dimecres, 15 de juny del 2011

Resum del discurs de pressa de possessió de Juan Rafael Espí Mompó.

Primer agraeix el recolzament del 45% de la població el dia 22 de Maig.
Després nomena el que intentarà fer com a grup en l'opossició i que aquesta serà responsable,constructiva,participativa i disposada a col.laborar en la gestió municipal sempre al servici dels interesos dels veins d'Aielo.
Destaca que en politica NO TOT VAL . Demana que faça d'alcalde de tots i que la convivència siga perfecta ,exempta de tensions i el més humana possible.
Entre altres anhels i peticions llança la primera proposta d'aquesta legislatura:
“l’ emplacem, des de ja, per a que els plens es transmeten per la televisió a totes les cases del poble. Sens dubte representarà un senyal de modernització de la nostra administració local, alhora que augmentarà la participació democràtica del veïns i de segur que evitarà crispació”.
Acaba despedint-se en el seu nom i i dels 4 regidors de la candidatura del PSPV-PSOE, Jose Ricardo, Araceli, Vicent i Maria José.
Es pot llegir integre en la web del psoe d'Aielo.
No sabem si el discurs del pp està publicat en algun lloc, si es així podem fer un resum i seguir opinant.
Tots som Aielo i tots podem opinar.

19 comentaris:

  1. Ja comencem mal, uno cuan agraix ,agraix a tots als que li han votat i als que no encara que siga per a fer xulo , que es lo unic que els queda als politics , perque la credibilitat la tenen per el estil que els retors,AH, en la tele hiha un canal que fan mises per si els plenos no els fan sempre podrem vore alguna misa que no mos aniria mal.

    ResponElimina
  2. UNA REFLEXIÓ SOBRE POLÍTICA LOCAL I UN VIDEO RECOMANAT

    M'alegre com unes castanyoles de comprobar com alguns polítics locals han sabut recollir les demandes d'un ampli sector dels internautes que demanaven la pública emissió dels plens x internet.

    També m'alegre de que predomine l'ànim conciliador en les formes i l'intent de deixar arrere la crispació que ha dominat en la política local els últims temps. Necessitem sumar forces en temps de crisi i no malgastar la vida en l'encanallament de la política.

    La mà la oferit l'oposició... L'acceptaràn els guanyadors?

    La demanda de publicitat dels plens és una reivindicació apolítica que suma voluntats de tot tipus, de esquerres i de dretes. Beneficia a la cultura democràtica dels ciutadans, a la promoció dels autèntics polítics i a la fiscalització dels seus votants.
    Esperem que el sr. Alcalde medite be la seua decisió i decideixca en benefici de la llibertat d'informació.

    Pel benefici del poble esperem que si
    ...............

    I per a llevar-li tensió al debat polític vos recomane un video si vullgueu riure's un poc.
    I és que vegent videos sobre la repressió dels indignats vaig arribar a este que vos presente.

    És la detenció d'un indignat de fa uns quants anys, no s'aprecia si anava begut, estava boig o protestava pq l'havien multat. La questió és que tres Guardia Civils no poden reduir-lo i tenen que cridar reforços: una altra dotació de 3 beneméritos més, però estos amb porres. L'escena en càmera ràpida i al ritme de Benny Hill ens porta a altes quotes de hilaritat.

    http://www.youtube.com/watch?v=F8YuZgMg3V4

    Encara estic partint-me de la risa...ja,ja,ja

    ResponElimina
  3. M´agradat mol el discurs de presa de possesio de Juanra, es reivindicatiu en democracia, i al mateix temps incita a la participacio ciudatana. Bona legislatura per a tu i els teus regidors : Jose Ricardo, Araceli, Vicent i Mª Jose.

    ResponElimina
  4. Me parece una burla al cuerpo de la Guardia Civil el video de arriba. Desde que se implantó la democracia han sido constantes los ataques a la gloriosa Benemérita por parte de ciertos sectores políticos que todos sabemos.
    Por supesto en este blog tambien contribuis a ello publicitando ese video denigratorio.

    ResponElimina
  5. Mi respeto al cuerpo de la Guardia Civil no desaparece por ver el video.Anécdotas existen,no es cuestión de censurarse ni taparse. También se puede reir la Guardia Civil y seguir igual de gloriosa.

    ResponElimina
  6. El discurs per a mi esta molt be. Per fi un poquet de cabet en els discursos!

    Crec que si aço s'havera fet un parell de mesos avant, el resultat politic podria haver sigut diferent sempre respectan altres opinions.

    ResponElimina
  7. Aielonera, podries penjar el discurs de Pinter, mira si està en la pàgina web del PP, jo no le he pogut trobar.

    ResponElimina
  8. Dos coses,
    Primera: he llegit el discurs a la pagina web del PSOE i pense que el resum ha estat un poc sesgat i estaria millor posarlo senser.

    Segona: han passat 26 dies des de les eleccions i 6 dies des de la constitució del nou ajuntament i a la pagina web de l'ajuntament d'Aielo de Malferit, el temps pareix qe no passa i els regidors son el mateixos que la legislatura passada.

    ResponElimina
  9. La Web de l´ajuntament esta parada per que no li interesa possar res a l´alcalde de la nova corporació.
    Tindra que tindre en compter que hi han 5 regidors socialistes a l´ajuntament que volen treballar pel poble .Pinter pren nota i no tinges por.

    ResponElimina
  10. El puc dir amb molta tristesa, que aquesta setmana han continuant passejant-se per l'ajuntament els mateixos regidors que sempre. No he vist en cap moment a ningú dels nous regidors. Espere que no es facen molt de desitjar i que no tarden molt a apareixer. Ens alegrarem de veure cares noves i alegres. Ja estem farts de persones impertinents, desagraits i superbs.

    ResponElimina
  11. No posara en la web els nous regidors pq igual vol sustituir alguno.

    ResponElimina
  12. Al anonim de les 17.46 dirli que per lo que es veu,pasa moltes hores a l´ajuntament, no se si esque te la feina alli, i si es aixi pues comentarli que la seua feina no depen dels regidors que pasen per alli,perque es que estem paganli el seu sou som la gent del poble independentmen dels regidors que estiguen o del alcalde que estiga.Si treballara en cualquier altra empresa tindria que aguantar el encarregat de turno o al jefe que li haja tocat en sort , sense tindre els privilegis que te hui en dia en este pais el ser funcionari.I si me enganyat i no treballes en l´ajuntament pues dirte que tens molta sort el poder estar controlant el qui es passeja per lájuntament, segur que no el fara falta treballar per a viure.

    ResponElimina
  13. Si senyor, totalment d'acord amb l'anònim de dalt. Jo he tingut jefes ignorants, creguts,maleducats, ràcanos....i els he tingut que aguantar.
    Ara estic parat i per tindre treball estaria dispost a aguantar-los de nou.
    El que ha fet el comentari, òbviament, o treballa en l'ajuntament (i en ixe cas li enveje la faena) o vol fer-se passar per un treballador municipal.

    ResponElimina
  14. l'anònim de les 17,46 ni treballa en l'ajuntament ni estara a la porta mirant qui entra i qui ix. Per que si no havera vist als regidors del psoe entrar i eixir.

    ResponElimina
  15. No volia causar tant de malestar amb el meu comentari, sols tinc ganes de que entren cares noves en l'ajuntament, amb més alegria i ganes de treballar. Aixó era tot.

    ResponElimina
  16. Alegria i ganes de treballar tambe n´han tingut i molta els regidors que se n´han anat

    ResponElimina
  17. sustituir algun regidor? me perdut algo... a qi volen sustituir?

    ResponElimina
  18. a ningu es tot mentira
    els rumors socialistes van correguen

    ResponElimina
  19. son rumors del partit popular. sino com se sap aixo?

    ResponElimina