen, pero tots savem que ara al mateix que fa 10 15 anys, els que avans d´eixe examen ja tenien segur que la plaça de treball era perque coneixen amb anterioritat el contengut d´eixes proves, va passar durant molts anys i continua passant, i el dir que ja ho feien avans no lleva gravetat al fet de que continuen despres de 30 anys entrant a treballar a l´ajuntament sols els amics, coneguts i companys de partit de l´alcalde de torn, i ara pinter ho esta aplicant amb tots els familiars i coneguts que han entrat o entraran en el futur.

      Elimina
    2. no se pot comparar, no es el mateix ni de lluny.Ni paco marti ni joan bravo ni cristina varen colocar en el ajuntament a cap familiar,amic intim o membre de les llistes del psoe,a diferencia del que esta fent ara el pp.
      Hi haura gent treballant al ajuntament proxima al psoe pero en cap cas amb els vincles tan descarats com ho esta fent pinter durant tot el seu mandat.A ell li te el mateix el que se diga per el poble, va a la seua i eixi li va i per eixos casos i altres te tan mala premsa

      Elimina
  43. enhorabona susana, treballa i fes com qualsevol,no desaprofites l´ocassio,tu eres en aquesta ocassio l´elegida per treballar uns messos a l´ajuntament.
    el que veig una contradiccio es que Rajoy tots el dies ens diu als funcionaris que retallar retallar i mes retallar, ens baixa el sou i diu que la contractacio publica esta congelada,en generalitat que tambe es depp diuen el mateix,retallades i mes retallades i per damunt de tot al funcionariat i que es rebaixe el numero d´empleats publics,açi aielo pinter i maribel fan reunions amb el funcionasriat i treballadors publics i ens demanen que aceptem retallades en el sou, que treballem mes hores i menys drets i tot amb la rao que en aielo son mes les despesses que els ingressos i no tenen prous diners per pagar-ho tot.Doncs no se pot entendre que si existeixen diners per contractar mes treballadors publics quan a pinter l´interesse, i i me pregunte perque el seu npartit no diu res quan tots demanen que es rebaixen el numero de treballadors publics i açi pinter fa la contraria a rajoy i a la generalitat i en compte de rebaixar, contracta mes treballadors,no sols per susana, dema o en uns messos entraran altres persones, i tornarem a preguntarse de quina partida eixen els diners per a pagar les nomines de tots aquestos nous treballadors del ajuntament.Pinter ens deixaras endeutats fins el coll

    ResponElimina
  44. Pinter llig detengudament aço:
    Publicado en Levante-EMV:
    El alcalde de Castello de Rugat que es del partido popular, se rebaja voluntariamente su sueldo de alcalde un 50%.
    Molt be, un alauso per a ell, eixo si es predicar amb el exemple.
    Espere que l´alcade d´Aielo de Malferit que per desgracia tambe es del pp, prenga nota de alcaldes com eixe que si estan al nivell del poblen, no despilfarren i s´apliquen la situcio de crisis.
    Pinter pren nota i baixat el teu sou

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pinter no es baixarà el sou. Ell està preparant-se una super jubilació.

      Elimina
  45. NO PARLES DE L'ALCALDE DE CASTELLO DE RUGAT QUE NO EL CONEIXES.
    ELL NO HA RENUNCIAT EN 6 ANYS A LA SEUA FEINA. ELL TE UN JORNAL SIMBOLIC, NO VIU DE SER ALCALDE. ELS DEL PP SABEN COM FER-SE PROPAGANDA.
    CAL INFORMAR-SE BE ABANS DE PARLAR

    ResponElimina
  46. El alcalde de BORRIOL esta sent jutjat per no aplicar la ley i no derrumbar un edifiçi construit ilegalment,vos sona de algo?.

    ResponElimina
  47. Perqué esta gent que anónimament vol fer mal a l'ajuntament i a Susana en la seua contratacio, i que tots sabem qui son, no miren el que ha fet el TRIPARTITO DE ALBAIDA (psoe, bloc i independents). A les hores, ha contractat a la dona de Julià Engo (Ex-alcalde del bloc de olleria) a jornada completa, amb un sou elevadísim, y com a secretaria particular del alcalde del tripartito. A ixos que parlen de la contractacio de Susana, que miren el que fan els pobles on manen els socialistes. Per al menys, en Aielo es contracta a gent de Aielo. Quan manaven els socialistes en Aielo, contractaven geNt d'ells pero, moltes vegades, de fora (casos de Jose L. Catala, exconCejal el PSOE en Benicolet, antic tecnic agrícola de Castello de Rugat -recordeu qui treballava allí de secretari en epoca del PSOE (Honori, cuñat de Paco Marti), el jardiner de Xativa etc. ¿Serien intercanvis per a que no cantaren tant els chancullos del PSOE. VERGONYA DEURIA DE DONAR ESCRIURE CONTRA UNA XICA DEL POBLE PERQUE LA HAN CONTRACTADA SEGURAMENT, a temps parcial i per un sou mínim. Al menys, en aquest ajuntament el PP contracta gent del poble no com EL PSOE d'aielo que quant ha gobernat, s'ha oblidat sense cap remordiment dels veïns del poble si els ha interessat. AIXO ES DIU SECTARISME.(el interés de la secta por delante de los intereses de los vecinos del pueblo, sean de la ideología que sean).
    A mes a mes, perqué ningú par-la de quines persones poden treballar al menjador de les escoles?. No fa falta dir quin carnet han de presentar o quins avals per poder treballar allí. (o eres PSOE o no hi ha feina).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però al final penses que està mal o no, que un alcalde contracte a algú perquè vol, sense fer una convocatòria i unes proves?
      Eres dels que creuen que si heu fan els meus, està menys mal?

      Elimina
  48. Tant que defeneu a TONI BORDERIA,no vos agarra algo cuant el vegeu els dijousos a la porta de les escoles tocant el tamboret,esta protestant per les retallades del govern i en pareix molt be,pero ell si que les ha aplicat en la seva enpresa li ha anat a menos la feina i als que tenia contractats a huit hores els ha retallat a cuatre i als altres com no els te en plantilla els contracta cuan li fan falta i els paga el mateix que cuan treballaen asi i ara per desgracia s´han de desplasar.No es pot tocar el tanboret per un lloc i els ouets per un altre. s´heu tenia que plantejar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cuantes bobades es poden dir per linia, no te ni peus ni cap el que dius. Sols reflexa una animaversió personal . Tota persona té dret a defendre allò que considera injust, tant ell com aquell treballador que crega que les condicions laborals no són adequades per a ell . Per cert , ara en la nova reforma laboral, ja es poden anar oblidant els treballadors dels drets que teniem guanyats els ultims anys. Tot això gracies al pp.

      Elimina
    2. Tu ho has dit, tots som espanyols i tots em de tenir els mateixos drets. Si un treballador de l'empresa privada, si no rendeix, pot anar al carrer, un funcionari també. I Això ho aplaudiriem tots els que no tenim tant de oprivilegis. Salut.

      Elimina
  49. "LAS CIFRAS DE DEFICIT QUE DA ESPAÑA CAMBIAN CONTINUAMENTE"
    Bruselas reconoce que Zapatero salvó a España del rescate y la intervención en 2010.
    La Comisión Europea ha rechazado de nuevo este lunes acelerar los plazos para suavizar el objetivo de déficit para España (que obliga a un recorte desde el 8,5% al 4,4% este año) alegando que las cifras sobre el desvío presupuestario de 2011 que ofrece el Gobierno "cambian continuamente". Al tiempo, Bruselas ha reconocido que las medidas adoptadas por José Luis Rodríguez Zapatero salvaron a España del rescate en 2010.
    "En algún momento de 2010, había muchas especulaciones de que España podría estar en riesgo de seguir a otros países que necesitaron rescate. No ocurrió y no ocurrió, en primer lugar, porque las autoridades españolas cumplieron sus objetivos", ha señalado el portavoz de Asuntos Económicos de la Comisión, Amadeu Altafaj.
    El paquete de medidas que el Gobierno aprobó en mayo de 2010, duramente criticado por la oposición, especialmente por el Partido Popular que, incluso se permitió enviar a sus ‘principales espadas’ en materia económica a realizar una tourné por las principales plazas financieras europeas poniendo en duda la solvencia y la contabilidad del Estado español.
    La Comisión Europea viene ahora a reconocer el papel primordial jugado por el Ejecutivo socialista en los momentos más delicados de la crisis. Este reconocimiento contrasta con el intenso pulso que está manteniendo con el Gobierno del Partido Popular, a pesar de la afinidad ideológica neoliberal de una y otro. Así, la Comisión está afónica de reclamarle al Gobierno la presentación de un marco fiable de datos macroeconómicos, con explicaciones detalladas y creíbles sobre la desviación producida en el ejercicio anterior. Aclaraciones y dudas sobre las cifras ofrecidas a Europa que en ningún momento se tuvieron con la información macroeconómica suministrada por los diferentes gobiernos socialistas a sus socios europeos.
    El Ejecutivo comunitario ha insistido en que la actual "es una crisis de confianza" y por ello "es clave reforzar la confianza, en particular en los países que están expuestos a una fuerte presión de los mercados", como España. "España en 2010 claramente experimentó los beneficios de cumplir estos objetivos de déficit" en forma de "una relajación de la presión del mercado", ha apuntado el portavoz.
    En mayo de 2010, en el momento de máxima presión de los mercados, el Gobierno de José Luis Rodríguez Zapatero aprobó un paquete de recortes que incluía la congelación de las pensiones y el recorte del salario de los funcionarios.
    El Ejecutivo comunitario ha eludido criticar frontalmente el anuncio por parte del presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, de un nuevo objetivo de déficit (5,8% en lugar del 4,4% pactado con la UE) para este año tras la cumbre de la semana pasada, sin comunicarlo previamente a la Comisión y al resto de líderes.
    Pero ha dejado claro que las nuevas reglas de la UE para reforzar el Pacto de Estabilidad obligan a una mayor coordinación de las políticas económicas. "Coordinación significa intercambiar información con tus socios europeos, sobre todo cuando eres miembro del euro, porque lo que pasa en un país del euro tiene un impacto en las otras economías vecinas. Lo que decida España sobre su déficit tiene potencialmente un impacto sobre la situación económica de toda la zona euro", ha insistido el portavoz.
    El Ejecutivo comunitario se ha negado una vez más a acelerar los plazos para relajar el objetivo de déficit a España y ha reclamado de nuevo explicaciones sobre el desvío presupuestario de 2011 y sobre los recortes adicionales que se incluirán en los presupuestos de 2012.

    ResponElimina
  50. Rato i Aznar es dediquen a regalar el sòl a les immobiliàries, els bancs i les constructores per crear la major bombolla immobiliària i financera, amb el seu Gürtel i tota l'especulació de CajaMadrid, Bancaixa .. compare et veig poc objectiu, em sembla que has de ser nét gairebé de Franco ... hi ha un altre llumenera que parla de números, i fins i tot d'un fatxa que insulta i crida tonta a una noia. La dreta més tard que d'hora acabeu rabiando perquè us fot que la majoria del poble espanyol sigui progressista, i us inventeu primer i us creieu després vostres escombraries, com el que culpa d'un cop d'estat militar a l'esquerra, patejant a la història sense remilgo. El que està fent Rajoy és la mateixa brossa que va fer Aznar, però ara no el deixen, no pot vendre el que queda, perquè el que queda és molt necessari i si no és regalant alguna cosa la dreta "NO SAP" ... així ens va. Que no us rebenti tant que ZP li de les meves voltes a Rajoy, la intel · lectualitat, la ciència, la cultura i el coneixement en general sempre va ser d'esquerres, fins i tot quan ja no sabeu per on pixar, per que us cau a la cara (com Bankia), nacionalizais, mesura d'esquerres com bé sabràs. Així que ara apencais amb la merda de la qual era plena vostra bombolla. Això no ha fet més que començar, si jo fos polític del PP o Banquer, ja m'estava buscant un esvoranc on ficar-me, perquè a veure com explica Marianito seves mentides a 20 milions de progressistes cabrejats davant del parlament .. és qüestió de dies.

    ResponElimina
  51. tan mal esta que contracten per la cara a la filla de amparin la parra com a susana, que es faça la convocatoria pertinent i les proves que calga, pero per la cara mai a ningu, perque despres que no es queixen de que la gent parle i els critique,qui accepta entrar sense convocatoria i sense els requisitits, sap on es clava i sap risc del avesper que es pot organitzar,que no se tiren la sal al ulls despres, aço val per atots, la de amparin la parra, susana, el del basurero,el gendre del alcalde i tots els que hajen clavat per la cara o per amistats

    ResponElimina
  52. A mi em cauria la cara de vergonya , que em regalaren el treball per tot el morro, un treball públic, que ha d'estar ben regulat i transparent al màxim nivell. Per a posar enxufats ja estan els treballs de l'empresa privada. Però hi ha que no sap distingir lo pùblic de lo privat, o no els interesa diferenciar-ho.

    ResponElimina
  53. El que està fent l'alcalde en tema de contractació mai de la vida s'ha vist a Aielo. Els regidors i alcaldes del psoe mai varen contractar a un gendre, ni li varen regalar una plaça d'administrativa a ninguna de les germanes, ni van contractar a les numeros 7 de les seues llistes, ni als germans de ningún regidor... Potser en algunes coses pogueren haver-se equivocat, però mai vaig sentir que es burlaren de mi. I este està burlant-se de tots nosaltres totes les dies.

    ResponElimina
  54. Missatge rebut al mòbil:"Bolsa de empleo menores de 35 años, se abre el plazo para los empadronados en Aielo.(14/5/12)Donada la gran demanda de sol.licituts queda tancat hui el termini (18/5/12)"
    Qui no s'haja enterat abans haver-se espabilat.

    ResponElimina
  55. els de antes no colocaen als gendres ni amistats ni germans.Colocaen als simpatizans o qui tenia el carnet del psoe.Sols hi ha que vore la gent que treballa a l´ajuntament.Tots en la plaÇa creada

    ResponElimina
  56. Encara que fora aixina, i que la germana de l'alcalde fora abans simpatitzant del psoe, això no justifica que es facen malament les coses. Jo tinc el carnet de Druni, la travel i sòc simpatitzant del Barça, i això no va en contra de les normes de contractació pública. I en el cas d'Aielo els jutges, que no tu ni jo, han dit que estes coses s'han fet malament. I no voler-ho vore es....encegament o interes.

    ResponElimina
  57. Tambe els jutges que dius tu han dit que hihan altres coses que s´han fet malament i no vleu voreles.Es mes li doneu la culpa al alcalde i ala seva dona que res te a vorer.

    ResponElimina
  58. Enganyar MONTORO EN L'ANUNCI DEL TANCAMENT D'EXERCICI
    Madrid, València i Castella Leon van mentir en la seva xifra de dèficit fins i tot al Govern del PP
    Demostrant que es tracta d'un ús tradicional i molt consolidat, Catalunya, Comunitat Valenciana i Castella i Lleó van mentir en les xifres de dèficit que van confessar fins i tot al Govern del PP, en la primera avaluació del dèficit de 2011, lliurada al seu conmilitón Cristóbal Montoro. Les primeres dades eren bastant inferiors als recollits ara en els plans economicofinancers de reequilibri 2012-2014 presentats ahir al Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF).
    En efecte, no hi ha hagut d'anar a buscar l'origen de la desviació del dèficit en llunyans països ni ocultes muntanyes. Tampoc, malgrat el que es podria esperar de la propaganda desplegada de manera insistent per qualsevol portaveu econòmic del PP que es p `reciase, han estat els malgastadors socialistes els culpables del mal tancament de l'exercici anterior. Han estat tres comunitats governades per la dreta des de fa lustres les que, primer a Elena Salgado i després a Cristóbal Montoro, han estat amagant la seva xifra real de dèficit fins que ja la mentida ha estat insostenible.
    Així, la Comunitat Valenciana va presentar inicialment a Hisenda una desviació del dèficit del 3,68% del seu PIB, que ha elevat en el pla d'ajust al 4,5%. En el cas de les altres dues comunitats autònomes, la Comunitat de Madrid va declarar al principi un dèficit del 1,13% i l'ha elevat al 2,21%, mentre que Castella i Lleó ha admès una desviació del 2,59%, per sobre del 2,35% anterior.
    D'altra banda, Galícia ha presentat un dèficit del 4,37% del PIB regional, però la Conselleria de Facenda aclareix que els paràmetres de liquidacions negatives del sistema de finançament no es comptabilitzen per a aquesta magnitud i que un cop descomptats, la desviació es situa en el 1,61% del PIB regional inicial.
    Com tots els governs regionals enxampats en renuncio són de la dreta, la reacció del Ministeri d'Hisenda, el mateix que té "el gallet fàcil" per disparar contra tota l'esquerra, ha estat més que moderada. Tan sols s'han vist obligats a reconèixer, amb un tolerant "tot influeix", que aquestes xifres ocultes sota la catifa pels governs regionals del PP encara empitjoraran una mica més el tancament de 2011.
    En qualsevol cas, i buscant com salvar la cara als seus companys, les fonts citades es van esforçar a pen tot tipus de maquillatge comptable i "contextualitzant" aquestes desviacions, han indicat que es tracta de saldos relatius al PIB regional de cada comunitat autònoma, que perden pes un cop assimilats als comptes a nivell nacional.

    ResponElimina
  59. O siga , que la. Famosa herencia de Zapatero, l' Augment del deficit, ha estat en els calaixos dels governs del pp.Les comunitats autonòmes de Valencia, Madrid, Castella-Lleó, li fan un bon regal a Rajoy, augmentant el dèficit previst pels deutes dels seus. A qui donarem la culpa ara? Ja es moment d'agafar responsabilitats, quel'únic que han sabut fer ha sigut una oposició destructiva.

    ResponElimina
  60. lamentables estos dos ultimos comentarios (han sido hechos por la misma persona, -2 minutos de diferecia ente uno y el otro-). La malicia y la impotencia contra un alcalde que anónimamente algunos demuestran, es tan grande que incluso insultan a personas que solo son funcionarios que cumplen con su trabajo y no se merecen estar en boca de nadie y menos de alguien que se esconde en afirmaciones insultantes. Da la cara para que podamos defendernos, COBARDE.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No me extrañaria nada que los hubieses escrito tu.

      Elimina
  61. Un any mes la fireta remullada i airetjada.No encerten el mes per a ferla que llastima!!!!!!!!!!!!!!jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. i tu que alegria tens que les coses no ixquem be. patetic la gent com tu que tinguen ments de CROMAÑON al segle 21.

      Elimina
  62. ENHORABUENA SR ALCALDE. HOY HACE UN AÑO QUE REVALIDASTE LA VICTORIA DEL PP EN AIELO. PARA MUCHOS AIELENSES EN LOS CUALES YO ME INCLUYO, ES UN ORGULLO TENER UNA PERSONA COMO TU, TRABAJADOR, RESPONSABLE Y SOBRE TODO VALIENTE CON LO QUE ALGUNOS HACEN O DICEN DE TI SIN JUSTIFICACIÓN ALGUNA. FELICIDADES JOSE LUIS SOMOS MUCHOS LOS QUE ESTAMOS VIENDO MAS QUE A UN ALCALDE A UNA GRAN PERSONA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amen,alabado sea el Señor,la próxima homilía se anunciara con tiempo suficiente a todos los feligreses. Podéis ir en paz.

      Elimina
    2. Tras la aparición de problemas visuales “JOSE LUIS SOMOS MUCHOS LOS QUE ESTAMOS VIENDO MAS QUE A UN ALCALDE A UNA GRAN PERSONA” y atendiendo a las innumerables peticiones recibidas, esta parroquia virtual, consagrará las próximas homilías a SANTA LLUCIA, y anima a todos los feligreses para que trabajen y oren intensamente pidiendo por la sanación visual de nuestro pueblo.

      Elimina
  63. A la atención del anonimo del dia 20 a las 23.50
    ahora llamais cobardes a quien critica o segun tu insultan al señor Alcalde,en este medio de comunicación.
    Es que acaso ya no te acuerdas de que forma tratabais a
    la ex Alcaldesa Cristina.
    La llamates de todo lo que hosdio la gana,entre otras cosas la drona,por el dichoso solar,que pago 36.000 euros más que el segundo.
    No voy a entrar si tenia que haber entrado o no el la subasta,pero si que hosdigo que sois unos desalmados
    de la manera que la maltratateis,la insultasteis,habiendo pagado más que nadie.
    El anonimo del dia 20 a las 23.50,tu no estarias muy lejos de las personas que escribierón tantas atrocidades
    de la unica mujer Alcaldesa de este pueblo.
    Aun que yo no doy la culpa a los palmeros que criticaban
    e insultaban a Cristina,la culpa de todo se la doy al
    sr.Alcalde, por las mentiras que se encargo de derramar
    entre sus palmeros.Hizo caballo de batalla los 50.000 E.
    que debia a Julio,el solar,que todavia no se le han hacabado los pleitos en los juzgados,y ahora él tenia escondidos casi un 1.000.000 en el cajón.
    Vaya ruina que traes al pueblo JOSÉ LUIS JUAN PINTER,
    CON TES MENTIRAS,

    AVER CUANDO ENSEÑAS LA AUDITORIA QUE PAGAMOS ENTRE
    TODOS Y SOLO LA HAS VISTO TU

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿que pinter es va trobar 1.000.000€ en els caixons? ¿Es va deixar olvidats Cristina? Per favor espliqueume aço que estic marejada.
      SINCERAMENT PENSE QUE ES LAMENTABLE QUE PER ATACAR A UN ALCADE HUI TINGES QUE TRAURE TEMES ANTICS I QUE SI ESTAN ALS TRIBUNALS (EL QUE AFIRMA AIXO PAREIX QUE ESTA MOLT ENTERAT) HAN DE SER ELS TRIBUNALS ELS QUE PARLEN.

      Elimina
  64. Bon dia a tot el mon, el que està pasant a Aielo és molt trist, la gent del psoe sols fa que criticar i criticar tot i tot el que es fa, que no es fa res bé? com tots els alcaldes han fet coses bones i coses menys bones, no pot ser que estiga tot mal. Pel que fa a les contractacions crec que els socialistes eren més llestos, ho feien públic però estava clar per a qui era el lloc de treball, també es feien favors entre els ajuntaments del mateix color, sols hi ha que refrescar la memòria,el que no ens interesa no volem recordar-ho.
    Qué passa que els qui entraven abans es mereixien més el lloc de treball,se l´havien guanyat,ahhh? abans no eren "enxufats", ara són tots "enxufats", no es parem a pensar que la gent que entra té la capacitat suficient i la formació necessària per a estar en ixe lloc, perquè no pot estar? perquè ens clavem en ells i en les seues families? perquè no critiquem el procés de selecció? això no fan les persones contractades, a no! es que també resulta que els qui entren ara son tots afins del PP, aleshores pensem el mateix dels treballadors que van entrar quan el PSOE, no es el mateix?

    ResponElimina
  65. l´altre dia em van contar algo subrealista.Que a una persona de aielo l´havien denunciat 50euros per penjar una bandera del atletic de madrid.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si la penjes del barça la denuncia es de 6oo euros

      Elimina
  66. I si eres del getafe o del alcorcon ?

    ResponElimina
  67. en aielo de malferit nos hemos quedado sin ayuda a domicilio pues la única que quedaba la despiden el próximo mes de junio, ¿sera por la crisis? por que las personas mayores de este pueblo que para mi se merecen todo el respeto del mundo se tienen que quedar sin este servicio?¿acaso cobraba mucho esta chica?¿por que no quitan a la numero 7 del PP en lugar de esta chica?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al del escrit anterior. ¿que es que per a poder justicarte i intentar fer mes mal en el que dius (saps que el que dius es mentira) tens que parlar de Susana?. Que poca categoria personal tens.

      Elimina
    2. al escrito anterior,tinc la categoria personal per damunt de tu, ara y sempre y se el que dic perque o estic veien com yo tots el ciudadans de aielo o tens clar o que?

      Elimina
  68. Ala atención del escrto del dia 23-alas-22-43-
    ahora te sabe mal que saquemos temas antiguos,mira te digo una cosa lo que le habeis hecho a Cristina no tiene
    perdón,si vivo uno, o treinta años más,nunca olvidare lo
    que la habeis hecho sufrir,sinceramente creo que no habian motivos para tan gran persecución, que le hizo, la derechona de Aielo, a la ex alcaldesa Cristina.
    EN CUANTO AL 1.000.000 DE EUROS,EN FACTURAS NO ESTABAN ESCONDIDOS EN EL CAJÓN DE CRISTINA,ESTABAN SEGUN EL SEÑOR ALCALDE EN SU CAJÓN Y LOS HA SACADO AHORA PARA HACER OTRO PRESTAMO DE NOVECIENTOS MIL Y PICO DE EUROS.
    CUANDO CRISTINA DEJO EL AYUNTAMIENTO SEGUN EL SEÑOR ALCALDE D. JOSÉ LUIS JUAN PINTER, EL AYUNTAMIENTO TENIA UNA DEUDA DE 1.042.000 EUROS.ESO HERA LA DEUDA QUE DEJARÓN,ENTRE JUAN BRAVO,PACO MARTI Y CRISTIN MIRA,EN FACTURAS Y PRESTAMOS DURANTE 24 AÑOS DE GOBIERNOS SOCIALISTA.
    EL SEÑOR PINTER SE ENCARGÓ DE DIFAMARLOS TODO LO QUE PUDO,CONTANDO TODA CLASE DE MENTIRAS.
    SABES QUE DEUDA TIENE EN LA ACTUALIDAD EL AYUNTAMIENTO
    CON EL ULTIMO PRESTAMO QUE HAN HECHO HACE SEIS DIAS.
    LA DEUDA ACTUAL DEL AYUNTAMIENTO ES DE 4.850.000 EUROS,
    ES DECIR, QUE EL PEPE CAPITANEADO POR EL SEÑOR PINTER EN
    CINCO AÑOS HA TRIPLICADO LA DEUDA QUE TENIAN LOS SOCIALISTAS EN VEINTICUATRO.
    PREGUNTALE AL SEÑOR ALCALDE Y VERAS COMO NO TE MIENTO.
    HA VENDIDO LAS NAVES,SOLARES DEL POLIGONO,Y LO MAS GORDO
    HA SIDO VENDER EL POZO DEL AGUA DEL PUEBLO PARA 25 AÑOS
    POR 1.500.000 EUROS.QUE POR CIERTO SEGUN SE DICE YA SE LOS HA GASTADO TAMBIEN.

    ResponElimina
  69. I els de Sort sense arribar!

    ResponElimina
  70. algu sap de que li ve la mala llet a la segon alcaldesa Maribel?

    ResponElimina
  71. cuando el sr.rajoy dice no es que si,
    cuando estaba en la oposición,lo tenia todo muy claro,en cuatro dias todo arreglado y todos felices,vaya bolo.
    contaron tatas mentiras p0r entrar en el gobierno,que ahora lo estan pagando muy caro,por mentirosos,como hablavan creiamos que tenian una varita magica.
    ha-----ahora no saben que hacer,todo esto por mentirosos,mira que contarón mentiras.

    mentirosos mentirosos mentirosos

    ResponElimina
  72. Los únicos que tendrán en Bankia su patrimonio y liquidez asegurado son los depositantes, los ahorradores de cuentas corrientes y de ahorro. Los accionistas, sin embargo, perderán casi todo su valor y, peor aún, los madrileños, todos los madrileños, habremos perdido -porque era nuestra-, una entidad con siglos de vida.


    Los madrileños están representados por patronal, sindicatos, organizaciones y partidos, en el Consejo y son los dirigentes elegidos por el Partido Popular, la inmensa mayoría altos cargos de esta organización, quienes gestionan y son responsables del futuro, tanto de Cajamadrid, como de Bancaja, BFA y Bankia.

    Decíamos ayer que todo comenzó con la desastrosa gestión de Blesa (amigo íntimo de Aznar), gestión que explicábamos profusamente ayer. Aguirre trató de tumbar al presidente saliente quien, también de forma inopinada se aferró al cargo sujeto al apoyo que le ofrecía Alberto Ruíz-Gallardón.

    La batalla en el seno de Cajamadrid desestabilizó la entidad y la mantuvo sin rumbo fijo, salvo el que le marcaban las mareas, hasta la presentación de toda una serie de nombres que pretendían presidir la entidad. Ignacio González (Aguirre) se convirtió en el primer candidato, pero, un acuerdo de última hora entre Rajoy y Aguirre elevó a quien creó la burbuja inmobiliaria en España, Rodrigo Rato, a presidir la entidad.

    La situación verdaderamente catastrófica de la entidad llevó a Rato (PP), y a sus colaboradores (PP), a esforzarse por sacar la entidad adelante. Lo que no sabíamos es que nos mentían en las cifras, que no le decían la verdad al Consejo de Administración, tal como señaló la auditora Deloitte.

    Sobrevaloraron en 3.500 millones los activos inmobiliarios y anotaron una partida de 2.500 millones en el activo correspondiente a créditos fiscales futuros, algo así como comprar un billete de lotería por 20 euros y en vez de anotarlo en el activo por su valor de compra, poner el valor que obtendríamos si nos tocara.

    En varias conversaciones le comenté a Rodrigo Rato la necesidad de provisionar aún más, dada la sobrevaloración de los activos, dándome éste la razón en ese momento y, posteriormente, semanas más tarde (dos de mayo de 2012).

    Ante la delicada situación, mentiras de por medio, comenzó el pánico. Algunos, de forma equivocada, decidieron sacar sus ahorros de la entidad, y, ésta, desde su dirección general nos pidió, al menos al que escribe, colaborar en señalar que hubo cosas que se trataron de hacer bien y que la situación estaba controlada, pidiendo a varios economistas que escribiéramos defendiendo el futuro de la entidad.

    Una de las mayores falsedades a los madrileños, a sus representantes en el consejo, por parte de los gestores (PP), a sabiendas de su administración tutelante (Aguirre), ha sido decir hace tres meses que Bankia tenía unos beneficios de 305 millones de euros y hace un par de días reconocer que habían mentido, que lo que eran beneficios eran pérdidas por valor de 3.000 millones de euros. ¡Muy grande es la mentira!

    Po este motivo, con la única responsabilidad de los gestores del PP, quienes curiosamente impiden al Gobernador del Banco de España comparecer, el Gobierno de la Nación ha tenido que inyectar 19.000 millones de euros a los que se les añaden los 4.500 anteriores, protegiendo los ahorros de los depositantes (no hay que preocuparse), diluyendo el valor de los inversores (accionistas) y hurtando Cajamadrid del patrimonio de todos y cada uno de los madrileños.

    ResponElimina