diumenge, 4 de novembre del 2012

14N


37 comentaris:

  1. Segur que fareu huelga tots els que tingueu un bon jornal (funcionaris). Que poca vergonya. Tingueu un jornal SEGUR i encara voldrieu mes. Jo faria una recomanació: els que teniu un treball segur, no feu huelga i la part del jornal que pergueu, el doneu per als que no tenen res.
    Així podriem recaptar: 4 milions de funcionaris a 150 euros cada ú, recaptariem 600 milions de euros per als parats mes necesitats. Aixó si que tenria sentit. Tot el demes (fent huelga) a mes dels mils de millons que costará a la delicada economía del pais, no servirá per a res. PENSEM LES COSES. LES HUELGUES POQUETES VEGADES PORTEM ALGUNA COSA BONA. I ARA EN LA SITUACIO QUE VIU EL PAIS, CONSIDERE QUE NO ES EL MOMENT MES INDICAT JA QUE SOLS SERVIRA PER A AFONAR MES ESPAÑA I PER FER EL CUL GROS AL QUE JA TENEN UN SOU SEGUR I VOLEN MES.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tu en quin món vius. Com pots dir que ara no és el moment, si estàn aniquilant l'estat de benestar.
      Quina manera més injusta de criminalitzar als funcionaris. Prou de dir tonteries, i més val que dediques el teu temps en averiguar els diners que haguerem pogut ahorrar-se si no haguera habut tanta corrupció en Valencia.

      Elimina
  2. ...aplaudirem totes les mesures que ens retallen perque vivim masa bé, i s'estajvem acostumant a fer-ho masa gent. Es millor aixina. Es que es queixem de vici i hi ha que anar deixant els vicis que no estem per a tirar.

    ResponElimina
  3. Es amañaban contractes a Madrid, València, Balears i Castella i Lleó "
    Daniel Mercat detalla al jutge com es feien les adjudicacions irregulars
    Andreu Manresa Palma de Mallorca 4 NOV 2012 - 19:15 CET27
    Arxivat a: Cas GürtelGobierno Illes BalearesPalma de MallorcaFrancisco Correa SánchezFinanciación ilegalCorrupción políticaAdministración autonómicaBalearesComunidad ValencianaFinanciación partidosCasos judicialesCorrupciónComunidad de MadridEspañaDelitosPartidos políticosPolíticaAdministración públicaJusticia
    L'EIX DE LA PROSPERITAT L'EIX DE LA CORRUPCIÓ. Han passat vuit anys des d'aquesta imatge que va reunir els presidents de Madrid, Balears i Comunitat Valenciana per promocionar el que van denominar l'eix de la prosperitat que suposadament representaven les seves autonomies. Vuit anys després, els tres són expresidents. Matas i Camps estan implicats en gravíssims casos de corrupció. Esperanza Aguirre va obligar a dimitir a un dels seus consellers ja diversos alcaldes pel mateix motiu. / MONTSERRAT T. DÍEZ (EFE)
    Els Governs del PP a Madrid, Comunitat Valenciana, Balears i Castella i Lleó amañaron contractes a favor de l'empresa de publicitat Over MC mitjançant procediments irregulars negociats sense publicitat, segons va confessar al jutge Daniel Mercat, propietari d'aquesta firma que va rebre per aquesta via desenes d'adjudicacions d'aquestes administracions entre els anys 2003 i 2007.

    ResponElimina
  4. que penseu de Artur Mas? cortina de fum?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja que em demanes la opinió d'Artur Mas, t'ho explico en dues paraules, que jo sàpiga El Artur no està imputat en cap cas de corrupció, cosa per el contrari que no poden dir ni Jaume Matas, ni Camps, ni per descomptat teu !

      Elimina
    2. bona resposta. Tidriem que fer igual que els catalans i independisarse de esta merda de pais

      Elimina
    3. Be, no està imputat peró de miracle. El cas Millet ha tocat de prop CiU. Jo crec que L'Artur es un "espavilat" que està aprofitant en benefici propi i del seu partit unes aspiracions que ara estan resorgint amb molta força. No oblidem els retalls durísims que ha portat a terme en els últims temps i que han afectat, com sempre, als sectors mes débils de la societat. Pero crec que l'apropiació del sobiranisme va mes enllà d'una simple cortina de fum.

      Elimina
  5. Al de les 21:59 hores que falta de respete que tens per la gent que estem passant-ho mal, al dir que és queixem per motius de poca importancia o "queixar-se de vici" com dius tu. T'has plantejat els diners que podiem estalviar-se en l'ajuntament d'Aielo si l'alcalde cobrara el sou que li toca, i no el que s'ha posat. T'has plantejat els diners que podiem estalviar-se en advocats si no tinguerem a aquest alcalde. T'has plantejat els diners que podiem estalviar-se si no és practicara aquesta política tant populista. T'has plantejat els diners gastats en els panflets que de quan en quan reparteix l'alcalde per a fer-se propaganda en diners de tots. Quant t'ho plantejes parlarem.

    ResponElimina
  6. Cada dia escolte els desajustos d'aquesta societat oxidada, on els veïns estan eixint al rescat d'aquells per als que el contracte social - jo treballe i genere riquesa, tu em protegeixes quan açò falle- ha resultat un frau, i on alguns, continuen sols miran des del terrat.

    ResponElimina
  7. Finançament irregular
    El jutge imputa a Matas per finançament il · legal del PP
    Castro investiga el cas Over Marketing sobre presumpte finançament il · legal del PP Balear - A més de l'expresident, està imputats el secretari general
    L'expresident de les Balears Jaume Matas, l'exgerent del PP balear Fernando Areal i l'exconseller d'Interior José María Rodríguez han estat citats a declarar com a imputats en el cas Over la setmana pel jutge instructor, José Castro.
    José María Rodríguez declararà dilluns, dia 12 de novembre, i el dimarts 13 ho faran Matas i el seu cunyat Fernando Areal, segons ha notificat avui el jutge en un acte.
    En els tres casos, segons l'acte, hauran d'explicar la seva relació entre els anys 2003 i 2007 amb l'empresa Over Marketing i el seu propietari, Daniel Mercat, així com el seu paper en les campanyes electorals del PP balear d'aquests dos anys.
    En aquest cas s'investiguen les contractacions del Govern balear de Jaume Matas (2003-2007) amb Over per un valor total de 3,5 milions, treballs que suposadament van estar arreglats o es van justificar amb factures falses o inflades i que, segons sospita la Fiscalia , eren en realitat una manera de pagar a l'empresa amb diners públics la feina de casa per al PP balear.
    Daniel Mercat, màxim responsable d'Over Marketing, empresa relacionada amb la trama Gürtel, ha afirmat al jutge a Madrid que va pactar amb Matas cobrar part de les despeses de la campanya electoral que va fer per al PP balear amb contractes públics del Govern de les illes.
    "Hi havia un acord amb Jaume Matas que part de les despeses electorals que s'havien cobrar en negre i no es van cobrar quedarien compensats amb el volum d'adjudicacions de contractes públics que em van prometre, i de fet així va succeir. Altres despeses electorals diferents si es van cobrar en negre ", va assegurar Mercat al jutge.
    Mercat va narrar el magistrat i el fiscal Pedro Horrach que els pagaments en diner negre que va rebre del PP balear se'ls van abonar Areal i Rodríguez, que va dimitir a l'estiu com a delegat del Govern a Balears arran d'aquest cas.
    L'empresari va admetre que durant aquests anys es va beneficiar de contractes arreglats per part de cinc conselleries del Govern balear que presidia Matas.
    La passada setmana, el director insular de l'Estat a Menorca, Antoni Juaneda, que al seu dia va realitzar tasques de representació per Over, va presentar la seva dimissió a la delegada del Govern a Balears després de la seva imputació en aquesta causa judicial i declararà davant del jutge aquest dimecres .
    A més dels tres imputats, el jutge ha citat com a testimonis tres persones, una de les quals ha declarat aquest dimarts. Es tracta d'un auxiliar administratiu de la Conselleria d'Interior l'any 2004, quan Rodríguez era el titular d'aquest departament.
    També acudiran com a testimonis d'aquesta causa el dilluns 19 de novembre el cap de Telecomunicacions de la Direcció General de Tecnologia i Comunicació a la legislatura de Matas, i la cap de premsa en aquella època de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.




    ResponElimina
  8. El Tribunal recolza per 8 vots a favor la Llei aprovada de Zapatero.
    El Tribunal Constitucional rebutja el recurs del PP contra el matrimoni homosexual. Mariano Rajoy es va obstinar a portar al TC el conflicte sobre les noces entre homosexuals. Aquesta Espanya retrograda odiava que un home es casara amb un altre home. O una dona amb una altra dona.
    La caverna mediàtica insultava una vegada i una altra a Zapatero. ZP era per als capellans i per als populars Satanàs vestit de president.
    Però podem dir que Espanya va ser un dels primers països que va beneir els matrimonis gays, inclosa l'adopció. Zapatero va aconseguir multiplicar les llibertats civils, oblidar-ho és de reaccionaris incurables.
    El socialisme travessa els seus pitjors moments. Però abans o després tornarà a governar, solament o aliat amb partits progressistes.
    Espanya necessita governs com els de Felipe González i els de Zapatero. Van cometre errors, greus errors. Però la seva herència -contra el que proclama Rajoy- és certament bona.
    Gonzalez va modernitzar aquest país amb polítiques socialdemocrátas. Zapatero va obrir camins nous i laïcistes que passaran a la història. Les noces gays, en primer lloc.

    ResponElimina
  9. Si que tens rao de que els dos presidentes socialistes pasaran a la historia.
    ELS DOS per deixar un pais arruinat i fora dels organismes internacional de mes poder al mon (G-20). Els dos, per deixar a España sense cap tipus de respecte del reste del mon fins i tot els marroquins intentan i quasi conseguint que España pergès Ceuta i Melilla si no es per EEUU). I el Sr. zapatero, amb els seus "brotes verdes" portanmos a la crisis i perdua de benestar social mes important de España. Aixo si, matrimonios gays (ni els animals ho fan), llibertat per al abort a menors (que les mares que tenen xiquetes pensen en aquesta barbaritat), la cultura de las civilizaciones (un fracas total), asignatures com "educacion para la ciudadania" o millor dit, (adoctrinament de la ideologia socialista, fomentant un viver de jovens adoctrinan-los des de les escoles com a futurs votants socialistes), Al PP se li esta achacant que en un any de govern segueix la crisis economica, Jo respondria als socialites que no demanen que en 7 mesos de govern del PP, vullgen que arreglen el que els socialites van dessarreglar EN ELS ULTIMS 7 ANYS DEL SEU GOVERN.
    Sigan coherents i mirem objetivament. Aconseguirem millores per a tots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els fills del constructor amic de Castellà també van rebre contractes a dit de Sanitat
      DV-Quatre facturar 98.376 euros el 2011, després que Castellà va fer adjudicacions a Pérez Taroncher per 1,7 milions
      FRANCESC Arabí VALÈNCIA La tradició dels contractes a dit adjudicats per la Generalitat per a obres menors s'hereta de pares a fills. Construccions DV-Quatre facturar 98.376 euros a la Conselleria de Sanitat el 2011, dos anys després de saltar l'escàndol de les concessions atorgades per Serafín Castellano des de Sanitat i Governació a dues empreses del seu amic José Miguel Pérez Taroncher per un import superior als 1 , 7 milions d'euros. Construccions DV-Quatre, constituïda l'agost del 2009 i domiciliada també a la Pobla de Vallbona, pertany a un fill i una filla de l'empresari que entre 2000 i 2008 va concedir més d'una vintena de treballs a Construccions Pérez Taroncher S. L. i Taroncher i Associats S. L.
      L'últim contracte amb la família ha estat revelat pel titular de Sanitat, Luis Rosado, en resposta escrita al diputat d'Esquerra Unida Lluís Torró, qui, amb el seu company Ignacio Blanco, està duent a terme un escombrat de les contractacions de la Generalitat amb les empreses fins a vuit del també company de jugar a pilota i de caceres de Castellà. Segons Rosado, la signatura DV-Quatre va cobrar per "petites obres de reforma i adequació" en dependències sanitàries i per "equipaments menors de mobiliari".
      Sanitat ha estat el millor client de la saga Taroncher, que ha rebut contractes a dit (procediment negociat sense publicitat) i fins i tot en circumstàncies absolutament al marge de la llei. Així, el 2008 se li va fer un encàrrec clandestí de "reforma de l'estructura del Pavelló General integrat a l'Hospital la Fe". Un treball, sense suport documental ni cap expedient pel qual va facturar 498.025 euros cobrats gràcies a que el llavors conseller Manuel Cervera no va tenir més remei que convalidar una adjudicació feta cometent una "infracció de l'ordenament jurídic" perquè l'empresari pugui cobrar. La il · legalitat va motivar fins i tot l'obertura d'un expedient per part del gerent de l'Àrea de Salut 7 per depurar responsabilitats.
      EU: "Que obrin els calaixos"
      El vincle de Castellà i Taroncher és tal que l'esposa d'aquest, María Ángeles González, va ser col · locada d'assessora del grup popular de les Corts, on exerceix com a extensió de l'avui secretari general del PPCV. Aquesta assessora i Núria Fonament Rioja casada en guanys amb Castellà escripturar el 25 d'abril de 2008 la compra d'una finca de 25.000 metres a nom de la mercantil l'Alqueria Vella S. C. P. per un preu declarat de 130.392 euros.
      Blanc i Torró preguntar per escrit al juny a totes les conselleries una a una per si havien tingut activitat amb alguna de les vuit empreses del grup Taroncher. Educació i Infraestructures van donar el silenci per resposta. La resta, llevat de la esmentada Sanitat, va dir que durant 2011 últim exercici tancat, no. Educació respondre després en similars termes. EU ha formulat ara la mateixa pregunta però remuntant-se a 2000. "Si no hi ha res a amagar no tindran problemes a exercir la transparència que tant prediquen i obrir els calaixos", ha apuntat Blanco.

      Elimina
  10. El que no practiquen els animals, per sort, és la teua coherència.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord, anònim de les 7:20.
      Com podem veure la coherència és una virtud, que en alguns, brilla per la seva absència. I quan algu manifesta les seues idees de forma clara, als incoherens els produix un espècie de urticaria.

      Elimina
  11. «No estamos legislando, Señorías, para gentes remotas y extrañas. Estamos ampliando las oportunidades de felicidad para nuestros vecinos, para nuestros compañeros de trabajo, para nuestros amigos y para nuestros familiares, y a la vez estamos construyendo un país más decente, porque una sociedad decente es aquella que no humilla a sus miembros.
    Hoy la sociedad española da una respuesta a un grupo de personas que durante años han sido humilladas, cuyos derechos han sido ignorados, cuya dignidad ha sido ofendida, su identidad negada y su libertad reprimida. Hoy la sociedad española les devuelve el respeto que merecen, reconoce sus derechos, restaura su dignidad, afirma su identidad y restituye su libertad.»
    "Su victoria nos hace mejores"
    Presidente Zapatero. Intervención en debate de aprobación de la Ley de matrimonio entre personas del mismo sexo. Congreso de los Diputados. 30 de junio de 2005

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies anònim per refrescar-nos la memòria d'esta impecable intervenció del president Zapatero. Enhorabona a tots i a totes.

      Elimina
  12. Como se que este blog lo lee a quién va dirigido mi comentario ahí lo dejo; una sugerencia, me parece muy bien que se ahorre en luz en el pueblo pero que justamente todas las farolas de los pasos de cebra esten apagadas, el otro dia casi atropellan a una persona que vuelvan a organizarlas y la de los pasos de cebra que las enchufen.

    ResponElimina
  13. Si algo caracterizó la primera legislatura de Zapatero fue su defensa y lucha por la ampliación de derechos sociales, derechos civiles. Entre sus logros, que todavía algunos intentan revertir , está haber puesto en igualdad de condiciones los matrimonios sin importar la combinación que los formaran.

    Ese avance quedará, como su significado, grabado en el tiempo.

    ResponElimina
  14. Front a eixos del PP que diuen que a pesar del fallo del Tribunal Constitucional, ells van a seguir defenent que la llei és injusta y deu ser derogada i substituida per una altra que restableixca el matrimoni com una institució específica per a l'home i la dona. Jo puc dir que hui sóc més lliure y més feliç. Gracies ZP.

    ResponElimina
  15. pues jo soc mes pobre i no tinc faena,gracies zp

    ResponElimina
  16. Yo también estoy en el paro, pero gracias a la LEY DE DEPENDENCIA y a la SANIDAD PUBLICA, un familiar muy allegado y querido con una grave minusvalía puede recibir unos cuidados que sino no podría darle. Gracias ZP y gracias a todos los que han hecho posible que hasta ahora hayamos podido utilizar SERVICIOS PUBLICOS.
    Eso, aunque esté en el paro me hace un poco más feliz.

    ResponElimina
  17. El sr. Alcalde diu aquesta setmana que el mes que be no tindra diners per a pagar les nomines del ajuntament. Aixo si que es un bon gestor. En els panfletos que reparteix en diners de tots diu que tots els anys hi ha superavit. Aquest estiu en festes van tocar les mateixes orquestres que els anys anteriors, subvencions per a comparses, festers i festeres , etc. etc. etc. En la tribuna de festes en la entrada de moros i cristians es bebia heineken . I ara no hi han diners. Lo millor que podria fer per el poble per ahorrar-nos gasto es tornar-sen de secretari on li toque i aixi el seu sou sel estalviariem.

    ResponElimina
  18. El Ibex cierra en rojo en una jornada de repunte de la prima de riesgo
    El selectivo Ibex cede el 0,48% después de que el presidente del BCE asegurara que no puede garantizar a España un límite a la prima de riesgo si opta por la petición del rescate. La prima de riesgo escala a los 448 puntos.
    España coloca 4.760 millones en deuda a medio y largo plazo con fuerte demanda
    El BCE y el Banco de España tienen ya 80.000 millones de euros en deuda española
    Draghi retrasa la bajada de tipos: los deja en el 0,75%
    Sin sorpresas: el BCE ha dejado los tipos de interés en la eurozona donde estaban, en el 0,75% y tanto el Ibex 35 como la prima de riesgo han reaccionado negativamente. El selectivo baja el 0,48% hasta los 7.624,10 unidades mientras que la prima de riesgo escala hasta los 448 puntos.
    La reunión tras el consejo del BCE ha sido un monólogo sobre España. Mario Draghi ha vuelto a insistir en que el banco está listo para tomar las medidas necesarias, citando expresamente las compras de deuda soberana, para evitar "escenarios extremos" en la zona euro. Pero en cuanto al rescate ha vuelto a señalar que depende exclusivamente de España y ha ignorado la petición de Rajoy de que se garantice un límite a la prima de riesgo en el caso de que se solicite el rescate.
    A la hora de explicar la decisión de mantener tipos, ha apuntado que las subidas de los impuestos indirectos en algunos países y el precio del combustible se han llevado la inflación por encima del 2%, pero espera que baje de este nivel a lo largo de 2013.
    Además del anuncio del BCE, los inversores han contado con la referencia de una colocación del Tesoro. La primera subasta de deuda tras la reelección de Barack Obama para la presidencia de la Casa Blanca y, sobre todo, tras el varapalo de la Comisión Europea a la economía española propinado ayer, se ha saldado colocando más del máximo previsto y con una buena demanda total que ha sido de 1,92 veces la oferta.
    Dentro del Ibex, Repsol, que arrancaba la jornada con fuertes subidas del 2,5% tras presentar sus cuentas hasta septiembre, ha perdido fuelle pero cierra en positivo con una subida del 0,67%. Por su parte, Endesa, la otra gran cotizada que ha presentado hoy sus resultados, cierra con un retroceso de un 2,77%, tan solo por detrás de Banco Popular, que ha perdido un 2,95%. Los mejor parados de la jornada son Mediaset, que sube un 3,50% y Mapfre y Gamesa, ambas con ganancias del 2,46%.
    Bruselas se ha visto obligada a revisar drásticamente a la baja todas sus previsiones de crecimiento para la zona euro en 2013 y a constatar que ni España ni el resto de los países bajo estrecha vigilancia de la troika podrán cumplir sus objetivos de déficit para 2014. Y es que si hace seis meses se auguraba un crecimiento del 1% en 2013 para el conjunto de la zona euro ahora se apuesta, y con dudas, por un avance de solo una décima. Y las cifras por países, que apuntaban a una robusta actividad en el corazón de la Unión monetaria (Alemania, Francia y Benelux) y una ligera recuperación en la periferia (España, Grecia, Portugal) ahora se han convertido en un alarmante baño de números rojos.
    En el mercado de divisas, el euro baja y se cambia a 1,2736 dólares.
    Alguien sabe como se llama la prima de riesgo?efectivamente: Marianico Rajoy

    ResponElimina
  19. GRACIAS Zapatero Por haver sido com eres por mantener una españa plural libre de deficid libre de pecado y libre de paro.
    Gracias zapatero por tu grandissima erencia a TODOS los españoles (tambien a los socialistas)
    repito, gracias

    ResponElimina
  20. que gracioso eres.
    zapatero habra metido la pata en muchas cosas seguro que si,pero estoy segurísimo tambien que no ha metido la mano, como la inmensa mayoria de los dirigentes del partido popular en la comunidad valenciana.
    asi nos lucen las cosas no pagan a las farmacias,no pagan las subvenciones,no pagan a los dependientes,no pagan a nadie, por que la caja la han vaciado. preguntale a cams,blasco,alperi, castedo,fabra,rambla,y compañia si saben algo de la cam.bancaixa.banco de valencia,y otras entidades.
    en aielo gracias a zapatero,el sr. alcalde de aielo ha hecho la comisaria de policia,la escuela de musica,la pergola del colegio,y arreglaron en muchas calles del pueblo las aceras,las tomas de aguas potable,y la canalización de las aguas por las calles de san lorenzo,santos de la piedra,la calle de la bolera.en fin, el dinero gastado por zapatero esta justificado. en la comunidad valenciana no sabemos donde esta.

    ResponElimina
  21. sr. alcalde quina trasparencia nia en este ajuntament de aielo,li fan una pregunta sobre lo que valia la faena
    de imprenta del panfleto ultim que voste a repartit.
    sr. alcalde lo que menos esperaba io,es la contestació dona per voste.
    isa es la trasparencia que voste diu que nia en este ajuntament,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si todos tus problemas que tienes se reducen a saber que vale un folleto municipal, que poco aportas en tus interveciones.
      Vale mas que te pegues un tiro.

      Elimina
  22. jose luis como van las relaciones tuyas con el presidente de la diputación,el sr. RUS.segun he escuchado en radio macuto parece ser que no van muy bien.
    me alegro por ti,el rus no es persona de fiar,tu sigue en tu linea que vas muy bien,

    ResponElimina
  23. Elogi de la banalitat
    Banalitat és la qualitat de banal, la intranscendència feta pensament i obra, els actes de poca importància, l'omissió del rellevant, allò insubstancial, trivial, va, fútil, la desraó capital de la frivolitat i el desinterès al greu.
    La banalitat de la política espanyola ha tingut el seu màxim exponent en la gestió municipal de l'Ajuntament de Madrid, la incapacitat de superar la més evident superficialitat i fer del dolor i de la responsabilitat, un exercici inexistent.
    La banalitat és temerària quan els fets als quals s'enfronta són tan greus com la desaparició de Rocío, Cristina, Katia i Betlem. Quan ningú es responsabilitza o, simplement, aclareix a les famílies ferides al fons què va passar allà.
    Un regidor, d'una frivolitat aclaparadora, s'erigeix ​​des de primera hora com a portaveu de l'empresa defensant a la companyia d'haver complert l'aforament màxim a què estava obligada.
    És un insult a la intel · ligència observar com una administració menteix, com diu que la responsable de la seguretat és l'empresa i, ai!, Apareix un document, un contracte que demostra que la responsabilitat de la seguretat a l'interior del Madrid Arena era l'ajuntament.
    Sembla tan va com marxar a Lisboa mentre el dolor es propaga, la manca de respostes i l'escassetat de decisions pròpies de regidors que haurien d'haver estat a l'altura de la ciutat. Contaminats de negligència, incomplint sistemàticament la Llei d'Espectacles Públics, d'esquena a l'informe de la policia del 2006 i paral · lels davant l'informe d'urbanisme de 2010 que tantes irregularitats havia mostrat a aquests regidors impermeables al sentit comú.
    Com un elogi de la banalitat, el triomf del irrellevant, la victòria de la frivolitat sobre la política, sobre la responsabilitat i sobre la vida. Sobretot sobre la vida.

    ResponElimina
  24. Ana Botella, que per cert, no és alcadessa gràcies a les urnes. Ho és gràcies al seu marit Jose Mª Aznar, i també a Ruiz Gallardon (doncs podem afirmar que és una alcaldessa enxufada), se'n va anar a un spa de luxe en plena crisis per les morts del Madrid Arena. Esta obsesa per el poder es nega a dimitir a hores d'ara. El seu mandat com alcadessa no pot ser pitjor. Ningú amb dos dits de front se li ocorreix abandonar l'alcaldia en eixos moments tan durs.
    I a mi, que m'agrada pràcticar la memòria, em pregunte que hagués ocorregut en la premsa d'aquesta país si la alcadessa hagués estat socialista.

    ResponElimina
  25. al anonimo del dia 9 del 2012 a las 054.
    mira compañero de escritos,si que me importa por que ese dinero pagado en dicho panfleto tambien sale de mis impuestos pagados religiosamente, me sabe muy mal que con dinero mio se critique a mi opción politica y indirectamente a mi.
    tambien me aconsejas que me pegue un tiro,mira, no soy religioso, no,no,pero en mi manera de ver y vivir la vida no cabe ninguna clase de violencia y menos pegar tiros,eso solo lo hacen los valientes,yo no tengo valor ni para pegar, ni pegarme un tiro.

    ResponElimina
  26. La insensible Ana Botella anuncia sonriendo que no piensa dimitir.
    La respuesta de Botella a la tragedia del Madrid Arena: rezar por los padres de las cuatro fallecidas.
    "Scarlett" si hubiese sido socialista, en estos momentos todo el mundo estaría pidiendo responsabilidades, y por supuesto la dimisión. Y por dignidad política dimitiría.

    ResponElimina
  27. vaya plenos que lleva el señor alcalde,parece un acto de opereta.el puede decir lo que le de la gana, como hizo para explicar la subida de la basura,estuvo hablando ,hablando,para finalizar no diciendo nada de nada.
    señor alcalde, si se creyera el juego de la democracia seria más tolerante en los plenos referente a los tiempos de intervención de los concejales.
    si el partido popular tiene 6 concejales,y les toca hablar por egemplo 30 minutos,el partido socialista que tiene 5 y le toca hablar 25 minutos,caramba degeles el tiempo que les toque su intervención.
    el señor alcalde puede estar hablando el tiempo que el
    quiera y sin embargo a la oposición les corta cuando el
    le da la gana.
    eso señor alcalde tiene poco de democratico,me hace recordar viejos tiempos donde se decia((AQUI MANDO YO))
    Y SE HACE LO QUE YO DIGO.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt ben dit. Totalment d'acord. A vore si en un poquet de sort, en l'altre ple, deixa parlar al grup socialista. Es veu que es gent molt preparada i seria molt interesant escoltar-los. En democracia és important escoltar diferents opinions, i per el que jo veig, en els plens, esta gent té ganes de treballar. Són tots encantadors i no el deixa parlar.

      Elimina
  28. pinter dile a tu hermana que devuelva el dinero cobrado de más,ella no es administrativa,es auxiliar administrativa,por lo tanto que devuelva lo cobrado de
    más.
    tu dices en los plenos que no has perdido ningun pleito,
    caray que embustero eres, que sepa yo tienes algunos perdidos,entre otros son estos.
    pleitos de MONSE FUENTES,perdidos.-----------3
    pleitos de JOSE LUIS CATALA,perdido.---------2
    pleito de JOAQUIN APARICI,perdido.----------1
    pleito de TERE NADAL------perdido-----------1
    pleito de EVA ANDRES-----perdido-----------1
    pleito de CRISTINA MIRA,perdido y recurrido-1
    -----
    9

    no voy a ponerte mas por que esto se haria interminable
    tengo sueño y me voy a dormir.
    BUENAS NOCHES A TODOS,MAÑANA MÁS.

    ResponElimina