dijous, 5 de gener del 2012

Carta als Reis Mags

Estimats Melxor, Gaspar i Baltasar:

Espere que esteu bé i no ús falte la feina. Ús demane per aquest any, que els ciutadans no ens resignem a la "mà dura", que per "salvar" Espanya ens volen imposar, que allò que no va ser vàlid per als de abans no deu de ser vàlid, ni s'assumisca com necessari, amb els d’ara, que als ciutadans no ens fa falta "mà dura" per entrar en "vereda"; que no deixem que es retallen més els drets socials dels més necessitats per acabar amb una situació provocada per els menys necessitats. Que es promulgues una llei, que faja que els polítics que gestionen mal els interessos públics, que roben o despilfarren, responguen davant la justícia per permetre que els ciutadans tinguen que passar-ho mal. Que es generen llocs de feina, que baixen el nivell d’angoixa de tanta gent que està a l’atur.
Per al meu poble demane, que els seus governats siguen transparents, treballadors, respectuosos amb tots i totes, que acapten les diferències. Per els veïns del poble salut.
Crec que és tot... encara que jo, realment el que demanaria és que em deixaren com estic, perquè per al que ens ve, el que realment necessitem no son Reis, encara que bons com vosaltres, sinó que els governants s’adonen, que estan ahí per treballar i aconseguir una societat més justa i atenta a les necessitats dels ciutadans (i no d'altres)... Ah!, i lo de la primitiva.
Espere que trobeu aquests regals amb facilitat. Un abraç per vosaltres i per als assidus al blog.

12 comentaris:

  1. Aquest any el sñr alcalde, al balco de l'ajuntament no tengunt l'agraiment a l'asociasio ARMIDAM despres de la faena que realitza aquesta gent de cara al poble.

    ResponElimina
  2. Nota interna: En els ambulatoris de la Comunitat Valenciana: "A partir d'aquest moment cada renovació de la targeta SIP, tindrà un cost de tres euros, envien al banc a que la paquet i amb el justificant se'ls torna a fer" .. . els mitjans de comunicació no han donat la notícia encara .........

    ResponElimina
  3. I Rajoy es fa vell envoltat de paraules negres
    Mariano Rajoy en la seva presa de possessió com a president del Govern
    Paralitzat, anestesiat, impotent, extasiat, cansat, temorós, rendit, fart, cansat, esgotat, exhaust ... Seleccioneu paraula, trien la que més els quadri per explicar el que senten, la que més creen descriu els seus sentiments d'aquests últims temps, però triïn. Només així, reconeixent l'estat de xoc en què caminem, podrem començar a adonar-nos en què ens han (?) Ficat i en la qual caminem enredats. La cataracta de retallades, de plans d'ajustament, de paquets econòmics és tan asfixiant que es diria han aconseguit el seu objectiu: fer que passin com si res passés, com si això fos el normal, el lògic, l'esperable, l'inevitable.
    No hi ha altra sortida.Són mesuresextraordinàries per a un moment extraordinari,I així, sembla que no ens quedés més remei que creure'ls sense creure'ls. Encara que només sigui pel cansament acumulat, el tedi i l'esgotament de tant de temps sense poder pensar en res més. Tot aquest cop de destral continu a tanta esperança, perquè darrere de tanta mesura s'amaguen rostres i gent amb somnis i esperances trencades, estan sortint endavant sense que la societat, els ciutadans, la gent a qui van dirigits i qui els van (mos) a patir, facin tan sols l'intent de plantar cara, de dir així no, d'expressar la seva repulsa, de deixar sentir la seva veu. Només cal veure per a això algunes de les mesures adoptades ahir pel Consell presidit per Alberto Fabra a la Comunitat i comparar-les amb el mateix Consell de Camps-Zaplana. Quan ens van enganyar? Llavors o ara? El que llavors servia per estalviar, el seu contrari és la solució d'avui. Ha de ser la grandesa i perversió de les paraules i la misèria de l'ànima humana.
    El descreença social està arribant al límit perillosos. Ahir mateix una enquesta apuntava que el 58% dels ciutadans i el 30% dels seus votants creuen ja que el PP i el nou president, Mariano Rajoy, ha enganyat als ciutadans i que el seu contracte amb la societat està caduc ¡als quinze dies! de prendre possessió del càrrec per haver mentit. La gent, els ciutadans, es tornen a valors més segurs, la família, la terra, teixeixen la seva esperança mirant a un passat que ja no hi és. I, és clar, també es tanquen en si mateixes buscant les raons per tant desastre, com si ja no esperessin res dels seus governants, dels que una i altra vegada prometen una cosa i fan la contrària amb el major dels desvergonyiment, dels que són incapaços de reconèixer que ho han fet malament, rematadament malament, que han enganyat una i altra vegada, que han mentit i ho saben, dels que demanen sacrificis però (una part d'ells) només miren de reüll el seu compte corrent, dels que roben de manera palmària i es refugien en la petició de presumpció d'innocència i en la no dimissió sistemàtica. La perversió de les paraules i de l'exercici del poder.
    Els més joves no veuen futur aquí i només pensen en anar-se'n, en sortir corrent, a fugir. Una altra vegada l'emigració. Parlar amb ells produeix tristesa, una immensa tristesa, un neguit immensa. Els homes i dones que no tenen feina, fa temps que van deixar de creure que ho trobaran i els que ho tenen temen cada dia el perdre'l. Els que estan en edat de prejubilació compten els dies com el rosari d'un final que fa mal. I ja ni els jubilats les tenen totes amb si tot i el gest en les seves nòmines de l'actual Govern i veuen en el dèficit de la Seguretat Social una amenaça. Només n'hi ha prou sortir al carrer i parlar amb la gent. És el que hi ha. Poseu vosaltres les paraules que vulguin. Hi ha més. Descreença, escepticisme, recel, indiferència, desconfiança, desencís, saturació, empatx. Segur que troben alguna que els quadri. O segueixin buscant.
    I mentre això passa, Rajoy, l'home que ens va dir que sempre ens diria la veritat, segueix tancat a La Moncloa i sense donar ni una sola explicació creïble i esperançadora a tanta neguit.

    ResponElimina
  4. aquest any el sr. alcalde desde el balco de l ´ajuntament no ha agrait a armidam la feina que fan i la gent s´ha donat conte d´aixo. Resultat: no li van aplaudir ni els seus. Cada vegada esta mes sol. Pareix jaimito contra todos.

    ResponElimina
  5. CUANTO MIEDO OS GENERA EL ALCALDE A LOS QUE NO DEJAIS DE DECIR TONTERIAS CONTRA EL EN ESTE BLOG. Y DIGO ESTO PORQUE ALGUIEN PARECE QUE CONTROLA TODO LO QUE HACE PARA LUEGO CRITICARLO. SI VOLVIESE A PRESENTARSE DE NUEVO ALGUNO DE ESTOS LE COGIA ALGO. SR. ALCAlde UD. A LO SUYO Y NO HAGA CAso DE AQUELLOS QUE INTENTAN DESESTABILIZAR A LA GENTE SIEMPRE CON MENTIRAS Y QUE NUNCA HARAN NADA PAQA EL PUEBLO SINO PARA ELLOS Y SUS ALLEGADOS POLITICOS.

    ResponElimina
  6. No creo que sea una tonteria denunciar que el Sr. Alcalde no agradeció a la asociación armidan todo el trabajo realizado.

    ResponElimina
  7. Lo dicho Sr Alcalde, usted a lo suyo, a llevarse la pasta del pueblo, y no haga caso de lo que digan,usted a cobrar su sueldo y si no hay dinero aumente los tributos, no tema que le seguiran votando. Si hay gente "pa to".

    ResponElimina
  8. SR. Alcalde,paseando por el polígono de Ibermanta,he, observado algunas anomalias en la
    urbanización de dicho polígono que ud.ordenó.
    LOS defectos observados son los siguientes.
    Las aceras terminadas en cemento,envez de ladrillos como estaba en el proyecto inicial.
    Los postes de luz y su cableado sin poner, con una conservación muy deficiente.
    No han hecho desagues o enbornales en la calle,es decir,cuando llueve no hay control del
    agua,en la SAU 1, si los tiene hechos y cuando llueve va muy bien.
    El bordillo se ve a simple vista que són muy malos,tienen muy poco tiempo y ya están picados.
    Al rededor del cementério, ni aceras ni nada,
    todo por hacer.
    Sr. Alcalde estoy seguro que no ha hido a ver
    la obra todavia,creo que cuando vaya a verla y
    observe las anomalias que le he detallado no le gustaran.
    Lo que mal se hace mal hecho está.

    ResponElimina
  9. En sembla de pc etic que pinter no haja donat les gracies a Armidam de la faena feta en la cavalgada i a mes esta tiran-los de la nave de propietat de tots ( no de pinter) perque vol vendre-la ia aixi recuperar diners per a ell.
    On tenen que anar Armidam en tot el material que tenen per fer les activitays ?, Pinter no tens vergonya que despres que el fan la faena els tires al carrer, ara pense que Armidan te que utilitzar altres armes o del contrari desapareixeran, aixo es lo que vol pinter.

    ResponElimina
  10. En el poligono els serrans el cablejat tanpoc esta posat i les ceres estan plenes de jolivardes,AH esque encara no hihan enpreses no heu havia pensat.

    ResponElimina
  11. RTVV busca empresa per definir com reestructurar
    L'ens treu a concurs l'elaboració de pla de reestructuració de Canal 9 i Ràdio 9 que posarà les bases per a l'ERO que afectarà a 1.800 empleats


    EFE, BARCELONA Radiotelevisió Valenciana (RTVV) s'adjudicarà a finals de febrer mitjançant un concurs el pla de reestructuració de Canal 9, Ràdio 9 i l'ens públic, que preveu ajustos laborals sobre els 1.800 professionals de plantilla.

    Dimecres que ve està previst que el Consell d'Administració de RTVV aprovi el plec de condicions per treure a concurs l'elaboració de l'informe de reestructuració de les tres empreses, segons han informat a Efe fonts de l'ens. El Consell hauria de convocar avui per poder celebrar-se el dimecres, ja que es requereixen 48 hores d'antelació, ia les 14 hores encara no s'havia convocat, encara que és previsible que es faci aquesta tarda. El plec de condicions recull que en sis setmanes es resoldrà el concurs, és a dir, es coneixerà l'empresa encarregada de confeccionar el pla d'ajust.

    Aquest procés es desenvoluparà "en paral · lel" a l'aprovació de la nova llei de RTVV, que reforma l'actual normativa vigent des de fa 27 anys (1984). L'avantprojecte de llei de RTVV, aprovat pel Govern valencià el passat 23 de desembre, aposta pel seu caràcter públic, un sistema mixt de finançament i l'elecció per Les Corts dels consellers i director general amb un mandat de sis anys.

    Contempla transformar RTVV i les seues societats (Canal 9 i Ràdio 9) en una única societat mercantil, íntegrament participada per la Generalitat, que es denominarà Grup Radiotelevisió Valenciana SA. Es reduirà el nombre de membres del Consell d'Administració, que es compondrà de nou consellers, i que, igual que el director general de l'ens, seran elegits per les Corts amb un mandat de sis anys, renovable una sola vegada per un període de tres anys.

    L'avantprojecte també preveu la subscripció cada tres anys d'un contracte-programa entre el Consell i el Grup, que contemplarà les aportacions amb càrrec als Pressupostos de la Generalitat destinades a la prestació del servei públic encomanat. El nou model de finançament englobarà la finançament privat, basada en la publicitat, i la pública, que no contemplarà activitats alienes a la funció de servei públic.

    ResponElimina