dilluns, 2 de juliol del 2012

Els millors d'Europa!

Ja podien ser tots els equips igual.

8 comentaris:

  1. Em pareis penós lo teu Aielonera. Com que no tens audiencia t'apuntes tu tamé a la marea espanyolista i castellanuza. Aixina se vos indigeste la copa, les banderes i la mare que els va parir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Visca tu, anònim.

      A vore si corrents ideològiques així es visualitzen més pel poble, que el dia del futbol pareixia una ciutat franquista. Lo més ràncio del mon.

      Quin fàstic tant d'espanyolisme.

      Elimina
  2. Si et fijes en el lateral, ja fa 2 anys (2010) es va fer una entrada que es deia els millors del mon. L'audiencia com tu dius , no es va resentir per això. Jo trobe be que en mig de tanta negror, es pose una nota de color, i millor que siga el roig. Si l'audiència que tenim ara es gent com tu, estamos aviados! Viva la roja, aunque a algunos les joda.

    ResponElimina
  3. Sense desmereixer els futbolistes, per a mi. Els vertaders herois son els que han estat apagant els incendis de valencia, i en un salari molt inferior, aperillant la seua vida.els valencians ja estem molt cremats i açó mos faltava.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha estat una veritable tragèdia, tant a nivell humà com per la natura.

      Elimina
  4. Comencen les activitats festives i no veig cap retallada, al programa de festes tampoc. Estem dePM motocross, orquestes, balls, vaquetes, ... Com sempre. Que sort, en Aielo no patim la crisis. A disfrutar tots,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Retallades a les festes si que hi han, han llevat l'orquesta del ultim dia i el primer dia de vaquetes. Jo tin una pregunta...com donen a guanyar 300 euros a cada fester,(quant en el poble hi ha gent que no te cap tipus d'ingres o el que tenen es molt baix),per a que puguen fer festa?en referics al les dames i festers. Jo crec que la feina que fan ells, els parats/des tambe la saben fer i els vindrien aquestos diners de perles. EL QUE VULLGA FESTA QUE SE LA PAGUE ja que hi han altres prioritats.....el any pasat el meu fill no va ser fester perque no liu podia pagar i tambe tenia molta ilusio,perque esta es la frase que tenen(es que tu saps l'ilusio que te, aso sols es una vegada a la vida)

      Elimina