dissabte, 20 d’octubre del 2012

LA BUENA NOTICIA

LA BUENA NOTICIA.

“El alcalde “Popular” de Aielo negocia la reapertura en la población de una importante empresa, que ha dado muestras de ser líder en el sector de la hostelería cuando estaba en funcionamiento. Asegura que hasta la fecha se han mantenido reuniones para ello sin que exista una certeza de que ese esperanzador acontecimiento, que crearía más de 50 puestos de trabajo en el municipio y el entorno de la comarca, vaya a convertirse en realidad a corto plazo. Tendría una gran acogida en el municipio por llevar consigo la generación de empleo y revitalización de un sector con muchas posibilidades en nuestro entorno. 
Es el tipo de noticia que al Alcalde le gustaría dar, porque lo que busca es acabar con la situación de desempleo en la población, ya que el "fomento del empleo estable es la máxima prioridad en esta legislatura", dado la "tasa de paro preocupante sobre todo en los más jóvenes", como se señalaba en el programa electoral. «Pero se debe dar cuando todo esté confirmado» y, para ello, declara que «tenemos que trabajar fuerte para que las empresas privadas vengan a Aielo y generen empleo».

 En breve se reunirán los servicios técnicos y jurídicos del Consistorio, con la asistencia de los políticos, para crear la comisión técnica que se encargará de realizar los estudios y establecer las condiciones correspondientes para próxima reapertura. Todo ello contando con la opinión del resto de las formaciones políticas en el Consistorio”. El máximo mandatario de la localidad ha señalado que su Gobierno pondrá todas las facilidades para que la empresa Serratella se instale de nuevo en Aielo de Malferit, ya que es una necesidad imperiosa la creación de empleo en momentos tan difíciles. Todas estas negociaciones supondrán un importante ahorro a las arcas municipales valoradas hasta el momento en 7 millones de euros así como la generación de riqueza y bienestar para la población”.

Aquest és el tipus de noticies que ens agradaria donar, i veure, com els nostres polítics s'empleen a fons en la solució i superació dels problemes. Fins el moment sols forma part d'un somni, una quimera, una IL.LUSIÓ.

116 comentaris:

  1. Pues a mi encara en faría mes il.lusió escoltar la seguent noticia: "El Alcalde de Aielo de Malferit, negocia la reapertura de una empresa local de hostelería, y se reune con los consejos de administración y trabajadores de las empresas locales IBERMANTA y COPAYCON ofreciéndoles todo el apoyo municipal en estos momentos de gravísima crisis. Estan en peligro más de 150 puestos de trabajo y de ello es consciente la máxima autoridad local".

    Ara be, també es cert que com que aquestes empreses que he nomenat, están dirigides per gent no afí a este blog, pues desde ací es "llògic" que no es faja cap menció a elles, ni tan sóls ficticiament com ha fet l'Administradora amb aquesta entrada. Vos recorde que la de mantes ja ha tancat, i que en este blog es va passar olímpicament del tema, i la de construcció, per lo que es diu per el poble, tot apunta a que te els díes o mesos contats. Sou sectaris fins hasta en això. Vinga i que vos en donen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Deixant clar, en primer lloc, que no m'alegre en absolut, del tancament de cap empresa Dir-te que el tancament de la Serratella es deu a una decisió política, no com a conseqüència d'una mala gestió empresarial unida a una crisi econòmica.

      Elimina
    2. Jo encara no entenc com esteu "erre que erre" en que Serratella ha tancat per una decisió política. Si está mes clar que l'aigua que la Serretella tanca perque hi ha una sentencia que obliga al seu tancament. Jo he llegit eixa sentencia i ho diu ben clar, diu que "la actividad no debería estar en funcionamiento". Per molt que vullgeu feu creure que un "burro vola" aço està clarissim. Com te que estar oberta una activitat en que les llicencies que li van donar per a obrir han sigut declarades nules?. Vosaltres penseu que si això no fora així, Toni, en tot lo xulo que es, tendría tancat. Bo es ell per a tancar per "respete" a una decisió política. La Serratella está tancada perque hasta dos Sentencies han dit que te que estar tancada. Quina decisió política ni que "ocho cuartos".

      Elimina
    3. LA VERITAT ES QUE FAS UN COMENTARI QUE NO TE SE NOTA NI RES L´ENVEJA I AMARGURA QUE TENS. DONARIES FINS EL FETGE PER A QUE NO S´OBRIRA. ES PATÈTIC. ARA QUE ET CONTESTEN MOLT TB AL COMENTARI D´ABANS!!

      Elimina
    4. Pues la veritat es que ni tinc enveja ni amargura alguna, i menys d'algu com tu que fins per a escriure te que alçar la veu. Lo que si que tin clar es que en democracia no hi ha ningú mes que ningú (o al menys no deuria haber), i que les lleis son per a tots igual (que te Toni o la seua empresa mes que altres per a que se li tinga que solucionar una ilegalitat que ell ja sabía que feia, desde el mateix moment que estaba construint les naus industrials on desenvolupaba el seu negoci de salo de bodes.

      Elimina
    5. Comença pues , si eres coherent en demanar la legalitat en les actuacions d'alcaldia al igual que per a la resta . També deuria pagar els advocats amb els seus diners i no que els paguem tots.
      Jo , si. Em tira a pleit l'ajuntament m'he de pagar advocat i a ell li ix gratis. Es igual la justicia per a Tots? Pense que aixi el peix gros sempre es menjarà al menut.No m'agrada veure com s'abusa d'eixe poder.

      Elimina
  2. No és la meva intenció, que veges “burros” volar, però la qüestió ja no és el que puga dir la Sentència, sinó l'actitud de Pinter, que en compte d'intentar solucionar el problema que planteja la Sentència , no dona solucions. Molt al contrari ell "erre que erre". Ja que si com manifesta l'empresa existeixen solucions per restablir la legalitat urbanística, no entenc la tossuderia de Pinter, fent cas omís a les propostes de solució.
    Això i no una altra cosa és la pregunta del milió, com diria ell.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Administrador/a, tu mateixa ho afirmes quan dius: "si com MANIFESTA l'empresa existeixen solucions ....",

      HO DIUS MOLT CLAR, i acuses a Pinter perquè t'interesa, sabent que la sentència, obliga al seu tancament. Si fins i tots ja està començant a reconeixer-ho Tony Serratella. Tant el costa a tu, administrador/a del blog, reconeixer-ho.

      Saps de bona ma que Tony Serratella no hagera tancat si la justicia no ho habera dit. Així que no estaria mal que Tony Serratella es deixara de dir mentides i aquesst blog començara a ser mes neutral.

      Elimina
    2. Perdona que el rectifique, anònim de les 0:19: aquesta administradora mai ha tingut entre les seues pràctiques escriure cap comentari com un anònim, a més d'estar convençuda, que el fet de tenir un nick donaria més joc i dinamisme al blog.
      La xarxa està plena de bones noticies, no fictícies com aquesta, que voldria escoltar. Aquesta entrada és més bé un exercici de conciliació, tot el contrari a un al.legat contra l'acatament d'una sentència. Això si, amb sentit d'humor que també se que li agrada a l'alcalde.

      Elimina
  3. La solució, segons va manifestar toni ahir en la concentració feta davant l'ajuntament, està en rebaixar en metro i mig l'altura al final del saló. En això es restabliria la legalitat urbanistica infringida. Doncs que es faça, li se done la llicencia i "aqui paz y alli gloria" dic jo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aixo es tan sols una xicoteta part de tota la ilegalitat que hi ha en la construcció dels edificis, així com en la forma de desenvolupar la activitat.

      Els edificis on es desenvolupaba l'activitat hostelera de la Serratella, son edificis de tipo industrial que varen ocupar, ilegalment, una zona que s'anomena pati de manzana. I aço no ho dic jo, sino que també ho diu la propia Sentencia que diu que la Serratella ES UNA ACTIVITAT INDUSTRIAL de hostelería(i jo pregunte si es una activitat industrial, no deuría de estar al polígon, igual que está Casa Luis o el Cugol en Ontinyent, o Salons Alameda o Reina en Xàtiva. Un altra infracció de normativa es produeix quan, tal i com estaba passant, es reunien entre 500-700 persones, en una zona residendicial, quan segons normativa en estes zones el aforament màxim permes als locals es de 250-300 persones. Per tant, lamentablement per als interesos PRIVATS de Toni, la qüestio no es tan sols de habersen passat 1.50 metros en l'altura màxima permesa.

      Elimina
    2. Ahi es on es veuen les ganes de fer mal, en buscar i anar mes lluny. Ahi ni entre jo ni cap jutge , de moment, perque a mi com a veina del poble mai ma molestat aquesta acivitat mes be al contrari. Em molesta mes el trafic i cotxes aparcats mal en la mateixa avinguda en un gran comerç.
      I si t'agrada filar prim en ilegalitats estaria bé que escoltares el manifest de toni a la plaça on en va nomenar unes quantes fetes pel teu ajuntament

      Elimina
    3. molt ben contestat...no se...xo aquesta persona sap molt d´urbanisme...veritat???

      pense que tots saben qui son els que estàn fen mal!!

      Elimina
    4. A lo millor es que no vius prop dels locals de la Serratella. Jo visc enfront mateix, i et dic que a mi i a la meua familia si que ens molestaba i molt.

      Elimina
    5. Quina casualitat, jo també visc enfront , igual som veins i tot. Igual es portem tu i jo de maravilla. Ara bé lamente molt que no tancaren la Serratella perque a tu el molestara, ha sigut per altres motius.Bona nit i et seguiré saludant quan et veja .

      Elimina
  4. Pero la soluciôn esta en manos del ayuntamiento que la sentencia dice que tiene que restablecer la legalidad y asì podria abrir serratella, es la ùltima sentencia. Y a mi me hubiera gustado ir a la manifestaciòn pero tengo miedo de las represalias del alcalde estoy en paro y dijo que me contrataria pero si voy seguro que no lo hace.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El alcalde no fa el que tu vols que crega la gent. No vullges fer creure que el que fa serratella als seus trebaladors, ara vullges fer creure que el alcalde també ho fa. I que sort que el alcalde te ha dit que et donara feina. Demás anirem tots els parats d'aielo per veure si tambè ens dona. Per cert, ens podries dir que li has dit, per aconseguir que el done feina?

      Elimina
  5. En contestación al anónimo del día 20 de octubre a las 23:26 horas. Pero como puedes decir que: "la qüestió ja no és el que puga dir la Sentència, sinó l'actitud de Pinter, que en compte d'intentar solucionar el problema que planteja la Sentència , no dona solucions". Esta frase es muy fuerte. (Que yo sepa, en un estado democrático, las Sentencias precisamente lo que hacen es dar solución a problemas o pleitos entre dos partes, y la parte que pierde no tiene más remedio que acatarla y cumplirla. Pero para vosostros eso da igual, la Sentencia no se debe acatar y cumplir, y le pasais el "marrón" a Pinter. Lo vuestro es de juzgado de guardia. Me gustaría ver cual sería vuestra posición a si al Ayuntamiento le hubieran condenado a anular las licencia de construcción de viviendas concedidas a determinada empresa de construcción de este pueblo por haber construido una planta más. Estoy seguro que hubierais montado manifestaciones pero en contra, es decir, exigiendo el cumplimiento de la sentencia. No teneis vergüenza alguna ni sois personas que respeten la democracia que tanto nos costo conseguir, cuando estaís ciñendo la cuestión a que sea Pinter quien, en contra de lo que le dice la Justicia, tenga que solucionarle el problema a la Serratella, y lo que le pueda pasar a Pinter no os importa lo más mínimo, ya que no dudeis que después de que, en contra de la Sentencia, a Pinter se le ocurriera cambiar las normas en beneficio de la Serratella y esta pudiera abrir otra vez el local, estoy segurísimo que le meterían una querella por prevaricación y le pedirían carcel por eludir el cumplimiento de una Sentencia, en exclusivo beneficio, no del interés público que todavía tendría algun sentido, sino de un interes puramente privado y empresarial. En mi opinión, esto que pide Toni ahora debería haberlo pedido a sus compañeros de ideología que gobernaron Aielo durante más de 20 años, Y ANTES DE QUE EL PROBLEMA DE LA SERRATELLA LLEGARA A JUICIO, O POR LO MENOS ANTES DE QUE SE DICTASE LA PRIMERA SENTENCIA (ahora, lamentablemente para Toni, creo que se ha llegado tarde). Por último deciros que para mí, en todo este asunto, la única pregunta del millón es esta: ¿estais seguros que estos amigos suyos, ex-alcaldes del SOE, le hubieran solucionado la papeleta a Toni?. Yo creo que si Toni les hubiera pedido a estos ex-alcaldes que le legalizasen la Serratella después de la Sentencia, ninguno de ellos se hubiera arriesgado a cometer un delito por muy amigos que fueren. Y también os digo una cosa, lo que nunca sabremos es si verdaderamente lo pidió, pero estos le dijeran que "nanai, nanai naranjas de la China".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estoy de acuerdo que en un estado democrático las sentencias solucionan pleitos entre dos partes, más discutible es si solucionan el problema. Asimismo dices que el que pierde no tiene más remedio que acatar y cumplir la sentencia, totalmente de acuerdo. Pero me parece fuerte que intentes mezclar churras con merinas. Tu mismo diferencias el acatamiento y el cumplimiento de la sentencia, y es ahí, en el cumplimiento donde Toni Juan afirma que Pinter se ha sobrepasado en sus funciones, cerrando la actividad sin seguir el trámite adecuado.
      Y por favor aclara lo que estás diciendo de una determinada empresa constructora de Aielo. ¿Insinúas que está construyendo sin acatar la legalidad urbanística?

      Elimina
    2. Yo no digo que esa empresa constructora este construyendo sin acatar la legalidad urbanística (que tampoco lo se). Lo único que digo es que todos los que estais apoyando a la Serratella, y por tanto, minimizais la ilegalidad que ha cometido, seriais los primeros en exigir al Ayuntamiento que iniciase todos los procedimientos legales necesarios para exigir a esa empresa que derribara lo que ilegalmente hubiera construido (que repito no se si es el caso).

      Elimina
  6. Primerament dir que al periodic levante i a la costera en un d'ells el titular era " aielo pagara 7 millones por cerrar un negocio en vez de cumplir una sentencia" per això Pinter diu de dimitir si li presenten la sentenciade que diga de pagar els 7 millons de euros.
    Amics tot açò es demagogia. Manipulació d'informacio.
    Al vidio de " les veritatd e serratella 2" ficare un ejemple clar de les mentires i manipulacions de serratella, Toni diu que el alcalde nombra un parquin a la sala 2, mentres que recolsa la ferma pocicio de no ser un parquin i ser sotan " sin uso" L'alcalde no ha nombrat ningun parquin, el paper diu "tampoco es cierto como se dice, que se hayan cerrado dos locales de banquetes. A serratella solo se le concedió una licencia de actividad. el segundo de los salones se tramitó como un semisotano subterraneo sin uso especifico..."
    Crec que açò es una mentira clara de la manipulaciò d'informacio que fa Toni.
    Però encara hi ha gent sega en """"les veritat de serratella""""
    la serratella ara es tot politica, i la politica dona asco.
    Toni sap que no té solucio està manipulant trevalladors enganyant a familiars mentint a TOT aquell que li be en gana.
    Amics, companys, la serratella ES POLITICA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'acord, i si es politica.... La solució ha de ser politica no?
      I si es un asunto privado, com diu l'alcalde al seu panflet, que fa repartint-lo pel poble funcionaris de l'ajuntament.?

      Elimina
    2. el que diu es una solemne tonteria que es la diuen les persones com tu sense arguments de cap tipo.

      Elimina
  7. Diumenge 21.10.2012 13:00
    Antoni Juan: 'No volem diners, volem treballar'
    Una manifestació reuneix dues-centes persones a Aielo de Malferit en suport al propietari de Serratella
    Darrere d'una pancarta on es podia llegir 'Volem treballar. Volem solucions. Serratella', unes dues-centes persones es van manifestar divendres 19 d'octubre a Aielo de Malferit en suport a l'empresa propietària del saló de banquets Serratella, tancat des de fa 18 mesos a causa d'unes demandes judicials del batle de la localitat, José Luís Pinter.
    La manifestació va eixir de la porta del saló i va acabar davant l'Ajuntament, on el propietari de l'empresa, Antoni Juan, va fer un parlament en què tornà a culpar el batle de la situació. El propietari de Serratella afirmà que els pleits tenen una motivació ideològica, com a resultat de la qual s'està produint una persecució contra l'empres i la seua família, i acusà el batle d'usar habitualment la mentida i la coacció. De fet, discurs va assegurar que té el suport de la població i que hauria acudit molta més gent a la manifestació si no fóra per 'l'ambient de por' que Pinter ha creat a Aielo de Malferit.
    L'Ajuntament va clausurar el saló de banquets per una infracció urbanística, però aquest estiu, al cap d'any i mig, el jutjat va rebutjar l'ordre de clausura perquè l'Ajuntament hauria d'haver obligat el propietari a subsanar el defecte en compte de tancar el negoci. Tot el procés legal ha comportat unes despeses econòmiques per a ambdues parts en litigi. En referència a açò, l'empresari va afirmar en el seu parlament que la diferència és que ell paga 'i l'alcalde no paga, ell cobra', tot i que hagen dut tot el procés malament.
    Antoni Juan va insistir a reclamar una solució que permeta la reapertura del negoci, atenent la normativa urbanística i les sentències judicials. Ho va dir en referir-se a la demanda presentada d'un milió d'euros per danys i perjudicis pel temps que duu el negoci clausurat, i a la de sis milions més que l'Ajuntament podria ser condemnat a pagar. Juan va assegurar que 'no volem arruïnar el poble: volem treballar en el poble', i va anunciar que presentarà en breu una proposta a l'Ajuntament. En aquesta qüestió va demanar als regidors del PP que 'es posen al costat del poble' i que no es deixen manipular pel batle.
    El discurs el va acabar referint una série d'actuacions del batle que considera poc afortunades o il·legals, i amb crítiques a una actitud que qualificà de 'malèvola' del batle i 'd'algú més que té al seu costat'. Amb tot, va cloure el parlament amb una invitació a José Luís Pinter a reunir-se i arribar a un acord de solució.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pero este tío a que esta jugant. Primer fa un discurs polític antisistema, com si fora candidat a algo (no se si es pensaba estar a Galicia, al País Vasc o a Catalunya). Després continuà amb un discurs contra el gobern de Mariano Rajoy. Casi al final posà a caldo a Pinter, tractanlo de tot, inclus diguent que les algunes de les seves actuacións son delictives, i al final va i el "invita" a una reunió per arribar a un acord. Este tío o ja tornat boix o ens fa a tots tontos.

      Elimina
    2. Perdó, volía dir boig, no boix,que es un cognom molt respetable, jejejeje.

      Elimina
    3. Si fóra l'única falta que has fet, estaria bé el comentari. Però, realment, està plagat (que no passa res, que això s'aprén i punt). El que no s'aprén tan fàcilment és a no dir burrades com la que has amollat.

      Elimina
    4. Como veo que disfrutas viendo como cometemos faltas de ortografía los que no hemos tenido la suerte de estudiar la asignatura de Valenciano, y en valenciano, pues te voy a contestar en ESPAÑOL. Aqui el único burro eres tú, y también el de la Serratella, porque es de ser burros el pedir que te arreglen el problema y al mismo tiempo decirle al Alcalde de todo.

      Quizas eses haya sido el problema del Sr. Antonio Juan (profesor de 9 a 13 horas, y empresario hostelero de 16 a 22 horas), que ha querido politizar su caso porque todavía le quedan rescoldos del pasado cuando fue concejal y secretario general del PSOE local.

      Elimina
  8. Gràcies pel resum, es pot veure en youtube: les veritats de la serratella 2"

    ResponElimina
    Respostes
    1. EXISTEIX UNA SENTENCIA QUE DECLARA ILEGAL LES LLICENCIES DE CONSTRUCCIÓ I D'ACTIVITAT QUE ES VAN DONAR, PERQUE ELS EDIFICIS, TAL I COM ESTAN FETS, I LA MATEIXA ACTIVITA, TAL I COM ES DESENVOLUPA (ENCARA QUE SIGA DE SALO DE BANQUETS), ES CALIFICA D'INDUSTRIAL PER LA PROPIA SENTENCIA. I UNA INDUSTRIA DEU ESTAR AL POLIGONO INDUSTRIAL. No es una questió de voler o no voler. Es una questió de legalitat. Hi t'ho dic en sinceritat, tot lo que siga bo per a donar feina al poble hi ha que donarli suport, pero a vegades el suport no es pot donar perque si amb ell estem facilitant que cadascu faja el que vullga, aço sería l'oest americà. I també et dic un cosa, que la Serratella no puga tornar a obrir, afectará a uns cinc trevalladors fixes, pero més mal hem va saber que IBERMANTA tancara, o en el seu día TEXTILES D'AGOSTINO, perque eixos tancaments si que van afectar a mes de un centenar de trevalladors.

      Elimina
  9. Estoy ya hasta los ............ de oir hablar solo de Serratella. Creo que, tanto unos como otros, estamos dandole mas bombo que el que tiene. Esta claro que el tema está mas que aclarado. Ahora unos opinaran una cosa y otros otra. Por lo tanto que sean los interesados quienes hablen donde tengan que hablar y sino para eso estan los tribunales. Este blog debe abrir nuevos temas que interesen a los vecinos de Aielo. Por desgracia estamos en unos momentos en que la dificil situación de muchas familias hace que nos preocupemos mas de ellas y dejemos ya de hablar de Serratella. Propongo que particemos en otros temas de actualidad e intentemos, entre todos, dar soluciones y que no hagamos el juego a aquellos que les interesa que el tema de Serratella este calentandonos la cabeza a todos, en un sentido u en otro. A ver si somos capaces de ello.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic totalment d' acord. Podiem parlar quan és produeixca "la buena noticia", que esperem que no tarde massa.

      Elimina
  10. Hoy en las noticias de la televisión han salidos los resultados de las elecciones Gallegas y Vascas con un autentico batacazo del PSOE. Que está más que claro que la gente no quiere el sistema de hacer política de los socialistas. Una política destructiva y sin soluciones es un sistema de hacer política barata y sin responsabilidad. A ver si vais aprendiendo un poco que creo que Hoz hace falta a los SOCIALISTAS de este pueblo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muy bien. ¿Me puedes decir que están destruyendo los socialistas de este pueblo?

      Elimina
    2. No pueden destruir quienes no hacen nada. Y nada es lo que hace el partido socialista en en este pueblo.

      Elimina
    3. Te parece poca destrucción el dividir familias y grupos de amigos durante 25 años por motivos políticos.?

      Elimina
    4. Vius en este poble? Doncs, moltissima gent diu que mai habia passat a Aielo el que ara està passant. Mai s'han tancat empreses per manies polítiques, mai és van acomiadar a treballadors per no tindre les mateixes idees polítiques, mai han estat dividits els veïns del poble com ara, mai és va prohibir el repartiment de octavilles informatives, mai un alcalde va governar per a la mitat del poble. Mai...



      Elimina
    5. Por lo que veo el que no vivía en este pueblo, entre los años 80 y 2004, eres tu. O igual si que vivías pero eras de la cuerda de paco Martí y Juan bravo.

      Elimina
    6. Dime algún exemple del que va passar en aquestos 25 anys, i podrem discutir-ho.

      Elimina
  11. Mireu les infraccions que està fent l’Ajuntament.

    1. La nave que era de Paco Fartera i que la va comprar l’Ajuntament està fora de ordenació i l’Ajuntament l’ esta utilitzant de magatzem. Açò és il•legal.
    2. El Mirador del Riu està fora d’ordenació i és il•legal.

    3. El camp de cross ,i no estic en contra de que hi haja un camp de cross, però ben fet, està fora d’ordenació i és il•legal. A més a més, hi ha un delicte medi-ambiental, urbanístic i possiblement financer.

    Sobre contractació de personal; ni parlar. Te un quants judicis pendents.
    I sobre com busca amistats per a col•locar, als seus, sense comentaris. Ell sap molt bé a que em referís.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esto es de teatro
      Como puedes hablar de las naves de Paco. Quien aprobó o consintió la construcción de estas naves Cristina o Paco Martí
      Quien aprobó o consintió la construcción de la nave cristalería A.Pau Cristina o Paco Martí
      Quien aprobó o consintió la construcción de los Terrenos donde estas ahora los chalets de Paco Marti o el chalets de protección Oficial de Bravo que la ley permite una construcción de 90 metros Cristina o Paco Martí
      Es penoso que un señor que lo tiene todo ilegal nave licencia y metros de mas robados a La Vall quiera sacarle beneficio a lo que en su tiempo se le permitió por los motivos que fueran pero tuvieron la suerte que nadie les denuncio. Y no como vosotros que no tenéis mas cosas que hacer de denuncias hasta en el WC
      El Motocross según tengo entendió no tiene ningún delito medio ambiental pero SI el vertedero que lo construisteis vosotros y después cuando perdisteis las elecciones lo denunciasteis. Eso si es tener malas intenciones
      Delito urbanístico. No sé de donde yo estuve en la carrera y no vi ninguna casita de campo ni nada por el estilo. A lo mejor vistes un toldo y la vista tuya estaba tan quemada que la confundió por una casita.
      Delito Financiero. Está claro que lo que piensas es lo que hubieras echo tu. No manipules información que no sabes.
      Contratación de personal. Está claro para que llueva a tu gusto solo tiene que haber gente de tu gusto como los 25 Años Anteriores. YA ESTA BIEN

      Elimina
  12. Dinero público, "aficiones" privadas.

    Una de las cosas que mas me llama la atención en la manera de gobernar de nuestro alcalde es la gran cantidad de juicios que ha ganado/perdido en sus dos legislaturas. Entiendo que si ha tenido que ir a juicio tantas veces es por que otras tantas han habido personas, empleados, grupos, etc. que se han visto perjudicados por sus actuaciones. También entiendo que si las denuncias que han propiciado estos juicios no hubieran tenido base legal se hubieran destimado antes de llegar a la Justicia.
    De este planteamiento saco una primera conclusión:
    ¿No es demasiado arriesgado que un alcalde roce de tal manera la legalidad?
    Una primera pregunta :
    ¿Cuanto dinero le está costando al pueblo de Aielo, en abogados y recursos tal cantidad de juicios?.
    Y una segunda pregunta :
    ¿ Es de fiar un administrador público que antepone los riesgos de decisiones y actuaciones personales que rozan o incluso traspasan la legalidad a los intereses y necesidades de toda una población?.
    No se si alguien puede informarnos del número de juicios realizados o pendientes y del coste económico que han supuesto para las arcas municipales.
    Por favor, que nadie se moleste en contestar a este comentario hablando de los socialistas; desde hace cinco o seis años ni pinchan ni cortan.
    Gracias por vuestra atención.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu mismo vienes a la razón la política destructiva que estáis haciendo es que a nuestro pueblo se gaste dinero en abogados.
      Deja que hagan lo que tengan que hacer y si no estás de acuerdo cuando haya elecciones votas a otra persona.

      Elimina
  13. Qua pasa tanto cuesta aceptar la derrota en 5 años no tenéis bastante

    ResponElimina
  14. En lo de "política destructiva" estoy plenamente de acuerdo. Creo que la discrepancia está en "quien" está realizando esta política. ¿De verdad crees que se está haciendo lo que se debe hacer? Ten un poco de amplitud de miras por que hay vida más allá de la Serratella, asunto que por demás me importa muy poco.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'importa més que poquet el tema Serratella, Plaerdemavida.

      Tu abans escrivies en espanyol??

      Elimina
  15. Mira si es derrota vivir en dictadura , que yo prefiero a todos los alcaldes que ha tenido Aielo en época de dictadura que al caradura de éste, que no tiene ni un gramo de sensibilidad humana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta claro que a ti te gustas los alcaldes de la dictadura primero de la franquista y segunda de los socialistas que también hacían lo que les daba la gana
      Para ti que es sensibilidad humana. Hacer lo que a ti te de la gana. (un poco de respeto a las personas que quieren que sea como es POR MALLORIA DEL PUEBLO) si hay un caradura eres TU.

      Elimina
  16. De fet soc bilingüe peró la meua educació ha sigut en castellà, i em fa un poquet de por fer moltes faltes d'ortografia. L'altre dia estaba enfadada per tot el que estava succeint i tenia poc temps, per aixó vaig escriure en castellà.
    I no, el rus no el domine i tampoc se el que vol dir "asi esta ple de savuch" Que es savuch? Si algú ho sap que m'ho explique.
    Fins la propera entrada Ni un pas arrere i m'agradaria saber el que penses del que vaig escriure.

    ResponElimina
  17. Ah, ja deia jo, que no em sonava gens!
    Mentre que no arribes al nivell del "savuch" (eixa me la guarde per riure'm a la gana), escrius dignament!
    En tot cas, com tu preferisques.

    Sobre el que vas escriure, doncs ja saps més o menys què en pense. Ens ha tocat un dels pitjors mandataris al poble que ens podia tocar: caciquil, egòlatra com ell sol, populista i demagog i tan tan tan súmmament egoista que anteposa els seus interessos i dèries PERSONALS als de la majoria del poble.

    Amb això, i també ho saps, no em posicione EN ABSOLUT al costat del grup socialista, de qui també diria de tot.

    Respecte del tema Serratella, m'avorreix bona cosa. Sincerament, allò que passe amb les empreses (forma d'economia en què no crec) em dóna igual, i més si, com s'ha insinuat, hi ha hagut certes pressions per mantenir llocs de treball.

    Tornem a la càrrega!

    ResponElimina
  18. Un nou i bonic exemple d'administraciò de la "cosa pública" :
    Segons publica ElDiario
    La Comunidad Valenciana se gastó 826.000 euros en propaganda una semana antes de pedir el rescate.

    Deixe l'enllaç per si a algú l'interesa la noticia.
    http://www.eldiario.es/politica/Comunidad-Valenciana-adjudico-publicitar-rescate_0_61943877.html.

    Van superant-se dia a dia!!!!

    ResponElimina
  19. He estat al Ple de l'Ajuntament en el día de hui.

    Com sempre un grant espectacle.

    En primer lloc, i com quasi sempre, un deu al Sr. alcalde.

    Ha aprovat la seua proposta de continuar sense pujar els impostos en Aielo un any mes, per al 2013. (Ja son 5 anys sense pujar cap impost i té mes valor en aquest moments de crisis el que gracies a no pujar els impostos les familes d'Aielo ens hagem estaviat, segons vosté, mes de 50 milions).

    Tambè m'alegra molt veure que VOSTE COMPLEIX LA SEUA PROMESA ELECTORAL de no pujar els impostos en els dos primers anys d'aquesta legislatura.

    Encara que el PP estatal i de la CV, estiga pujant els impostos y fent grans retallades, vostè es el cas que habrien de possar-se d'eixample.

    Te la valentía de mostrar-se contrari a la decissió del Consorci de Residus (creat i gestionat pel PP -Generalitat), de pujar la basura, defensant els interessos economics de les families d'Aielo i sobre tot, de manifestant-ho públicament.

    Continua mantenint una postura molt correcta en tot moment del Ple i sobre tot, demostrant saber el que diu -es nota la seua preparació com a advocat i con a secretari d'ajuntament.

    El grup del Psoe decepcionant.
    4 dels 5 conejals s'abstenen en la votació de no pujars els impostos proposada per l'alcalde. El seu portaveu (juanra) vota que no. Algú ho entèn?.

    Juanra, perdent els papers en tot moment, intentant fer-se valdre contant la seua vida des de que era sacrista, boy-scau ( o com es diga), etc i perdent, tots els intents de voler demostrar saber mes que l'alcalde en els temes plantejats.
    El regidor Jose Ricardo, com sempre intentant dir alguna cosa, llegint escrits interminables, que el alcalde ha sabut tallar -si no encara estarien allí al Ple-.

    Les regidores Mª Jose i Araceli, intentant participar per amb una inseguretat preocupant.
    El regidors (Vicent crec que es diu), sense lligar res, mirant en tot moment a Juanra per veure el que fèia a l'hora de les votacions.
    En definitiva decepcionant l'actuació de hui del PSOE en el Ple.

    Mireu si ha estat decepcionant, que han acabat votant entre ells, coses diferents.
    Lamentable l'intent de Tony Serratella que pareix ser que ha estat tocant i coaccionant, a molts treballadors a assistir al Ple amb la finalitat de presionar a l'equip de Govern.

    Que feien en el Ple si no es debatia cap tema Serratella?

    Patetic que ja no es conformen amb manifestacions -de les que pense que, la gent del poble cada vegada estem mes cansats-, i ara van en massa als Plens per intentar intimitar a l'equip de govern.
    I si aixó es patetic, mes ho es l'actuació dels concejals del PSOE que soles busquen obrir el tema de Serratella, per a montar l'espectacle.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta entrada és per recolzar als regidors socialistes de l'ajuntament d'Aielo, als quals l'alcalde no els deixa complir amb les seves funcions d'oposició, els lleva la paraula sense haver acabat la seva exposició, i mai hi ha una resposta a les seues preguntes. Em sembla lamentable que l'alcalde els impedeixca participar de la vida pública. Mediocre actuació J.L J. Pinter!
      Medicre és un representant que no entén que és governar en democràcia. Però el que més em preocupa és que ens acostumem a aquesta mediocritat i que acabem per acceptar-ho com l'estat natural de les coses. Mediocre és un representant que s'envolta de mediocres per dissimular la seva pròpia mediocritat.

      Elimina
    2. Diu molt de vostè el que diga que un deu al alcalde. Un alcalde que no respon a preguntes i no deixa parlar a la gent , tot un exemple de democràcia i tolerància . Un deu per a un gran dictador , un “cero patatero” com diria un correligionari seu per a un demòcrata.

      Elimina
    3. jejeje...que risa m´entra!! Almenys els regidors del psoe van participar tots i mentre el sr. alcalde no els va interrompre...mentre que la participació del equipet del sr.alcalde es presencial i patètica en les contestacións...ja que ha de contestar l´alcalde per compte d´ells...i a més a més...no tenen ni veu ni vot...que vergonya... que incultura....que manipulats estàn...i com bé dius...si que te bona preparació el sr. alcalde si...pero demostra poc al no saber desenvoluparla...PER A QUE LI SERVIX??? PER A FER MAL.

      Elimina
  20. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  21. Però no ens hem assabentat del que ens ha costat a cada aielense el pamflet que distribuir el Pinter sobre Serratella! Algú ho sap, és que estic que no visc a La meva.Es que son dines publics.Pinter seguin en les ilegalitats!!

    ResponElimina
  22. aso que es propaganda del pp? tot el poble ja esta fart del tema serratella, a ningu li importa sols a cuatre interesats

    ResponElimina
  23. No es que desconfie, peró, voldria una segona opiniò sobre l'últim Ple.
    Algú altre hi va anar?.
    Algú podria fer una comparativa sobre el tema dels impostos? Per exemple: quant es pagava en 2007, en 2009 i en 2012.
    Grácies, ho faria jo pero no tinc prou dades.

    ResponElimina
  24. El anomin de la 1:57 eres Tu Pinter, que te inventes tot i mes, perque no dius tambe que estabes nervisoset i quan no et convenia llevaves la paraula als regidors socialiste per uqe TU ERES LA AUTORITAT.
    POC DEMOCRATA I MOLT DICTADOR.
    Altra coseta els regidors socialiste encara parlem i opinen que tots els teus regidors pareixen tontos , sense saber contestar com Montoya o sense saber parlar com Maribe, perque els altres estaben en el Ple¿ o sols alcen la má per a votar tot lo que voste diu pINTEER, ESTA UN POC FORA DE LLOC, Manipulan a tos els teus , claro esta que tota la gent no se creu ja.

    ResponElimina
  25. PINTER COM ESTAVA LA TARTA QUE ET VAS MENJAR AHIR EN EL PLE ? NO LA VOLIES SOLS PER AL PORTAVEU SOCIALISTA I PER AL DUEÑO DE LA SERRETELLA.

    ResponElimina
  26. Aquesta entrada és per recolzar als regidors socialistes de l'ajuntament d'Aielo, als quals l'alcalde no els deixa complir amb les seves funcions d'oposició, els lleva la paraula sense haver acabat la seva exposició, i mai hi ha una resposta a les seues preguntes. Em sembla lamentable que l'alcalde els impedeixca participar de la vida pública. Mediocre actuació J.L J. Pinter!
    Medicre és un representant que no entén que és governar en democràcia. Però el que més em preocupa és que ens acostumem a aquesta mediocritat i que acabem per acceptar-ho com l'estat natural de les coses. Mediocre és un representant que s'envolta de mediocres per dissimular la seva pròpia mediocritat.

    ResponElimina
  27. Esta contestación va dirigida al burro que publicó el comentario respuesta del día 24-10 a las 15:05 horas.

    Como veo que disfrutas viendo como cometemos faltas de ortografía los que no hemos tenido la suerte de estudiar la asignatura de Valenciano, y en valenciano, pues te voy a contestar en ESPAÑOL (idioma que estoy seguro que dominas muy bien).

    Aqui el único burro eres tú, y también el de la Serratella, porque es de ser burros el pedir que te arreglen un problema y al mismo tiempo decirle, al que le pides que te lo arregle, de todo menos guapo.

    Quizas ese haya sido el problema del Sr. Antonio Juan (profesor de 9 a 13 horas, y empresario hostelero de 16 a 22 horas), que ha querido politizar su caso porque todavía le quedan rescoldos del pasado cuando fue concejal y secretario general del PSOE local.

    Que injusta es esta sociedad. Algunos tienen pluriempleo, y otros ni a un solo trabajo, y como mucho y no se hasta cuando, tan sólo tienen derecho a un mísero subsidio. Venga Sr. Antonio Juan, no sea egoista y deje la plaza de profesor para que la ocupe algun joven profesesor en paro al que seguro que le hará falta ese trabajo más que a Usted. ¿Y usted se considera socialista?. Yo creo que lo que es Usted es un sociaLISTO.

    ResponElimina
  28. Es de pena ir a un pleno unos buscan el bien para el pueblo y otros buscan el lio. Sino que me lo explique alguien porque estaban casi todos los camareros de la serretella porque en pleno no habia dingun punto de la serretella.

    ResponElimina
  29. Molt interesants les dos versions del Ple.
    En una l'alcalde mereix un 10 pq. treballa per el poble-
    En l'altra es un prepopent que amaga informació, no deixa parlar l'oposició i, en resum, te comportaments altament dictatorials i anti-democràtics.
    Clar que si hi haguera una gravació del Ple, un vídeo que poguera veure tota la població interesada en el tema no seria posible mantenir dos versions tant diferents.
    Deu meu!! quina solució mes sencilla i transparent.
    Qui pot estar interesat en que no es graven els Plens???
    Qui serà el que vol una informació manipulada????

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tu Plaerdemavida, per qué no vas al Ple? O si que vas i t'interessa anar introduÏNT el que t'interessa?. Una sugeréncia Plaerdemavida: demanali la gravació al CURRO que ell segur et pot donar una còpia.

      Elimina
    2. TENS TOTA LA RAÓ DEL MON....TOT EL POBLE DEURIA ANAR ALS PLENS PER SABER QUIN "TIPO" DE REPRESENTANT I CAPITA GENERAL TENIM.

      Elimina
  30. Muy agudo Mr. Pinter (o bien anónimo de las 1,57 horas)
    Vd. se lo guisa y Vd. se lo come. Cómo dice "Plaerdemavida", con mucha razón, deje gravar los plenos y la gente sabrá a que atenerse, pero está claro que eso a Vd. no le interesa porque entonces todos le verían el plumero, y le conocerían tal y como es realmente.

    ResponElimina
  31. Esta contestación va dirigida al artículo del las 17:30
    El alcalde no te contesto pero yo sí. El papel que se repartió es en todo momento valido en defensa del Ayuntamiento porque los ataques del periódico y los que hacen todos los SOCIOLISTOS van dirigidos al Ayuntamiento Y el Ayuntamiento somos TODOS y no como vosotros que lo que intentáis es hundir el Ayuntamiento en defensa del mayor manipulador que ha tenido este Pueblo Tony Serretella.
    También te contesto a lo segundo tema. En la sección de RUEGOS Y PREGUNTAS y no MITINES no tenemos porque aguantar los mítines escritos porque cuando cambian una coma ya no saben por dónde tirar, para eso ya tenéis vuestro local o cuando Tony serretalla hace las manifestaciones

    ResponElimina
    Respostes
    1. ...m´has fet pensar...JO SI TONI ES PRESENTA PER A LES PRÒXIMES...LI VOTARIA!! no fa falta ser advocat i tindre bigot per a fer be pel poble...no una MALARIA...que ha provocat.

      Elimina
  32. Si quieren les comento algunas de los ruegos y preguntas de los concejales socialistas. no se lo pierdan, comprobaran que interes tienen estas personas por el bien del pueblo, que falta de argumentos. PREGUNTAS Y RUEGOS:

    Yo no quise votar en contra la subvención de 200 euros para los niños de la escuela infantil. Si que lo hice pero, YO NO QUERIA............... ( Mª JoSé).

    Concejal Montoya, Ud me dijo que me habia ingresado mis retribuciones por asistir a plenos y no han llegado eso si, he cancelado la cuenta donde tenia que hacerse el ingreso.(Araeli)

    Sr. alcalde permitame un ruego y una pregunta pero dejeme que le lea una novela antes para poderle hacer el ruego. Despues le leere el BIm y al final le hare la pregunta.(Jose Ricardo)Al final el ruego es que el alcalde es muy malo y la pregunta quien paga el BIM.
    Sr alcalde, no cojo el hilo de ese pleno, mis compañeros me esan mareando. Que hago, me abstengo en la votacion como mis companeros Araceli, Mª Jose y Jose Ricardo, voto en contra como mi portavoz Juanra o quizas sea mas conveniente votar en el sentido del alcalde? !!Jo!!, que follon en este pleno, no se por donde vienen los peperos i los mios socialistas han perdido el hilo. Al paso que vamos, votamos a favor del PP. (Vicente Fa..........LLOS).
    Sr. alcalde, Ud, es un mentiroso, un prepotente y si que es verdad que le he pedido la dimisión y se la continuare pidiendo. Este pueblo no se merece tener un personaje como Ud.............(lo dice Juanra).
    A cotinuación empieza a hacer su particular mitin, prepara sus ocho o diez folios que lleva escritos, (seran de él o prestados?. Continua acordandose de cuando era sacristan, boy escau, novio de pepa ..... y asi hasta que el alcalde de dice que diga algo, que valga la pena. Se pone nervioso y le regala un pastel al alcalde.....

    Esta forma de hacer politica para mejorar al pueblo y a sus vecinos NO LA COJO. Alguien de Uds. la coje?. BUEN FI DE SEMANA A TODOS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No estuve en el pleno pero tu comentario me aclara y me confirma la actitud prepotente del alcalde y la poca o nula capacidad de dialogo, virtud que , al menos yo considero imprescindible en todo politico. Si no les escucha en un pleno, y no les da respuesta .... Me cuesta como será fuera de allí. Patético!! Confirmado por mucho que quieras hacer burla .

      Elimina
  33. En contestació al anónim del dia 26, 22:37
    -No vaig anar al Ple per questions horaries.
    -No tinc ni idea del que suposadament penses que estic introduïnt ni vaig a introduïr res.
    -No tinc ni idea de qui es el tal CURRO pero si es de veres que te gravat el Ple li demano que el faça arrivar als administradors a fi de que el puguem veure tots i així tindrem informació de primera ma.
    I ja per acabar, tinc la lleugera impresió que els detallats comentaris del anónim de dalt son un poc, diguem, interesats.
    Per cert, els regidors del PP obrin la boca alguna vegada???

    ResponElimina
  34. Molt clareta la resposta, plaer de llegir-te.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els regidors del PP no obrin la boca, i quan la intenten obrir, inmediatament Pinter els fa callar. Sols obrin la boca per a "badallar". Pareixen estatues. Jo crec que Pinter els ha prohibit que contesten a les preguntes que fan els regidors socialistes.

      Elimina
  35. Anónimos 26/10 19:49 y 27/10 1:17

    Efectivamente el Ayuntamiento somos TODOS y como tales
    es indignante que la mitad de este pueblo seamos insultados por un señor a través de unos panfletos que le estamos pagando TODOS, ello demuestra el sentido de la honradez y la ética del individuo en cuestión y la clase de gobernante que tenemos, el mismo que en su dia dijo "voy a acabar con la crispación, democracia participativa, no distinguiré a nadie por sus ideas...
    etc...etc..." increible pero cierto !qué sarcasmo!

    En cuanto al amigo que nos relata el pleno según su saber y entender ó tal vez siguiendo las instrucciones del Sr. Alcalde, creo que no vale la pena revatir su disertación, pues es todo un alegato contra los regidores de la oposición al que no encuentro ni pies ni cabeza.

    Este compañero parece creer que sólo el Sr. Alcalde tiene derecho a dar (como él dice) "mitines", yo le diría que piense que el Sr. Alcalde de Aielo cobra un envidiable sueldo al año, y por lo menos debería tener la delicadeza de responder a las preguntas de sus opositores aunque ello le suponga que el pleno dure 15 ó 20 minutos más; Creo que tratándose de una persona de su formación no le iba a suponer ningún trastorno intelectual dar respuestas de su gestión; También es posible que no le interese que los asistentes se enteren de sus enredos y con la excusa de que los ruegos y preguntas son largos corta por lo sano el pleno, finge ser increspado y trata de quedar como víctima de la situación ante sus seguidores, manipulándoles una vez más. En esto último es un verdadero maestro, solo cabe leer los comentarios de sus fieles en este blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hdez. no se que tipo de insultos leiste tú en la circular aclaratoria (panfleto para ti) suscrita por el Alcalde de Aielo y que contestaba a las manifestaciones que el Sr. Antonio Juan realizó, megáfono en mano, a las puertas del Ayuntamiento a finales del mes de septiembre. Ahora mismo lo tengo delante, y por más que lo releo no encuentro ningún insulto dirigido, nada más y nada menos, que a la mitad de los vecinos de Aielo. No crees que el profesor-empresario Antonio Juan, y los que le haceís "la ola" estais llevando un asunto meramente privado al ámbito de lo público. Tiempo al tiempo, Hdez., esto le va a pasar factura política al PSOE local con el que creo que simpatizas.

      Elimina
  36. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  37. Pinter, DIMISSIO JA. Eres un alcalde molt roin. Psoe al poder. Animo entre tots farem que aquest personatje desapareja de l'ajuntament. LI QUEDA JA POC DE TEMPS.

    ResponElimina
  38. Crec que,aixo en aquest poble costara tornar-ho ha veure,en uns cuants anys,que el psoe torne a governar.

    ResponElimina
  39. Doncs montem EL BLOC-COMPROMIS, per tirar a PINTER. Alguna cosa em de fer. No podem deixar que aquest personatje siga el alcalde d'aielo.

    ResponElimina
  40. Si algu tinguera el collons suficients per poder crear un nou proyecte/partit per al poble,com per exemple "Gent d'Aielo",necessitariem el recolzament de la gent del poble i que no estaguessim manipulats per,l'esquerra o l'actual govern.En resum que la gent jove que tenim al poble,que hem som uns cuants i qualificats per poder estar al cap davant d'aquest poble,ens ferem l'anim de aportar noves cares al capdavant d'Aielo,i no sempre foren els mateixos,que volen governar.Crec que aixi Aielo podriem transformarlo en un poble amb menys crispacio i amb menys enfrontaments.
    Es l'opinio d'una persona,que ja no creu ni en la politica ni amb politics,perque hui ja no hi ha vocacio,hui es a veure qui s'ompli mes la butxaca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dius que no creus en la política ni en els polítics. Doncs, aleshores, com estàs pensant en montar un nou partit polític?

      Elimina
    2. Al anonim de 29 a les 10:07, magnifica la idea a vore si conseguiu reunirse un grup de jovens i ho feu realitat, que molta gent major tambe estem farts dels dos partits de sempre i apoyariem la iniciativa si esta ben feta.

      Elimina
    3. Estic d'acord i aquest projecte el podría encapçalar MARCOS el que té una asesoria al principi del carrer l'esglesía), pense que ja va fer un intent en les passades eleccions municipals. ANIM MARCO.

      Elimina
  41. Ara si que vos interesa que el bloc presente llista.Cuant manaveu en de pesoe no vos interesava.

    ResponElimina
  42. Aieloners/es, estem caïent en l'oblid del tema de Serratella. Em de continuar la lluita i obligar l'alcalde a que deixe obrir aquesta empresa del poble. La justícia pot dir el que diu però l'alcalde, si vol, pot autoritzar que obriga.

    ResponElimina
  43. Que pasa que el nombre del PSOE esta tan sucio que ahora queréis salir con otro nombre. Como se puede tener la cara tan dura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Para sucio el PP en la comunidad Valenciana 11 imputados por la trama Gurtel,trama brugal,caso Emarsa,el ultimo caso Noos,si quieres seguimos....

      Elimina
    2. EA EA EA EL PSOE SE CABREA JAJAJAJA
      y Andalucia para que te lo dejas

      Elimina
    3. Cas Gürtel, cas Brugal, escombraries de Torrevieja, comptes suïssos ... els tèrbols assumptes que assetgen als populars
      Les cares de la corrupció valenciana: un de cada cinc diputats del PP, marcat per la sospita
      "un partit que té a un de cada cinc membres imputats per corrupció"Però, qui són les 'pomes podrides' del PP d'Alberto Fabra

      Elimina
    4. Se te ha olvidado la imputación del Ministro socialista "Pepiño Blanco", o Roldan. ¿Donde está el superministro del PSOE?. En todos sitios cuecen habas pero en el PSOE por arriba, hasta algunos ministros, por abajo, no hace falta que te cuente y sino mira los casos de corrupción en este pueblo.

      Elimina
  44. Anonim de les 22:29 hui no t'has pres la medicació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo me la prenc sempre, així conserve el cap clar i les idees fresquetes.
      Grácies pel teu interes.

      Elimina
  45. El que passa és que només queden quadre ignorants fanàtics i volen demostrar que són molts fent molt soroll

    ResponElimina
  46. pues si tienen que mandar los cuatro socialistos que salieron el dia del desfile triunfal de la serratella........vamos listos......que cara mas dura!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  47. Altra volta perd una sentencia el alcalde que diu no perdren cap!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que tenia un altre pleit?
      Jo vull saber quants diners s'ha gastat en advocats.
      Ens deixarà arruinats.
      Que cara més dura.

      Elimina
  48. No m'ho puc creure. Un altre pleit? i esta vegada per quin motiu?.
    Sabeu que ha pasat i com es la sentencia?.
    Per favor, expliqueu-ho.

    ResponElimina
  49. De ilucion tambien se vive JAJAJA

    ResponElimina
  50. Vaig fer factures falses per Castella i Lleó i Madrid "
    A. M.
    En l'extensa declaració de Daniel Mercat, propietari de l'empresa de publicitat Over MC, no només implica en activitats il · legals al Govern balear de Jaume Matas (2003-2007) sinó que també detalla les gestions amb l'Executiu del PP a Castella i Lleó i a la Comunitat de Madrid, apuntant noves irregularitats.
    "Facturi un treball per la Direcció General de la Dona de la Junta de Castella i Lleó amb factures falses per import inferior a 12.000 euros emeses per empreses proveïdores amigues del Grup Over. Va haver de ser a Ana Parra, directora general d'Igualtat i Dona, que tenia algun càrrec important a la Junta, la qual em va donar instruccions perquè es facturés d'aquesta manera. Això es va deure fer així perquè es tenia certa urgència per inaugurar el projecte aprofitant la visita de persones rellevants i no hi havia temps per tramitar un concurs ".
    "En el cas de l'encàrrec d'Aules d'Igualtat de la Dona de la Junta de Castella i Lleó es va realitzar la mateixa operativa. No puc dir quines persones ho van autoritzar perquè qui va intervenir directament va ser Javier Rodríguez, però va haver de ser algú de la Conselleria d'Igualtat i de la Dona, que davant la falta d'expedient administratiu aconsellar el fraccionament de les factures en altres de quantia inferior a 12.000 euros per possibilitar el pagament ".
    "Tot el que no era concurs a la Comunitat de Madrid havia de passar per les mans d'Alberto López Viejo [viceconseller de Presidència i conseller d'Esports en els governs d'Esperanza Aguirre], Jo vaig veure minvats els meus contractes amb la Comunitat de Madrid perquè López vell em va dir en una ocasió que [Francisco] Correa [el líder de la xarxa Gürtel] no volia que Over seguís treballant per a la Comunitat de Madrid. López Viejo assignava cada contracte negociat sense publicitat i li deia a l'òrgan contractant que el amañara com cregués convenient ".

    Y sigue la Trama Pepera !!!


    ResponElimina
    Respostes
    1. Desde luego si que tienes tiempo para perder escribiendo todo lo anterior. ¿Estas en paro o jubilado?. ¿Tu crees que todo ese rollo le importa a la gente?. QUE ILUSO ERES. La gente no esta para tantas bobadas y esto solo te lo aguantan los cuatro de tu cuerda. Ve y tomate una cerveza a l'encontre en vez de pasarte toda la tarde calentandote la cabeza y haciendo politica.

      Elimina
  51. Despres de llegir el cometari anterior l'unic que puc dir es Que atrevida es la ignorància!! No solament no vol saber que es el que pasa en el païs sino que creu que es millor pasar de tot i no calfar-se el cap. Creu que es millor que tots nosaltres, els d'una corda i els de l'altra deixem fer als que "saben de política" i no ens preocupem. Creu que no fa falta ser ciutadans, en tenim prou sent súbdits sumisos i callats. Creu que la corrupció es "una bobada" i que no cal denunciar-la, ni tant sols explicar-la.
    I a mes es permet el luxe de menysprear a qui si te este interés.
    Li recordaré un dels versos d'un poeta espanyol:

    El miserable desprecia cuanto ignora.

    Que aprofite la cerveseta!! Jo també me'n pendré una a la salut de la ciutadania.

    ResponElimina
  52. Mmmmm.... un comentari molt bàsic, poc el.laborat i amb errors de génere. Esforçat un poc mes o no valdrà la pena fer-te cas.

    ResponElimina
  53. Todos no somos tan intelectuales como tu. Por cierto, SI tu nombre PLAERDEMAVIDA, es toda tu ilusión en la vida, lo mismo que redactar tonterias en este bloc, vas apañao.

    ResponElimina
  54. ai!!!!, el que sospitava ...., no val la pena fe-te cas.
    Llástima!!

    ResponElimina
  55. Llastima de das tu de ver que solo tienes es blog para entretenerte. De pena.

    ResponElimina
  56. L'alcalde del PP de Arroyomolinos obligat a lliurar una fiança de 77.000 euros davant el Tribunal de Comptes
    Els problemes legals de l'Alcalde de Arroyomolinos, Juan Velarde, avantatjat militant del Partit Popular, no fan més que créixer. Mentre els jutjats penals investiguen la seva suposada implicació en una malversació de fons per més de 44 milions d'euros, el Tribunal de Comptes li exigeix ​​avals per un contracte fraudulent de 77.000 euros.

    Un altre pepero que ha sortit corrupte ...!

    ResponElimina
  57. Plaerdemavida no les hagas caso. Ignora a esos necios.Yo te sigo con interés...eres una bocanada de aire fresco en este blog. Me gustas.

    ResponElimina