dissabte, 28 de juliol del 2012

Més és menys


Dos dades demolidores: una de cada quatre persones en situació d'actiu està a l’atur i existeix un  21,8% en el llindar de la pobresa.

I a més, els retalls en prestacions socials i la pujada dels impostos sols contribuiran a fer més mal a la gent.

En un Estat social, l’economia hauria de ser la disciplina que s’ocuparà d’administrar els recursos escassos (sempre heu son) per garantir, al menys, les condicions mínimes de supervivència de tota la població, així com l’accés a la sanitat, l’educació i els serveis socials públics. 

Dons aquest govern l’importa poc l’Estat social. On va és a complir amb el dèficit, que deu ser el senyor principal. Però, després de complir amb el susdit, què va a passar?. En quin estat de roina es trobarà l’Estat social?. Serà irreversible?. 

Els Estats sobirans haurien de traçar unes línees roges infranquejables. Hi ha certes coses que no es poden permetre, encara que al senyor Dèficit li moleste.

27 comentaris:

  1. Senyor Alcalde:si esta prohibit estendre roba als balcons,si li cridaren l'atencio a un vei del poble per tindre la bandera del equip de futbol al balco,perque esta ara el poble ple de teles amb imatgens de sans per quasi tots els balcons(incluit l'ajuntament) i no es heu fa llevar????no creu que tots moros o tots cristians, mai millor dit????

    ResponElimina
  2. La noticia de la setmana ha sigut la sentència guanyada per la serratella a l'alcalde. Un jutge li diu a Pinter que no devia haver-la tancada mai, demostrant de nou que s'excedeix en les seues funcions., amb consequències nefastes per a la ruina d'una familia i la destrucció de llocs de treball.
    Al ple del dijous van acudir molts dels treballadors del local. Peró no es va donar cap explicació per part de l'equip de govern.

    ResponElimina
  3. I no ha perjudicat nomes als amos i treballadors de Serratella a tot el poble, si ara un jutge diu que les perdues produides al salo les te que pagar el poble perque la mesura la va pendre el alcalde, tots tindrem que pagar mes d' un millio de € , com no a empenyat prou al poble en estos 5 anys, ara no volies caldo, dos tazes.

    ResponElimina
  4. El jutge es CARLOS DIVAR.Perque asi no s´aclarim un jutge diu que es ilegal l áltre que es legal,aso com es menja,no era un conflicte entre el de la vall i la serretella que te que vorer ara el poble.

    ResponElimina
  5. pues aixo mateixa que te que vore el poble? aixo li ho dius a l'alcalde que a volgut clavarse i mos a clavat en un lio a tot el poble.

    ResponElimina
  6. Ho mireu per aon voleu açi sols hi ha un cupable a la vista( perque darrere, som molts els que pensem qui ni han mes) el prepotent del nostre alcalde, que li agrada molt ser jutge i part, i ara dic jo si el jutge decideix que te que pagar el poble, no deurien de pagar els que li han donat l'alcaldia dos voltes i no tots els que vivim açi?

    ResponElimina
  7. Entonces tanbe hihaura un jutge que diga si ha de pagar el poble o el alcalde,ara que tambe pot pasar que estem tota la vida recurrint sentencies fermes.Perque segons tinc entes lo de la serratella era sentencia ferma i esta si es ferma tanbe es podra recurrir no.Igual al final com tot es politica no te ningu la culpa.

    ResponElimina
  8. Ja heu llegit el panflet que ha repartit l'ajuntament, si no ho heu fet llegiulo no te desperdici, a poc que sapigues un poc el que passa al poble, el dones conter de les mentires que mos volen fer creure.

    ResponElimina
  9. Si, pinter alabando la bajada "voluntaria" del sueldo de los funcionarios, y él sin bajarse el suyo. Sublime cinismo. El resto sin comentarios, el que quiera creer , que crea.

    ResponElimina
  10. Presentación de los 11 diputados del PPCV que están siendo imputados, acusados o investigados

    El Partido Popular cuenta desde las últimas elecciones autonómicas con 55 diputados en el Parlamento valenciano. Diez de ellos están o bien imputados, o bien acusados en distintos casos de corrupción en curso. Una diputada más está siendo investigada. Si el PP los expulsase del partido, perdería la mayoría absoluta en las Cortes.
    Será por esta razón que el Presidente de la Generalitat Valenciana (el que se presentó con el lema "tolerancia cero contra los corruptos) no hace nada al respecto?

    http://www.youtube.com/watch?v=7RsBBFghGgw&feature=share

    ResponElimina
  11. Els comptes d'ajuntament no estan clares, hi ha 146000 euros que no apareixen, per cap lloc, Regidor d'hisenda Montoya, menys festes i ha buscar els 146000 euros.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El fullet que han repartit diu que estan en superavit. Com pot ser en un prèstec de casi 1 millió d'euros a un interès de7%. . Si algú sap d'economia m'ho podria explicarr . Gracies.

      Elimina
    2. Si hi ha superavit, com es que no es va pagar al proveidors, als que es deu més de 900 mil euros?

      Elimina
    3. Jo també voldria si algú sap d'econòmia, que explique com pot tenir l'ajuntament com objectiu deduir el dèficit de les arques municipals i al mateix temps dir que hi ha superabit. Aquests dos conceptes no son contraris?

      Elimina
  12. Increible el cinisme de pinter, en els diners de tots ens envia en plenes festes un B.I.M. que, a part de la propaganda que ell mateixa es fá, part del B.I.M. el dedica a insultar al grup de la oposició, manipulant y mentint, ès a dir insultant a la mitat del poble que no li ha votat. A més, el BIM pareix la revista "Hola", a tot color, plé de fotografíes; pense que si estem en temps de retalls y estime que habrá costat caret ¿açò era necessari? Tinga vostè una miqueta de vergonya.

    ResponElimina
  13. Este ni te vergonya ni la coneix, per cert i els que apoyen al alcalde que solen apareixer per açi quant els clavem en el in.nombrable aon estan?

    ResponElimina
  14. JA.JA.JA.RE.JA.RE.JA.RE.JA ja ja ja sr. Alcalde de mi querido pueblo de Aielo de malferit.
    Ahora dice que no ha hecho el motocros,como puede ser tan cinico,como puede ser tan mentiroso,como puede ser tan prepotente.
    Mire sr. Alcalde,no quiero seguir diciendole más calificativos,no se merece que pierda un segundo más tratando de averiguar que clase de mente maquiavélica tiene.
    Sr. Alcalde solo le pido que se vaya,dege la alcaldia en manos de otras personas de su lista, por que creo son más cuerntes,más como somos el resto del pueblo.
    Sr. José Luis dimita, no haga quedar mal al resto de sus concejales,dimita hombre,aveces dimitir horra a quien dimite,por el bien de su grupo DIMITA.

    ResponElimina
  15. concejales del grupo popular,algunos concejales socialistas de anteriores legislaturas les estan pidiendo responsalidades patrimoniales por algo que segun el grupo popular han hecho mal mientras gobernaron.
    prepararos vosotros, que si es cierto lo que se dice de las sentencias que estan apareciendo en los juzgados,vuestros bienes estan en el aire.
    el pueblo no tiene por que pagar la chuleria de vuestro gefe de filas,

    ResponElimina
  16. L'alcalde d'aielo, vol fer-nos creurer que un burro volo. Ja està bé de fer-nos tant ignorants,,, pero qué s'ha pensat vosté. No ha fet mes que mal per ahí on ha passat.
    Sr. Pinter, conta voste o conte jo el que va fer quant treballava en Catalunya, o prefereix que vingen els catalans directament i ens ho conten a tot el poble.
    Sr Pinter conta vosté o conte jo el que va fer en Anna. o prefereix que vingen els de Anna i ens ho conten a tot el poble.

    Algún día tot eixirà a la llum i tots sabrem en quina mal hora va aterrar per aquest poble, el seu poble al igual que el meu, Sr Pinter, que tant diu que estima...... i va i resulta que ens els has deixat arruinat....

    El pitjor alcalde de la historia d'aielo.

    ResponElimina
  17. Que la justicia tinga que dir-li a l'alcalde que faça bé les coses, diu molt del tipo de persona que és i el despropòsit de pleits en els que ens clava. I sembla que li encanta, quan algú el contradiu , la frase que més li agrada repetir és : si no estàs d'acord, tu denuncia'm . I així ens va, la gent és pregunta si li agradaria tant si tinguera que pagar de la seua butxaca els advocats. Els pleits és reduirien , faria millor la politica que és un art per al que no tots estan preparats.

    ResponElimina
  18. Després de cinc anys humillant, desprestijant, obrint expedients i acomiadant als funcionaris de l'ajuntament d' Aielo, l'alcalde reconeix la seua llavor al bulletí municipal, anomenant-los "personajes de la vida cotidiana de nuestro pueblo". Sembla que els funcionaris després d' aquestos anys han deixat de ser la preocupació per al Sr Pinter. Esperem que facen la seua llavor de servei al ciutadà, i no de servei a un alcalde que tant despectivament els ha tractat durant aquestos darrers anys.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es normal que los conviertan en personajes ilustres de nuestro pueblo, ya que han aceptado voluntariamente y sin ningún tipo de resistencia la bajada de su sueldo. Esto además de favorecer las cuentas de nuestro pueblo, ayuda a engradecer la figura de nuestro alcalde, mostrando, una vez más, su gran poder de convicción y encauzando la actitud de los trabajadores al servicio de su jefe Sr. Pinter.

      Elimina
  19. En el bim es tiren de menys les fotos de l ´ecoparc . Que esta que dona pena . No mes obri un dia a la setmana i quan esta obert esta ple de cartells que diuen que aço no es pot tirar , allo tampoc . Un consellet en ves de gartar-te els diners de tots en orquestes gasta- los en donar servei a la gent del poble. Aquest poble esta abandonat no mes tens que anar a la piscina que esta mig buida . Dona vergonya . Hi ha molta gent d´aielo que te que anar a les piscines dels pobles del voltant.

    ResponElimina
  20. M'ha dit un ocellet, que aviat obren Serratella, com assimilés el prepotent això?

    ResponElimina
  21. En un pais aon etarres condenats a tres mil anys de preso estan en el carrer,aon la majoria de politics roben i estan inputats,el gendre del rei mos esta fotent,tanpoc esta mal que serratella hasta estaguen ilegal com es suposa que esta,perque algun jutge aixina heu va dir,pues puga estar oberta,tantes ilegalitats estem aguantant que una mes la podem aguantar,en tot este cas el que millor seu esta pasant es el de la vall,que pareix ser que no es culpable de res.Perque al pareixer aso era un conflicte entre dos veins,no?.

    ResponElimina