dimecres, 23 de maig del 2012

Resignar-se?

Les retallades o "reformes" tenen explicació. Cal resignar-se sols a una?.

26 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Informador, ja que heu publiques al teu blog, no veig per tan l'interés en fer-ho en aquest blog, que com tot el món sap, es caracteritza per les seus terribles censure.

      Elimina
    2. Informador està desesperat, el seu blog no té clientela, i s'assoma a aquest blog per a fer-se propaganda. Quina cara més dura. En aquest espai d'opinió i llibertat no volem persones retrogrades com tú.

      Elimina
    3. I tu estas acollonat de que la gent sapia la veritat teua i dels teus amics, e intentes amagar y llevarli ferro al asun pa que ningu o vega e campeo..
      Visca la llibertat de expresio

      Elimina
  2. Gran documental, aielonera!
    Un dels imprescindibles, tot i que caldria vore més profundament quina n'és l'alternativa.

    Us deixe un article que està bastant bé, que diu:

    "“Queridos ciudadanos, voy a ser sincero, sin eufemismos: en España sobran millones de trabajadores, y van a seguir sobrando por muchos años, porque no esperamos crear empleo en una larga temporada; más bien al contrario, se seguirá destruyendo. Así que no voy a emplear el argumentario habitual para justificar los recortes educativos. Háganse ustedes mismos esta pregunta: ¿para qué vamos a seguir formando jóvenes que no tendrán donde trabajar? ¿Para qué gastar nuestro escaso dinero en que las próximas generaciones tengan un título universitario, de Formación Profesional o de Bachillerato? ¿Para que lo cuelguen en el salón? ¡Si aquí no va a haber trabajo en condiciones más que para unos cuantos, y el resto al paro o al subempleo!”"

    Es pot llegir sencer ací:

    http://www.eldiario.es/zonacritica/2012/05/23/los-recortes-educativos-explicados-a-lo-bestia/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Atenció! sonen campanes. Ni un pas arrere ha tornat!. Queden declarats dos dies de festa oficial al blog.

      PD. amb el teu permis Aielonera.

      Elimina
    2. Jajajaja!

      Mai me n'havia anat, Esperança!
      Ja ho diu el nick: ni un pas enrere. Fotrem canya sempre!

      PS: m'ha agradat molt la cita de Shakespeare que has posat baix.

      Elimina
    3. La veritat... En falta temps per indignar-me per tantes coses.
      Una de les que més m’indigna és, que amb la que està caient, amb el saqueig dels retalls, de les estafes dels bancs, de l’assalt a les prebendes del poder per aquets senyorets i senyorets, no passa res. No reaccionem. És que ens dona tot igual?. Pareixem un país de tontos?. Se’ns caguen damunt i molts demanen més... (lo mal és que molts els hi està arribant la merda al coll). La societat està malalta?, i necessitem molta salut mental, perquè no és natural que aguantem el que estem aguantant.
      L’educació a funcionat?: “quedeu-vos tranquils, que així us robarem millor la cartera".
      Açò comença a tenir tons dramàtics, i, o comencem ja a tirar del fil o la madeixa acabarà amb tots nosaltres.

      Elimina
    4. Responc al fil principal, per qüestió de visibilitat.

      Elimina
  3. Per que calfar-se el cap. El dissabte tots a vore el Barça-Atletic Bilbao. La vida es marevellosa i hi ha que disfrutar-la. VISCA LA BONA VIDA I FORA EL CALFAMENT DE CAPS DE LA POLITICA.

    ResponElimina
  4. Estem d’enhorabona els pobres. S’ha acabat l’esforç d’estudiar!. A partir d’ara, la Universitat serà sols per als riquíssims. Què és això de que tots estudien amb beca? Perquè això de pagar a 1000 euros per matrícula, eixa "bagatel•la" s'acabat. Ara s’haurà de pagar com deu mana, o siga el 50% més. Així deixaran d’anar a la Universitat els fill dels "zarrapastrosos", i, eixe sant lloc es convertirà en un centre de bons cristians de classe bé, de dretes, com deu mana. Que han de preparar-se per ser “jefes” de les seus empreses, advocats per traure’ls les castanyes del foc, i alguna cosa més, però les carreres de lletres i humanitats, per a què? Si ja ningú estudia això?. Cal modernitzar-se, heu diu el BBVA i el Banc de Santander, que son els qui decideixen les carreres que han d’haver, com el seu deu mana. Així que sobren carreres i Universitats, no hi han tants rics per omplir-les, es suprimeixen unes quantes i diners per al pot.

    A més és una oportuna mesura, perquè si es deixa que els pobres pensen, es dedicaran a fer revolucions i a eixir al carrer a protestar per tot, amb la despesa per part de l'Estat i el desgast en porres i pilotes de goma. També s’acabarà amb el treball afegit de la policia que ha de dansar amb els manifestants, com va dir el conseller d’interior català. S'ha acabat l’enemic!. "Pensar és de tontos", ja heu va dir no se qui.

    En fi, altre dia menys per als “grillets”. I ara una cita del Shakespeare, que a mi m’agrada molt: “¡Què època tan terrible aquesta en la que uns idiotes condueixen a uns cecs!”. Amén.

    ResponElimina
  5. Hace meses, no muchos meses, Cajamadrid era una entidad señera madrileña de proyección financiera nacional e internacional, cuya administración tutelante era y es la Comunidad de Madrid. Transcurrido ese tiempo, ahora se ha convertido en papel mojado, nacionalizada su estructura bancaria (BFA) y en plena crisis su participada Bankia. Un desastre.


    Lo pierden todo los madrileños, una enorme parte los accionistas y no perderán nada, afortunadamente, los depositantes. ¿Cómo ha podido suceder?

    CajaMadrid (posteriormente Cajamadrid-BFA-Bankia) era de todos los madrileños y quien velaba porque esta propiedad matritense siguiera siéndolo era, no podía ser de otra manera, su administración tutelante -así lo dice la ley-, que no es otra que la Comunidad de Madrid.

    En el Consejo de Administración de Cajamadrid están representadas las fuerzas vivas de la región, organizaciones, patronal, partidos, sindicatos, etcétera. Pero, empero, se cede la elección de los gestores, de los directivos, a la parte mayoritaria de la entidad (PP) quien designa a Blesa (Aznar) como presidente, o a Rato (Rajoy-Aguirre), tras desestimar las candidaturas de Ignacio González (Aguirre), entre otros.

    A diferencia del último presidente propuesto por el PSOE, Jaime Terceiro, con el que Joaquín Leguina tuvo mucho cuidado al elegir a un nombre poco significado, catedrático y apolítico.

    Pues bien, una vez que el PP elige a su antojo a los presidentes de Cajamadrid y de Bancaja, por poner dos ejemplos, estos eligen a su equipo directivo, plagado de dirigentes del PP y presentan las cuentas de forma muy general a los madrileños, por medio de sus representantes, las organizaciones representadas en el Consejo de Administración quienes aceptan por buenas, dado que se les presupone buena fe, las decisiones que toman los directivos (PP) tras una larga explicación del presidente (PP).

    Así nos encontramos que los responsables son todos del PP quienes no dicen la verdad, ni al Consejo, ni a la Asamblea General, ni a ningún madrileño; aquellos que son los verdaderos propietarios de Cajamadrid-BFA, es decir, Bankia.

    Compran un banco en Florida convenciendo que es una buena operación pero ocultando que pagaban entre dos y tres veces su valor (Blesa-Aznar), desarrollan excéntricas operaciones inmobiliarias en México (Blesa-Aznar), convencen para aprobar extrañas operaciones financieras en Rumanía (Blesa-Aznar), prestan 1.000 millones de euros a Martinsa-Fadesa que provoca un aumento de la morosidad nacional, compran una cuarta parte de Iberia (Blesa-Aguirre).

    ResponElimina
  6. I PINTER SENSE DIMITIR I FENT FIRETES PER AL SEU AMIC MONTOYA. DIMISSIO JA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. crec que pinter ja no te tans amics dins del partit popular d'aielo

      Elimina
  7. La prima de risc està en 525 punts, pepers ha de disfrutar de la votat mentre pogueu! Que el rescat d'Espanya està en les portes JA!

    ResponElimina
  8. Fa falta més carrer, més combativitat, més lluita.
    Però els mecanismes de la por que ens porten aplicant des de fa anys i, més severament, des de fa uns mesos, fan el seu paper.
    Una caçera de bruixes grandíssima per la gent que mira pel bé comú i no només per sa casa i decidix eixir al carrer a jugar-se la cara.

    I ja comencen les conseqüencies:

    unes 250 multes de valor fins a 6000 euros per a particpants en la Primavera valenciana
    detinguts a mallorca i a Catalunya per reclamar una educació pública o per participar en la vaga del 29M. Després, per suposat, d'estar ben visibles de manera il·legal a pagines web de la policia per tal que els propis veïns els denunciàrem. Impressionant.
    Les acusacions son molt pitjor: pertanyença a organitzacio criminal. Posats a inventar i a tindre raó, inventen el pitjor que podrien. I sense proves. A ells no els calen. Són el jutge i la part acusadora. El sistema venç.
    Pero no a costa de tot.

    I mentrestant, els verdaders culpables: politics, banquers i empresaris, fent evasió fiscal, embutxacant-se diners publics i rient-se a la nostra cara. Saben que les lleis que ells mateixos van redactar mai no se'ls aplicaran. Nomes serveixen per acallar i fer por a la massa del poble.

    No es hora d'alçar el sistema i fer que fóra com abans, perquè això assegura que, dins d'una temporada, tornarà a haver una crisi (el capitalisme i la socialdemocràcia, de la maneta, pateixen d'això). és hora de construir un sistema nou.


    A mi no em fa falta res més, des de fa temps.

    ResponElimina
  9. I PINTER SENSE DIMITIR PAGANT DELS DINERS DEL POBLE EL TRAJE I LA CORROÇA A LES FESTERES. DIMISSIO JA.

    ResponElimina
  10. I PINTER SENSE DIMITIR FENT CAMPEONATS DE FUTBOL PER A UNS XIQUETS QUE NO SABEN ENCARA SI ES AGRADA EL FUTBOL O LA MUSICA. DIMISSIO JA DESPILFARRADOR.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara que vols fer-te passar per una persona d'esquerres que li pareix que el deport és despilfarrar?. El tenim calat. No ens faces creure que un burro vola.

      Elimina
  11. XE, QUE PASA EN EL AMBULATORI QUE ESTA COM SI ESTAGUERA PARAT.QUI SAPIGA ALGOCOMUNICAU A QUI I SATERAREMTOT TOM

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fins on tinc entes conselleria li la jugada a pinter i les promeses s'han convertit en escuses,no hi han diners per poder enviar al ajuntament d'aielo ni a altres,si s'acaba el centre sera amb diners del poble,i mireu amb la situacio que estem la majoria sense feina,amb el subsidi acabanse no sabem per on pegar i tindre que pagar un centre de salud,quant ens podem conformar en el que hia durant un temps mes......

      Elimina
  12. I EN EL QUE CAU I PINTER SENSE DIMITIR

    ResponElimina
  13. Perke vols ke dimitisca pinter , sa cavara la crisis,perke comtestan tu pesat

    ResponElimina
  14. pinter i la auditoria,per que no la ensenyes a tot el poble,vaes contar una mentida o que.

    estem esperat vore la (auditoria)mentiros.

    pepe,religión,justicia,i capital,es lo mateix

    ResponElimina
  15. y elcampo de motocros,pinter tanto que te gusta la legalidad,como te atreves hacer lo que as hecho en
    el sumidero,hacer un motocros encima,y asin permisos.
    que atrevido heres

    ResponElimina
  16. sr.rajoy,NO VOY A SUBIR LOS IMPUESTOS,casi que res.

    sr.rajoy,VOY A AYUDAR A LAS EMPRESAS, ara paguen mes.

    sr.rajoy,TRABAJO BUENO Y BIEN PAGADO, ara mes paro

    sr.rajoy,VOY A DAROS EL ORO Y EL MORO,miseria para todos

    Y ASI TODO IGUAL,SON UNOS MENTIROSOS COMPULSIVOS,TAN CLA

    RO QUE LO TENIA EN LA OPOSICIÓN,Y AHORA TAN NEGRO.

    ESPERO QUE ESTAS MENTIRAS HAGAN ABRIR LOS OJOS A LOS

    ELECTORES Y EN LAS PROXIMAS LOS DEJEMOS EN LA OPOSICIÓN,

    QUE ES DE DONDE NO TENIAN QUE HABER SALIDO

    ResponElimina