divendres, 22 d’abril del 2011

Canción triste de un candidato imputado.

Les apelacions que el Molt Honorable havia fet al TSJV han estat rebutjades. Encara que no s'aseurà en cap "banquillo" fins després de les eleccions del 22 de maig, eleccions que el senyor Camps pensa que van a socorre'l. En el cas de tornar a ser elegit tindrà l'escut de ser aforat.

Per si no tenia prou, ara el PP alacantí li diu que no està exercint bé les seues funcions, al no saber aplacar els conflictes en la confecció de les candidatures. L’últim ha estat la creació d’un nou partit a Benidorm, les excisions a Calp, Elx o Torrevella.

Les declaracions de la que va ser alcaldessa a Benidorm, Gema Amor, apunten a una actitud del senyor Camps de "llei de silenci i de submissió" . Ella heu diu ben claret, les critiques son per al president del PP, el senyor Camps. Parla de persecució, de marginació, de ressentiment, d’imposició, d’enveja, de rancúnia que existeix (ella parla que s’ha instal•lat) al PP de la Comunitat.

Les crítiques a Amor no es faran esperar. De segur que la tilden de transfuga, aprofitada o amb malicia per no estar la primera. Qui sap?.

60 comentaris:

  1. juanra es del barcrlona c f voto a pp i pinter

    ResponElimina
  2. l'alcalde es del barsa sempre ha sigut del barsa i que mes dona aixo a mi em te igual de quin equipo siga com si vol ser del almeria pero si digueu eixes mentires en estes tonteries que no direu de coses importants

    ResponElimina
  3. juanra no va votar a pinter, juanra fa quatre anys ni ell ni la seua dona varen anar a votar, van fer abstenció i está comprovat, lo del barça es una tonteria com una casa, me pareix mes greu altres coses que es comenten per el poble de juanra, eixes coses si que me fan pensar..

    ResponElimina
  4. Algú s'ha donat conter que en la llista del PP repeteixen tots els que estàn ara menos Carlos Fortuna?, i dic jo, en tants noms que es dien per el poble per a esta llista i estàn els mateixos, fins i tot els que s'han cansat de dir a tots els coneguts i familiars que no volien repetir, i els nous son gent que pareix que Pinter els haja buscat a pols, per a que no li porten la contraria i no li discutixquen res, dos coses o no ha trobat a gent i això voldria dir que la gent del seu partit te por de anar en ell, o que els que volien no estaven dispots a passar per on ell vol.

    ResponElimina
  5. respeta el cas de carlos fortuna, no crec que tinguen un infart fa no res,siga el moment de clavarse en res, ni de politica ni de feina, un infart a eixa edat et deixa delicat i tocat de salut per tota la vida.

    ResponElimina
  6. Pinter 3000€ al mes
    Ferrera més de 1000€ al mes
    Persona de confinaça 1400 al mes
    Indemnitzacions per acomiadaments més de 20.000€
    Advocats més de 5000€
    Menjars més de 6000€ en 4 anys
    Orquestes fora de temps més de 10000€
    Atenció al públic, espera de mes de dos mesos.
    Recordeu els insults pagats per tots als mitjans de comunicació.
    Pujada del sou de l'alcalde. Comproveu presupost anterior amb l'actual.
    Persecució a aquells que no pensem com l'alcalde.
    Contractació d'amics i familiars(comproveu treballadors 2007 i treballadors 2011)
    Despilfarro de diners sesnse motiu.
    Promeses incomplides.

    Sobre tot un alcalde que utilitza el poder en benefici d'uns pocs.

    ResponElimina
  7. Poder cuan manava bravo i poco marti tots es empleados del ayuntamiento eran del pesoe

    ResponElimina
  8. Ací teniu l'última proba de la intransigència i la censura del "Aielo3, Blog ¿Progressista?".

    Esta matí, al comprovar que no estava activada la moderació de comentaris, he fet el següent comentari del que, previsorament, he guardat còpia. Durant uns minuts s'ha pogut visualitzar fins que el "Goebbels" que fa de censor-administrador s'ha adonat dels "insults" i "calumnies" que conté i, com si fos un nou Torquemada del segle XXI, ha decidit llançar-ho a la foguera on crema les opinions heretges que no li agraden, es a dir, prement la tecla del "borrar comentario".

    Jutgeu vosaltres mateixos:

    " Un usuari fidel dijo...
    Senyor administrador: Des del respecte més escrupolós a totes les opinions dels usuaris d'este blog, i vist la tendència ideològica dels comentaris de les últimes setmanes,li demanaria, en benefici de la claredat i transparència i per a no induir a error als lectors desprevinguts i no avisats, que canviara el nom del blog que tan acuradament administra i passara a nomenar-se:

    AIELO NOTICIES3 BLOG "CONSERVADOR"

    la qual cosa seria d'agrair i faria justícia a la majoria d'usuaris i simpatitzants d'este blog tan ben administrat per vostè.

    Esperant tinga en consideració estos humils suggeriments, reba una cordial salutació d'un fidel seguidor d'este blog.

    24 de abril de 2011 10:22 "

    Què li ha molestat del comentari?És insultant? calumniós? irrespetuós amb algú?. o, tal volta li ha sentat mal que siga totalment encertat i ell sap que baix la falsa pell de corder de la seua presumpta progressia s'amaga el llop del seu conservadorisme intransigent?

    El que no sap este impresentable "dictadorzuelo" de carxot és que, afortunadament, hi han altres blogs on expressar les nostres idees en llibertat, i que voler eliminar les opinions que no li agraden és com voler posar portes al camp.

    Senyor administrador del Aielo3,des d'ací li recorde que estem en l'Espanya de la democràcia i no en el gulag de la Corea de Kim il Sung.

    ResponElimina
  9. Molt bo Robin Hood, intenta tambè desde el respecte en eixe mateix blog, posar peros a la llista del PP i veuràs com tambè els borren.

    ResponElimina
  10. Totalmente de acuerdo con el comentario de "Robin Hood" pues a mi, en el mal denominado blog progresista, ya me han eliminado más de cuatro comentarios en un mes. Me lo tengo merecido, ya que se necesita ser "masoquista" para tratar de argumentar algo razonable con la irracionalidad de las personas que entran en dicho blog. Por poneros un ejemplo: me han censurado cualquier comentario que trate el tema de la presunta corrupción en esta comunidad, o bien que me exrañe la divulgación continua de las sentencias de la serratella en toda su extensión al señalar la duda que me produce si ello es legal, porque al menos ético no lo es, o bien si se me ocurre censurar y criticar que el 80% de los comentarios son para insultar a JR Espí, Cristina Mira, JUan Bravo, Paco Martí y todas las "maldades" que al parecer en su opinión realizaron estas personas hace años. En fin, si se me ha ocurrido nombrar estos temas inmediatamente hacen desaparecer mi comentario. Podría extenderme más, pero entonces si sería censurable lo que realmente pienso tanto de la mayoría de gente que entra en dicho blog, como del administrador/a del mismo.

    ResponElimina
  11. ¿i perque se obsesioneu tant amb eixe blog? senzillament no entreu, tambe açi aielonera ha fet alguna clavada de pata i no passa res, perque el blog es de ella, i esta en el seu dret suprimir els comentaris.
    De totes forme el parllar del nazisme o de goebels o de dictadorzuelo tampoc crec que el deixe a tu en molt bon lloc, perque crec que no son paraules admisibles ni en eixe ni en aquest blog.
    Tots tenen llibertat per expressar el que opinen, el blog es un ambit en el que el anonimat fa dir moltes barbaritats, com les que dius tu al teu comentari, amb insults nazis que aielonera no deuria permetre, pero el blog es d´ella i se ha de respetar que permiteixca publicar aquestos insults.
    Pense que insultant eixina no demostres ser ni mes educat ni mes democrata que ells, al contrari, els insults del teu comentari donen la raó a qui te els ha eliminat, si jo fora aielonera, el teu comentari per insultant i per el tipus d´insults te el havera eliminat.
    No podem desde aquest blog demanar als altres blogs lo que açi alguns incontrolats fan igual, insultar.

    ResponElimina
  12. parlar de impresentable dictatorzuelo, Goebbels, conservadurisme intransigent, son calificatius que no es deun permetre en aquest blog, aielonera no se pot criticar que els altres insulten, pero permetra i mantenir un comentari ple d´insults i desqualificacions que no me pareix que deurien tindre lloc a aquest blog, si se hem de distiguir per una cosa es per l´educacio i faltem a ella en el moment en que es fan comentaris d´aquesta gravetat, dignes de jutjat de guardia.
    Jo entre unicament a aquest blog perque lo que no me agrada no entre a voreu, pero tampoc me agrada res vore que un espai com aquest si que permeteixca insults com els de eixe comentari
    ¿o es que en el blog estan permessos els insults? cada vegada que llig un comentari amb insults crec que perdeu tota la raó, i alguns demostreu que la vostra tolelarancia a l´hora de la veritat es transforma en ataq ple d´insults desproporcionat que cap favor fan al nostre objetiu.
    Aielonera com a seguidor del blog, me agradaria que els insults de on vinguen foren sempre eliminats, i no com en aquest cas es faça cap excepció, insults fora per favor.

    ResponElimina
  13. No als insults a aielonoticies2, aielonera pren messures per favor i no deixes que comentaris com eixe es convertisquen en habituals al nostre blog, si els insults no es permeten, aielonera que eixa messura siga per a tots. No deuries de passar ni un insult vinga de qui vinga i siga contra qui siga.

    ResponElimina
  14. Per a eixes ànimes càndides que s'han escandalitzat amb alguns qualificatius que he emprat en el meu anterior comentari els dic que tenen molta raó. No deuria haver gastat mai els adjectius de "Goebbels", "Torquemada" o "impresentable dictadorzuelo de carxot", i des d'ací demane disculpes a l'administrador del Aielo3 i als que s'hagen sentit ofesos.

    En el meu descàrrec he de dir que els he escrit en un moment d'ofuscació i d'impotència davant un fet que considere una burla i un engany a tots els usuaris del blog Aielo Noticies3. I este fet és que s'autoproclame progressista i afirme com a declaració de principis al final de la pàgina principal: "En aquest blog no hi ha censura, el unic limit es la educaciò, per lo que avisem que se suprimirà tot comentari que continga insults o greus acusacions sense proves" i després actue fent totalment el contrari, es a dir, censurant les opinions que no li agraden.

    O tal volta el comentari que m'ha censurat contenia insults o greus acusacions?. Evidentment no. El que no li ha agradat és que li haja tirat en cara el seu fals progressisme. I com no li ha agradat, directament l'ha suprimit i per això no considere un insult acusar-lo de conservadorisme intransigent (com pensa l'anònim de les 23.02).

    Si per algo es caracteritza el progressisme és per la defensa a ultrança de totes les llibertats, i entre elles la d'expressió, i res hi ha més llunyà d'un progressista que la censura sistemàtica d'algunes opinions com fa l'administrador del Aielo3 (i això no m'ha passat soles a mi, mireu el comentari de les 16.27 o el de Hernández)

    I als tres anònims (o a l'anònim que ha fet els tres comentaris) que han criticant la forma i no el fons del meu missatge, després de les meues disculpes per els insults que tant els han ofés, els invite a que continuen amb el debat obert pel meu comentari oferint arguments fundats i no quedant-se en la crítica d'alguns adjetius desafortunats que no deuria haver emprat.

    ResponElimina
  15. Benvolgut Robin, tens tres blogs més per expressar-te.
    Com deia algú per dalt, cada blog té la seua política, i si no ens agrada no el seguim.
    Es com quant en les cases no es veu Canal9, telecinco, la Sexta o intereconomia, per exemple.
    El que fem és decidir (llibertat) i sobre això cap blog pot fer res.

    Aprofite per comentar sobre l’entrada.

    En tots el partits existeixen lluites internes, en la dreta també, encara que siga experta en voler posar cortines de fum a aquestos conflictes i d’altres (ja sabem, que les dretes neguen els conflictes, els agrada poc el canvi).
    Estem en temps d’eleccions i cal despistar al personal cap altres assumptes: Camps callat, sense respondre als periodistes. En les últimes setmanes vegem a un Rajoy parlant d’economia (cal no disgustar al electors moderats), però a la resta de dirigents del PP donat canya sobre la lluita antiterrorista (cal no disgustar als electors que demanen mà dura). Res de la corrupció, els trànsfugues o les escissions.
    Ell deixa fer, perquè venen les municipals i autonòmiques. Altra cosa seran les del 2012. O és el mateix?. Crec que per al PP si.

    ResponElimina
  16. Amigo Robin, suscribo hasta la última coma, la razonable argumentación que realizas contestando a los detractores de tu escrito de ayer a las 12:44, (si no es el mismo, como tú bien dices)

    Aunque yo no hubiese mentado nunca a Goebbels, si pienso, como tú, que es tal la impotencia que se siente cuando echas un vistazo al blog "progresista" y solo te encuentras comentarios insultantes a todo lo que signifique pensamientos de izquierdas, socialistas o progresistas, con animadversión clara a personas específicas, todos de tinte "ultraliberal" por no calificarlos como realmente los denominaría, (y tu ya supondrás cual sería el epíteto correcto), y que no son nunca eliminados, a pesar del contenido nauseabundo de los mismos, y en cambio a otros por mucho menos nos eliminan las entradas, (hace ya tiempo que ni se me ocurre dejar anotación alguna) que al final podemos decir cosas de las que nos arrepentimos.

    Por ello tienes toda la razón al apuntar que, al menos, cambien el nombre de dicho blog y así el que no quiera debatir con personajes irracionales no lo hará y todos tan contentos.

    Queda perfectamente claro lo que tratas de señalar y el que no quiera entenderlo es su problema.

    ResponElimina
  17. Cuanta basura tiren alguns contra la covivencia de un poble. Deixeu gobernar el que el poble a triat i si no esteu contents parleu en les urnes. Tot el demes sobra.

    ResponElimina
  18. quin temps mes roin ha fet aquestes vacances, per a gent amb tant de rencor i tan plena ddestijar lo pitjor pr al poble, suposse que per a ments tant privilegiades com les de vossaltres ensenyades en la facultat del insult, suposse que aquest mal temps en vacances yabé sera culpa per a vossaltres de Pinter, com també ho va ser el tsunami de japó, doneu llastima.

    ResponElimina
  19. SI ELS DEL PESOE TINGEREN VERGOÑA NO ES PRESENTARIEN 22 MAYO EN AIELO NO TINGUEU PROU EN TOT EL TEMA SERRETELLA EL SOLAR CRISTINA KE EL POBLE NO ES TONTO

    ResponElimina
  20. A mí en pareix molt bè, que si lo del solar de Cristina i lo de la Serratella està mal fet, que ho deicidixca un jutje i que cumplixquen la sentencia, el que no puc entendre i voldria que algú m'explicara, tota esta gent que entra als blogs i està tant cabreja per estos dos casos, dos al cap de 25 anys de govern, que deurien de pensar els que tè el PP en la comunitat en tant sols 16 anys de govern, sobre tot en els 8 últims, i que pensen tornarlos a votar altra vegada, en tant que els agraden els seus corruptes i a la mínima dels demès es tornen locos denunciant la corrupciò.
    A lo que anava voldria que algú en diguera estos dos casos, en que han perjudicat al poble en general, perque una va pagar mès que ningú per el solar, per lo tant, el poble es va beneficiar, perque el solar es tenia que vendre igüal i els demès hagueren pagat menys, per lo tant quin problema tenim si el poble va cobrar mès.
    Ara la Serratella, ni el edifici fa lleig, ni es un pegote, ni crec jo que molesta a ningú, molt al contrari dona feina a prou gent del poble, paga el que toca, sense contar els proveidors que tè, que no soles dona feina als seus treballadors, tambè a gent que treballa en empreses, que gracies a salons grans tiren endavant.
    Per lo tant per què esteu tant cabrejats agrairia que algún cabrejat meu explicara, o pot ser sols siga politica i no mès?.

    ResponElimina
  21. los socialistas callan, claro, no pueden hablar mucho, los numerosos casos escandalosos y con cierto tufillo acumulados durante 25 años de poder absoluto en aielo.
    Pero en resumen es claro que de ciertas listas electorales presentadas por el psoe en el pasado, cuando se creian los amos del pueblo, salieron un grupito de concejales que casualmente todos por una cosa u otra han estado luego relacionados con casos de favores sospechosos y escandalosas decisiones urbanisticas.
    A mi no me sorprende que del tercer grupo municipal socialista del psoe de bravo, aparecieran ¿casualidad? concejales socialistas que hoy ocupan la actualidad, como salvador juan (dueño de la vall, que luego denuncio a serratella por ilegalidades en la construccion y que ha ganado el juicio), como toni barber (dueño de serratella y que luego fue denunciado por su compañero y vecino de la vall)), como paco marti( que luego siendo alcalde se concedieron licencias contra el informe del arquitecto municipal y que una sentencia ha declarado ilegales, causa por la que ahora se ha de derribar serratella), juanra espi (luego concejal con paco marti y que posteriormente siendo concejal con cristina fue el que aprobo la adjudicacion del solar de cristina, quiza el caso hasta el momento que mas escandalo ha despertado en la democracia de aielo)etc...todos han salido del mismo nido (el psoe), y aunque ahora se hacen los locos, saben mucho y muchas cosas de las que ahora son constante comentario y escandalo en aielo, pero ellos como siempre miran hacia el otro lado o esconden la cabeza como los avestruzes

    ResponElimina
  22. A l'Anonim de les 21:18.
    Jo crec que puc contestar-te.
    Voras, despres de 25 anys de govern socialiste el pp només te dos punts on aferrarse: el solar i la Serratella. No t'extranyes que s´hi agarren com a llepasses. Han de tergiversar i exagerar fins a la calumnia per a poder treure algun tipus de rendiment politic. I aixó es el que fan, dia rere dia.
    Sense pauses, en tots els llocs. Han d'intentar convertir estos dos casos que, com diu algú mes amunt, es posible que siguen dos errors en uns casos de corrupció al menys comparables als milions d'euros dels ciutadans malversats per els implicats en el Gurtel i demes "amiguitos del alma" o a les imponderables actuacions del nostre particular imponderable.
    Ja se sap: per a alguns tot s'hi val.

    ResponElimina
  23. Esta gent que a tothora té en la boca la Serratella i el solar de Cristina, és la mateixa que pensa votar a Camps ,incongruències de la vida.
    Camps que junt a altres tres imputats seran jutjats per aceptar soborns a canvi dels favors que aparentment la trama Gürtel ha rebut en Valencia. A diferència del "cohecho pasivo impropio, las modalidades de cohecho por las que ahora podría ser juzgado Camps se castigan con penas de cárcel e inhabilitación".

    ResponElimina
  24. ¿perque el psoe local i paco marti no donen explicacions de les seues actuacions irregulars que han conduit al tancament definitiu i enderrocament de la serratella dictat per sentencia firme del TSJCV?
    ¿no es massa llarg aquest silenci que ha durat ja onze anys, mentres heu aprofitat per extendre rumors falsos i continuos dient que la responsabilitat era d´altres persones, quan els fets i la sentencia deixen totalment clar que l´unic responsable d´aquest trist final de serratella es paco marti per donar licencies ilegals segons la mateixa sentencia?

    ResponElimina
  25. A mi ja m'ho ha explicat!
    Estic segur que si li ho preguntes t'ho explicarà.No esperes tant!

    ResponElimina
  26. Avui ha hagut ple a l'Ajuntament i han nomenat nou jutge de pau i suplent o ajudant?
    Al pareixer hi havia dos candidatures.
    Algú sap com han quedat?

    ResponElimina
  27. HAn quedat així
    Pinter 3000€ al mes
    Ferrera més de 1000€ al mes
    Persona de confinaça 1400 al mes
    Indemnitzacions per acomiadaments més de 20.000€
    Advocats més de 5000€
    Menjars més de 6000€ en 4 anys
    Orquestes fora de temps més de 10000€
    Atenció al públic, espera de mes de dos mesos.
    Recordeu els insults pagats per tots als mitjans de comunicació.
    Pujada del sou de l'alcalde. Comproveu presupost anterior amb l'actual.
    Persecució a aquells que no pensem com l'alcalde.
    Contractació d'amics i familiars(comproveu treballadors 2007 i treballadors 2011)
    Despilfarro de diners sesnse motiu.
    Promeses incomplides.

    Sobre tot un alcalde que utilitza el poder en benefici d'uns pocs.

    ResponElimina
  28. Los ciudadanos agradecen listas sin imputados.

    ResponElimina
  29. tnim de jutge de pau a Vicente "joder"passa algo?encara que m'han dit que es va presentar una xica molt bona per al càrrec i ... votaren en contra

    ResponElimina
  30. Anit vaig llegir aquest comentari en aielonoticies 3:
    “Pinter tu has sacado permiso de obra
    para hacer el muro en tu caseta.
    Te importaría decirme la fecha y el numero de comisión de gobierno,
    gracias por anticipado.”
    A continuació vaig fer aquest comentari però va ser eliminat a aielo noticies 3 així que el publique aci a veure que passa:
    Per a fer un mur en una caseta s'ha de retirar els metros necessaris com sap tot vei d'Aielo que s'ha fet un mur.
    I per ser un càrrec públic encara té més motiu per a complir la llei si vol fer-la complir.
    Sols tenim que passejar per allí ara que fa solet i podem comprovar-ho si la vista no ens enganya.

    ResponElimina
  31. Afrodita: T'ho tens merescut. El teu escrit és "altament ofensiu" i "difamatori" i el censor que administra eixe blog dretà, molt acorde amb la seua filosofia de "allò que no m'agrada ho borre", ha pressionat la seua tecla preferida i ja desgastada per l'us: la de "Borrar comentario".

    Eres un membre més del club "Censurats del Aielo3". Benvinguda i molt bé per guardar còpia i publicar-ho en este espai de llibertat.

    Y un saludo al amigo Hernández, compañero del alma, por solidarizarse con los luchadores por la libertad de expresión.

    ResponElimina
  32. Aguirre
    Asombros: la crisis econòmica provoca en la Comunitat Valenciana alguna cosa rara, ja que segons les enquestes incrementa les possibilitats del triunf dels responsables de les polítiques actives de treball, de la gestió educativa, la dependència, la salut,... Raro, raro, raro.

    O el personal no sap qui el governa realment, o no té ni idea de que si la sanitat valencian funciona pitjor que la de Cantabria no és culpa de Zapatero sino de Camps, i si tenim el doble d'aturats que Navarra, ja és complicat responsabilitzar al ministre de torn sense deixar ni "màcula" en el conseller corresponent, o açò no hi ha qui ho entenga.
    Seria per traure nota entendre el motiu per el cual el electorat no castiga per igual tots els governans, i centra tota la pataleta en el govern de la Nació, permitint una eixida airosa del partit que també gestiona importants paquets de la despesa pública. Tindrà alguna cosa a veure amb el control del mitjos de comunicació? O serà la falta de cultura democràtica? O simplement és una "estupidesa" com la copa d'un pi?

    ResponElimina
  33. esteu fent lo que ells volen, visiteu el seu blog, ells tenen la consigna de no visitar aquest blog ni contestarnos, pareix que alguns es passeu el dia visitant aielonoticies3, i esteu fent-los el joc, sols eixina s´explica el exit que tenen en quant a visites, mes de 4.400 a la setmana, front a les 640 semanals que te aquest blog, es a dir en un sol dia es fan a aielonoticies3 les mateixes visites que fem a aquest blog en tota una setmana, deixeu d´entrar perque esteu contribuin al exit del blog de la dreta, o nossaltres es pasem el dia entran al seu blog o ells no entren a aquest per a res, perque la diferencia de visites es astronomica i una cosa si conec, no se pot modificar ni falsificar el numero de visites o pagines vistes en cap blog, no existeix la forma de manipular eixes cifres, sigau listos i no entreu, voreu com els numeros de les visites els cauen en picat i deixaran d´estar tant contents

    ResponElimina
  34. jo també havia pensat el mateix, estem ajudant al exit d´eixe blog, seguint el joc que ells esperen de nossaltres

    ResponElimina
  35. no sou imparcials ni uns ni altres.
    ni en el blog 3 presuntament progresiste ni en aquest .

    ResponElimina
  36. parece que en este blog ya no recordais el episodio en enero con la cacerolada, cuando aielonera se puso a eliminar comentarios, puso las 24 horas del dia la moderacion de comentarios, cuando no se dejaba hacer un solo comentario de serratella i la responsabilidad de paco marti y como ante las criticas de censura cerró el blog de la noche al dia sin dar una explicacion a los usuarios.
    Un blog del pp y este del psoe, los dos censurais y los manipulais y los dos estais al servicio de los dos candidatos a las elecciones.
    Ni un blog ni otro sois independientes en nada, los dos sois descarados en vuestra tendencia politica y la unica diferencia es lo que dice el comentario de las 20:52, que en uno entran 4400 a la semana y en este 650, no entiendo tanta obsesion con la politica ni tanta tonteria de estar pendientes de un blog a otro
    ¿tanto pagan el psoe y el pp para que esteis todo el dia discutiendo y peleando?
    si son lo mismo los dos, luego les votais y se olvidan de vosotros hasta dentro de cuatro años, preocuparos de cosas importantes y pasad un poco de la politica que os tiene comido el coco, a unos y otros, psoe i pp lo mateix son, tots a xuplar del pot

    ResponElimina
  37. el bim municipal dels quatre anys de gestió ja esta a l´imprenta, ho se de molt bona font en eixa imprenta i prompte el tindrem per totes les cases del poble, pagat amb diners de tots

    ResponElimina
  38. Catarata: Crec que la resposta a esta contradicció que planteges, la dones tu mateixa en les preguntes que et fas.

    Estic convençut que el control de Canal 9, segrestat pels assessors del PP, és el principal causant d'eixa falta de cultura democràtica que te anestesiat l'electorat valencià.

    Reconec que sóc assidu als informatius de Canal 9, més que res per constatar la burda manipulació que practiquen cada vegada amb més descaradura i t'he de reconèixer que a voltes se m'ha atragantat la cassola d'arròs, que tan bona fa ma mare, per la indignació que m'ha provocat el vore la cunya propagandística disfressada de notícia.

    I ací nosaltres tenim el nostre mini-canal 9 en l'Aielo Notícies3, blog manipulador (perquè això és el publicar els comentaris que t'interessen i silenciar els que no t'agraden) en benefici dels que ostenten el poder. I, per a més inri, amagant-se baix l'etiqueta de "progressista" quan no és altra cosa que el portaveu del més ranci reaccionarisme.

    I als comentaris que publica em remet.

    ResponElimina
  39. Anònim de les 22.35: En el que respecta a la censura jo parle per allò que conec, i en el meu cas la censura me l'han aplicada (i moltes vegades) en l'Aielo3. I si em censuraren ací tingues per segur que no m'ho callaria.

    Està clar que cada blog te la seua tendència política, però el Aielo2 no ens enganya posant-se una falsa etiqueta, com si ho fa el Aielo3, que es diu progressista i tots sabem, tu també, que li balla l'aigua a la dreta.

    I jo no estic obsessionat en la política, afortunadament tinc altres interessos que omplin la meua vida, com per exemple ser lliure i exercir eixa llibertat escrivint el que pense, sense censures.

    ResponElimina
  40. Anònim de les 20.52: Per suposat que jo visite el blog censor Aielo3, entre altres coses perquè, com el bon buscador de pebrassos s'alegra de trobar-ne un entre la malea, aixina m'alegre jo quan trobe un comentari amb fonament i trellat entre el cúmul de missatges inspirats en l'odi, la difamació i la ignorància.

    Per a mi l'èxit d'un blog no depèn de les visites (una persona entrant i eixint contínuament del blog pot fer unes 5-6 per minut, 300 en una hora), sinó per la quantitat i, principalment, per la qualitat dels comentaris que conté.

    També valore el contingut de les entrades i el que estiguen escrites respectant el nostre valencià i no escrites amb majúscules, que en internet és com si ens parlara a crits, i a més menyspreant la nostra llengua per la desídia de no voler passar el text per un corrector de valencià que eliminaria la majoria de les faltes garrafals que contenen.

    I no estic referint-me als usuaris, que cadascú escriu com sap o com l'han ensenyat (si ha tingut l'oportunitat), en referisc a l'administrador, que com a responsable de un mitjà públic de comunicació té una responsabilitat en la dignificació de la nostra llengua, que en este cas no està assumint.

    ResponElimina
  41. el aielonoticies3 no va sa donat conter que el perjudica mes que el beneficia i la tancat?

    ResponElimina
  42. Hem comprovat que la gent no pot fer comentaris desde l'anonimat i es demana un compte google.
    No sabem a que és degut perque nosaltres no hem activat esta nova opció.
    Tampoc sabem si és una questió dels servidors de blogs o qué puga ser.
    Intentem solucinar-ho, si algú té una idea pot enviar-nos correu al compte del blog:aielonoticies2@gmail.com
    Gràcies i desitgem que prompte estiga activat.

    ResponElimina
  43. Espere que s'arregle promte i haja estat un malsomni.

    ResponElimina
  44. Ja tenim solucionat el problema gracies a la colaboració d'aieloner que ens ha contestat en un correu perquè li passava el mateix.
    Així que podem seguir opinant com abans sols que ara la presentació no és en una finestra emergent.
    Ahí estava el problema de bloguer.
    Gràcies i avant!

    ResponElimina
  45. En referència al que diu prod a les 19.08, en el meu cas al intentar accedir al Aielo3 apareix aquest missatge: "Este blog sólo admite a lectores invitados".
    No entenc res.L'haurà tancat voluntariament l'administrador? haurà tingut un problema inesperat com Aielonera?
    Vos passa el mateix a vosaltres?

    ResponElimina
  46. Per fi puc donar-li la enhorabona a Robin, després de 24 hores. Dir-te que subscric tot el que dius en els teus comentaris,i sobretot en la falta de cultura demócratica del govern valencià que ens té anestesiats.
    Robin és un plaer llegir-te cada matí. I espere que segueisques aportant a aquest foro la teua visió crítica del que està passant.
    Gracies.

    ResponElimina
  47. vorem que ens conta el senyor de malferit, pintir, aquesta nit, que pareix que al final se ha animat a presentar la seua llista popular
    ¿deixará parlar a algú, o voldrá ser ell l´unic protagoniste i no donará permis per a parlar a ningú mes?

    ResponElimina
  48. pareix que per al nostre pesar aielonoticies3 no ha tancat, perque avui ens torna aregalar amb una entrada contra el psoe per a variar

    ResponElimina
  49. Apartir del dilluns, l´ajuntament d´aielo repartirá per totes les cases del poble el BIM municipal de 4 anys de gestió del equip de govern del pp,pagat amb diners publics ¿quant pot costar un BIM d´eixe tipus a les arques municipals?
    ¿no estem fora del periode legal de fer publicitat electoral amb diners publics?
    ¿a que espera el psoe a denunciar en la junta electoral aquesta utilització de diners publics en un BIM de l´ajuntament?

    ResponElimina
  50. A ma tia(jubilada) li va donar ahir 20 euros en l'auditori, però jo li dic que li ha cobrat cada any 30 euros més en la contribució de la casa.
    Espere que no li haja comprat el vot!
    Sorprenent les maneres tan poc originals de fer politica social, més pròpies d'altres èpoques.

    ResponElimina
  51. un poc tard per a fer una denuncia per a parar la distribució del BIM, quan he eixit de treballar del´ajuntament a l´hora de dinar, estaven entrant per la part de derrere del ajuntament les caixes amb el BIM del quatre anys de gestió, la furgoneta era d´una imprenta, o siga que ja el tenen preparat per repartirlo, ara encara que el psoe ho denuncie a la junta electoral, ja no pot parar la seva distribució perque quan la junta diga que no se pot distribuir per ser propaganda electoral del ajuntament, pinter i els seus ja el hauran repartit.
    Els de dins del psoe deurien d´estar un poc mes al tant d´aquestes irregularitats i denunciar avans d´hora, no despres que ja no serveix per a res.

    ResponElimina
  52. Tragarem propaganda, però per moltes obres que apareguen en les fotos ,les males formes eixiran en les fotos?

    ResponElimina
  53. tard per a res, la llei es clara, a partir de 28 de març esta totalment prohibit fer inauguracions oficials, visites publiques, actes de primera pedra, aixi com tota publicitat per part del organismes municipals PAGADA AMB DINERS PUBLICS, que puga ser considerada com publicitat electiral per part dels ajuntaments, per tant si el psoe presenta una denuncia avui en la junta electoral d´ontinyent, el BIM que es una publicació municipal pagada amb diners publics i que per a mes descar es de resum de 4 anys de gestió, sera prohibida inmediatament per la junta electoral, el seu repartiment que en cas de no cumplirse seria contitutiu de delicte electoral.

    ResponElimina
  54. os fastidiais, el bim ya esta impreso y hecho y se repartirá, os guste o no, que vosotros hicisteis lo mismo con el bim cada cuatro años de legislatura

    ResponElimina
  55. Vaya petardo de lista la del pp!

    ResponElimina
  56. vaya mentira de lista del pesoe imdepesoe indementira

    ResponElimina
  57. El psoe no ho pot denunciar perque ells van fer lo mateix : un bim a tot color en els 4 anys de gestio i si ara ho denuncien demostrarien ser molt hipocrites.

    ResponElimina