divendres, 21 de setembre del 2012

Altres veus

Tal com jo ho veig, el problema no és que Espanya estiga col·lapsada, que ho està. Però, més enllà d'aquest problema local, lo que està col·lapsat és el sistema capitalista i, com a primera seqüela, l'Estat social està en enderrocament. El que tot açò ha posat de manifest és l'existència de dues úniques classes en conflicte: la classe perjudicada per la crisi econòmica i la classe beneficiada per la crisi econòmica. S'acabat el trencaclosques que suposava encertar el lloc que ocupaven els obrers, els camperols, els funcionaris, els artistes o els professionals en les diferents classes socials en les quals històricament s'ha dividit la societat. Ara ja solament hi ha dos: les víctimes i els victimaris d'aquest sistema capitalista en profunda decadència. Per tant, tenint en compte que les oligarquies de tot tipus ja viuen en el seu particular Estat de benestar, és a les víctimes del capitalisme a les quals els correspon evitar l'enderrocament de l'Estat social. Les víctimes del capitalisme centupliquem el nombre dels victimaris: per cada individu que es beneficia de la crisi, som més de mil els perjudicats. En termes democràtics, açò hauria de suposar una immediata reconversió del model econòmic i social en tot el planeta, superant diferències ideològiques o teològiques. Però no pareix que vaja a succeir.

153 comentaris:

  1. Metgessa, monja benedictina i decidida activista social, Teresa Forcades fa una crítica ètica al capitalisme i diu que estem en una dictadura financera que en els últims anys ha segrestat la democràcia.
    Segons ella, quan un govern actua contra l'interès general dels ciutadans cal respondre amb mesures pacífiques, com ara una vaga general indefinida.
    Excel.lent Teresa, ha sigut un plaer escoltar-te.

    ResponElimina
    Respostes
    1. a mi lo que me interesa es com tirem a pinter de alcalde.

      Elimina
  2. Alcalde "el que siembra vientos recoje tempestades", al tiempo.

    ResponElimina
  3. segun la contitución,dice ((el poder emana del pueblo.
    Y una vez que se hacerca el pueblo a la casa del poder,que es el PARLAMENTO,,la policia mandada por el PARTIDO POPULAR ,les reciben a garrotazo limpio.
    vaya democracia que tenemos mandada por el sr. RAJOY,si esto es el que emana del pueblo,prefiero otra cosa llamada REPUBLICA.
    Fuera la democraci MONARQUICA,y VIVI LA RREPUBLICA PARTICIPATIVA DEL PUEBLO.
    S,r del p p vayanse con sus origines,de dar al pueblo PAN Y CIRCO y si protestan,GARROTAZO LIMPIO.
    vaya maneras de gobernar que tienen los PEPEROS ESTOS.
    HACEN LO MISMO QUE HACIA SU ANTECESOR FRANCO

    ResponElimina
    Respostes
    1. No caben mes barbaritats i mes faltes d'ortografía juntes en tan poc espai.

      Elimina
  4. disfruto como un cosaco viendo como la policia reparte leña al poblucho

    ResponElimina
  5. Manifestació el dia 19 d´octubre a les portes de la Serretella fins a l´ajuntament.
    Esperem altres veus per a poder dir No a les barbaritats
    de pinter , no sols de la serretela sino en general: on estan els pares dels xiquets de les escoles esportives ,
    esta puja totes les tases i a mes No paga l´autobus de desplaçaments . On ham arrivat ?, diu que no te diners, pero per a pagar als abogats de tots els pleits té una partida en el pressupost municipal de 40.000.-€.
    En eixa quantitat mira si podria fer bo totes les escoles municipals esportives .

    TOTS A LA MANI, Salud

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo no anire. Tony que se ha fet ric en la ilegalitat que es manifeste. A mi no me ha donat ni en donara res. Em sap mal per el treballadors que no tenen res pero no em sap mal de ixos que son treballadros de la serrtella pero tenen un altre jornal. tan solidaris que son perque no treballen en el seu reball principaL Y DIXEN este lloc per als que no tenen res. I aço vA MES per als que fan de metres que cobren jornal de serratella y del seu treball. Bora nit

      Elimina
  6. I el 9 d´octubre tots al esmorçarot de l´eixample . Pinter diu . Que crisis. Aço ho pague jo. Tots a esmorçar.

    ResponElimina
  7. Si pinter fa l´esmorzar en l´example es de tindre POCA VERGONYA, que es pense que els diners son d´ell.
    On esta les diners per les escoles esportivees, per a l´EPA, per neteja de jardins , etc....
    PINTER PROU , PINTER DIMISIO YA .
    Pareix Franco, aci mane yo.

    ResponElimina
  8. maleit alcalde, va air i per culpa d'ell es fica a ploure. sera desdixat este alcalde dimisió YAAA açò es inaguantable ara mira per culpa de ell tot enfangat tot ple de xarcos. NO sap governar NO sap RES. FORA PINTER
    HAHAHAHAHAHHA

    ResponElimina
  9. Aielonera a mi m'agrada parlar d'estafadors i estafats. Ja se que aquesta dualitat simplifica bastan l'analisi de la relació entre les diferents classes socials i el mitjos de producció, però em serveix per entrendre, que els diners ja no serveixen com eina per a l'intercanvi de béns d'ús, i per això, el deute i el dèficit –elements fonamentals del creixement, des d'un punt de vista capitalista- estan fora de tot control, en tot l'univers terrestre.

    Que la conseqüència d'aquesta situació és la destrucció de l'Estat social i de les democràcies liberals, quan veig partits polítics que han traït els seus programes electorals, als seus votants i a la ciutadania en general incomplint promeses i contribuint a l'empobriment progressiu de la població, o veig que s'aprofundeix en mesures que ens ofegen, que roben el futur als nostres joves i als nostres fills, que donen prioritat al pagament del deute sobre el pagament dels drets socials com la sanitat i l'educació, que expulsa a famílies de les seues cases perquè els bancs formen grans estocs d'habitatges buits...

    El 25-S (i d’altres manifestacions, incloses les que es fan quotidianament) ha estat un magnífic exemple de com l'acció ciutadana al carrer pot treure a la llum pública les moltes mentides i abusos de poder, dels quals se serveix un Govern mediocre i deslleial quan se li deixa fer al seu lliure albir, sense el necessari control democràtic del poble.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amiga Catarata, efectivament a la classe obrera “la van transformar” (amb el seu consentiment!) en “Antoñita la Fantàstica” i se li va trencar tot, inclòs el cànter. En definitiva, la forma solament és una qüestió terminològica: classe mitjana=classe obrera, que som els protagonistes del teixit productiu, els que matinem, els que movem "el cotarro".

      Però la frustració radica veritablement en “el fons”: pèrdua de consciència de classe, pèrdua d'esperit crític amb qui se’n dú crua la plusvàlua, pèrdua d'orientació política, egoisme, aspiracions equivocades, assumpció del robatori i la usura bancària com a natural, consum irresponsable i desmesurat, destrucció sistemàtica i consentida del medi ambient o els recursos, aborregament i submissió, engany massiu per part dels mitjans,.....no seguisc...., però és greu, molt greu. “Chungo” tot.

      I hi ha un munt de “sonata” que no ho veuen. Vomite el missatge de Rajoy: dona les gràcies al “qui NO es manifesten”. Li ha faltat donar-li-les als “que no treballen, als que no pensen, als que no mengen, als que no denuncien”, als que s'han baixat els pantalons fins als turmells, perquè fins als genolls ens els han baixat a la majoria per força. Cru i clar ens ho estan dient.Tots els paisos estan patint aquesta estafa en major o menor mesura, però el nostre és esperpèntic.
      I la quasi totalitat de la classe política, callats com a morts. Un suïcidi col•lectiu.

      Salut, o no.

      Elimina
  10. La reflexion anterior, se puede aplicar perfectamente a la clase politica socialista de este pueblo( me refiero a los dirigentes del partido desde siempre). Ellos son la parte de la sociedad que ha sabido asegurarse una vida muy agradable y sin problemas economicos. Ellos y sus lugares tenientes, son la clase privilegiada. Los demas, muchas veces por ignorancia, les hemos y les estamos ayudando a ello. Mucha gente lo esta pasando muy mal, ellos, no. Saludos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La teua lectura destila sectarisme i està excenta d'arguments.
      Quan dius "asegurarse una vida muy agradable y sin problemas económicos" et refereixes a estudiar, treballar, estalviar, donar als fills oportunitats de millorar? Tot això amb esforç, paciéncia, etc., en definitiva, el que intenta fer la majoria de ciutadans per tenir un benestar, amb independència de la seua simpatia política?. O et refereixes a fer-ho utilitzant l'estil "zaplana" d'estar en política per fer-me ric?.
      Perquè sembla, que els sols fet de ser d'un partit fa que tota la resta estiga condicionada. Si soc de....no puc haber-me esforçat per estudiar i trobar un lloc de feina segur, no puc tenir una casa, ni cotxe.... . No pots, apareixen les suspites, però sols si eres socialist?
      Per altre costat, fas populisme al utilitzar la mala situació, que malarudament molta gent pot estar sofrint, per enfrontar-la amb la "millor situació" que encara per sort altres poden tenir, sense entrar en quin son els factors que fan que la gent no tinga feina, haja estat deshauciad, tinga que tirar mà dels bancs d'aliments o pagar l'ambulància per anar la rehabilitació o a cas després d'un alta hospitalària entre d'altres.
      A més lligues aquesta situació a un partit polític, i aprofites la mala imatge que té una part de la classe política.

      Elimina
  11. Estes son les veritats que la gent a de veure. Alguns estan i han estat en politica sobretot socialistes y en les seus cases entren segurs dos bons sous. No fa falta dir noms. Dirigens socialistes de abans i d'ara.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si llegires dos voltes el que has escrit, tu mateix et donaries compte de les burrades que dius. Però per si no ho tornes ha llegir ja teudic joa, BURRÓ!.

      Elimina
  12. No hace falta insultar para dar una opinion. Todos podemos opinar sin tener que llegar a menospreciar opiniones de otros aunque puedan sentar mal. Y sin insultar como hace el anterior sigo opinando que si bien es legitimo que todo el mundo, sea de la ideologia que sea, pueda buscar su bienestar y el de su familia con el esfuerzo y trabajo, si que quiero resaltar y denunciar que determinada gente -los dirigentes politicos socialistas de antes y de ahora, y me refiero a este pueblo-, no se conforman con su situacion privilegiada social alta, sino que ademas, manipulan a la gente mas humilde para lograr sus fines politicos pero eso si, que la faena sucia la hagan los demas. Ellos no. Y eso se dice GOBIERNO DEL PUEBLO PERO SIN EL PUEBLO.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Cuantas barbaridades hay que leer!. No insulteis que yo ya insulto bastante, y tranquilos que yo sé menospreciar a la gente mejor que nadie. Lo que más me gusta es manipular. Pero tu que te crees que el pueblo no ve las barbaridades que están haciendo los gobernantes de este pueblo. Para privilegios los de nuestro alcalde con ese sueldo que se ha puesto. Nos dejará arruinados para toda la vida. Que lástima con lo bien que se vivía en este pueblo.

      Elimina
    2. Ahora la izquierda tambien escribe en castellano?

      Será para por la POSIBLE independencia de Cataluña.

      Si consiguen la independencia los catalanes supongo que los ayuntamientos VALENCIANOS donde gobiernan los socialistas quitaran la bandera catalana?

      Elimina
    3. Em crida poderosament l'atenció..."manipulan a la gente más humilde". Presuposa vostè que la gent humil és "gent resignada o conforme", comprensiva, en definitiva, amb la necessitat de deixar-se manipular amb ganes, il.lusió i confiança amb els seus manipuladors (mostres socialistes). Parla vostè de manipulació, donant per fet, segons el seu argument (?), la planicia mental dels quals vostè considera "gente humilde". Aquesta observació que fa és, no solament mediocre, sinó d'una estulticia supina.
      O vostè viu en mart, o li paguen molt bé, o té alguna alteració en les seus "rugositats cerebrals", o jo soc un alienígena.
      No és la meua intenció, ni des de lluny, pretendre que vostè pense, ni reflexione, ni tinga el més mínim tret d'intel.ligència, com a bon adroctrinat, o beneficiari (ves a saber), de la ignorància que caracteritza als regents del no-res. Però meu demanava el cos. I les meues coronàries m'ho han agraït. Humil que és u!

      Elimina
  13. Pinter ja tens prou depujar els impostos.
    La contribucio de les cases ha pujat un 10%,
    On esta la congelacio dels impostos?, es voste prou mentiros, pero la gent encar no veu la boca del llop que es l´alcalde.
    No te vergonya de representar al poble d´Aielo.
    Pinter DIMISIO JA.

    ResponElimina
  14. Al anónimo del dia 30 a las 18,53 sólo decirte que empiezas muy bien tu disertación. Hablas de comentar sin insultar, de no menospreciar a nadie, de respetar a la gente sea de la ideología que sea, etc. etc. todo ello lo suscribimos todos; pero acto seguido se te ve el plumero, apuntas directamente a los dirigentes socialistas "de antes y de ahora" como si fuesen la casta más priveligiada de este pueblo; dices que manipulan a la gente humilde, y otras cosas.

    Si deseabas ser objetivo y respetuoso al menos no debías mentar a nadie y si lo haces pues también podrías reparar en los privilegios de tu Alcalde, (como ya te han dicho) y asimismo fijarte en la enorme cantidad de gente pudiente de este pueblo, que simpatizan con el PP, ó lo que es peor, añoran a dictadores de épocas pasadas, como una gran parte de viveristas, hacendados de cuna con grandes latifundios, constructores conocidos y otros, y estos sí son sectarios y manipuladores de gente sencilla, y por desgracia ignorante y deseo pensar que tú no eres uno de ellos. O no es así?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un plaer llegir-te. Gracies Hdez.

      Elimina
    2. Muy bien dicho, penso igual pero no sabia diro. Tots sabem qui governa el poble sense contar en el poble, i qui mana en conter de governar, i q pasa molt de lo que pensem en el poble d'ell.
      Sardà: Cuando uno se imagina como es un facha no puede imaginarlo tanto como es en realidad. Y dice facha, facha, no conservador.

      Elimina
    3. Hdez.
      Ser de dretes o d'esquerres no és ser “hooligan” d'un partit o d'altre, és molt més, és tindre uns valors, una concepció del món, una visió de futur per a la societat i saber quin lloc ocupem en ella.

      Per això, des de l’esquerra, cal ser crítics amb les polítiques antisocials, vinguen del partit que vinguen, donat que l'esquerra naix a la cerca d'unes mínimes condicions materials de vida per a tots, de justícia i de dignitat humana. Considera a totes les persones iguals en drets i obligacions, per la qual cosa no pot admetre lleis que afavorisquen uns en perjudici d'altres ni privilegis infundats. Per a l’esquerra l'educació, la sanitat, els serveis socials o la protecció social a l'abast de tothom son imprescindible per garantir la igualtat d'oportunitats, i la llibertat d'expressió i d'associació són elements bàsics per exercir els drets ciutadans. Per això, la política d'esquerres ha de ser honesta perquè no ha busca l'enriquiment individual sinó el repartiment just de la riquesa.

      La dreta política és conservadora, és l'encarregada de mantindre a la immensa majoria de la població al servei de la minúscula minoria dels poderosos de sempre, de l'antiga i la nova aristocràcia, dels rics empresaris i banquers. Per a la dreta la democràcia és una imposició. Per a manar no la necessiten, els sobra amb la força. Només la lluita contínua de les classes populars i la por a perdre-ho tot, els ha fet demòcrates i els ha obligat a cedir una part de la riquesa que atresoraven per construir l'estat del benestar. Els valors de la dreta són, doncs, mantindre els privilegis, la desigualtat i la injustícia mitjançant el control ideològic (educació, costums i tradicions per l'església) o exercint la força bruta (policia i exèrcit).

      Cada vegada que opinem hauríem de mirar si som dels que manen o dels obligats a obeir, i amb quins valors ens identifiquem: en els del individualisme egoista que busca perpetuar la desigualtat social i la injustícia dels privilegis o la vida del treball digne, la igualtat d’oportunitats i la justícia social. Cal ser coherent i actuar en conseqüència perquè política és tot i no podem, encara que vulguem, estar al marge.

      Elimina
    4. Hdez te creía más ponderado. Te has "retratado" pero que muy bien como radical con tu comentario. Les atribuyes profesiones a los que tu llamas manipuladores (hablas de viveristas, constructores, hacendados). Sabes que te digo, que tú no conoces ni a la mitad de las personas de Aielo que integran los "gremios" que has comentado. Yo te aseguro que los que conozco, y seguro que son muchos más que los que tú conoces,son gente estupenda. Manipuladores hay en todos los sitios (también, y por desgracia, en la docencia por ejemplo). Hdez, siento decirtelo porque te creía un tío/a ponderado/a, eres un RADICAL de los pies a la cabeza.

      Elimina
    5. Hdez a mi me encanta leerte, ya que eres una persona sensata que dice la verdad de manera honesta y corrrectamente. Ya quisiera yo esa corrección en nuestros gobernante.

      Elimina
    6. Solo decirte que constructores,viveristas y personas adineradas de aielo tanbien hay sinpatizantes del partido socialista,y por eso no son mejores que los sinpatizantes de pp.Creo que en esta contestacion has sido poco objetivo,si esta es la palabra que creo corresponde.Porque los dueños de serratella han sido constructores y en las listas del psoe han ido viveristas,a otros constructores en su momento no les hubieran dejado hacer serratella y los viveristas todos sabemos como se han enriquecido.Creo que deberias rectificar en este comentario.

      Elimina
  15. Deu diputats del PP imputats en la Comunitat Valenciana i un centenar estan implicats en el cas Gürtel, Brugal, Emarsa, el cas Nòos...En els pròxims mesos i anys el desfile dels polítics del PP davant del TSJ de València i altres jutjats va a ser constant. El 20% de diputats imputats. Que poca vergonya.

    ResponElimina
  16. Valla tela de comentarios los capoz donde estan

    ResponElimina
  17. Esperanza, como siempre, leo con placer e interés tus comentarios, y no simplemente por las muchas coincidencias ideológicas que creo compartir contigo y otros/as contertulios de este blog, también por lo que aprendo de los mismos; por ello te diré que, sin reserva mental alguna por mi parte, suscribo todo cuanto dices hoy en tu nota y como lo dices; sobre todo el segundo párrafo del mismo.
    Quisiera aprovechar la ocasón para recomendarte un artículo de Luis García Montero (a quien a menudo leo)
    que aparece el dia 4 en Público.es y que se denomina "El narcisismo como enfermedad política"; a mi entender la segunda parte del mismo tiene bastante que ver con los tiempos que recientemente estamos viviendo.
    Hasta siempre.

    ResponElimina
  18. El propietari de Serratella convoca una nova concentració
    Denuncia que és víctima d'una persecució política per part del batle d'Aielo de Malferit
    Aquest proper 19 d'octubre es viurà a Aielo de Malferit un nou acte de protesta del propietari del saló de banquets Serratella d'Aielo de Malferit, Antoni Juan, qui ha animat la població a manifestar-se amb ell a la porta de l'Auntament on es llegirà un manifest. El 7 de setembre passat ja hi va haver una concentració en suport a l'empresari, el negoci del qual es troba tancat a causa d'unes demandes judicials del batle del municipi, José Luís Pinter. En aquell moment hi van assistir treballadors i proveïdors de l'empresa, a més de veïns d'Aielo i amics de l'empresari.
    Segons explica Antoni Juan al seu facebook, 'l'Alcalde continua perseguint la nostra empresa i no busca solucions per a poder-la obrir i treballar. Tot al contrari: continua maquinant amb el seu advocat per a fer-nos més mal'.
    El propietari de Serratella, qui considera que els pleits tenen una motivació ideològica i de persecució personal, acusa el batle d'impedir el funcionament de l'empresa i de provocar que els treballadors es queden sense faena.
    L'Ajuntament d'Aielo de Malferit va clausurar el saló de banquets per una infracció urbanística, però aquest estiu, al cap d'any i mig, el jutjat va rebutjar l'ordre de clausura perquè l'Ajuntament hauria d'haver obligat el propietari a subsanar el defecte en compte de tancar-li el negoci. Tot el procés legal ha comportat unes despeses econòmiques per a ambdues parts en litigi.
    Antoni Juan va aunciar en la concentració del mes passat que havia interposat una demanda d'un milió d'euros pel temps que ha tingut l'empresa tancada, i una altra de sis milions per si finalment no pot tornar-la a obrir, ja que ara el batle li ha retirat la llicència d'apertura. És per això que assegura que 'si no canvia de pensament [el batle], en uns anys l'Ajuntament haurà de pagar més de 7 milions d'indemnització. La seua bojeria deixarà hipotecat el poble'.
    La manifestació eixirà a les vuit de la vesprada des de la porta de Serratella, i anirà fins a l'Ajuntament on es llegirà un manifest.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Escolta, jo he llegit eixa sentencia i en cap moment diu res respecte a si la serratella deuría estar o no oberta. L'unic que diu es que per a ejecutar les sentencies del any 2007 i 2009 que varen declarar il.legal les naves de la serratella, hi ha que ordenar la clausura de l'activitat que estaba desenvolupanse en eixes naves (i aço, ni mes ni menys, es el que ha fet l'actual equip de govern municipal).

      Elimina

      Elimina
  19. Pero el propietari en eixe moment fa fer algo per subsanar el defecte o no va voler reconeixer el defecte,Pregunte es que tinc els meus dubtes perque el senyor de la vall ja no apareix per cap lloc ni te res a dir?.Tanbe pense que als llimits que ha aplegat esta situacio el alcalde deuria explicar al poble en quina situacio es troba el tema perque estem parlant de diners del poble,y si tan descabellada en pareixia el que demanava el alcalde en la ilegalitat de la antiga alcaldesa,mes desproporcionada en pareix el que demana el gerent de serretella perque hui en dia els diners tots sabem que no es guanyen tan facils,7 millions deuros en any i mig que esta tancada crec que es un poc desmesurat i mes demananliu al poble, no al alcalde si es que al final els jutges aixi heu decidixen,tanbe crec per part de el gerent de serretella el movilitzar treballadors i persones del poble en favor de un tema personal,no es el mes llogic i mes estagen la justicia que es la que te que decidir,laltra es que la falta de informacio per part del alcalde es tanta que tanpoc ix en cap lloc insultant com esta eixint TONI,que li resta prou de valor en la meva humil opinnio,

    ResponElimina
  20. ¿Cuales fueron los permisos que el Ayuntamiento de Paco Martí y sus concejales le concediereon a la Serratella?. Pues deciros que los permisos o licencias que le dieron Paco Martí y sus concejales a Serratella, no fueron para construir dos naves industriales dentro de una zona urbana del pueblo, que es lo que finalmente hicieron los dueños de la Serratella, sino que les dieron licencias para hacer, primero una finca de pisos de 4 alturas, y después, cuando el de la Vall denunció a Vicente "el pesaor" por haberle cogido metros de su solar, y este tuvo que parar la finca, cambió el proyecto y en vez de terminar la finca hizo una nave en un solar en que tan sólo esta permitido hacer finca de pisos, y construyó la primera nave para montar un salon de bodas e intentar "arruinar" al de la vall que por aquel entonces también se dedicaba a ese negocio de las bodas. Pero con lo que no contaban los de la Serratella y sus amigos políticos (alcaldes del SOE y concejales) es que el de la vall no se cansaria y denunciaría, ya no al "Pesaor" porque le cogiera metros de fachada, sino al Ayuntamiento por dejar hacer una construcción de nave industrial en una zona residencial. Así que en conclusión, y como dice el refrán: de aquellos polvos vienen estos lodos. Pinter, no puede hacer nada. Está obligado por dos sentencias judiciales que condenan al Ayuntamiento a clausurar la Serratella. Si la solución fuera tan fácil como dicen los de Serratella, ¿ porque no se lo solucionaron sus "amigos" del SOE, como el los llama, mientras gobernaron Aielo?.

    ResponElimina
  21. L'Ajuntament d'Aielo de Malferit va clausurar el saló de banquets per una infracció urbanística, però aquest estiu, al cap d'any i mig, el jutjat va rebutjar l'ordre de clausura perquè l'Ajuntament hauria d'haver obligat el propietari a subsanar el defecte en compte de tancar-li el negoci. Tot el procés legal ha comportat unes despeses econòmiques per a ambdues parts en litigi.

    ResponElimina
  22. Porque no somos objetivos y sinceros todos ¿estariamos hablando del litigio entre el Sr. de la Vall, La Serratella y el Ayuntamiengto si Toni, gerente de la Serratella, perteneciese al Partido Popular?, ¿o bien fuese simpatizante de dicho partido? ¿no creeis que ya estaría todo solucionado si Toni fuese un amigo del alcalde? pues ya son demasiados los ejemplos existentes sobre la doble vara de medir del Sr. Pinter, en la aplicación de la justicia y la ley, para según que personas.

    Solución para el tema creo que la hay, por muy complicado que pueda parecer el asunto, si este alcalde se tomase la molestia de ser imparcial y tratase de arreglar las cosas por el bien de TODAS las partes, incluyendo a todos los habitantes del pueblo.

    ¿Tanto cuesta evitar los sectarismos políticos?

    Pero, por desgracia, el Sr. Pinter parece que ha tomado esta cuestión como un reto personal, y va a hacer todo lo posible para salirse con la suya y no dejará esta persecución política hasta que vea que no tiene remedio, (en mi modesta opinión, cada vez parece más claro que su actuación es más oscura de lo que está tratando de vender), y entonces, me temo, ya será demasiado tarde.

    ResponElimina
    Respostes
    1. D' aixó estic completament segur, que si Toni fora simpatitzant del PP no li haguera passat res. Aquest personatge és mou per odi i rencor, i des de que governa no ha deixat de fer la vida impossible a tot aquell, que ell creu que es socialiste, ha utilitzat tots els resorts que ha tingut al seu abast per fer mal. Per aixó cal anar a manifestar-se. Hui li ha tocat a esta familía, demà és pot tocar a algú de nosaltres. El meu bisabuelo diu que mai s'ha conegut en el poble d'Aielo un alcalde com aquest. Quedarà per sempre en el record de tots.

      Elimina
    2. Pel que dius et teconeix-ses socialiste. En primer lloc felicitar-te per que tens bisabuelo, encara que dubte que per la seua edat estiga en condicions de opinar sino es perque tu li fas creure el que vols. En segon lloc sols vull preguntatar-te: Aclara amb datos que es puguen justificar que o a qui a fet mal este ajuntament gobernat pel PP?.

      Elimina
    3. Si te enumere tots els casos colapsarem el servidor, i no és la meua intenció. Si vius en Aielo sabràs,igual que jo, la relació de totes les persones als que ha fet o ha intentat fer mal aquest personatge. Respecte al meu bisabuelo, donar-te les gracies per les teues felicitacions, i dir-te que està en totes les seues facultats per a opinar, jo li faig molt de cas ja que l'avala l'experiència. I diu que desde els anys quaranta no ha habut un alcalde que dividira tant a la gent del poble.

      Elimina
    4. i ole por tu bisabuelo.

      Elimina
    5. On vivía el teu "bisabuelo" quan era alcalde Bravo Escuriet?. Perque ixe sí que dividía al poble.

      Elimina
  23. Al comentario del dia 8 -a les 17'50 si toni fora simpatizan del pp segur q no li vera pasat res perque no avera fet res perque q manava el pp o soe crek q el soe. El año 1998 q era el alcalde era paco marti. El año 1998 toni del pp y manan el soe estaria construida la finca perque el salo no la vera fet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic d'acord amb tu, hi ha gent en el PP en que els agrada fer mal.

      Elimina
  24. Al anónimo del dia 7 a ls 19:36

    Agradezco tu comentario, no tengo reparo en reconocer que puedo haber sido excesivamente parcial en mis alusiones a según que determinados colectivos de Aielo, y que tu aseguras conocer mejor que yo. Yo también les conozco y las excepciones normalmente confirman la regla.

    De todos modos no puedo negar lo evidente, mi manera de ver las cosas, de ser, de sentir y de pensar es como es, y así ha sido desde siempre; si tú calificas de "radical" esta postura, pues solo me cabe contestarte que me siento orgulloso de ser un "radical" de los pies a la cabeza como tu especificas y que no considero un insulto dicho calificativo, mas bien al contrario.

    No obstante, si interpreto bien lo que dices en tu comentario, tienes razón en pensar que TODOS deberíamos ser más "ponderados", pero debes reconocer que en estos años de crisis galopante y de políticas neoliberales que nos han llevado al desastre (incluyo la 2ª legislatura de Zapatero) hace que todos estemos más "radicalizados" en nuestros criterios.

    Dicho todo esto, te reitero mi agradecimiento por el tono de tu mensaje, aunque podamos estar muy alejados ideológicamente en nuestras maneras de ver la vida, para mi serás un adversario y no un enemigo.

    Disculpa y un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aceptadas las disculpas Hdez. Y ya te digo que a lo mejor nuestra "filosofía de vida" que no ideología, quizas sea más coincidente de lo que tú y yo pensamos. Salud.

      Elimina
  25. Avui, 9 d'Octubre, dia de la comunitat valenciana.
    Missatge de l'ajuntament enviat pel mòbil a la població : "se suspende el tradicional almuerzo dada la situación actual" felicidades a todos"
    A mi em pareix be que es suspenga però
    En un missatge tan curt veig 2 coses no insignificants, primer amaga la paraula crisis , falta de diners i de gestió i de prioritats, i per altre costat que en un dia com hui al menys utilitze i reivindique el valencià com a llengua i patrimoni dels valencians.
    Bon dia i en pau a tots !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenissim el comentari.

      Elimina
    2. Hi ha que ser mes tolerant i que cadas-cu parle en la llengua que mes crega convenient. El mes important no és con es diu una cosa sino que és el que es vol dir i l'alcalde ha enviat un missatge de felicitació perque ho entengen tots els veïns. Bona nit.

      Elimina
    3. Com t'atreveixes ha dir que els aieloners no entene'm una frase en la nostra llengua.
      I aleshores, com l'ajuntament d'Aielo fa un llibre d'història, de quatre-centes pàgines, pagat per tots els aieloners i l'escriu en Valencià, si segons ell entene´m millor el castellà.
      Quizàs vols dir que té una actitud intolerant, ademés de sectaria quan no s'atreveix a anomenar la paraula crisis des de que governe el PP?

      Elimina
  26. Ara jo com una aielonera mes pregunte:
    - A renunciat el nostre alcalde a la seua paga de nadal?

    ResponElimina
  27. Jajajajaja, aquest alcalde no pensa en deixar cap privilegi! Quan de temps portem parlant del sou? I què? Se'l congela, se'l baixa un poc?, però continua sent alt per als habitants, o l'activitat que té el poble, sobre tot des de mijans de 2008, poca ben poca.

    ResponElimina
  28. Totalment desacreditat com a gestor del be comú.

    ResponElimina
  29. Jajjajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja. que mal esteu passan-ho els dels quatre ultims comentaris.

    Me lo paso bomba ver tanta impotencia. Hasta mañana.

    ResponElimina
  30. De impotencia res, i de passar-ho mal menys. A tu si que el note dessesperat i molt nerviós.
    i la frase final "me lo pasa bomba..." tampoc en sorpren. La maldat és una característica que vos diferència de la resta de la gent. sols hi ha que observar el que està passant en el poble. mai s'havia conegut un ajuntament que dificultara tant la convivència entre el veïns.

    ResponElimina
  31. no li tireu la culpa a pinter.Si paco marti i el seu equip de govern no havera tolerat la infraccio urbanistica.La serratella estaria oberta.Ara que es fagen carrec dels 7 milions,els que heu varen tolerar

    ResponElimina
  32. Açó és diu persecussió política en tota regla. Es tracta de destruir a tot aquell que no pensa igual que jo. Espere que li caiga tot el pes de la llei. Més mal no és pot fer al empresari i també als treballadors. A veure quan acabe aquest cas a qui agafa per davant. No es salvem ningú. O

    ResponElimina
  33. JA HE DESCOBERT EL NEGOCI DEL FUTUR: fer un saló de banquetes il-legal com el de Serratella, que Pinter me'l tanque i que em pague set milions d euros. NO DIREU QUE NO SOC INTELIGENT.

    ResponElimina
  34. Anónim de avui a les 2,52 com trove que ya no tens cap de arguments per a defensar al teu Pinter y les seus manies persecutories, dius un disparate y et quedes tan tranquil;
    mes que inteligent yo te definiría com a facha fanátic.
    Menos mal que ya estem acostumbrats a les bobaes de la dereta de aquest poble.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿Que vol dir facha fanatic? ¿Son de dreta o d'esquerres?.

      Pinter es un facha fanatic? Resposta: Ell crec que no ho ha dit mai.
      Tony Juan es un facha fanatic? Resposta: SI. Ho diu ell en el video quant diu: SOC D'ESQUERRES I SEMPRE HO SERE". Aixo es fanatisme.
      CONCLUSIO: Tony reconeix ell mateix ser un facha fanatic (aixó si, amb molts diners, amb un negoci ilegal mes de 8 anys que li ha aportat suculents ingressos economics, amb grans cotxes, amb el luxe de viure amb una lujosa vivenda, de treballar mitja jornada de mestre i permitir-se el luxe d'anar-sen a fer atletisme per tota europa moltes dies de l'any - els seus diners li ho permeten. I ara diu que cobrará 7 milions de euros. ALGUIEN NO SERIA UN fACHA DE IZQUIERDAS CON TODO LO QUE TIENE TONY.
      I Pinter: Pense que res de tot aixó.
      Conclusió: Pinter, sincerament pense que estas fent el primo. Un Consell: agarra padró de Tony i viuras com un faraon.

      Elimina
    2. Aquest és un missatge per a aquest espantall de les 0:15.
      Mira guapo, no ofèn qui vol sinó que pot, i tu no pot ofendre, en primer lloc per la teua groseria d'escriure amb faltes d'ortografia i amb una construcció de frases digna d'un analfabet irracional; en segon lloc, perquè no saps què és un fatxa; i per últim, perquè no supures més que resentiment. Solament utilitzes l'insult i les frases fàcils, no raones, no convences, en definitiva, deixa'ns en pau, guapo.

      Elimina
    3. Volia dir " no ofèn qui vol sinó qui pot, i tu no pots ofendre".

      Elimina
    4. Quien se pica, ajos come. jajajajajajajaja.

      Elimina
    5. Si, jajajajajjaja, jo almenys heu reconec.

      Elimina
  35. Al l'anònim de les 2:52 hores. Aquest blog et dona la llibertat per poder demostrar la teua estupidesa. Entres açi, moltes dies, i el comportes com un idiota(anomenat troll quan és referim a internet) per la teua falta de capacitat per a expresar els teus arguments de forma coherent. Hi ha una frase que circula per ahí que diu: "no discuteixis en cap idiota que el obligarà a baixar al seu nivell", no sé de qui es la frase, però la intente recordar cada vegada que llisc algún dels teus comentaris.
    Kant fa més de 200 anys ja deia: "no discutas nunca con un idiota, la gente puede no notar la diferencia" o "la mejor forma de combatir a un idiota es ignorarlo" Aixó és el que jo vaig a fer a partir d'ara.

    ResponElimina
  36. ¿Cuales fueron los permisos que el Ayuntamiento de Paco Martí y sus concejales le concediereon a la Serratella?.

    Respuesta: los permisos o licencias que le dieron Paco Martí y sus concejales a Serratella, no fueron para construir dos naves industriales dentro de una zona urbana del pueblo, que es lo que finalmente hicieron los dueños de la Serratella, sino que les dieron licencias para hacer, primero una finca de pisos, y después, cuando el de la Vall denunció a Vicente "el pesaor" por haberle cogido metros de su solar, y este tuvo que parar la finca, cambió el proyecto y en vez de terminar la finca hizo una nave en un solar en que tan sólo esta permitido hacer finca de pisos. En esta nave montó un salon de bodas y banquetes para intentar "arruinar" al de la vall que por aquel entonces también se dedicaba a ese negocio de las bodas y banquetes. Pero con lo que no contaban los de la Serratella y sus amigos políticos (alcaldes del SOE y concejale amiguitos de Antonio Juan -yerno de Vte "el pesaor"- es que el de la vall no se cansaria y denunciaría, ya no al "Pesaor" porque le cogiera metros de fachada, sino al Ayuntamiento por dejar hacer una construcción de nave industrial en una zona residencial. Así que en conclusión, y como dice el refrán: de aquellos polvos vienen estos lodos. Pinter, no puede hacer nada. Está obligado por dos sentencias judiciales que condenan al Ayuntamiento a clausurar la Serratella. Si la solución fuera tan fácil como dicen los de Serratella, yo y muchísimos como yo, nos preguntamos ¿ porque no se lo solucionaron sus "amigos" del SOE, como el mismo Antonio Juan les llama, mientras gobernaron Aielo durante tantos y tantos años?.

    Ahora, desde el año 2009 que una sentencia declaró ilegal el salón de banquetes y que entre muchas otras cosas dijo que: "EL SALÓN DE BODAS NO DEBERÍA ESTAR EN FUNCIONAMIENTO", Antonio Juan quiere que Pinter le haga un traje a su medida, sin importarle lo más mínimo lo que le pudiera pasar al mismo Pinter, porque de seguro que si Pinter intentara cambiar las normas para que la Serratella pudiera legalizarse, serían muchos los que demandarían a Pinter por lo penal. Y así si que hay respuesta a la pregunta de porque Antoni Juan no pidió nunca a sus alcaldes socialistas amigos que le legalizaran el "chiringuito" de la Serratella, y es que tanto Antonio Juan como sus amigos Alcaldes y concejales socialistas sabían que si lo hacían incurrirían en una posible PREVARICACIÓN. Venga ya Antonio Juan, a quien pretendes enganyar?.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El propietari de Serratella convoca una nova concentració
      Denuncia que és víctima d'una persecució política per part del batle d'Aielo de Malferit
      Aquest proper 19 d'octubre es viurà a Aielo de Malferit un nou acte de protesta del propietari del saló de banquets Serratella d'Aielo de Malferit, Antoni Juan, qui ha animat la població a manifestar-se amb ell a la porta de l'Auntament on es llegirà un manifest. El 7 de setembre passat ja hi va haver una concentració en suport a l'empresari, el negoci del qual es troba tancat a causa d'unes demandes judicials del batle del municipi, José Luís Pinter. En aquell moment hi van assistir treballadors i proveïdors de l'empresa, a més de veïns d'Aielo i amics de l'empresari.
      Segons explica Antoni Juan al seu facebook, 'l'Alcalde continua perseguint la nostra empresa i no busca solucions per a poder-la obrir i treballar. Tot al contrari: continua maquinant amb el seu advocat per a fer-nos més mal'.
      El propietari de Serratella, qui considera que els pleits tenen una motivació ideològica i de persecució personal, acusa el batle d'impedir el funcionament de l'empresa i de provocar que els treballadors es queden sense faena.
      L'Ajuntament d'Aielo de Malferit va clausurar el saló de banquets per una infracció urbanística, però aquest estiu, al cap d'any i mig, el jutjat va rebutjar l'ordre de clausura perquè l'Ajuntament hauria d'haver obligat el propietari a subsanar el defecte en compte de tancar-li el negoci. Tot el procés legal ha comportat unes despeses econòmiques per a ambdues parts en litigi.
      Antoni Juan va aunciar en la concentració del mes passat que havia interposat una demanda d'un milió d'euros pel temps que ha tingut l'empresa tancada, i una altra de sis milions per si finalment no pot tornar-la a obrir, ja que ara el batle li ha retirat la llicència d'apertura. És per això que assegura que 'si no canvia de pensament [el batle], en uns anys l'Ajuntament haurà de pagar més de 7 milions d'indemnització. La seua bojeria deixarà hipotecat el poble'.
      La manifestació eixirà a les vuit de la vesprada des de la porta de Serratella, i anirà fins a l'Ajuntament on es llegirà un manifest.


      Elimina
    2. ¿Li han concedit a la'juntament un aplaçament per a pagar els 7 milions? ¿Quants anys? Si en jubile dins de 4 anys encara tindre que pagar la meua part del deubte o si ja estic jubilat pagaré el 25%?
      M'havien asustat eixos del Levante quan dien que l'ajuntament ja anaba a pagar.

      Elimina
  37. Reflexion com la d'abans es la que necessita aquest blog per a que tots tingam elements per poder opinar sobre aquest tema.

    A veure si les persones que pugen aportar dades basades en la realitat es decideixen a contar-les.

    Al contrari, tambè demane que els que entren per a dir tonteries, que es dediquen a veure la tele.

    ResponElimina
  38. L'Ajuntament d'Aielo de Malferit va clausurar el saló de banquets per una infracció urbanística, però aquest estiu, al cap d'any i mig, el jutjat va rebutjar l'ordre de clausura perquè l'Ajuntament hauria d'haver obligat el propietari a subsanar el defecte en compte de tancar-li el negoci. Tot el procés legal ha comportat unes despeses econòmiques per a ambdues parts en litigi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estas engañando a la gente. Es totalmente FALSO QUE EL JUZGADO HAYA "REBUTJAT" LA CLAUSURA de la Serratella, y más falso todavía que diga que el Ayuntamiento debería haber obligado al propietario a subsanar el "defecto" (Toni que palabra más sutil utilizas. NO ES UN DEFECTO, ES UNA ILEGALIDAD COMO UN PIANO LO QUE TU HICISTE, Y OTROS TE CONSINTIERON, EN LA CONSTRUCCIÓN DE LOS SALONES DE BODAS LA SERRATELLA). Lo que dice esa Sentencia del pasado verano es que el Ayuntamiento, para ejecutar la Sentencia del año 2009, que declaraba ilegal las construcciones de la Serratella, no tiene que abrir ningún expediente de restauración de la legalidad urbanística, sino comunicar a los propietarios de la Serratella que por orden judicial se les ha declarado NULAS DE PLENO DERECHO LAS LICENCIAS ILEGALES QUE LES CONCEDIERON PACO MARTÍ Y LOS SUYOS, Y QUE POR TANTO NO PUEDE ESTAR ABIERTO AL PUBLICO UNA ACTIVIDAD SIN LINCENCIA PORQUE HA SIDO DECLARADA NULA POR UNA SENTENCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA (SENTENCIA QUE ES FIRME, ES DECIR, QUE NO QUEDA OTRA QUE CUMPLIRLA). ESTA ES LA VERDAD DEL CASO SERRATELLA. Y perdonad que haya levantado un poco la voz, pero es que me puede que en este caso se esté practicando tanta manipulación y contando tanta mentira o medias verdades. Que tengais un domingo en paz.

      Elimina
    2. M'agrada lo del "domingo en paz". No podia l'alcalde donar-nos diumenges en pau, si convocara un ple o una assemblea informativa monogràfica sobre aquest assumpte, i així tots sabriem de primera mà com està la qüestió?.

      Elimina
    3. A eixe que alça tant la veu, jo li voldria preguntar des de quan una actividad de restauració es il.legal?

      Elimina
    4. Pues con mucho gusto te lo voy a explicar, y sin levantar la voz, al oidito. La actividad de restauración que se desarrollaba en las naves de tipo industrial que construyó La Serratella era ilegal no por la actividad en sí (la actividad de restauración, como tal no es ilegal), sino como consecuencia de que se estaba desarrollando en locales que están construidos ilegalmente. Pero es que además, en este caso, y aunque dichos locales fueran legales desde el punto de vista constructivo, tampoco se podría desarrollar la actividad tal y como lo estaban haciendo, ya que según la normativa municipal, NO HECHA POR PINTER, sino por Paco Marti o Bravo, las actividades hosteleras y de restauración que se desarrollen en casco urbano, tienen el aforo limitado a 250 o 300 personas. Con lo cual, y esto tambíen lo dice la Sentencia que declara nulas las licencias concedidas a La Serratella, el reunir a 500 o 700 personas como a veces se hacía en los locales de la Serratella, era del todo ilegal pues sobrepasaba de largo el aforo máximo permitido por la normativa que, vuelvo a repetir, aprobó Paco Martí o Juan Bravo. Esta actividad, tal y como la tenía enfocada La Serratella, nada más se puede desarrollar en un polígono industrial y no dentro de la población. Si te fijas en pueblos de la comarca, los grandes salones de banquetes hace muchisimos años que ya han salido del casco urbano para emigrar a polígonos industriales. Espero haberme explicado. La restauración no es ilegal, lo que puede ser ilegal es según donde y como se desarrolle esta.

      Elimina
    5. Entonces Ibermanta también era ilegal. Y los almuerzos del 9 d'octubre también eran ilegales.
      Las cenas de los festeros en la plaza del ayuntamiento también son ilegales...
      Cuanto más intentas justificarte más se nota la persecución política que hay detrás de este asunto.
      Si no es por A, es por B, la cuestión es que me lo quiero cargar. El lema es destruir en lugar de construir.

      Elimina
    6. Pero que me estas contando de IBERMANTA y de los festeros?. Que tiene que ver una cosa con las otras?. Que yo sepa no hay ninguna Sentencia que diga que IBERMANTA era ilegal, ni que las cenas de los festeros son ilegales. Tin un poc de trellat, que crec que en tens ben poc.

      Elimina
  39. Esta mania persecutoria del Sr.Pinter dejará sin trabajo a mucha gente en plena crisis económica.

    ResponElimina
  40. Ayuntamiento de Aielo de Malferit - Prespuestos Municipales Actualizados hasta el año 2012
    El presupuesto del Ayuntamiento de Aielo de Malferit para el año 2012 preve unos gastos de 3.009.691,00€, que dividido entre 4809 habitantes ( censo 2011 ), da un gasto de 625,85€ por persona.
    El presupuesto ha disminuido en -1.062.899,00€ ( -26,10% ) con respecto al año 2011.
    Los gastos de personal han disminuido en -223.557,00€ ( -12,15% ) con respecto al año 2011.
    De media en los ayuntamientos de España ( 2011 ) se dedica un 35,28% a gastos de personal, en el ayuntamiento de Aielo de Malferit se dedica un 53,72% del presupuesto 18 puntos porcentuales mas que la media nacional.
    Los gastos en Inversiones Reales han disminuido en -447.857,00€ ( -83,52% ) con respecto al año 2011.
    De media en los ayuntamientos de España ( 2011 ) se dedica un 12,60% a gastos en inversiones reales , en el ayuntamiento de Aielo de Malferit se dedica un 2,94% del presupuesto 9,66 puntos porcentuales menos que la media nacional.
    Puede verse la evolucion de los presupuestos municipales del ayuntamiento de Aielo de Malferit desde el año 1985 hasta año 2012 en la seccion documentos Presupuesto Ayuntamiento de Aielo de Malferit

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi en tot este assumpte del cas SERRATELLA, hi ha una cosa que en crida moltíssim l'atenció. Com es que no está urbanitzada completament la zona del Restaurants LA VALL y del Saló LA SERRATELLA?. Si es fixeu, el carrer que baixa cap al cementari a l'altura de LA VALL i fins el solar xaflan de LA SERRATELLA no te fetes les voreres ni l'enllumenat públic, i per la part de darrere (per on s'entra al parking de LA SERRATELLA), el carrer, a la part del parking, tampoc te vorera ni enllumenat públic, I LO QUE ES MES GREU, NI TAN SOLS ESTÁ ASFALTAT. Que passa, que ells son mes guapos?. Li recorde a qui corresponga que açi a Aielo, a qui mes i a qui menys, li han fet gastar una fortuna en gastos d'urbanitazció. I a estos dos, que crec que de diners no aniran mal, ningu els fa urbanitzar estos carrers als que donen les seues propietats?.

      Elimina
    2. Quan deixarà el Sr.Pinter de utilitzar politicament aquest cas.

      Elimina
    3. LISTILLO: Porque no dices a) que la dsiminución del gasto de personal en el 2001 es de las mas alta de toda la CCVV. b) Porque no dices que en los gastos de personal existe una partida, desde hace años, de 100.000 euros para contratar a gente que no tiene trabajo. c) poruqe no dices que se ha incrementado la seguridad de la población y del campo con 5 agentes de la policia local mas. d) porque no dices que Aielo ha relizado durante estos 4 ultimos años inversiones por mas de 8 millones de euros lo cual representa una inversion media por año de gobierno del PP de 2 millones de euros (mas del 70% de sus presupuestos en inversiones) e) porque no dices que este gobierno municipal mantiene la tasa de la guarderia infantil de las tres mas bajas de la CCVV. f) porque no dices que este ayuntamiento no ha subido los impuestos en 4 años, cosa que no no ha hecho ningun municipio de España, g) Porque no dices que este ayuntamiento esta aplicando unos de los coeficientes en la valoracion urbana de entre los 5 mas bajos de la CCVV. h) Porque no dices que este ayuntamiento esta cerrando sus liquidaciones presupuestarias con superavit desde hace 5 años........ Quieres que de diga mas..........Listillo manipulador.

      Elimina
    4. El presupuesto del Ayuntamiento de Aielo de Malferit para el año 2012 preve unos gastos de 3.009.691,00€, que dividido entre 4809 habitantes ( censo 2011 ), da un gasto de 625,85€ por persona.

      Elimina
  41. Jo vull que s'obriga la serratella, i que es done treball a gent dAielo. L'alcalde deuria emplearse a fondo en això, i no gastar la energia en posar-li obstaculs. Lo que està fent_ no te nom.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, i jo també voldría que s'obrira. Pero lamentablement hi ha una SENTENCIA QUE DECLARA ILEGAL LES LLICENCIES DE CONSTRUCCIÓ I D'ACTIVITAT QUE ES VAN DONAR, PERQUE ELS EDIFICIS, TAL I COM ESTAN FETS, I LA MATEIXA ACTIVITA, TAL I COM ES DESENVOLUPA (ENCARA QUE SIGA DE SALO DE BANQUETS), ES CALIFICA D'INDUSTRIAL PER LA PROPIA SENTENCIA. I UNA INDUSTRIA DEU ESTAR AL POLIGONO INDUSTRIAL. No es una questió de voler o no voler. Es una questió de legalitat. Hi t'ho dic en sinceritat, tot lo que siga bo per a donar feian al poble hi ha que donarli suport, pero a vegades el suport no es pot donar perque si amb ell estem facilitant que cadascu faja el que vullga, aço sería l'oest americà. I també et dic un cosa, que la Serratella no puga tornar a obrir, afectará a uns cinc trevalladors fixes, pero més mal hem va saber que IBERMANTA tancara, o en el seu día TEXTILES D'AGOSTINO, perque eixos tancaments si que van afectar a mes de un centenar de trevalladors.

      Elimina
  42. Patetic que, en este apartat del blog titulat "Altres veus", no es parle del tema fonamental que es el sistema capitalista i sols es parle de Serratella y alcalde. Sr. administrador del blog, no es necessari que es calfe molt el cap buscant temes d'actualitat. Pareix ser que no interesen a ningú. Quina cultura estem fent entre tots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que ens interesa. Però aquest blog s'anomena Aielonoticies, i es normal que entrem a comentar o a llegir comentaris d' el que està passant en el nostre poble, que no es poc.













      Elimina
  43. Quiero recordarle a Fabra que tiene seis temas pendientes que resolver con urgencia:
    1. El Paro. 675.000 parados. En estos momentos casi la mitad de los parados valencianos no percibe ninguna prestación. Y los jóvenes tiene una tasa del 56 % (3 puntos por encima de la media de España)
    2. La corrupción. 10% de Diputados Imputados en las filas del PP.
    3. El rescate. Fabra pidió el rescate el primero y a Cataluña se lo han dado ya y a la Comunitat no. Seguimos a la espera del FLA.
    4. Impagos. Está destruyendo empleo por su incompetencia y mala gestión: farmacéuticos, libreros, asociaciones de discapacitados, ayuntamientos, universidades, emprendedores…
    5. Presupuestos del Estado. Los peores de la democracia.
    6. Financiación autonómica. El PPCV vota en Madrid lo contrario que en Valencia.

    Así pues, cada día que pasa sin que se resuelvan estas cuestiones l@s valencian@s sufren las consecuencias con más paro, más recortes y peores servicios sociales. Ximo Puig.

    ResponElimina
  44. TONY
    quan diners em dones per anar a la manifestacions jo no sóc treballador teu però m'apunto

    ResponElimina
  45. Al del comentario del dia 15 a las 23,12: por lo que dices de corrupción;

    No solo el PP tiene imputados por corrupción.
    Siempre han habido personajes de todos los partidos que han llenado las listas por este tema. Si hacemos memoria en el PSOE ha habido casos y muy gordos: Recordemos a Roldal (Director general de la Guardia civil que ademas de cobro de comisiones falsifico un titulo universitario cuando tan solo tenia bachiller). O el hermano de Alfonso Guerra(hermano Juan, por diversos actos de corrupcion en Andalucia), o los ERES fraudulentos de la pasada legislatura en Andalucia donde estan imputados altos cargos politicos socialistas. O el reciente caso del concejal socialista de Fuenlabrada (imputado en el mayor golpe policial al blanqueo de dinero y a la prostitución) O los casos del alcade del pueblo gallego ¿...? por corrupcion urbanistica y tantos y tantos, lamentablemente, de todas las formaciones políticas. Y por no querer hablar porque ya se ha hablado y se habla bastante, de los casos de continuas ilegalidades declaradas por los tribunales contra algun alcalde/a y concejales socialistas de nuestro pueblo, etc etc. Por tanto condenemos a este tipo de sujetos pero a TODOS, NO A LOS DEL PP SOLO.

    ResponElimina
  46. En Valencia 11 imputados por corrupcion,llevais buena marcha los Peperos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De moment no es dels que i en què cas són però si el an fet que ho page siguin d'on siguin. però recuenda que a Aielo si ables bé els ulls veuràs que tenim alguns casos també serretella amb 2 LOCALS INLEGALS, el cas de Cristina i alguns casos que totavia no es poden demostras com La nau cristalleria A.Pau, cas Bravo cobrant 3 vegades cotxe nou a canvi de la chaterra de cotxe que tenia Cas polígon industrial (les millors parcel · les són de familiars directes) i si vols seguim

      Elimina
    2. Si que vull, segueix. I de pas pràctiques l'escriptura. I així de un tir matem dos pardals.

      Elimina
    3. Hoy e leído el levante sobre el tema de la serretella y pienso que está muy claro el tema con la sorpresa que antes había un salón ilegal y ahora resulta que los dos salones son ilegales y mi pregunta es
      Porque no se legalizo en su momento en el año 2002 o 2003 (porque no se podía construir era una ilegalidad)
      Porque tenemos que pagar ahora la mala gestión del Paco Martí
      También he recibido un folleto informativo (que según algunos comentarios decían que no les habían dejado repartir) a mi sí que me ha llegado por lo tanto no estaba prohibido y un folleto lleno de mentiras porque si es ilegal tiene que estar no serrado sino derrumbado. Yo conozco alguna gente que querían montar sus negocios aquí en el pueblo y se les denegó porque no era de su agrado y con trabajo a gente del pueblo a jornada completa y no como la serretella salo a fines de semana y faltaba saber cuántos habían ilegales como de costumbre por este sujeto que de sobra esta conocido.
      Encima tiene la cara dura de pedir al pueblo que vallamos a la manifestación de una ilegalidad como puede tener la cara tan dura

      Elimina
  47. Sigue practicando la escritura y la redacción.

    ResponElimina
  48. Be alcalde be, prohibeix repartir els panflets a Serratella i els treballadors de l'ajuntament reparteixen en diners de tots els panflets seus, i dic jo aço es per a tu democracia i estat de dret?

    ResponElimina
  49. Mireu si Pinter conta mentires en el paper que ha repartit canvia hasta el color de les samarretes dels regidors socialistes.

    ResponElimina
  50. Mireu si conta mentires Pinter en el paper que ha repartit, que canvia el color de les samarretes dels regidors socialistes.

    ResponElimina
  51. Pinter i si els amos de Serratella sols fan que mentir i calumniar en lo "guerrero" que tu eres per que no es posses ina querella?

    ResponElimina
  52. Pinter per nosaltres no ho façes, no esperes a tindre una sentencia que diga que hem de pagar 7 mil.lions de €, dimitix ja!

    ResponElimina
  53. ES D'ESCÀNDOL EL QUE ESTE HOME FA. NOSALTRES NO CONTEM CAP MENTIDA:
    1R. LA SENTENCIA DEL TSJ DE LA COMUNITAT VALENCIANA SALA DE LO CONTENCIOSO- ADMINISTRATIVO
    SECCIÓN PRIMERA Nº 814 DIU:

    Estimar el recurso planteado por PROMOCIONES AYELENSES S.L., contra “Auto 545/2010 de 14.10.2010, dictado por el Juzgado de lo Contencioso-Administrativo nº 1 de Valencia, inadmitiendo recurso contra resolución
    del Ayuntamiento de AIELO DE MALFERIT DE 17.06.2010 ORDENANDO EL CESE DE LA ACTIVIDAD del Salón de Banquetes “la Sarratella” en cumplimiento de la sentencia 539/2009 de la Sección primera de la esta Sala”. SE REVOCA EL AUTO APELADO, EN SU LUGAR, SE ANULAN LAS RESOLUCIONES DE LA ADMINISTRACIÓN.
    Es decir, debe decretarse la nulidad del procedimiento de restablecimiento de la legalidad y expediente sancionador. Este hecho lo reconoce el propio Ayuntamiento al tomar el acuerdo 23.02.2012 de iniciar el procedimiento de nulidad. Lo único que podía y debía clausurar de forma directa era el depósito de gasóleo.

    ESTA SENTÈNCIA ANULA TOTS ELS ACTES ADMINISTRATIUS MAL FETS PER L'ALCALDE I L'OBLIGA A FER-HO DE NOU.

    AÇÒ VOL DIR QUE L'AJUNTAMENT VA TANCAR SENSE ANULAR LA LLICÈNCIA. NO PODIA TANCAR. HAVERA POGUT ESTAR OBERT 18 MESOS MÉS. ARA L'AJUNTAMENT A INICIAT, TRAMITAT I HA RESOLT. ARA HO POT TANCAR. PERO AÇÒ ENS PERMET DEMANAR L'INDEMNIZACIÓ D'1 MILIO D'EUROS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tan claro lo tienes porque no abres mañana

      Elimina
    2. TONY
      quan em dones per anar a la manifestacions jo no sóc treballador teu però m'apunto y tanbé vull treballar

      Elimina
  54. Cal la possibilitat, què es tornen a sentar l'ajuntament i la serratella per continuar treballant en les solucions?. A la vista de tots els escrits, declaracions, etc. les dos parts tenen un punt de confluència: voluntat de restablir la legalitat.
    Guanyariem tots, que som la majoria. Aixi que inste a les dos parts a tornar-ho a fer, i donar exemple. Que no ens diguen, que en Aielo la gent no sap entendre's.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no tens raó si aquesta ilegal aquesta ilegal i ha de complir i pagar el què és i està fent a aquest poble

      Elimina
    2. Disculpa, però no he entès res.

      Elimina
  55. Jo crec que està de sobres reconeguda i no cal buscar-les 5 potes al gat que només porta 4
    La cosa aquesta clara la pregunta del milió i no dels 7 milions Per què no ho van solucionar Paco quan era a l'alcaldia ¿
    Des del meu punt de vista el que ha de fer el Sr Juanra has de dimitir per consentir que l'utilitzin d'aquesta manera els teus caps socialistes com per l'amo de la Serretella. El teu com a representant d'una part del poble no pots consentir que aquest poble es gasti Diners per beneficis d'un tercer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també veig clara una cosa: possiblement a l'ajuntament no s'ha seguit com corresponia el procediment administratiu, deixant en indefenció a un veí, i es per aquest motiu que demana indemnització.

      Elimina
  56. Jo crec que Toni el de la Serratella es deuria de presentar d´alcalde en les proximes eleccions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso faltaba si estando de concejal hacia lo que le daba la gana no quiero pensar siendo alcalde

      Sacrista dimite ya que te la están pegando todos tus amigos que no te enteras

      Elimina
  57. penso que demà la manifestació hauria d'acabar a casa de Paco Martí i no a l'ajuntament

    ResponElimina
  58. Donde se ha visto en la epoca que estamos pasando.?que quiere decir que Toni gana 1 millon de euros en 18 meses ,,a 10 millones de pesetas al mes, ni los mafiosos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Se tendría que enviar a un inspectores de hacienda a la serretella a ver si también pagaba sus impuestos como ganancias de 1 millón de euro. Al mes. Seguro que tendríamos alguna sorpresa.
      El Sr. Bravo tenía mucha costumbre a los que no eran de su agrado claro.

      Elimina
  59. Ës lamentable que Pinter utilitze politicament aquest cas per a fer-se propaganda, i per a insultar als regidors socialistes. Note que li molesten. Gràcies per la feina que esteu fent desde l'opossició, que segurament repercutirà en benefici de tot el poble d'Aielo. Ànim.


    ResponElimina
  60. jo crec que la manifestació deuría acabar en la caseta del alcalde. Per la seua mala gestío, el poble está endeutat en mes de 3 milions de euros..... más els 7 de serratella, ja en pordem mes de 10 milions...... menuda roina de poble...... menut alcalde....... ja el van tirar de Sort........... en Anna no el poden vorer...... i açi el poble enroinat per molts any,,,,, i si nos tens al temps. No soc Rappel,,,, pero no m'equivocaré en res.
    Aixó sí,,,,,, ell un sueldo que te cagas..... comença el seu panflet diguen que "todos sabemos que las cosas no van bien. La economia, el trabajo, el futuro...." pero tú, tots els messos i en els diners de tots nosaltres guanyant un sou mes grand que l'alcalde d'0ntinyent........ es molt fort el que veig en aquest poble..........quanta incongruencia...... en tot el panflet no he trobat ninguna veritat excepte la de la economia, el trabajo el futuro....

    ResponElimina
  61. L'Alcalde d'Aielo empedeix A TREBALLADORS DE SERRATELLA que es repartisquen OCTAVILLES anunciant la MANIFESTACIÓ DE SERRATELLA del divendres a les 8
    COM PODEU VORE CONFUNDEIX LA PUBLICITAT en ànim de lucre en un full informatiu. TORNEM AL ...........
    Els veins d'Aielo no devem permitir atacs com estos a la llibertat d'expresió.Sols per defendre aquest dret aniré demá a la manifestació, i no pensava anar.
    Sols faltava portar-lo als tribunals per impedir ejercir un dret constitucional.
    Aquest poble està soportant masa abusos de poder.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si les octvilles les haveren entregat en ma , per baix de la porta o en les busties no lis hagueren cridat l´atencio . El problema es que les enganxaven de les persianes , i al final totes escampades per el carrer.

      Elimina
  62. Jo tambè aniré a la manifestació, encara que ploga un montó.
    El poble deu deixar de tidre-li por a aquest alcalde manipulador.
    Eixe full que a repartit, no diu cap veritat. No he vist mai un alcalde que no conte les veritats mes grand que este, o dic perque he pogut anar a alguns plens en l'ajuntament i sempre li he pillat alguna NO veritat. Per a un alcalde aquesta pràctica manipuladora no diu molt al seu favor. Qué pena.

    ResponElimina
  63. Quien algo teme algo debe .SR.alcalde que le ha costado hacer ese triptico ?.Hace falta ese gasto? .Lo ha pagado usted o todos los ayelenses? .Dimita y dejenos en paz, nos preocupan otros temas y no sus lios ...

    ResponElimina
  64. I este es l'alcalde que diu que no te res contra serratella. Estic que trine con forme està la situació en aielo, en quiebra total i l'alcalde nervios contant mentires i repartint els treballadors este paper. Per què no està el membrete de l'ajuntament? en els fulls. Per qué no està el nom de BIM (Butlletí Informació Municipal) tantes presses sr alcalde, tant por per si demà va molta gent a la manifestació? Qué li passa a aquest home.

    ResponElimina
  65. Pinter si no et dedicares a fer la vida impossible als que no som de la teva corda, no sols als de Serratella i la exalcaldessa, i ho dic en coneiximen de causa personal, no creus que tots viuriem un poc millor?.

    ResponElimina
  66. Molt be Pinter, alcalde com tu fan falta en el poble per a fer que es respecte la legalitat i que tots sigan iguals davant del tribunals.

    ResponElimina
  67. demà la manifestació hauria d'acabar a casa de Paco Martí i no a l'ajuntament jaaaaaaaaaa jaaaaaaaaa

    ResponElimina
  68. No os pongas nervioso está claro que ante la impotencia la gente se pone nerviosa
    Si Pinter hubiera hecho una cuarta parte de mal que han hecho todos vosotros no quiero pensar que seria de el con la maldad que tenéis. Que mal perdedores que soy

    ResponElimina
  69. Les politiques del pp en Aielo no serveixen per a superar l a crisis,sols demostren que estan provocant un retrocés en drets i un deteriorament de la convivència.
    Deuria de mantenir-se al marge del que diu que es una questió privada, i no posar tanta llenya i diners de tots al foc.

    ResponElimina
  70. Tenendo muchas dudas en si asistir o no a una manifestación de un empresario (a quien conozco pr las bodas que se celebraban en su salón), y sus empleados contra el Alcalde, (para ser sincero aún no conozco todo este embrollo del todo), después de leer el panfleto que me ha llegado y viendo la expresión utilizada por este individuo, el tal Pinter, (insultos, manipulaciones, mentiras, soberbia y otras mas) ya se me han disipado las dudas, si el horario de mi trabajo hoy me lo permitiese haré todo lo posible por mostrar mi solidariad al representante de la empresa perseguida, aunque tan solo sea por el sectarismo antidemocrático que está demostrando el Alcalde de Aielo de Malferit que parece ya un maniático.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també assistiré a la manisfestació. Hi ha que parar la prepotència de Pinter. No hi ha dret que en diners de tots és dedique a contar mentires i a insultar. I tampoc entenc com és va poder impedir als treballadors que repartiren el full informan de la manifestació.
      I per supost Pinter que si l'ajuntament té que pagar alguna indemnizació a l' empresa deus de dimitir. Si no dimiteixes el farem dimitir. El poble té la última paraula. L'ajuntament no és el teu mas per a que tu faces el que el vinga en gana.

      Elimina
    2. Pues yo no iré a la manifestación y pienso que el que nos está utilizando son ellos para que les ágamos el trabajo sucio. Mientras no se demuestre lo contrario los señores de la Serretella son los que nos están contando mentiras. Porque no presentan documentación.
      Mientras no se demuestre lo contrario no hay más remedio que aunque duela aceptar el escrito del Ayuntamiento.

      Elimina
    3. Jo de l'alcalde no me creo nada. Mientras no me demuestre lo contrario, veo un hombre con mucho rencor.

      Elimina
    4. pos jo si crec en ell. perque lo que diu eu justifica. atres. soles diuen coses pero no justifiquen cap. Abant señor alcalde y animo.

      Elimina
    5. L’alcalde el únic que justifica es el seu rancor i la seua maldat, això si utilitzant diners i treballadors públics

      Elimina
  71. Quan de temps tenen alguns. Ho dic perque el que ha escrit les ultims quatre opinions en menos de un hora, es el mateix. Això si, per disimular escriu en castellà, valenciá i en alguna que altra falta. Deu ser o funcionar o estar cobrant el paro.

    ResponElimina
  72. Jo també pense com el , perquè segueix en el mateix camí de fer les mateixes faltes ortogràfiques pròpies de ell/a. Per lo vist apart de no saber molt escriure te algun xicotet símptoma de “bipolaritat”

    Jo vote perqué es de la generación NI-NI

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo vote perquè es algú que está aburrit i com no li agraden els videos de dones, entra açi. EL MILLOR QUE HI HA AL MON SON ES DONES.

      Elimina
  73. De la generació NI-NI.
    NI cultura NI trellat.

    ResponElimina
  74. Mestres: cultura i treball SI QUE TENEN. Alguns tenen a més, POCA VERGONYA. Si son manifestacions politiques a favor de un dels seus van, sino es fan quintos en els bars. Anar a LES manifestacion de serratella SI, pero deixar als xiquets d'escola sense clases per huelgues de temes de ells -retallades de sous ETC- això no els importa tant per no dir que no es importa res la educació dels xiquets. EN QUINA SOCIEDAD TAN INTERESA I DE FALTA DE VALORS ESTEM VIVINT.

    ResponElimina
  75. Gili, pero tú en quín mon vius. Això li ho dius a Mariano Rajoy i als seus retalls. Pero qué tu no saps que quant els mestres fan vaga, eixe dia els lleven molts diners del seu jornal i damunt estan defensant els interesos dels nostres fills. Pero en quin mon vius. Obri els ulls bonico. Obrilos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Defensan el vostres interessos. Al xiquets quen es donen. I lo de Gili aplicateu pa tu, BONICO.La cultura que mostres es la que pots enseñar- GILI BONICO.

      Elimina
  76. si el pareix voldras cobrar un dia que no has treballat

    ResponElimina
  77. per que no presenteu la sentencia en la que diu que l'Ajuntament D'Aielo té que paar 7 millons d'euros i així dimitix el senyoret Pinter i TOTS contents tot aso s'acabaria.
    jo se per que no la presenteu, I ES PER QUE NO ESISTEIX!!!!!!!
    en canvi si que manipuleu noticies al levante i a la costera.
    Anim amics anim pesaor anim sacrista anim toni el ric

    ResponElimina
    Respostes
    1. Antoni Juan va aunciar en la concentració del mes passat que havia interposat una demanda d'un milió d'euros pel temps que ha tingut l'empresa tancada, i una altra de sis milions per si finalment no pot tornar-la a obrir, ja que ara el batle li ha retirat la llicència d'apertura. És per això que assegura que 'si no canvia de pensament [el batle], en uns anys l'Ajuntament haurà de pagar més de 7 milions d'indemnització. La seua bo
      jeria deixarà hipotecat el poble'.

      Com pots veure no hia cap sentencia que digui que l'ajuntament hagi de pagar 7 milions d'euros,sino que s'havia posat una demanda de 7 milions d'euros si persiteix en la seva bogeria l'alcalde.

      Elimina
    2. si, anim Toni el ric, a costes de la fonteta que a eretat la teua dona de sompare el pesaor

      Elimina
  78. Aixó mateix, Anim i de pas.. Anónim de les últimes hores ¿Por que no te callas? i deixes este blog per la gent que de veres te coses interesants per dir.

    ResponElimina
  79. Hola, hi ha algú per açí?.
    En podieu dir si este es el blog afin al que es referix Pinter en el seu escrit? o hi ha algún altre.
    Es que resulta q he llegit tot tipo de comentaris.
    Perdoneu sols voldria que algú en contestara. Si no fora esteen podieu posar la direcció del blog afín.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Este és el més afinat que hi ha,. Benvingut/a al club dels afinats.

      Elimina
  80. Algu sap dirme si existeis algun video de lo de la Serratella de air? y si puc encontrarlo? Gracies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tranquilo que aun no ha dado la orden Tony Serratella al administrador de este blog. Cuando le diga AU, enseguida se cuelga. SI MI AMO, lo veremos muy pronto.

      Elimina
    2. No lo digo por si hay video pues verlo y ver que gente estuvo desfilando el pasado viernes en la pasarela,seguro que desfilaban trabajadores coaccionados por el Ric TONI..............

      Elimina