diumenge, 15 d’abril del 2012

Alta tensió a Aielo.

Una imatge val més que mil paraules, en aquest cas.

24 comentaris:

  1. “Este ocaso es el momento de la acción entre todos porque otro mundo no solo es posible, es seguro”. José Luís Sampedro

    ResponElimina
  2. Es una nova broma medio-ambiental o es volen carregar "la Serratella" definitivament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es una broma , el projecte el té l´ajuntament i els afectats tenen un escrit de l´ajuntament, i tambe el alcalde es ha dit que si volem podem reclamar. Pero mira si tindra interes Pinter que ni siquiera es ha fet una reunio per explicar-los que es el que passa. Aço no li dona vots, per tant no vol saber res de ningu, i a mes l´ajuntament te propietats per on passa la llinia i per tant cobrara d´aixo. Aixo es lo que preocupa a Pinter COBRAR, per que no té ni un clau.

      Elimina
    2. y tu que saps tan perque no ho espliques i deixes de fer mala sanc contra l'ajuntament? i es que pinter el trau la son no pot dormir. salud

      Elimina
  3. No m'agradaria que Aielo perguera l'unic troset verd que té, per molt que li paguen, que no crec que siga tant!
    en cas d'instalar alli eixos transformadors ja no es podrá disfrutar d'eixe espai.

    ResponElimina
  4. I Pinter sense dimitir! Pinter dimissió ja!

    ResponElimina
  5. no dimitira segur que no encara que esta fent tot el mal que vol. ara pareix que va a contruir una linea de alta tensio en la serra. tindra bancals que vendre o de algun amic?

    ResponElimina
  6. Crec que els bancals que te el ajuntament en l´ombria els te perque algu en el seu moment els va canviar per terrenys en el poligon.Encara que els vengueren serien mes barats que els altres.

    ResponElimina
  7. Tant donar-li voltes. No es podia veure la llum de tants globus sonda que havien enfosquit el firmament. Un informe que els delatava i una rectificació. Un loquaç president autonòmic que el defensava i un desmentit. El copagament ja està entre nosaltres. Tot era mentida.
    Tot era mentida, sí, quan negaven que existís un informe d'una direcció general de la Comunitat de Madrid animant a implantar el copagament, el refutaven però impostant, faltant a la veritat, a la eloqüent veritat del negre sobre el blanc.
    Quan van rectificar aquelles paraules de Valcárcel, president de Múrcia, defensant que hauria pagar-se una part dels serveis universals, no era una rectificació, era una impostura.
    Tot mentida, excepte quan ensenyaven les orelles del llop: Guindos dient que calia trencar la universalitat o la pròpia Ana Mato ajornant la decisió al Consell Interterritorial de Salut que es va celebrar ahir.
    Però a Ana Mato no li agrada parlar de retallades, va dir, sinó d'ajustos. Doncs bé, ni retallades, ni ajustaments, canvi de model pur i dur. Trencar la universalitat del subministrament dels medicaments és partir en tres trossos el sistema, a punt per la privatització, sector al qual accediran els més afortunats, i la beneficència, lloc comú dels menys afavorits.
    Saben que la ruptura de la universalitat és el començament del final. I per això, com marisabidillos, els consellers del ram van envoltar ahir a la ministra per a una roda de premsa que és més important que el que ells mateixos, tan devots del poder establert, imaginen.
    El que més dol és que Ana Mato truqui tontos els ciutadans. Dir que aquesta mesura té un "paper educatiu", amb aquest tonillo d'insolvència, ens fa pensar qui és la ministra per donar lliçons, unitats educatives en forma de privatització prèvia, a ciutadans que pentinen cabells blancs i pateixen malalties.
    És trucar ximples als metges, aquests que recepten sense pietat, uns professionals que malgasten, segons la titular de Sanitat, que els és igual vuit que vuitanta i que no busquen més que el benefici de les grans farmacèutiques.
    L'ocurrència última ha estat, basant-se en un informe del Tribunal de Comptes força desprestigiat, defensar la mesura contra el turisme farmacèutic, que és, majorment, aquest que fa que entrin molts francesos perquè troben el Frenadol molt més barat. Tremendo.
    Lluny de ser una mesura il · lusa, el copagament és molt més. És la finestra que s'obre contra la universalitat del sistema, un passadís recte cap a la privatització i la beneficència. Un altre món: el del passat. Una impostura, una mentida més.

    ResponElimina
  8. Magnífic comentari. Alta tensió al país.
    Venen temps de més retalls, "el ritmo se va a mantener hasta el verano" segons el portaveu del PP, perquè l'objectiu del defícit cal complir-lo "coste lo que coste". Qui suportem les dificultats som els ciutadans (jubilats, treballdors, aturats, educadors, sanitàris, etc.), som víctimes d'un expoli insolidari.
    L'estratègia: convencer que son inevitables.
    Catarata, està ací el doblepensar d'Orwell. Me llegit "1984" i estic esgarrifada.
    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperança utilitza algun sinonim perque això de "esgarrifada" sona molt pero que molt mal. A diu que esgarrifada!!!!!!!!!, jajajajajaja.......

      Elimina
    2. Que et sone malament la teua llengua és prou greu. Fes-t'ho mirar...

      Elimina
    3. Xe tú, ni un pas arrere, que esgarrifada sone malament no vol dir que tota la meua llengua sone mal. Enseguida ho agafeu a la tremenda. Que poc sentit de l'humor que tens boniquet/a de cara.

      Elimina
  9. La gent que estem en contra de la alta tensió a Aielo, deuriem firmar el full de les firmes que circula pel poble. És molt importamt. No podem permetre que ens destrossen la nostra serra. Hem de dir tots junts No a la alta tensió.

    ResponElimina
  10. no volieu PARTIDO POPOULAR,ala a pendrer per el sac mos
    an robat,an mal gastat els euros de tots els valencians
    durant 20 anys i encara seguisen digent que es culpa de zapatero.
    seran capullos estos peperos,el sr.blasco que es un sospexos de aver robat tot lo que a pogut imes,en cara
    te la poco vergonya de dir que el defisit de la comunitat valenciana es per culpa de zapatero.
    a mentirosos peperos no vos guanya ningu

    ResponElimina
  11. No podem permetre que el terme d'Aielo , ja de per si xicotet, quede degradat de per vida si instalen eixes torres. Seria preferible que pasaren per la part de darrere de la serra que dona a un poligon industrial d'Ontinyent i té més lluny el nucli de població.
    Espere que els governants responsables facen tot el possible per canviar eixe traçat i espere que firme molta gent els papers de rebuig que circulen pel poble.
    Quanta mes gent firme millor per a tots.

    ResponElimina
  12. Jo no vull que dimitisca, jo em conforme en que demane perdó per totes les maldats que ha fet, i que diga que intentarà no ser tan roin.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir." Aixó no és prou. No quan es fa mal a les persones.

      Elimina
  13. jubilados de españa,como nos ha jodido el partido popular,nos suben un uno por cien la pensión y nos sube un 7 por cien la luz,un 5 por cien el gas, un 10 por cien la contibucuón,pagar medicamentos,y otras cosas,nos
    suben un euro y tendremos que pagar 25.
    vaya caras duras que tienen los dirigentes del partido popular,PENSIONISTAS,NUNCA JAMAS VOLVAMOS A VOTAR AL
    PARTIDO POPULAR,por lo mentirosos que son.

    ResponElimina
  14. pinter,¿por fin en el proximo pleno ya nos diras cuantos euros debes? son 2 millones,3----4----5---6--
    coño pinter dinos ya la verdad,estamos inpacientes

    ResponElimina
  15. S'aprovaren ahir al pleno les alegacions presentades contra el traçat del pla eolic

    ResponElimina
  16. señor alcalde,latima me dio verlo en el pleno,como le dicen o descubren las mentiras suyas y lo machacan y con
    razon.
    porque no quiere contestar a las preguntas de asuntos economicos nunca,eso es poca trasparencia.
    si le pregubntan cuanto cuesta el abogado,digalo,
    si le preguntan cuanto costo el proyecto de remodelación
    de la plaza,caramba digalo,por que lo esconde
    si le piden que aclare temas de los prosupuestos,coño
    aclarelos,no puede ser que conteste con evasivas o tonterias in admisivas para un alcalde de pueblo
    SEA TRASPARENTA,NO HAGA TONTERIAS QUE DE PILARES MAS
    GRANDES HAN CAIDO.

    ResponElimina