divendres, 20 de maig del 2011

Jornades importants.

Aquesta setmana ha estat intensa, a nivell local, autonòmic i estatal. Alguna cosa és mou, la gent és mou.

Sartre ens va dir "Vostes son responsables com individus".

Les jornades de reflexió i d'eleccions estan ahí. Per tal d'evitar qualsevol problema no desitjat, des de les 24h d'aquesta nit fins les 20h del diumenge, s'activara la moderació de comentaris. Se que ús pot crear molèsties, encara que aquestes van a ser sols, que els comentaris apareixeran més tard.


110 comentaris:

  1. Amics del Aielo2: He de dir-vos que estos dies he fet unes quantes eixides del meu bosc i m'he passejat pel territori enemic. Confesse que m'he quedat impressionat del que he vist.

    He vist com el llop pinterista s'ha llevat per fi la pell de corder progressista amb la que pretenia amagar-se i s'ha mostrat com és: un polític ressentit i venjatiu, que recorre al pamflet per a denigrar a persones que ja no estàn en la política. Un polític que ha basat la seua campanya electoral en la crispació, en fer llenya del arbre caigut, en emprar consignes goebbelianes al més pur estil feixista aplicant la teoria nazi de "una mentira repetida un millón de veces acaba asumiéndose como una verdad".

    No ha fet altra cosa al seu blog vergonyós, Aielo3, un blog on molts hem sigut els que hem denunciat la censura casposa que practica. I pretenia enganyar-mos amb l'etiqueta de progressista i d'esquerres!

    Un blog que volia fer-mos creure que tenia 6000 visites setmanals, quan, en realitat, era el de "..pagaaa" entrant i eixint contínuament per a pujar el contador. Per què des de fa una setmana ha eliminat eixe contador tan exitós i que treia fum de lo ràpid que pujava?, la resposta es clara i senzilla: perquè per a fer 700-800 visites diàries, per molt rapit que vages, necessites més d'una hora fent clics amb el ratolí, un avorriment i una autèntic pèrdua de temps. Era normal que el que s'encarregava d'eixa monòtona feina arribaria un moment en que es cansaria, o no tindria temps ... però si deixava de fer-ho a partir d'ixe dia les visites caurien "en picado" i no podria mantindre l'engany de ser el blog més visitat. La única solució que li ha quedat ha sigut la d'eliminar el contador, o la de seguir dia a dia amb un treball que ja es feia tediós.

    A qui volia confondre amb eixes xifres inversemblants? Com un blog que practica la censura sistemàtica de les opinions contraries, al més pur estil estalinista, anava a tindre més popularitat que altres blogs on si que floreix el debat i les opinions amb personalitat?, un blog que destil·la verí ponzonyós amb els seus comentaris tallats pel mateix patró, avorrits i cansinos, repetint com un bucle fastigós les consignes difamatòries que vol convertir en veritats. Com un blog així podia ser el més popular?.... Ara ja sabeu la resposta.

    ResponElimina
  2. ya esta clar ki talla la lum i agua de la serretella el juez i el de la vall

    ResponElimina
  3. SI, la gent és mou. Ja fa molts anys que la gent és mou cap la creença que “altre món és possible”, amb la capacitat de tots de crear amb la consciència i l’acció. Dona igual si son minoritaris o no, almenys a mi no m’importa, la gent mou el món.

    Altra volta, en sent molt orgullosa i emocionada aquesta setmana, perquè els ciutadans hem demostrat que podem posar els colors de cara als “establishments”, dels que parla el meu admirat Vicenç Navarro.

    “Encengueu el foc, reuniu a la tribu i comenceu a contar els vostres projectes i a predicar amb l’eixample”.

    ResponElimina
  4. Iosssss!!!
    Ara resulta que l'halcalde no pagaba la taxa de basures, i tampoc pagaba l'impost de circulació!!
    Que qui m'ho ha dit? Mortadelo i Filemon, que com tots sabeu fa quatre anys que espien al sr. Pinter. O era Mister Bop? o sia, el Butlletí Oficial de la Provincia de LLeida (estos catalans....).
    Aixó explica pq. s'ha posat el sou que s'ha posat. Havia de liquidar deutes.
    Llástima, pobre, que al final (Bop 2009)li l'han embargat.
    Dieu-me la veritat! te motius o no pa estar tan amargat i resentit, tan rencoros i venjatiu.
    Pensem que no ha estat en mala intenció, i es que estava molt ocupat. afonar la Seratella, pensar a qui li tocava afonar després, tornar els favors rebuts, colocar a la seu gent en llocs estrategics, pensar en com asegurar-se la reelecció... pues no es faena..
    Senyor!! que fa un tipejo aixina en un poble com este!!

    ResponElimina
  5. lo que jo no tinc clar es perque tan interes de l'alcalde en tancar serratella pareix que siga ell i no el de la vall el que la denunciat.

    ResponElimina
  6. Robin estic amb tu. Excelent.

    ResponElimina
  7. Segona part del manifest de Robin Hood


    .....
    Un llop que ja no enganyava ni a Caperucita. I que, com en el conte infantil, ja s'ha llevat la disfressa i ha dit: ...¡para comerte mejor!.

    No altra cosa ha segut el publicar les dos últimes entrades del 17 i 19 de maig, clarament escrites per la mateixa mà que firma un panflet repartit pel poble junt a una sentència. I el que tinga dubtes que faça un anàlisi i compare els textos, vorà curioses coincidències.

    L'estil literari, certes expressions retòriques, els arguments emprats ... són molts els detalls que li delaten com l'autor, ja no tan sols d'estes entrades, sinó també de molts dels comentaris-consigna que últimament són els únics que es publiquen en este blog tenebrós i cavernari.

    Els comentaris-consigna als que em refereix solen aparèixer en determinades franges horàries amb poc de temps de separació entre ells (de tres a deu o quinze minuts) i es caracteritzen per incidir en les consabudes consignes goebbelianes que ja tots coneguem.

    El contingut és el mateix en tots, però canvia l'envoltori amb la intenció de que parega que són varies les persones que estan fent-los. Poden ser curts o llargs, en valencià o castellà, però sempre amb ànim difamatori i ganes de fer mal a certes persones. Quan el comentari és curt apareix en intervals de tres-quatre minuts, si és més extens passen 10-15 minuts entre comentari i comentari (que és el temps que necessita per a pensar-lo i redactar-lo).

    I amb esta tècnica, amb els comentaris goebbelians com a pesats adoquins, este manobre de la crispació va construint el seu infame edifici, un edifici que cada vegada sembla més un panteó i que, com a casa de morts que és, ningú vol freqüentar.

    Aielo Noticies 3, el cementeri de la intel·ligència, on les opinions lliures jauen en la fossa comú des del primer dia.

    I el seu enterrador tots el coneguem.

    ResponElimina
  8. El meu recoltzament Robin. Eres el espiritu del 15M en este blog

    ResponElimina
  9. M'acabe d'enterar que Pinter a manat tancar l'aigua a serratella. Ho mana ell i no un jutge, al igual que va fer en el cas cristina.

    Ha estat 4 anys gobernant, perdó, manant, perque ell eixa paraula no sap que significa, y despres del mitin que va fer anit el sr. pinter i sentir el que va dir, ara ja tinc clar que els socialistes no van clavar mà en la caixa, ni van fer res mal.
    Dic aço, perque despres del acoso a cristina i lo que esta fent en serratella.....guapet havera sigut este alcalde,,,,si havera trobat alguna cosa.............sa
    beu que, està flipat de no haver trobat en 4 anys res en contra dels anteriors alcaldes socialistes. S'ha segat en sols dos casos... que serà la justicia i no ell (com a fet fins ara) qui tinga que resoldrer.

    Ell no pot dir el mateix, on ha treballat a deixat "huella"...
    quant va treballar en Sort i en Anna.
    En Sort, va arrivar al estrem de no poder eixir al carrer perque la gent el senyalaba en el dit. I va estar molts messos sense cobrar perque tenía que tornar el que no tenia que haver agafat..... que fort
    I en Anna la fiscalia anticorrupcio de la unió europea el persegueix i l'entrevista perque explique on collons estan els 9 mil.lions de ptas. que no els trobem,,,,,,,Per cert, aço ho va publicar un periodista i ara el periodista ja no treballa, està al atur................aixina treballa esta alcalde quant algú vol dir la veritat......


    Impresentable,,,, i molt impresentable,,,,,,
    Aço ho contes a qui siga, i no s'ho creuen......
    Parem aço,entre tots, d'una vegada,,,,,

    Com s'ha dit altre vegades.......
    el pitjor alcalde de la historia d'aielo.

    ResponElimina
  10. Desenmascarant l'Aielo322 de maig del 2011, a les 9:11

    NOVES PROBES DE LA FALSETAT D'UN BLOG

    Amics del Aielo2:

    Entreu al Aielo3 i comproveu la veritat de les acusacions de Robin H.

    Dia 19: ......................... 19 comentaris
    Dia 20: ......................... 1 comentari
    Dia 21: ......................... 1 comentari fins les 10.42. i un dia sense actualitzar.

    El divendres dia 20, tal volta, el que fa els comentaris estava massa ocupat pensant en el mitin de la nit.

    On estan els comentaristes de les 6000 visites setmanals que volia fer-mos creure que tenia?

    Aielo3, tu mateix t'has desenmascarat

    ResponElimina
  11. jo tame´desde el principi m'aulorava que este bloc era de Pinter. Ara está demostrat la ma que estava darrere.

    ResponElimina
  12. Sin nosostros ellos no son nada.

    Indignaos y votad en blanco o papel escrito 15M¡¡¡ No voteis la casta politica que solo se acuerda de vosotros cada 4 años

    Vota indignado¡¡¡

    ResponElimina
  13. he anat a votar i he disfrutat de posar en la papeleta el meu vot per a Espi i aixó que jo no em considere d'esquerres sino mes de centro fdreta.
    Les atres eleccions vaig votar Pinter perque estava cansada ja dels mateixos, pero en 4 anys m'ha arepentit moltes vegades.Primer el sueldo astronomic i al final la crispació per conseguir vots i en un cadaver de cos present.
    Sa de ser mol roin i vengatiu pa fer aixó voste que es el alcalde de tots i enmerdant la politica en escrits calumniosos pa persones honrades i que donen faena al poble.
    No vuic que politics com voste gobernen el meu poble i per aixó no le votat.

    ResponElimina
  14. Doncs votant a Espí l'únic que as fet és tirar-te terra als ulls, tenies que haver votat en blanc

    ResponElimina
  15. Ke pena de poble va vidre un mestre barbut i la ke a liat

    ResponElimina
  16. Muy bien ánimo! yo también vote hace cuatro años por Pinter, creía que gobernaría para todos, pero nos engaño, si no estas con él ya eres sú enemigo, eso no es hacer política ni ser político; y hasta 5 días aún pensaba darle otra oportunidad, pero un alcalde no gana con palabras síno con echos, la crispación que ahora mismo hay en Aielo no se ha visto nunca, por más may que hayan gobernado los socialistas. Ya no más señores del PP.

    ResponElimina
  17. Be, crec que hem perdut les eleccions i Pinter tornarà a ser alcalde.
    Hem perdut les eleccions i no em referix al Psoe ja que jo ni soc militant ni els he votat en moltes ocasions, em referix a tots els que hem votat la llista de Espí, gent, em consta de ideologies diferents.
    Pero si ho penseu només hem perdut les eleccions, no hem perdut les ganes de canvi, ni l'esperança de seguir treballant per el nostre poble, ni les ganes de conseguir que el nostre poble siga un espai habitable i acollidor per a tots els ciutadans.
    Anim oposició, ací em teniu, feu propostes i confieu en que tots aquells que us han votat seguixen al vostre costat.

    ResponElimina
  18. Una oscura sombra se cierne sobre la libertad en Aielo.

    Ahora, más que nunca, los espíritus libres que no nos resignamos a soportar sumisos el poder de políticos indignos y vengativos, hemos de permanecer unidos.

    Nuestra arma es la red. Jamás controlaran Internet.

    Permaneced atentos. La semilla del 15M pronto germinará en Aielo.

    ResponElimina
  19. estareu per a que vos done un atac de rabia i odi, quatre anys mes a l´oposició, per mentirosos,i manipuladors, no ha perdut espi, perque no es presentava, ha perdut toni barber i el psoe de bravo.
    Aielo ha parlat i ha tornat a elegir a Pinter com a alcalde per quatre anys, les mentires no vos han fet guanyar, a l´opossició
    Amunt Pinter i el pp

    ResponElimina
  20. Espere amb ànsia, eixe Indignat que diu sembrar la llavor del 15M a l'estil aieloner.

    Pel que fa a les eleccions, tant locals com autonòmiques: cap sorpresa.

    Continuem amb la canya! Estem igual que la setmana passada: amb el mateix govern, les mateixes coaccions i les mateixes ganes de no fer ni un pas arrere!

    ResponElimina
  21. Molt be per Pinter, les mentires i el insults no han pogut amb la democracia, feliç bofetada

    ResponElimina
  22. El candidat Espí crec que estará fins content d'haver perdut les eleccions ja que s'ha llevat un bon "marrón" de damunt. Ara be, en l'oposició tindrá l'opotunitat d'aclarir al poble quina posició pren respecte al assumpte estrela de la campanya.

    ResponElimina
  23. El poble ha parlat i ha dit que a qui vol es a pinter, accepte aquesta decisió, em resigna, però no la comparteix, em sent molt trista de veure com la gent canvia els seus ideals per unes setmanes de sou. Un contracte o un xec de 20 € no es un favor que es deu tornar en forma de vot. NO. Es obligació del Ajuntament, vetllar pel benestar del veïns. Que passaria ara si tots ens canviem al pp per a rebre eixos favors? Es això el que tenim que fer? Convertir-se en Lazarillo de Tormes, ell es calla mentre nosaltres se les mengem de dos en dos perquè ell se les menja de tres en tres ? Tenim que acceptar la seva caritat? O deixar que ens arruine la vida pel fet de ser Socialista?

    ResponElimina
  24. Jo també accepte la decisió que ha pres el poble, pero no em resigne a quedar-me callada.

    Vull pregonar als quatre vents que no em taparan la boca mentre internet existeixca i tingam blogs lliures on expressar la nostra indignació.


    HEM DE FER-SE SENTIR

    ResponElimina
  25. Pinter si
    Serratella no
    el poble vos ha dit que no acepta manipulacions

    ResponElimina
  26. els pinterianos tornen a resorgir,amb la seua victoria estan com si se haveren menjat un cerdo, fins i tot el ae3 pinteriano ha deixat la jornada de reflexió i avui tira cohets

    ResponElimina
  27. Despres del resultat d'ahir, he de dir que l'accepte, encara que no el compatisc. Pense que Aielo viura durant 4 anys mes la mateixa situació de crispació, sincerament no entenc com una llista que ho tenia tot no ha vençut, tampoc entenc com podem votar a gent imputada o que ha comes il·legalitats, aixi ens van les coses. Agafem aire que venen 4 anys molt durs on amb el nostre consentiment s'ompliran les butxaques, ens deixaran arruinats i tornarem a l'epoca feudal. També he de dir que hi ha molt d'hipocrita pel poble, que si realment tots els que havien dit que no votarien a Pinter, no l'haveren votat realment ell no havera guanyat

    ResponElimina
  28. Es realment una victòria "pa tirar coets"???
    Llegint els resultats veig que han tret aproximadament 300 vots menys que en els comicis anteriors i han perdut un regidor. Els vots en blanc i els nuls s'han duplicat.
    Si en un any on el Psoe s'ha afonat en tots els llocs, en Aielo tenim estos resultats, mes que "pa tirar coets" seria pa pensar molt seriamnet en com han augmentat el número de descontents i que ja no te un xec en blanc pa fer de les seues.
    Espí no serà alcalde, l'halcalde serà Pinter pero espere que no li ho posem fácil, i no per venjança sino per la bona salud democrática, per la justicia i en contra de la corupció.
    Endavant als "quinzede maig" fem-nos notar.

    ResponElimina
  29. Les urnes han parlat i hi ha que acceptar-ho, pero lo que esta clar es que este alcalde arruinara al poble. Per que lo que pareix es que ell siga el demandant que vullga que serratella tanque.

    ResponElimina
  30. Com escriu Ignacio Escolar hui a Público “El bipartidismo ha muerto, ahora llega el monopartidismo: el inicio de una nueva época en la que el dominio del Partido Popular sobre el poder político español parece que será absoluto, abrumador”.

    A la nostra comunitat el que ha passat no és cap a la esquerra ni cap a la dreta ni al centre, açò es cap a baix. Caiguda lliure. Solts tots el lastres de la moral i de la vergonya, queda sols el desens als inferns. Estem tots convidats.
    Per als que estem imbuïts del espirit del 15-M, també vindrà Moixes, separarà les aigües, i conduirà als descamisats a una terra on brolla el manà, llet i la mel. Zapatero, sols ha estat un fals profeta, busqueu altre, o altre, o altre... Seguim treballant per al Faraó, més rajoles!
    I a “Aielo feliç”?, sorpresa!. Un grapat de ciudatans, van a estar més pendents de la qualitat dels serveis, de la decència informativa, dels privilegis que s’atorguen els governats (o a qui els atorguen), de les promeses fetes de paraula i escrites o del respecte a les persones o a la veritat.

    ResponElimina
  31. deiexeu ja el tema serratella, la gent esta farta del assumpte i no crec que el centrar tota la campanya socialiste contra pinter amb l´unic argument de serratella no ha ajudat a guanyar, al contrari del que molts pensaven, també hi ha molta gent d´esqueres que no entenem la postura del psoe amb tant serratella per davant i per derrere, si toni barber vol defendre els seus interessos particular te tot el seu dret, pero la imatge ha segut que era el psoe el defensor del interessos de toni, i jo a toni res li tinc que agrair

    ResponElimina
  32. L'Aielo3 ja s'ha activat i torna a tirar coets, com ens ha dit un amic.

    Ells tiraran coets, pero a nosaltres ara no ens enganyen. Es més, la reapertura del blog confirma les tesis de Robin de que en este blog tot està manipulat en benefici del "puto amo".

    Fixeu-vos que hui ha actualitzat els comentaris i podeu comprobar:

    Dia 20: 2 comentaris, dia 21: 2 comentaris, dia 22: 2 comentaris. (estos dies no ha estat l'administrador inventatn comentaris).

    Dia 23: publica una entrada a les 13.37 i en dos hores (fins les 15.41) 6 comentaris.(o siga en dos hores els mateixos comentaris que en tres dies). Ja,ja,ja....ara aixó ja no s'ho creu ningú.

    Aielo 3, Blog-cementeri. Jo també crec aixó.

    ResponElimina
  33. L'únic que ha utilitzat el tema de la Serratella ha sigut el Sr Pinter. En la asamblea, en la presentación del PP i en el miting que va fer el tema central va ser Serratella, Paco i el partit socialista. En ningún moment és va dignar a explicar-nos als assistents qué era el que volia fer en Aielo en aquestos quatre anys. Si la administradora d'aquest blog vol podiem penjar l'audio del miting del PP.

    ResponElimina
  34. A mi m'agradari escoltar eixe audio penjalo.

    ResponElimina
  35. Hace dos horas he puesto en el an3 este comentario y no me lo han publicado y tampoco decia nada fuera de lo normal:
    "Hemos perdido un concejal, deberiamos reflexionar"

    ResponElimina
  36. a la persona de las 13:38 solo decirle que eso es lo que habéis hecho vosotros durante 25 años, dejar a la gente del pp de lado, señalarla con la mano y hacer caso omiso de que vivía,os en este pueblo, nuestro pueblo, nadie se vende por un puesto de empleo, pero vosotros si que estabais esperando entrar para poneros manos a la obra, el pasado miércoles dos de vosotros en la acera del ensanche estaban controlando a unos trabajadores del ayuntamiento y criticando que estaban x horas haciendo un trabajo, al día siguiente ese trabajador del ayuntamiento del psoe se hecho toda la mañana para hacer un trabajo de 3 horas, ¿ que hacemos ahí? veis como nadie puede hablar, desde aquí mi mas sincera enhorabuena al sr. alcalde y le animo a que siga así luchando por mí pueblo, digan lo que digan, que haga caso omiso y que en la farmacia hay tila para los nervios.

    ResponElimina
  37. Luchando por ayelo o contra ayelo?

    ResponElimina
  38. que pessats amb serratella, tant listos e intelectuals que voleu fer vorer que sou ¿i encara no heu apres a llegir una sentencia clareta com l´aigua? ¿o en aquest cas no vos interesa perque la sentencia diu que la culpa va ser de paco marti per donar llicencies ilegals?

    ResponElimina
  39. Tranquilitzat, anónim, el temps posarà a tots en el seu lloc.
    Ja veurem qui s'haurà de pendre la tileta.
    Jo crec en la Justicia Poética (xe, que intelectual m'ha eixit aixó)i que a cada un se li torna el mal que fa.

    ResponElimina
  40. Ensenyeuse a repetar i complir les sentencies que aneu de democrates pero no respeteu jutjats ni sentencies quan vos interessa.
    Ara ploreu a gust la vostra impotencia per la bofetada que vos va pegar aielo en tota la cara, i es pensaveu que anaveu a guanyar,jajja

    ResponElimina
  41. En toda españa arrasa el pp y en ayelo pierde un concejal, lo nunca visto!!

    ResponElimina
  42. Te tota la rao aquell que diu que hi han persones que es dediquen a controlar i criticar als treballadors de l´ajuntament . Pero no mes als que lis dona la gana. Si eres de la seva corda ja pots ser mes gos que un trill que no passa res. Eixos controladors estan tot el día davant de la bicicleta sentadets i passejant- se per tot arreu criticant. Eixos no coneixen lo que vol dir la paraula treball. No fa falta dir noms. Segur que tots els conegueu. No mes teniu que eixir al carrer i mirarlos tot el dia tocan-se els ......

    ResponElimina
  43. Ha guanyat les eleccions; seu ha guanyat el pobre home no el critiqueu que mira que va fer faena el dia 22, de casa en casa buscant als abuelets que no habien anat encara a votar.

    ResponElimina
  44. El poble deuria de estar content, es que no son de la corda pinteriana, este home ho ha fet tot tant bè, que sols en una legislatura ja ha perdut un regidor, en 4 anys mès es queda en tres com a molt.

    ResponElimina
  45. En el blog de Pinter l'unic comentarista seguix amb les mateises consignes difamatories.

    La victoria sembla que no ha saciat el seu odi.

    ResponElimina
  46. Pinter ha guanyat les eleccions però ha perdut vots i un regidor respecte a les anteriors eleccions.
    El diumenge vaig veure moltes cares noves que no viuen normalment en AIELO i no el pateixen, gent que viu a Olleria, a Valencià, i més lluny...tal volta si el sufriren dia a dia també li hagueren retirat el vot.

    ResponElimina
  47. sr alcalde vosté a guanyat pero no té dret a ensanyarse amb els aieloners que no l'han apoiat. Son 300 persones menos que vostés i més de 100 desencantats de l'espectacul crispat d'estes eleccions.Qui ha perdut ha demostrat que ha assumit la derrota, i ho ha fet amb dignitat. Siga vosté digne i sapiga guanyar. No es dedique a la venjança sabentse amb el poder.
    Siga cristiá com molts dels seus votants i aplique la magnanimitat caritativa. mire endavant, i no darrere vegent el espectacul de disputes que ha quedatpense vosté que pensará la gent d'aci 50 anys quan veja els panfletos publicats.

    la gent de bona fe no vol ixa maldat publicada en paper i no vol que vosté despres de guanyar es dedique a disputar amb la oposició qui es mes roin. Ja está tot dit i cadasqu pensa lo seu.

    Perque no parla sobre els projectes inminents. les millores que fará. el talant que adoptará davant la nova oposició que ara está mes reforsadas pq te un concejal mes.

    Seria molt interesant que ho fera aprofitant el blog Aielo3 o este que vertaderament no censura les opinions contraries i vosté pot llansar idees igual que jo.

    i li avise que vaja fent cas de les opinions lliures i democrátiques que plantaeja la gent del poble pq la gent ja sap que pot forçar les accions polítiques per mig d'internet com ho demostra el 15M

    ResponElimina
  48. Resumen del escrutinio de Aielo de Malferit Escrutado: 100 %
    concejales totales: 11
    Votos contabilizados: 3137 90.74 %
    Abstenciones: 320 9.26 %
    Votos nulos: 76 2.42 %
    Votos en blanco: 36 1.18 %
    Votos por partidos en Aielo de Malferit Partido concejales Votos
    PP 6 1662 54.3 %
    PSOE 5 1363 44.53%

    ResponElimina
  49. Quasi la mitad de la població està disconforme amb la política del Sr.Pinter.

    ResponElimina
  50. Seria important per a interpretar les ultimes movilitzacions. quines van ser les dades de vots nuls o en blanc de les altres municipals?
    La meua impresio es que despues de la campanya crispadora dels pinteristes molta gent asquejada ha votat indignada en blanc o nul.

    Algú te les xifres?

    ResponElimina
  51. Viendo el escrutinio final de Aielo, creo que es fácil constatar que la victoria del Sr. Pinter es democrática y clara, pero no, como algunos habeis indicado, "para tirar cohetes". Está muy claro que el Sr. Pinter lo tenía todo a su favor, subvenciones por todos los lados, (que no es necesario ennumerar), como consecuencia de los planes de estímulo y que él las ha presentado como su "enorme legado urbanísitico y de equipamientos", en cambio la candidatura adversaria lo tenia todo en contra, por lo dicho anteriormente, y sobre todo por carecer de muchos menos medios económicos y propagandísticos. Asi pues, el análisis es sencillo: prácticamente la mitad del pueblo no apoya a J.L.Juan Pinter, por tanto lo aconsejable para el Sr. Alcalde sería el cambiar las formas y maneras de gobernar, hacerlo para todo el mundo y no solo decirlo de palabra. Creo que la izquierda hemos perdido con dignidad y por consiguiente el Sr. Pinter y la derecha que le apoya deben saber administrar su victoria con la misma dignidad, solo actuando con talante democrático ganaremos todos y sobre todo Aielo seguirá prosperando, Ojalá sea así.

    ResponElimina
  52. Megalomanía es un estado psicopatológico caracterizado por los delirios de grandeza, poder, riqueza u omnipotencia, a menudo el término se asocia a una obsesión compulsiva por tener el control. La palabra deriva de dos raíces griegas, manía (obsesión) y megas (grande). A veces es un síntoma de desórdenes psicológicos como el complejo de superioridad , donde el sujeto aquejado de esta perturbación tiende a ver situaciones que no existen, o a imaginarlas de una forma que sólo él termina creyéndose. Las puede emplear para manipular situaciones de cualquier tipo. Es un mal estudiado por los especialistas desde tiempos muy remotos. Los ejemplos más comunes son de emperadores, monarcas y dictadores.

    ResponElimina
  53. alguien sabe porque solo pudieron votar 80 rumanos de los casi 300 que son?

    ResponElimina
  54. Quien les impidió votar?
    mmmmm dejame pensar...

    ResponElimina
  55. El sr pinter y sus mandados no deberian estar tan contentos por su victoria ya que han perdido muchos votos y un concejal mientras en la comunidad su querido partido ha arrasado.

    ¿A que se debe ese retroceso de votos en Ayelo?.

    Muy sencillo: Su talante prepotente y orgulloso, su campaña mentirosa y difamatoria, el panfleto crispador que publicó ( y luego dice que los que crispan son los del psoe), su trato de capataz negrero con los trabajadores del ayuntamiento, su desfachatez subiéndose el sueldo nada mas entrar al ayuntamiento (hay formas legales de meter la mano en la caja con impunidad), su demagogia y manipulación de los mas mayores ofreciendoles limosnas y obligandoles al besamanos para mayor gloria suya,el desprecio a la cultura denigrando la figura de Llorenç Barber, un musico vanguardista conocido en todo el mundo y que pasea por donde va el nombre de Aielo.......

    ¿Piensan los pinteristas que estas actitudes les han hecho ganar votos?¿Es para que tiren cohetes, como lo hacen en su blog-cementerio Aielo3?

    Pinteristas prepotentes, que despues de ganar en vez de mirar hacia delante y pensar en el beneficio del pueblo os dedicais a seguir denigrando y haciendo burla de los vencidos y de los 1360 ayelenses que les votaron, tiempos vendrán que alguien os recordará vuestro vergonzoso comportamiento actual.

    Y yo pienso estar aquí para verlo.

    ResponElimina
  56. Jo el que no entenc és com encara hi ha gent que creu en aquest personatge. Jo no crec massa en la política que es fa actualment, però clar està que si molts polítics són lladres, els de dretes, lladres i mig. El que passa que historicament la dreta sempre ha estat mal vista, i encara que estiguem en un pais socialista, en la ment de tots encara perdura aquesta idea. Que ho fa un d´esquerres, a la foguera amb ell; ara, si ho fa un de dretes, és l´esquerra qui esta darrere del desprestigi.
    Ja n´hi ha prou¡¡¡¡M´agradaria saber sincerament les raons per les quals s´ha votat a Pinter, en aielo s´hja instaurat una dictadura moderna.

    ResponElimina
  57. Impecable Viriato,jo no puc expresar-ho millor però ho pense igual.
    Els resultats deurien ser preocupants per a l'alcalde com has dit, però dubte de la seua capacitat d'autocritica.Més be crec que eludirà qualsevol responsabillitat instalant-se en el paper de victima que justificaria els seus actes.
    Pense que els vots de les 1360 persones d'Aielo han sigut esta vegada més que mai els vots de la dignitat.
    Al eixir del recompte ho vam fer en dignitat , mentrestant que a l'alcalde li va tremolar el pols i el van tindre que assistir per que li faltava l'aire. Tampoc em va pareixer molt digne que el municipal en traje de feina (que es el de servir a tots) ho celebrara sense disimulos botant d'alegria.
    Espere que aquesta legislatura es deixe de victimisme i no ens lleve l' aire que respirem. Que som molts els que necessitem expressar-se en llibertat i viure en pau .En definitiva que deixe d'arruinar vides. Encara que no haja arruinat la vida d'una majoria , encara que siga la vida d'un sol vei d'Aielo.

    ResponElimina
  58. Un analisis acertat el de viriato. Els pinteristes tenen molt mal guanyar.

    Que faran d'ací quatre anys quan perguen el poder?
    Si guanyant tenen este comportament tan indigne, em fa feretat pensar que faran quan el poble els tire del poder-

    ResponElimina
  59. M'interesa més que farà aquestos 4 anys.
    Com diu un amic meu del 15 -M
    "El pueblo no deberia temer a los gobernantes, los gobernantes deberian temer al pueblo".

    ResponElimina
  60. que havera pasat si havereu guanyat els socialistes en les ganes que tenieu.Sempre que se han guanyat unes eleccions ha hagut un numero de gent que ha votat al altre costat o esque cuan guanyaeu els socialistes en contra no votava ningu,acpteu el resultat i cambieu de tactica perque el tema serratella no vos ha valgut,tampoc heu dit en tota la campanya com el havereu solucionat.Si no havereu estat tota la vida durant 24 anys colocant gent dins del ajuntament enbons puestos de funcionaris amb bons jornals ara no hihaurien tantes depresions que les tinguem que pagar el resto del poble.Creuieu que mai ixirieu del ajuntamenti fa cuatre anys vos van llevar i ara no vos han deixat entrar altra vegada a vorer si esque no tingueu respete per la gent sou vosaltres i esteu buscant escuses aon no hihan.Reconegeu que seu enganyat i feu una reflexio profunda com be vos dia el senyor BARREDA pero profunda desde les bases i mireu si tal vegada esteu un poc masa a la dreta.

    ResponElimina
  61. Anónim de les 00:52:
    Puc pasar els dos primers comentaris sobre que haurien fet els socialistes si guanyaren, etc. etc.
    Peró em pareix molt baix que digues que les depresions les hem de pagar la resta del poble, quan tots sabem que hi ha hagut una política de "acoso y derribo" sobre alguns dels treballadors de l'ajuntament als que sistemàticament se'ls hi ha fet la vida impossible. I aixó que dic està respaldat per sentencies "en firme" (aixó que agrada tant als pinteristes).
    Quan acuses als anteriors ajuntaments de prevaricació (un delicte) En que et bases? Pq. si tens alguna prova de que algún funcionari no haja fet les oposicions pertinents, ho pots denunciar perfectament. Si no les tens, pues ja sabem que es una calumnia mes. I que es poden denunciar tots ho sabem també: l'unica denuncia que hi ha hagut per unes oposicions es la que el sr. Pinter va perdre (per pujar de categoria i sou un familiar sense complir la legalitat).
    I si, es possible que el Psoe estiga un poc massa a la dreta, peró tu amb els teus comentaris demostres que ho deus estar bastant mes.
    No et preocupes, seguirem reflexionant (tant els que son del Psoe, com els que no ho som) des de la llibertat d'este blog per fer cada vegada millor les coses. No es una humiliació reflexionar sino un dret inherent al esser humà.

    ResponElimina
  62. BUENOS DIAS A TODOS!!
    Si os digo la verdad no estoy contenta de que Pinter ganara las elecciones ya que voté al euipo de JuanRa. Lo acepto como buena democrata que soy.
    Espero que JuanRa y su gente sea capaz de hacer ver al PP, es decir, a Pinter porque sólo está él como Dios omnipresente que van por mal camino.
    Creo que nosotros debemos dejar de lado ya la crispación que ha causado esta campaña y aprender del movimiento 15-M. No podmeos permitir que este señor nos haga aborrecer la política.
    Los ayuntamientos del PSOE han hecho cosas muy buenas por Aielo, así como el actual; también hicieron cosas malas que ahora salen a la luz, ya saldrán las del PP. tal vez la diferencia radique en las maneras.
    Los problemas hay que solucionarlos y las sentencias aplicarlas pero sin necesidad de undir a nadie ni enzañarse con él para tener campaña política.
    No sé si tendreis las mismas sensaciones que yo pero tal vez sea el momento de la pluralidad política en nuestro pueblo. Ha llegado el momento de Gent d'Aielo, Compromís, Reso ,...?
    Como dicen los manifestantes: deben coger fuerza los partidos minoritarios más cercanos al pueblo?
    Pido tranquilidad y que baje la crispación que llevamos sembrando 4 años.

    ResponElimina
  63. a "mateta de poliol":

    No estic d'acord amb això que has dit que és poc digne que un policia (anara vestit com anara) celebrara la victòria del seu partit. Cadascú, per damunt del seu treball (que només és un mitjà de vendre el teu temps la força de treball a canvi de diners) és persona. I si estava content, que no s'amague, dona/home.
    No sabem si és militant o no, per exemple.

    O és igual de demagògic que dir que els agranadors, com que treballen per al poble, han de ser imparcials o actuar amb neutralitat davant de la gent aielonera. En absolut ho veig així.

    Deduïsc que si fóra al contrari no hauries obert la boca.

    I, per una altra banda, tots creieu que aquell tema de RESO era una invenció de la dreta i només als blogs? Jo cada dia ho he pensat més i més.

    ResponElimina
  64. Plaer de ma vida nomes el tinc que dir que desde que hiha democracia,en aielo san fet eleccions i els socialistes sempre els havien guanyat en diferencies prou grans i devegades sense oposicio,pero te has de donar conter que les pasades eleccions i en estes que hem pasat la cosa ha canviat,a pesar de pinter,la gent que ha votat es la mateixa que sempre,perque crec que no ha vingut a votar ningu de fora,pensa que si entonces la gent votava al PSOE,i ara no sera per algo intenteu averiguaro perque no haureu fet les coses be perque si la gent entonces era inteligent ara no es menos.Crec que deurieu rectificar,insultar menos,treballar mes,i aixina a lo millor vos aconpanyaben els resultats.Perque igual les eleccions no les ha guanyat pinter sino que les hau perdut vosatros.I referent a lo del 15M penseu que esta plataforma ha eixit perque no estan de acuerdo en el vostre amic ZAPATERO que crec que es qui governa este pais.REFLEXIONEU es un consell.

    ResponElimina
  65. Analitzant els resultats en els diferents mitjans de comunicació veig que els socialistes han baixat, i en molts llocs els resultats. Però en el cas d'Aielo, que es el que es parla aci, han pujat el número de vots.
    Gracies a la politica de Pinter! perque li han retirat el seu vot els que ho van fer en les anteriors.
    Fa 4 anys si que van vindre a empadronar-se molts de fora, això serà legitim però no pots dir el contrari.
    El 15 M entre tota la politica tampoc està d'acord amb la corrupció que ja sabem on s'ha instalat més majoritariament.

    ResponElimina
  66. Una canción dedicada; Gardel era muy sabio:

    Cuando la suerte qu' es grela,
    fayando y fayando
    te largue parao;
    cuando estés bien en la vía,
    sin rumbo, desesperao;
    cuando no tengas ni fe,
    ni yerba de ayer
    secándose al sol;
    cuando rajés los tamangos
    buscando ese mango
    que te haga morfar...
    la indiferencia del mundo
    -que es sordo y es mudo-
    recién sentirás.

    Verás que todo el mentira,
    verás que nada es amor,
    que al mundo nada le importa...
    ¡Yira!... ¡Yira!...
    Aunque te quiebre la vida,
    aunque te muerda un dolor,
    no esperes nunca una ayuda,
    ni una mano, ni un favor.

    Cuando estén secas las pilas
    de todos los timbres
    que vos apretás,
    buscando un pecho fraterno
    para morir abrazao...
    Cuando te dejen tirao
    después de cinchar
    Cuando manyés que a tu lado
    se prueban la ropa
    que vas a dejar...
    Te acordarás de este otario
    que un día, cansado,
    se puso a ladrar.

    ResponElimina
  67. si ya no puede ir peor, haz un ultimo esfuerzo
    espera q sople el viento, a favor
    ya solo puede ir mejor,y se acerca el momento
    espera que sople el viento, a favoooor

    otra vez te has vuelto a ekivokar
    y siempre piensas la culpa es de los demas
    y no tienes mas remedio k de nuevo empezar

    otra vez fuera de lugar
    siempre estas donde no debes estar
    muy cerca o muy lejos
    no estas atento y se vuelve a escapaaar

    otra vez perdiste tu oportunidad
    siempre enfrentandote y al final
    vencido por el miedo caes al suelo
    y te dejas pisar

    ResponElimina
  68. El poble es "sabio" m'han dit sempre.

    Espere que la baixada de vots de l'alcalde li baixe també els "humos".

    ResponElimina
  69. A "ni un pas":

    Encara que et done la raó en quan a la llibertat del municipal per a expressar la seua alegria, soc més de l'opinió de "mateta poliol".

    Pense que un policia municipal, de cara al poble, deu mantenir una posició neutral i despolititzada. En que li beneficia significar-se politicament? en res, al contrari, pense que perd la imatge de imparcialitat que deu tenir un municipal. Ara si posa una denuncia, encara que tinga tota la raó, si el denunciat és un socialista conegut la gent pensarà "l'ha denunciat perquè és socialista".

    I respecte al tema del RESO, jo també li pegue voltes a l'asunt i estic arribant a la conclusió de que tot van ser focs d'artifici virtuals. Si eren un grup de gent se sabria algo més perque algú hauria parlat. El fet de que desapareguera repentinament i mai s'haja sabut res d'ells em fa pensar que va ser una creació virtual d'algú que volia divertir-se a costa dels sentiments progressistes de molts.

    I si no fora aixina, que donen explicacions públiques de perque no va tirar endavant el projecte. Crec que la gent que va creure de bona fe en ells es mereixen una aclaració.

    I respecte a parlar de temes "no polítics" és per llevar-li pressió al debat del blog, que ultimament està prou alta. Podem parlar de lectures, pel·lícules, músiques, programes de tv/radio, història, excursions, festes, bars del poble ......

    ResponElimina
  70. A "ni un pas enrere", deixant clar que tots som persones i tots tenim les nostres opcions politiques, pense que l'actuació d’aquest membre de les forces de seguretat d'Aielo, no ha estat la adequada. Aquesta persona té més responsabilitat que un agranador, aquest senyor pot fer ús de la violència en el desenvolupament de les seues funcions.
    Per això les forces de seguretat tenen regulades les seues funcions per una Llei Orgànica, LO 2/1986, que estableix els principis bàsics de les seues actuacions, en l' art.5 apartat b, diu:
    ”Actuar en el cumplimento de sus funciones, con absoluta neutralidad política o imparcialidad”

    I em sembla que donar bots d'euforia ,aplaudir i plorar d'alegria, quan va guanyar Pinter, no es pot definir com una actuació imparcial i neutral políticament.

    ResponElimina
  71. A Pictolín:

    Gràcies per la resposta. Tanmateix, continue pensant el mateix. Estic totalment a favor de les llibertats personals per damunt de tot, menys dels drets humans.
    I, sentint-ho molt, crec que l'argumentació que has donat de "i la gent dirà que l'ha multat perquè és socialista" no té molt de sentit. Si comencem a justificar-ho tot així, fomentem la hipocresia dels ideals, fomentem que la façana de les persones siga una cosa i el que pensen una altra, i això no m'agrada.
    Simplement, hem de ser coherents amb la nostra ideologia.
    Podríem continuar donant exemples de l'estil: és que li ven la pitjor fruita perquè és socialista; és que li va escopir al café perquè era pepero; és que li va suspendre l'exament perquè ve de família socialista i li té mania...
    Jo crec que no, que la cosa no va així. I tot aquell qui tinga un càrrec públic es deu a tot el poble, siga qui siga. Si no ho fa, ja se'l denunciarà per partidista, corrupte o el que siga. Però no mai abans. Això de prejutjar no està bé, al meu parer.

    I pel tema que dius de tractar altres temes, la veritat que seria interessant. En un blog és un poc difícil, però estaria bé, i llance la proposta, que algú amb més temps que jo i més coneixements informàtics (i no és per fugir d'estudi) fera un fòrum, que allà és més còmode per a debatre.

    salut!

    ResponElimina
  72. A Catalina:

    Et conteste ara, que es veu que escrivíem al mateix temps.
    A l'article que tu has copiat diu "en el desenvolupament de les seues funcions". Això ho interprete com a: quan està multant, atenent a algú, fent partes, patrullant, atenent el telèfon...
    Si el policia només estava al col·legi electoral no estava "desenvolupant" cap funció de cara al públic. Això seria si, per exemple, algú es desmaiara i, per ser socialista, no actuara com ha d'actuar. No manipuleu la situació només perquè és pepero i mireu l'acte amb objectivitat, per favor.

    És que en eixe sentit, ni tan sols cap regidor s'hauria d'alegrar: el d'educació hauria d'estar imparcial perquè serveix a tot el poble, el d'agricultura, igual... i ja sabem que això no va així, perquè hi ha en joc passions.

    Si creieu que teniu tanta raó, només ho heu de denunciar i no quedar-vos callats. No seré jo qui us critique per ser conseqüent amb el que penseu i no quedar-vos a casa.

    I no es penseu que és per defensar un pepero, ja sabeu l'opinió que em mereixen. De fet, ni tan sols sé de quin policia parleu, però és que m'és igual, per al cas.

    ResponElimina
  73. A “ni un pas enrere”, no vull polemitzar amb tu, però si la defensa que fas de l’actuació del policia, és que no estava desenvolupant cap funció de cara al públic.
    Què entès tu per funció de cara al públic?
    No creus, què el fer les oportunes observacions a qualsevol persona que entrava al col•legi electoral, és una funció de cara al públic?
    El cridar al silenci per megafonia, unes tres-centes voltes, no és una funció de cara al públic?
    Et puc assegurar que jo com a públic en vaig a donar de les seues funcions.
    I en quant a denunciar-ho, estic fent-ho en aquest espai de llibertat i opinió que ens proporciona el blog de aielonoticies 2.
    Salut.

    ResponElimina
  74. A Catalina:

    Tens raó en el fet que sí que desenvolupava una funció pública. M'he precipitat perquè no sabia la dada que eixe dia estava de servici.

    En eixe cas si sí que ha incorregut en un delicte tipificat i estàs tan en desacord, podries fer un pas avant més que expressar-te anònimament en un blog. I no ho interpretes amb ànim de "punxar-te".

    Jo no ho faré perquè no estic del tot d'acord amb eixe article legal, com he explicat en comentaris anteriors.

    PS: i bé, la polèmica és bona. LLevem-li la connotació negativa que té, perquè si no hi ha polèmica ni conflicte, ningú no evoluciona ni s'avança.

    ResponElimina
  75. A "ni un pas enrere" és per a mi un plaer dialogar i debatre amb tu.
    Es important que parlem d'allò que ens preocupa.
    L'únic que perseguisc és que aquest tipus de actuacions parcials d'un policia local, no és tornen a repetir, i que el seu jefe prenga les mesures oportunes.

    ResponElimina
  76. A l´anònim del 26 de maig de les 12:50, unes cosetes...
    -Primer, el moviment 15 M no surt contra Zapatero, informa´t abans de parlar. Surt perquè estem cansats dels nostres polítics, tant dels de dretes com dels d´esquerres,dels bancs, perquè estem cansats de sentir-nos unes titelles, que les seves lleis tan sóls afecten a la gent del carrer. Creus que la crisi, que ha sigut a nivell mundial, ens hauria passat de llarg si hagués estat Rajoy a la Moncloa? I ara em pots dir: "Ja, peró Alemanya ja ha sortit de la crisis" al que jo et responc, "Ja, però quan va entrar la crisis, nosaltres ens trobavem en el sisé esglaó de l´escala,i Alemanya en el tercer, tant construir, tant construir i gastar ciment durant el mandat de "Mr. Anzar", doncs el nostre bac va ser més gran, i ara les culpes....per als socialistes. Segur que els de dretes de tot això ja no se´n recorden...
    -I segon, referent a les eleccions aquestes. Encara no entenc com aquestes 1600 persones confien en una persona de fora, no en un ciutadà de tota la vida d´aielo. Ens esperen 4 anys més de dictadura moderna.

    ResponElimina
  77. en les anteriors eleccions municipals es va cridar per megafonía i viva veu mes de 300 vegades que diu catalina en aquestes . Si demanaven silenci era perque els presidents de les taules es queixaven de no poder fer el reconte be , per el soroll de la gent que estaba en l´entrada del col.legi xarrant.

    ResponElimina
  78. de quin policia parleu?

    ResponElimina
  79. tu de imparcial tens el mateix que jo. En aquestes eleccions a partir de les nou de la nit, és va cridar per magafonia més de mil cinc-centes vegades, i no perqué ho demanaren els presidents de les taules, sino perquè l'alcalde li va agafar una suor freda, al veure tanta gent d'esquerres i vots al partit socialista. Lo de la suor ho vaig veure jo i també pepi queta.

    ResponElimina
  80. A "ni un pass arrere" únicamente señalarte que, aunque te sigo y me agradan los debates que planteas, si bien y como te dije en su dia, no acabo de entender tu actitud real ante temas políticos y si me apuras ante la vida en sí; lo cual no significa que mayoritariamente estoy más de acuerdo con tus planteamientos que en desacuerdo.
    Por señalar un desacuerdo te mentaré el tema del "expresivo" policía, que según se ha comentado, al constatar la victoria del "amigo" Pinter y ante toodo el mundo lloraba y daba saltos de alegría. Creo, como Pictolín, Catalina, y los demás, que ni era el momento ni el lugar de hacer semejantes manifestaciones, máxime si hemos de suponer que estaba en su función de servidor del orden público en activo. De su actuación podriamos pensar muchas cosas ¿que favores especiales se le han hecho? ¿es alguien que siente animadversión a toda la gente de izquierdas? y así podriamos continuar. Creo que no estuvo a la altura de la situación.
    De todas maneras sólo era por terciar en el asunto, creo que es un tema intrascendente. Ya tendremos ocasión de comentar otros asuntos que seguramente nos afectarán mas seriamente en este inmediato futuro. Un cordial saludo, pues aunque no acabo de entenderte del todo, sé que no eres "dels altres" y para una persona de izquierdas como yo, y en este tiempo tan negro, ya es bastante.

    ResponElimina
  81. ?Pero de que policia hablais? Quien era?

    ResponElimina
  82. Al anonim de les 13:52 di-li que pinter haura estat vivint uns anys a Lleida pero es d´aielo, com tota persona que viu o esta empadronada a aielo.
    Te recorde que Joan Bravo es de fora, concretament de Xativa, ni molt menys es de tota la vida d´aielo i va ser un bon alcalde durant 12 anys, per lo tant el ser de tota la vida d´aielo o no, no es requisit per a sr alcalde d´aielo ni en el pp ni en el psoe.
    Me pregunte ¿¿si haverem guanyat haverem començat la caceria contra el municipal de qui parleu? ¿quina importancia te que plorara o pegara vots? ¿si el municipal havera fet el mateix pero guanyant el psoe havereu començat aquesta inquisició o havereu callat?
    No es posseu a l´altura de lo mateix que critiqueu dels peperos, perque per lo que comenteu pareix que estant a l´oposició ha començat una nova caça de bruixes, pero aquesta vegada excepcionalment no la fa pinter (que raro), la esteu fent vossaltres, pero pense que ningú parla en nom del psoe, perque juanra no es d´eixos ni crec que estiga molt d´acord amb aquest intent de persecució sesnse cap sentit.

    ResponElimina
  83. Sres. del Aielo3 Blog Pinteriste:

    Esto si que es un blog de debate libre y progresista, como lo pueden uds. comprobar por los comentarios de hoy. Gente diferente expresándose con libertad y debatiendo con argumentos y no con insultos.

    Esto son ideas, lo de vds. consignas.

    ResponElimina
  84. ¿que a pinter le cogio frio de ver "tantos" votos al psoe? ahora resultara que hemos vivido unas elecciones diferentes.
    El psoe pese a su labor de ataque y destruccion contra pinter, pese a su manipulacion de serratella, pese a su crispacion, pese a todas las burradas que habeis dicho contra pinter, el psoe con todo esto, en 4 años ha subido la astronomica cifra de 182 votos, mientras que pese a toda la campaña sucia contra pinter, el pp ha bajado la astronomica cifra de 77 votos, vamos que lo del psoe ha sido una subida espectacular, digna de titulares en los telediarios, con esa tendencia del voto, probablemente en 12 años consigais igualar los votos entre psoe+bloc+eu+ erc con los votos del pp.
    Porque no olvideis que los votos del psoe en municipales son la suma de todos los partidos de izquierdas, si os vais a los resultados de autonomicas, donde cada cual vota a su partido, el psoe ha sacado la grandisima cifra por si solo de 1033 votos frente a los 1701 del pp, mas de 22 puntos por encima el pp del psoe (pp 56,6% - psoe 34,4%) esas son las cifras, seguid en los mundos de yupii o en el pais de las maravillas y recuperaos pronto del shock que os ha dado,una patada cuando no se espera es aun mas dolorosa y con los dias os dareis cuenta.

    ResponElimina
  85. El BLOC con sus 162 votos conseguidos en las autonomicas en ningun caso hubiese obtenido un concejal ni de lejos, hubiese necesitado 273 votos y en ese caso si hubiese conseguido un concejal que le hubiese quitado al psoe que tenia el quinto concejal con un resto de 272 votos.

    ResponElimina
  86. El crispador major del regne, Sr. José Luis Juan Pinter ens ha contestat. Ell si que pot expresar-se en aquest blog. Nosaltres en el seu de aielonoticies3 NO.
    No comence a manipular, com vosté sap i ningú més.
    No es plantege el que havera passat, sino el que realment va passar el dia de les eleccions municipals, en un policia local que es va excedir de les seues funcions.
    Prou de manipulació, aquesta vegada molts ulls ho han vist.
    Inclús sé que hi ha un video. Espere i dessitge que aquest excés no se li valore com un mèrit. El temps ens ho dirà.

    ResponElimina
  87. Quin policia es va alegrar de que guanyara pinter? jose luis? no pot ser, no seria el gendre?

    ResponElimina
  88. Es dediqueu a tirar la pedra i amagar la ma. El unic policia que pegaba bots i ploraba d´alegria era el gendre , ja que els altres es varen dedicar a fer la seva feina amb total profesionalitat.

    ResponElimina
  89. plorava???? aixo no es una miqueta masa?

    ResponElimina
  90. El PP ha guanyat i el PSOE ha perdut, vos agrade o no, aneu asumin-ho i deixeu les depresions i persecusions, esteu a l´oposició per decissió del poble, deurieu reflexionar en els errors que vos han dut a la derrota o en que ha fallat la campanya en compte de pegar voltes al numeros, i traure histories de conspiracions, vengançes contra policies, el que heu de pensar es perque el poble no ha confiat en el psoe i en una bona llista, i si ha confiat en pinter i en una llista mes fluixa, l´error no es dels votants ni del poble, ni del policia, l´error de perdre unes eleccions está dins del partit que les perd, alguna cosa ha fallat i la cosa deu de ser grossa. Les conspiracions si existeixen estarán dins del mateix psoe, no en el poble, un consell:renovació, bravo a casa i oblideuse de serratella perque cap favor vos ha fet

    ResponElimina
  91. El gendre no estava de servei eixa nit, i cap pecat es alegrarse de que guanye un partit, si havera segut al contrari havereu callat i aplaudit.
    Sou Torquemada i l´Inquisició, i aixó que heu perdut, si arriveu a guanyar havereu tret el odi i rencor la mateixa nit, feu por, millor esteu a l´oposició

    ResponElimina
  92. al de les 19.58: parles de rencors odis por??? eixe es pinter el que té totes eixes coses dins.

    ResponElimina
  93. Si, ha ganado por 300 votos pero de esos 300 no te voy a contar como los ha conseguido mas de 200.

    ResponElimina
  94. He escrito un comentario esta tarde referente a lo del policia, que considero totalmente intrascendente y simplemente lo hacía de pasada por saludar a "ni un pass arrere" a quien trato de entender del todo. La verdad es que algunos teneis razón y es algo para olvidar, no merece la pena darle vueltas.
    Lo que si quisiera señalar y creo que todos lo habreis comprobado es el talante tan maleducado de nuestro alcalde que ni habiendo ganado las elecciones sabe comportarse y dejar de insultar, y lo digo con conocimiento de causa:
    Vi una de las redifusiones de MK Localia donde todos los alcaldes elegidos hablaban sobre los resultados, etc.. pues bien todos, incluidos los del PP comentaron las mismas de una manera normal, con sus más y sus menos, pero con maneras y formas educadas, pero ¡ caramba ! aparece nuestro alcalde y solo se le ocurre que volver a insultar a los socialistas con el cuento de hacerse la víctima y poco menos de que ha ganado a pesar de la persecución? que ha sufrido él y su familia, en fin que el agresor de cuantos no han pensado como él se siente agredido, increible pero cierto. Sabiendo, porque lo sabe, que medio pueblo no le ha votado, a pesar de la enorme manipulación que ha ejercido sobre todo el mundo, su falta de interés por arreglar la crispación y todos los etc... ¿no hubiera sido mejor que se hubiese comportado como el resto de ediles elegidos que aparecieron en dicho medio? NO, el tenía que dar la nota para empezar con buen pie. Yo, particularmente, hubiera agradecido que hubiese considerado que se empieza una nueva etapa y por tanto me hubiese gustado un cambio de actitud por su parte; está claro que, desgraciadamente, va a seguir por el mismo camino. Lástima por todos en general, pues quien siembra vientos se pasará el tiempo recogiendo tempestadas y no debería ser así, pudiendo todos poner de nuestra parte para que las cosas fuesen diferentes.

    ResponElimina
  95. el gendre no te cap culpa de res

    ResponElimina
  96. En contra de lo que penseu,el poble de aielo no es tonto i no fa falta que li diguen lo que ha de votar,AIELO ha estat molts anys gobernat per els socialistes perque aixina el poble volia i ara estara gobernat per el PP perque tambe el poble heu decidix.Ara es l´hora de pensar que heu fet mal els socialistes,perque si heu havereu fet be encara manarieu,pero la llista que vau presentar llevat dels dos primers, els demes la majoria son tots funcionaris,gent en faena segura, en bons jornals , en tots els beneficis que tenen,altres millonaris a costa de subvencions dels viveros,aixo hui en dia la gent que no te feina no traga en eixos socialistes , els socialistes sempre han segut mes pobres i humildes hui hiha molta gent que te que pasar en 400 euros al mes i veu estes coses i es desengaña.Tal vegada vos donaen mes vots persones humildes com xuel,espi manolo sanchez,amparin la telefonista i gent aixina que tota la llista que vau presentar diguemos els titols que tenen,que ses mereixen pero que hui en dia ja no venen perque la gent esta mol INDIGNA.

    ResponElimina
  97. vosaltres sou aquells que mireu i parleu del que vos interesa jo vos faré memòria a tots vostés:
    -el sr. Toni (el de la serratella) portà als camarers i davant de l'escol.la els donà els sobre que ell volia que votaren
    - vostés no se'n recorden de quan la srn. maria xapí anava a casa de tots els avis d'aielo i els portava a votar
    - vostes nos aven que fa un mes la germana de paco martí estava en el centre de dia agarrant a bellets i portan-los a votar per correu (tanta por tenia de pedre)
    feu memòria i aclariu la vista com si fos l'aigua
    mentres vosaltres es mosegaveu les ungles i amb els ulls com a tomaques ploraveu a llagrima viva el poble tornava a alsar el cap, tornava a confiar en l'home que amb una lesgislatura a portat al poble d'aielo 8.000.000€ l'home que en 4 anys a fet mes de 300 contrats
    l'home que trau i traurà a la llum totes les iregularitats de l'antic ajuntament socialista
    aielenses aieloners vïns ciudadans vianants d'aielo de malferit obriu els ull i voreu la realitat de la realitat

    ResponElimina
  98. molt be jo pense com tu
    clar que si ....!!!
    i que dure fent bé durant molts anys....

    ResponElimina
  99. Un alcalde de luxe i que li paguem com a tal!

    ResponElimina
  100. I, que promoga la correcta escriptura i llenguatge, animant al seus a utilitzar la "h", per començar.

    ResponElimina
  101. un bon alcalde que ha tengut una oposició inexistent durant els quatre anys.
    Un psoe que ni donan la volta a serratella i contant mentires durant messos amb l´ajuda de paco marti, unic culpable del tancament de serratella, ni amb eixes manipulacions han pogut guanyar, ¿de que parlaran ara que lo de serratella ja te al poble fins el moño? perque durant la campanya el psoe apart de contar mentires i negar la sentencia del jutjats de serratella no ha fet ni dit res mes.

    ResponElimina
  102. Un alcalde que té ara quatre anys més per acabar de fer mal a les persones que odia. Eixe alcalde cobra 60.000€

    ResponElimina
  103. Preparemse tots que com a la pròxima ja no es presenta, els seus amics li hauran donat un carrec a la capital, ja no li importara fer mal obertament.

    ResponElimina
  104. Cobra 60000 pero també paga el poble la seguritat social menjarets i regalets eixe alcalde segur que ens costa mes de 100.000 a l'any.

    ResponElimina
  105. ya esta be de repetir el sou del alcalde ¿o es que en la nova legislatura els socialistes continuarem en este tema ? Estic y molts tambe se sentir sempre la mateixa canço.

    ResponElimina
  106. Si es posara el sou que recomana la federació de municipis en lo que sobra podria contractar a 2 persones tot l'any cobrant 1000 euros al mes cadacú, o 24 persones cada any en contractes d'un mes.

    ResponElimina