dissabte, 30 d’abril del 2011

Política de benestar social o clientelisme?

   La pèrdua de llocs de feina, la morositat, els embargaments i d’altres situacions que abans "sols" passaven "als altres" ara poden passar-nos a qualsevol.

   La crisi econòmica ha canviat el mapa del risc d’exclusió social.

   Idees com les que ha posat en marxa l'Ajuntament de donar "xec en mà" a tots els majors de 65 anys, tenen més de beneficència que de dret a la protecció social.

   Una mesura que no és per a tots, sols el fet de tenir 65 anys ja dona la possibilitat de poder rebre 20€, que no té en compte les situacions personals, perquè tots no estan igual: ni tots el majors tenen pensions baixes, ni fills que mantenir, ni tan sols als que veritablement estan patint els va a resoldre molt els 20€.

   Torna a aflorar una dreta "rància". Aquella que creu en la beneficència, caracteritzada per voler pal•liar les necessitats individuals (provocades per el deteriorament econòmic), mitjançant ajudes econòmiques, però que no té cap intenció de intervenir per canviar les causes que originen les desigualtats socials o la crisi econòmica. Ajudes econòmiques subsidiàries, puntuals, insuficients i graciables (que depenen de la “voluntat” dels que les concedeixen).

   Ajudes desinteressades? No.

   Es tracta d’un mig de control, d’assegurar la dependència de la persona o les famílies que la reben. No respecten la dignitat dels que son ciutadans. La beneficència pública va en contra de l'Estat de Benestar, del principi que tots els ciutadans tenen els mateixos drets, i on les autoritats públiques intervenen (tenen l’obligació) per modificar el medi social i econòmic. No son sols les necessitats socials, si no els aspectes que les generen l’objecte de la intervenció de les administracions públiques.
Però com? Reconeguen drets com la Renda de ciutadania, les prestacions de la seguretat social, la inserció laboral, les ajudes d’emergència social o les deduccions en IRPF, entre d’altres. Tot baix el paraigües de les normatives i de les intervencions planificades.

   Actes com el del dijous, no canvien res en les vides de les persones que van acudir. Donen suport a la idea de propaganda, de ser innecessaris, costosos i amb poca eficàcia social. A més de indignant, en tant en quan, com resa l’escrit enviat a les cases, “deberá usted hacer acto de presencia para recoger el talón nominal” o “Es condición indispensable para la recogida la presencia física del interesado o familiar directo del mismo”.

85 comentaris:

  1. si no donen res mal ,si donen pitjor, si son pocs diners perque son pocs, si son molts mal perque son molts.
    Que llastima administradora en el temps que has tengut per a fer una entrada per a parlar dels que estem a l´atur, per als que no cobrem cap prestació, per als que fa messos i anys que estan buscant treball, per a parlar del treballadors d´Ibermanta que van anar al carrer, pero d´aixo al teu partit no l´interessa parlar, si el psoe no dona ajudes socials i lo que fa es reduirles calleu, i si pinter dona una petita ajuda siga la quantitat que siga, com al psoe yot el que fa pinter se ha de criticar, ja esta mal fet, te se veu el plumero a tu també, que coincidencia de les teves paraules a les que va dir al ple municipal el Sr Sarrio criticant aquestes ajudes, ho critiqueu tot, es la politica que seguiu, pero aielonera la gent no esta cega i no es deixa camviar el vot per una petita ajuda social, no estigues patint ni tu ni els del teu partit, independenment del bono social,la gent votará el que siga.

    ResponElimina
  2. Aielonera tens tota la raó, acte indignant propi d'un politic com el senyor Pinter.

    ResponElimina
  3. Eso se dice clientelismo político que es un sistema extraoficial de intercambio de favores, en el cual los titulares de cargos políticos regulan la concesión de prestaciones, obtenidas a través de su función pública o de contactos relacionados con ella, a cambio de apoyo electoral.

    ResponElimina
  4. Realment crec que eixos 20 euros són més per al lluiment personal del qui els dona que per solucionar la vida a ningú.
    Per a pensar-ho.

    ResponElimina
  5. mi padre fue a recoger el bono y no le va a votar. fue a recogerlo ya que lo pagamos todos de nuestro bolsillo fue a por sus 20 euros que al fin y al cabo lo paga mi padre también.

    ResponElimina
  6. Lo que hace este señor, para su lucimiento personal, ya no debe extrañar a nadie; resulta bochornoso la forma y el fondo del acto en sí, pues lo que, teóricamente, pudiera ser una medida aceptable (si se hubiese optado por realizar la bonificación con cualquier otro método más normal -hay muchas opciones en este sentido-) el Sr. Alcalde lo convierte en un acto electoralista total y con perdón casi una burla hacia los mismos beneficiarios, pues creo que merecen un trato más dignificante. En fin, paciencia.

    ResponElimina
  7. Hdez com sempre meravellós, encara que no estic massa d’acord amb això de la paciència.

    Per què hem de ser pacients amb la dreta? Quant de temps hem de ser-ho?. Estic cansada de veure el grau de petulància i poca vergonya amb el que aquesta gent es dirigeix al poble, donat per fet que som tontos, que ens heu traguem tot i que sols ens queda una possibilitat: assumir les seues tonteries i ostentacions i callar per a sempre.
    Cal fer alguna cosa per traure’ns la resignació paralitzant, que sembla que campa per aquestes terres, aquella que fa que pensem que les coses que passen no van amb nosaltres... i vaja si heu van.
    No els emparem amb paciència o resignació.

    ResponElimina
  8. Sr. Pinter en contestació al seu comentari, m'agradaria que en diguera, si vol, que ha fet vosté per Ibermanta, doncs jo soc una treballadora i puc afirmar que vosté no ha fet res de res per l' empresa Ibermanta i els seus treballadors. Fa el ridicul cada vegada que es pregunta que han fet els socialistes per Ibermanta.
    El dia de la assamblea, va fer vosté la mateixa pregunta, i en va agafar vergonya.

    ResponElimina
  9. el psoe no se ha preocupat per els problemes que hi havien a aielo, obsesionat com estava en mentir i afonar a pinter i no es va donar conter que ibermanta tancava.
    Lo del bono, es que els socialistes critiqueu per criticar, aquesta es la pagina oficial del psoe i es lo que vos manen que digau, aixi vos va.

    ResponElimina
  10. JO SOC JOVE, TINC UNA HIPOTECA, DOS FILLS I EN MA CASA SOLS ENTRA UN SOU.

    EL JUBILATS, NO TENEN HIPOTECA, NO TENEN FILLS A CARREC I SEGUR QUE COBREN DOS SOUS.

    SI TRAC CONTES, EM FA MES FALTA A MI QUE A ELLS, PERO CLAR A MI NO EM COMPRA AMB 20 EUROS PERO ALS MAJORS...

    UN POC DE RESPETE PER ELS QUE ENS COSTA ARRIBAR A FI DE MES, QUE EIXOS 20 EUROS ELS ESTIC PAGANT JO.

    ResponElimina
  11. anonim de les 19.45 tens tota la raó del mon.

    ResponElimina
  12. Pinter s'ha afonat ell soletes.

    ResponElimina
  13. A vore infraestructures noves al poble, el Mirador del riu, no se si el depòsit de l'aigüa nou, que estava aprobat quant a Cristina i vostè va executar, l'eixample que vostè nomès a reformat, i tot el demès que ja estava fet i vostè nomès a millorat.
    Congelaciò d'impostos i ajudes, com enganya vostè a la gent que no sap, en els pressupostos per al 2010, aprovats en plè per els de vostè i negant-se l'oposiciò, la mateixa que vostè diu que no ha fet res en 4 anys, va pujar els impostos, mès que es recomanaba a l'estat espanyol, la llimosna que ha donat 2 anys als jubilats,hi ha maneres de fer-ho sense que parega que els vells, els que mès respecte mereixen de tots, li tinguen que deure res, a lo millor no haguera fet falta fer-ho, si el primer any de entrar vostè a manar no ens haguera pujat mès d'un 20% la contribuciò a tots.
    Noves infraestructures a fer, es deveres ja te aprobades les subvencions per aquest any i el que ve per al centre de salut, però no enganye, això es farà mane vostè o no, en quant al camp de motocross, això que tant demanava el seu cunyat, no diga que va a començarlo ja està fent-lo una altra mentira, per cert en el mateix lloc on li va oferir el fera Paco Martí i com que era alcalde socialista ell es va negar, en quant a les infraestructures li agrairia que aclarira al poble, quant pensa començar a que tinga i funcione el centre nou de dia, el bar dels jubilats, quant pensa acabar o per què encara no estàn acabades les vivendes tutelades, perque son preguntes que es fa molta gent.
    I que no ha clavat la mà en la caixa, sols faltaria en el sou que es va possar nomès entrar, i que està insinuant, que els alcaldes socialistes ho veren fer, espere que tinga proves, perque en pareix una acusaciò molt forta, el que si deuria d'explicar es el que han cobrat i si ho han fet, eixos regidors que tè quasi a temps complet o a temps complet per l'ajuntament, com per exemple la Ferrera.
    Açò es per l'escrit que ha penjat el alcalde al seu blog de la presentaciò de la candidatura

    ResponElimina
  14. dones llastima, manat de bravo, en vorer el que va fer paco marti amb les licencies ilegals de han causat el tancament de serratella i lo del solar de cristina ja está tot dit, eixina es com treballeu els socialistes, añadint un poc deodi, rencor i un molt de mentires que es l´unic que feu, contar mentires, pero ja vos coneixen, sou els manats de bravo

    ResponElimina
  15. no tens altre discurs anònim de les 17:08?

    ResponElimina
  16. en la presentacion de la candidatura del psoe,y del candidato de bravo y el partido de zapatero, espi, se dijo:
    "que el candidato cuenta con un amplio bagaje politico y que ha sido concejal del psoe en tres legislaturas y ha ocupado puestos de responsabilidad municipal"
    ¿ se refiere al puesto de concejal de urbanismo y presidente de la mesa de adjudicacion del solar de cristina a la empresa de su marido?
    ¿se refere a que espi con su voto de calidad aprobò la adjudicacion de dicho solar a la empresa del marido de la alcaldesa?
    ¿olvidaron decir que despues espi dimitiò como concejal y atacó duramente a cristina mira y al resto de los concejales del psoe?
    ¿es bagaje politico el ir ahora de socialista y hace unos meses estar moviendo los hilos para formar una candidatura contraria al psoe que se llamaba 2gent d´aielo?
    ¿es bagaje politico la misteriosa amistad y coincidencia de espi, su esposa y toni barber como concejales del psoe en una misma lista con bravo?
    ¿es bagaje el haber sido concejal del psoe con paco marti solo unos meses antas de que este diese las licencias ilegales que han llevado al cierre judicial de serratella?
    ¿desconocia espi, los datos de serratella o ya los conocia debido a su relacion politica con toni barber y paco marti?
    cuantas casualidades y cuanto bagaje politico y oscuro

    ResponElimina
  17. Si , a eso se refire y a muchas cosas más.
    Y como no tiene nada que ocultar , por eso se presenta.
    Y ahora tú a que te refieres?
    A seguir las directrices del pp de mentir , insinuar, manipular, calumniar, ensuciar a cualquier persona que no piense como vosotros , que no sea de vuestra cuerda?
    ¿Vais a retorcer los hechos hasta que coincidan con lo que vosotros quereis que piense la gente?

    ResponElimina
  18. A Catarata saludarte y decirte que tienes toda la razón, al final se nos acabará la paciencia, solo nos aguanta el que tenemos más educación y racionalidad que ellos; es desolador lo que tenemos que leer y escuchar, la manipulación a que nos vemos sometidos por todos los medios que maneja la derecha tanto a nivel estatal como en esta tierra (me cuesta decir Comunidad) sólo visualizar Canal 9 da nauseas con la parcialidad que nos desinforman en todos sus programas (yo ya la he eliminado del TDT)y no sigo porque sería demasiado pesado el continuar con este tema.

    Al comentarista anónimo de las 17:29 decirle únicamente que él al menos puede expresarse en este blog y decir lo mismo que repite en todas partes, pero por ejemplo a mi (y supongo que a otros muchos afines a las ideas progresistas) me censuran todas las entradas que he intentado en el llamdado blog "progresista", en las que no he insultado a nadie,como vosotros haceis continuamente, (y eso que siempre acusais de crispadores a los demás) tan sólo he intentado revatir con los argumentos que he considerado oportunos y sin faltar en absoluto el honor de las personas, las cantidades de difamaciones y chorradas que continuamente dejas caer, casi todas repititivas, a ver si expreando auténticas mentiras que mezclas con medias verdades al final la gente se las cree. (lo he hecho de manera anónima, lo he intentado utilizando mi nick habitual pero no hay tu tia).

    ResponElimina
  19. Si, anònim de les 19:38h
    El PP busca problemes, fa diagnòstics erronis i aplica mesures incorrectes.

    ResponElimina
  20. a mi hoy en aielonoticies3 me han censurado 3 comentarios, no se para que lo intento, debo ser masoquista!!!

    ResponElimina
  21. Confusió que llança el pp: casualitats, bagatge politic obscur,amistats misterioses ...; que vinga la llum:
    Fa 4 anys arriba l'alcalde a Aielo i el va tindre que inventar , perquè segons ell no existia o estava abandonat. Ha tingut que ser ell el que el Pintara perque aci no n'havia res.O siga que no teniem ni llum ni aigua ni els carrers asfaltats. Erem unes pobres gents asilvestrades que saltavem de branca en branca per no saber no saviem ni pensar.
    Si haguera vingut ell quan volia , fa més de vint anys ,quan estava a Sort , Aielo seria capital de provincia. Però no va poder ser!!! Tal volta ell responsabilitza a Paco I a Cristina de la seua mala Sort, Però quan va vindre portava dintre allò amagat , tenia ganes de vengar-se . De qui? Dels qui governaven abans ; O siga de Paco i Cristina .I no va poder vindre de Secretari quan ho va intentar.
    Ës així com em puc explicar la campanya d'acoso i derribo contra estes persones que a dia de hui no són ni siquiera adversaris politics seus. Que ja estan fora de la politica i no s'ha volgut enterar.
    Si no és així quina altra explicació hi ha?

    ResponElimina
  22. Quanta veritat masoka, eixe personatge es guia per vengança molts que el coneixiem ja ho sabiem has donat en la diana.

    ResponElimina
  23. Hernandez como siempre lo has bordado, Masoka benvingut, pareix que coneixes prou be al personatge.

    ResponElimina
  24. Una pregunteta només : a vosaltres vos pareix normal que una persona que anava a presentarse per altra llista , cuan en el psoe hi ha gent molt valida per a presentarse i no la han deixat , es presente ara per el psoe. Per lo menys em concedireu que es un poc estrany . En politica tot se val . Tant per uns com per altres. Ni Pinter es un dimoni total ni Juanra es ningun santet.

    ResponElimina
  25. en el an3 el señor a fa dels defectes propios los ajenos. me suena a propaaganda.

    ResponElimina
  26. NO POSAR LA MA ON NO TOCA"
    Clavar-la no ho sabem però repartir-la entre gent i families del pp PER DONAR-LOS FAENA A LLARGA PLAÇ SÍ.

    NO ANEM A GUANYAR A NINGÚ, ANEM A QUE GUANYE EL POBLE D´AIELO
    Clar que sí que guanye la part del poble del PP

    TINDRE QUE EJECUTAR PER IMPERATIU LEGAL SENTENCIES JUDICIALS PER FRAUDES E ILEGALITATS FETS PER GOVERNS SOCIALISTES EN LEGISLATURES DEL PSOE"
    recordem que els viveristes mes arrimats al PP tenien una forta sentencia contra ells, l'alclade la va arreglar.

    A cristina a anat per ella per ser del PSOE, i la serratella ja està clar que Pinter també ha anat a per Toni.( recordem que ahi treballem molts veins del poble)

    Va afirmar que a 30 d´abril se han pagat totes les factures de gasto corrent i que en gasto corrent no se deu res i que sols queda per pagar factures que esta pendents de rebre les subvencions ja concedides.
    Clar s'ha tingut que fer la concessió d'un crèdit per poder-les pagar, ja que hi havien
    de fa més de 2 anys

    Congelació d´impostos, rebaixa de moltes tasses municipals
    sense nombrar la pujada de més del 25% del IBI

    Pinter es va mostrar convençut que en quatre anys del PP se han conseguit mes inversions per al poble que en totes les legislatures socialistes
    Com va passar tant de temps fora d'Aielo encara es pensa que quan va arribar a Aielo tot el que hi havia s'havia fet amb subvencions de l'epoca de Franco. QUANT D?ORGULL I PREPOTENCIA

    Se han recuperat les tradicons perdudes al poble
    Com les danses, el bou en corda, el cant d'aficionats....

    Candidatura on en aquest cas no hi ha cap tipus d´interes personal, gent que toca el carrer, coneix les necessitats del poble, i que no son com altres que soles apareixen per el poble en epoca eloctaral i que quant ja no es epoca d´eleccions no se els torna a vorer per els carrers.

    En la passada familiars contractats.
    Ara pressumix d'estar al poble, si en anys no ha estat i recordar que mentre juagava al Aielo CF era l'únic que va posar la condició de cobrar per jugar. Recordem que els membres del PP a l'ajuntament en passades legislatures quasi mai per no dir mai anaven a les inaguracions, per exemple el museu de NINO BRAVO del que ara tan pressumixen.

    Pinter vol continuar el projecte iniciat fa quatre anys i acavar amb els projectes ja aprovats i quasi a punt de començar com el camp de moto-cross o el Nou Centre de Salut,que ja te el projecte aprovat, els terrenys comprats.

    Quins terrenys comprats? NO anirà a fer-lo en la nave de Fartera?

    Pinter va agrair el treball, esforç i entrega feta per Carlos Vicent president del PP local

    Pobre Carlos fins i tot el va fer pujar, després del que li ha fet passar estos 4 anys.

    Pinter va destacar que ara se sent bé, perque esta orgullos del treball realitzat i perque ha fet tot el que ha pogut per el be del poble, a diferencia de l´opossició socialista que no ha treballat res per Aielo.

    NO es que no han treballat, es que no els ha deixat ni treballar ni parlar.

    Pinter va afirmar que en aquestos quatre anys ha estat al sevici total del poble, sense mirar horaris, vesprades o dies festius quan ha fet falta.
    Amb el que cobra no sols deuri haver treballat totes les hores de Sol sino tots els dies sesne dormir ni un minut.

    Encara es necessari resoldre problems al poble, pesse a que se ha fet molt i se han solucionat molts problemes al poble.
    EL més gran és que Pinter no estiga com alcalde, i els problemes s'acabaran.

    ResponElimina
  27. a ell ja el coneixiem alguns pesetero i aprofitat!

    ResponElimina
  28. Hernandez a mi també m'han censurat molts comentaris al blog de Pinter i els seus manats.
    Però, aixó si, estos estàn bén pagats.

    ResponElimina
  29. Es cert que l'alcalde ha fet moltes coses en Aielo, però en la presentació li se va oblidar nomenar la última, la creació del seu blog (an3) .Igual entre tantes coses li se va despistar.
    Tampoc ha fet la inaugurració,(o no ens va convidar)no sabem si perque ja s'han tancat els comptes o per falta de liquidessa.(Tan de repartir 20 euros...)
    Al final de l'acte si que va dir que estava tranquil i content: JA TE EL SEU PROPI BLOG!!!
    congratulations!!!

    ResponElimina
  30. I ara resulta que els que s'amaguen darrere de l'anonimat és el Pinter, i el seu consell de voceros.
    Veure per a creure.

    ResponElimina
  31. que poc trellat es veu als dos blogs, un del pp amb tots els seus fanatics posicionats sense cap autocritica i aquest del psoe, plé de fanatics i sense cap autocritica, que dificil es llegir un comentari en un blog que tinga sentit, tot son comentaris de hooligans pareix que molt ben pagats per els seus partits.
    I lo millor es que en el poble passen totalment de l´existencia dels blogs, o desconeixen que existeixen o no els fan ni cas.
    Tots els dies els mateixos usuaris contant el mateix, uns per al pp i altres per al psoe, i penseu que el que açi als blogs es diu, despres es tema de comentari en la gent del poble, totalment equivocats, fins la gent moderada que vota als vostres partits diu que es perdre el temps entrar perque sempre son els mateixos i representen lo pitjor del seu partit, estic totalment d´acord, la gran majoria del poble ja te decidit el vot i la gran majoria dels votants es gent moderada, amb autocritica i sense extremismes, just el que no existeix a cap dels dos blogs, ni al del psoe ni al del pp.
    Perdeu el temps escrivint com a cegos defenent a mort als vostres candidats, perque quasi ningú vos llig, i quasi tots els que ho fan per curiositat, els agafa ganes de riure de vore les tonteries que es comenten.
    Els dos candidats son indignes de representar al poble, un ha demostrat que es molt mal governant, i l´altre es mes de lo mateix, i damunt son molts els dubtes que desperta en quan al seu passat e ideologia present
    ¿Aquestes son les dues persones triades per els partits per a ser alcalde? pareix que els dos partits aneu ben escasos de gent i de recursos personals, viviu al vostre petit mon, fora de la reialitat del poble, perque en el poble la gent ja passa de politica, rumors i extremismes que sols fan que fugir a la gent de votar.
    Ni el pp ni el psoe, tenen un candidat aceptable, i personalment jo i la meua casa a les municipals votarem en blanc perque no tenim res potable per a triar. Gracies

    ResponElimina
  32. comentari censurat aquest mati per l´administradora, i aixó que no feia referencia ni a favor del pinter ni a favor del psoe, esta molt be que critiqueu el que en altre blog censuren pero me pareix fatal que també ho feu açi, i mes un comentari que no era de cap dels dos partits i sols parlava que existeix un blog del pp i un blog del psoe, encara que es denominen els dos aielonoticies, també parlava que pense votar en blanc perque cap dels dos candidats me pareix valid per a ser alcalde.

    ResponElimina
  33. Un blog del pp y este del psoe, los dos censurais y los manipulais y los dos estais al servicio de los dos candidatos a las elecciones.
    Ni un blog ni otro sois independientes en nada, los dos sois descarados en vuestra tendencia politica.
    ¿tanto pagan el psoe y el pp para que esteis todo el dia discutiendo y peleando?

    ResponElimina
  34. Anónimo de las 13.17,en tu comentario pones al mismo nivel los dos blogs, este y el de pinter, no voy a entrar en si este blog es del psoe o simplemente es de izquierdas, cosa que no oculta a diferencia del otro que vegonzosamente oculta su derechura poniéndose la careta de progresista, pero no olvides que hay una gran diferencia:
    ESTE BLOG NO CENSURA, y la prueba la tienes en tu comentario, que lo han publicado, cosa que el otro ya todos sabemos que censura lo que no le gusta, aunque esté hecho con todo el respeto del mundo.
    Si no pregúntale a Hdez, Robin Hood y otros anónimos que no paran de quejarse de lo mismo: Aielo3 blog donde se practica la censura.

    ResponElimina
  35. açi no es que no es censura, que es censura i per a prova el que me han censurat a mi aquest matí, el que passa es que a banda de eliminar comentaris, l´administradora es dedica a escriure comentaris com anonim i aixó es va poder comprovar el dia que no se podien publicar comentaris perque els blogs varen tindre un problema, sols podia publicar comentaris l´administrador, i ho va fer, sols que sense donarse compte va publicar comentaris com a aielonera, sense adonarse compte que era impossible publicarlos com anonim, despres els va suprimir, clar, jo ne tinc un que vaig copiar, en quant al blog de pinter an3, pot denominarse com li viga en gana , lo mateix que aquest blog o qualsevol, la paraula progresista no es patrimono de ningú i menys en els temps que corren, tots savem que aquest blog está dirigit per el psoe, com el an3 ho está per el pp, logic,¿o també els blogs sosn soles patrimoni del psoe? ¿i per als que no som ni del psoe ni del pp que fem?apaguem l´ordinador, en quant a la censura als blogs tots fan el mateix, uns mes descarat que altres, pero qui estiga lliure de pecat que tire la primera pedra, mireu els comentaris del nou blog, també del psoe en el que pareix que no entra ningú, tots els comentaris també parlen de que els han censurat comentaris, tots sou iguals

    ResponElimina
  36. Esta clar que cada uno parla de la fira com li va, i a mi ací no m'han censurat i en el aielo 3 moooltes vegades.
    També veig que en este blog hi han molts comentaris contra aielonera i aisó es un punt a favor d'ella, a diferencia del mamó del aielo3 que no m'el trague ni en pintura de lo pinterista que es.
    Si aielonera ha comes algun error, ja está cumplint la seua penitencia publicant els teus comentaris, pero el cantamanyanes del aielo3 no publica ni les notes de protesta per la censura, i si no mira els comentaris del seu blog i voras com no ni ha ni uno en ixe sentit.

    I el aielo4 que l'acabe de vore, está clar que ha segut un error del sistema, perque el mateis adminstradr diu que demana perdó i diu que el tornen a fer el comentari.

    Ni punt de comparació en el blog de Pinter.

    ResponElimina
  37. El mateix que diu que l'han censurat, hue va intentar al 4.
    Mentides per despistar.

    ResponElimina
  38. vos han pillat, ja vos han adivinat la trampa a tots els blogs, el 1, 2, 3 i 4, tots iguals, del pp i del psoe, per aixó estan els blogs, per a escriure el que diu el partit al que perteneixes, i tots pequeu del mateix, politica, mes politica, i rumors dels que no se poden defendre cap dels dos candidats, son estrategies de partit, i estan en tot el seu dret, encara que no comparteixc els blogs quan tenen tanta tendencia politica, pero en aixo es queda, en uns blogs, on els seguidors es deshofeguen i nossaltres se ho passem bomba mirant com se tiren pedres els uns als altres, pero que a nivell de carrer no te cap trascendencia ni minima importancia, que cap blog vaja de digne, que tots serviu als interessos dels vostres partits, i sou molt lliures de fer-ho, pero perdeu tots el temps, socialistes i populars. Que disfruteu de la vostra quinzena gran.

    ResponElimina
  39. Pinter, Sal, Elis,...ara que es vox populi que son els admnistradors del aielonoticies 3, voleu despistar, diguen que el aielonoticies 2 també censura. No conteu mentires. Caureu malats de tant de maquinar la forma de fer que el Pinter siga un màrtir.

    ResponElimina
  40. 3 de maig : dia mundial de la llibertat d'expressió.

    Visca EL BARÇA!!!

    ResponElimina
  41. L'alcalde va criticar que els socialistes escolliren un modest almacén d'una comparsa per a fer l'acte de presentació de la seua candidatura.
    Imagine si Jaume de Malferit haguera fet entrega del bono de 20 euros . En primer lloch haguera escollit el propi palau ja que el tenim tan bonico!!! El públic en eixe ambient haguera fet millor la reverència.
    Però traslladant-se al segle XXI haguerà fet un ingrés bancari i ningú s'haguerà tingut que menejar.

    ResponElimina
  42. Si havera apretat una tecla de l'ordinador per a ingresar-los 20€ als majors de 65 anys, ningú se'n adonaria. Ell el que preten en aquestes actuacions es fer un favor, a canvi d'un altra favor (votos).

    ResponElimina
  43. Estic un poc farta del tema de la "censura". A vore, senyores i senyors..un blog no es un "espai públic" con per exemple una televisió o un diari que , i deixant de banda canalnous i similars, tenen un compromis d'objectivitat amb els ciutadans. Quan entres en un blog d'algú, es com si entrares en una casa particular, on els que hi viuen posen a la teua disposició uns recursos privats. Un poc mes de respecte al treball de l'administradora. Ací no s'enganya a ningú. Si t'agrada continues i si no, bon vent i barca nova

    ResponElimina
  44. M'oblidaba un xicotet apunt. Sobre Aielo noticies 3: no m'agrada, em produix picor. Be, ja no hi entre, no m'interesa el que diuen, per a mi ha deixat d'existir. A gos mort, morta la rabia. Es així de senzill.

    ResponElimina
  45. Tu si que eres el plaer de ma vida.

    ResponElimina
  46. Estic d'acord amb tú Plaerdemavida, com està ara de moda, podriem fer una crida des-de açì, perque la gent no entre al Aielonoticies3, a vore si es cansen ja de ser tant repetitius i machacadors sempre en el mateix, i es que el alcalde d'aquest poble pareix que no te arguments per a rebatir a l'oposiciò ni des-de el seu propi blog.

    ResponElimina
  47. jo ni entre ni escric total no em publicaven res.

    ResponElimina
  48. quina fixació amb an3, si ells pasen de nossaltres i ni ens mencionen, no entenc perque açi tots els dies tenim gent que pareix que viu condicionada per an3, despres diuen que no entren, pero les visites que tenen totes les setmanes superen els 5.000, per tant els entra gent que no entra als altres blogs, i pense que els es totalment indiferent si d´aquest blog entrem o no.
    Per altra part, si l´esquerra te 3 blogs i un es clarament del psoe i els altres dos son contra pinter, no veig cap problema en que la dreta també tinga un blog i en ell diga el que li done la gana, encara que no ens pareixca be res del que diuen, pero supose que al contrari ells pensarán el mateix de nossaltres, tots son lliures de tindre un blog i fer en ell el que lliurement els interese, tinc clar que ells pasen de nossaltres, no contesten a cap critica ni atac dels altres blogs, van a la seua, i me pareix que eixó es el que deuriem fer en tots els blogs, perque tampoc me pareix normal haver tres blogs pro-psoe en els que entres i tots diuen exactament el mateix, mes ens valdria unir i fer un unic blog, al menys sumariem usuaris, encara que me pense que en els tres blogs entrem els mateixos. El que em preocupa es la quantitat de visites semanals que tenen, i com defenen al amo pinter, crec que del pp hi han molts i baix les pedres mes i per les cifres tenen prou costum d´entrar al seu blog an3, pero no perdau el temps en comentaris d´ells, nossaltres hem disfrutat quasi quatre anys de blogs, varem començar amb anti-pinter, també ells tenen dret a tindre el seu blog i dir i comentar el que pensen, estem a un pais lliure encara que alguns d´ells no els agrade.

    ResponElimina
  49. Anònim ha dit...
    quina fixació amb an3, si ells pasen de nossaltres i ni ens mencionen, no entenc perque açi tots els dies tenim gent que pareix que viu condicionada per an3, despres diuen que no entren, pero les visites que tenen totes les setmanes superen els 5.000, per tant els entra gent que no entra als altres blogs, i pense que els es totalment indiferent si d´aquest blog entrem o no.
    Per altra part, si l´esquerra te 3 blogs i un es clarament del psoe i els altres dos son contra pinter, no veig cap problema en que la dreta també tinga un blog i en ell diga el que li done la gana, encara que no ens pareixca be res del que diuen, pero supose que al contrari ells pensarán el mateix de nossaltres, tots son lliures de tindre un blog i fer en ell el que lliurement els interese, tinc clar que ells pasen de nossaltres, no contesten a cap critica ni atac dels altres blogs, van a la seua, i me pareix que eixó es el que deuriem fer en tots els blogs, perque tampoc me pareix normal haver tres blogs pro-psoe en els que entres i tots diuen exactament el mateix, mes ens valdria unir i fer un unic blog, al menys sumariem usuaris, encara que me pense que en els tres blogs entrem els mateixos. El que em preocupa es la quantitat de visites semanals que tenen, i com defenen al amo pinter, crec que del pp hi han molts i baix les pedres mes i per les cifres tenen prou costum d´entrar al seu blog an3, pero no perdau el temps en comentaris d´ells, nossaltres hem disfrutat quasi quatre anys de blogs, varem començar amb anti-pinter, també ells tenen dret a tindre el seu blog i dir i comentar el que pensen, estem a un pais lliure encara que alguns d´ells no els agrade.
    4 de maig de 2011 16:53
    Publica un comentari

    ¿Administrador/a en tot respete voldria tindre o que me donares una explicació de perqué me has suprimit el comentari que he copiat dalt a les 16:53? val, que lleves insults i comentaris forts, pero voldria saver que te de mal el meu comentari. Gracies

    ResponElimina
  50. Anònim ha dit...

    Anònim ha dit...
    quina fixació amb an3, si ells pasen de nossaltres i ni ens mencionen, no entenc perque açi tots els dies tenim gent que pareix que viu condicionada per an3, despres diuen que no entren, pero les visites que tenen totes les setmanes superen els 5.000, per tant els entra gent que no entra als altres blogs, i pense que els es totalment indiferent si d´aquest blog entrem o no.
    Per altra part, si l´esquerra te 3 blogs i un es clarament del psoe i els altres dos son contra pinter, no veig cap problema en que la dreta també tinga un blog i en ell diga el que li done la gana, encara que no ens pareixca be res del que diuen, pero supose que al contrari ells pensarán el mateix de nossaltres, tots son lliures de tindre un blog i fer en ell el que lliurement els interese, tinc clar que ells pasen de nossaltres, no contesten a cap critica ni atac dels altres blogs, van a la seua, i me pareix que eixó es el que deuriem fer en tots els blogs, perque tampoc me pareix normal haver tres blogs pro-psoe en els que entres i tots diuen exactament el mateix, mes ens valdria unir i fer un unic blog, al menys sumariem usuaris, encara que me pense que en els tres blogs entrem els mateixos. El que em preocupa es la quantitat de visites semanals que tenen, i com defenen al amo pinter, crec que del pp hi han molts i baix les pedres mes i per les cifres tenen prou costum d´entrar al seu blog an3, pero no perdau el temps en comentaris d´ells, nossaltres hem disfrutat quasi quatre anys de blogs, varem començar amb anti-pinter, també ells tenen dret a tindre el seu blog i dir i comentar el que pensen, estem a un pais lliure encara que alguns d´ells no els agrade.
    4 de maig de 2011 16:53
    Publica un comentari

    ¿Administrador/a en tot respete voldria tindre o que me donares una explicació de perqué me has suprimit el comentari que he copiat dalt a les 16:53? val, que lleves insults i comentaris forts, pero voldria saver que te de mal el meu comentari. Gracies
    4 de maig de 2011 17:19
    suprimit per segona vegada

    Publica un comentari

    ResponElimina
  51. torne a preguntar administrador amb tot respete, no se si es tracta de un spam o no, pero el fet es que me has eliminat el mateix comentari dues vegades seguides, confie en la teua llavor i vull pensar que es spam. Gracies

    ResponElimina
  52. ¿es tracta de censura o es spam? per fvor aielonera te demane una aclaraciò als dos comentaris meus suprimits, gracies per adelantat

    ResponElimina
  53. Dissentisc amb Plaerdemavida: Jo crec que estos blogs sí son un "espai públic" des del moment que permeten el lliure accés a ells.

    Coincidisc amb ella en que estic fart de la censura, però la del Aielo3 aplicada a molts dels meus respectuosos comentaris.
    Ja sé que no està be que entre i escriga en un blog que deteste, però de vegades l'impuls em pot i després em cabrege perquè em borra els comentaris, com esta vesprada:

    Anónimo dijo...

    Anònim de les 16.26: Ara t'enteres tu que açò es PINTERYLAND?

    En este blog ja fa temps que van deixar de dissimular. Encara que segueix lo de progressista en la capçalera, ja no s'avergonyeixen de ballar-li l'aigua als que tenen el poder.

    Hui han pujat un grau al incloure una foto del monologuista de l'Auditori.

    I es que venen eleccions i s'ha de fer l'esprint final.

    4 de mayo de 2011 18:35"

    Qualificar el blog de "Pinteryland" i a l'alcalde de "monologuiste" és altament calumniós o insultant?

    O el que li dol a l'administrador del Aielo Censures3 és la veritat comprovable de la seua connivència ideològica amb la dreta més cavernícola del poble?

    ResponElimina
  54. som els manats de bravo

    ResponElimina
  55. som els manats de bravo

    ResponElimina
  56. cristina paga el solar ja

    ResponElimina
  57. i mira que pinter esta simpatic ultimament que pareix un teletubi.

    ResponElimina
  58. bravo es el nostre amo i senyor

    ResponElimina
  59. amo a bravo sobre todas las cosas

    ResponElimina
  60. l´unic senyor de malferit es el altissim d. joan bravo, el nostre benefactor

    ResponElimina
  61. se conceden licencias para todo tipo de solares, para rascacielos y plantas bajas, da igual los planos y las normas, licencias urbanisticas a gogo en nuestra tombola.
    Gratuitas solo para zona Beberly Hills

    ResponElimina
  62. en nuestra tombola elctoral, cursillos gratis de mentiras e insultos a pinter, exito asegurado, aprendereis en solo un dia todos los insultos y mentiras de nuestro amplio repertorio

    ResponElimina
  63. "club els manats de bravo" :
    vamos a contar mentiras tralara, vamos a contar mentirasss..

    ResponElimina
  64. ja estan aci els de pintereconomia.

    ResponElimina
  65. cumplirè con el sectarismo, insultarè a todo el que no piense como yo, contarè mentiras dia si y dia tambien, manipularè todo lo que salga de mi boca :
    estos son nuestros mandamientos

    ResponElimina
  66. tots som joan bravo i tots repetim el mateix, vixca el nostre amo

    ResponElimina
  67. benvingut a la democracia, encara que no t´agrade.

    ResponElimina
  68. ya lo creo que si, tus mantamientos y los da aielonoticies3 lo has definido muy bien

    ResponElimina
  69. si benvingut a la democracia de bravo: o penses com el amo o te afonarem amb insults i mentires

    ResponElimina
  70. en la nostra tombola oferim marionetes que puguen ser manipulades lliurement a criteri i manament del nostre senyor bravo.
    També repartim solars, si, solars gratuits, soles per als que pensen com nossaltres, per als altres ni una pedreta

    ResponElimina
  71. tots a una: vixca el nostre amo bravo

    ResponElimina
  72. Ara si que el dic, que els nervis s'han apoderat definitivament de tu.

    ResponElimina
  73. Osti tu!!! i jo que ni conec al senyor Bravo....
    M'han agarrat unes ganes de saber qui es un ser tan especial i que mana tant!!!!

    ResponElimina
  74. A la vista de les noticies del pp escindit en diverses ciutats de la comunitat valenciana, especialment en alacant es denuncia pels mateixos membres del pp la falta de democracia interna.
    a la vist ade els formes en el poble jo afegiria que també falta democracia externa.

    ResponElimina
  75. Estimat progressista, l'ombra del dit d'Aznar es allargada... Arriba fins aquí i tot.
    "Caudillos, caudillitos y caudillazos" fan de les seues allá on tenen un poc de poder.
    Al "caudillito" que tenim mes prop la paraula "democrácia" li fa tanta picor com a mi el Aielonoticies3.
    Bona nit, que ja es hora!!

    ResponElimina
  76. Este matí m'he anat a fer espàrrecs, dels que estic enamorada,allà pels bancals del marquesat; i una palometa m'ha dit sense voler un secret que jo sabré administrar

    ResponElimina
  77. home pues conta el secret que a tots ens agraden els esparrecs

    ResponElimina
  78. El PP revalidará la mayoría absoluta en las elecciones autonómicas del 22 de mayo en la Comunitat, con un 53% de los votos, ampliará hasta los 24 puntos la diferencia con el PSPV y conseguirá 6 escaños más que en 2007, mientras que el PSPV perderá 5, EU obtendrá 6 y Compromís no logrará representación.
    Así lo recoge la encuesta preelectoral que hoy ha hecho pública el Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), según la cual el PP pasará de 54 a 60 escaños, seis escaños más que ganará a costa de los socialistas y de Compromís.
    Los socialistas lograrán el 28'8% de los votos, con lo que bajarán de 38 a 33 escaños, mientras que Esquerra Unida se quedaría con seis escaños, de los siete que en su coalición con Compromís recabó en los anteriores comicios.

    ResponElimina
  79. Al anónimo de hoy a las 17:23. Como he visto que tu comentario lo has publicado también en el blog del Alcalde, sólo decirte que la noticia que nos das (que ya la conocemos por la prensa) simplemente confirma lo que toda España se pregunta ¿como en la Comunidad Valenciana pueden votar masivamente a personas imputadas en claros casos de corrupción, donde presuntamente se ha robado a todos los ciudadanos, donde se han hecho negocios suculentos con la trama de Correa y el amiguito del alma y un etc. tan largo que no cabría en esta entrada? Y tienen encima la desfachatez de exclamar frases como la de Rita "todos, absolutamente todos los valencianos, revalidarán nuestra política" vaya honor vamos a tener los valencianos cara al resto de España. ¿Tendremos que exiliarnos los más del 50% de valencianos que queriendo nuestra tierra como el que más no aceptamos a los presuntos ladrones? que verguenza siento de parte de mis conciudanos , pues es muy digno ser de derechas ó del centro, ¿pero apoyar a esta gentuza? En cualuier tertulia (salvo las de intereconomía y similares), todos los integrantes de las mismas, incluso personas del ABC, La Razón, El Mundo, etc.. nada sospechosos de izquierdistas, se hacen estas preguntas, no comprendenden como podemos aplaudir o bien ser indiferentes a este gran engaño. Me hubiera gustado haberte contestado en tu blog, pero cualquier cosa que trato de introducir, tan pronto aparece al cabo de poco tiempo aparce la tijera del verdadero caudillo de este pueblo y corta por lo sano. Por ello coincido con el amigo Robín en cuanto a la naturaleza de dicho blog. Pero también coincido con otros anónimos en que ¿para que entrar en un blog donde aunque trates de decir el comentario lo más moderado posible, si intuye que eres "dels altres" te corta y ya está?. POr mi parte he decidido olvidarme de semejante chapuza. Además daros cuenta que sueltan cualquier barbaridad y luego ellos mismo la contestan simulando ser socialistas (ver comentario del 4 Mayo a las 14,33. Perdonad este rollo, pero a veces no se puede evitar el enojarse. De verdad, tengo ganas de que todo vuelva a la normalidad.

    ResponElimina
  80. que nerviosos esteu, pero que nerviosos i com sempre insultant a pinter i al blog3, pero la realitat es que al blog3 entren mes de 5.000 visites setmanals i en aquest i els altres que perteneixen al psoe, pero pareix que aixó no es cap pecat, entren 1.400, per algo será.
    ¿es pensaveu els del psoe els amos dels blogs i per aixó viviu pendents d´un altre blog? pues no, no sou els amos de res, ni del poble ni dels blogs, que molt d´insultar a pinter peró aquest blog es del psoe,i soles li falta demanar el vot, i me pareix molt correcte,com el que fan la resta de blogs, pero els demés no vivim tot el dia parlant i pensant obsesionats en cap blog, ni el 1,2, 3, 4, en els blogs, en tots tots els dies entren els mateixos, i entren 4 o 5 vegades al dia, se desofeguen i ningú fora dels blogs s´entera ni de que existeixen, tot el mon pensa que els blogs son dels partits, i es veritat, i lo que he dit ho aplique a tots els blogs, 1, 2, 3, 4 tots blogs dels partits.
    Esteu molt nerviosos

    ResponElimina
  81. Al anónim de les 19:41:
    Si a un comentari tan ben explicat i tan lúcid com el de Hdez. de les 19:24 només pots contestar amb les tonteries de sempre (falta només el cristinapaga) hauries de fer-t'ho mirar per un bon psicóleg.
    Aixó si, t'assegure que la mitad mes una de les entrades a l'altre blog (Pintereconomia pels amics) formen part de l'element masoca que tots portem dins. També ens ho haurem de fer mirar pel mateix especialista....!!!
    Be, bonico, deixe la meua obsesió de banda i me´n vaig a dormir.
    Continuarà.....

    ResponElimina
  82. Hernandez, tan elegante como siempre.

    ResponElimina
  83. Crec de veres que teniu motius per estar tan preocupats si segons vosaltres entreu en el aielo 3 per el element masoca i aquest blog te moltisimes mes entrades que el vostre indica una cosa clarament . Que vosaltres esteu pendents del 3 i la majoria que entren al 3 pasen olimpicament de vosaltres. Tindreu que cambiar.

    ResponElimina
  84. Plaerdemavida, jo reconec que tinc problemes de urticària amb el "caudillito" del poble, però el dia 22 ens podrem vacunar, i passar una bona temporadeta sense picor.
    Salut.

    ResponElimina
  85. havent presentat a J.R. tindras que rascarte 4 anys mes.

    ResponElimina