dijous, 5 de maig del 2011

Males costums.

   Comença la campanya electoral per a les eleccions municipals i autonòmiques.

   En aquestes últimes setmanes, alguns analistes i periodistes polítics parlen de la influència de la crisi en les eleccions autonòmiques i municipals del 22 de maig. Parlen, que aquestes eleccions sempre s’havien caracteritzat, per la valoració que els ciutadans fem dels candidats, de les infraestructures, dels serveis prestats, del seu cost, per les relacions de proximitat amb els administrats, etc. Però, la situació general de crisi que estem patint, el factor més important és l’atur, sembla que pot pesar. Els partits polítics van a aprofitar-ho, sembla legítim.

   En aquest mapa sobre l’atur la responsabilitat del Govern central és clara, part de la culpa es seua, però no tota. Com algun periodista va comentar aquesta setmana, l’atur no és homogeni en totes les Comunitats autònomes, encara que la legislació laboral i el Govern del país son el mateixos per a totes. Les polítiques actives estan transferides, les autonomies gestionen milions d' euros en formació i foment de la ocupació. Alguna responsabilitat del fracàs tindran?. Fa dos dies mateix Camps va anunciar, que la xifra del mes d’abril d’aturats a la Comunitat ha baixat, assumint que el Govern de la Generalitat és motor per aquesta reducció. I és cert. I per últim, qui més contracta i acomiada no és el Govern, sinó els empresaris. També Camps els ha senyalat hui a ells com motor. També, tindran alguna cosa a dir-nos, per la seua part?.

   Existeix una percepció, sobre tot en les dretes, que les coses son com son, i no poden ser d’una altra manera, en que els mercats s’han convertit en una "força transcendent". Però, el que no s’entén en la nostra Comunitat, i fora d’ella, on més manipulació informativa hi ha, més caciquisme i més corrupció, és que tornen a guanyar per majoria absoluta els imputats, també de dretes.

   Així que, haurem d’acostumar-nos, com apunten les estadístiques, a viure amb aquesta majoria del PP? Viure amb el major índex de fracàs escolar? Amb la pitjor i més cara sanitat? Amb estar a la cua de la creació de treball? Amb la mala gestió dels diners públics? Amb la mentida i la corrupció elevades a la categoria de valor polític i moral?.

127 comentaris:

  1. el pesoe podia dur xavi castillo para el mitim pa contar mes mentires el amo del pesoe estara desgustat per el seu equip de futbol que lan tirat de la campions

    ResponElimina
  2. Jo soc una persona que no en resigne a viure governat, per gent que son "Xoricos" i crec que tots els valencians/es, que pensen com jo que crec que som majoria, deuriem fer tot el possible per a que no repeteixquen, i açò gent, comença per no donar-los el vot o votar en blanc, i sobre tot el dia 22, ejercir el gran dret que la democracia mos dona, anant a votar.

    ResponElimina
  3. És cert que amb aquest panorama, pot no resultar il.lusionant anar a votar, a qui van a aplicar més retallades.
    Però, cal veure les diferències: els que s'han venut al poder financer perquè s'han vist obligats (¿?), i els que, quan anava bé la economia van fer retallades també. Aquest pot pareixer un argument del tipus "el teu més".
    Som responsables dels polítics que tenim, encara que no els votem. Però hi ha diferència entre votar i que voten per tú.
    Tinc clar que anire a votar, i qui no vull que en retalle.

    Salut

    ResponElimina
  4. En les eleccions municipals sempre hem anat a votar a les persones. Perquè tenim la sort de viure en un poble on es coneixem els actes de les persones.Això per a mi i per a molts es igual o més vàlid que les sigles.
    I qui no conega ... que pregunte als que coneixen.

    ResponElimina
  5. Les municipals deurien ser un NO a la PREPOTÈNCIA!!! No fa falta dir de QUI?

    ResponElimina
  6. I les autonòmiques un no a la corrupció!

    ResponElimina
  7. no a la prepotencia de espi, bravo, paco, cristina, toni serretella

    ResponElimina
  8. En Aielo no se gobierna, se manda!

    ResponElimina
  9. Finalment s'ha repartit el BIM en plena campanya electoral. Ës a dir propaganda però pagada per tots. Algú pensava que anava a ser diferent.
    Al fullejar-lo m'ha cridat l'atenció un ròtul o apartat:
    “Del dèficit al superavit” Una realitat ?
    1. La majoria d'ajuntaments tenen dèficit el que pasa és que en uns molt més que altres.
    2.Es lícit que en uns comptes on hi han superCRÈDITS que tardaran décades en pagar-se s'anomenen comptes en superavit? Ahí no comptaran els diners que és deuen als bancs imagine.O els que deixarem de cobrar en el futur perquè ja s'han adelantat.
    3.Si això és de veres i li sobren els diners que va repartint en diferents formes , tindran que vindre a Aielo els economistes mundials a fer un curset ràpit d'economia i copiar-lo. Per què gastar s'ha gastat molt... i encara ens sobren diners- No pinta res mal. On està la crisis?

    Benvinguts els sanejadors d'economies però no els manipuladors!

    ResponElimina
  10. www.aielodemalferit, no és la web de l'ajuntament? Què fa en una publicació del PP? Ha contribuit aquest amb la publicació?.

    ResponElimina
  11. Ja hem dit que és propaganda.
    O siga que en Aielo no hi ha crisis.
    Visca Pinter i Visca Zapatero!

    ResponElimina
  12. pero que no habéis visto que Aielo va mejor que nunca en 4 años del pp han hecho más por el pueblo que en todos los años del psoe.

    ResponElimina
  13. Al Anónimo de las 17,49 recomendarle que se encomiende a Santa Lucia, pues necesita una revisión de la vista.
    Y de paso que le diga al Sr. Alcalde, que seguro que lo conocerá, que no tenga la desverguenza en sus propagandas de ignorar todas las obras que en Aielo se han realizado con el plan de estimulo del gobierno central, que son muchas, y él se las está adjudicando como propias o bien las denomina "obras realizadas con ayuda de otros organismos" a diferencia de las ayudas que recibe de la Diputación o Generalitat, donde las resalta a bombo y platillo.

    Totalmente de acuerdo con el comentario de Catarata de hoy a las 9,36. Creo haberte entendido y pienso que a pesar de la desilusión que podamos sentir por la actuación que por imperativo de la U.E. se ha visto obligado a realizar el gobierno de España, yo también pienso ir a votar, creo que es el mal menor ¿te imaginas al hipócrita y manipulador de Rajoy gestionando el chaparrón financiero, estallido de la burbuja inmobiliaria y un largo etc.. que le ha caido a R.Zapatero? ¿donde estariamos ahora? Máxime si este sujeto sigue los consejos "ultraliberales" del amigo Aznar.

    ResponElimina
  14. Camps dice que si gana las elecciones creara una macro consejeria de trabajo,para crear empleo y aumentar la formacion. ¿es que hasta ahora no la pudo crear?

    ResponElimina
  15. Poden dir misa en arameu!
    Jo no em crec res d'esta gent que es amiguet teu de l'anima i després no el coneix de res.

    ResponElimina
  16. Hdez, no tinc massa clar, que els govers tingen que seguir directrius europes en alguns assuptes, adoptant mesures, que sense el parapeto de que venen de fora, no s'atrevirien a fer ells sols, per lo impopulistes que son. Tampoc entec com els govers segueixen a entitats, gens democràtiques, com son les agències de qualificació, el FMI o G8.
    Per altre costat, si que imagine com seria tenir als conservadors, lliberals i ultradretes al govern. Ja he dit que quant tot anava bé van fer retallades: venda d'empreses públiques, privatització, congelació de sou a funcionaris, no
    augmentar les pensions mínimes, mentir o dur-nos a una guerra. En Valéncia, la política que es segueix és eixa, a la que cal sumar la mala utilització dels diners públics, la reducció dels serveis del Estat de benestar (Camps alardeja de tenir la Comunitat més austera, la que meny funcionaris té), la no garantia de drets com els de la dependència o la renda de ciutadania, i per últim, la pressumta corrupció.
    Jo tinc clar qui no vull que en retalle, i que anire a votat.
    Salut

    ResponElimina
  17. Comentari per a tots, però més concretament per a Hdez i Catarata.

    Porte uns quants dies llegint-vos i, tot i que em pareix totalment cert el que esteu dient (no seré jo qui llance una pedra a favor del PP, ni de Camps, ni de la corrupció, ni de la manipulació, ni del caciquisme), no deixa de paréixer-me demagògiques algunes frases que es diuen, de l'estil "jo aniré a votar, tinc clar qui vull que em retalle"

    Eixa frase, particularment, és la que més escandalosa em pareix. Catarata, t'erigeixes com a veu democràtica, crítica amb l'entorn i tal i qual i... em sorprén negativament que així és com concebisques tu la democràcia: triant qui vols que et retalle.
    Això és, senyor/a?
    Si retalla el PP és el súmmum, la culminació, la vora de la revolta?
    I si retalla el PSOE (que de "obrero", ben poquet), té raó, l'economia l'obliga, no està al servei d'empresaris i capital?
    D'això res, senyors, ací no és blanc i negre, bo i roïn, yin i yang.
    Ací poden ser els dos negres, els dos roïns, els dos yins.
    La política del PP i del PSOE no es diferencia en res. El PP haguera aplicat les mateixes mesures si governara, i el PSOE ha actuat com la dreta més rància i revolucionària, però amb la màscara del color roig, que ja no es creu ningú. No sé què és pitjor.

    I em fa fredat que veus que demostren més que altres en este blog, no ho vegeu i hàgeu de ser hooligans de "l'altre".

    Em causa també esperpent que deixeu caure frases com que anireu a votar, deixant entrevore que teniu molt clar el vostre vot, però no el dieu. Si votareu al PSOE, no tingueu por de dir-ho. No hi ha ningú més coherent que qui va amb la veritat per davant.

    Per últim voldria remarcar que la democràcia no és això, triar entre A o B. I ojo! només cada quatre anys. Jo, d'això, en dic FARSA.

    I, per a Catarata, que parlava d'estar al servei del FMI, del G20 (ja no 8! suma i sigue!), de la UE, etc.: i tant. Són diverses formes d'anar protegint el capital dels estats, dels grans empresaris (aquells que dominen realment el món) i de les grans riqueses històriques (et sona el Club Bildenberg?). És tot tan gran i digne d'un nou 1984 d'Orwell que fa por només pensar-ho.

    I sí, tots al servei del capital. I qui ho està, està en contra de l'humanisme. No hi ha volta de fulla.

    ResponElimina
  18. ¿BIM pagat amb diners de tots? sou mentirosos fins al llimit, sols feu que contar mentires i no saveu dir una veritat.
    No es cap bim municipal, com feieu els socialistes, es un boletí del pp, pagat per el pp.
    ¿es que ara no saveu llegir? bim municipal, vos creixerá el naç de tantes mentires que conteu, sols saveu que mentir a la gent i manipular, apreneu del pp que es paga ell mateix la seua publicitat, no com quan manaveu els del psoe, que tota la publicitat es feia amb diners de tots

    ResponElimina
  19. Amic, ni un pas arrere, en semblen unes reflexions ben intencionades, encara que no les entenc totes.

    Estic totalment d’acord amb tu, en que no se què és pitjor, en un sistema que volen vendre’ns com bipartidisme. Per sort, existeixen altres partits i propostes més enllà del PP o PSOE.

    També, crec com tu, que la democràcia no és sols anar a votar cada quatre anys.
    Tinc tots els dubtes del món respecte a qui deu de dirigir-se el vot d’esquerres. Però, si alguna cosa ens queda és dir el 22 de maig, com cada u vullga, no a la corrupció, no a la manipulació, no a la indignitat. Amb la frase, que per tu és demagògia, sol he dit que faré ús del meu dret i la meua obligació de votar, expressant la meua oposició a aquells que propugnen que la gent no vaja a votar. Altra cosa, lluny de la meua intenció, és dir-li a la gent a qui ha de votar, demanar-li que ho diga o inferir que votarà al PSOE per les seues opinions.

    ResponElimina
  20. aixi s'acasen els dos partits a pedres en la plasa de l'anjuntament
    aixi segueiken les cispacions i luna suposta mala gestio
    aixi segueixca tot aixo mentre el poble d'aielo de malferit segueixca rebent una mija de 2 millons € al any
    aixo es el que inporta al poble pla

    ResponElimina
  21. Amigo "ni un pas arrere" me parece bastante acertado tu comentario, como en anteriores ocasiones que te he seguido, si bien, me pasa un poco como a Catarata, no acabo de entender parte del mismo; Al final cual es tu posición de cara a las elecciones que tenemos delante, ¿la abstención? sabes que con ello se favorece al partido más votado.

    Tambien tengo muchas dudas, como señala Catarata, a quien votar dentro de una izquierda excesivamente disgregada; pero no me importa señalar que al final votaré al Psoe como mal menor, (en el pais de los ciegos el tuerto es el rey) aunque no esté de acuerdo en muchas e sus actuaciones y sobre todas en la política económica que ha llevado a cabo en esta última legislatura; Si bien no pienso como tú al considerar que PP y Psoe sean iguales, tal vez tengan que aplicar las mismas directrices económicas, que aunque no las deseemos nos vienen impuestas por esos organismos a veces "siniestros" (FMI, CEE, Mercados, Agencias de calificación (vaya agencias) y tantos otros que hoy dominan la economía de un mundo globalizado) pero hay otros muchos valores que distinguen a ambos partidos, que tu los conoces de sobra, y que sería muy largo de enumerar.

    Creo que tienes sanísimas intenciones pero te veo instalado un poco en la utopía y con ello no quiero decir que la utopía sea algo pernicioso, ni mucho menos, si la perdieramos del todo también se perdería lo poco de bello que queda en este mundo en que en la actualidad nos vemos absorvidos. Qué más quisieramos que todo fuera difrente.

    ResponElimina
  22. que feia bravo, albiñana, paco marti en la pegada de cartells?. No dien que Juan R. no volia saber res de ells.? Soles faltava tony serratella. Quin montatge estan fent per els seus interessos.

    ResponElimina
  23. Que algu ens explique el tema de la serratella perque soles ho fa pinter com vol? La nostra gent perque no ho fa?. Acabarem cregent-se el que diu pinter.

    ResponElimina
  24. I que ha fet Pinter per els treballadors de la Serratella?
    Ha mogut algun fil per defensar-los conforme va defensar als viveristes que tenien una querella?
    Ja estem un poc cansats del tema,

    ResponElimina
  25. La teua gent si li ho preguntes t'ho explicarà però quina es la teua gent?

    ResponElimina
  26. Vergonzosas las ultimas declaraciones de Camps;
    Però la hernia no la tenia en la espalda?

    ResponElimina
  27. A Pinter no li importen el treballadors de la Serratella, ni la gent d'Aielo. En quatre anys ha fet mal a moltes persones. A ell sols li importa estar quatre anys més com alcalde, i assegurar-se una super jubilació. No té vergonya. Hasta la dona està nerviosa per si no guanya els eleccions, li agarra algo!

    ResponElimina
  28. Pitonisa, patidifusa me he quedado al escuchar las lamentables declaraciones de Camps sobre el abuelo de Zapatero, al referirse a la carencia efectiva de Zapatero por parte de su abuelo, que fué fusilado en 1936 por mantenerse fiel a la República ante el golpe militar.
    Camps:
    “A mí mis abuelos me trasmitieron ternura, cariño. La ternura y el cariño que los abuelos trasmiten forma parte esencial de la educación de cualquier persona. El Gobierno de José Luis Rodríguez Zapatero comenzó con la historia de un abuelo, del abuelo de Rodríguez Zapatero, que parece que no le trasmitió la ternura que normalmente le trasmiten los abuelos a sus nietos”, afirmó Camps.
    Scarlett:
    Sin-ver-guen-za

    ResponElimina
  29. el unico culpable del cierre de la serratella es paco marti y el psoe que dieron unas licencias urbanisticas que sabia que eran ilegales, haber pensado entonces paco marti en los trabajadores de la serratella y haber hecho las cosas legalmente como estamos obligados todos los vecinos, la sentencia es clara, se cierra la serratella porque las licencias dadas por paco marti que era el alcalde socialista eran ilegales y contrarias a las normas urbanisticas de aielo y contrarias al propio informe desfavorable del arquitecto municipal del ayuntamiento de paco marti que se opuso a las licencias y a la apertura de serratella por ser ilegal, la sentencia es muy clara y no hay mas responsable que paco marti y toni barber por haber hecho lo que les dio la gana sabiendo que les iban a pillar por corrupcion, los del psoe contais tantas mentirar que vosotros mismos os las creeis, nunca os habeis tragado a toni barber y ahora por odio a pinter manipulais lo de serratella para meter a pinter por medio, cuando el no estaba viviendo entonces en aielo, ¿porque el candidato de joan bravo, espi no dice y se compromete a que la serratella la abrirà el si gana? muy facil porque el sabe que ni el psoe ni nadie puede abrir la serratella porque quien manda es la sentencia del juzgado y esta a quien responsabiliza por corrupcion urbanistica es a paco marti

    ResponElimina
  30. He llegit un comentari on diu que el senyor Pinter "va criticar que els socialistes escolliren un modest almacén d'una comparsa per a fer l'acte de presentació de la seua candidatura". Si aixó es veritat caldria dir-li al home de la ratlla única que al menys ells se ho van pagar amb els seus propis euros. O es que acàs ell ha pagat algo a l'ajuntament per alquilar l'espai on va presentar la seua candidatura? Ah, no, clar ell no paga res per que ell és l'ajuntament i pot fer el que li passa pels "cocos". És el puto amo¡

    ResponElimina
  31. Anòmim de dalt: Totalment d'acord amb el teu comentari que em demostra que no som pocs els indignades amb certes actituts del Pinter del Gran Poder.
    I del sou,... que diguem¡.La meua vertadera opinió no la escric açí per a que no li tanquen el blog a Aielonera, pero açó si que em done el caprix de dir-ho:

    VOSTÉ TE MES CARA QUE EL MONO DE LA "CACAHUA"

    ResponElimina
  32. Demane coneixer altra versió del tancament de la Serratella, i sempre ix la versió de pinter. Per favor, que algú dels socialistes que coneguen altra versió, la expliquen açi. Pense que el que hauria de mullar-se hauria de ser Paco Martí.

    ResponElimina
  33. A Catarata i Hdez.:

    Jo no demane a ni ningú que s'abstinga, ni que vote, ni que vote nul. Cadascú és majoret per saber què convé i que no convé fer i quines són les conseqüències dels seus actes, a nivell real i a nivell personal.

    Per la meua banda, només intente donar una visió que trobe generalment marginada en dir que no em crec el sistema electoral actual, que ni és democràtic ni és res, i que, a més, no crec en absolut en "mals pitjors", com apuntava Hdez.

    Per a mi, parlant malament i amb perdó, "la merda és merda" i no hi ha una que faça millor olor que l'altra.

    De Hdez. m'ha sobtat que veges el PSOE com un "mal menor". El que caracteritza els governs és la política economicosocial que hi apliquen. I en el món en què vivim, la part econòmica sovint té més pes que la social. I si bé el govern de centre de ZP ha aplicat certes mesures socials impopulars però necessàries (ex: llei antitabac, matrimoni i adopció homosexual), econòmicament no se'l pot excusar de cap manera, quan ha actuat igual o pitjor que la dreta reaccionària.

    I no, Hdez., no sóc una persona utòpica en el sentit que no toque de peus a terra. Però sí que crec que un altre món, una altra manera de fer, de viure, de concebre i, sobretot, de governar, és possible. I no passarà per les meues mans legitimar un sistema antidemocràtic per definició i corrupte per sospites personals.

    Catarata, no trobe que l'abstenció siga el dimoni. Per la meua banda, i ja t'ho assegure, no és una "abstenció passiva", sinó ben activa. Per a mi, el millor que es pot fer si es viu descontent/a amb el món. Que si manara una esquerra més a l'esquerra del que estem pensant aniria millor la cosa? Sí, però llavors començaria la meua tasca de desacreditar els partits esquerranosos que també es defineixen per buscar poltrona. Vull dir: que desacreditar la dreta és molt fàcil, ho tenim a ou. Però quan es tracta d'un partit de centre o d'esquerres, pareix que la cosa siga més difícil. Però crec que tots hem de fer ús de la capacitat crítica per veure que, actualment, ningú no és la panacea de res.
    Almenys, per a mi no ho és, ja que absolutament TOTS em fallen en la vessant social, una de les que per a mi considere més importants, com a humanista que em considere.

    ResponElimina
  34. Pitonisa i Scarlett, Camps en eixes desafortunades declaracions, ignora per complet quans xiquets i xiquetes en la comunitat valenciana van créixer sense iaio per culpa de la repressió franquista.

    ResponElimina
  35. no fa falta que demanes moltes versions de la serratella , no mes tens que llegir les sentencies . En els blogs les han penjat lliteralment . El de la Serratella va construir sense tindre el vist i plau del arquitecte i li van donar permis , en principi anava a fer vivendes unifamiliars pero per fer-li la contra al de la vall va voler muntar un salo de banquets . I el de la vall va defendre els seus drets i el va denunciar. El pleit va durar molts anys i ara a eixit la sentencia. Et recorde que els dos : tant toni com salva son socialistes.

    ResponElimina
  36. Jo crec que en este cas de la serratella no val el que diguen els socialistes ni els del pp , val lo que dicte la justicia. Els dos tenen drets i advocats per a defendre - los .

    ResponElimina
  37. Que fort gent del meu partit, el psoe em recomana votar en blanc, açò es indignant.
    No puc callar-meu.

    ResponElimina
  38. JO ja he dit als meus fills que si algun dia vote a Camps que em porten directament al metge!

    ResponElimina
  39. De las declaraciones de Camps:
    Nadie se merece que le maten y menos los que defendian
    el régimen de la República, cuyos dirigentes eran elegidos por sufragio.
    Lo organizó Franco y el PP sale con esas declaraciones bochornosas aún.
    Haz lo posible para que no nos gobierne el PP. Una desgracia para la democracia valenciana.

    ResponElimina
  40. doncs Jo ja he dit que si algun dia em veuen votar a Camps o Pinter, que em portin directament al manicomi, perquè segurament em haurem tornat boig!

    ResponElimina
  41. El senyor alcalde de Aielo, quan va a presentar al síndic de comptes, els comptes dels 4 anys que porta d'alcalde, quin lio tindrà en els comptes quan té por de presentar-les!

    ResponElimina
  42. Apreciat "ni un pas arrere" permet que em mostre en desacord amd algunes de les coses que dius i d'acord amb unes altres.
    "Per a mi, parlant malament i amb perdó, "la merda és merda" i no hi ha una que faça millor olor que l'altra.
    Jo tampoc comparteix la política económica del Govern Zapatero; a mi, com a treballadora d'una empresa m`ha fet mal (en la butzxaca i moralment) esta política pero no m'oblide de les mesures d'altres Governs de la dreta. Jo, simplement pense que no hi ha cap Govern (d'esquerres) en este mon que puga governar com voldría, les multinacionals (que son les que manen) ho impedirien. Ja veus que en este aspecto soc pesimista pero no crec que se li puga reproxar al Gover Zapatero altres coses que sí ha fet la dreta, com per exemple les privatizacions de les empreses estatals que millor funcionaven i dilapidar així un patrimoni de tots (ja sabem qui es va beneficiar...) o per exemple fomentar la construcció indiscriminada y anti-ecológica que ens ha destrosat el litotal.
    Be, fet i fet, sempre preferiré al Psoe com a interlocutor de les meues reivindicacions que a l'ultra dreta neo-lliberal. També pense que la democràcia no s'acaba en les urnes, després de les votacions hi han molts llocs on treballar per millorar les coses i fer patents les nostres reivindicacions com a treballadors. Es mes, les urnes, encara que no votes al teu partit ideal, hauríen de ser mes un punt de partida que un final.
    I si estic d'acord en que l'actual llei electoral es un desastre
    Si estic d'acord en que la llei electoral que tenim es un desastre i que nomes favoreix el bipartidisme.
    Hi hauria moltes mes coses a dir, tant d'cord com de desacord.
    Jo propose: vota qualsevol partit d'esquerres; no permetes que el teu vot (o abstenció) engrose el PP; i després, no t'oblides de pegar "canya" a qui faça falta durant es quatre anys següents.
    M'agrada parlar amb gent que s'expresa, no insulta i desqualifica i amb la que es pot tindre un profitos canvi d'idees. Gràcies pels teus comentaris.

    ResponElimina
  43. Se ha guardado su comentario y podrá visualizarse una vez que el propietario del blog lo haya aprobado.
    És així com et censuren en el Blog progressista. Dóna igual el que poses. Si va en contra del senyoret o del que vol sentir la seua estimada senyora "no lo pueden publicar", perquè llavors se sabrien moltes veritats.
    Gràcies per deixar-nos escriure en este blog

    ResponElimina
  44. .. Solicitada la licencia municipal para ejercer una actividad sometida a esta Ley, el Alcalde la denegará cuando no se ajuste a las normas establecidas en los Planes de ordenación Urbana o demás normas de competencia municipal, haciendo constar en la denegación de la licencia, los motivos concretos en los que se base
    Ya hemos visto en los antecedentes de hecho que el informe urbanístico fue desfavorable:
    "...El 10.10.2000 Promociones Ayelenses solicita licencia de actividad para salón de banquetes en el edificio que se estaba levantando dando lugar al expediente 17/2000 (filio 219 a 277 del expediente) informándola desfavorablemente el Arquitecto Municipal (folio 122) por no disponer de licencia de obras, ya que la solicitada y concedida corresponde a plantas diáfanas del expediente 151/1999, que los planos de la actividad no se corresponden con las obras solicitadas y que la Sección de la Planta Baja (zona de patio) en el proyecto visado es de 4 metros y no se corresponde con la sección del proyecto de actividad que es de 5'60 metros). Notificada la solicitud al apelante presentó oposición, a pesar de lo cual el Salón de Banquetes se inauguró, la licencia se concedió el 26.01.2001.
    El Arquitecto Municipal, tiene como referente que la licencia de obras solicitada y concedida no se corresponde con los planos de la actividad, tampoco la obra de materialmente se estaba haciendo, por tanto, ahí debió terminar la licencia de actividad.
    2.- Licencia de obras. Los antecedentes de hecho que se han reflejado:
    ".....En 1999 la Mercantil Promociones Ayelenses S.L. solicitó y obtuvo licencia urbanística para la construcción de un edificio compuesta de planta baja y seis viviendas en un solar de la Avda. Santísimo Cristo, presentando en el mismo año 1999 un modificado de dicho proyecto para construir un edificio diáfano compuesto de sótano y bajo (expedientes 195/98 y 151/99 respectivamente), la licencia se obtuvo el 21.10.1999 con los modificados que constan en la misma.

    ResponElimina
  45. ....Promociones Ayelenses S.L. inicia las obras y contraviniendo los condicionantes de la licencia, su propio proyecto y la legalidad urbanística, construyó en zona residencial entre medianeras un semisótano y una nave con una altura de más de 12 metros, haciéndolo sobre la totalidad del solar, incluyendo el patio de manzana, con una altura en primera planta de seis metros, cuando la altura máxime permitida es de cuatro metros a tenor de las normas subsidiarias...".
    4.- En 12.05.2000, la empresa solicita nueva licencia de obras mayores para "ampliación del reformado para sótano y locales" (folio 19 de expediente) que dio lugar al expediente 110/00, informándola desfavorable el arquitecto municipal, (folio 45 del expediente), a pesar de lo cual, la licencia se le concedió el 27.07.2000 con el condicionado que contiene la misma, que entre otros extremos le obligaba a tramitar unPAI en cuanto a la parcela recayente a la Calle la Higuera al no tener condición de solar, haciendo constar que las obras no podrían comenzar hasta que no se cumpliesen los condicionados (folio 21 del expediente), de hecho las obras continuaron.
    Denotan a juicio de la Sala:
    a.- Que la licencia que se obtiene en 1999, no se corresponde con las obras que se llevaron a cabo.
    b.- Que se inician y continúan las obras que posteriormente se pretenden legalizar con informe del Arquitecto Municipal desfavorable.
    c.- Que las licencias estaban condicionadas a la redacción y aprobación de una serie de instrumentos de planeamiento que no se llevaron a cabo, luego, nunca debieron ser operativas y se ha tenido que llevar a cabo un estudio de detalle para dar apariencia de cobertura legal.
    3.- Acta de comprobación favorable del art. 6 de la Ley 3/1989. No consta el acta de comprobación favorable, desde este punto de vista, la actividad no debería estar funcionando.
    FALLAMOS
    Estimar parcialmente el recurso de apelación planteado por D. xxxxxx formulada por la actora- apelante el 8.04.2004, sobre apertura de expediente urbanístico para demolición de edificio ilegalmente construido; apertura de expediente sobre nulidad de licencia de actividad e inmediata clausura y apertura de expediente a funcionario o autoridad correspondiente". SE COFIRMA LA SENTENCIA EXCEPTO EN EL PUNTO DEL DEPÓSITO DE GASOIL
    A su tiempo y con certificación literal de la presente, devuélvanse los autos al Juzgado de lo Contencioso Administrativo nº 4 de Valencia, para el cumplimiento y ejecución de la presente sentencia.
    Así por esta nuestra sentencia, lo pronunciamos, mandamos y firmamos.

    ResponElimina
  46. Pareix que comença el circ dels mitings, vorem que ens diuen i si val la pena escoltar-los

    ResponElimina
  47. Al anònim de dalt, serà un circ per a tù, però al menys fes el esforç d'escoltar les dues propostes i desprès compara i pensa qui et pot representar millor.

    ResponElimina
  48. A Plaerdemavida:

    Primer que tot, gràcies pels complits.

    I, segon, i ja per a tot el món, el que vull fer vore amb les meues paraules és que si totes les mesures són roïnes (les haja fet la dreta o la suposada esquerra, quedant clar que per a mi no és esquerra), són roïnes, indepentdentment de qui les haja fetes.

    El que em pareix tendenciós i acrític és valorar-les en funció del segell de partit que portaven o valorar-les si són bones o roïnes comparant-les amb altres mesures.

    Lo bo és bo si augmenta la qualitat de vida; lo roïn, és roïn si minva la qualitat de vida.

    I no es pot fer bona una cosa roïna perquè n'hi haja altres de pitjors.

    "Lo roïn no justifica el pitjor"

    Per posar-te una analogia, és com si no criticàrem les retallades en matèria de treball dient "ai, les he d'aguantar, no són tan roïnes perquè podria ser pitjor, podria estar en l'atur". Ja, clar, això està clar, però sempre s'ha de tendir a millorar a partir del punt en què estas, perquè si no, continuaríem a les cavernes.

    Espere haver-me explicat bé esta volta.

    ResponElimina
  49. Xé,xé... i quin coloret verd-mentoladet que ens ha ficat la nostra administradora. La veritat és que m'agrada més que el marronet-xufa que hi havia fa uns dies.

    Gràcies pel detall de redecorar-nos el blog i preocupar-te de fer-nos sentir a gust en este espai on cada vegada abunden més els debats amb arguments.

    I recordar a tots que la valoració d'un blog no s'ha de fer pel nº de visites, sinó per la qualitat dels comentaris que es fan en ell. I en este cas, Aielo Notícies 2 és el millor amb diferència.

    ResponElimina
  50. es cert que els mitins del psoe es faran a la comparsa canivals? No vol deixar-li el auditori?

    ResponElimina
  51. He eixit del meu bosc i m'he passejat per terres enemigues, cosa que alguns m'han criticat en alguna ocasió diguent-me: "si no t'agrada eixe blog, pq entres en ell?".

    La resposta a eixe interrogant voldria donar-la copiant ací els únics comentaris que he trobat dignes de ressenyar.

    Açó va dedicat a tots els que per principi no volen saber-se res i no entren a ixe blog enganyós. No patiu, jo vos portaré els poquets comentaris dignes de llegir que trobe, perquè, com els pebraços entre la malea, si els busques acabes trobant-ne

    Açó és un debat que s'ha obert entre alguns usuaris benintencionats del blog-censor:

    ................

    Anónimo dijo...
    ¿que pasa con la web del ayuntamiento que hace al menos un mes que no la actualizan ni renuevan su contenido, ni anuncian nada de lo que se hace en aielo?
    En mucho tiempo lo unico que se ha actualizado es lo del concierto de homenage a Nino Bravo, desde ese dia la web sigue exactamente igual, paralizada.
    ¿para que queremos una web del pueblo si nadie se molesta ni en ponerla al dia? mucho bombo y platillo cuando abrieron la web que hasta hicieron un acto de presentacion, y luego se han olvidado de ella, entrar es perder el tiempo

    10 de mayo de 2011 12:18
    Anónimo dijo...
    la web del ayuntamiento no esta al dia porque pasan de ella, la ponen y presentan como un ejemplo de modernidad y de informacion y luego la informacion brilla por su ausencia, mas valdria no haberla hecho, porque para tenerla abandonada como la tienen mejor tenerla cerrada, a lo mejor es que quien debe ocuparse de esas cosas ahora esta con mas ocupaciones de temas de campaña que haciendo el trabajo que debe hacer, lo de la web es de verguenza ajena, entras y ves que no da ningun servicio ni te informa de nada actual.

    10 de mayo de 2011 12:55
    Anónimo dijo...
    he llegit el comentari de la web, i he entrat per voreu, es veritat, feia temps que no havia entrat i esta totalment igual que l´ultima vegada que vaig entrar, eixe dia anunciaven ja lo de Nini Bravo i ara tot está igual, fins i tot me ha cridat l´atenció que aquesta setmana está anunciat amb cartells per el poble el mercat medieval per al cap de setmana, i a la web ni ho nomena ¿per a que vols una pagina web del poble si passa un mes i no l´actulices? poques ganes de fer les coses i d´informar com cal

    10 de mayo de 2011 16:19

    .........................


    I la meua enhorabona a la colleta de comentaristes amb "fundamento" que s'ha creat en este blog , parle de Hernández, Catarata, Plaerdemavida, Ni un pas arrere i altres més. Dona gust llegir un debat tan enriquidor i argumentat com el que heu tingut en esta entrada.

    I aprofite també per donar la benvinguda a Moncadí al "Club dels Censurats per l'Aielo3", a este pas prompte serem més que en el "Círculo de Lectores".

    ResponElimina
  52. Al principi li deixava el senyor Pinter l'auditori el dijous, però com es vol fer el divendres, igual que el PP i el vol fer-ho a l'auditori ja que hi ha de conformar amb la comparsa caníbals

    ResponElimina
  53. Al anonim de les 19:18 dir-li que si es cert que els mitins del psoe es faran en una comparsa, però perquè no han vullgut fer-lo a l'auditòri. De fet han demanat l'auditori per a cuasi tots els dies de la setmana que ve, per lo tan si no fan els mitins allí es perquè no volen.

    ResponElimina
  54. Jo volia parlar de l’atur, de la gestió sanitària, de la qualitat de la educació, del suport a les empreses i als treballadors, dels pressupostos destinats a cultura o a les desigualtats socials. Volia parlar de la necessitat d’un nou model social en el que tots cabem, lliure i obert (siguem de la ideologia, de la religió que siguem, o no siguem de cap lloc). Parlar del dèficit democràtic valencià, on ningú respon a res ni davant de ningú, on l’amo del “barraca” no admet preguntes, ni dona explicacions. On alguns pensen que no haurien d’haver eleccions, les enquestes parlen de la majoria absoluta del PP, així que per a què debatre, informar o votar?.

    D’això volia parlar jo, però no hi ha manera. Ara va i el “Comandat en Jefe” parla cínicament de l’abuelo de Zapatero o que no va a prohibir els bous!.

    Ai!

    ResponElimina
  55. el mitin podrien celebrarlo dins d´una de les aules de l´escoleta pero crec que tindrien problemes per a omplir l´aula

    ResponElimina
  56. Tens pots anar a viure a Catalunya que prohibeix les corregudes de bous , pero que no te collons per a prohibir els bous al carrer. Es veu que lo dels bous al carrer es diferen. Ahi no hi maltracte als animals. Ni el bou embolat. etc. etc. Als bous lis donen caramels.Aixo es cinisme pur i dur. Unes coses les tinc que prohibir esgrimint uns principis i les altres com que no em interesen pues me les enfunde.

    ResponElimina
  57. COM diu ara el pp que te un pla d'austeriat quan ha ostentat i fet bandera del despilfarro, derrotxe. Aci s'ha gastat el que no es tenia i som la Comunitat més endeutada de tot l'Estat espanyol.
    Jo crec que ja ha tingut eixe temps per aplicar-ho, ara li sobren les paraules, quan parlen els fets.

    ResponElimina
  58. podrian hacer el mitin en el garaje del chalet de joan bravo,paco marti responsable de serratella vive enfrente, cristina la dueña del solar vive practicamente al lado, juanra el que consintió lo del solar de cristina y la bonarra una calle abajo, ellos junto a toni barber y ya estan todos los del mitin y admas reunidos en casa del jefe politico del psoe, los principales actores de los mayores escandalos urbanisticos de aielo, asi todo queda en casa

    ResponElimina
  59. ¿pero de quin mitin parles del del psoe o del de Gent d´Aielo? com diuen que en el mitin parlará espí i jo ja no se quina candidatura representa espi ara ¿segueix al psoe, o se ha enfadat altra vegada i ha tornat amb la candidatura que estava fent de Gent d´aielo amb Marcos Cantó?es que tinc un lio entre les anades i tornades de espi i per la quantitat de canvis que ha fet, peró aniré segur al mitin per enterarme de qui es el numero 2 i per si paco marti te un poc de dignitat politica i ens explica lo de les llicencies ilegals que va donar a serratella

    ResponElimina
  60. podien fer el mitin en el baix del solar de cristina, estaria graciós, cristina aplaudint en el seu solar que va aconseguir gracies al vot de qualitat del propi espi, qui despres la va traicionar i la va possar a caldo per tot aielo, i de segur que també aniran al solar per aplaudir les mes cabrejades amb espi, mari carmen gassó e isabel marti, i farán una colecta per arreplegar els diners del benefici que varen traure amb l´adjudicació del solar per espi, i tornar els diners als propietaris legitims del solar, el poble d´aielo

    ResponElimina
  61. Final del día: Un bou de miura ha entrat al blog, després d'escoltar l'avís del seu matador. Teniu cura que està molt nerviós.

    ResponElimina
  62. Que fort gent del meu partit, el psoe em recomana votar en blanc, açò es indignant.
    No puc callar-meu, pareix que no vos importe!

    ResponElimina
  63. Al del comentari de dalt dubte molt que sigues del PSOE, perque a vore com demostres que gent del partit t'ha recomanat que votes en blanc, lo del vot es mès fàcil que t'ho diguen els peperos, que son els que ho tenen mal i si pensen que eres d'esquerres millor per a ells el teu vot en blanc.

    ResponElimina
  64. perque no aclariu lo de la serratella. Es que sempre s'evita este tema. jo vull saber el que opina el nou psoe, si es que hi ha renovacio.

    ResponElimina
  65. vicete el pesaor va per les cases demanant el vot contra pinter. Que vol, TAPAR les ilegalitats fetes pels socialistes.(serratella) Un salo de banquetes en una llicencia per a construir pisos. no esta mal.

    ResponElimina
  66. aixo es de sinverguences.

    ResponElimina
  67. Amics i amigues, no hem de permetre que "comentaris" com estos que s'han fet hui, tan malintencionats i tan estúpids ens ofeguen el blog. Com si no hi foren.
    Esperança, endavant amb tot el que vols comentar pq. traure en campanya electoral al agüelo de qui siga es un procediment massa baix i roïn que preten que ens oblidem del que verdaderament ens importa: la gestió dels bens públics, la sanitat, l'escola, la llengua.
    Les diferents alternatives de vot, etc. Per la meua part, en les municipals ja ho tinc mes que decidit pero en les Autonómiques encara dubte entre el vot útil (Pspv) o donar-li una oportunitat a EU.
    En realitat, el meu somni seria una coalició de les esquerres que poguera enfrentar-se a tota la gentola que porta tants anys afonant el païs.
    Que en penseu?

    ResponElimina
  68. l'últim que sabem de la Serratella és que li han donat la llum i l'aigua que el Sr. Pinter va ordenar que li la tallarem, per a fer tot el mal que puga. l'últim que sabem és que la seua dona Mª Carmen quan li van donar la llum i la aigua és va posar dels nervis, i va traure tota la seua rabia a la porta de l'esglesia insultant a una bona dona. Aixó és l'últim que sabem.

    ResponElimina
  69. El expediente de la ejecucion de sentencia en el juicio de Serratella y su tramitación esta regulado en la
    LEY 16/2005 , DE 30 DE DICIEMBRE, URBANÍSTICA VALENCIANA (conocida como LUV). Concretamente, la orden de cese en el suministro de todo tipo de servicios a la edificación ilegal, está regulada en la sección 2ª de la LUV que habla de las obras ejecutadas sin licencia o disconformes con la misma, y es su artículo 225 el que regula el expediente urbanístico que el Ayuntamiento está obligado a tramitar por imperativo del Fallo de la Sentencia. En el apartado 2, letra a, del citado artículo es donde se recoge la obligación legal que tiene el Ayuntamiento de ordenar el cese de suministros de agua, luz, gas y telefonía como consecuencia de la tramitación de dicho expediente urbanístico. Os transcribo el contenido del artículo 225 de la Ley Urbanística Valenciana:
    Sección 2 ª
    Obras ejecutadas sin licencia o disconformes con la misma.
    Artículo 225. Expediente urbanístico sobre restauración de la legalidad urbanística
    1. El expediente de restauración de la legalidad concluirá mediante resolución en la que se ordenará la adopción, según los casos, de las siguientes medidas:
    a) Tratándose de obras de edificación, las operaciones de restauración consistirán en la demolición de las edificaciones realizadas ilegalmente.
    b) En los casos de demolición indebida, la restauración consistirá en la reconstrucción de lo demolido, cuando ello resulte procedente.
    c) En el supuesto de parcelaciones ilegales, las operaciones de restauración consistirán en la reagrupación de las parcelas, la cual, según los casos, podrá venir acompañada de la roturación de caminos, desmonte o desmantelamiento de servicios, demolición de vallados y cualesquiera otras que resulten necesarias a tal fin.
    d) En función de la actuación de que se trate, las operaciones de restauración consistirán, además, en la ejecución de todas aquellas operaciones complementarias necesarias para devolver físicamente los terrenos, edificaciones o usos al estado anterior a la vulneración.
    e) Cuando proceda, en la orden de cese definitivo de la actividad.
    2. Complementariamente a la adopción de las medidas del apartado 1 anterior, la administración actuante acordará:
    a) El cese del suministro de agua, de energía eléctrica, gas y telefonía. A tal efecto la administración urbanística actuante notificará la orden de restauración de la legalidad a las empresas o entidades suministradoras de energía eléctrica, agua, gas y telefonía, a fin de que procedan en el plazo de diez días a la suspensión de los correspondientes suministros.
    b) La inhabilitación de accesos, cuando ello resulte procedente, de acuerdo con el procedimiento y las garantías establecidos por la legislación estatal vigente.
    c) La anotación de la resolución administrativa ordenando la restauración de la legalidad infringida en el Registro de la Propiedad, en los términos establecidos en la normativa registral.
    d) La comunicación de la orden de restauración al organismo encargado del Catastro inmobiliario, para su constancia.

    ResponElimina
  70. respecte als comentaris que shan fet sobre la web de l'ajuntament,jo he entrat i ara no es com fea uns mesos.si antes era roin ara ja es que no pot ser pitjor.
    La desidia personificada en el responsable d'esta web.Sr. alcalde de les noves tecnologies deuria entrar a la pagina web i vore el desastre de escaparate que tenim de cara a fora.
    Aixina pensa vosté potenciar la cara turística del poble. Si un xiquet de primaria faria un blog més interessant que eixa pàgina que tenim que es una vergonya per al poble.

    Entreu volsaltres i a vore que opineu.

    Açí sr alcalde te vosté un cero patatero

    ResponElimina
  71. lo que també sabem es que pinter com va demanar mil vegades vindre de secretari a aielo i cap alcalde de entonces el va voler, presuntament està vengantse de tots els que entonces podien opinar, tancanlos negocis i denunciant solars, calumniant.....

    ResponElimina
  72. Plaerdemavida estic totalment d'acord amb tu. Jo si que ho tinc clar, el meu vot serà per als socialistes en els locals i en les autonòmiques. En Aielo no m'agradat la política de favoritismes duta a terme per le senyor Pinter.En la selecció de personal ha discriminat a gent molt vàlida, i amb bona formació.
    I a Camps no li votaré perquè la seua Administració ha consentit malversar diners públics, en benefici dels seus amics de l'alma. També perquè la tasa d'atur de la comunitat és del 24,41%, tres punts per damunt que la de la resta de comunitats. I el Sr.Camps continua burlant-se de tots/es amb la seua risa irónica.
    No serà president, no amb el meu vot.

    ResponElimina
  73. Vaja bobades i tonteries que escriviu, sempre entreu els mateixos, o siga per els numeros 10 o 12 diaris, sempre parlant com si foreu catedratics d´etica politica i ara fent vorer com si de repent havereu decidit el vostre vot ahir, que vos se veu el plumero com als altres blogs, que tots savem quins esteu derrere dels nicks, i la sorpressa seria que criticareu alguna cosa del psoe, un miracle.
    Llastima que no foreu tan academics d´etica politica quan paco marti va donar unes llicencies ilegals a toni barber o quan el vostre candidat espi va aprovar l´adjudicació del solar de cristina, o que parlareu dels 5 millons de parats, pero clar no crec que el amo bravo vos deixe parlar d´eixes coses

    ResponElimina
  74. Al anónimo de las 17:20, decirte que tú al menos puedes expresarte libremente en este blog, y aunque sea para insultar, como es vuestra costumbre, ( y eso que no os cansais de repetir que los crispadores somos los demás) la administradora democráticamente te lo permite. En cambio a cualquiera de nosotros ("catedráticos" como tu irónicamente dices,) nos censuran absolutamente todo; está claro que ese blog que habeis creado es tan "progresista" que sólo tiene por objeto que se digan las mayores barbaridades, manipulaciones e insultos,a las personas que considerais de izquierdas o proclives al Psoe; por tanto solo se permite la entrada a los que así se expresan. El grado de manipulación de vuestro jefe, Sr. Pinter, es de tal magnitud que sobrepasa todos los límites soportables. Y no sólo en el citado blog "progresista" (cuestión de menor importancia por el poco acceso del pueblo en general al mismo) sino en cuantos actos participa : Presentación de eventos, BIM municipal, inauguraciones, MK Televisión, prensa, etc...
    No pierdo la esperanza de que algún dia en Aielo exista un centro-derecha de gente civilizada donde debatir con educación cualquier tema que se pueda dilucidar.
    Yo no tengo nada contra las cosas bien hechas, y se que algunas obras de las que se han hecho estos últimos 4 años eran deseables y han quedado bien, aunque también debeis reconocer que habeis tenido planes de estímlo de todas las administraciones, lo cual ayuda y mucho.
    Vosotros y vuestro jefe a la cabeza ignorais lo mucho que otras corporaciones han realizado en Ayelo y con muchas menos ayudas, ahí está la diferencia entre las maneras y formas de decir y ver las cosas. Que te vaya bien.

    ResponElimina
  75. Fa temps que no entre a estos blogs i he vist que parlaven sobre les visites del aielonotices3 i el aielonoticies2 la gran diferència que hi ha, no se molt d'informàtica, pero quan li dones a actualitzar la pàgina en el 3 compta com si hagueren entrat 5 persones, ho he fet per segona vegada per si de cas han entrat 5 i m'ha passat el mateix, com si foren 5 persones més, ho he fet en este blog i sols m'ha contat 1. Un xicotet apanyo?

    ResponElimina
  76. Juanra compta amb la meu confiança, sempre ha estat al costat de la gent d´Aielo, al costat del grup de voluntaris del medi ambient, al costat de les comparses, al costat de tots els veins. Pot ser en algun moment de la seu llarga carrera s´ha pogut enganyar, com tots el humans, pero el mes important es rectificar. ell no va estar d´acort amb alguna part de la gestio que es feia al partit i es va allunyar d´aquesta manera de gestio, pero mai, mai s´ha allunyat del PSOE i de la ideologia d´aquest.

    ResponElimina
  77. A mi también me ha pasado lo del contador del aielonoticies 3, no ha contado 5 pero si 3.

    ResponElimina
  78. jo ho acave d´intentar a la primera ha contat 1 i al segon actualització el contador se ha quedat igual, e eixit i tornat a entrar i lo mateix, ho he provat al noticies2 i passa el mateix, quina preocupació per les entrades al blog pinteriano,entra mes gent...cosa d´ells es, que entren 5000 cegos que estan, no busqueu teories de la conspiració, com molt be varen dir en un comentari fa uns dies, el que compta es la qualitat no la quantitat.Els contadors delss blogs no es poden manipular, es descarreguen de la pagina de blogger, que es la propietaria dels blogs, i tots els contadors dels blogs de blogger son iguals i els administradors poc poden fer en eixe aspecte, oblideuse del aielo3 i viviu feliços al aielo2

    ResponElimina
  79. Juanra es un tipo com deu ser amb els peus en terra, molt treballador amb molt de caracter per portar un ajuntament i molt just, el meu vot i el de la meua familia també el té-

    ResponElimina
  80. ho he tornat a intentar al aielo3 i aquesta vegada no me ha contat l´entrada, tal vegada perque reconeix el sistema la meua direcció IP, he actualitzat i tampoc ha sumat, a lo millor el que vos ha passat es que si entreu i mentres llegiu entren durant eixos minuts 2 o 3 persones, al actualitzar conta les visites teues mes les que han entrat en eixos moments en que estaveu llegint.
    Passeu del aielo3 i d´histories, i encara que entren mes visitants dormiu com jo tranquils, avui he fet l´excepció hi he entrat per fer la comprovació, pero torne a la meua tranquilitat i continuaré sense tornar a entrar per a res.

    ResponElimina
  81. ¿aielonera cuantos comentarios has borrado en los ultimos 5 minutos? estava leyendo y han desaparecido al menos 4 comentarios ¿spam o censura? porque creo que no habian insultos ni referencias politicas, creo.Aclaraló por favor, gracias

    ResponElimina
  82. En tots els blogs si actualitzes et conta com una visita mes, sempre es eixina, en el 1, 2, 3 i en tots els blogs, pareix mentira que a aquestes altures no esteu enterats. Passeu del 3 i viviu tranquils

    ResponElimina
  83. Juanra es el que va aprovar l´adjudicació del solar de cristina a l´empresa del seu home

    ResponElimina
  84. la diferencia de los contadores en un blog puede estar en que si entras y por ejemplo marca 423, i te pones a leer los comentarios escritos y pasas por ejemplo 3 minutos leyendo, si al mismo tiempo que tu estas leyendo entran casualmente 3 visitantes mas,cuando vuelves a actualizar logicamente no te marcará una visita mas sino 3 visitas mas, por lo tanto marcará al actualizar 426. Yo lo he probado pero solo me ha contado una visita, al igual que he hecho en aielo2 y lo mismo. Pasad del blog pinteriano y pensad en la calidad no en la cantidad, y el pinteriano de calidad carece por completo.

    ResponElimina
  85. si actualizas cuenta una visita más, pero no 5 más de golpe.

    ResponElimina
  86. aielonera me has tornat a suprimir un missatge a les 20:27, el proxim comentari el copiaré per poder demostrar-ho, entre comentaris que tu mateixa escrius aielonera i els que fas desapareixer te posses al nivell del aielo3

    ResponElimina
  87. comprovat, d´acord amb el comentari de les 20:46 si actualitzes conta com una visita mes, l´excepció pot ser que si entres i mentres estas llegint entren al mateix moment 3 usuaris mes, al actualitzar sempre en eixe cas te eixiran 4 usuaris mes, eixa es l´explicació, no busqueu conspiracions judeo-masonics i oblideus d´un blog en el que no val la pena entrar per a perdre el temps

    ResponElimina
  88. Comproveu com aielonera tambe censura i suprimeix comentaris al pur estil pinteriano del aielo3

    Anònim ha dit...
    si actualizas cuenta una visita más, pero no 5 más de golpe.
    11 de maig de 2011 20:46

    Anònim ha dit...
    aielonera me has tornat a suprimir un missatge a les 20:27, el proxim comentari el copiaré per poder demostrar-ho, entre comentaris que tu mateixa escrius aielonera i els que fas desapareixer te posses al nivell del aielo3
    11 de maig de 2011 20:50

    Anònim ha dit...
    comprovat, d´acord amb el comentari de les 20:46 si actualitzes conta com una visita mes, l´excepció pot ser que si entres i mentres estas llegint entren al mateix moment 3 usuaris mes, al actualitzar sempre en eixe cas te eixiran 4 usuaris mes, eixa es l´explicació, no busqueu conspiracions judeo-masonics i oblideus d´un blog en el que no val la pena entrar per a perdre el temps
    11 de maig de 2011 20:56

    Publica un comentari

    ResponElimina
  89. Mira això és per al anònim de les 17:20 h.Ya que has parlat de 5 milions d'aturats, et vaig ha explicar com aquesta la Generalitat valenciana "El feu de Camps" t'explico, saps el que ens cost a tots els valencians , la visita del Papa 14 milions d'euros, l'America's S "Cup 1500 milions de euros, 600 milions de sobrecost a la Ciutat de les Arts i les Ciències, 113 milions d'Euros a El Agora, 30 milions en deute de correus, 100 milions d'euros ens cost als valencians La Formula1, 800 milions d'euros té de deute, l'Ajuntament de València, 15 milions de deute té La Generalitad amb Les universitats, la Generalitat té un dèficit en la sanitat pública de 2500 milions de Euros.Que rics seriem Els valencians si "El Feu" de el proper inquilí del Centre Penitenciari de Picassent no ens hagués endeutat d'aquesta forma

    ResponElimina
  90. Exelent la llista del partit socialista, tingueu tot el meu recolzament, el de la meua familia, amics i espere també el de la meua veina.

    ResponElimina
  91. ¿en la llista del psoe esta Isabel Preysler?

    ResponElimina
  92. ¿en la llista del psoe está toni barber?

    ResponElimina
  93. estan possant palmeres i plantes ben grans al local dels canivals per a fer bulto el dia del mitin del psoe, per si els passa lo del dia de la presentació de candidatura en que no varen conseguir ni omplir les cadires que hi havien en la comparsa, estic informat de que la comparsa sols conta amb 150 cadires i que eixe dia no se havien portat cadires de fora de la comparsa, per lo tant si havien 150 cadires dels canivals i no totes estaven ocupades, conteu els milers de asistents al acte.

    ResponElimina
  94. a mi me agrada molt la llista de joan bravo, ai, perdó, volia dir de juanra bravo, el que mes me agrada es el numero2, perque encara no sap ningú a aielo qui es

    ResponElimina
  95. el mitin del psoe pareixerá el corral de la pacheca o el desfiles dels alardos, toni barber explicant a canvi de que li varen deixar construir ilegalment, paco marti explicant perque li va donar unes llicencies ilegals a serratella causa per la cual se ha clausurat, cristina explicant lo del solar, espi explicanr perque va decidir aprovar l´adjudicació del solar de cristina i demanant perdó per els atacs i traicions fetes al psoe temps enrrere i finalment Pla explicant lo de les obres del seu pis i justificant perque no creu en el projecte i candidat socialista a la generalitat, un mitin amb moltes explicacions ¿contarán alguna veritat? dificil ho veig.
    Sols els falta que asistira la Belen Esteban

    ResponElimina
  96. La cantant Isabel Pantoja ha declarat a tve que també li agrada molt la candidatura del psoe i que esta decidida a vindre a aielo a cantar al mitin.. cantará "Marinero de luces cruzó la bahia con aire secreto..."

    ResponElimina
  97. Maria del Monte ha enviat un telegrama al amo del psoe joan bravo per a testimoniarli el seu suport a la candidatura de juanra bravo, pero diu que no podrá vindre al mitin perque no se parla amb la Pantoja, mira igualet que li passa a Juanra bravo amb cristina, isabel marti i mari carmen gassó

    ResponElimina
  98. ¿pero el numero 2 del psoe no es toni barber? paco marti havia asegurat que li havia promess eixe lloc en la candidatura de juanra bravo
    ¿i si no es el numero 2 toni barber, qui es el numero 2? quin lio mes gran, lo unic que tinc clar del psoe es la seua extensa trajectoria i experiencia en asunts urbanistics un poc oscurs, d´eixe tema es del que mes sabuts son

    ResponElimina
  99. el administrador del aielonoticies3 acaba de posar els comentaris que ha revisat i que just, a la mateixa hora s'han publicat aquestos ultims aci, aiiii s....... disimula.

    ResponElimina
  100. com sempre, els socialistes apart de contar mentires sols saven que insultar i manipular, ja vos coneixen en tot el poble

    ResponElimina
  101. lo vostre amb aielo3 es de psicoleg, quina obsesió, esteu molt nerviosos i traumatitzats amb aielo3 ¿no digueu que no entreu? que mentirosos sou els seguidors del amo bravo

    ResponElimina
  102. ¿es veritat que per omplir el mitin del psoe d´aielo als canivals han contractat un autobus de jubilats d´Almansa als que han oferit un entrepá de mortadela?
    vindre d´Almansa per a vore el mitin de Juanra bravo, ho dubte, segur que venen sols per escoltar l´actuació de Isabel Pantoja cantant "Marinero de luces cruzó la bahia con aire secreto...."

    ResponElimina
  103. ¿pero algú me pot dir qui es el numero dos de la llista de juanra bravo?¿es toni barber o un desconegut? es que me lieu amb tanta mentira, de vegades llegir açi es com llegir "Alicia en el pais de las maravillas" o "vamos a contar mentiras tralará, vamos a contar mentiras"

    ResponElimina
  104. Sincerament no em preocupa el nº de visites del blog pinteriste. Acabe de entrar fa un rato i a mi em conta cada actualització com una visita, no com 5, i es que no es tan fàcil manipular el contador.

    La meua teoria es que "el cobrador de Cristina" esta encarregat, a banda de sabotejar els altres blogs quan li rota, de pasar-se tot el dia entrant i eixint del blog per a pujar les xifres del contador. Considerant lo cansino que és penseu que esta faena li ve que ni pintadeta al seu caràcter.

    Que més dona el contador de visites¡ Si fem cas a les audiències haurem de pensar que la basura del "Sálvame" de tele5 és millor que els documentals de la 2 o "Redes" de l'amic Punset.

    Compareu els comentaris a un lloc i a l'altre:

    Tenen una persona del seny i la educació de l'amic Hdez?
    un analiste corrosiu i inconformista com "ni un pas"?
    un esperit lliure i defensor de les llibertats com Robin?
    una dolça Plaerdemavida am eixe nick tan literari i evocador?
    o una Catarata, ja curtida en el debat amb arguments des dels inicis del blog?

    ...jo vos conteste: NO, i mai els tindran.

    El que té este blog "progressista" és un administrador-censor que tan sols permet els comentaris propinteristes.Fixeu-vos en l'odi que destil·len la majoria d'ells, cansinos i repetitius fins la sacietat, perque no tenen arguments i no es produix un debat enriquidor entre ells, com sí que passa açí. Es limiten a llançar consignes de tipus Goebbelià (una mentira repetida mil vegades,acaba asumint-la la masa com una veritat): el solar de Cristina, l'amo Bravo, les explicacions de Paco,la inconsistència ideológica d'Espí...etc.

    I és aixina com han conseguit fer un blog indigne, rencorós i difamatori. Un blog que insulta a la inteligència i premia la ignorància.

    Que eixe blog té 5000 entrades setmanals... i a mi qué!

    Jo sempre, des de la meua independència ideològica,estaré ací, en este blog que respira llibertat.

    ResponElimina
  105. l´enveja que sofrida es de patir, per a odi, insults i rencors feu un record de tot el que haveu dit de pinter durant els ultims quatre anys, no aneu ara de monjetes de la caritat, que sols heu fet que calfar l´ambient, crispar i moures per el odi, insult, manipulació constant i vengança contra pinter i la seva familia, vos deuria de caure la cara de vergonya de parlar vossaltres d´insults quan se heu passat dia a dia durant anys insultant i dient tota clase de barbaritats i atacs personals contra pinter i sols per el odi de que vos va guanyar per golejada les eleccions, no ho heu superat i ara esteu molt nerviosos perque esteu ja molt segurs de que la setmana que be el poble vos tornará a clavar un altra legislatura a l´oposició per crispaors i manipuladors, no teniu ni sentit de la vergonya propia

    ResponElimina
  106. ¿en la llista de juanra bravo va Marujita Diaz? ho han dit avui en la radio, vos vindria be perque ella sap de obres i reconstruccions....pero de cara i estetica, no urbanistiques i oscures com els del psoe de bravo

    ResponElimina
  107. eres pesaet pero fas comentaris molt graciosos que me fan riure, perque aquest blog esta convertint-se amb molts comentaris amb una cosa pesada i aborrida de llegir com un llibre de filosofia.

    ResponElimina
  108. Hablas de calumnias insultos odios? anómino de las 22.55, el que se comporta de esa manera es el que gobierna en estos momentos (por que solo gobierna uno no un equipo) que ha conseguido que familias dejen de hablarse y te podria poner muchos ejemplos pero deseo continuar en el anonimato para que no se me insulte ni se me calumnie ni se me odie más.

    ResponElimina
  109. Llevas 24 años de retraso, las familias dejaron de hablarse y se enfrentaron por politica en tiempos de vuestro amo joan bravo, por cierto que era la epoca en que la santisima trinidad del urbanismo municipal eran concejales con bravo: toni barber, paco marti i juanra bravo, esa fue la epoca de la division de las familias, sino se lo preguntas a Rapphel que tambien ha confirmado su apoyo a la lista urbanistica independiente de juanra bravo

    ResponElimina
  110. ¿aquest color verd son els brots verds que va anunciar zapatero fa mes d´un any?

    ResponElimina
  111. Carmen de Mairena ha declarat estar molt disgustada perque ella volia eixir amb la foto de la candidatura sicial-independent-gent d´aielo o com se diga, perque ella volia doanr un poc de alegria a una foto tan triste amb uns clars aieres de derrota

    ResponElimina
  112. Es molt bonic aixó que dius de Carmen de Mairena. Es veu que es una persona amb un cor molt gran i que, a pesar de la posible derrota, en lloc de fer sang, calumniar, insultar, desprestigiar, crispar, corrompir, dona importancia a l'alegria i als principis.
    Principis? Ah!! que no saps que es aixó dels principis. No et preocupes, als de la llista que tu votaràs tampoc els preocupa no saber-ho. Es mes, crec que es una cosa que els donaria alergia.

    ResponElimina
  113. Com ara s'ha posat de moda que el mateix "Anónimo" entre i ixca i faça varios comentaris l'un despres de l'altre, jo també ho faré.
    En la llista que jo votaré, a part de Marujita, Isabelita, el sr. Rappel, i Carmencita (La de Mairena, of course), persones molt respectables totes, també va un cantant que un dia em va ensenyar esta bonica cançó

    "Probablemente en su pueblo se les recordará
    como cachorros de buenas personas,
    que hurtaban flores para regalar a su mamá
    y daban de comer a las palomas.

    Probablemente que todo eso debe ser verdad,
    aunque es más turbio cómo y de qué manera
    llegaron esos individuos a ser lo que son
    ni a quién sirven cuando alzan las banderas.

    Hombres de paja que usan la colonia y el honor
    para ocultar oscuras intenciones:
    tienen doble vida, son sicarios del mal.
    ENTRE ESTOS TIPOS Y YO HAY ALGO PERSONAL"

    ResponElimina
  114. Entreu a Youtube i mireu el video de "romanç contra camps "

    ResponElimina
  115. he vaixat amb els meus fills al mirador al riu, i al pujar me he donat conter que davant de l´antic matadero, l´ajuntament ha possat avui un catell pagat per supost amb diners publics anunciant la proxima construcció del nou centre de salut
    ¿es legal possar aquest cartell en epoca electoral, me pareix que no poden i que es una ilegalitat? el psoe deuria possarse les piles i denunciar aquest fet davant la junta electoral per a fer que el retiren perque es un cartell municipal i pagat amb diners publics

    ResponElimina
  116. Administradora: Que ha passat en la altra entrada mes recent? i en el video de ni un pas?
    Els pinteristes t'han boicotejat el blog o qué?

    ResponElimina
  117. Jo no he pogut fer un comentari en dos dies.El sistema deia que el blog tenia problemes.
    Aielonera, que has fet? has tocat alguna tecla que no debies?

    ResponElimina
  118. he vaixat amb els meus fills al mirador al riu, i al pujar me he donat conter que davant de l´antic matadero, l´ajuntament ha possat avui un catell pagat per supost amb diners publics anunciant la proxima construcció del nou centre de salut
    ¿es legal possar aquest cartell en epoca electoral, me pareix que no poden i que es una ilegalitat? el psoe deuria possarse les piles i denunciar aquest fet davant la junta electoral per a fer que el retiren perque es un cartell municipal i pagat amb diners publics

    ResponElimina
  119. informat un poc, primer de parlar

    ResponElimina
  120. Fa unes díes enrere, vaig veure una foto de l'alcalde en la qual deia de que havía contractat a unes quantes persones que estaven passanto mal i per fer-los un favor les havia contractat, vaig vore que una persona que eixia a la foto, no recorde el nom peró si se que viuen el seus pares per on el forn de la Boba i te una germana que es peluquera apareixia en la foto, pues jo a esta persona l´he vista tereballant com a comercial de Silvestre per Benigànim el divendres o dijous, no se si serà que treballa a dos llocs, o si li s´acabat el contracte a l'ajuntament o no se que passa, si algú pot averiguar-ho que ho diga.

    Adeu

    ResponElimina
  121. Anònim.
    La pluriocupació és legal. Per a moltes families una realitat necessària, per fer fron a la vida actualment.

    ResponElimina
  122. Però, dir que estes persones estàn amb la necessitat de treballar i que els done feina per que no tenen cap ingrés, i despres vorels fent dos feines i havent gent que no ne te cap, serà legal sempre que tinguen contracte, però es moral?, i mes que ho faja l'ajuntament amb intencions propagandistics?...

    ResponElimina
  123. Anònim, entenc.
    Però una cosa és la utilització electoralista de la mesura, i altra, és que les persones intenten buscar-se els tramussos per viure.
    La primera qüestió en sembla immoral, la segona en sembla producte de la desigualtat, i aquesta també és immoral.

    ResponElimina
  124. i que diguem dels fulls que el senyor Pinter reparteix per totes les cases d'aielo?
    No ho fa ensalçant el seu partit ni la seua ideologia,no senyor, ho fa criticant i rebaixant als seus contraris, senyor Pinter hi ha una cosa que es diu tolerancia, que per lo vist, vosté no te ni idea del que es.
    Per altra banda, pense que la llibertat de expressió deuria estar instaurada al poble d'Aielo, dic deuria, perque com molts sabem, ha havut persones de ideologia diferent a la del senyor Pinter, que han vullgut parlar o donar opinions i no sels ha escoltat.
    Sabeu quin es el problema que una persona que es crega tan superior per a pujarse el sou fins 50.000 mil euros, per alcalde d'un poble tan petit, i que hi haja gent que li parega be... eixe es el problema...mentre el senyor Pinter siga legitimat..seguira fent el que vullga.
    Si es pensa que comprant al joves, portantlos orquestetes, els te a la butxaca, no s'ho crega. Encara que parega mentida, hi han molts de joves que sabem el que volem. Esperem que aquest 22 de maig les coses canvien.
    Mia.

    ResponElimina
  125. quan el mon s'acabe morirà el odi al vostre ninxo

    ResponElimina
  126. El meu vot per al PP, al poble i a les autonómiques. En Aielo per molt que fiquen a gent nova en el PSOE, la ma negra de Juan Bravo està darrere

    ResponElimina