divendres, 26 d’agost del 2011

Austeritat, de festes.

   L’austeritat és una paraula molt repetida per els nostres polítics en els últims anys. Intuïm el seu significat, però no ens queda massa clar.

   L’austeritat en un bon govern es manifesta amb una actitud prudent i equilibrada dels seus governants, amb la claredat i el sobri ús del llenguatge, amb l’acatament a les lleis, amb el respecte mutu i cooperació entre organismes i representats, i sobre tot en el maneig amb absoluta pulcritud dels diners públics, que no sols s’han d’administrar amb honradesa i sense gastar supèrfluament, sinó també amb eficaç aplicació al benestar i progrés de la ciutadania a la que es serveix.

   Les festes del poble fa quasi un mes que s’han acabat. Vist el programa d’actes culturals, festius i de Moros i Cristians d’aquest 2011 no s’haurà retallat massa. La qualitat de les festes no s’ha vist afectada.

   No sabem el pressupost que el Consistori ha destinat per a elles, o quant de diners extra de la caixa comuna de l’Ajuntament, que està per assumptes més importants i necessaris per als ciutadans, s’hauran demanat. També, no sabem res sobre la supressió de despeses supèrflues, la negociació amb artistes i empresaris que participen en les festes, o sobre la optimització de recursos municipals.

   Mentre hi hagen diners, cap problema, no passa res: açò heu pague jo!.

59 comentaris:

  1. Si tinguerem un govern municipal transparent, com va predicar l'alcalde en el seu discurs d'investidura, pot ser ho sabera l'oposiciò ( lo dels gastos de festes) i així tal vegada puguera aplegar als ciutadans.

    ResponElimina
  2. qui vuiga festa que se la pague,no tiguem perque pagar la resta del poble algo que no puguem perque estem sense faena i mos fa falta per a casa.i sobre tot per a pagarli al sñr alcalde.

    ResponElimina
  3. Ja no sabeu per aon eixir,ara esteu clavanse en les festes,per conter de reconeixer que s´han fet unes bones festes per a tot el poble,tant per part del ajuntament com per part de la asosiacio de festes,el any passat es queixabeu que habien llevat el bou en corda,ara que voleu que lleven la entra de moros i cristians o les processons?.La festa esta clar que costa diners i es en te que costar al ajuntament i als festers i es fan per a tots i als que no els agraden,tenen que tindre un poc de pacencia perque les festes han existit tota la vida i esperem seguixquen existint.Que voleu que els diners de les festes ses gasten en la tele per a televisar els plenos,els vostres veins de ontinyent ara volen llevarla i han portat a festes al ministre i al senyor alarte hauran veingut debaes o per endurse algo.

    ResponElimina
  4. que poca gràcia tens,,,, no la has tinguda mai,,,,se te veu tant el plumero.....'

    he pagat 100 euros de l'aigua de ma casa, i aixó que quasi no hem estat,,,,,,,,,,abans en pagaba 35-40 euros.........

    que et pareix...

    vaig tindrer invitats estes festes a casa i els vaig traurer cerveza donat que en resultaba mes barata.....

    La culpa; del sr. alcalde

    ResponElimina
  5. com sempre la culpa de que no ta agraden les festes es del alcalde, per a tu no tan agradat les festes de vore la cantitat de gent que havia en tots el actes perque sa fet festes per a tots, per a majors,xicotets i joves, perque la gent lo que vol es festa ja que la majoria no pot anarsen de vacacions com alguns de vosaltes a la platja o de viatge que segur que tu tambe as anat, per aixo es la rabia que tens de que les festes siguen tan bones,ojala al any que ve pugerem tindre les mateixes festes de este any perque an sigut unes festes perfectes.

    ResponElimina
  6. en este blog no pugueu vore al alcalde. pero es la impotencia de saber que davant de este home no sou res a fer. sera el alcalde que mes fara en 8 anys i aixo que ha agarrat els anyss mes durs per la crisis. va dir que tendriem centre salud y ya ha començat les obres. alguns es moseguen les mans de vore que este sr trau diners de baix les pedres per anar fent coses pel poble sense parar. ah i seguint contratant a veins parats.

    ResponElimina
  7. les festes un 10. enorabona a festers, festeres, reina i ajuntament.

    ResponElimina
  8. diners de baix de les pedres? no senyor diners dels bancs en prestecs i que en 200 anys no podrem pagar, després d'albaida sera l'ajuntament d'aielo el que posen d'exemple d'endeutament

    ResponElimina
  9. Conteste al comentari del dia 26 a les 18:01.
    Jo sóc fester, sóc d´una comparsa i la quota me la pague jo, l´ajuntament ajuda a les comparses igual que ajuda a les diferents associacions que hi ha al poble, entre elles l´associaciació de caçadors, les ames de casa,...,etc, ni sóc mestresa de casa, ni sóc caçador, i em pareix bé que l´ajuntament ajude en el que puga.
    Em dóna igual qui mane si PP,PSOE,...,simplement ho recolze, i et recorde que les festes són per a tot el poble perquè també son festes Patronals, tu i tots els veïns disfrutem d´elles, altra cosa es que no t´agrades.

    ResponElimina
  10. De baix de les pedres??
    I la pujada d'impostos (sous,contribució, aigua, ...)?
    Impostos per a tots i festes per a tots.

    ResponElimina
  11. En primer lloc dir que m'agraden les festes i estic d'acord en que les festes deuen continuar sempre.

    Però si que m'agradaria saber el pressupost que l'ajuntament ha destinat a les festes. També seria interessant saber si les empreses d'espectacles i les orquestres han rebaixat el seu "caché". I per què l'ajuntament no conta en els grups locals del poble.
    Bona nit.

    ResponElimina
  12. tots ixos diners de obres son subvencions i que jo sapigo no es paguen les recibim...
    i ademes el ajuntament va tindre que demanar un prestec per a pagar a les empreses ja que la subvencio desde el govern (ZP) no la va enviar a temps i per aixo va fer un prestec

    Listos que sou tots uns listos

    ResponElimina
  13. a de les 11,10 (al listo) la subvenció que no aplega no es la de ZP, sino la de la Generalitat de la vergoña, es dir la del Sr. Camps. Asesorat ve abans de dir animalaes.

    ResponElimina
  14. que la generalitat esta en quiebra i lo que demana prestecs lajuntament es pa gasto corrent (listo) i si no saps lo que es gasto corrent ho averigues.

    ResponElimina
  15. No listo no
    era del govern central ... si si
    que jo vaig estar en el mitim del PP dos dies abans de les eleccions i ho se
    em vaig enterar
    i ho va dir ben clareet!! de ZP

    ResponElimina
  16. si clar que te que dir ell? conta les mentires que vol i tots seu creuen. perque no ensenye papers que ho demostre i no vol donar al a oposicio res? per algo sera sino te que amagar res que li done informacio

    ResponElimina
  17. i tu com saps que diu una mentira?
    que eres adivino?
    va per favor que soles sabeu dir que mentira, el sueldo....
    com es nota que no esteu acostumats a estar en l'oposicio

    ResponElimina
  18. Ni vosaltres a governar, que esteu deixant el poble boniquet... vorem el que ens costa alçar el cap després de que isca el PP de l'ajuntament.
    Sols sabem dir mentides? Què vosaltres dieu totes les veritats??? i SÍ, la subvenció que no ha arrivat és la del "Plan Confianza" La del senyor Camps, com en tants altres pobles de la Vall i de la Comunitat Valenciana, Benigànim, Olleria.... Que els ajuntaments han tingut que avançar els diners perquè eixos no estaven a temps.

    ResponElimina
  19. no sabem governar diu
    el poble esta millor que mai tota la gent forastera ho diu
    i admes nose com satreviu a dir que que es gasten els diners , vosatros qui sou pa sabero? que sou el contable del ajuntamen o que?
    aixo nomes eu sap l'alcalde i dixeu-lo tranquil que cuan esta cristina no li van fer tant la vida imposible i ella si seu mereixia

    ResponElimina
  20. Resulta que els diners que no aplegen els havia de pagar camps i zapatero,estem arreglats uno sen ha anat i el altre sen anira,pues es quedem sense diners,cuanta ignorancia.Els diners no eixiran dels que treballem i si cada vegada en treballem menos pues menos diners que hihauran, perque no crec que ni camps ni zapatero seu lleven del seu sou.No cregeu.

    ResponElimina
  21. Noticia avui en el periodic El Pais:

    "El gobierno dejarà de pagar a 2.514 municipio por no auditar 2010" , que vol dir , que si l´ajuntament d´Aielo com No ha presentat els comptes del 2010 no podra rebre la parcicipació de fondos de l´estat central, i per tant No podra Ni pagar les nomines dels treballadors.
    Aixi que vorem que passa en aquest poble, l´alcalde de segur que cobrara el sueldo ( mes de 4.000 € salario mas pago de IRPF), i a mes a mes vinga de contractar a mes amiguets en l´ajuntament, ara està Susana la nº 7 en la llista del PP,com no ha entrat de regidora se la posa de secretaria personal.
    QUINA POCA VERGONYA TINDRE UN ALCALDE TAN MANIPULADOR I TAN DICTADOR.

    ResponElimina
  22. Cuanta raó tens, ara contrata als seus amiguets, els d´abans també contractaven als seus, sols tens que donar una ullada i voràs la gent que hi ha d´abans, a més a més tots funcionaris, este el que ha de fer es poc a poc nomenar-los tots funcionaris, així hauran fet el mateix. Qué llàstima no ser jo amic ni d´uns ni d´altres!

    ResponElimina
  23. Si els de avans hagueren fet el mateix segurament no estaria treballant la germana de l'alcalde. Perdona per tots no son iguals.

    ResponElimina
  24. Cuan la germana del alcalde va entrar en l´ajuntament,si mal no recorde ell tambe estava treballant en l´ajuntament en plaza de funcionari i algun alcalde que entonces governaba el ajuntament no li va posar les coses ben facils i va optar per anarsen del ajuntament,la germana era una simple treballadora i en res li va afectar i hui seguis treballant a l´ajuntament,els que hui diuen que ell es fa la vida inposible,que no heu tinc masa clar es dediquen a si no els apanya el asunt,agarren la baixa i que el poble els pague el jornal,Esten apanyats per a treballar en cualquier empresa aguantant al encarregat de turno o al jefe que els ha tocat en sort,pero clar estos no tenen el sou segur perque a la minima els poden tirar al carrer i no pasa res, aso es lo que mos han portat les politiques progresistes del senyor zapatero,cada dia perguem mes els drets els treballadors,respecte a que emplea amiguets,es deveres pero dins l´ajuntament te que emplear amiguets perque enemics ja lin van emplear molts els altres i de eixos que no sen van,si no que cobren el sou i pasen de tindre responsabilitats es mes facil que el metge el fasa la baixa i a voreles vindre.

    ResponElimina
  25. aixo de les baixes o sap molt be la que estaveu nombrant

    ResponElimina
  26. En podies explicar que vol dir, què no li varen posar les coses ben fàcils?
    I ara que estàs, que significa "una simple treballadora".
    Gracies.

    ResponElimina
  27. No crec que sigues tan curt per a no entendreu,pero sabras que no es el mateix,ISABEL MARTI que MARIOLA LA CAP DE NINA ni per jornal ni per la responsabilitat que deurien tindre.Espere que heu tingues un poc mes clar.De res.

    ResponElimina
  28. Pinter , no t´amagues en els comentaris que fas, en l´ajuntament d´Aielo estan tots els treballadors en una DICTADURA feta per voste.
    Mes val que pose els comptes al dia, per que de lo contrari no rebra el fons estatal del govern i no podra pagar les nomines dels treballadors , que per cert cada volta ni hi han mes.
    Despres el cas de Susana es de jutjat de guardia i a mes es denunciable, aixi va dir en el ple Maribel la super- regidora , que si no s´esta d´acord que es denuncie.
    Eixa es la manera de gobernar del PP d´Aielo o del seu "Puto Amo"

    ResponElimina
  29. No sé perquè es calfeu tant el cap en qui entra a treballar a l´Ajuntament, en tots els llocs passa el mateix, ara es veritat que s´hauria d´intentar fer un poc més legal ja que és un lloc públic, però cert és que com deia altre comentari, sempre s´ha fet el mateix, o es que la gent que hi treballant des de "tiempos inmemorables" tenia més dret i més capacitat que els que entren ara? hem de vore la realitat governe qui governe, les places sempre s´han creat, es creen i es crearan per a una persona determinada, es fa com toca, públic, però de sobra sabem qui va a entrar! Ens agrade o no es així.No tinc perque nomenar a ningú, però, qué dels funcionaris que hi ha a l´ajuntament, quant es crearen les seues places, no es va presentar altra gent? Jo recorde que sí, però eixes places tenien nom i cognoms.Ho vaig patir en la meua persona, jo vaig presentar-me, no en una ocasió en dos. Encara que ho impugnes es queda tot en paper, tot està ben lligat.

    ResponElimina
  30. No patiu que els treballadors del ajuntament cobraran les nomines,siga de aon siga,en el forn de vidre van estar un any sense cobrar,en ibermanta set mesos i pareix que a ningu l´inportaba,pero clar ara estem tocant als funcionaris i aixo es altre tema,si vosatros en conter de estar preocupats pareix que vos alegraria,el cas de susana pot ser denunciable pero estara en contrat legal,cuan algun cunyat de algun alcalde estava com asesor personal del alcalde i cobraba del ajuntament igual no tenia ni contrat i no heu va denunciar ningu no vos pareix.

    ResponElimina
  31. "No se perque es calfeu el cap........ hem de vore la realitat governe qui governe, les places sempre s´han creat, es creen i es crearan per a una persona"
    Pensar així i posar-ho en pràctica és propi de un personatge patètic. Per a què estudiar? Per molta formació que tinga no entraré mai a treballar en l'ajuntament del meu poble, si no soc la persona determinada a la que es refereix el Sr. Pinter.

    ResponElimina
  32. no s'havien creat tantes places de treball (no soles dins l'ajuntamen) mai en la vida
    pinter es el que mes treball a donat de tots els alcaldes

    ResponElimina
  33. als seus amiguets o a qui li conve a mi no m'ha donat treball i estic en el paro

    ResponElimina
  34. i tambe te el alcalde la culpa que estigues en el paro?? No si en cara tenia rao un amic meu i el alcalde tindra la culpa hasta que ploguera en les paelles... Ai mare, intenteu fer politica on toca i no buscar pedres en la arena de la platja que NO HI HAN!!!

    ResponElimina
  35. Pedres en la arena ves a marina d'or i en voras.
    En Aielo no tenim platja, pero si un pedrusco, que ens puja l'Ibi, el aigua,,, i lo de contractar a tantes persones, per a qué, per a vorerl's en l'ajuntament per damunt de les taules aborrits..... vinga va.... aço es malversar....

    ResponElimina
  36. a tu segur que no ta donat treball perque els socialistes sou tant orgullosos i esteu tant aferrats que molts estaran patint fam i per no anar a demanar-ne a l'ajuntament sou capaços de morir-se....
    trageuse ja eixie orgull i reconegueu les coses que ja aneu be ja...

    ResponElimina
  37. unica cosa del video de la dona eixa...
    que els unics que sobren ahi son eixos manifestants ...
    perque si ells no estan a favor del papa pos vale..pero que no vagen ahi a res, que es queden en casa, ells son els unics que estan ahi molestant.

    ResponElimina
  38. http://www.youtube.com/watch?v=-h6OtPvMTaY&feature=related

    aso si es vergoños (indignats ajaj i parats tame)

    ResponElimina
  39. de la serratella no parleu ningu ? Si la oposicio no diu res crec que pinter tenia la rao en tot i que va ser un montatge dels socialistes contra ell. Espere que se informe açi de com esta el asumpte o que la oposicio socialista aclare el tema en un ple. crec que el poble es mereix que la oposicio mostre la seua postura sobre este tema que es va donar algun vot mes en les eleccions, perque pense,el psoe van saber enganyar a la gent en este tema i això se ha vist despres.

    ResponElimina
  40. A VORE A MI MAN DIT QUE LA SUSANA ESTA, LA Nº 7. QUAN VA VORE QUE NO HAVIA EIXIT ES VA POSAR COM UNA LOCA I VA INTENTAR FER QUE ALGUN DELS SEUS COMPANYS QUE SI QUE VA EIXIR, DIMITIRA PER A ENTRAR ELLA. ESTA TIA ES LO PIJOR DE LO PIJOR I DAMUNT VA PEL CARRER AMB UNS AIRES DE SUPERIORITAT QUE NO S'AGUANTA!!!

    ResponElimina
  41. aixo o tan dit una trola per tocar els collons o esque teu as inventat per a confondre a la gent...
    ja el puc asegurar que no, ja que jo estava el dia de les eleccions alli fins tard i vaig parlar amb ella i molta gent va parlar amb ella i no aneu contant tantes mentires que ja eu tingueu be.
    Aço que a escrit esta persona es una altra greu falta de com es la oposicio de este poble

    ResponElimina
  42. Si si.... ella és va posar a plorar al veure que, dels 8 o 9 regidors que el PP anava a traure es va quedar en 6 i ella no entrava. No intenteu tapar les veritats.

    ResponElimina
  43. Açò va per a l'anònim de les 9.347 de setembre del 2011, a les 15:52

    Aielonera: no deus permitir que algun covard, amparat en l'anonimat, es dedique a insultar i difamar a persones, siguen del partit que siguen.

    El comentari de les 9.34 deuries borrar-lo, o del contrari series còmplice d'estes calumnies.

    I a l'autor li avise que no estiga segur a partir de ara de la seua impunitat, pq no seria el primer que li busca el jutge la famosa IP i entonces tots sabrem el nom del covard que s'amaga darrere de l'anònim.

    ResponElimina
  44. xiquets xiquets ploreu ploreu que volaurets tindeu....

    ResponElimina
  45. Igual plorava de la alegria de haver guanyat les eleccions,altres ploraven de tristor perque les havien perdut,pero no pasa res cuatre anys pasen prompte i hi haura una altra oportunitat per a tots,i com sempre el poble es listo i tornara a decidir,i niha qui tornara a plorar per una cosa o per l´altra.

    ResponElimina
  46. Al anónim de les 15,52:
    No compartix el comentari del anónim de les 9,34 en absolut, pense sinserament que esta fora de llog, no obstant tambe he de dirte que vosaltres, es faixistes, vau dir prou mes barbaritas en el blog "progresista" Aielo3, y sense tindre oposició (per la censura que se aplicava) a les imbelicitas, improperis, desgavells, etc.. contra tuthom que no era pepero, (molts comentaris dels que parle si eren dignes de ser investigats per el jutge) amb en el agravant de que ningú de les persones que no pensabem igual pugerem revatir res, ya que el "AMO DE ESTE POBLE" y manager de eixe blog evitaba que els nostres comentaris pugueren tintre entrada al Aielo3, aixina que pots estar satisfent de que en este espai pots parlar amb llibertat y els teus comentaris pense que es publicaran tots.
    Com sempre el que te que callar es qui mes parla.

    ResponElimina
  47. Soc l'anònim de les 15.528 de setembre del 2011, a les 0:01

    Anònim de les 19.49: Crec que tens l'entindement algo curtet al acusar-me de feixiste i confondrem en un partidari del Aielo3.

    Acas el defendre els drets a la honorabilitat de les persones es feixiste?. He de dir-te que jo he votat al psoe, i a la xica esta no la conec ni de vista, però això no lleva que considere difamant el comentari de les 9.34 i aixina ho faça manifest.

    I si li demane a Aielonera que el borre es precisament pq no vull que açò siga un altre Aielo3, sinó un espai on es puga debatir amb arguments i no calumniar covardement baix el paraigües de l'anonimat.

    ResponElimina
  48. Sr. alcalde, del tema serratella ja s'encarregara voste d'informar al igual que del tema Cristina, del tema de la plaça anul·lada de la seua germana, i de tants i tants judicis que te per davant.
    sols una cosa, deuria repartir-nos totes les sentencies, tant les que ha guanyat com les que ha perdut.
    Per cert, hi ha alguna sentencia que ha perdut voste i encara no ha executat, tal vegada la justicia no siga la mateixa per a voste que per a altres?

    ResponElimina
  49. Que fa ara Susana treballant en l´ajuntament , aixo tambe es una trola, lo que no te vergonya ni ella ni l´alcalde, mes transparencia en els comptes, presente l´any 2010 per que del contrari no tindra els diners del estat. No s´els gaste mal i aixo ho a fet ben mal i rapit, estem en QUIEBRA TOTAL igual que la Generalitat.

    ResponElimina
  50. Soc el anónim de les 19,49 del dia 7 y vuig demanar disculpes al anónim de ahir a les 0,01, crec que le he confundit totalment y pense que el seu raonament es totalment digne. Per tan reconec que la palabra "faixiste" no tenia sentit que la habera empleat per a revatir el teu comentari. Tens tota la raó en la teua contestació y en esta ocasió el termini "curtet" per a definirme es apropiat; en la meua defensa sols dirte que vais quedar tan fart del aielo3 que ya no sabia lo que em dia. Disculpa y bona sort en tot.

    ResponElimina
  51. Anònim de les 15.52 i les 0.0111 de setembre del 2011, a les 2:59

    Accepte les disculpes, anonim de les 12.30 i de les 19.49, i jo per la meu part retire lo del enteniment curtet, pq en la teua contestació m'has demostrat que eres una persona en la que es pot debatir, que bona falta fa tal i com se les gasten per açí.

    I en quant al Aielo3, sembla que ha parit un nou engendro. Jo per la meua part ja he despenjat el garrot i estic engrasant-lo per si el tinc que traure a passejar.

    ResponElimina
  52. basura de blog, calfeuse el cap en buscar solucions per al poble

    ResponElimina
  53. creo que se merecen un aplauso tanto el comentario //9 de setembre de 2011 12:30
    // 11 de setembre de 2011 2:59 //
    Han dado un ejemplo de educación que tanta falta la hace a muchos tanto de derecha como de izquierda.
    Un saludo y un aplauso de nuevo...

    ResponElimina
  54. Escolte Informador, que amb el seu blog no en té prou?

    ResponElimina
  55. Lo siento señor anonim si tanto te molesto... Pero yo antes de hablar escucho, y por eso cuando tu les una entrada mia yo he leido unos 15 articulos antes que usted
    :(

    ResponElimina
  56. Anònim ha dit...
    Escolte Informador, que amb el seu blog no en té prou?
    12 de setembre de 2011 15:17
    ................
    Jo crec que el informador té el mateix dret a fer els comentaris que tu, sempre que ho faça amb educació.Jo no pense com ell, pero vull que comente si ho fa en respete i arguments. Te que haver opinions diferents per a que haja debat. Els blogs monolítics sense idées confrontades son avorrits, com l'Aielo3.

    Por lo tanto sr. Informador, no haga caso de estos a los que molesta su presencia yo por mi parte le ruego que siga frecuentando el blog, aunque tenga ideas contrarias a las mías, siempre que lo haga con respeto y argumentos.

    ResponElimina
  57. Me enorgullece saber que hay gente tan educada y respetuosa como el señor Pictolín. Muchas Gracias.

    ResponElimina
  58. A por cierto este no es el único blog donde me intentan censurar:
    http://nocensures.blogspot.com/2011/07/com-es-possible.html#comments

    ResponElimina