dimecres, 5 d’octubre del 2011

Mobilització

"Para que sobrevivan tus privilegios
hay que buscar culpables que no puedan defenderse (...)
hay que olvidar a los viejos, renegar de los enfermos,
odiar al diferente, expulsar al extranjero,
barrer a los mendigos, eliminar a los parados,
aborrecer al débil y obedecer al dinero.

Este es plan para tener bien controlados a los borregos".

La Polla Records.

Recordeu que el 15 d'Octubre a les 18h. el 15M torna a marxar.

22 comentaris:

  1. Que os parece la detencion del rapero Pablo Hasél? detenido por enaltecimiento del terrorismo.

    ResponElimina
  2. señorito que enten de aso6 d’octubre del 2011, a les 17:47

    nose perque posen una manifestacio en contra de tots els politics siguen del PP o PSOE si este es un blog socialta i mai voran lo mal qe a fet la esquerra de Zp (pero lo mal del PP sempre eu beuen)

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. blog actualizat
    http://aielodemalferit.blogspot.com/
    i no es deixeu marejar!

    ResponElimina
  5. El moviment 15M es declara apartidista, que no apolític, candidament poden pensar que baix les seues sigles també caben els votants de la dreta, de la mateixa forma que el PP somia tenir entre les seues files a un obrer per a ensenyar. Com si la dreta i l’esquerra s’indignaren per les mateixes causes.

    La gent està farta de tanta hipocresia? Què pot fer per canviar les coses en aquest país?. Votar un dia i callar quatre anys és una opció.
    Jo crec que eixir al carrer, pacíficament, és una bona forma de començar, per exemple, a demanar als polítics alguna cosa més que guanyar per guanyar, o no comprometre’s amb els poders econòmics per damunt dels ciutadans.

    ResponElimina
  6. Jo no veig en cap lloc aci diga que este blog es socialista,si que puc pensar que les entrades i comentaris de la gent tenen una tendencia progressista. El que si veig que la gent tinguem una tendència insana a jutjar si una cosa ens agrada segons la diga un socialista o un del pp, encara que la cosa siga la mateixa.
    Fins que no aprengam a pensar per nosaltres mateix poc podem aportar i canviar del discurs que ens vinga des de dalt.
    Gràcies i a seguir criticant i valorant allò que no ens agrada, vinga de qui vinga.

    ResponElimina
  7. Estic algo desepcionat amb els supostos blogs de esquerres d´aquest poble... Me volgut esperar a ultima hora veure si algun encara es feia el anim i recordava el nostre dia la nostra festa, la festa dels valencians. Pero no, me donat conter que o no es senten valencians o no els importa la nostra festa regional. El unic blog que sa recordat de la nostra festa a segut els dels peperets http://aielodemalferit.blogspot.com/ ...


    Aieloner i Valencia

    ResponElimina
  8. Serà que l'ànim no està per a molta festa. Almenys el meu tampoc. Així i tot m'alegre que tu l'hages disfrutat i que et sentes orgullos de ser tan valencià.Per a mi, en aquestos moments, i per desgracia ,tots els dies son festa, comprens?

    ResponElimina
  9. clar que ho comprenem!
    el nostre amic zetaparo ha conseguit el record guiness del paro

    ResponElimina
  10. Queda un mes i un piquet per a les eleccions generals. Els conservadors han estat reunits en la convecció de Malaga, i per molta atenció que he prestat no he sentit ni una nova proposta. Sembla que no ens volen ensenyar les seues cartes. Han perdut els populars una oportunitat de dir-nos que es el que pensen fer.
    Serà que Mariano té por que les seues mesures puguen convertir-se en impopulars?

    ResponElimina
  11. tu tranquil que una vegada dins ja vorem
    si ne tenen o no
    i desde quans tots els del PP son conservadors?

    ResponElimina
  12. Una vegada dins ja faran el que els done la gana.Les idees les tenen que tindre abans sino jo no els vote.

    ResponElimina
  13. Respecte a la convenció del Partit Popular, en vaig quedar perplexa al veure com els assitents aplaudien amb el mateix entusiasme el discurs de extrema dreta de José Maria Aznar, i el dircurs de Rajoy que el va fer més moderat.
    I quan els seus seguidors cridaven: ¡a por ellos!,¡a por ellos!..., en vaig quedar convençuda de que entre, les seus files, tenen a la dreta més reaccionaria.

    ResponElimina
  14. Vistes i escoltades les úniques propostes del pp son el "a por ellos", volen fer-nos creure que la politica es un partit de futbol.
    La resta de idees eren més que conservadores , retrogrades, com la de revisar la pena de mort.Idea brillant que ha sigut criticada per la totalitat de partits politics.
    Viajarem en el temps?

    ResponElimina
  15. A Scarlett johanson, li diria vols una prova més que el "a por ellos", per a pensar que el partit popular està format per gent que es caracteritza per ser conservadora i fatxa.

    ResponElimina
  16. Ademés de conservadors, jo diria vengatius. No hi més que llegir en els mitjans de comunicació la noticia segúent:
    Angel Minguez, secretari de Presidència en les Corts Valencianes, va deixar un missatge al seu Twiter, en el que donava per fet que Ana Pastor, presentadora de "Els desdejunis de TVE", no seguirà en la cadena pública després del 20 de Novembre, una vegada el PP guanye les eleccions.
    Aquest individu és va permetre la licència de qüestionar la imparcialitat de Ana Pastor, una professional amb una trajectòria més que demostrada.
    Així se les gasten aquests tiparracos. I encara no han guanyat.

    ResponElimina
  17. nomes dirte que la espoca de millor esplendor de españa va ser en aznar
    i res de gonzalez ni ZP
    i ja li agradaria a rubalcaba ser millor politic de rajoy
    ahi tingueu el exemple de ''juan achaos'

    ResponElimina
  18. Aznar va ser el principi del problema de la famosa "burbuja inmobiliaria"; i ara ningú sap com solucionar i canviar el sistema productiu i enganyos en el que viviem.
    Ni Aznar ni Rajoy, i qui pense el contrari o vol enganyar o enganyar-se.

    ResponElimina
  19. Al anonim del 11 d’octubre de 2011 0:29

    Que el PP esta plantejanse la pena de mort aixo don teu as tret, del intermedio, de que aneu. Vosaltres cregueu que van a aprovar la pena de mort, ahir vaig veure el telediari de TVE en el que eixia un diputat del PP en el que deia que es podria plantejar una especie de cadena perpetua controlada, es a dir, que cada sert temps es miraria el cas per si li se poguera reduir la sentencia o rectificar casos. Es a dir el mateix que fan cuan aproven una condemna de 3000 anys ( que ne fan ) pero que finalment son 10 anys.. M´enten??
    I una altra cosa fatxes ??? I aixo, que acas el PP es presenta en public amb el braç en alt, quant no saveu que dirli al PP el insuleu tratanlos de fatxes, vos agradaria que vos digueren a vosaltres comunistes, pos vosatros si que ixiu als mitins en el puny tancat campeons...
    Visca el 9 de octubre i el 12

    ResponElimina
  20. Les enquestes parlen, que un dels temes més importants és la situació laboral, en concret l’atur. Son 4.226.744 milions de parats a l’Estat Espanyol (alguns tenen la mala costum de redondejar -la parlant de 5 milions).

    També, en les últimes setmanes anem observant, com els retalls en sanitat o educació (per algunes presidentes de comunitat autònoma nomenats ajustos) porten a l’atur a mils de persones.

    Ens volen convèncer que és inevitable, que cal un canvi en les normes que posen límits a les relacions laborals, aquelles entre els treballadors i els qui els contracten. Es posa en qüestió tota una historia de conquestes i millores laborals a Europa i Espanya. Sembla que la legislació laboral és una “llosa”, cal flexibilitzar.

    Però com ens poden explicar, que davant una mateixa normativa, les realitats entre comunitats autònomes siguen diferents, perquè re té a veure el País Basc amb Andalusia o València. Alguna cosa més influirà en aquestes realitats diferents?.

    Per altre costat, com poden mantenir, sinó és a base de fe, que els retalls que pretenen dinamitzar el mercat i crear feina, provoquem més atur?

    També com ens poden explicar que, en Europa tinguen tases d’atur més baixes amb normatives de protecció social i als treballadors majors?

    Si es crea feina baixa el paro, la normativa laboral és igual en tot el territori espanyol, però no la tributaria ni la intervenció pública. Alguna cosa més necessitarem per a que la primera frase continue sent un fet.

    ResponElimina
  21. Eperanza mos has deixat KO nosaltres no aplegem a tant, pero es una llastima que zapatero no heu haja tengut tan clar,ara que com rubalcaba te la formula podem estar tranquils que cuan ZP no estiga ell ja la aplicara.

    ResponElimina
  22. Empezó en España lo que parece un movimiento internacional que está pidiendo un cambio profundo en el sistema actual, regido por la dictadura del mercado monetario.Todos tenemos algo que perder y poco que ganar con este sistema capitalista que no da respuestas y asi aumentan los indignados en todo el mundo.

    ResponElimina