dijous, 6 de setembre del 2012

Marxa a Madrid


Aquets 15 de setembre les mobilitzacions recuperaran força amb una gran MARXA A MADRID des de tots els racons del país, que durà a la capital a centenars de milers de persones en un gran acte que ningú, ni tan sols el Govern podrà ignorar.

Aquesta marxa és convocada per la Cimera Social, constituïda per sindicats, organitzacions, associacions i col·lectius de perfil divers (més de 150), i com a rebuts a unes mesures que arruïnen l’economia, contrauen el consum i falleixen el model de convivència dels últims 35 anys.

Dir NO a tanta injustícia. Emplaçar al Govern a convocar un referèndum i que la ciutadania es pronuncie sobre les mesures aprovades

10 comentaris:

  1. Esta vesprada, divendres a les 8 , convocada una concentració i marxa desde la serratella fins l'ajuntament. L'objectiu dels treballadors que l'alcalde els recibisca i els done solucions per a que pu guen treballar.
    Para defender su futuro.
    vAMOS !

    ResponElimina
  2. es precis fer una manifestació? No es por demanar com a qual sevol cosa. Jo quan vug algo demane una visita en el alcalde i no tinc perque fer cap manifestació. Salut.

    ResponElimina
  3. el president de la CEVA denuncia a l'alcalde per injuries. Esta noticia apareix hui divendres en "vilaweb·

    ResponElimina
    Respostes
    1. QUE PRONTE TE HAS ENTERAT. ¿NO SERA QUE ERES EL MATEIX (CEVA I BLOG). CASI SEGUR O AL MENOS MOLT AMICS. ¿ ME EQUIVOQUE?

      Elimina
    2. No serà, que tu no tens la constum de llegir diaris o informar-te a internet?

      Elimina
  4. Que es prepare Ana Botella, la alcaldesa de Madrid si va a aquest viatge el president de la CEVA (EL TAL EMILI BARBER), Si hi ha algun parc de Madrid que estiga arruixat, DENUNCIA AL CANTO.

    ResponElimina
  5. ¿A qué te refieres? Al canto de los pájaros o al de las gaviotas del PP. No entiendo a qué te refieres con el canto. Hasta dónde yo se, el Sr. Emili Barber solamente ha denunciado al Sr. Pinter por injurias. ¿Acaso estas equiparando al Pinter con un pájaro?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si si, pero denunciando a pinter nos estas jodiendo a jovenes que no sabemos ni queremos saber de politica, y que solo queremos divertirnos.

      La politica no la entiendo como el querer fastidiar a otro politico a costas y sin mirar que realmente se esta fastidiando a un colectivo de jovenes amantes de la moto. Y eso el Sr. Emili Barber tendria que sospesarlo. Él tiene un hijo y si quisiera hacer motocross que aria enviarlo a Albaida. Porque sino tendria que explicarle que su padre hizo lo posible para que Aielo no tuviera circuito. Y lamentablmente y por desgracia con un unico motivo: el politico.

      Elimina
    2. El canto lo esta dando el sr. emilio barber con su absurda y malintencionada mania de ir denunnciando todo lo que se mueve del PP. Se me olvidaba le ha faltado una denuncia: la que tenia que haber presentado en el arzobispado. ¿se le hara olvidado?

      Elimina
  6. Al fil de l'entrada

    Ahir vaig estar amb un amic, el cas és que varem estar palant del 15-S i del 25-S, de la lamentable situació econòmica que patim i de la mobilització social que s'hauria de produir contra les nefastes mesures, que el Govern està posant en marxa front la crisi.
    Per què la gent no a pres ja el carrer per acabar amb aquest estat de les coses? Ens preguntavem. Al final, al menys jo, vaig arribar a la conclusió que els espanyols estem aconstumbrats a viure en precari.

    PD. M’alegre de tornar a estar per ací.

    ResponElimina