divendres, 27 de maig de 2011

Per què?Si aquesta societat està en contra la violència, encén la sang de  la impotència veure com es colpeja repetidament a persones inofensives en terra. Per què? Per a què?.

35 comentaris:

 1. Perque perdisteis las elecciones por culpa de abusar 24 años marcando a la gente empleando alos amigos i este año por culpa de toni,bravo,paco,cristina,

  ResponElimina
 2. La pell de gallina i les llàgrimes a punt de caure'm.

  Abandonaré les bones paraules per desitjar-los el pitjor a estes rates repressores i al govern que els mana.

  Hdez. Quan estiga en un estat més tranquil·let ja et diré la meua visió global del món, home/dona, que no és tan complicat! hehehe

  ResponElimina
 3. Per cert, Aielonera, ara després et posaré uns enllaços de vídeos PROU més forts que este, on es veuen com li peguen a una dona major que està estirada en terra, arrastren uns cinc metres a un jove estirant-lo del cabell, etc.

  Impressionant. Violència en estat pur. En un estat policial.

  ResponElimina
 4. Estic tan aborronada com ni un pas. Pero tinc esperança en que la reacció espontànea de la gent indignada els pare els peus a la repressió i la intransigència.

  Estic contenta perque veig que som multitud els indignats i que no poden fer-mos callar la boca.I també perque autèntics pensadors com Sampedro o Punset no es queden callats.

  Visca internet, vertadera ferramenta de la llibertat¡
  Manifesteu-vos, indignats, que no ens callen la veu¡

  ResponElimina
 5. Hi han unes incorreccions ortogràfiques en el text de l'entrada: ... repetididament....Pere què?

  Pots corregir-les Aielonera? Gràcies.

  ResponElimina
 6. Sols demane que cuant mane el PP (i desiche en tota el ánima que mai obtingen estos corruptes el poder) tota la juventud del 15-M es manifesten de igual manera, pues comenÇe a sospitar que tots san aliat contra Zapatero, y pense que no mereix posarlo contra les cordes, ¿perqué no traten igual al PP? crec, sincerament, que els valors etics y morals de un paertir y el altre son mol distants. Pense que este tipo de maniobres son sospitoses, ma agradaría estar equivocada. Bona vesprada.

  ResponElimina
 7. Doncs a l'últim anònim, de les 19.33: sí, estàs molt equivocada. El moviment 15M no naix contra cap política socialista. Podries llegir un poc en qualsevol de les pàgines web que tenen habilitades i ho vories.

  Ben al contrari, els del 15M segurament farien les polítiques més socialistes de tots. Però "socialistes" de veritat, i no de mentida i només de nom històric com fan els del PSOE.

  Dir que estos joves (que t'informe que hi ha gent de totes les edats, i no només joves) no s'han manifestat contra el PP demostra que no segueixes la realitat com a mínim, valenciana, on quasi cada dues setmanes hi ha concentracions, mobilitzacions, actes, més grans o més menuts, a nivell general o concentrat en algun poble/barri que es "revolten", cadascú a la seua manera, contra el nostre corrupte govern que la gent, en general, tant adora.

  I no, els valors del PSOE i el PP no són gens distants. En els últims anys crec que l'única cosa que els ha diferenciat ha sigut: llei antitabac, matrimoni i adopció homosexual (que no han arribat ni a transsexual) i ampliació de certs terminis de l'avortament. Mesures necessàries (i, per part del PSOE, que no han donat tot el pas avant que calia) en qualsevol estat del segle XXI que s'òmpliga la boca de dir que és lliure. Qualsevol altra política que han fet, l'hagueren fet els dos grans partits igual.

  ResponElimina
 8. Ya tenemos la primera de las muchas que nos van ha hacer, no va a repercutir en el ciudadano, no, va a repercutir en los idiotas valencianos, en los meninfots que parece que a la gente que vota pp, les da igual, se han gastado en dinero de los valencianos, en cosas que los valencianos no usamos ni podemos usar porque nuestro nivel adquisitivo no nos lo permite, copa de america, formula 1, open de tenis, palacio de las artes, todo con unos precios apropiados para ellos, que encima no pagan, pero no para el pobre ciudadano que no llega a final de mes,cosas que negaban en campaña ya las tenemos aqui, bajada de ayuda en libros, una ayuda irrisoria, porque en algunos casos no llega ni al 30% del valor de los libros, ahora el copago en sanidad, porque ya hace tiempo que se rumorea en los centros de salud, etc, pero bueno eso han querido la gente que pasa de la honestidad y que prefiere corrupcion, pero el problema es que los que no los hemos votado tambien lo sufrimos

  ResponElimina
 9. Esta gentuza da vergüenza! en la celebración por parte del PP de las elecciones tanto Rita Barberà como Camps dijeron 'este es el principio de una nueva era"... claro, ahora la entiendo, la de seguir pagandoles a ellos los caprichos y la de jorobarnos al resto. Instaurar el copago en una comunidad en la que se ha despilfarrado cantidades impensables de millones es ya no sólo indignante, sino que merece una respuesta contundente por parte de la población, esto no se puede permitir.

  ResponElimina
 10. A "ni un pass arrere" estoy de acuerdo que el movimiento de jóvenes y no tan jóvenes "15-M" y aunque apenas conozco sus proclamas, es seguramente necesario en esta época tan negra que estamos viviendo : el resurgir del fascismo (sobre todo en España) que sarcasticámente lo denominan (al fascismo) "liberalismo" está ya asentándose en casi todos los estamentos de nuestra sociedad, hasta en la mentalidad de nuestros conciudadanos. Dicho esto, y reiterando mi admiración ha toda esa gente que está dando la cara contra una política que trata de establecer, más bien imponer, un modelo de sociedad injusta y excluyente, y que mediante una manipulación masiva, utilizando todos los medios "mediáticos" hacen ver como la única posible; Pues bien, a pesar de ello no coincido en absoluto contigo en poner en el msmo saco a Psoe y PP. Con el respeto que me merecen tus opiniones, ¿crees que es lo mismo Zapatero que Aznar? reconociendo (que lo reconozco) los errores ó el cambio de política realizada por el primero; ¿defienden lo mismo Mayor Oreja que Patxi López? ¿Crees que son los mismo (éticamente) "Ali" Camps y sus 40 mangantes que la alternativa que representaba Alarte, a pesar de que este chico no fuera nada del otro mundo? Yo no soy militante de ningún partido, pero sí, desde que tengo uso de razón mi "trinchera" está en la izquierda y estoy francamente desilusionado con los últimos movimientos y cambios que "nuestra izquierda" esta experimentado, pero así y todo creo que cualquier comparación (haciendo ver que todos son lo mismio) entre la derecha española (la más ultra de Europa) y nuestra izquierda es faltar a la realidad. Por lo demás comprendo lo que dices y es más, aprendo de lo que decis casi todos.

  ResponElimina
 11. insults, insults i mes insults, no caviareu mai, insultaveu a tots els que no pensen com vossaltres fa una setmana i una setmana despres heu perdut i continueu insultant, eixa es la democracia del psoe insultar a tot el que no vota psoe
  ¿i perque no es pregunteu el perque existeix un mil.lio de hogars sense cap membre treballant, o cinq mil.lions de parats, o perque les ajudes socials, i als parats han segut practicament eliminades, o les pensions congelades?
  es per eixó per el que la gent jova també esta farta, perque ni pp ni psoe representen a la gent que tenen eixos problemes, perque son dos partits que sols es representen a ells mateixa pero no solucionen res del actual sistema de llistes, de llei electoral, d´economia, de sistema de partits, tant el pp com el psoe son i representen el mateix, i el que representen els dos partits esta molt lluny i res te a veure amb el que reclama el moviment 15-M

  ResponElimina
 12. A Hdez.

  Veig, per l'anònim de les 11.59 que no sóc l'única persona que pensa el mateix respecte PP i PSOE.

  I, responent breument al que em preguntes, et dic: sí, per a mi són el mateix.
  Ja vaig explicar en el seu dia en què em basava: en la política econòmica que, al cap i a la fi, és la que regna (malauradament) en occident. I els dos grans partits, Hdez., són liberals a sac. I ja he vist quina opinió et mereix el liberalisme salvatge...!
  Només cal recordar el pla de rescat dels bancs que va idear l'agut govern (no)socialista: rescat per als rics, sí senyor. I la campanya a favor de facilitar el canvi d'electrodomèstics i d'adquirir un cotxe de primera mà, en compte de potenciar i enfortir i abaratir els transports públics, i ara la reducció a 110km/h a les autovies... grans mesures no liberals!
  Dignes dels reaccionaris més reaccionaris de tots: coartant la llibertat dels ciutadans i retallant-los a ells.
  No vull ni recordar el tema de la reforma laboral i de les pensions, que facilita l'acomiadament dels treballadors (més beneficis i facilitats per als rics!), que margina els autònoms i que condemna els més joves a no poder deixar de treballar mai en la seua vida, sense oblidar l'eliminació dels subsidis en els llindars més baixos i l'enduriment de les condicions per accedir a ells.

  Si això no és i, amb perdó, Hdez., MERDA, ja em diràs què ho és. I jo ho sent molt, però ja no em serveix, ni em servirà, la ja cansina frase de "amb el PP encara seria pitjor i, per tant, millor això que res". D'això res: amb la dreta seria exactament la mateixa política econòmica.

  Obvia dir que no compartisc en absolut això que dius de que PSOE = "les nostres esquerres". Això em pareix que és tacar el nom de les esquerres. Personalment, el PP em pareix ultradreta i el PSOE, centre. I jo, em considere d'esquerres.

  ResponElimina
 13. Mireu quin vídeo més xulo han fet, Aielonera!

  http://www.youtube.com/watch?v=KATRnVUKw3E

  ResponElimina
 14. He vist el video, wapo!
  Crec que totes les propostes son bones però hi haurà que prioritzar i l'altre dia vaig llegir que estaven intentant arribar a uns 4 punts minims.
  a seguir Aielo-revolution! també

  ResponElimina
 15. Ni un pas, Hndez: crec que hi ha una diferència clara entre PP i Psoe, i és que, encara que els dos defenen els interessos creats, la sensibilitat del psoe està més pròxima als desfavorits que la del PP, que és més insolidaria.

  ResponElimina
 16. No tinc temps d'entrar en la polémica, com m'agradaria. Nomes recordar.vos la iniciativa del moviment 15-M per demà, dia 30 : recordem als bancs de qui son els diners que ells mouen, son nostres, demà treiem 150€ dels nostres comptes per demostrarho.
  Junts, la força es nostra!!!

  ResponElimina
 17. Indignant el video de la candidata del PP a la alcaldia de Alfas de Pi, impedint-li el vot a una dona discapacitada, de nacionalitat noruega.
  Menys mal que la impresentable candidata, no va ser elegida alcaldesa.
  Resultats en Alfas del Pi
  PSOE...12 regidors.
  PP......7 regidors.

  Aielonera, gracies per penjar-lo.

  ResponElimina
 18. Plaerdemavida, jo ja he tret els 150€ del banc, ara que faig en ells?

  ResponElimina
 19. Plerdemavida com que hem som sis en casa i nomes cobre 600 euros al mes de pensio, segurament tu en tindras mes, disme el numero del teu conter i els traure de alli i podras dir que eres un poc mes solidaria.

  ResponElimina
 20. Anònim de les 17:03:
  Hi ha alguna cosa en els meus escrits que et faça pensar que tinc diners??. Si es així es evident que escric molt mal.
  Et pasaria molt de gust les dades del meu compte, peró voras, una volta trets els meus 150 ja no n´hi ha per mes. A casa som tres de familia i no n'hi hagut prou per tots. Hem sap mal xico. Procuraré ser solidaria amb altres coses que estiguen en la meua ma. Per exemple, fer-se eco de una proposta de "democracia real" ja es ser un poquet solidari, no? I també pensa que contestar-te sense caure en les teues provocacions ja demostra que soc una bona, i solidaria, dona.
  Au!! besets.
  Anònim de les 14:23: fes el que vullgues, precisament es tractava de demostrar que els diners son teus i no del banc, per tant eres tu el que hauria de manar i no ells.

  ResponElimina
 21. Plaerdemavida, estic amb tu, però no puc treure els 150 euros pq estic en nºs rojos. L'anonim de les 14.23 que no sap que fer en els 150 euros si vol mel's pot prestar i ja lil's tornaré quan s'acave la crisis.
  I el pensioniste de dalt que no es queixe, al menys te una pagueta de 600 euros, altres estem pitjor.
  Gracies amics, i si vejeu un autònom demanant almoina pels cantons del poble, soc jo. Sigau solidaris per favor.

  ResponElimina
 22. La primera barrera que es va trobar la ciutadana va ser que no exitia rampa per accedir.
  La segona va ser que es membres de la taula no van garantir el sue dret a la privacitat i secret del seu vot, al tenir que agafar una papereta a la vista de tots.

  Altra barrera, els sobres no estaven accesibles.
  Lamentable com a poc, i altra mostra de vergonya colectiva.

  ResponElimina
 23. Lamentable campaña electoral del Partit Popular d'Aielo, van anar a la caça de vots, sense explicar res del que volien fer aquestos quatre anys, difaman a gent amb una trajectoria intachable, insultant a tot arreu.
  Podieu penjar el video del policia, i així tot el món veuria el espectable que va donar tant lamentable.
  Esperen que no li conte en el seus mèrits de cara a la oposició. Si tinguera l'alcalde un poc de vergonya no li trauria la plaça.

  ResponElimina
 24. Hola me presento, mi nombre es Nadie y quería dar la enhorabuena al pueblo de Aielo de Malferit!
  Enhorabuena por haber dado otro paso adelante!!! El pasado día 22 te pronunciaste una vez mas y esta vez a favor del trabajo, (que en estos años de crisis tiene valor multiplicado), y de la verdad (que queramos o no tan solo tiene un camino, y se la merecen todos los vecinos).
  Sé que muchos me odiareis y otros tantos me insultares por pensar así, pero no perdáis el tiempo ni gastéis energía ya que, odiareis e insultareis a nadie.
  Después de esto, quiero deciros que el partido ganador debería ser un ejemplo, no tan solo para sus contrincantes en la población, sino que también para otros partidos políticos, (del color que sean), tanto municipales, provinciales y estatales. Ya que se ha demostrado que partidos con representantes altamente cualificados y compromedidos, tiran adelante un pueblo, una comunidad y hasta un país, ya estén en tiempo de bonanza o en tiempo de crisis.
  Bien, partiendo de la base de que todos los sistemas políticos y de gobierno de un país, de un estado, o una nación acaban siempre fallando, corrompiéndose, etc. Debido a que las personas no somos perfectas, tenemos sentimientos, cometemos errores, etc. Como no!, estos sistemas tienen fallos (nosotros mismos somos uno de ellos, ya que si fuéramos maquinas todo iría perfectamente).
  Por eso en estos tiempos que corren, en que lo más fácil es insultar a los políticos, odiar al sistema, incluso a la democracia y a la ley. Porque es lo único que sabemos hacer, no nos enseñaron otra cosa. No debemos caer en ese juego y lo que debemos hacer es trabajar, formarnos, saber porque las cosas han llegado hasta aquí, y buscar soluciones a los problemas de nuestro pueblo, nuestra comunidad y nuestro país. Tan solo lo podemos hacer nosotros y es una responsabilidad que debemos asumir todos.
  No podemos quedarnos con los brazos cruzados, ni estancados en el pasado. Por eso como Aielo quiere dar otro paso al frente, quiero un pueblo en que todos nos podamos saludar! Mirarnos a los ojos y decirnos lo que no nos gusta de los demás desde el respeto y la libertad. En definitiva ayudarnos para conseguir lo mejor para todos, la más que nunca utopía de vivir en paz y amor!

  ResponElimina
 25. Heidi baja de las montañas que te llama el abuelito!

  ResponElimina
 26. Querido Don Nadie, decirte que Aielo vivia en paz y en armonia, hasta que llegó Pinter. Una persona llena de rencor y odio, que se dedica a hacer daño a alguna gente que no son de su simpatia. No lo olvides, y si lo conoces ve con cuidado.

  ResponElimina
 27. Al que se autodenomina "Nadie" : Con todo respeto decirte que tu disertación me resulta absolutamente increible, al parecer o bien vives fuera de Aielo, en cuyo caso no conoces lo que aquí ha ocurrido y el absoluto desprecio que todos los "progresistas" hemos sufrido por parte de un señor autoritario,(por emplear un epíteto educado) que sí, ha ganado las elecciones democráticamente, pero sería muy largo explicar con que modos y formas. O si por el contrario estás entre nosotros tu argumento me parece absolutamente parcial y sin objetividad alguna para todos los que hemos sufrido el insulto, la manipulación, e incluso algunos la persecución mediática simplemente por pensar ideológicamente de modo diferente al Sr. Alcalde. El anónimo de las 18:33 te lo dice de manera clara y en sintesis. En cuanto a la segunda parte de tu escrito (vaya cambio de argumento) pienso que cualquier persona normal la considerará aceptable, por ejemplo el que suscribe esta nota.

  De paso solo decirle a "ni un pass arrere" que compartiendo como siempre una buena parte de lo que me contestaste, hay algo en que estoy en total desacuerdo; no he dicho nunca que el Psoe sea = nuestras izquierdas, ni mucho menos. Yo respeto mucho a todo el espectro político que se encuentra a la izquierda del Psoe y considero una total injusticia la actual ley electoral que discrimina claramente a estas formaciones en los resultados electorales. Si esta anomalía democrática alguna vez se subsanase cree que la derechona no domnaria nuestro pais (excepto, como siempre, Cataluña y Euzkadi) Ah! y cree, si reserva mental alguna, que soy y me considero de izquierdas. De todas maneras gracias por tus aportaciondes a este espacio.

  ResponElimina
 28. si es que nadie sera que es heidi que vive en las montañas y no se entera

  ResponElimina
 29. heidi, no vive en las montañas y hay muchas heidis que pensamos así, ¿cuando dices que vivíamos en paz y en armonía?,si lo de ahora es dictadura según vosotros, calificáis al sr. alcalde que esta lleno de odio y rencor,¿cuando no habéis tenido vosotros odio y rencor, hacia los simpatizantes de pp?,si nos señalabais con el dedo y hasta en la educación hemos sido discriminados,es muy lamentable de la manera que os cogéis la perdida del poder, pero nosotros tenemos la conciencia tranquila que trabajamos por el pueblo y para el pueblo sin señalar a nadie y cuando nos acostamos la conciencia la tenemos bien tranquila, cosa que dudo que vosotros podáis, pero claro cada uno ve las cosas de distintos puntos de vista, lo que si que es cierto que cuando vosotros mandabais, las ofertas de trabajo,los solares, las subvenciones ..............llegaban a oídos de pocas personas del pp y era curioso que los del psoe os enterarais de todo, ningún tonto se tira piedras a su balcón y vosotros menos, antes de criticar y crispar a la gente, deberíais de pensar un poquito más.

  ResponElimina
 30. Cómo puedes decir "sin señalar a nadie". En que mundo vives? Si quieres te recuerdo a todos los trabajadores del ayuntamiento, que ha señalado "el dedo de Pinter". O mejor que te lo diga él. De estos cuatro años sólo puedo recordar el menosprecio que ha tenido con determinadas personas del ayuntamiento y del pueblo d'Aielo. Si tiene conciencia, seguramente no estará tranquila.

  ResponElimina
 31. Si hi ha que comparar, en pleits judicials está clar qui s'endú la palma

  ResponElimina
 32. i el que li queden....

  ResponElimina
 33. LA GENERALITAT SE ENCUENTRA EN QUIEBRA TÉCNICA, Según el informe de fiscalización del sector público autonómico del ejercicio 2009 elaborado por la Sindicatura de Comptes
  http://razonesparanovotarppcv.com/monograficos/la-generalitat-en-quiebra-tecnica/

  Después de 15 años de gobierno del PP en la Com. Valenciana la han convertido en una de las más pobres y la más endeudada:
  7ª Comunidad más pobre de España (en renta per cápita).
  3ª Comunidad con más paro.
  2ª Comunidad con los salarios más bajos.
  2ª Comunidad en reducción del PIB (actividad económica)
  1ª Comunidad en deuda: 16% del PIB
  Todas las comunidades autónomas han sufrido un aumento de su deuda desde el comienzo de la crisis en 2007, pero la única que ha crecido sin cesar desde 1995 y a un ritmo de vértigo ha sido la Comunitat Valenciana, incluso durante los años de crecimiento económico, hasta colocarnos en la friolera del 16% al día de hoy.

  El Ayuntamiento de Valencia el segundo más endeudado de España: 877 millones de euros
  .

  ResponElimina
 34. Fontdemora I el Terríble
  Alejandro Fontdemora s'ha tornat a lluir, aprofitant que les urnes els han absolt de totes les empastrades anteriors, i es que pareix que van llançats; lleven les ajudes per a vivenda, es carreguen la línia en valencià (dins l'estratègia d'ofegament d'Escola Valenciana i Acció cultural)  Auca d'Alejandro Fondemora
  Però la cosa no es queda ací.... el pocavergonya este també te planificat privatitzar els centres públics de nova construcció (ja hi haurà una fila d'amics preparats per rebre les claus dels instituts que tant li agrada inagaugurar...). És el model d'Alzira aplicat a l'ensenyament.... vorem com les empreses de la construcció invertixen en educació i s'encarreguen de formar a les noves generacions.

  Precaritzant l'educació pública estan malbaratant el futur del país, amb l'únic objectiu de crear ciutadans passius i estúpids, que es meravellen amb les paraules grandiloqüents i grans il.lusions...


  Aiiiiiiiii!!! si no tenien prou mestres d'anglés per donar la citizenship eixa com volen donar un 30% de les classes en anglés??

  Auiiiiiiii!!! Coneixent al Simbad este, quines assignatures es faràn en valencià? Llengua i educació física?
  I el que és més intrigant... quines assignatures pretén donar en anglés??

  Aiiiiiiiii!!!! Si tenim un fracás escolar de rècord guinnes com es pot explicar que Blackberry es pose a fer experiments posant assignatures en anglés?? Unes matemàtiques o naturals en anglés facilitaràn la comprensió del alumnat??

  Aiiiiii!!! Vejent les idees de bomber del conseller i l'estat de les arques públiques, ací pareix que acabarà tot com lo de Opening english school, que van estirar més la ma que la maniga.

  Vos deixem amb aquest increïble i revelador document gràfic pujat al youtube pel mateix Alejandro Fondemora.

  ResponElimina