divendres, 1 d’abril del 2011

Inaguracions Express.

Ja portem unes setmanes vegen com de frenètics van els polítics inagurant. També sabem que des del dimecres ja van a poder descansar, donat que no poden fer més inaguracions.

Algunes de les inaguracions i presentacions, com a poc curioses, han estat l'aeroport de Castelló i l'hospital d'Ontinyent el dilluns 21. El primer per`què s'ha construit però no funciona, el segon perquè s'ha construit la maqueta (aquesta es pot veure a l'Ajuntament).

Desafortunades, com a poc, han estat les declaracions del President de la Diputació, Rus, en la inaguració a Ontinyent d'una zona ajardinada al rui Clariano, proposant cordes en lloc de rampes, per fer-lo accecible a les persones amb discapacitat (ell parla de "pobres minusvalits").

I a Aielo?. Dons també hem tingut febra "inagurativa". Un Centre integral de majors (tancat i, on encara aquesta setmana estaven pintant), el "mirador" del riu (a aquest acte sembla que li falta la xocolatada) i la plaça del costat de l'Esglesia. Tot en dos setmanes.

Menys mal que s'ha acabat. Per els pròxims 4 anys, per què no es proposen repartir-les, per tal d'evitar l'estrés, que també genera a la població?.

14 comentaris:

  1. quanta rabia vos dona vorer que Pinter ha fet coses que els socialistes no heu pogut fer.
    Tot ho heu de criticar, tot el que vinga de Pinter, per aixo tots vos prenen per el pito del sereno, mentirosos i rabiosos

    ResponElimina
  2. Anònim de les 17:02, tanquíl.

    Sembla que no ho has entes. No es critica a Pinter, el que es diu és, que ell també està a la moda, pel que fa a les últimes tendències abans de les eleccions: inagurar.
    Encara que deureis d'estar procupat més per el mapa de desproposits. A cas, no creus que l'aeroport és un desproposit, així com presentar una maqueta (que és més vella que la "xarito", a més sols la trauen cada 4 anys)?.

    ResponElimina
  3. ¿i adjudicarli un solar al marit de la ex-alcaldessa cristina de forma ilegal i amb el vot ni mes ni menys del actual candidat del psoe a les municipals? aixo no es inportant?

    ResponElimina
  4. donen xurros en el mirador del riu? es que si no ni ha de jalar la gent ni va vaja poder de convocatoria

    ResponElimina
  5. A l'asamblea li van faltar unes bones gambes!

    ResponElimina
  6. i una copeta de vi i una pastilleta pa la memoria perque si preguntes a gent del pp no sabem donar explicacions de lo que alli es va dir soles de que les banderes ara son valencianes tanta hora alli pa no enterarse

    ResponElimina
  7. La assemblea també va ser un desproposit. Si té els Plens, per què no deixa parlar en ells?. L'únic bo és que després se'n van anar a sopar.

    ResponElimina
  8. socialista por cuenta ajena2 d’abril del 2011, a les 16:20

    El que va mantindre en l'asamblea diguent que els socialistes havien denunciat el bono del jubilats no ho va saber defendre en el ple.
    En el ple del dijous la oposició li va demanar la denuncia que diu que van fer els socialistes i no la va presentar ni ho saber defensar.
    La tindria traspapela en companyia dels cromos que portava en les carpetes el dia de l'asamblea.

    ResponElimina
  9. Un dels espectacles més vergoyosos i vomitius de la última temporada:
    Rus , el president de la decapitació provincial, alardejant com un pavo en una pegatina de no a la guerra.
    El propose pa premit nobel de la pau i buñol fallero d'onor. S'ho mereix!!!

    ResponElimina
  10. Plaerdemavida guest star2 d’abril del 2011, a les 20:57

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Ahi va, Plaerdemavida:
    "El Padrino....... Michael Pinterone: a ti te querían, Don Rusino, mientras que a mí me temían… ¿por qué?

    ResponElimina
  12. molt bon eijemple aielonera el de permitir que es diga que Rus i els que el acompanyen son els 40 ladrones, sense estar acusats ni jutjats per res, continues permitin insults molt greus que poden ser objecte de querella criminal per dir lladres a qui ningu els acusa de res.
    Avisada estas aielonera, et recordem que la responsabilitat penal per acusacions no provades no sols afecta al que ho escriu, tambe arriva al administrador que avisat de les acusacions permet i mante aquest tipus de comentaris insultants amb noms i cognoms.

    ResponElimina
  13. UYs que por!!!
    No hi ha una pelicula que es titula El imperio del terror

    ResponElimina
  14. Benvinguts al horari de la Kale Borroka d´aielo, doneu llastima per lo curtets que demostreu ser.

    ResponElimina