diumenge, 24 de juliol del 2011

Aielo ja respira festa!

Aquestos últims dies de Juliol ja han començat alguns actes festius.
Anit es va fer pública la presentació de festeres, regina, i capitans a l'eixample.
Ací es on tradicionalment arranca la festa i també al llarg del mes de Juliol s'han fet festivals,festes de carrers,  espectacles musicals ,teatre,motocross, rock, tot allò amb la participació de molt de públic.
A la gent ens agrada la festa , eixir al carrer, prendre la fresca , conversar i retrobar els amics i coneguts es algo que és viu en especial en aquestos dies.
Ens agradaria que aquest bon ambient es reflectira també al blog, lloc on podem comentar les nostres impressions de la festa, el que ens agrada mantindre i /o canviar.
La gent d'Aielo és amable i amigable i fa que el poble siga un lloc especial per a passar unes vacances o uns bons dies descans. O no?
BONES FESTES A TOTS ELS QUE SOM I ALS QUE PUGUEN VINDRE A VISITAR-NOS!

27 comentaris:

  1. Que bonic!... Meravellós! ja tenim ací les Festes un altre any...

    .... i jo me torne a exiliar de nou a la caseta. Allí puc aparcar el cotxe al meu gust, descansar sense sentir els berrits de la Nit del Roc, pasejar lliure i no tindre que esquivar les taules de les terrasses saludant a tots els que em trove al pas (això culpa de la meua dona).

    Pero, com sempre, no podré lliurar-me de portar als xiquets a la Fira dels c...ns (3 euros la pujaeta), de vore a la força l'Alardo (tots bufats), l'entrada (llarga i pesada) i les dos processons (i aixó que soc agnóstic), de sopar en les bruixes de les cunyades (no les aguante).... i moltes més coses que no dic per a que es puga publicar el comentari.

    Si, amics del blog, les Festes tornen, i lo bo que tenen es que igual que venen s'en aniran.

    Bones Festes a tots.

    ResponElimina
  2. jajaja, aquesta opinió si que es autèntica,això no havia caigut jo. Xe que bò!

    ResponElimina
  3. Al comentari del 24 de juliol..
    Be pues llegint i opinant en els teus comentaris que dirte: be si et sens aieloner (com jo) tindras que saver que son tradisions de aielo CULTURA be i si com dius tu et molesta que la gent es salude i siga amable (per estrany que pareixca despres de tantes crispacions politiques) pues be haya tu tens dos opcions o exiliarte a la caseta com dius, o si et molesta tant que la gent et siga amable i campexana VIRTUTS DE SER DE AIELO pos agafes la maleteta i ten vas a la capi..
    I ARA REALMENT SI ..... BONES FESTES....

    ResponElimina
  4. Crec que la patent de ser Aieloner no la dona el ser o no fester o que t'agraden més o menys les festes de moros i cristians.

    Jo em senc d'Aielo com el que més i respete les festes i tradicions del poble encara que no m'agrade participar en elles. I crec que puc expressar la meua opinió particular en total llibertat sense que ningú m'envie al destierro per pensar diferent als demés.

    Crec que en el comentari qu'he fet queda clar el seu to desenfadat i de catxondeo, acorde en l'alegria i el bon talant que vol transmetre l'entrada d'Aielonera.

    Crec que a alguns els falta sentit de l'humor, per això, si hi ha algú que s'ha sentit ofés, des d'ací li demane disculpes.

    Aixina que de nou: BONES FESTES A TOTS, en especial als que,com jo, estàn condenats a patir-les.

    ResponElimina
  5. No té exilies, per favor. Eres autèntic.

    ResponElimina
  6. On puc posar m'agrada.... m'agrada el teu sentit de l'humor i el "desenfado" que li dónes al comentari de les festes.

    Bones Festes a tots/es.

    ResponElimina
  7. Benvolgut fester:
    No et negare et teu sentit del humor, fara gracia i tot el que diges... Be doncs si jo he defensat les festes del meu poble, es perque desde menut he segut fester i m´agraden les festes, no et negare que m´agrade tot, pero crec que tots tingem diferents gustos i aficions. Be doncs a mi hi han coses que tambe em molesten, com per ejemple que en la nit del rock tragueren la bandera de la republica, o que el grup següent auxili criticara el ajuntament que havia pagat el acte. NO SOLS SON LES COSES POLITIQUES els botellons que hi han pel carrer, les bregues, o tambe les dianes.. I no per aixo em pose a dir que lo bo de que arriben les festes es que igual que benen sen van..
    BONA NIT I BONES FESTES als que les respecten

    ResponElimina
  8. No soc d'Aielo, però m'agrada molt el comentari que ha publicat "El condenat a festes" tan desenfadat i amb bon humor.
    Bones festes a tots/es.

    ResponElimina
  9. Benvolgut Condenat a les festes, m'encanta el teu comentari i el suscrib quasi totalment, a mí tampoc m'agraden les festes, però no sols les de Aielo totes, i es que m'encanta la tranquilitat, la pena es que jo no tinc caseta per a emigrar.

    ResponElimina
  10. A mi no m'agraden les festes desde que em van posar una comparsa prop de ma casa.
    La bruticia que deixen al carrer i el soroll que fan fins ben entrada la matinada han tingut la culpa.
    Molta gent que es considera festera no te miraments pel veïnat perque no respecten horaris.
    Crec que totes les comparses haurien de posar-les als poligons industrials i allí que feren soroll i el asco tot el que vulgueren.

    Desitge unes festes tranquiles i amb compliment d'horaris pel benestar de tots.

    ResponElimina
  11. las fiestas son para todos los aieloneros,mayores,pequeños y jóvenes, se intenta que haya para todos los públicos y cada vez son mejores a pesar de la crisis, lo que aun no me enterado es que trabajo desempeña en el ayuntamiento la número 7 de la lista del pp, ¿ alguien me lo puede decir?, es que no estaba yo en la onda, felices fiestas para todos .

    ResponElimina
  12. Nit de presentació de la reina. El sr. president de la Associació de Festes, Tono Vivé, està llegint el discurs que s'havia preparat previament. El públic badalla pq s'avorris sentint els mateixos tòpics de sempre i damunt llegits en la "gracia" i el "salero" del nostre president. De repent, una frase del discurs crida l'atenció de tots i els fa alçar l'orella:

    "...estes festes que el poble d'Aielo dedica al seu Crist de l'AGONIA ..."

    Un murmull de gent escarotada es va sentir per les cadires, uns es dien a altres: ha dit el Crist de l'Agonia?, ...cares de sorpresa, després de risa per la clavada de pata, alguns senten vergonya ajena i pensen: com es pot ser tan burro? ... i damunt en un text escrit.

    I el nostre president que va fer?... pues res, ni es va inmutar, ell a pinyó fix llegint el discurset com si estiguera en l'escola.

    Despres de fer la caguerà de Llibre de Festes d'enguany, encara pitjor que el del any passat (cosa ja dificil), ple de errades de text i equivocacions imperdonables, amb fotos de pésima qualitat i per a més inri, censurant articles per motivacions polítiques. Després de tot açò, el que confundira el nom del Crist del poble no es algo que ens pille per sorpresa, es una més de les probes de la ineptitud d'esta persona portant un càrrec de representacíó tan important per als festers.

    Esperem que en la próxima elecció de Junta els festers tingam en compte estos agravis a l'hora d'elegir els carrecs.

    I bones festes a tots.

    ResponElimina
  13. Quina agonia! I quina pobresa de pensament!
    La ineptitut campa a sus anchas en muchos de los altos cargos elegidos por la mayoria.
    Perquè sino com t'expliques que l'alcalde insistisca tant en dir-nos aielencs(inventant-se el gentilici) en el seu escrit al llibre de festes.
    I açò son simples anècdotes derivades dels carrecs.
    No tinc ganes d'aprofundir en coses més greus.

    ResponElimina
  14. jo sense voler desigar-li el mal a ningu dic que lo de tono va ser un error que degut a que ell va naixer a ontinyent, es va equivocar perque a ontinyent es el crist de l'agonia (un error el te cualquiera)

    i al del ni fu ni fa....
    l'alcalde no canvia el gentilici perque en aielo sempre em sigut aielencs
    va ser bravo qui es va gastar diners en canviar-lo i renombrar (AYELO per AIELO)
    ja que estem en un poble i una comunitat biligüe estan els dos aceptats

    ResponElimina
  15. ayelenses millor dit
    es com sam dit sempre

    ResponElimina
  16. Seguirem com sempre?
    Quin futur!!!

    ResponElimina
  17. AIELO = AYELO
    Esquerres = Dretes
    Tambe anem a fer asi separacions politiques??

    ResponElimina
  18. Aquesta vesprada a les 20h. sessió plenaria a l'Ajuntament.

    ResponElimina
  19. ....i de nit la gravació del ple estarà disponible en la web de l'Ajuntament.

    ja,ja,ja¡¡...era broma.

    ResponElimina
  20. Una altra garrotada a Tono, president de la associació de festes. Esta vegada li la dona Goberna al blog d'historia d'Aielo.

    http://historiadeaielo.blogspot.com/2011/07/las-censuras-de-la-junta-de-la.html

    ...sense comentaris

    ResponElimina
  21. Bè, ja que el alcalde no ho diu clar però segueix oposanse a la retransmissiò dels plens per la tele, s'ha vist avui al plè, açí va un xicotet resum, mès de lo que s'ha dit, de les reaccions que jo he percebut.
    No cal dir res de José Luis, segueix en la seva linea, perque jo ho dic i perque jo vullc, i els seus regidors simplement a dedicar-se a alçar la maneta a tò del jefe.
    Estela a mí m'ha paregut que prou bè, molt educada i contestant hasta on sap o li deixen saber, li falta rodaje, ara vorem mès avant si espabila o tenim a la segon Mati, que parlaba el justet i desprès ja parlava el alcalde.
    De Bienve i Andreu, el mès jove, res que dir Bienve mut que sols pareix que vaja per a votar i el nou, pareix que va a seguir la seva estrategia, els dos muts.
    De Montoya, mès del mateix, i de la Ferrera no voldria ni parlar però, a èsta si se li nota un canvi de la legislatura passada i per desgracia per a pitjor, menut genit se li ha possat a la xica de José Luis i quina prepotència, crec que no cal explicar res si ja conegueu als peperos de esta naciò, i es que tots son igüals.
    Ara anem als de la meva part, crec que dec deixaro clar, per als que escriuran darrere, destacar encara que tot el grup molt bè alguns detalls de cadasqú, al portaveu Juanra, perque diu el que vol dir i deixa les coses molt clares sense fer un mitin com el alcalde en les seves intervencions, però en molta educaciò jo diria massa.
    José Ricardo directe al gra com es ell però sense ofendre a ningú, Vicent Fayos al que el alcalde li ha deixat una pregunta sense resposta, supose que perque no li interessava contestar, Maria José, que per molt que vullga, perque en materia d'educaciò sap molt, no va a conseguir tampoc en esta legislatura que tingam consell escolar, i per al final Araceli a la que jo veig mès directa i forta.
    I per a finalitzar desitjar que els regidors socialistes espabilen i a vore si els plens ara que tenen mès audiencia que mai, es fan mes amenos i com no parlar de l'educaciò de la senyora del alcalde, no mès una coseta, ja que el seu marit en els plens sols demana que educaciò i respecte, que respecte ella als que acudim de públic, i si pot ser als pròxims si la persona que a la que espera arriba tard, que no posse el bolso en la cadira del costat i mès si es queda gent de peu.

    ResponElimina
  22. Si senyor¡
    Chapeau per el nou reporter que tenim en els plens, ja que l'alcalde no vol retransmitir-los es una excelent tasca.

    Eres legal pq no amagues la teua querència política i no eres sectari pq també saps reconèixer les bondats de l'oponent (opinió sobre Estela, en la que li està caiguen a esta xica en els últims comentaris¡).

    M'agrada la teua crònica, amic, i espere que segueixques fent-ho aixina tota la legislatura.

    PD:Deuries posar-te un nick per a que reconegam els teus pròxims comentaris.

    ResponElimina
  23. mare de deu
    entonces asi en este ajuntamen els malos son els del PP i que els socialistes son molt bones persones....
    n serà aixi en cuant el poble els a elegit!!
    i la ''ferrera '' que dius tu te nom i ademes esta dona es clara i no s'amaga i va en la veritar per davan nom altres

    vergoña em donaria a mi

    ResponElimina
  24. Tampoc estaria de més que si algú sap els punt que s'han aprovat i les que no ens informara.
    Seria més interesant que la opinió personal de cadascú sobre les persones.
    Gracies.

    ResponElimina
  25. Crec que els malnoms son un patrimoni històric i cultural que cal preservar perquè naix del poble.

    El referir-se als veins pel seu malnom no vol dir ni burla ni menyspreu de la persona. Al contrari, és un honor per a molts aieloners el que es dirigesquin a ells pel seu malnom mantingut de unes generacions a altres.

    Per a mi Maribel, a la que respete com a persona, encara que la puga criticar en alguns aspectes polítics, sempre serà Maribel, la "Ferrera", i crec que ella es sentirà molt digna de portar el malnom que va ser l'ofici dels seus avatpassats i el nom per la que tots la coneguem en el poble.

    Aixina que menos escarotar-se per que algú siga nomenat pel seu malnom, pq aixó forma part de la nostra cultura.

    ResponElimina
  26. Respecte al error que va tindre tono la nit de la reoresentacio de la reina i els capitans,en el nom del cristo.Meyns mal que no vam tindre de alcalde a MIQUEL SARRIO,perque si no haverem tengut al cristo de la agonia de proveso per aielo i clar en companyia d´ell a LINA INSA perque els alcaldes socialistes de este poble tenen prohibit anar a les procesons perque els de altres pobles van i no pasa res.BONES FESTES.

    ResponElimina