dijous, 20 d’octubre del 2011

Fi al terror

De les millors noticies del dia, una porta a l'esperança: ETA ha anunciat el fi de la violència.

VISCA LA DEMOCRÀCIA, VISCA LA PAU I VISCA LA JUSTICIA.

124 comentaris:

  1. Crec que ens hem de donar l'enhorabona tots i totes, encara que estic segur que hi ha molta gent que haguera vullgut, que aquesta noticia s'haguera donat dins de dos mesos o mès per penjar-se ells la medalla. Ara jo si que m'alegre i molt per el nostre president del govern, que porta quatre anys en el que se li ha dit de tot, al menys abans de acabar tindra una bona noticia.

    ResponElimina
  2. En altre ordre de coses, una altra bona noticia, segons m'enterat, la ex-alcaldessa Cristina li ha güanyat el pleit a eixe home que entèn tant de lleis que hasta se les inventa. Està clar que Pinter la recurrirà i nosaltres tot el poble, votants d'ell o no a pagar gastos i consecuencies.

    ResponElimina
  3. Bueno suposse que ja ho sabreu però per si de cas, açí vos deixe els horaris d'atenció del Grup Municipal Socialista al seu despatx al ajuntament, dimarts de 2 a 3 del migdia, dimecres de 12 a 1 del migdia i dijous de 6 a 8 de la vesprada, per a quansevol questió o sugerencia que vullgau fer-los, al menys no tindreu que esperar tant de temps com si demaneu audiencia al alcalde i no sou del seu agrado.

    ResponElimina
  4. Per fi bones noticies que ens fan creure en l'estat de dret i la justicia. Hui, després d'anys de persecució, calumnies i despropòsits,un jutge li ha donat la raó a l'ex-alcaldesa socialista Cristina Mira,i ens dona la raó als que pensavem que l'alcalde actual s'excedia en les seues peticions i sancions.
    Tenia que haver sigut abans, tant el fi de la violència d'eta com el fi del calvari que li s'estava fent passar a l'alcaldesa sense motius.
    Som molts els que s'alegrem de les noticies de hui, aixi em consta.

    ResponElimina
  5. Buenissima noticia. M'he enterat a poqueta nit, i he pensat que hui era un día per a estar tots contents.
    Però no, no ha sigut així. I dic açó per qué els diputats del PP de la comunitat de Madrid, s'han negat a aplaudir quan una diputada de Esquerra Unida, durant la seua intervenció en el parlament ha comunitat la noticia de la fi de ETA, mentre que els diputats de EU i del PSOE han esclatat en aplaudiment, els representants del PP s'han quedat de braços plegats.
    Ells sempre ho lligen tot en clau electoral. Quina llàstima!

    ResponElimina
  6. Lamentable llegir en la prensa conservadora els comentaris que han fet exministres i diputats del PP sobre el cesament definitiu de la violència terrorista. Està clar que per a ells hui és un día de dol. Exministres, president i diputats faltons que aquestos anys s'ha dedicat a entorpir la labor del Govern Socialista en la lluita contra ETA. Però ho reconeguen o no, el día 20 d'octubre passarà la història com el día en que la democràcia va derrotar a ETA.

    ResponElimina
  7. Enhorobona Cristina , i per favor que dimitixca ja de una vegada l´alcalde (pinter ) que ja heu te be de fer tan de mal al poble , i ara a pagar tots els abusos de poder que fa.
    Mes val que s´envaja i que entre un altre concejal de Pp, per favor una mocio de censura ja.

    ResponElimina
  8. vos an pagat per tots ixos piropos?
    que casualitat que en 2004 1 semana abans de les eleccions hi haguera un atemptat no? i zp guanyara les eleccions? i que en les eleccions de 2008 eta fera un alt foc i zp tornara a guanyar no? i que ara 1 mes abans de les eleccions zp li haiga guanyat la partida a eta veritat?
    asi nia mes tongo que en el teatre...

    tant cegos esteu que no vejeu ni aixo?
    i ara esteu alavant a cristina? una dona que a fet tot el que li a dit paco i bravo? una dona que volia tancar en la preso a 5 viveristes per cremar i a tots els altres viveristes no fan res?

    va per el amor de deu!! no estigeu tant cegos

    ResponElimina
  9. Anónim de avui a les 15,12. Tú si que demostres amb el teu comentari tan sectari estar totalment sego. Sobre tot en cuant al atemtat del 11-M. Saps de sobra que per culpa de una guerra ilegal els terroristes la van pegar amb el nostre pais y el poble va vore de qui va ser la culpa indirectament, sobre tot per el ocultisme y mentides que van difundir en aquells dies el Sr. Aznar y el Sr. Acebes, tratant de que la gent del carrer relasionara estos fets en un acte terroriste de ETA; Saps que tots, en aquells dies vam apoyar al Gobern y ens manifestarem en unes multitudinaries manifestacions de comdena a ETA, sempre confiats en que Aznar amb Cia. ens dien la veritat, al final es demostrá les mentides que estaben difundint. De totes maneres per el teu comentari pareis que te agradaría mes que ETA seguirá existint y no comprenc aquesta actitud.

    En cuant al tema de Cristina Mira, tan sols dir que el temps a cada cual el fica en el seu puesto y desde el primer moment Pinter estaba sobreactuant y no sols volia ser Alcalde sino Fiscal, Jutge, etc... asumin atribucions que no eren de la seua competencia. Me alegre per Cristina y la seua familia per tot el sufriment que han soportat en aquests últims anys.

    ResponElimina
  10. El temps fica a cadascú al seu lloc, pareix una frase molt feta pero és una veritat com un temple. I senyor alcalde igual no t'agrada el lloc on el fica el temps....

    ResponElimina
  11. Es vergonyos que l'ajuntament perga judicis constantment per la incompetencia d'un alcalde "abogadillo" que no es mereix guanyar el jornal que ens costa, no va dir que guanyava eixa desorbitada quantitat perque no li feien falta assessors? doncs en sembla que assessorat està molt mal assessorat, fem una llista de tots els judicis que ha perdut i imaginem el que ens ha costat als ciutadans( perque ell no ens ho dirà). Por 25 pta, juicios que ha perdido el alcalde, por ejemplo, el despido improcedente de la directora del centro de dia, un dos tres responda otra vez....

    ResponElimina
  12. Acomiadament improcedent del tecnic agricola, un dos tres responda otra vez....

    ResponElimina
  13. Impugnació de la plaça de la germana, un dos tres responda otra vez

    ResponElimina
  14. impugnació d'expedient a una treballadora i tindre que pagar-li els mesos que no la va deixar treballar. Un,dos,tres responda otra vez

    ResponElimina
  15. El terror es sembra de moltes maneres,cadascú utilitza unes armes diferents.Quina coincidencia que acabe una época de terror en el dia de ahir,en diferents llocs Libia,España, Aielo?
    Quina lliberació!!!

    ResponElimina
  16. No compares situaciones, este alcalde se esta hundiendo el solo pero no es comparable.

    ResponElimina
  17. Enhorabona ha Cristina i als 1363 votants que votem a l'honradesa i no ha la mentida de la derechona recalcitrant i mentidera d'aquesta dictadura que ens han imposat a Aielo!

    ResponElimina
  18. Però que li passa ha aquesta derechona recalcitrant feixista, que ara li molesta que ETA deixi de matar!

    ResponElimina
  19. simplement que aquesta dreta volia penjar-se les medalles, i no ha segut així. I està com molt bé deia un anònim de dòl. Sols hi havia que vore'ls en Intereconomia.
    Li s'acaba utilitzar a ETA com arma electoral.

    ResponElimina
  20. Soles hi ha que vore els declaracions de Jose Maria Aznar sobre la autoria dels atentats del 11 M. "Es pot veure al youtube". Com va voler enganyar-nos a tots els espanyols. No tenen vergonya. I tot per poder i més poder....

    ResponElimina
  21. Felicitats Cristina hui en el bermudet m'he enterat que has guanyat el judici. Anim a tu i al teu marit.

    ResponElimina
  22. mare meua quina secta nia asi!!
    aço pareix un mitim del psoe

    i xk an borrat el meu comentari?
    ni llibertat de expresio ni hosties

    ResponElimina
  23. esta es la prusba definitiva ahora voy a empezar a meterme con el ALCALDE.

    ResponElimina
  24. La Generalitat Valenciana redueix l' impost sobre el joc, renuncia a aplicar l' Impost del Patrimoni a les 19.000 persones més riques i a ingressar 75 milions d' euros per este concepte. Retalls i deutes per tot arreu. No obstant, es gastarà 11 milions e l' Open 500 de tenis de València i en el Masters Golf de Castelló. ¿ Ho teniu clar ?.

    ResponElimina
  25. SR.Alcalde, para cuando su dimisión,no cree que ya a hecho bastante el ridiculo en los guzgados.
    Mire sr.Alcalde,por mi trabajo me relaciono en muchos pueblos y personas de nuestros alrededores,y verguenza me dá decir que soy de AIELO,no por ser de Aielo,si no por que enseguida me dicen(VAYA JOYA QUE TENEIS DE ALCALDE)sale de un juicio y se mete en otro.
    Sr.Alcalde vayase ya y dege a Aielo en paz.

    ResponElimina
  26. AL REALISTA HA DIT. dia 21-a les 15,12
    -------------------
    Que persona de mala fe eres,associar atentats
    terroristes,en guanyar o pedrer unes elexiòns,
    diu molt poquet de tu,politicament,colturalment y com a persona de be.
    I si el faltaba poc claves a (DEU)en el lio que tu mateis tas embolicat.
    Deisa a deu tranquil,deisa tranquiles a les persones que desgrasiadament moriren a mans
    del terror, I confia mes en la DEMOCRASIA,
    LA JUSTICIA, LA CONTITUCIO,I LES PERSONES.

    ResponElimina
  27. Buenissim així es parla d'igual a igual.

    ResponElimina
  28. Critina,en hora buena por haber ganado el juicio
    a el sr. Alcalde.
    Mira ahora lo que tienes que hacer,es pedir daños y perjuicios por todo lo que a hecho sufrir a toda tu familia y en especial a ti y Felix.
    Lo dicho Cristina,animo,somos muchas las personas las que estamos con vosotros,aun que no
    sepamos,o podamos,aveces demostrarlo.

    Para el sr.Alcalde que dimita ya,a que espera

    ResponElimina
  29. Al Alcalde de Aielo,le voy a pedir su dimisión
    todos los dias,hasta que se vaya.

    Sr. Alcalde,José Luis Juan Pinter son las

    20,33 del dia 23-10-2011 y ahun no ha

    ((dimitido))

    ResponElimina
  30. Yo tambien pido la dimisión del alcalde de
    aielo de malferit

    alcalde dimsio ya

    ResponElimina
  31. Pinter quand penses presentar la teua dimisio

    ResponElimina
  32. Que manera de liar a la gente.
    Cristina no ha ganado nada porque la sentencia que dice que no ha lugar a la indemnizacion no es firme y por lo tanto se puede recurrir. (recordemos que la indemnizacion que pidio el ayuntamiento a cristina era el beneficio que ella y su empresa tuvieron por LA compra ilegal de los terrenos al ayuntamiento).
    LA GENTE TIENE QUE SABER QUE EN EL CASO DE CRISTINA HAY DOS JUICIOS A)PRIMER JUICIO.- El que la condena por fraude en la venta de terrenos. Esa sentencia es firme porque perdió incluso en la apelacion y la justicia ha dicho que hubo fraude en la venta de los terrenos a la empresa de la familia de la alcaldesa B)SEGUNDO JUICIO (Que no tiene nada que ver con el primero. Este segundo juicio cuya primera sentencia no es firme solo dice que el juzgado del contencioso no es competente para pedir la indemnización que el ayuntamiento pedia a cristina. Por lo tanto dice que en ese juzgado no se debe pedir dicha indemnización.(recordemos que ese dinero que se le pide es para todo el pueblo ya que si ella abusó de bienes de todos, es justo que sus beneficios repercutieran al pueblo). Por ello esas personas que intentan marear a la gente les pediria que no digan nada hasta que la sentencia sea definitiva ya que esta SE PUEDE RECURRIR Y QUIEN SABE LO QUE PUEDE DECIR EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA. ASI que es mejor que no se cree malestar ni se engañe a la gente en una cosa que no es definitiva porque puede apelarse. tODO LO QUE SE QUIERA DECIR DE ESTA TEMA EN ESTE MOMENTO ES QUERER MAREAR Y CREAR CRISPACION. SEAMOS TODOS SENSATOS Y DEJEMOS A LOS TRIBUNALES DECIDIR QUIEN TIENE LA RAZON. BUENAS NOCHES A TODOS.

    ResponElimina
  33. No bonico/a, tranquil.. que liats NO ESTEM,

    caradura,,,,, desonrrat.. i sinverguenza

    ah i no t'ho dic a tú,,,,,
    li ho dic al que t'ha manat que ho escrigues.....

    ResponElimina
  34. Precisamente los que han causado que la crisis sea mucho más dura en la Comunitat Valenciana que en el resto del país no pueden ser los que nos saquen de ella.
    Rajoy ya dijo que quería para España lo que había en Valencia. ¿Recuerdas?

    ResponElimina
  35. Pareix ser que el Sr. Pinter, ha posat en marxa als seus "voceros", per a desacreditar la sentència dictada per un tribunal, on posa de volta i mitja la manera d'actuar del alcalde. Un dels primers "voceros" que s'ha activat és l'anònim d'ahir a les 22:46 hores, dir-li que en les afirmacions que està fent, quan diu: "que en el primer juicio se la condena por fraude..."referint-se a Cristina, pot estar incurrint en delicte de calumnia, ja que com ell molt bé sap, la Sr. Cristina no es part en ningún judici, sino que és l'ajuntament.
    I ja està bé de confundir a la gent amb les vostres manipulacions i mentires per a desacreditar a una bona persona, com és Cristina. I quan vullgues quedem i parlem de la sentència.
    Anim Cristina que som molts els que estem amb tu.

    ResponElimina
  36. PINTER DIMISIO JA CARA DURA

    ResponElimina
  37. trankils pinter no acabara els 4 anys aixó diuen per ahi els d'ell

    ResponElimina
  38. cuando la EMPRESA DE CRISTINA,compro el solar,(para que lo sepan los acolitos de pinter)pago
    en dinero de curso legal,36.000 E.mas que el segundo postor.
    Nada de previlegios y menos de ilegalidades,
    solo se trata de un juez,que sentencio sin leerse el expediente(como la acusada hera del
    PSOE)ala culpable.
    En la apelación,preguntarle a pinter porque
    no se presento,a defender al AYUNTAMIENTO,y
    si tiene la onradez que se le supone,que diga
    porque no fue al juicio

    ResponElimina
  39. pinter son ia les 19 i 33 del dia

    24 del 10 2011 i encara no has

    DIMITIT

    a que esperes a pedrer el jui del melero

    ResponElimina
  40. si hay que ir se va... pero ir para na es tonteria (por eso no fue, porque sabia que perderia)

    ResponElimina
  41. Mientras se llevan por delante los hospitales que habian prometido en la comunidad valenciana,ésta se gasta 3'5 millones de euros en un campeonato de golf(el doble que en años anteriores).
    A que juegan los politicos valencianos?

    ResponElimina
  42. A PINTER ENCARA NO LA CONDENAT NINGUN TRIBUNAL,PERQUE NO HA FET RES ILEGAL, COSA QUE A LA EMPRESA DEL HOME I LES FILLES DE CRISTINA, QUE ES DIR A LA SEUA FAMILIA I DIRECTAMEN A ELLA SI QUE HO HA FET UN TRIBUNAL I JA ESTA BE DE CULPAR A PINTER DE LES COSES MAL FETES QUE VAN FER EN LES ANTERIORS CORPORACIONS PERQUE LO DE SINVERGUENZA, DESHONRRAT I CARADURA VE SON AQUELLS QUE HAN FET UN FRAUDE I HAN ESTAT CONDENAT COM EN EL CAS DE QUE PARLEM, LO QUE PASA ES QUE A VOSATROS NO VOS AGRADA QUE SE EXPLIQUEN BE LES SENTENCIES JA QUE ANEU PER EL POBLE DIGEN LO QUE NO ES E INTENTEU FER A PINTER EL MALO DE LA PELICULA QUAN ESTIC SEGUR DE QUE NO TE RES PERSONAL EN CONTRA DE LA SEUA FAMILIA (LA DE CRISTINA)NI EN CONTRA DE ELLA PERO SI HA FET UNA COSA MAL FETA TE QUE PAGARO COM TOTS.

    ResponElimina
  43. ja esta bien de volver a crispar por los comentarios contra cristina y pinter. lo que tenemos que hacer es trabajar todos por el pueblo y dejarnos de insultos, mentiras y otras cosas que no llevan a nada. pienso que esto es lo que vale la pena y no los insultos.

    ResponElimina
  44. El pitjor alcalde de la historia d'aielo,
    tant en temps de dictadura com en democràcia.

    ResponElimina
  45. Com que està acorralt el Sr. Pinter, ara ja no vol que es parle en contra d'ell i de Cristina.
    Un jutge li ha dit al Sr Pinter que s'ha excedit de les seues funcions, cosa que alguns ja vinguem diguent-li des de fa anys. I jo com a ciutadà vull una relació de tots el judicis que ha perdut i el que ens ha costat als veïns d'Aielo.
    No podem estar callats, al pas que va ens tocarà a tots. I jo, al menys, no voldria caure en les seues mans.

    ResponElimina
  46. Dimiteix PINTER, JA HEU TENS BE DE PERDRER ELS JUICIS I PAGAR ELS CIUDATANS totes les despeses, perque no es baixa el salari de 54.000,.€ i tambe el de Maribel que cobra mes de 1.000 € al mes.
    Quina poca vergonya de poble tenin, i encara va la primera dama en la cara ben alta, vergonay dels votants de pp.

    ResponElimina
  47. El pesoe de aielo aguntarse perke cuan manaen els de foreta era pijor ke ara y un poket de respete als 1600 votans de pinter

    ResponElimina
  48. pinter son ia les 15-i-50-del dia

    25-de octubre del 2011 i en cara

    no tens has anat a ta cassa


    PINTER DIMITE,O, A, QUE ESPERAS, A PERDER

    OTRO JUICIO,a quien le toca ahora,a corta


    //DIMISIÓN ))

    ResponElimina
  49. pinter si se me olvido de algun juicio,recuerdame tu por favor cual es

    yo recuerdo

    los de monse

    los de jose luis

    el tecnico agricola

    el de tere nadal

    el de eva andres

    el de joaquin sanz

    el del melero

    el de felix

    seguramente me dejo alguno,por favor,apuntate tu

    los que te faltan

    y cro que vas a perder

    el de corta

    el de la serratella

    el de tonibois

    pinter no hagas mas el ridiculo,dimite y

    vete a anna que te hechan mucho de menos

    ResponElimina
  50. LA PRIMERA DAMA COM DIU EL DEL COMENTARI DE DALT JO LA CONEIX MOL BE I PUC DIR QUE POT ANAR EN LA CARA BEN ALTA PERQUE NO TE RES QUE AMAGAR NI ELLA NI EL SEU MARIT. PINTER ES UNA PERSONA HONRADA JA QUE SEMPRE LI HE SENTIT DIR QUE EN POLITICA ESTA PER AJUDAR A LES PERSONES TAN COM PUGA. A BANDA ESTAN AQUELLES PERSONES QUE HAN POSAT JUDICIS AL AJUNTAMENT PERQUE NO ESTAN CONFORMES EN FER LES COSES TAN COM TOQUEN ¡TREBALLAN¡ NO FEN ELS GOSSOS O FEN COSES PERSONALS DE ELLS EN TEMPS DE FAENA I QUAN SA ACABAT IXE PRIVILEGI CAUEEN DE BAIXA PER DEPRESIO I DESPUES POSEN JUDICIS. TAMBE LI HA TOCAT ARREGLAR TOTS IXOS JUDICIS QUE JA ESTABEN CUAN ELL VA ENTRAR AL AJUNTAMENT I LI HA TOCAT A ELL AFRONTAR-LOS. PERO DE BON ALCALDE NO EN TROBAREM EN TEMPS. HO SENC PER ELS DE DALT QUE DIUEN QUE SA EXCEDIT EN LES SEUES FUNCIONS, AIXO HAGUEREM VOLGUT ALGUNS, QUE NO SA HAGUERA ENTERAT DE QUINES EREN LE SEUES FUNCIONS PER AIXINA HAVER DEIXAT LES COSES COM ESTABEN ANTES DE ENTRAR ELL. LAMENTABLEMENT PER A TOTS ELLS HAN TENGUT MALA SORT PERUQE VA ENTRAR UNA PERSSONA PROFESIONAL, QUE SABIA DE QUE ANABA LA COSA.LA VERGONYA EN DONA A MI, VORE COM DEFENSEU EL OCULTISME I EL AMIGUISME QUE HAN FET ANTERIOR MANDATARIS DURANT TOT ELS GOVERNS SOCIALISTES EN AYELO. PER AIXO NO VOS AGRADA PINTER PERQUE HAGUEREU PREFERIT UN ALTRA PERSONA QUE NO SABERA DE QUE ANABA LA COSA I AIXINA MENTRES, FER LO QUE VOS DONABA LA GANA.
    ARA TOCA AGUANTAR-SE EN LA VOLUNTAT MAJORITARIA DEL POBLE.

    ResponElimina
  51. Per al comentari de dalt i un, un poquet mès amunt si tant honrat es Pinter i tan entès i sabut es en tot, ho tè molt fàcil de demostrar, en conter de contestar per açí ell o els seus manats, per que no reparteix per el poble la sentencia de Cristina, com va fer a dos dies de les el.leccions, quant per enèsima vegada sense trellat va trobar una jutjesa de güardia i li va tornar a tallar la llum a la Serratella?

    ResponElimina
  52. si jose luis li talla la llum a la serratella es tot perque liu diu un juez i cosa mana per un juzgat l'has de obeir si no vols ke el tanqen a tu a la preso per una cosa que an fet els demes.
    l'alcalde no te res a vore en la serratella nomes va comprovar qe el que li va dir el de la vall era veritat i aixi va ser.... tot ilegal

    ResponElimina
  53. A mi en el fondo l'alcalde en dona pena pq sa clavat en uns lios que ni ell sabra com ixir.

    ResponElimina
  54. M'han dit que demà dimecres a les 20h pleno a l'ajuntament,per si algú té interes i pot anar.

    ResponElimina
  55. En lloc d'un alcalde pareix que siga el "sheriff" del condat d'Aielo de Malferit.

    ResponElimina
  56. en fa gracia a ixe de dalt que diu man dit que dema dimecres hia pleno,com pot sabero si ningù ho sap, es veu el plumero de quines son les persones que parlen per açi.

    ResponElimina
  57. Prou te se veu el plumero a tu "sheriff".

    ResponElimina
  58. xe tu si que porteu mal aixó de pedre dos vegaes seguides les eleccions!!! tranquils que ja guanyareu a les proximes elecciones si esque guanyeu

    ResponElimina
  59. al que hace la relacion de juicios que dice que ha perdido el ayuntamiento,le digo que solo hay que ver la gente que pone contenciosos contra el ayuntamiento, todo aquel que no esta a favor de este ayuntamiento porque los han puesto en el sitio i entre ellos hay gente a los que el ayuntamiento les ha ganado el juicio pero lo chocante del tema,no es que los denuncia el ayuntamiento a ellos sino que son ellos los que denuncian al ayuntamiento y por tanto son ellos los que estan haciendo gastar dinero y al pueblo por no estar contentos de que se les ponga en su sitio haciendo su cometido, trabajar, y si quieres continuar poniendo nonbres en la relacion podrias poner el tuyo y ten por seguro que no nos llevariamos ninguna sorpresa.

    ResponElimina
  60. pinter, son ya las 16,20 del dia

    26,10,2011,y todavia no has dimitido

    a que esperas,

    PINTER DIMISIÓN YA

    ((DIMISIO))

    ResponElimina
  61. cuanta estrema dreta esta isint a defendre a
    pinter,/QUE ES ONRAT? prugunta en anna, i sino
    pregunta per ell en sort.

    pregunta,pregunta i sabras, qui es pinter en

    politica,pregunta,pregunta,aon ha tengut

    responsabilitat,i voras lo que el contesten

    ResponElimina
  62. a la atención de las personas que viven de un jornal,o cobra pensión,si el psoe,siendo un partido que tiene o
    tenia su caudal de votos,con los pensionistas,
    funcionarios,y trabajadores mileuristas,ha hecho
    una politica poco social,debido segun dicen a causa de la crisis bestial que sufrimos.
    Yo me pregunto,si nos gobierna un partido de
    derechas como es el PP, que medidas sociales
    tomara.........pensemos bien aquien damos nuestro voto,

    ResponElimina
  63. al anonimo del dia 26-10-2011--a las 14-y28
    si pusiera mi nombre,seguro que no tellevarias
    ninguna sorpresa.Pero yo con tigo tampoco,por
    que haces un tufillo a estrema derechona,que
    manda huevos, que decia el sr.Trillo.

    ResponElimina
  64. Despues de ver el pleno del ayuntamiento constato que para ser concejal del pp solo necesitas saber 4 letras: O;B;D;C

    ResponElimina
  65. Açí el reporter dels plens del ajuntament de Aielo, fins que el senyor alcalde es digne a fer cas a la majoria del poble i siguen retransmesos en la seva totalitat, o bè en directe o bè gravats.
    Com diu algú per açí dalt, en les properes eleccions tots podrem presentar-se a regidors per el PP si sabem eixes 4 lletres.
    Bè anem per parts, començem el plè, el grup socialista impugna el plè, perque aquest home que tant sap de lleis, un jurista experimentat, segons mos va vendre, no ha fet la convocatoria arreglo a la llei, però clar el omnipotent en l'ajuda del seu grup que no s'entera de res decideix que el acte tire endavant.
    Desprès quant es va a aprobar l'acta del plè anterior, el portaveu del grup socialista, tè que demanar en varies ocasions que es rectifiquen punts, que casualitat, el secretari possa tot lo del equip de govern expossa i no possa tot lo del grup de l'oposició o canvia les coses.
    Ara no vaig a repasar tots el punts tractas al plè i que evidenment el grup socialista s'ha opossat, no perque estiguera en contra de tot, que es el que el alcalde "and company" van a vendre ara per el poble, si no perque com que el plè no era legal, l'oposiciò no mès ha expossat coses, però evidenment, no en podien aceptar cap.
    Novetats al plè, el senyor alcalde, com es veu que no te prou en tot lo del poble, ara porta mocions per a la seva aprovaciò, segons diu ell, d'interès social, com ara, la línea de tren Xátiva-Alcoi, cosa resolta ja de temps, la custodia compartida dels fills, recolzar als treballadors de la CAM, que dic jo que en conter de portaro al plenari, haguera pogut, en eixos amics que te en la Generalitat, segons diu ell, que no haveren portat la Caixa a la ruina per la seva mala gestió i sous desorbitats.
    S'ha fet el sorteig per al dia de les eleccions i desprès precs i preguntes i açí, si que tinc que dir, segons la meva humild opinió, que si el alcalde d'aquest poble tinguera un poc de vergonya dimitiria del carrec, perque ha hagut de tot, desde com fa la convocatoria del plè d'avui, passant per els judicis que ha perdut l'ajuntament i sentencies que no es compleixen, passant per l'última sentència de Cristina que pareix que al alcalde encara que no es ferma no li agradat, fins a que la seva secretaria personal, la número set de la llista del PP, va i resulta que està treballant de jardinera darrere la taula d'un despatx.
    Ah! i l'últma cosa senyor alcalde, perque se segur que açó ho llegirà vostè, el mentirós tè que tindre molt bona memòria i vostè no en tè gens, no es pot dir una cosa i cin segons desprès negarla i mès davant de tanta gent, i no ha segut una cosa soles.
    Bè desprès de la descripció de l'acte d'avui tornarè a fer la retransmisió d'açí tres mesos, si el senyor Pinter no ho remedia i decideix grabar els plens.
    Bona nit.

    ResponElimina
  66. Lamentable la actuacion del psoe hoy en el pleno. a parte del "repas" que les ha dado pinter resulta que estaban tan nerviosos con la predisposicion de votar a todo que "no", como siempre, que resulta que una propuesta del PP de dar una subvencion de 200 € a las familias con mas de un hijo en la guarderia, van y el PSOE vota que no a la concesión de dicha subvención, Increible. Eso si que hacen: defender a los funcionarios "del partido" que despues de estar de baja por depresion mas de un año, piden para ellos que se les pague el 100% del sueldo. Increible. Eso si. de colaboración con el equipo de gobierno del PP, NI PENSARLO, POR MUCHAS COSAS BUENAS QUE HAGAN O PUEDAN HACER.

    ResponElimina
  67. Disculpeu, una cosa important que me s'ha oblidat, segons Pinter, en prèstecs el poble deu ja en tant sols quatre anys i mig, mès de dos millions d'euros i avui, ell i el seu grup han aprobat ferne un altre.
    Ja vorem quant aquest home deixe de governar, com paguem tots el que mos deixa, i quant de temps tardarem.

    ResponElimina
  68. Bona nit, hui he assistit al plen i en donà vergonya de veure un espectacle de circo. els polítics d'aquest poble haurien de fer una xicoteta reflexió i buscar alguna fòrmula d'evitar aquest tipus d'espectacle. El punt de precs i preguntes l'han convertit en un apartat de crispació que res bó, du al poble. Es tracta de ridicularitzar-se uns a altres. Jo el suprimiria. I el suprimiria perque cada vegada estic mes segur que el públic que asisteix, per cert, molt identificat en ún o altre partit polítics te la ment tancada i sols sent el que vol sentir dels seus. Es una reflexio que faig a tots els politics. Bona nit.

    ResponElimina
  69. Lucecita, dir-te que has donat en el clau. Els regidors del PP estan a merced del que diu l'alcalde. Com s'ha vist al ple de ahir, no s'enteren de res. Ha sigut vergonyós com el Sr. Montoya, regidor de hisenda, no ha sabut ni contestar a la pregunta que li ha fet un regidor del partit socialista.
    Ah, i esperem que el Sr.Alcalde done alguna explicació de la contractació de la Susana jardinera.
    I aprofitar per a donar la enhorabona als regidors socialistes, per el bon treball que estan fent.

    ResponElimina
  70. Si el repaso se lo dio el Sr. Pinter a los socialistas que iban con el guión mandado por otros como siempre porque así y todo hubo concejal-a socialista que metio la pata hasta el cuello y eso que ellos tienen mucho tiempo por sus trabajos para preparse los plenos, no como otros que tienen que trabajar en fábricas y no tiene tanto tiempo para prepararse para las preguntas de doble filo con intención de ridiculizar a los concejales del PP,por eso tienen a su alcalde que tiene su dedicación exclusiva para contestarles a todas sus preguntas,si quieren saber, que más les dá quien las conteste.

    ResponElimina
  71. El repàs va donar Juan Ra a l'Pinter ia tots els seus palmeros comodins, que estan ahi perquè havia d'omplir la llista d'alguna forma.Pero Jo els entenc als comodins i els comprenc, perquè cap d'ells cobra 62.823 euros l'any, així que l'hi treballi El Pinter, i ells de "comodí" a omplir la lista.Estamos ara mateix en un deute de més de 2 milions d'euros, i vol fer un altre préstec de 139.000 Euros.Vallase Sr Pinter amb les seves mentides a un altre poble , tanques per exemple ha Anna, allà li estan esperant amb els braços abiertos.En política quan hi ha mentides per dignitat se sol dimitir, però dubto que vostè sàpiga el que és això. Són les 11:14 h.Aun no ha dimitit sr.Pinter.

    ResponElimina
  72. A l'anònim de les 10:09 hores, totalment d'acord en la afirmació que fas, de que els regidors del PP no estàn preparats. Jo no sé si es per falta de temps o no. Però si com tu dius el problema és que no tenen temps, jo els recomanaria que deixaren les seues regidories, i així els ailoners ens estalviariem un grapat de diners. Ahir a alguns simpatizants del PP els va agafar vergonya.
    PD: Sr. Pinter els aieloners volem saber el que passa a l'ajuntament. Per aixó li demanem que facilite la informació a l'opossició. Sempre està posant traves per a que no puguen fer la feina que els pertoca, per què ells si que tenen ganes de treballar pel poble, i no per omplir-le la butxaca. I deixe ja de fer-se el víctima. Ara ja el coneguem, i no se'l creguem.

    ResponElimina
  73. No soc asidu a intervindre en este foro,normalment el llisc al igual que altres,he de dir que en esta vida no he votat mai a les eleccions generals perque considere que no son justes i que el meu vot per a poc servix,sempre he votat a les eleccions locals pensant que el meu vot serviria per a algo ja que m'afectava mes directement,he votat sempre PSOE,perque com a treballador que soc mirarien mes per els treballadors,fins que es va presentar el senyor pinter per el PP,entonces vaig cambiar el meu vot perque com molts aieloners vaig pensar que el poble necesitava un canvi,perque al PSOE se li havia pujat el poder al cap i estaven haguent alguns abussos prou visibles,pues be, vist lo que es comenta en estos foros i vegent lo que pasa al poble la reflexio que en faig es la seguent.Asi pareix que el senyor pinter siga el culpable de tot,el malo de la pelicula, i dic jo en un poble a part del ALCALDE hihan uns regidors i una comissio de govern,crec que funciona aixina que li deuen dir al alcalde en cuestio, si pot fer aso o lo altre,en referisc a temes de problemes en treballadors i juis tant com en altres temes,perque ells tenen poder per a tombarli un ple o tirarlo al carrer pero perque no heu fan.Perque es deuen ala disciplina de partit?,o perque no pensen en el poble per molt que diguen,si aixina heu feren,possiblement no haguerem tengut el cas cristina,el cas serratella,el cas montse y molts problemes mes que estem patint el poble en les nostres bujaques.Perque ells com a regidors li poden dir al alcalde hasta aon pot aplegar pero aso ha pasat en aielo en totes les legislatures, el que pasa es que els socialistes esteu sabent fer una bona oposicio pero tambe teniu la sort de que no hihan altres alternatives que als dos partits que mos han governat.I ja sense mes rollos dir que per desgracia en molts anys de democracia en ESPAÑA en AIELO encara no hem tingut la sort de poder disfrutarla, espere que algun dia arrive pero crec que no sera en el meu vot.

    ResponElimina
  74. Hola Pinter! ja ho tens bé d'escriure tonteries al blog,i posat a treballar que ens costes 55.000 euracos, més dietes, kilometraje...
    No el faces passar per una altra persona, que portem molts anys llegint i escoltant ximpleries. Ara ja el coneguem, eres inconfundible.

    ResponElimina
  75. pinter són ya las 16,10, del dia

    27,10,2011, y todavia no has presentado

    la dimisión,a que esperas,a la subida

    del sueldo del proximo año 2012

    pinter dimite ya

    (DIMISION)

    ResponElimina
  76. Al gun comentario que han hecho a las 11 y 14 del dia del pleno,estoy casi suguro que no estaban en el pleno.
    ¿Que pinter ha pegado un repasó a Juanrra?,caramba,estabas viendo el pleno de
    Aielo,o el de Rita Barbera,anda lo le hagais
    tanto la pelota y aconsejarle que no humille
    más a sus concejales en el pleno,delante de
    todos los presentes.
    Es de verguenza lo que les dijo ayer en el pleno.Señores concejales del P P,demuestren
    que tienen amor propio y diganle,pero en el proximo pleno delante de las personas que alli vamos,que dege de hacer las cosas a su manera,
    vosotros tambien sois equipo degobierno.
    Sino le haceis un plante,y vereis como cuenta más con vosotros.
    No soy del P P,ni tampoco del PSOE.

    ResponElimina
  77. Aixo es una oposició preparada? que porten tots el temes del ple preparats per Ricardo el home de Mª Jose, Bravo i Mollá ixe que viu en Ontinyent i que com no te res que fer ve a Ayelo a donar que fer perque en Ontinyent no lan volgut per aixó en quan sen ixen del guió marcat per ells claven la pata hasta el fondo, com quan Mª Jose la regidora del Psoe, tan preparada, es mestra i directora en un colege de Valencia, va fer que el seu grup votara en contra de donar una subvenció al pares que tenen mes de un fill a la guarderia, ixe es el be que volen per al poble, el be el volen per ells. ¿pa que necesiten tanta preparació sino miren per el be de les persones del poble?, pero ells estan acostumbrats a arreglarse les coses de ells,aixina Juanra quan parla, parla en malicia de vore que no pot en Pinter perque este sempre va en la veritat per davant i no podrá estar mai a la altura de ell, pero ¿ aon vas Juanra a compararte en Pinter ?,no li arribes ni a la sola de les sabetes en saber i preparació per molts asesors que tinges. En quant als regidors del PP, pot ser que de tituls no en tingen tants pero son persones sencilles i molt treballadores que es lo que fa falta pa treballar per el poble.

    ResponElimina
  78. Al de las 16:33 se te ve el plumero por muy mal que intentes escribir.

    ResponElimina
  79. Van votar en contra, per si en algun punt t'has perdut, perquè van impugnar el ple, no perquè estigueren en contra de la subvenció per als xiquets de l'escoleta, a vore si ens enterem i no contem mentides.

    ResponElimina
  80. Són les 20:10 H, Sr.Pinter per vergonya, ja has dimitit?

    ResponElimina
  81. que pesaos estais con lo de dimitir!!

    ResponElimina
  82. Ke mierda de politicos ke tenemos en aielo solo van a no dejar trabajar por el pueblo sean maestros gente de fabricas solo buscan la crispacion para ke gente ke va alos plenos salte como honorio y otros del pesoe ¡ Dejar trabajar por el bien del pueblo mande el pp omande pesoe por favor¡Gent de aielo ya per favor ke senka el poble y no a la crispacio per el futur de aielo

    ResponElimina
  83. El número de parados registrados en la Comunitat Valenciana durante el tercer trimestre de este año ha subido en 26.100 personas y deja el total de desempleados en 617.300, según los datos de la Encuesta de Población Activa (EPA) hecha pública hoy por el Instituto Nacional de Estadística.Valla Gobernantes Politicos que tenemos en la Comunidad Valenciana hasta que ruina nos van ha llevar?

    ResponElimina
  84. Sr Pinter li recordo que en política quan es menteix i es falsegen les coses, se sol dimitir per dignitat, Pinter són les 12:37 H. quan vas a dimitir?

    ResponElimina
  85. Com s'aclarim, en cobra 55.000 o en cobra 68.232, poseuse d'acord perque si no no ens aclarim.Ixe tema crec que ja no el devieu de tocar que en les eleccions pasaes no vos va valer.Demaneuli consells a RURALCAJA que ell te la solucio per a eixir de la crisis, com sap per aon vam entrar sap per aon hem de eixir.Si en estos personajes hem de anar endavant estem apanyats.

    ResponElimina
  86. contestación al madrugador de las 8,14,2011,
    poca educación tienes,al tratar de mierdas a
    los politicos votados por todo el pueblo.
    Si no te gustan,puedes decir, son incopetentes,
    que dimitan,que no sirven para el cargo que han sido elegidos,etr.Por favor ni insultar y menos
    meterse en su vida privada

    ResponElimina
  87. pinter baixat el sou. No el mereixes eixe sou si el únic que fas és crispar al poble. No aconseguirà que els veïns i les families estem dividits per molt que ho intentes.

    ResponElimina
  88. Pareix que s´haja acabat el terrorisme o per lo menos lan suavisat ja no ataquen en bombes ataquen en tortaes anem millorant que ja es algo.

    ResponElimina
  89. El comentari de les 16.53 dirli que el poble esta dividid desde cuan va entrar bravo ell si ke va dividir el poble y el que esta ara en pesoe va en mando distancia per bravo , molla el de ontinyent que soles ve armar follo en les festes ya eu fea,ricardo el futuro alcalde aielo por el pesoe si el voten estos que busquen la crispacio entre els veins del poble dejar trabajar a pinter y sus consejales que son gente trabajadora y no les busqueis la parte floja. aielo esta por encima de todos

    ResponElimina
  90. Pinter cobra 62823 euros!Sr Pinter li recordo que en política quan es menteix i es falsegen les coses, se sol dimitir per dignitat, Pinter són les 21:06 H. quan vas a dimitir?

    ResponElimina
  91. Això si que és bilingüisme! anònim de les 20:25h

    ResponElimina
  92. tan burra es la que diu que pinter dimiteixa com el qui deia CRISTINA PAGA. per favor sr administrador no faja de este blog un mitja de insults sense sentit.

    ResponElimina
  93. Va ser una calamitat que l'alcalde li demanara molts milions a Cristina i diguera que ho demanava un jutge. Ara que un jutge ha dit que això no era de justicia (despres del patiment i danys a l'empresa de l'home) no seria bo, ni legitim, ni serio , ni de justicia que l'alcalde recurrira el dictamen del jutge.Encara que no dimitisca deuria deixar la persecussió que va emprendre fa uns anys contra una persona honrada del poble.

    ResponElimina
  94. pinter son ya las 22,50, del dia

    28,10,2011 y todavia no has dimitido,

    a que esperas a, enchufar a todas las
    personas que hiban contigo en la lista.
    La que estaba en nº 7,como no salio de
    concejala, (cataplam) en vez de hacer
    oposiciones para las plazas que hay
    suvencionadas,una de oficial de albañil
    otra de peon de albañil,y otra de peon
    de jardinería tu vas y las repartes entre
    tus amiguitos,las de albañileria y con la nº7
    de tu lista le das la de jardinería.
    Hombre te parece bien que envez de cuidar
    jardines,te la pongas de secretaria(particular)
    eso como lo llaman los jueces,PREVARICACIÓN,
    anda, anda,pinter,ponla a cuidar jardines
    por que si te ponen un contencioso lo perderas
    tambien.

    (DIMISIÓN)

    ResponElimina
  95. Pinter me'n vaig a dormir, demà dóna'm una alegria i digues-me que vas a dimitir! Són les 23:49 H.va digues-me que t'ho pensessis en dimitir, no et sembla que això teu ja és patètic a més de ser de jutjat de guàrdia!

    ResponElimina
  96. Anònim de les 22:03,
    Estc en part amb tu, pot ser cansen les repeticions, encara que algunes estan més fonamentades que altres.
    Per altre costat, no veig cap insult en demanar la dimisió de ningú.
    Recorde a un ex-president amb bigot demanant el mateix.

    ResponElimina
  97. Exteriorizo el pensamiento que seguramente alberga gran parte de la derecha de este pais :

    !!Qué alegría, ya tenemos casi 5 m. de parados, ahora si que gana Rajoy por goleada, lástima que no hubiesen aún más y que la ETA permaneciese activa un par de meses todavía, entonces los socialistas no se comían ni una rosca!!

    Ya sé la exageración de mi reflexión, posiblemente injusta con gran parte de los votantes del PP que no se identifican con el TRY-PARTY de su partido (Aznar, Mayor Oreja, G.Pons y tantos otros), pero ocurre que después de escuchar al impresentable de González Pons llamar IDIOTAS y otros epítetos a todos los aún millones de personas que piensan votar al PSOE, creo que es lícito que el asco que siento y me producen las manifestaciones de dicho "señor" consigan obligarme a expresarme de manera irreverente y en contra del estilo que he intentado siempre adoptar en mis entradas a este ú otros foros.

    Me pregunto que hubiese hecho Rajoy si hubiese ganado en 2008 y le estalla en sus narices la burbuja inmobiliaria (cuyos efectos son causa de la mitad de parados de España) siendo consecuencia de una mala previsión económica, tanto del gobierno del PP 1996/2004 como del Psoe 2004/2011, que no hicieron nada por tratar de evitarla. Si además añadimos que a este gobierno le cae encima la mayor crisis financiera de los últimos 70 años, creada y alimentada por los poderes fácticos financieros: JP Morgan, City Group, Agencias de calificación, ataques a la deuda soberana, etc.. y tantos otros especuladores, que pululaban por doquier con total impunidad, enriqueciéndose sin rubor alguno a costa de cuantos vivimos de nuestro trabajo, ahorros ó pensión; con una Europa al borde del abismo, etc.. ¿creeis que con Rajoy no hubiesemos estado igual de mal o peor aún? ¿No podeis pensar, objetivamente,que hubiera cometido los mismos errores o más que Zapatero? ¿Acaso Sarkozy, Merkel, Berlusconi, Cameron, etc... (por nombrar los más poderosos) no van de cabeza para encontrar una solución definitiva?

    En fin, a estos señores del PP no les votaré en mi vida, pero como intuyo que ganarán las elecciones, (y no insultaré nunca a quienes les voten) será interesante observar la varita mágica que van a emplear para salir de inmediato (como decían hasta hace poco) de esta terrible crisis, pero a juzgar por sus actuaciones en Comunidades como Valencia, Madrid, y otras, creo adivinar por donde irán las medidas "milagrosas".

    Que Nuetro Señor nos pille confesados.

    ResponElimina
  98. Disculpad, repasando mi nota, veo que escribo mál TRY-PARTY, se debe señalar TEA-PARTY, consecuencia de escribir aprisa ó de improvisar el rollo un dia de lluvia. Hasta siempre.

    ResponElimina
  99. Hernandez és una gozada leerte.

    ResponElimina
  100. Amic Hdez alguns poden creure, que el PSOE s'ha rendit als mercats i de ser neolliberal i això serà el que li recriminen, poden contribuir al seu esfonçament, i clar això pot provocar la victòria del PP, i tindrem neolliberalisme i mercats a lo béstia, de veritat i per a temps. 
    Un altre exemple, eixes mateixes persones poden estar enfadats amb la reforma laboral del PSOE, i com abans,  poden ajudar a enfonçar-lo contribuint a la victòria del PP, qui considera eixa reforma insuficient.

    Soc de les que pensen,  que la socialdemocràcia espanyola (també l'europea)  és hora que escollisca el seu futur, o estan amb el poble o amb la banca, i una cosa és segura, en els dos llocs no es pot estar.

    El PP ja savem amb qui està.

    ResponElimina
  101. al tal hernandez,que contento estas que suba
    el paro (verdad/.
    Como se ve en tu manera de ver el paro,lo que quieres a ESPAÑA,y lo que quiers que vaya bien,
    para ti y para toda la derechona,rancia de españa

    ResponElimina
  102. el que demana la dimissió de pinter està tardant ja mes de 12 hores sense tornar a demanar la dimissió. Estarà de pont?.

    ResponElimina
  103. Al anónimo de las 15:16 decirle que su comentario denota que ha entendido totalmente al revés el comentario de mi entrada, ó por el contrario se expresa así adrede, por tanto no le doy la mayor importancia.

    A Catarata decirte que, como siempre, leo con placer cuanto escribes (y no solamente por coincidencias ideológicas) aprendo de tus observaciones y me ayudan a estar mejor informado.

    Sobre lo que señalas, pienso, como tú, que la socialdemocracia (para mí el sistema político más justo en democracia) está en una encrucijada de la que tendrá que salir más pronto que tarde, pues por muy cambiado que esté el mundo (la globalización de la economía, etc..) es el único sistema que dentro de la economía de mercado realizaba hasta hace muy pocos años una mejor distribución de la riqueza.

    Como tu bien dices, tendrán que reflexionar y despertar de su largo letargo, (no se puede estar con Dios y con el Diablo a la vez) ya que es vital para que el ULTRALIBERALISMO reinante que impera en casi todas partes (causante principal de la crisis económica existente) tenga delante una alternativa válida, con los valores éticos y morales que le eran inherentes.

    De lo contrario, y a nuestro pesar, nos desengañaremos aún más gente y aún no siendo "pasotas" (quien pasa de todo, pasan de él) pasaremos a engrosar las filas (cada vez más numerosas) de "indignados".

    Hasta siempre.

    ResponElimina
  104. ¿donde esta el dela dimision de pinter?

    ResponElimina
  105. Estic de pont. Ja parlem desprès de tots sants.

    ResponElimina
  106. no estic de pont. PINTER DIMISSIO.

    ResponElimina
  107. Pinter me'n vaig a dormir, demà dóna'm una alegria i digues-me que vas a dimitir! Són les 23:14 H.va digues-me que t'ho pensessis en dimitir, no et sembla que això teu ja és patètic a més de ser de jutjat de guàrdia!

    ResponElimina
  108. Hdez.
    Justament eixe és un dels problemes de la socialdemocràcia: s'han oblidat de la redistribució, permitin que els diners canviaren de mans i ràpid, amb una laxitud en la regulació, apostant per la especulació. 
    Cal tornar enfrontar-se a l'aniquilació de les empreses socialment assentades i generadores de riquesa. 

    ResponElimina
  109. Catarata, només un apunt al comentari que has fet més amunt. Dius:

    "Soc de les que pensen, que la socialdemocràcia espanyola (també l'europea) és hora que escollisca el seu futur, o estan amb el poble o amb la banca, i una cosa és segura, en els dos llocs no es pot estar.
    El PP ja savem amb qui està."

    I jo et dic que si no veieu que el polític que rescata la banca, que aposta per reformes en contra de la classe treballadora i més mesures... ja ha triat de quina banda està... no ho reconeixereu mai. Quina evidència més voleu els que encara us fa mal reconéixer que el PSOE no és ni roig, ni socialista econòmicament parlant?

    ResponElimina
  110. Que poca vergonya la carretera de l'era i carrers de voltant a fosques sense una farola.Aso es vergonyos a les 7 de la vesprada.

    ResponElimina
  111. bona nit ja feia temps que no escrivia però hui vaig a fer-ho.
    Al plé de l'altre dia,v aquedar clar lo ignorants(politicament parlant9 que són els regidors de pp,i per aixó el psoe pregunta als regidors i no a l'alcalde, i empareix molt béaixí que elsmateixos regidors del pp que s'adonen lo marionetes que són de l'alcalde.A mi em donen pena(tots menys maribel)que no em dona gens de pena,però els altres si que me'n donen.
    respecte a Susana demane explcacions a pinter:si es jardinera que realitze les funcions com a tal a no ser que siga incompatible amb la seva paga de malalta,i si és així que se'n vaga a cuidar de sa casa.
    (quino vullga pols que no puje a l'era).

    ResponElimina
  112. De pateticas las intervenciones de la oposicion al pleno. Ademas de votar que no a todo. (Votaron incluso que no a dar una subvencion de 200 € a las familias que tienen dos hijos a la guarderia).
    Pero aún es mas patetico el ver a una oposición que solo tiene argumentos para defender a cristina y a los trabajadores del partido que trabajan en el ayuntamiento y siempre estan de baja. Ahora resulta que la oposición solo tiene argumentos para defender esto. ¿Donde estan sus propuestas para todo el pueblo?. ¿Cuando presentaran alguna idea buena para el pueblo?. Verguenza de una oposición que solo busca crispar y hacer que los "suyos" que asisten al pleno disfruten como en un circo, eso si, sin pagar entrada.
    Por cierto no digan que los concejales del PP no saben nada que Uds. incluyendo a su portavoz, aún saben menos ya que lo llevan todo escrito. Cuando se salen del guion que les escriben en la "sede", se pierden. Buenas noches.

    ResponElimina
  113. Jo vaig estar al ple. Encara no entenc com els concejals del psoe dien, que constara en acta que el ple estava mal convocat quant sempre esta fent-se aixi. Si en tres dies no tenen temps per a vore cuatres cosetes sencilletes que es van tractar, no se que farien per a portar un poble en els problemes que això deu portar. Supose que tirarian ma dels jefes en la sombra.

    ResponElimina
  114. Paregueu un poc (prou) curts eh, van votar en contra, i a vore si vos queda ja CLAR, perquè van impugnar el ple, quan s'impugna un ple s'ha de votar en contra a TOT.
    I sí, anònim del 31 d’octubre de 2011 7:23, estava mal convocat, perquè un diumenge (dia no laboral com tots i totes savem, a no ser que tu els diumenges treballes) no és dia per a convocar un ple, i si el convoques almenys porta la documentació pertinent no sols la convocatoria.
    Ademés, segons l'alcalde, el qual no vol que li pregunten als regidors, aquests no tenen temps per a preparar-se el ple, i tu dius anònim del 31 d’octubre de 2011 7:23 que (cite textualment): "Si en tres dies no tenen temps per a vore cuatres cosetes sencilletes que es van tractar, no se que farien per a portar un poble en els problemes que això deu portar"
    Què els regidors del PSOE, no treballen? Sols treballen els del PP??
    A més si el ple va ser convocat el diumenge i la documentació es la van entragar dilluns, són sols 2 dies. Menys del que té un regidor del PP, perquè hi han que es passen el dia a l'ajuntament.
    I no digau més tonteries. A mi en lo que esteu diguent em porta a preguntar-me si realment estaveu al ple, o quan esteu allí desconecteu i després digueu el que vos diu el del costat, o digueu el que volen que digau...

    ResponElimina
  115. Al Sr. Alcalde que escriu en aquest blog com ANONIMO de las 22:40 dia 30:

    Tan sols dirli que Vosté si que resulta patétic, y no sols per no dir la veritat (cas dels 200 €) si no lo que es mes greu, per ridiculizar al seu Regidor BIENVE (per a mi un bon chic a mes de treballador), daban de tuthom; podía haber segut mes diplomátic y contestar la pregunta del portaveu de la oposició de altra manera,(reconec que la pregunta era millor per a vosté) sent mes diplomátic, sense alterarse, sense perdre els nervis, no donant un espectacle deningrant, en comter de comportarse com un bon alcalde, ya que tant preparat diguen els seus que está vosté (Pense que ni en Sort ni en Anna pensen el mateix)

    AH, y el unic circ que se arma en els Plens son els que voste monta.

    En cuant al cas de Cristina, pense que si la oposició el han nomenat es perqué voste ha estat actuant ilegalment contra ella, en alló del "enriquecimiento injusto", machacanla durant els ultims anys, extralimitanse en la seva actuació, y molts etc.... Y si hara una sentencia dicta que vosté se ha equivocat es just que se li recorde.

    De guions no val la pena parlar, pues es absurd el seu comentari, al no tindre arguments, cuansevol tontería dita per vosté val per a les persones que el recolcen, ya que les demes no som tontes.

    ResponElimina
  116. L'aeroport de Castelló protagonitzo un article al diari The Telegraph qui veu en l'aeroport un exemple del "DEROCHE" de diners públics en Espanya.És març de 2011 l'aeroport va ser inaugurat per les autoritats de PP, entre les quals hi havia Camps i Carlos Fabra.La Torre de control de l'aeroport encara no ha guiat l'aterratge de cap avió, no obstant això el director de l'aeroport cobra 84.000 euros anuales.Un exemple de malbaratament dels governants que tenim en la comunitat Valenciana.

    ResponElimina
  117. pinter perque no dimiteixes ja?

    ResponElimina