divendres, 7 de setembre del 2012

Denunciat per injuries l'alcalde José Luís Juan Pinter


I ara, què farà l’alcalde?, perquè açò es complica. 

Si, existeix una denúncia al jutjat per injúries en les declaracions de l’alcalde el 31 d’agost al Levante-EMV. Avui hem conegut la noticia per Vilaweb.

Tots sabem, que el president de la Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida (CEVA) no ha estat mai regidor, i per tant, no ha pogut autoritzar res. Senyor alcalde, vaja a l’acte de conciliació, rectifique i demane disculpes.

Errades tots hem fem, però recurir a aquest errors per crear tot un muntatge d’intent de desacreditar a un "adversari", és mesquí. Aquets comportaments parlen més de la manca de potència intel·lectual dels arguments que s’esgrimeixen i de l'escassa honestedat en els comportaments, que dels adversari.

Convenç el que té raons i l’alcalde pot estar demostrant que sols sap respondre als arguments del contrari amb agravis. Aquestes formes d’actuar li fan perdre el crèdit que pot tenir entre els veïns, inclosos alguns dels seus votants.

47 comentaris:

  1. Tirar la culpa a qui no la té, i eludir responsabilitats .
    En el seu estil que ja coneguem de memòria.

    ResponElimina
  2. Entoces la clau de la serratella la te el senyor alcalde?.Perque si no la marxa de esta vespra no te cap sentit,els que hui estan de regidors socialistes en cap moment han dit que si ells manaren la serratella estaria oberta,crec que si heu deixaren clar igual no faria falta fer cap de marxa.

    ResponElimina
  3. molt bé la decisió de denunciar al Sr.Pinter per injuries, no podem consentir que estiga faltan sempre a la veritat, i que no li passe res.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo penso que falç heu equivocat de professió perquè poseu més denúncies que la guàrdia civil de trànsit jajajajaja.

      Elimina
  4. pero este Sr. Emili Barber qui es?. Que pinta una coordinadora ecologista de albaida en Aielo.? ?que es lo que fan a mes denunciar? ?fan alguna cosa que no siga per un interes propi? ¿quan estava el vertedero ilegal, quants denuncies van presentar? Que ho diguen.
    Han de dir ells que es lo millor per als joves que volen fer esport?. Segur que tots tenen bon jornal en la administracio y en el temps que tenen lliure i que, per cert, es molt, el dediquen a vore con fotran als demes pero ells de ecologistes de paraula y per a fer mal. ¿algu es veu netejant la serra?. ¿algu es ha vist anar a apagar cremats voluntariament ? Ara quant tota la zona de vertedero es torne una malea de brossa i residus,?aniran ells a netejaro? ¿es deixen de anar de vacacions per quedarse a vigilar la serra per que no es facen incendis? Cuanta hiprocresia hi ha en algunes persones. ECOLOGISTES PERO PER ALS DEMES.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt pero que molt be. Quan estos senyors com el Emili Barber, es vejem arromangarse i fer algo mes que denunciar, entonces jo, al menys, començare a nomenarlo ecologiste, fins ara per a mi tan sols es un "PAPANATAS".

      Elimina
  5. Este xic es veritat que no va ser regidor,pero crec que en les llistes anat un parell de vegades pero en llocs per a no eixir,pero si tenir un poc controlat el que estava fent-se en els solars aon te la casa,despres ja no ha anat ales llistes siga perque no l´han buscat o perque no ha volgut,pero en la meva opinio es un bon xic i bon ecologiste.

    ResponElimina
  6. Bueno si que parece con su cara de retoret. Mira si es bueno que parece EMILI GUZMAN EL BUENO. Bueno si pero para sus intereses.

    ResponElimina
  7. Maria Luisa,que se teve el rabo.
    lo de GUZMAN EL BUENO,lo has dicho otras veces ya,Maria luisa Martinez de Pablos.

    ResponElimina
  8. A los srs.que defienden la limpieza que el sr. alcalde ha hecho en el campo de motocros.
    Defendeis a muerte la decisión que en su dia tomo el sr. alcalde sobre el caso serratella por tener un tramo de unos 200 metros un metro y algo más alto el techo.
    Pues bien si esta mal hecho que lo obligue a bajarlo y aqui paz y alli gloria.
    ¿Sabeis por que han denunciado al sr. alcalde con el motocros? no verdad.
    Primero no tiene permiso de OBRA.
    Segundo no tiene planos de la OBRA
    Tercero no tiene permiso de la Conselleria de medio ambiente,para hacer la OBRA.
    Cuarto no tiene ninguna factura de la OBRA.
    Quinto no sabemos si lo ha hecho el ayuntamiento,o, el
    motoclup charquim.
    En difinitivo una obra totalmente ILEGAL.Yo pregunto,¿si por pasarse de altura la serratella estais de acuerdo que este cerrada?¿que opinais que hay que hacer con el CAMPO DE MOTOCROS?

    EL SR.ALCALDE QUISO HACER UN TRATO CON EL DUEÑO DE LA SERRATELLA.
    ESCUCHAD BIEN LO QUE OFRECIO(( SI QUIERES HABRIR LA SERRATELLA,LE TIENES QUE PAGAR 300 MILLONES DE PESETAS A LA VALL Y ENSEGUIDA YA PUEDES ABRIR.
    QUE TIO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Supongo que de esto último tendrás pruebas evidentes porque de lo contrario estás acusando a una autoridad pública (alcalde, sin pruebas, de un delito de coacción. Y respecto a lo de los permisos de la Serratella decirte que los que le dieron Paco Martí y sus concejales no fueron para construir dos naves industriales dentro de la zona urbana del pueblo que es lo que hicieron los dueños de la Serratella, sino que les dieron licencias para hacer, primero una finca de pisos de 4 alturas, y después, cuando el de la Vall denunció a Vicente "el pesaor" por haber cogido metros de su solar, y este tuvo que parar la finca, cambió el proyecto y en vez de terminar la finca hizo una nave, SIN LICENCIA, para montar un salon de bodas e intentar "arruinar" al de la vall. Con lo que no contaban los de la Serratella es que el de la vall no se cansaria y demandaría ya no al "Pesaor" porque le cogiera metros de fachada, sino al Ayuntamiento por dejar hacer una construcción de nave industrial en una zona residencial. Así que en conclusión y como dice el refrán: de aquellos polvos vienen estos lodos.

      Elimina
    2. A LES HORES ESTAS D´ACORD EN QUE L´ALTURA DE SERRATELLA NO ES CORRECTA,A TU QUE SEGURAMENT SERAS UN PARTICULAR NO TE SE HAGUERA PERMES EN EL SEU MOMENT,SI HAGUERES FET ALGUNA OBRA O SI?.

      Elimina
  9. Cuantas tonteries esteu dient en este blog sense tresillat, per tal de buscar com atacar al alcalde. Menos mal que no digueu que el 300 milions els habia demanat per a ell. Salud.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home com dius aixo!!!!!!!!!!! si a ningu li s'habia ocurrit pos ara ja ho te en ment.

      Elimina
  10. El president de la CEVA (EL ECOLOGISTE EMILI BARBER) que ha denunciat a tans organismes el circuit de motocrross i en contra de la practica de aquest deport per molts jovens de Aielo pa fer-li mal al alcalde, pareix ser que es professor en albaida. Ara per aquest any a mes de les asignatures que dona als seus alumnes, l'ajuntament podría contratarlo per a donar: EDUCACIO VIAL I TECNIQUES DE COM POSSAR DENUNCIES, dirigits fundamentalment als policies municipals Experiencia no li falta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anónimo 17:57 Tu comentario es tan mezquino que no merece respuesta

      Elimina
  11. El president de la CEVA ha denunciat a l'alcalde per injuries, i no per la pràctica de cap deport.
    Pareix que estigues preocupat i vols posar en boca dels jovens el que no diguem. Els jovens no volem el mal per a este poble, tant crispat des de que tu Pinter governes.
    Estem farts de tu. Que utilitzes la política en benefici teu i dels teus familiars i coneguts.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Preocupats estem tots els que volem practicar aquest deport i el sr. emili barber no vol que practiquem aquest deport. I sino perque ho ha denunciat al seprona i a altres organismes?. Personalment els problemes que el sr. emili puga tenir amb el alcalde no em va ni en ve. Pero que mos esta fotent aixó si que no li ho perdone.
      I unA cosa mes. Si realment aquest sr. no te res contra el el circuit que deixe de possar denuncies contra el circuit i que posse totes les denuncies que vulga contra pinter.

      Elimina
    2. preocupats estem els que volem practicar este esport, i ara se enterem que la construcció es ilegal.

      Elimina
    3. Qui ho ha dit, Emili Barber, no sabia que era també jutge.

      Elimina
    4. Això ho ha dit jo, el Sindic de greuges i tambè la meua veina.

      Elimina
    5. el sindic de greus RECOMANA, la teua veina no sap de que va aco i tu tampoc.

      Elimina
  12. Ara resultara que en este poble ni ha mes gent que practica motocross que futbol o correr a peu, que barbaritat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. posi, m'abuela esta molt disgusta pq sa comprat una moto i ja no pot fer motocross.

      Elimina
    2. No es tracta de si practiquem molts o poquets este deport. El que importa es que la joventut faga deport siga el que siga i per aixo hi ha que facilitarlo i no possar pegues com esta fent el sr. emili barber. Perque me agradaria que mos digura alguna explicació de pes per no voler el camp de motocross.

      Elimina
    3. el pes de la legalitat no et sembla prou?

      Elimina
    4. si el teu fill practicara motocrooss per la banda de baix ho hagueres denunciat. la legalitat que tu coneixes es la dels teus interesos. VALE O NO.

      Elimina
  13. las personas que practicais MOTOCROS,me parece bien que proteteis si lo cierran,¿pero porque no protestais la barbaridad que ha hecho el sr. alcalde?.
    Mirat si alguno de vosotros tiene la suerte de poder hablar con el,decirle,JOSE LUIS,¿por que no nos enseñas la documentación del campo de motocos? es por si un dia estoy con la moto y viene el SEPRONA, Y me pone una multa que pueden llegar hasta los 3.000 E.
    Vereis como no enseña nada,por que no tiene permisos de ninguna parte,como son SEPRONA,CONSELLERIA MEDIO AMBIENTE,PLANOS,PROYECTO DE LA OBRA,EN enfin NADA DE NADA,
    La responsabilidades para quien vaya alli con la moto,tevas a pasar una mañana de DOMINGO agusto te sale la guardia civil y te amargan

    ResponElimina
    Respostes
    1. entoces vols dir que si estem al camp de motocross emili barber mos eviara la guardia civil?. Mos multara a mosatros, al alcalde o al que estiga fent pebrassos. sr emili i si anem al camp de supercross, tambe li pareix mal.? tambe mos denunciará?. I este señor no te algun terrenet de herencia que mos el puga deixar per matar la aficio?

      Elimina
  14. No caigueu en la trampa llegint aquestos missatges,,,,,,,,,,el tio pinter el que vol aconseguir es que parlem d'Emili i no les irregularitats d'ell.....
    Impresentable d'alcalde..........
    No h'has fet cap bona desde que has aterrat per açi.

    ResponElimina
  15. Hablaís de los permisos del campo de motocros, y porque no hablaís de los permisos de la Serratella?. Pues deciros que los permisos o licencias que le dieron Paco Martí y sus concejales no fueron para construir dos naves industriales dentro de la zona urbana del pueblo que es lo que hicieron los dueños de la Serratella, sino que les dieron licencias para hacer, primero una finca de pisos de 4 alturas, y después, cuando el de la Vall denunció a Vicente "el pesaor" por haber cogido metros de su solar, y este tuvo que parar la finca, cambió el proyecto y en vez de terminar la finca hizo una nave en un solar en que tan sólo esta permitido hacer finca de pisos, y construyó la nave para montar un salon de bodas e intentar "arruinar" al de la vall que por aquel entonces también se dedicaba a ese negocio. Pero con lo que no contaban los de la Serratella y sus amigos políticos (alcaldes del SOE y concejales) es que el de la vall no se cansaria y denunciaría, ya no al "Pesaor" porque le cogiera metros de fachada, sino al Ayuntamiento por dejar hacer una construcción de nave industrial en una zona residencial. Así que en conclusión, y como dice el refrán: de aquellos polvos vienen estos lodos.

    ResponElimina
  16. Aixó sona més a una persecussió política en tota regla i perversió per part del representant del nostre poble.

    ResponElimina
  17. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Kagon la mar me quedat en ganes de saqber de q va el comntari borrat, mol fortet deu ser pa q el borre aielonera. algu sap algo??

      Elimina
    2. eixe comentari era el meu.
      indiganant que me´l borrares, cagat que eres un cagat.
      Dia que si com diu toni si la serratella no s'obri tenim que pagar tots els ayelenses 6 millons de euros ni jo siguent ni d'uns ni d'altres jure per allò que més vull que vax i li pegue foc a la serratella, fax de la serratella una falla. desdixats que voleu omplir-se la butjaca a costa de tots tarari que te vi

      Elimina
  18. No es engresquem entre nosaltres que tant uns com altres tenen el futur asegurat. I nosaltres tots dls dies hem de buscar treball per a que els nostres fills puguen estudiar.

    ResponElimina
  19. I A TOT ACO QUE DIU EMILI GUZMAN EL BUENO?

    ResponElimina
  20. He sentit dir per ahi que els dueños de serratella,demanen al ajuntament 1000 milions de les antigues pesetes per els dos anys que ha estat tancada,en pareix que en els temps que corren els diners no es guanyen tan depresa o si?.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es rentable fer una serratella i que vinga el alcalde i te la tanque guanyes mes diners que fent bodes,si seu partiu entre els tres toqueu a mes de 300 milions vegeu si heu arregleu que despres en faig jo una.

      Elimina
  21. paradoxes del destí l'Pinter li demanava ha toni que li donés de la vall 300 milions de pessetes, i ara toni li demana al pelat de moment 1 milió d'euros, que poden ser ser la cosa s'allarga 6 milions d'euros, vagi ruïna per Aielo! endavant toni, fins al final!

    ResponElimina
    Respostes
    1. apart té que contar el gasto en abogats. Que el temps que porta Pinter en este tema deuen ser molts diners els que estem pagant tots, perque ell de la seua bujaca no ho paga.

      Elimina
    2. Lo del lletreret per a escriure cada vegada esta mes conplicat,estan tan tortes les lletres que cuasi sempre falle i en costa repetir.

      Elimina
  22. nosiges MOMO,ningu va a enviarte la guardia civil,si el veuen per que pasen per alli,tan ganxaran 300 cucos.
    a emili no denuncia que tu fases motocros,emili lo que denuncia es que avagen fet el cam de motocros sense permis de la conselleria,sense planos,sense pirmis de obra,sense factures,no sap ningu cuans euros a costad,
    si aiso eumires be apaga y vamonos,hata asiem aprobat

    ResponElimina
  23. pinter que bona persona tas fet,tant que tagraden els diners,i com vas tu a demanarli a la serrstella
    300 milions de peles per a la vall.
    tenies comissio.
    o esperabes el tocara algo per a tu.
    ai ai caramba caramba,quina mala aulor fa aso,les obres del poble totes per a frances,o,copaycom,unn que tufillo
    fa aso.
    a cuant fas algo en gasaqui...bueno no vull mal pensar......

    ResponElimina
  24. He estat veient el video que ha fet Tony el de la Serratella i vull fer una reflexió a tots sobre el mateix.

    1er. Com a persona democrática vull fer constar la legitimació de qualsevol persona en acudir als tribunals i el poder manifestar-se lliurement i amb les normes que marca la llei per a defensar els seus interessos. Tony, enhorabona per haver-se fet una manifestació cívica i pacifica.
    2on. Del contingut de l'intervenció de vosté en el video, no es dificil deduir que la Serratella ha perdut les seves pretensions per la vía judicial.
    3er. No obstant tot això, tinc que denunciar la seva actitut, quant, per a defendre la seua postura contra l'ajuntament i sobre tot, contra el alcalde, ha recurrit, lamentablement, al insult i a les amenaces personals per tal de poder justificar-se.
    Quant les persones acudim a la violéncia, a les amenaces o al insult, i en definitiva, al desprestigi personal contra un altra persona, perguem tota la dignitat, la credibilitat i la justificació, perquè es degradem i caiguem en el mes baix com a persones. Em consta que vostè, té una preparació suficient per a poder haver defensat els seus interessos particulars sense tindre que caure tan baix llançant insult i amenaces.
    Sincerament pense que s´ha equivocat acudint al desprestigi personal de una persona, el alcalde, que com a representant de l´ajuntament pareix ser que ha tingut que ejecutar un mandat judicial. Esta es la meva modesta opinió.
    Bona nit i pau.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eixe video del que parles... no l'he vist i m'agradaria. Podries posar el enllaç, per favor?

      Elimina
    2. Com pots parlar de violència, amenaces, insults...quan visiones el video.
      No creus que la veritable violència i intimidació és la que està practicant l'alcalde contra els treballadors de la Serratella obligant-nos a eixir del poble per a poder treballar?
      Si com crec, eres veí del poble, sabràs qui utilitza les amenaces i la intimidació en contra de molts veïns d' Aielo.

      Elimina