diumenge, 30 d’octubre del 2011

Disfruta del dia , si no vas poder disfrutar del ple

Aielo, sembla una illa salvatge, exòtica, tranquil•la, un paradís en mig d’un oceà embravit. O això ens vol vendre l’alcalde.

L’absurd, previsible si vegem els antecedents, continua amb el Ple d’aquesta setmana, on l’oposició vol ser reduïda a “convidats de pedra”, i qüestionar-li el seu dret a fiscalitzar i aportar altres propostes per al bé comú (que sembla que sols estiga en mà d’una sola persona), amb pràctiques ridiculitzadores.

El rodillo” de la majoria electoral i l’arrogància de l’alcalde” converteixen aquest Ple en altra pantomima.

Fa quatre anys, que ens té acostumats a desdenyar a la oposició en tots el fòrums que es posen al seu abast. Ens consta comprendre, per què al nostre alcalde li costa tant entendre que la societat és diversa, i que els representants a l’Ajuntament també heu son. Que tots son igual de receptables, i que l’alcalde té l’obligació d’integrar a tots, i no sols als que pensen com ell (si és que hi pensen).

Penós, “deu d’haver-se fumat la classe el dia que li van explicar el concepte i pràctica de la democràcia”, ignorant que el “sistema no funciona mitjançant votacions a la búlgara, adhesions inquebrantables o si, bwana” (en paraules d’algú).

Fa unes dies vaig llegir unes declaracions de Esteban Pons, que deia que guanyar unes eleccions “da derecho a gobernar, pero no de cualquier forma; confiere la oportunidad de cumplir un programa, pero no sin negociarlo”, i afegia, que al mateix temps “acarrea la obligación de respetar también a quienes no compartan tales ideas y valores”.

Necessitem que faja autocrítica, i respectar als regidors com als votants que els van elegir.

31 comentaris:

  1. Que nervioso estas 24 años al poder i ahorra que llevas 4 años sin rascar bola Deja trabajar a pinter al pp

    ResponElimina
  2. Ahorra tu que la que nos viene es buena!

    ResponElimina
  3. seguix la cosa sense llum a les 8'12

    ResponElimina
  4. Donde estan los del blog solo escriben tres o cuatro y no pongo nonbres por respeto

    ResponElimina
  5. Les estadistiques del lateral d'esta pàgina indiquen que estes semanes han augmentat molt les visites al blog.
    Al comentari anterior dir-li que els del blog tenen llibertat per estar on vullguen, i encara que fora uno qui escriu té tot el meu respecte, tinguen nom o no, sempre que no insulte.
    Felicite als que participen perque crec que aci abunda més la crítica que l'insult que hi ha que diferenciar-ho.

    ResponElimina
  6. Pinter no puc dormir pensan en tu. Pa quan la dimisio¿

    ResponElimina
  7. lo que estara disfrutan pinter de vore que no pots dormir,en pense que tindras por lo menos 4 anys sense dormir i sense viure, aixo que no siguen 4 anys mes, pobret el faras tonto sense dormir ni viure tots estos anys.LA TENS CLARA.

    ResponElimina
  8. L'aeroport de Castelló protagonitzo un article al diari The Telegraph qui veu en l'aeroport un exemple del "DEROCHE" de diners públics en Espanya.És març de 2011 l'aeroport va ser inaugurat per les autoritats de PP, entre les quals hi havia Camps i Carlos Fabra.La Torre de control de l'aeroport encara no ha guiat l'aterratge de cap avió, no obstant això el director de l'aeroport cobra 84.000 euros anuales.Un exemple de malbaratament dels governants que tenim en la comunitat Valenciana.

    ResponElimina
  9. Cristina ja ha pagaaat!!!
    Ara tindra que pagar un altreeeeeee.

    ResponElimina
  10. Pinter perque ara que no tens ja davant a Sarrio no demanes un cara a cara amb Juanra . Que li tens poreta?

    ResponElimina
  11. Lo bo de la democràcia és que, el que hui és majoria en uns anys pot ser oposició.

    ResponElimina
  12. En uns anys no, en dos setmanes.

    ResponElimina
  13. La Audiencia Nacional por unanimidad desmonta la investigación del caso faisán.
    El honor frívolamente destruido de unos policías por la derecha política y mediática.
    El fracaso del intento de involucrar a Alfredo Pérez Rubalcaba.
    La falta de pudor de no reconocerlo.

    ResponElimina
  14. no li demana ningun cara a cara perqe no hi ha res qe aclarar no com feia sarrio qe sempre estava queixanse i no sabia de que el suelod...el sueldo... el sueldo....
    bobaes

    ResponElimina
  15. pinter pagaras tu ara els gastos del judici
    de cristina.
    mira si no lo pagas TU tu juro que no hay DIOS

    ResponElimina
  16. Ens han lliurat el pressupost de la Generalitat de 2012. El DEUTE ( 52.000 milions ) estarem pagant-lo els valencians fins l' any 2057. Recordeu què Rajoy va dir que el seu model de govern era el de la Comunitat Valenciana

    ResponElimina
  17. Crec que a pinter no li fa falta cap de cara a cara,ell te ara cuatre anys per davant,a les proximes locals el que es presente si creu convenient ja el demanara,cuan vos el va oferir no el vau voler,ara que el facen rajoy i rubalcaja que son els que estan juantse el jornal,cuanta ignorancia.que cregeu mes preparat a juanra que ha sarrio?.

    ResponElimina
  18. El pobret de sarrio, no es per res, pero no te la preparació de Juanra. Sarrio no era un bon portaveu per al psoe perque era mari c. gasso la que portaba els assumptes. Juanra si que se ho prepara i defent molt millor que Sarrió. aNIM jUANRA ARA EM TROBART LA PERSONA QUE EL PSOE NECESSITAVA.

    ResponElimina
  19. el alcalde deu tindre por a juanra pq ja va posar els plens cada 3 mesos en conter de cada mes

    ResponElimina
  20. Totalmente de acuerdo con el comentario del anónimo de ayer dia 4 a las 8,34.

    Pienso que lo mismo que ha ocurrido con el "NO caso Faisán" ocurrirá con el montaje que cara a las elecciones le están organizando a José Blanco. Cuando todo pase nadie se disculpará, por el daño ocasionado.

    Estos señores de la derecha mediática, como señala el compañero, son incapaces de actuar con un mínimo de ética y decencia. Pretenden equiparar estos casos a los del Sr. Camps y todos sus "amiguitos del alma".

    Aún estamos esperando que Sres. como Trillo (Yak-42) Rajoy (Chapapote en Galicia y otros) y el Sr. Aznar (mentiras sobre el 11-M, y tantas más) dimitieran en su dia por su inoperancia directa ó al menos por ética y responsabilidad política. Por mucho menos, hace ya bastantes años, fueron a la cárcel (enviados por Garzón tan denostado ahora por esa misma derecha) los Sres. Barrionuevo, y Vera (y ya veis que no nombro a Roldán, quien nunca debió salir de la cárcel).

    Creo que gran parte de la derecha, ahora dominante desgraciadamente, se han especializado en el arte de la hipocresía de manera magistral; tenemos el ejemplo del omnipresente, Sr. González Pons, que cada vez que habla es para insultar brutalmente a cualquier adversario que convega según el momento, (hasta nos llama idiotas a los que él presume aún podemos votar al Psoe).

    Ahora, que parece que todo les sonríe, se han vuelto aún más agresivos, (salvo honradas excepciones) y en cuantos medios aparecen en vez de argumentar soluciones y señalarnos que piensan hacer para levantar el pais -se han pasado siete años viendolas venir y sin aportar nada positivo: los primeros cuatro años, como la economía iba bien, pues sacaban a la calle a sus gentes con el tema de ETA, al grito de Zapatero etarra, Zapatero asesino y otras lindezas; luego vino la crisis mundial (de la que tardaremos años en salir) y se apresuraron a cambiar de táctica y están tres años y pico sin ayudar en nada y tratando de hacer cuanto pueden (se les ve el plumero demasiado) para posibilitar con sus manejos mediáticos que cuanto peor vaya todo mejor les va a ir a ellos. Sencillamente vergonzoso.

    Con todo el rollo no intento disculpar al Gobierno totalmente, pues ha comdetido muchos errores, pero quien no los comete con lo que ha caido sobre Europa.

    En fin, lamentablemente, la gente de derechas no ve ningún fallo en sus políticos; hagan lo que hagan les siguen a ciegas, se equivoquen ó no, los "fans" nunca los pierden, todo lo contrario que la gente de izquierdas, que somos más críticos y si es necesario castigamos. La historia de España ha demostrado sobradamente, especialmente en los últimos 70 años, la actuación de unos y otros.

    Buenas noches y hasta siempre.

    ResponElimina
  21. Jo de politica no entenc masa,pregunte quin seria el equivalent del govern de grecia en españa el PSOE o el PP?.Pero crec que anem pel mateix cami.

    ResponElimina
  22. Mira com que ja fa temps que no parlem de serretella,hui cuant entraba al poble ma llamat la atencio que la fatxa del salo que es va construir despres no esta fet ala mateixa altura que el altre,sera per diseny o perque no es podia fer?.Tambe en llama la atencio que els treballadors de serretella,que ara s'han de desplasar a ontinyent o bocairent cobren el mateix que cobraen aci,els hagueren pogut pagar la gasolina al menys,si heu fera una altra empresa ja l'haguereu posa a caldo pero esta es veu que heu te perdonat.

    ResponElimina
  23. Hdez.  Habermas ja explicava sobre la ignorància i la manipulació per als fins de  classe.

    El dilluns 31 d'octubre Rajoy va assegurar que "Vivimos una situación difícil, tal vez la más complicada a la que se tenga que enfrentar un Gobierno en democracia”. Per a rematar va agegir "No todo se resuelve con el cambio político, pero nada se puede solucionar sin ese cambio”.

     El PP aposta per l'austeritat, sens especificar els retalls, baixar els impostos i la confiança en la recuperació econòmica per garantir l'Estat de Benestar (recuperació econòmica molt influenciada per el que es desideix des de fora). El PP sols vol parlar d'economia i atur, el seu programa parla d'altres assumptes, però Mariano tracta d'eviar-los. No és cap casualitat.  Inclús si governen,  les decisions més polèmiques podrien deixar-se per a més abant, quant passen les eleccions a Andalusia.

    El PP més que preocupat per motivar al seu electorat amb propostes concretes, no vol caure del carro del desgast del Govern. Lo que no es conta, per exemple, la quantitat de retalls, van a ser majors, i això és el que va afonar políticament al president del Gobern actual. 

    No es per frustar la il.lusió dels votants del PP, Rajoy vol la felicitat, dons anem a ser feliços fins la sacietat.

    Per últim, Hdez. els de dretes poden fer el que volen perquè no passa res, és més se'ls prèmia, dons tenen la bendicció de Déu.

    ResponElimina
  24. Pinter Ja has has dimitit?

    ResponElimina
  25. El pesao del ke pinter demite esta un poco cansino. Creo ke dimitira juanra primero dejara las consegalias y luego dimitira de concejal y sera la segunda vez

    ResponElimina
  26. pinter dimissio ya. tururuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ResponElimina
  27. Juanra a que esperas a dimitir. Tararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina