dimecres, 18 de maig de 2011

Altres mons son possibles i estan en este.

56 comentaris:

 1. Aielonera: Fantàstic el video.
  Ni un pas arrere:
  Et veig un poc negatiu amb este moviment i es de veres que te moltes carencies, que està disgregat i que molta gent no es definix ni per les esquerres ni per la dreta i tampoc pareix que pese massa el nacionalisme;forçar un canvi de sistema es realment difícil i probablement llarc en el temps.
  Serviran d'alguna cosa les protestes en el carrer?
  La meua visió es un poc mes positiva:
  Jo crec que es el començament d'alguna cosa que encara no te un nom massa clar, pero que pot esdevenir important i per tant, haurà de ser valorada mes prompte o mes tard per la classe política. No em referix als intents del PP de capitalitzar les rendes ´d'este moviment, es clar, sino a que, si com espere, l'opció dels minoritaris creix en estes properes eleccions es puga, per fi, modificar el sistema electoral que crec que es un dels pricipals defectes de la nostra democrácia.
  L'inclusió de partits mes minoritaris i que tenen rcolzament mes actiu per part de militants i votants seria un bon revulsiu (ai!! s'escriu aixi?) per al partit en el poder. Si es el Psoe, es veuria impulsat a una politica mes d'esquerres i si es el PP hauria de tindre mes cuidado en les seues corrupteles i desficacis.
  I crec que encara es podrien fer mes coses si no per canviar el sistema de colp, si per anar modificant-lo.
  Esta gent que ha eixit al carrer te molt que aportar encara que ho farà probablement amb uns paràmetres diferent als de la política clàssica.
  Jo soc mes optimista, parles del pla Bolonia i de moltes altres manifestacions que no han servit de res, o millor, diria jo, que no han tingut uns resultats visibles. No sabem quina manifestació, quina concentració, quin moviment serà el que ens faça avançar, pero jo, innocent, continue esperant.
  Jo aniré a votar el diumenge amb esperança pq. el meu vot no es un xec en blanc per a ningú:
  ja sabeu aquell que diu... A Dios rogando pero con el mazo dando!!

  ResponElimina
 2. O sea que el proyecto electoral de Pinter se resume en denigrar,perjudicar i machacar a Cristina , Paco , i a todos los que no piensan ni actuan como él!!!

  ResponElimina
 3. Per desgracia sempre hi ha motius per a indignar-se, sols tenim que mirar un poquet al nostre voltant i tenim mostres en abundància.Davant dels nostres nasos estan ocurrint coses que no deuriem acceptar.
  Devem eixir al carrer i mostrar la nostra ràbia?
  I devem votar a qui puga garantitzar-mos les millors formes de fer politica.
  I eixes formes hui en dia en Aielo deixent molt que desitjar.

  ResponElimina
 4. Ojalà i fora deveres que altres mons son possibles i estàn en este.

  ResponElimina
 5. Plaerdemavida, ja vaig dir que el meu missatge no era negatiu en si. Sinó que toca de peus en terra.

  L'aspecte positiu és l'organització i que la gent s'alce.

  L'aspecte negatiu és que és una cosa tan vaga i difusa, que no hi ha propostes fermes i, quan algú, allà, diguera de fer una acció concreta, el moviment començaria a disgregar-se, de tan aglutintant com és.

  Quan es passe la febre d'este moviment, quedaran les mateixes organitzacions de sempre que no només treballen de cara al 22M, sinó que treballen tot l'any i demanen canvis i fan actes, i es manifesten, mes rere mes.

  A això em vull referir.

  Tanmateix, ho veig positiu, dins dels límits que comentava en l'entrada anterior.

  ResponElimina
 6. Altres formes de fer política a Aielo és possible, i ho tinguem en els nostres mans.
  No ens podem permetre aquesta forma de governar tant agressiva, basada en el rencor i l'odi al adversari polític.

  ResponElimina
 7. La por acorrala el president Camps, i no concedeix cap entrevista en campanya electoral, el cap del consell i futur inquilí de Picassent imputat pel cas Gürtel, no s'atreveix a donar la cara i no contesta als periodistas.Mientras que el candidat a la presidència de la Generalitat, Jorge Alarte ha contestat a totes les peticions d'entrevistes que se li han propuesto.Asi el responsable Socialista ha estat entrevistat sense por i donant la cara per: El Pais, Las Provincias, ADN, Interviu, El Economista , La Razon, El Mundo, Valenciana Expres, La Veritat, Llevant EMV.Ademas ha assistit ha entrevisa en ràdio i televisió ", ha li ha faltat anar a la televisió catalana que gràcies al molt honorable inquilí de la Generalitat ja no existeix ". L'actitud menyspreable de Camps amb els periodistes, dinamitant la llibertat d'expressió i el dret que tenen els valencians i valencianes a conèixer quines són les opinions dels responsables polítics no és més que la supèrbia que ens té acostumats aquest personaje.Los cinc milions d'habitants de la Comunitat Valenciana, han de saber que l'actual president de la Generalitat s'amaga de tots no dóna la cara i és incapaç de contestar les preguntes que li fan els professionals que treballen en els mitjans de comunicació. "Això es diu prepotència i falta de consideració envers tots els VALENCIANS I VALENCIANES ".

  ResponElimina
 8. ¿que raro que parleu de valencians i valencianes? suposse que te haurás equivocat i voldries dir catalans i catalanes.
  I a tot aço ¿qui es eixe Jorgr Alarte del que parles, no havia sentit parlar mai d´ell? ¿es d´aielo o es de la Vall? Alo millor resulta que es el numero2 de la candidatura del psoe d´aielo que ningú sap qui es.

  ResponElimina
 9. Bon dia, Aielonera:

  este matí havia fet un comentari contestant-li a Plaerdemavida i no ha aparegut... podries mirar si està a l'spam?

  Gràcies!

  ResponElimina
 10. Espereu els del PP que es desanimen a votar l´esquerra per que heu repartit el panflet de Pinter, vos enganyeu.
  Una observació del PP , no ha repartit les paperetes , tampoc ha repartit el programa electoral amb la carta de pinter, i SI que ha repartit el escrit de la serretella, que pasa , que es mes importat fer mal i crispar a la població que explicar el programa electoral del PP.
  Aço vol dir que no tenen programa, no tenen voluntad per a governar, sols possar mals entesoss a la poblacio i de paso cobrar ell el sou de 54.700.-e a l´any. Vaja barbaritat.
  19 de maig de 2011 13:06

  ResponElimina
 11. bona vesprada,estic cansada del tema serratella,no se encara molt bé quins interessos polítics hi han ahí,no entenc com una empresa privadai les seues il-legalitas ,pq les altres empreses aielenses no tenen eixa repercussio,pq tots sabem que en aielo hi han moltes activitats il-legals,(confeccions,tendes de xuxes que venen alcohol i tabacs als menors i que damunt no tenen licències,bars que no donen d'alta al seus treballadors,o els donen d'alta a 4 hores i segurament en fan 8 hores,acadèmies de ball en baixos un poc raros....)per no parlar d'altres ativitats més il-legals i que tots coneguem,així es que no se pq el sr.alcalde s'encenga amb la serratella i passa de tots els altres que son igual de il-legal que Toni.Segurame

  ResponElimina
 12. crec que lo te ha passat a tu es que en la teua casa han passat de llarg, perque en la meua i les dels que coneixc si que varen tocar a la porta per a deixar un dia el programa i ahir per deixar les paperetes i el panfleto, quan vaig tancar despres de llegir el panfleto de serratella tot va anar al poal del fem, on deu d´estar

  ResponElimina
 13. Jo no soc enterat en assumptes judicials ni done la raó ni a pinter ni a toni barber perque a cap dels dos els dec res,poc conec de la realitat de serratella, pero apart del que haja per derrere i no coneguem,el panfleto de la sentencia diu clar el que ha passat i quina es la sentencia final, despres cadascú tindrem el nostre criteri i opinió, pero el paper on diu quina es la sentencia es prou clar i amb eixa sentencia toni barber no pot anar de victima, tampoc pinter de sant, pero alguna cosa se ha de reconeixes que es va fer molt mal en el seu temps per a que una sentencia siga tan clareta.

  ResponElimina
 14. Al anónimo de las 12:07 (y de paso a la "fiel infantería que últimamente campa a sus anchas por este blog democrático) decirle que seguramente no conoceis a Jorge Alarte porque no está inmerso en ningún proceso de presunta corrupción, y por tanto no se le hace apenas propaganda y menos en el democrático medio de comunicación Canal-9, no es el caso del muy Deshonorable Sr. Camps, conocido sobradamente en toda España, pues como seguramente sabeis, además de consumado mentiroso, es muy posible que sea imputado por otros muchos casos de presunta corrupción y quizás tengais la ocasión de visitarlo en Picasent dentro de algunos meses, a pesar de vustro voto a su favor, asi como el de todos los fanáticos que apoyais a unos indeseables que, hagan lo que hagan, tienen seguro el voto de los "auténticos valencianos" como vosotros, pues el resto de valencianos sí castigamos a los que nos roban, sean en el Pais Valenciá, o sea en el Estado Español (te acordarás de Filesa, los Gal, Roldán, etc..) los valencianos de verdad somos demócratas y el que la hace la paga, sea del partido que sea, vosotros podeis bailar la tarara con Rita, reirle las gracietas a Camps, y a Rus, y solidarizaros con el pobre Sr. Fabra, por no hacer la lista más larga.
  De la candidatura del Psoe en Aielo no es necesario que aclare nada, porque sabeis de sobra quienes son todos, pues los fachas como vosotros (excluyo de la palabra "fachas" a la gente del PP normales, que los hay) que a diestro y siniestro atacais por todos los flancos a cuantos connsiderais personas afines a ideas progresistas o de izquierdas, aún teneis la desfachatez de señalar que no sois los que están crispando en el pueblo; hay ejemplos de sobra: sobredimensionando casos como los que constantemente señalais de Cristina y Serratella que en nada han perjudicado económicamente al pueblo, más bien al contrario, sea cual sea el final judicial que tengan; claramente se ve que seguís las estrictas directrices del único dictador que actualmente tenemos en Aielo el inefable alcalde Sr. Juan Pinter, que se ve que lo tiene todo atado y bien atado como hacia el caudillo de España por una desgracia que Dios nos concedió.

  ResponElimina
 15. al pueblo no habran perjudicado ¿veremos sobre lo de cristina cuanto dinero ha de pagar? pero ha quiene si han beneficiado es a toni barber, paco mari, cristina mira y espi, esos seguro que perjudicadosno han salido y las ilegalidades que cometiron no creo que las hicieran por amor al arte o por hacer unregalo desinteresado a aiel
  ¿tomais a estas alturas a la gente por tonta o dememoriada?

  ResponElimina
 16. Accepta el repte!
  http://blog.aielonejam.com/2011/05/no-esteu-farts-de-que-la-informacio-vos.html

  ResponElimina
 17. Al comentari de les 13:06 dirte que no se en quin mon vius, ppero desde luego en Aielo no.
  A la vegada que s'ha repartit el escrit de Serratella s'han repartit totes les papeletes, cosa que vosaltres depen de les cases au repartit sols la papeleta de l'Alcaldia, aixo perque?
  I si no s'ha repartit el programa com saps tu que junt al programa va un escrit de Pinter. Serà que si l'has rebut i no has vullgut agafar-lo, com alguna gent del teu partit que cuan li s'ha donat el programa i les papeletes, no les ha vullgut agafar.
  Això es de ser democratics? Per a on?
  El programa es va repartir la setmana passada, que no t'anteres.

  ResponElimina
 18. Hernandez, una vez más lo has bordado, poniendo palabras a los pensamientos de algunos que pensando lo mismo nos cuesta más expresarnos.
  De verdad es un gusto pasear por aquí i leer comentarios tuyos y de tus compañeros de tertulia, que por aquí cada vez son más, llamense, Esperanza, Ni un pas, Plaerdemavida, etc, no como en el blog del señor que se cree dueño de este nuestro pueblo, el de todos, no solo suyo, que siempre es la misma cantinela y las mismas mentiras.

  ResponElimina
 19. en la meua casa no han deixat ni paperetes del psoe ni el programa i no passa res, soc votant del psoe i suposse que se els haurá passat la porta, he anat i les he demanat, sempre passa lo mateix a totes les eleccions i a tots els partits, es deixen cases itroços de carrer sense repartir, no hoveig cap de drama.

  ResponElimina
 20. El Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana (TSJCV) ha ratificado la sentencia de lo Contencioso Administrativo contra la ex alcaldesa de Aielo de Malferit, Cristina Mira por la que declaró nula la adjudicación de una parcela municipal a una empresa constituida por su marido y sus dos hijas menores de edad, cinco meses antes de la subasta de los terrenos.

  ResponElimina
 21. ¿ que pasaria dentro del psoe de aielo para que los concejales socialistas de cristina, pidieran la dimision de juan rafael espi, el ahora candidato designado por joan bravo?

  ResponElimina
 22. Que obsesion en achacar a Pinter de todos los males del mundo, lo veis por todas partes, al final resultarà que el habernos metido en la guerra en Libia no sera culpa de Zapatero, sino que el psoe de aielo hara creer a algunos que la culpa tambien es de Pinter.
  No mintais tanto, que al final de tanto ir el cantaro a la fuente al final se rompe, y eso os esta pasando a los del psoe, que de tanto mentir durante 4 años, ahora aunque conteis alguna verdad, todo el mundo ya piensa de antemano que es mentira. Asi habeis acostumbrado a la mayoria de la gente.

  ResponElimina
 23. Pq ni PP ni PSOE han incluido en su programa el hacer públicos los plenos a través de las nuevas tecnologias, emitiendo la grabación en video o en audio de estos plenos en internet.
  El gasto sería mínimo y los beneficios máximos en términos de transparencia y acercamiento de los asuntos públicos al pueblo.

  ¿Pq una medida tan barata, beneficiosa y tan fácil de aplicar, ninguno de los dos partidos la lleva en sus programas?

  ¿Temen algo?, ¿quizá que los ciudadanos verdaderamente fiscalizaríamos sus decisiones y tal vez nos decidieramos a participar más activamente en los asuntos públicos?

  ResponElimina
 24. la cacerolada va ser la major bofetada que va rebre el psoe per part del poble en uns quants anys, i un avis per al que es passara el diumenge.
  ¿Saveu el dia de la cacerolada qui anava de bon mati pegan voltetes per la plaça la constitucio i la avenida?
  Juan rafael espi i la seva dona, a les 10 del mati en el fret que feia.
  Es veu que estaven tantejant si anava mes gent per a sumarse ells, i si no anava ningu desapareixer, com aixi varen fer.
  Va ser un ridicul total del PSOE

  ResponElimina
 25. En un dels videos que ha posat Ni un pas arrere he trobat una cosa quje m'ha sorpres.
  Resulta que, en la nostra estimada comunitat tant pepera hi ha un 67% de votants que NO han votat PP. Sumant vots a altres partits, en blanc i abstencions resulta que "los otros" som mes.
  Mira!! Qui ho havia de dir!!
  Encara hi ha un xicotet espai per la esperança, si no en estes, en un futur.
  Ja se que es poca cosa pero a mi m'ha animat.

  ResponElimina
 26. Propuesta nº 1:
  Puc confirmar-te que en l'ultim miting del Psoe Si es va fer esta proposta, i precisament, pq. es un factor de transparencia política important.
  Jo ho vaig sentir.

  ResponElimina
 27. Exaltats, no doneu vots els feu fugir.
  Anim Pinter, el poble pese als incontrolats i els insults esta content i tranquil, i no creu ni fa cas ni dels insults dels incontrolats del psoe ni de les seues mentires.
  ¿es veritat que han canviat al candidat de bravo, espi, per toni barber?

  ResponElimina
 28. Darle un voto a juanra es darle un voto a bravo que es quien le manda y manda en todo el psoe,no lo olvides, no es que bravo dejase hace años de ser alcalde, el problema es que luego ha seguido mandando dentro del psoe hasta el dia de hoy, y todo lo que manda bravo en el psoe se hace.
  Y ya es hora de una renovacion y no ver caras en el ayuntamiento que estan desde hace 15 años manejando los hilos.

  ResponElimina
 29. ¿porque el candidato de bravo y del psoe, juan rafael espi, voto a favor de lo del solar de cristina?
  ¿porque el candidato del psoe de zapatero señor espi, decidio con su voto aprobar la concesion del solar a la empresa del marido de la alcaldesa Cristina Mira?
  ¿porque el candidato de bravo, señor espi se echo luego atras respecto a su postura a favor del solar de cristina?
  ¿porque el candidato del psoe de zapatero realizò un comunicado donde dejaba en muy mal lugar a cristina y a sus compañeros del psoe de aielo?
  ¿porque los entonces concejales del psoe de aielo pidieron la dimision del entonces concejal y ahora candidato de bravo, juan rafael espi?
  ¿porque el psoe de zapatero en aielo siempre presenta un candidato que es el bendecido y elegido por el amo del psoe joan bravo?
  ¿si finalmente lo del solar de cristina acaba con sentencia condenatoria, asumira su responsabilidad politica el señor espi, por ser el presidente de la mesa de adjudicacion del solar y por haber aprobado con su voto de calidad dicha adjudicacion?

  ResponElimina
 30. lo del solar va ser un escandalo i va ser aprovat per el vot de qualitat de Juan Rafael Espi, candidat acyual del psoe.
  El mal per a cristina el va fer juanra que despres la va deixar tirada la va criticar per tot el poble, i la va deixar als peus dels cavalls, i encara el juanra va criticar al grup municipal socialiste i als dirigents del psoe menys a joan bravo, que casualitat.
  No manipuleu els fets i l`historia recent dels grans errors del psoe a aielo, que tenim memoria

  ResponElimina
 31. Pinter entre les ames de casa, jubilats, pensionistes, moros i cristians, festers de sant antoni, caçadors, pardalets, colombaris, parats i gent que no enten res de politica (que es moltisima) i que soles viu el dia a dia del poble, en tots eixos colectius es on pinter te el seu graner de vots i per aixo se els treballa tant.

  ResponElimina
 32. Per la transparència19 de maig de 2011 a les 19:06

  Pq no volem que ens manipulen, volem plena transparència per part dels polítics del poble i QUE ELS PLENS DE L'AJUNTAMENT ES FAÇEN PÚBLICS EN INTERNET.

  Es tracta d'una mesura tècnicament fàcil d'aplicar, barata i que aconseguiria el consens de tota la població.

  Des de l'àmbit privat de casa podriem fer un seguiment de les persones a les que hem confiat el vot,estariem informats de primera má dels temes municipals i no per mig del "m'han dit..", seria més dificil la manipulació informativa.

  Guanyariem en cultura política i de segur que molts s'implicarien més, encara que fora des del seu ordinador.

  DEMANEM TRANSPARÈNCIA ALS NOSTRES POLÍTICS.

  VOLEM UN COMPROMIS DEL QUE GUANYE PER FER PUBLICS ELS PLENS EN EL CANAL D'INTERNET.

  SI ESTÀS D'ACCORD UNEIXTE I FES COMENTARIS DE SUPORT.
  TAL VOLTA SIGAM UN GRAPAET DE VOTS INCONFORMISTES.

  ResponElimina
 33. Dejad a los socialistas que insulten y que cuenten todas las mentiras que quieran, trabajo como oposicion no han hecho nada, ninguna propuesta positiva para el pueblo, en cambio darse un paseo por el pueblo ya demuestra a simple vista las muchas instalaciones y reformas que ha hecho pinter, ensanche, casa de la policia, mirador al riu, hogar del jubilado, centre de dia, parque de jaumeI, caminos asfaltados, parque del raval, subvenciones a asociaciones, a comparsas, tasas e impuestos congelados, rebaja de la tasa de basura para jubilados..por cierto que el psoe ha hecho una denuncia en gobierno civil para que no se den las ayudas a los jubilados, esa es la politica social del psoe, denunciar contra la rebaja de la tasa de basura a los jubilados.

  ResponElimina
 34. la serratella, otro de los legados vergonzosos que nos dejo el psoe y en este caso paco marti.
  ¿como construir un salon de banquetes saltandose todas las normas urbanisticas, pese al dictamen contrario del arquitecto municipal, como abrir sus puertas pese al informe contrario a la apertura del arquitecto municipal y todo ello con un alcalde, paco marti, que parece que no se quiso enterar o miro hacia otro lado, sabiendo por los informes municipales que no era legal?
  a todas estas preguntas y a algunas mas deberia responder paco marti y tambien el señor juanra espi que era concejal con paco marti y que tampoco se dio por enterado.

  ResponElimina
 35. A Cristina el que le hizo daño fue juanra espi, que despues de apoyarla en lo del solar, se asustò y dio marcha atras y empezo a criticar y echar porqueria contra cristina.
  Solo hay que leer el comunicado que el señor espi repartio por el pueblo, todo un ejemplo de resentimiento contra cristina, gassò i la rojeta.
  Asi es juanra espi

  ResponElimina
 36. Mira et vaig a dir el que ha fet Pinter, mentir tot el que sap i més, enganyar la gent honrada amb promeses que ni ha complert ni cumplira, aquest està en política com un altre de les seves mateixes sigles polítiques que va dir, que "El estava en política per enriquir-se "us sona d'alguna cosa la frase.Ya sabeu que no he votat mai a la dreta ni votar mai, Jo no puc votar a un personatge que milita sota unes sigles que es presenta en La meva comunitat on hi ha 7 imputats en casos d'corrupcion.Alla amb vosaltres els que els voteu, perquè per meu sereu igual de còmplices que Ell

  ResponElimina
 37. I quien empezo esta locura de insultos y enfrentamientos en las municipales fue joan bravo, el es el que ha formado y aleccionado en odio y venganza a muchisimas personas del pueblo, el solo entiende que puede haber psoe y que a todo lo que no sea psoe, hay que ir a deguello contra el, hay que destruirlo, hundirlo, inventar cualquier mentira para desacreditarlo publicamente.
  En eso es el gran maestro de la politica joan bravo, el gran amo del psoe, el que pone y quita candidatos y el origen de toda crispacion politica existente en aielo

  ResponElimina
 38. Para todo el psoe ha demostrado ser con Valencia un enemigo, 25 años gobernando aielo y ya veis como estaban las cuentas en realidad, 12 años mandando en la generalitat y a Valencia del gobierno central del psoe no nos mandaban ni una peseta, todo para sevilla y barcelona, y ahora 7 años con Zapatero, el que tambien negaba la crisis, y el pais en la ruina total, 5 millones de parados, 1 millon de familias sin ingresos, las jubilaciones y pensiones congeladas 2 años, los precios por las nubes, y encima nos mete en otra guerra en Libia, esas son las mentiras y los gobiernos del psoe de espi y de Zapatero

  ResponElimina
 39. Mucho hablar de chorradas y tonterias que no interesan a nadie, pero de las cuentas del ultimo año de cristina como alcaldesa no decis ni comentais nada, y eso que estaba en numeros super rojos, si esos resultados llegan a ser de pinter le pegais fuego al pueblo, pero como afectan y averguenzan al psoe, de eso no sois capaces de criticar nada, eso bien calladito que no os interesa porque no perjudica a pinter.

  ResponElimina
 40. tornarà a guanyar Pinter, perque l`oposiciò del psoe ha segut lamentable, sarriò no ha donat la talla i gassò sols ha fet que perdre els papers i fer escandalera i com no hi ha altra cosa que triar, queda Pinter o aquest psoe sense rumbo i ara ens presenten a espi que ningú dap on acavará i que sols dona que dubtes en quant al seu passat politic

  ResponElimina
 41. En el programa del psoe esta fer els plenos públics i televisats jo ho he lleguit.

  ResponElimina
 42. En el psoe os disteis mucha prisa en insultar y mentir hace 4 años y asi os salio la cosa, perdisteis por goleada, seguid asi que a pinter le va a sobrar hacer campaña electoral, los insultos os quitan votos y la crispacion que tanto os esforzais en crear tambien asustan a la gente, seguid asi por favor.

  ResponElimina
 43. A dia de hoy el ex-alcalde paco marti sigue sin dar una explicacion de que ocurrio en el año 2000 con las licencias de serratella
  ¿piensa hablar o decir alguna palabra publicamente paco marti sobre este caso?

  ResponElimina
 44. Se va el presidente del paro Zapatero y el peor enemigo de los trabajadores y de las clases mas necesitadas, se va habiendo hecho desaparecer el estado de bienestar, los derechos sociales de los trabajadores y de los jubilados y dejando un partido sumido en la verguenza.
  Hasta siempre, nos has dejado un legado que no olvidaremos.

  ResponElimina
 45. DIVENDRES 20 DE MAIG. 22'30h. COMPARSA CANÍBALS
  MITING PSOE AIELO
  TOTS SOM AIELO ! !
  VOTA PSPV-PSOE

  ResponElimina
 46. Per la transparència20 de maig de 2011 a les 0:18

  Si el divendres van a fer mitin els dos partits,des d'ací demanem l'acció ciutadana i que els que acudixquen a estos mitins, exigisquen en públic als dos candidats el compromís, si guanyen, de la emisió dels plens de l'ajuntament per internet.

  Ara és el moment d'avançar un pas en la llibertat d'informació. Plens municipals autènticament públics. Emisió per internet.

  ResponElimina
 47. Mira per La teva desgràcia, ja que tens tantes ganes que es vagi Zapatero, et dic perquè La teva ignorància no saps ni perquè són aquestes eleccions, però fins en això pecais de injenuos dels votants del PP.Ignorantes perquè voteu ha unes sigles on hi ha 7 imputats per corrupció a la comunidad.En quant a Aielo et dic que Pinter és prepotent, manipulador i un expert mentider que ara s'ha apoderat del, la por, por ha perdre unes eleccions que creia que tenia guanyades, Pel que fa a Paco Marti, ja ha parlat, mirar a les bústies i allà trobareu les respostes a totes les mentides del s'enfila Pinter, encara que no hi ha més cec que el que no vol veure i això us passa a molts.

  ResponElimina
 48. Anònim ha dit...
  En el programa del psoe esta fer els plenos públics i televisats jo ho he lleguit.
  19 de maig de 2011 21:12
  ...........................

  Pues he de dir-te q jo no veig on, i me l'acave de repasar.
  En quin apartat o quina fulla està?

  ResponElimina
 49. El TSJ delibera sobre la financiación popular
  La Sala de lo Civil y Penal del TSJCV continuará hoy deliberando sobre si acepta la inhibición parcial de las actuaciones acordada por el juez instructor del caso Gürtel en Madrid, Antonio Pedreira, en relación a los presuntos delitos electorales y de financiación irregular, entre otros, tras no adoptar ninguna decisión ayer. La sala se reunió por la mañana para tratar sobre si es competente o no para asumir la inhibición acordada en mayo de 2010 y confirmada por la sala del TSJM el pasado mes de marzo. Al no llegar a una conclusión, hoy se volverá a reunir. El TSJCV podría tomar hoy la decisión pero habrá que ver si la hace pública o se espera a difundirla hasta después del 22-M.

  ResponElimina
 50. Ya era hora que la juventud reaccione ante tanta injusticia, parecemos un país dormido esperando que PP nos solucione los problemas, si lo supieran resolver ya lo hubieran hecho,porque en valencia estamos a la cabeza de incultura, de deudas y despilfarro, pero siguen prometiendo soluciones irreales. Animo para los del 15M, me recuerda a mis primeros años de trabajo (año 75). No os desaniméis porque la unión hace la fuerza.

  ResponElimina
 51. El voto en blanco va para el PP.No abstenerse.Hay que votar izquierda.

  ResponElimina
 52. En Valencia estamos a punto de aupar a un PP podrido corrompido hasta la médula, manirroto y mal gestor de lo público para varios años más, que lo sepan todos los españoles. O sea, la mafia se instala en Valencia y lo vamos a permitir, con el beneplácito de Génova. Ante este panorama sólo puedo decir que me siento: INDIGNADO.

  ResponElimina
 53. ¿Qué se puede decir del prestigio de una cadena pública que subraya u obvia investigaciones judiciales según quien sea el imputado (Francisco Camps o Ángel Luna)? ¿Servicio público o instrumento de servicio político? Esos interrogantes deberían estar también ahora en juego.

  ResponElimina
 54. LA VERGÜENZA DE CANAL 9

  Zapatero ha afirmado que el PP "solo tiene un proyecto, que es intoxicar y manipular de la manera vergonzosa que hace Canal 9", y que es, a su juicio, la única manera que tienen de ganar las elecciones.

  ResponElimina
 55. En la inhibición dictada por Pedreira y en el escrito presentado por la Fiscalía Anticorrupción sobre la tramitación de la misma en Valencia, se apuntaba que en los delitos electorales habrían participado: Vicente Rambla (vicepresidente primero de la Generalitat); David Serra (vicesecretario de Organización del PP de la Comunidad Valenciana); Ricardo Costa (ex secretario general del PPCV); Yolanda García (tesorera del PPCV); Cristina Ibáñez (administradora del PP valenciano); Luis Bárcenas (extesorero del PP nacional); dos personas identificadas como El Príncipe y El Cantante; los cabecillas de la trama Francisco Correa, Pablo Crespo y Álvaro Pérez, El Bigotes, y varios de sus empleados, y los gestores efectivos de ocho constructoras. Los presuntos delitos consistieron en que ocho constructoras hicieron aportaciones ilegales a las campañas del PP valenciano utilizando como vehículo a empresas de la trama.

  ResponElimina