divendres, 13 de maig del 2011

Problemes amb Blogger

Ahir, Blogger va començar a tenir problemes, que han ocasionat que comentaris i l'última entrada desaparegueren, com alguns de vosaltres heu apreciat. No se si podre recuperar-les, per el que he estat veien, crec que no va a ser possible.

Em sap greu.

138 comentaris:

  1. he vaixat amb els meus fills al mirador al riu, i al pujar me he donat conter que davant de l´antic matadero, l´ajuntament ha possat avui un catell pagat per supost amb diners publics anunciant la proxima construcció del nou centre de salut
    ¿es legal possar aquest cartell en epoca electoral, me pareix que no poden i que es una ilegalitat? el psoe deuria possarse les piles i denunciar aquest fet davant la junta electoral per a fer que el retiren perque es un cartell municipal i pagat amb diners publics

    ResponElimina
  2. HEndevina endevinalla:
    Ara vaig
    Hara torne
    Hara me la pose
    Ara me la trac
    Problemes d´halfabetitzacio?
    La resposta...en el panfleto del pp
    Qui la trobe sera obsequiat amb una foto de l´Halcalde

    ResponElimina
  3. ke pena de mitin el del pesoe de aielo man dit ke el mitin de anit van contar mes mentires

    ResponElimina
  4. Plaerdemavida,

    Li ha fallat el corrector!, a més de l’assessorament sobre alguns termes, que ja no s’utilitzen, com el de " disminuïts" (fa 4 anys també parlava així de les persones amb discapcitat o diversitat funcional).

    Pot ser què hagin fet un “corta y pega” del programa anterior?, perquè aquest és pobret en els continguts, que son poc creatius, poc nous, continuistes i gens esperançadors.

    ResponElimina
  5. i el programa del psoe on esta ?

    ResponElimina
  6. en el fondo del mar , matarile , rile ,rile en el fondo del mar matarile lire lon .............

    ResponElimina
  7. Ahir van fer el miting socialista de campanya en la comparsa canibals.
    Resulta que l'alcalde havia reservat l'auditori per al divendres al igual que el psoe.Com li corresponia a ell per tindre més vots, l'auditori ahir estava buit.
    Una pena que havent instalacions publiques com mai...no les pugam disfrutar tots els ciutadans.
    I dic tots per que anit hi havia molta gent del pp també entre el públic i haguera pogut estar més comode.El que es segur és que por no en tenien conforme va afirmar en la seua presentació.
    Va anar molta gent,molta gent que no té por i les portes estaven obertes de par en par.

    ResponElimina
  8. Ahir és va repartir el programa entre els assistents i supose que el dilluns es repartirà pel poble.

    ResponElimina
  9. pppppppppsssssssssssssssoooooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...mentirosos

    ResponElimina
  10. Jo si que tinc en casa el programa del psoe

    ResponElimina
  11. No puc confiar en el programa del pp ,sobretot en l'apartat de Cultura. Em pareix bé que pose eixe emfasi en fer ondejar la nostra bandera valenciana en tots esl actes i edificis públics ….com a signe d'orgull de ser valencians .
    Però ja que està parlant de cultura no es preocupa també de la llengua una miqueta i “hara tens l'oportunitat” de comprovar-ho en el programa electoral totes les pàgines en valencià de la 5 a la 17 porten aquest encapçalament feridor a l'orgull valencià.
    Com podem continuar confiant?

    ResponElimina
  12. Plè absolut del PSOE a la plaza de bous a Valencia, igüal que anit al mitin de la candidatura al poble.
    El PP encara no ha fet cap mitin açí, açò es pot llegir de dues maneres o el alcalde està molt segur de güanyar i punxa o tè por a fer el ridicul, com en la presentaciò de la seva candidatura.

    ResponElimina
  13. Conforme li agrada dir a Rus :un bon director d'orquesta ha de tindre bons musics.
    I en el cas d'Aielo està clar quina orquesta pot sonar millor.
    Anit en el miting del psoe sonava prou afinada ara falta veure com esta el públic de audio quan vaja a votar.

    ResponElimina
  14. conteu mes coses del mitin del psoe, no vaig poder assistir... qui va anar? qui va intervindre? que es va dir?

    ResponElimina
  15. Tranquil, si vols saber del mitin, encara en queda un, ves a la setmana que ve i pot ser de lo que escoltes et quedes a cuadros, igüal que alguna gent de dretes ho va escoltar anit.

    ResponElimina
  16. Si Esperança, pots continuant confiant.... que tot pot continuar igual.

    En aquest “Llevant feliç”, amb males dades econòmiques, sospites de que els diners públics s’han utilitzat per enriquiment d’uns pocs, on els grans esdeveniments han servit de poc, la educació cada volta pitjor, la sanitat lamentable, els dependents esperant o els atacs a la llibertat d’expressió constant, no son per tirar coets.

    En preocupa la sensació de desànim, i les informacions sobre una tendència a la poca participació el 22 de maig.

    Torne al principi, és important que la ciutadania no vegi les eleccions com si no passarà res desprès d’elles. L’abstenció és una resposta més, però cal ser conscient que és una opció més pareguda al que ocorre en les dictadures. Si és difícil explicar la immobilitat electoral, hi ha moments en que no té perdó. En fi, allà cada qual.

    ResponElimina
  17. bon dia a tots,
    si voleu escoltar el miting de presentacio del psoe d'aielo, aci teniu l'enllaç que he trobat a la pagina del psoe d'aielo

    http://www.megaupload.com/?d=OFMDU0I5

    si el mireu, segur que no ens enganyara ningu del que diuen.

    Espere que promte posen el del miting

    ResponElimina
  18. Una de les coses que va dir quan va parlar Juanra (candidat del psoe) es que va rebre una carta de l'alcalde demanant-li un cara a cara. Juanra va contestar al miting que acceptava un cara a cara en cada sessió plenària i el reptava a que un cable de televisió per a que tots els ciutadans puguen veure en casa el que es tracta als plens.
    Això és transparència!!!

    ResponElimina
  19. però no es doneu conter collons
    si tots volen manar
    els ciudadans sols em de pensar en rebre es el k ens interesa
    en una legislatura 8 millons d'euros en son moltissim per a un poble d'uns 5700 habitants
    això es rebre!!!
    aixi els dos partit ixquen a cantalades de la sala de plens mentre k el poble d'aielo torne a tenir en la proxima legislatura 8 millons d'euros
    obriu els ulls mentre ens fan grane el poble

    ResponElimina
  20. el nostre alcalde es bo per que es un bon demanador i això es el k em de voler clar que si al del comentari de dalt
    serà i fara tot el mal a l'oposició k digueu i tot
    però vosaltres tambe en feu moltissima
    la pagina antipinter això? es de no tenir trellat

    ResponElimina
  21. Al de les 14'47 em permet contestar-li en les paraules que el regidor Vicent va dir al miting.
    En un poble de 5700 habitants li pertoquen uns diners de Diputació , PER LLEI , no perque ho haja demanat Pinter. Son els programes pepos de la diputació.
    Per tant governe qui governe ens pertoquen.Altra cosa on ho destine cada grup.Per a mi son també molt importants les formes i el que no m'agradat d'aquesta legislatura no son els diners rebuts ni les obres fetes.El que no m'agradat son altres questions com la principal ,el fer mal a la gent i les seues families abusant del seu poder. I tot això intentant limitar la llibertat d'expressió negant la paraula en els plens i altres foros.

    ResponElimina
  22. Al pan pan y al vino vino15 de maig del 2011, a les 17:25

    La remodelació de la casa de la policia, o la coberta del pati de les escoles ...estan molt bé, però el que no està tan bé es tapar els cartells on diu que eixos diners els dona Zapatero en el seu plan E. Per que ocultar aquesta informació al poble i manipular-la després?

    ResponElimina
  23. ¿i perque cristina que va governar aielo durant quatre anys amb una població un poquet mes xicoteta en quant habitants que ara, no va conseguir quasi subvencions?
    Si segons vossaltres les subvencions toquen per llei,¿que passa que amb cristina eixa llei no eixistia o es que el psoe amb cristina no va saver buscar subvencions, apart de solars?
    paco marti va ser alcalde amb menys habitants que cristina i si va saver anar a Valencia a buscar i aconseguir moltes subvencions, moltes coses que dieu per desmereixer a Pinter no tenen sentir i vossaltres mateixa es lleveu la raó del que comenteu.

    ResponElimina
  24. he tingut l'orgull i l'honor d'estar ahir a la plaça de toros de València, envoltat de valencians honrats decents i dignes, que abarrotaven la plaça de gom a gom, estava ha rebentar, perquè molts s'han quedat pels passadissos sense poder entrar. Veure aquesta quantitat de gent a la terra de la Vergonya i de la corrupció, aclamant a polítics decents i no imputats corruptes, ha estat això, un orgull i un honor, perquè encara queden valencians "decents, honestos i amb capacitat per pensar.

    ResponElimina
  25. ¿decents, honrats? ¿que no estaven toni barber ni paco marti ni cristina?
    En quant a que molts se han quedat sense poder entrar, el vostre periodic diu que la plaça no estava a reventar, per a aixó diu que necessiten mes de 15.000 persones i ahir no arrivaren a les 12.500, i els escales per a baixar per els grades estaven despejades de gent. o siga que de que es va quedar gent sense entrar, un altra mentira dels socialisyes d´aielo que viviu a un mon irreal, llastima que no anaren els 5 millons de parats a vore al mitin al responsable de haver perdut el treball.
    Vergonya deuria donarvos anar a aplaudir a un president que ha dut a espanya a la ruina economica, encara que es l´unic que es pot esperar dels del psoe, anar com a cegos a aplaudir a un inepte com a president, com es nota que els que vareu anar esteu ben colocaets

    ResponElimina
  26. doncs si gili, la plaça estava de gom a gom i d'aielo varen sortir 2 autobussos, uno de 54 plaçes i l'altre de 84....
    Deurieu respetar a un president del govern d'espany que ha fet tot el possible per eixir de la crisi,,,, o es que cregueu que està content i orgulls del que està passant?
    Per qué no penseu que la dreta no l'ha recolçat en res, i per qué no li digueu a camps que ens torne els diners que ens han robat,,, per que no li digueu a camps la poca vergonya que a tingut de deixar a la cvalenciana la mes endeutada i amb mes paro de tota espanya.
    El que ens està demostrant Camps es que ell no ha sabut fer bona politica a valencia, sols despilfaro i grands events....

    ResponElimina
  27. "El alcalde y cabeza de lista del PP en la localidad valenciana de Alberic, Faustino Sala, ha sido acusado de presuntos delitos de prevaricación y electorales por supuestos empadronamientos irregulares".

    ResponElimina
  28. La presentación del psoe me ha puesto la piel de gallina, no conocia a araceli de nada pero esta chica seguro que hara las cosas bien y un equipo maravilloso, si hay grabaciones del mitin del psoe podriais poner el enlace me gustaria verlo.

    ResponElimina
  29. El cas de tot això és més senzill del que sembla, si tan malament ho està fent el president de tots els Espanyols li pesi a qui li pesi, a uns més que ha d'altres, seria fàcil, mireu de presentar Rajoy una moció de censura s'arreglaria en el cas que se li aceptara.Pero la por també compte en política, i com sap que no sortirà aprovada ja que no la presentació, perquè a més per presentar una moció cal presentar projectes i idees i Rajoy no té idees i d'iniciativa pròpia, o sigui que all i aigua ja aguantar un any més.però aqui en aquest poble hi ha molta ignorància i creieu que tota la culpa és de Zapatero, però no és així perquè les competències de la comunitat pertanyen al partit que aquesta governant en aquest cas el PP.

    ResponElimina
  30. Que parle el alcalde ara del cas seretella, ara
    esta mut i no li interesa donar caña.

    ResponElimina
  31. Administradora! Ja he vist que has penjat el vídeo d'aquell comentari desaparegut.

    Que gran!

    Un apunt: en el vídeo de baix, on posa: "indigneu-se", hauria de ser "indigneu-vos"!

    T'ho dic amb bona fe, que conste!

    ResponElimina
  32. Hasesor hortografico del PP16 de maig del 2011, a les 15:30

    No senyor, estan vostes molt equivocats, deuria posar:

    "Hara indigneu-vos"

    ResponElimina
  33. ¿I ara que serratella ja esta en marxa no diu res el senyor alcalde?

    ResponElimina
  34. Què passa en Pinter, que no fa cap miting?
    A cas no té arguments?
    O és que s'ha donat conter que el poble ja no es creu les seues mentides?

    ResponElimina
  35. Al anónimo de ayer 15 a las 21,51 simplemente le recomiendo que pierda 3 minutos y algo visualizando el video de Al Tall, pues es muy ilustrativo respecto al comportamiento del Sr. Camps en cuanto a gestión, manipulación y sobre todo honradez; creo que si es inteligente (y además tiene sensibilidad para escuchar buena música) sabrá apreciar que algo hay de realidad en todo lo que en la canción se comenta. Desgraciadamente somos la única tierra de España que no somos capaces de reaccionar contra esta pandilla de personajes. Reconozcamos que la izquierda castiga, casi siempre, a sus corruptos (Gal, Filesa, etc..) pero la derecha no sólo pasa de ello, sino que además los adula (Prestige, Yak-42, gestión 11-M, Gürtel, Palma Arena, etc...).
    En cuanto a los famosos 5 millones de parados (que son la mayor alegría que ha recibido el Sr. Rajoy y sus amigos), me hubiese gustado verle a él gobernando en 2008 con el estallido de la burbuja inmobiliaria, la crisis financiera, la crisis de la deuda soberana, y todo lo que ha tenido que soportar el "inepto" (como alguno denominais a R.Zapatero); reconozco los muchos errores que ha cometido Zapatero, pero ¿quién no los comete con el aluvión de situaciones inéditas y por completo desconocidas; Además, y es evidente, según la gente entendida en esta materia, que nuestro mundo ya no va a ser el mismo en muchos años, aunque el "visinario" de Aznar nos quiera vender el programa ultraliberal como solución. !vaya sarcasmo! el del EX, precisamente el programa que estaban aplicando los principales causantes de la crisis. Disculpad el rollo.

    ResponElimina
  36. ¿que ha passat amb la Serratella? per el que escriviu dona a entendre que está oberta, pero jo no he escoltat res, i el cap de setmana vaig passar per davant amb el cotxe i me va pareixer que no hi estava oberta.
    ¿aclariu-ho per favor? perque ja no hi ha qui s´entenga en aquest assunt.

    ResponElimina
  37. Desgraciadament la Serratella, continua tancada, m´alegraria molt que fora al contrari, pero la realitat es que a dia d´avui está tancada i me pareix que mala solució te el assumpte.

    ResponElimina
  38. Desgraciadament el disabte tinc una boda en la serretella

    ResponElimina
  39. ¿desgraciadament perqué?

    ResponElimina
  40. jo vaig de boda el dissabte de la filla de Pepe Lluis, i la feien en serratella i per estar tancada se te que fer fora d´aielo.
    No te sentit el que comenteu, ¿si estaguera oberta perque estan derivant les comunions a Ontinyent? per el poble no han dit res de que estiga oberta, pense que no es deu de jugar amb eixes informacions, dient coses que no son veritat, perque son informacions que encara fan mes mal a una familia que se ha deixat molts diners en eixe saló, i parle de la familia de Vicente i Conchin, dues bones persones. deixeu de jugar amb els seus sentiments que prou pena tenen de vorer el que ha passat com que per a que ara aneu informant en pla gracieta si la han tornat a obrir o no.

    ResponElimina
  41. per que pareix ser que el sr. alcalde no te clar que estiga oberta i per aixo diu que desgraciadament continua tancada. Que s´entere que hi a boda el dissabte.

    ResponElimina
  42. Si cada vegada que un vol informarse i pregunta un dubte en aquest blog, sempre heu d´acussar i vore a Pinter i els seus dimonis per tots els llocs ¿de que serveix entrar per informarme al blog? el que ha dit que desgraciadament Serratella segons tinc entés esta tancada, com no estic dins del tema ho he preguntat, i si per eixó se me acusa de ser Pinter, ni mes ni menys, me dona a pensar que comentar o preguntar al blog es perdre el temps.

    ResponElimina
  43. Serratella ja pot obrir per molt que li pese a l'alcalde, jo vaig de boda este dissabte.

    ResponElimina
  44. permisos no en te, perque una sentencia firme no la pot canviar ningú, altra cosa es que toni s´arrisegue en connivencia amb Pepe Lluis a fer una boda en un saló tancat i amb ordre de derribo,ganes de fer espectacle el dia avans de les eleccions, pero permís per obrir no te.

    ResponElimina
  45. al alcalde poc li pot pesar, perque ell no es part en aquest cas, el que pot armar la de deu es el de la vall, que es qui va denunciar per odi a toni

    ResponElimina
  46. isabel pantoja actuará el divendres al mitin del psoe cantanr a duo amb Marisol.."Marinero de luces cruzó la bahia con aiere secreto......

    ResponElimina
  47. Jo no pensava casar-me però si un jutge diu que pot obrir-la i si obre la serratella... Com que no em case !
    Hara si que em caseeeeeeeeeee!!!
    Visca la serratella i el jutgeee i jo.
    I em queda el dubte, qui tenia interes en que es tancara?

    ResponElimina
  48. maria del monte molt disgustada per no haver rebut l´invitació per al mitin del psoe del passat divendres, ha manifestat que no va voler anar al mitin de la plaça de bous amb els 6.000 perdones que varen eixir d´aielo amb autobusos, trens, avions i helicopters

    ResponElimina
  49. En casa de paco el de la papereria, la seua dona maruja vend a un euro posters firmats de la pantoja amb juanra, tpt un goig per a possar a l´entrada de casa

    ResponElimina
  50. Belen Esteban esta enfadad perque no la han possat al cartell del psoe, mes havera valgut ella que la foto dessastrsa que han possat

    ResponElimina
  51. I jo em pregunte, (a pesar del que vol fer soroll de fondo sense trellat).

    Tot el despròposit viscut fins ara, tot el trastorn ocasionat a una empresa solvent, tota la gent que ha tingut que desplaçar-se a altres llocs,...

    Tot això qui ho paga?

    ResponElimina
  52. Que vergonya d'alcalde. I ell fins a l'últim día fem mal sense parar. Quan pensa parar?. Per culpa d'ell no celebraré la comunió del meu fill en Aielo. No ho perdonaré mai.

    ResponElimina
  53. En va agradar molt el mitin del psoe del divendres. Este divendres diuen que en faran un altre, allí estaré.

    ResponElimina
  54. Voleu saber l'última de l'alcalde, cas com ell diu Serratella, bè de moment en unes mesures cautelars, que vos recorde que dona un jutje, mès autoritat en este país que els politics, ha decidit que pot obrir les portes del salò aquest pròxim cap de setmana i al senyor Pinter pareix ser que no li ha sentat massa bè, que el que ell ha dit que farien els socialistes si güanyaven les el.leccions li ha pegat tort que ho decidira un jutje i aquest home al contrari que acatar la sentencia com una persona de bè, s'ha dedicat a cridar per telèfon al pare de la novia del dissabte amenaçant de enviar a la policia per a que la boda no es celebre, i ara jo vos pregunte, esteu dispoossats gent de Aielo a que vos segueixca governant aquest personatge?

    ResponElimina
  55. Al comentari de 16 de maig a les 23:37. Pues si casarte es fer la boda en la Serratella, no se quin sentit te que et cases. I en cuan a que un jutge ha donat l'ordre de apertura es mentira. Sigues un poc coheren i pensa quin benefici pot tindre el Sr. Alcalde en que es tanque el local en vespres de eleccions. No serà una estrateja politica del Soe?. No m'estranyaria res, ja que el Psoe no te arguments demostrables que dictaminen que la Serratella es pot obrir. Si tan segurs estan perque no ho demostren en papers i en proves? Serà que tot es mentira?

    ResponElimina
  56. Al comentari del 17 de maig a les 1:38 Si es de veres que ho ha dit un jutge perque no ensenyen la sentencia del jutge diguen que si poden obrir? O es que es mentira i tot es per a crear crispacio, que es lo unic que els del Psoe sabeu fer, contar mentires, manipular a la gent i damun no donar la cara. Al menys el pp si ha publicat la sentencia de tacament i el que no vol voreu es perque esta cego

    ResponElimina
  57. Al comentari de la 1:48 hores, l'únic benefici que trau el Sr Jose Luis Juan Pinter, en aquest cas és fer mal. que pareix ser que és el seu únic objectiu. Jo fins ara no sabia que tanta maldat és podia acumular en una persona.

    ResponElimina
  58. la serratella està oberta pq així ho ha dit un jutge,prompte qui vullga vore-la ho podrà fer, i sino el mateix que va posar l'anterior sentència que la pose ara tb.
    Estic molt contenta per tot el poble,pels treballadors.Com te que fotre passar tota la campanya dient que la serratella....això,allò..i ara tindre que aceptar la decis´`o d'un jutge i damunt encara arribarà pepe lluís a celebrar la boda de la seva filla.(a que jode!!!!!!).Enhorabona.

    ResponElimina
  59. Enhorabona Toni. Estem en tu i en la teua familia. Exemplars fins al final.

    ResponElimina
  60. Al alcalde ni li fot ni li deixa de fotre, l´ajuntament está obligat a executar tot el que ordenen la sentencia, li agrade o no. Es el de la Vall el que si es pot fotre, i quetet no crec que es quede, perque ell es qui va denunciar a toni i qui va guanyar el jui.
    Es extrany que havent una sentencia firme un jutjat puga deixar que es celebre una boda en un saló judicialment tancat, me agradaria vorer el permis que deu de tindre toni barber per a fer la boda, permis que li te que haver donat un jutje, perque en cas de no existir eixe permis, el fallero podria formarla ben grossa, denunciant per desacat a la sentencia a toni barber, i eixó li costaria molta diners a toni, tot está en mans del fallero i quet no es quedará, i l´ajuntament tornará a fer el mateix, complir el que diguen els jutjats.
    Dubte que toni barber tinga un permis judicial per obrir per a una boda havent una sentencia firme guanyada i en mans dels seu vei i enemic el fallero.

    ResponElimina
  61. Et puc assegurar que ho té així més val que callem..

    ResponElimina
  62. en el blog de pinter ( 3progresista) no m´ha publicat el comentari referent a l´obertura de la serretella.
    Pareix ser que te por en perdre un quans vots el dia 22 de maig iperdre la majoria.
    Doncs be , una persona en tanta maltat no pot representar a un poble pinter.

    ResponElimina
  63. Es una mentira com una casa que toni tinga un permis del jutje per a poder obrir fins que se aclarixquen les coses als tribunals.
    No hi ha res que aclarir, sols lo de la llum per a poder derribarla, la sentencia judicial de tancament es firme i no admet cap volta ni recurs contra ella, la sentencia es ben clara, ordena el tancament i cese de les activitats i el enderrocament de la construcció feta amb llicencies ilegals.na sentencia firme de un Tribunal Superior de la CV, no te res que aclarir ni devatir, es llei, no mentiu a la gent ni intenteu enredrar mes.
    Toni va construir ilegalment amb llicencies ilegals, el de la Vall el va denunciar, li varen donar la rao, pero toni va recurrir varies vegades a tribunals superiors i tots li van rebutjar els recursos, finalment la denuncia del de la Vall va arrivar al maxim tribunal en la Comunitat Valenciana, i va dictar SENTENCIA FIRME, que vol dir que eixa sentencia es inapelable i tots estan obligats a complirla, no existeix Tribunal, ni jutje, ni ningú que puga fer res contra una sentencia firme del TSJCV, ni toni ni qui estiga en l´ajuntament.
    ¿o es que encara haveu alguns inocents enganyats per toni i part de psoe i penseu que si guanya espi les eleccions Serratella es tornará a obrir? NO, siga qui siga el alcalde, siga pinter o espi, siga el pp o el psoe, no podran fer res contra la sentencia, i guanye qui guanye estará obligat a complir al peu de la lletra el que ha ordenat la sentencia, perque el de la Vall que era l´unic que tenia com a denunciant el poder de demanar el compliment de eixa sentencia ja ho va exigir al jutjat.
    Si alguns cegos espereu que si guanya el psoe, la Serratella tornará a obrir, espereu sentsts, que es dureu una decepció, encara que ara al psoe no l´interesse dir la veritat per les eleccions, ells saven massa be i tenen molt clar que si guanyen no tenen mes opció que complir la sentencia.
    I si no es veritat el que dic, res mes facil que el psoe es comprometa publicament a afirmar que si guanyen la Serratella se obrirá ¿no se heu preguntat perque el psoe no se ha pronunciat ni dit res del cas Serratella? perque no els interessa, els van donar les llicencies ilegals i si guanyen ells mateixa deuran enderrocar serratella
    ¿i no es pregunteu que si com digueu que toni barber te un permis del jutje per obris provisionalment Serratella, perque no el ha fet public, perque no ho demostra al poble que te eixe permis? seria la proba que li donaria la raó, pero fins ara tot rumors pero toni no presenta proves, fins i tot pepe luis no ha vist eixe permis del que parla toni. Estan manipulant el cas perque venen les eleccions, no li pegueu voltes, penseu el que lliurement vullgau, pero pregunteuse ¿perque el psoe i toni barber no ha prsentat fins a dia d´avui cap prova del que diuen i afirmen per derrere? i qui no presenta eixes proves que diu que te, es perque esta mentint i perque eixes proves no existeixen.

    ResponElimina
  64. Sr. alcalde (comentari de 14:21), no es pose tan nervios per tindre pemis la serretella per oubrir les portes. Te una sentencia on li diu que pot fer us del local, aixi que tranquil en els comentaris que fa. Esta faltan a la veritat i li agrada comptar moltes mentires, per poder guanyar les eleccions.
    Ja saben com es, una persona amb mol mala llet i mol de rencor a les persones.

    ResponElimina
  65. Toni no ha aconseguit res nou dels jutjats, tot está igual que avans, la sentencia es la mateixa i al ser firme no cap recurs, el que va a fer toni senzillament es passar e ignorar la sentencia i fer una demostració del seu caracter autoritari com sempre ha tengut.
    Ell obri eixa nit, a pesar de la sentencia i si el de la Vall no li ho impedeix, fa una boda i el diumenge la Serratella torna a estar tancada.
    No pot pegarli la volta a la sentencia, perque no te volta, altra cosa que ell passe de eixa sentencia com passa de tot, i ajudat per pepe luis intenten fer el espectacle, pero el diumenge res haurá canviat, la Serratella seguirá tancada definitivament per sentencia judicial, pero se ha servit en aquesta ocasió de les circunstancies politiques, i servintse de pepe luis que pareix que es deixa manipular per toni amb molta facilitat tractansa de la boda de sa filla, vullga fer vorer que tenia raó, eixa es la gran mentira
    ¿perque si tenia raó les demes bodes i les proximes comunions no es fan a la serratella i es fan fora d´aielo? molt facil, perque es una maniobra politica i perque despres d´aquesta maniobra de força i desobediment al poder judicial, tot estará igual que fins la setmana passada, tancat, perque vullga toni o no vullga Serratella no se pot tornar a obrir com a saló de banquets , ell está dispossat fins a assumir les consequencies judicials que de segur amb la denuncia que ha possat avui el de la Vall tindrá que fer front, pero el orgull de toni no te limits

    ResponElimina
  66. ja m´ha contestat el alcalde (comentari 14:33), es veu que no te altra cosa que fer i esta sempre pendent de l´internet, vergonya en donaria cobrar el sou que cobra sense treballar.

    ResponElimina
  67. ¿I si tiene una sentencia que le dice que puede hacer uso del local, donde está esa sentencia?
    ¿a que esperais a publicarla para callar bocas?
    ¿o es que no existe ninguna sentencia?
    ¿porque para haber sentencia tiene que haber un juicio previo y creo que de momento el unico juicio que se ha celebrado es el del TSJCV que ha condenado por sentencia firme e inapelable al cierre de serratella, y eso que la sentencia ha tardado 10 años en salir?
    ¿donde esta la sentencia, demostrad las pruebas, demostrad ese nuevo juicio super rapido del que hablais?
    ¿o es que no existen ni las pruebas ni la sentencia y es otra de las muchas mentiras que contais los del psoe?
    Venga, sacad las pruebas y demostrad los socialistas por primera vez que sois capaces de contar una verdad y no solo de dar licencias ilegales iy adjudicar solares a familiares de cargos socialitas
    Espero, con paciencia a que saqueis las pruebas, pero como se que no existen porque ni el mismo Pepe Luis las ha visto, me parece quelas pruebas no apareceran y volvereis a quedar los del psoe como manipuladores y mentirosos

    ResponElimina
  68. A tots es que defeneu tant a l'alcalde en el cas Serratella, deurieu de pensar si pasen els anys i es tomba el local i al final els jutjats acabaren donan-li la rao a Toni, es tindrem que preparar tot el poble, per a pagar els 800 mil.lions de pessetes en que a dia de avui està valorada la Serratella, si això arribara que pot passar a vore a qui li tireu les culpes entonces, quant mane qui mane es quede el ajuntament arruinat.

    ResponElimina
  69. que els jutjats no poden donar la raó a toni, perque es una sentencia firme i no admet recurs en contra, el que diu la sentencia es llei i no se pot fer res en contra, per lo tant si se enderroca no será culpa de ningí mes que de toni barber i de qui li va donar les llicencies ilegals, per cert el que era en eixos anys regidor d´urbanisme es Pepe Luis, i podrien ell i paco marti tindre resposabilitats pilitiques i judicials per el tema de les llicencies.
    A mes no es questio de defendre l´alcalde, no va ser ell qui va construir ilegalment, ni va ser el el que va dur aquest asumpte al jutjats, va ser el fallero, deixeu de tirar porqueria i culpar a qui res te a vore ni amb ls llicencies, ni amb l´obra ni amb el jui ni amb la sentencia, en tot aixo el nom de pinter no eix per a res, hi ha un denunciat, toni barber i un perjudicat que denuncia com a particular que es el de la vall i es al que li han donat la rao el jutjats, aneu al seu bar i encareuse amb ell, o encareuse amb paco marti per donar llicencies ilegals
    ¿que es penseu que per ser del psoe esteu per damunt de les normes i les lleis?

    ResponElimina
  70. Pero no sigau curts si elk jutge has dit que s'ha de tancat perque tingueu que dir que es Pinter el que vol tancar-la. Amés si hi ha algun culpable açi es Paco Marti i tota la comisio de govern (al loro no ixquen mes implicats)que va concedir les llicencies ilegals. Entoces tant que vullgueu defendre la democracia, pues aço es democracia acepteu de ubna vegada lo que la justicia dictamina. O es que cadascu te que fer el que vol.

    I en cuan a la boda No se quin voler de Pepe LLuis per la seua filla consentir que el dia mes important en la vida de la seua filla es convertixca en un circ i siga el pun de mira, no per la boda en si, sino per temes politics.

    ResponElimina
  71. que traga toni barber i el psoe que el protegueix les proves de que el saló es pot utilitzar per ordre judicial, perque el de la Vall ja ho ha denunciat i li han dit al jutjat que la Serratella no te cap permis d´activitat, i el fallero se ha passat tot el migdia dient que cridará i enviará a la guardia civil amb la sentencia en lama, o siga que pareix que gracies a toni barber tindrem espectacle fins el dia de reflexió, gracies toni per animar-nos la campanya, tu deuries de haver segut el candidat

    ResponElimina
  72. el culpable es toni barber y el responsable politico creo que debe ser Paco Marti que es quien lo autorizò.
    Perdeis el tiempo echando culpas a Pinter, a el este asunto no le va ni le viene, es basura de la epoca socialista y ademas los tribunales ya han sentenciado de forma firme, aunque esta semana por ver si cogeis algunos votos, habeis utilizado la boda de la hija de pepe luis, a que limites mas impensables puede llegar el psoe por unos votos, lo que aun no me explico es quien dentro del psoe piensa que haciendo causa comun con toni barber puede ganar unos votos, si es como juntarse con alguien que solo utilizó su cargo de concejal en el psoe para conseguir los favores que luego obtuvo con la serratella,¿ no os habeis dado cuenta que ponerse a apoyar a toni barber quita votos en vez de hacerlos ganar?
    Si cuando se presento de numero 2 toni barber salieron un monton depapeletas del psoe que tenian su nombre tachado y fueron declaradas nulas, papeletas de personas que hubieran votado psoe y prefirieron hacer voto nulo antes que votar a toni barber

    ResponElimina
  73. no tots els socialistes som toni barber ni es solidaritzem amb ell, quan mes lluny del psoe estiga millor, sols es va clavar en llista del psoe per a aprofitarse, despres no el varem tornar a vorer per el partit ni va tornar a fer res per ell.

    ResponElimina
  74. serratella puede funcionar ni el fallero ni la fallera ni el alcalde ni perico el de los palotes puede hacer nada para impedirlo un juez lo ha dejado bien claro con unas medidas cautelares.

    ResponElimina
  75. Que fort és que una autoritat amenaci a un veí. Estic al.lucinat!!

    ResponElimina
  76. Dir-li a Pepe luis que toni esta prenguente el pel, que lúnic que se ha paralitzat temporalment per motius tecnics es l´ordre de demoloció del edifici de serratella, pero que en cap cas se ha paralitzat l´ordre de tancament i cese de tota activitat, per lo que segons eixo de moment la demolició no es inmediata, pero que lo que toni barber no vos ha contat es que en els fonaments de dret, lórdre de tancament i cese d´activitats de serratella continua vigent, per lo que li podeu dir a el vostre amic toni barber, que el fer una boda en serratella continua siguent un delicte per quant incomplix la sentencia de tancament definitiu ¿a que aixó no vos ho ha dit toni barber? que listo es...
    -er lo tant com lo del dissabte noes una demolició i si una boda o siga una activitat prohibida per la sentencia, seria molt facil que el de la vall vos enviara a la guardia civil per impedir la celebració, i del de la Vall tot es pot esperar perque es mou per un odi a mort contra toni.
    Pepe luis, toni barber vos ha contat la realitat a le seua conveniencia, a tu , a tere i a la teua filla, sols per interessos i guerres entre ell i el fallero, i seria llastimós que apareguera guardia civil per parar el convit, cosa que del fallero res m´extranyaria.
    Informeu-se be perque toni no vos a contat l´autentica veritat, vos ha contat la veritat que a ell li convé, i a ell si la boda la paren o no, si es fa el convit o no, i si el disgust se l´emporta el novio, la vostra filla o vossaltres a toni li te igual, ell vol utilitzarvos per a la seua guerra personal contra el de la vall.

    ResponElimina
  77. envidia es lo que teneis los del psoe, que veis como pinter mejora las cosas en el pueblo y vosotros no sois capaces ni de poder encontrar un candidato que sea seguro politicamente a la alcaldia.
    Bastante teneis con lo vuestro como para preocuparor de los problemas del pueblo
    si no podeis organizar vuestra propia casa, ¿a quien vais a convencer de que quereis arreglar todas las del pueblo?
    si no os entendeis entre vosotros mismos

    ResponElimina
  78. es que el psoe no està para tirar cohetes, ni a nivel local, ni autonomico, y muchisimo menos a nivel nacional donde zapatero le està haciendo muchisimo daño a la imagen del partido.

    ResponElimina
  79. pinter no necesita donar llastima, la gent del poble el aprecia per ser bon alcalde i fer be les coses, la llastima la esteu donant els socialistes amb actes com lo de la Serretella

    ResponElimina
  80. a falta una altra candidatura d`esquerres per als que no volem votar psoe i l`unica opciò que ens queda es fer abstenciò.
    jo despres de saver lo de la serretella, al psoe no li vote ni begut, ells fent negocis entre amiguets i el poble fotent-se

    ResponElimina
  81. Todo el mundo ya sabe la verdad y la serratella puede funcionar por que un juez ha dicho que lo que hizo el alcalde estaba mal, pero nuestro alcalde no sabe reconocer errores y os contara mil monsergas.

    ResponElimina
  82. Los funcionarios debeis de estar bien enterados de todas las reducciones que os ha hecho zapatero, el cual os recuerdo que tambien habia pactado con sus sindicatos serviles y luego lo incumpliò, aunque para lo que sirven los sindicatos aparte de chupar del bote y ser unos subvencionados del gobierno de turno¿no os ha hablado de eso el candidato espi?¿ o el candidato real y oficial del psoe toni barber?

    ResponElimina
  83. La demagògia és una estratègia política molt utilitzada entre els nostres polítics. La utilització de falses promeses, promoció d’idees radicals, omissions, fal•làcies, demonització, estratègies de distracció, entre altres, per aconseguir la atenció i el vot.

    Normalment, s’apel•la a les emocions dels qui l’escolten, els odis, els desitjos no aconseguits o pors, entre altres. Son els principals elements que és toquen en aquesta curça per el poder, i que es sustenta en propostes retòriques i propaganda.

    Uns exemple, quant el senyor Pinter al programa parla al poble diguen-li “el poble quedarà estancat en estos pròxims anys si no compta amb el suport del govern del partit popular...”, el que pretén és disparar por. Això és demagògia.

    Quant diu que son “l’única alternativa capaç d’impulsar progrés d’Aielo i el benestar dels seus ciutadans, ajudant a superar la crisi econòmica que patim”, promet solucionar sol el que salta a la vista que no és tan fàcil de resoldre. Això és demagògia.

    Altre exemple, quant escriu en un “annex” del programa sobre il•legalitats comeses per l’adversari polític, sense presentar cap tipus de prova, provoca dubte i recels. Això és demagògia.

    A l’antiga Grècia, aquell govern de tipus dictatorial, però que contava amb la majoria de la població, es designava amb el terme demagògia.

    ResponElimina
  84. Ladran Sancho, señal que cabalgamos!

    ResponElimina
  85. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  86. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  87. Quien busca el peligro perece en él.

    ResponElimina
  88. Quants intents d'intoxicar el blog!!
    No en teniu prou amb tots els mitjans de comunicació als vostres peus que també heu d'intentar molestar en este?
    No parle dels comentaris raonats, parle dels comentaris repetits mil voltes, del cristinapaga de ja fa mesos.. etc.
    Deixeu-nos en pau!! pq. no conseguireu el que voleu. Ni callaré ni sere mai palmera de l´Halcalde.
    Molt bo el teu comentari Esperança, tinc algunes coses que aportar a la demagogia:
    - Si es bo ho fa la Generalitat (Cheneralitat per alguns) Si es roin, la culpa la te Zapatero.
    - Tenim la solució a la crisi. Pues apliqueu-la collons!! que ací fa vint anys que governeu i anem al cap, pero del paro i del deute públic!!
    - Terra Mítica i uns quants milions en butxaques anónimes.
    - la visita del Papa (i uns quants milions mes en butxaques anónimes.)
    - El Palau de les Arts (ara convertit en Salón de Bodas y Bautizos).
    - "Ecclestone el Nazi" i el seu circuit.
    - Con los grandes eventos pondremos Valencia en el Mundo!!!!!
    - Antes ningú coneixia Aielo, "Hara" es famoso en el mundo entero!!!!
    - I Canal Nou que ens ho explica tot, tot i tot.
    Ai!! no se si riure o plorar... i acabe amb una frase que em va agradar molt al diari Levante del dilluns:
    La actividad política no sólo consiste en ir a votar sino también en evitar que, merced a nuestra indiferencia, se nos imponga lo que votan los otros.
    Bona Nit a tots el ciutadans de bona voluntat (als altres No)

    ResponElimina
  89. Bon dia a tots:menys mal que, entre els comentaris-basura d'ahir, floreixen aportacions al debat de qualitat com els de:

    Esperança:molt bó el teu anàlisis de la demagògia pinterista.
    demagogia.
    1. f. Práctica política consistente en ganarse con halagos el favor popular.
    2. f. Degeneración de la democracia, consistente en que los políticos, mediante concesiones y halagos a los sentimientos elementales de los ciudadanos, tratan de conseguir o mantener el poder.

    Plaerdemavida: soc el teu Tirant. I, com tu, estic indignat per la desvergonya ortogràfica i el discurs mentirós de la dreta cansina.

    Hdez: compañero del alma, tu educación y sensatez son para mí campos de almendras espumosas.Me gusta lo que escribes.

    Ni un pas: et seguisc i m'agradaria que també opinares sobre asunts no polítics. Segur que tens coses interessants que dir.

    Catarata, Robin,.... amics i amigues de bona voluntat que respeteu el debat, seguiu participant sense caure en provocacions i aixina ofegarem la cizanya que vol arrelar en este espai virtual de llibertat. Que açó no serà mai com la caverna del Aielo3!

    Espere que quan passe la voràgine electoral pugam parlar i debatir sobre temes menys polítics.

    ResponElimina
  90. ¿espi perque vas aprovar l´adjudicació del solar de cristina?


    ¿espi perque vas intentar fer aquest hivern una llista contraria al psoe que es deia Gent d´aielo?

    ¿espi perque eres el candidat de joan bravo?

    ¿espiperque vas atacar a cristina mira i a la resta de regidors del psoe?

    ¿espi perque no vas anar a votar fa 4 anys a les municipals?

    ¿espi perque no te parles amb isabel marti, mari carmen gasso i cristina mira?

    ¿espi quant de temps aguantarás aquesta volta dins del psoe avans de dimitir i anarten a fer un nou partit?

    ResponElimina
  91. Pictolin estic amb tu. La prova la tens en que ja esta aci el de "... pagaaa" que li han fet una nova plantilla.

    ResponElimina
  92. facebook: PPaielodemalferit

    ResponElimina
  93. Bonico, i per que no vas tu mateix a sa casa i li ho preguntes. Aixina et quedes tranquil i de pas nosaltres també.
    Si es que eres mes cansino que "Mou" amb tants perques

    Gràcies Pictolin, m'agradaria saber que penseu de les mobilitzacions d'este diumenge "Per una democràcia real"

    ResponElimina
  94. AL comentari tant repetitiu, perque no escrius en el teu blog ( pinter) progresista 3 i ens deixen un canal de comunicació mes lliure, si el penses que repetir tantes voltes les mentires sobre el candidat del Psoe ens vans a confondre , estas mol equivocat.
    Per favor vesten al´altre blog i deixanos tranquils.

    ResponElimina
  95. Que pesats, de veritat. A vore si es van esborrant els comentaris repetits i se'n deixa un només com a testimoni.

    Pel tema que parlem recurrentment de l'abstenció, el vot en blanc i tal, ací us deixe un vídeo bastant aclaridor de què passa si es vota EN BLANC, que és una opció que sovint defensen els qui no volen legitimar cap partit. Sovint pequem d'indocumentats i creiem saber-se este sistema (no)democràtic de memòria, i no.
    Intentaré trobar un vídeo que explique el tema dels vots nuls o de l'abstenció, perquè es deixe de demonitzar.
    Realment, és molt més dimoni el vot en blanc.

    Enllaç:
    http://www.youtube.com/watch?v=fD46sl7bHxI

    Que conste que no és la meua opció política, no voldria malentesos. Ja he dit en més d'una ocasió que la meua opció és la de l'abstenció activa, ja que jo no vull triar qui em posa el collar del gos, si me l'apreta més o menys. Jo vull el poder dels gossos, i no dels amos. ;)

    Pictolín, gràcies per la part que em toca. No sé a què et refereixes amb temes "no polítics". Aclarix-ho en quan pugues!

    Bolxevic, amb eixe nom tan suggeridor, estaria bé que mostrares més les teues idees.

    Plaerdemavida, quan tinga un poc més de temps et faré el meu comentari sobre tot este moviment de "democracia real ya", que segons indagacions, va començar amb una corrent interna dels joves del psoe. Imagina't per on pot derivar la cosa. En tot cas, reste a l'espera d'un poc més de temps.

    Per últim, i desemarcant-me de l'opció que defensa, aprofite també per a deixar-vos un altre enllaç d'un "documental" amateur, de València, pel que sé bastant inserit en el moviment anterior, sobre la gestió del PP valencià. Es diu "Centrados en mí", aprofitant el lema de la campanya pepera i té 6 parts d'uns 8 minutets cadascuna. Us enllace la primera part i en el youtube ja podreu vore les que segueixen. No oblideu vore-les totes:

    http://www.youtube.com/watch?v=GRIKXtUO79c

    ResponElimina
  96. La protesta de ‘indignados’ que se está produciendo en el centro de Madrid y otras ciudades españolas, se ha rebelado contra la manipulación que el PSOE trata de hacer con ellosPero parece que eso no ha gustado a algunos de los están participando de las protestas tanto a través de las redes sociales, como físicamente en las acampadas del centro de la capital. Señalan que se trata de un movimiento .
    A través de la red han expresado su desacuerdo con lo socialistas, a los que exigen que se aparten de una protesta en la que no tienen nada que ver.
    En Twitter tampoco falta quien hace examen de conciencia, y además de ‘indignarse’ se quedan con alguna culpa: "Los españoles nos ahorcamos solitos el 14M de 2004, y ahora nos empezamos a dar cuenta de lo que hicimos #acampadasol = @PSOE = #13M = timo".

    ResponElimina
  97. Aclarir una cosa el Psoe diu en el seu programa electoral que el PP en la presentacio varen dir que ningun candidat era indenpendent, i es veritat. Si el Psoe reclamen que el en programa del PP posa que tots el candidats son independents ha sigut per un error d'imprenta, i com comprendeu no som tan malgastaors per a gastar-se diners un altra vegada fent-los nous.
    Dir que els del PP no reneguem dels nostres ideals i es aixi per el que ho demostrem presentan-se per un partit en el que realment creguem.
    No com vosaltres que renegueu del partit socialiste, 1º per presentar-se com a independents i 2º per haver intentat formar un altre partit politic res que vore amb el Soe.
    Quina habra segut eixa finalitat?
    Quins interesos hauràn mogut per a canviar de sopte i presentar-se per el partit socialiste.

    Aclariu-se les idees i després presenteu-se en les urnes com uns bons democratics, amb les idees ben clares.

    ResponElimina
  98. La campanya electoral socialista va començar amb el fracas de la cacerolada no oblideu, y la campanya va seguir amb la designacio del candidat impossat per bravo i que amb el seu vot va aprovar l`adjudicacio del solar de cristina a l`empresa del seu home.
    El senyor espi, el mateix que despres va possar verda a cristina i als regidors del psoe i que ara per mandat de bravo, ha fer marxa enrere i se ha tragat tot el que va dir contra els socialistes

    ResponElimina
  99. al comentari de les 12:45 , no enrredres mes l´asunt. que esta disimulan, de si uns son independentes o no , primer mira al cap de llista del Pp que ERA MES INDEPENDENT QUER NINGU.
    Pero ara s´ha fet de Pp per traure el suc a tot i a tots.

    ResponElimina
  100. VOTAR PSOE ES VOTAR ZAPATERO EL DIUMENGE 22 LA GENT DEL BLOC NO PODEM VOTAR AMB EL NAÇ TAPAT,VOT EN BLANC VOT EN BLANC A LES MUNICIPALS, EN AUTONOMIQUES VOTA COMPROMÍS L´ESQUERRA DE VERITAT

    ResponElimina
  101. votar espi es votar zapatero espi es de moment del psoe i el psoe es zapatero. votar espi es dir si als 5 millons de parats i si a zapatero vot en blanc per a les municipals, psoe i pp son dos partits de dreta.

    ResponElimina
  102. Votar Pinter és votar corrupció, és votar malbaratament, és votar mentides, és votar dictadura dura i pura, votar Camps és el mateix però amb el agrabante de votar jutjats, banquetes, i no tenir govern, votar Camps és votar indignitat, és votar manipulació , és votar antipatriota, és perdre els orígens de ser "VALENCIANS" i Jo et dic que "QUI PERD L'ORIGEN PERD LA IDENTITAT"

    ResponElimina
  103. No se porqué le dan tantas vueltas los del PP, (en este caso los ultras "liberales" de Aelo) con el tema de los independientes del Psoe, creo que no hay que ser muy listo para entender que si un independiente se presenta en la lista de un partido político, sea el que sea, es porqué su manera de pensar y su ideología coincide con la de dicho partido, por tanto yo estimo que es totalmente legítimo que los candidatos de la lista del Psoe deban manifestarse como independientes si no están militando en dicho partido, además si sus ideas son coincidentes deben estar orgullosos de dar dicho paso y hacer caso omiso de las necedades cínicas de los nuevos intoxicadores que están entrando en este blog. Coincido con todos los compañeros/as: Catarata, Robin, EsperanÇa, Plaer de ma vida, Pictolín, etc.. e incluso con "ni un pass arrere (que sigo sin entender alguna de sus reflexiones, pero que las sigo y me gusta leerle); de golpe nos ha entrado en este blog "la fiel infantería" de D.J.L.Pinter con el único objetivo de hacer que desistamos por aburrimiento, espero que no lo consigan. Creo que han visto que en su blog "progresita" no hay debate, ya que solo se escuchan ellos. No les hagais caso, que se vayan a paseo, ó quizás aun mejor que se conecten a "su" Canal 9, donde quedarán "informados" como es debido. También opino que, al cansino, (como habeis comentado) el administrador/a le permita una entrada para que no se sienta censurado pero las demás debían ser suprimidas por lo grotesco de la situación.

    ResponElimina
  104. ¿ser valencians, presumir dels seus origens valencians els socialistes? pero si sempre heu segut catalanistes, sempre heu despreciat tot lo valenciá, si ens heu omplit el poble de banderes catalanes, si els mitins els feu amb la bandera catalana davant,¿no vos dona vergonya despreciar la vostra autentica terra?
    Sou els del psoe els ultims que teniu dret a parlar de valencianisme, sempre heu segut catalistes , soles voleu lo catalá, el vostre candidat espi quan era president de festes ho omplia tot de banderes de catalunya, l´eixample, el castell, el llibre de festes, fins el bandrí de la seua comparsa, no sou valencians , sou catalinistes autentics

    ResponElimina
  105. No més Pinter, per favor. En "un" s'enrecordarem per a tota la santa vida.

    ResponElimina
  106. I vosatros ens trateu de dictaors? I vosatros que sou? No heu acaptat la derrota de fa 4 anys i ara esteu digueumos que ens se'n anem? Perque? Que no voleu escoltar la veritat? Nosatros hem estat 24 anys aguantan-vos i traganmos tota la merda i la porquería en ens heu deixat. A lo millor sou vosatros es que degueu de parar ja de contar mentires i de crispar a tota la gent.
    A vore si es penseu que els de dreta hem d' estar callats, aguantant el mal pedre que tingueu.
    Ja esta bé, acepteu d'una vegada la derrota de fa 4 anys i el diumenge es vorem les cares.

    ResponElimina
  107. Respecto al asunto Serratella. Por mi condición de Abogado he tendio acceso en las dependencias de los Juzgados de lo Contencioso de Valencia al Auto de medidas cautelares que un Juzgado ha concedido, DE FORMA PROVISIONAL, a la empresa propietaria de la Serratella (Auto nº 200/2011 de 11 de mayo de 2011, dictado en el juicio ordinario nº 187/2011 que se sigue en el Juzgado de lo Contencioso-Administrativo nº 4 de Valencia). He leído detenidamente ese Auto y ES FALSO LO QUE SE ESTÁ DICIENDO DE QUE ESA RESOLUCIÓN JUDICIAL AUTORIZA A QUE LA SERRATELLA PUEDA VOLVER ABRIR. Lo único que dice el Juez en dicho Auto es que la orden de demolición del edificio Serratella que ordenó el Ayuntamiento en cumplimiento de la Sentencia que ganó el de la Vall queda suspendida hasta que se resuelva el recurso contra esa orden de demolición presentado por Promociones Ayelenses, S.L. (empresa propietaria de la Serratella). En ningún momento el Juez dice que Serratella pueda volver a abrir. Por tanto, faltan a la verdad aquellos comentarios que dicen que la Serratella puede volver abrir por orden judicial. Otra cosa será que el propietario de la Serratella, bajo su responsabilidad, incumpla hasta dos Sentencias que declararon en su día que la Serratella no podía continuar explotando su actividad en su local porque dicho local se construyó de manera ilegal y la actividad se estaba ejerciendo sin la correspondiente licencia de apertura. Con total seguridad que Toni Barber es consciente que de volver abrir la Serratella se podrá enfrentar a un proceso de desobedicencia a la autoridad judicial, el cual lo más probable es que acabaría con una multa, pero esto no le preocupa porque de dinero va sobrado. Lamentablemente, la Justicia en este país, en ocasiones, no es del todo justa, porque estoy totalmente convencido de que si Toni Barber tuviera dificultades para llegar a final de mes como el 90% de todos los españoles, no se arriesgaría a que se le impusiese una multa por abrir la Serratella en contra de una Sentencia de un Tribunal Superior de Justicia, a eso se llama desacato a la sentencia y al propio tribunal.
    Las mentiras y falsedades de toni barber.

    ResponElimina
  108. Ahir per el matí varen anar a l´ajuntament Tere la Telefonista i la seua filla Laura que es la novia per a parlar amb Pinter del tema, Pinter els va asegurar que per part del ajuntament elles eren lliures de fer la boda on preferiren, que estagueren tranquiles, i que l´ajuntament com a tal, no pendria cap messura en relació amb la boda, ni de tipus policial (com falsament se ha dit) ni de cap altre tipus de messura, altra cosa es que despres el de la Vall una vegada passada la boda prenga messures judicials contra toni barber (no contra els de la boda) per haver incomplit toni la sentencia que obliga al tancament i cese d´activitats en Serratella, pero eixe ja es un problema del de la Vall, que espere que tinga un poc de cervell, respete eixa festa i als novis i si despres vol actue judicialment contra toni barber.
    Tere i Laura es van quedar tranquiles i li ho van agrair.

    ResponElimina
  109. anonimo de les 15.10 informat be que no va ser tot de tan bon rollo que pinter no vol que serratella funcione.

    ResponElimina
  110. Al de la "codición de abogado" pon aquí una sentencia donde se diga que serratella no puede ejercer la actividad y entonces me lo creere. Pero insisto que ponga por escrito que un juez dice que no se puede ejercer la actividad.

    ResponElimina
  111. Donarli les grasies al D.José Luis Juan Pinter, que com abogat que es mos a ilustrat brillantement avui a les 14,51 sobre les medides cautelars en el cas Serratella, y si no ha segut ell (cosa que dubte) pues habrá segut el Fill de Rafael el constructor, que tinc antes que també es un brillant abogat y asesor del Sr. Pinter. No estaría de mes que este comentari que han fet el trasladen al blog "progresista", pues els paroquians que allí tenen els faran la ola. Boleros.

    ResponElimina
  112. ¿Pinter no vol que Serretella funcione? ¿que es Pinter el que denuncia o el el de la Vall?¿es Pinter es jutje del Tribunal Superior de Justicia CV com per ser ell qui redacta la sentencia firme que ja ha eixit publicada al blog varies vegades?
    ¿es pinter qui va donar les llicencies ilegals o va ser altra persona del psoe?
    ¿va ser Pinter el arquitecte municipal que va fer un dictamen contrari a la construcció i apertura de serratella, o va ser el arquitecte de paco marti?
    Per cert, sentencia soles pot haver una i eixa es la que guanya i dona la raó al de la Vall, no pot haver altra sentencia perque el TSJCV es l´instancia juridica superior i per tant contra les seues sentencies no hi ha lloc a recursos ni sentencies de jutjats inferios. El que hi ha ara es un auto del jutjat d´Ontinyent (auto, no sentencia)i eixe auto unicament es refereix a retrasar l´ordre de demolicio inevitable tard o prompte, parlem d´un retras per a la demolició, no parla de una suspensió de demolicio (perque com he dit un auto d´un jutjat d´ontinyent no pot mai anular lo dit i sentenciat per el TSJCV.
    I el auto del que parlem sols menciona el estudiar un retras en la demolició prevista,pero en cap lloc, l´auto parla dealçar lórdre de la sentencia del TSJCV de tancament definitiu de tot tipus d´activitats en els salons de Serratella.
    La prohibició i ordre de la sentencia del TSJCV de tancament definitiu de Serratella i de les seues activitats continua vigent i no se pot pegali la volta,perque juridicament es impossible que un jutjat inferior anule una sentencia firme contra la que no cap recurs algun, es com una sentencia del Tribunal Suprem en Madrid, que el que sentencia va a missa.
    La nova mentira i manipulació de toni barber ha segut dir que aquest auto del jutjat d´ontinyent li donava permis per obrir Serratella i poder fer activitats, eixa es la gran mentira i manipulació. El auto sols parla de retrasar la demolició posterior, pero de apertura i activitats a Serratella no diu res, i en aixó toni barber també ha volgut enganyar a Pepe Luis

    ResponElimina
  113. En contestació a la teua petició de vore el auto de que parlem, me compromet a demá en aquest blog, demostrartela publicament per vore si eixina creus, despres vota a qui penses,o a qui hajes decidit dins de la teua llibertat,jo nome dedique a recolectar vots, me te igual a qui voteu, el vot es secret i sempre se ha de respetar eixa decisió personal que cadascú prenga, en aquest cas no parlem de vots, parlem de la veritat o la mentira del que diu un jutjat i el que diu toni barber.

    ResponElimina
  114. i on esta el auto que diu que no pot exercir l'activitat? aixo pinter sap que no eixistix i així i tot per que no ho diu? i si no existix entonces serratella pot funcionar, dic jo!

    ResponElimina
  115. Ho tinc clar, 4 dies antes de eleccions ma donat conter que pinter no ho ha fet tot mal una cosa a fet be intruirmos en dret contan les veritats a mitjes pero donantmos més vocabulari, yo esta nit fare un recurs pa que la meua dona em faça un bon sopar i espere que no prenga unes mesures cautelars.

    ResponElimina
  116. A l'anónim de les 12:38
    Pero, tu com t'atrevixes a contestarme amb un comentari tan sectari i manipulador? Em prens per idiota?
    Jo demanava opinions i lo teu es un extracte de lo pitjoret de l'ultradreta.
    Que hi han crítiques al Psoe, si, n'hi han. Que hi ha gent que no vol les retallades socials, també.
    Pero que creus tu que pensa esta gent, creus que algun d'ells votarà al PP de la corrupció, de les privatitzacions i del capitalisme salvatge, a tota la colla de lladres que han provocat la "burbuja inmobiliaria" han afonat l'educació, la nostra llengua, la sanitat pública, etc, etc.
    No, no soc idiota i els altres participants del blog (excepte els que son com tu) tampoc.
    A partir d'ara abstente d'utilitzar qualsevol entrada meua i el meu nom per escriure basura.

    ResponElimina
  117. ¿o siga que toni barber utlitzant la situació politica i la seua força front a paco marti i espi (oarle de força perque a aquestos dos mes els val estar calladets per si toni conta massa coses)ens ha tornat a mentir?
    ¿pero qui mana ara en l´opossició? toni barber, bravo, paco marti o el que pareix la marioneta de tot aquest circ el encara candidat espi independent..
    Pareix que toni barber fa i desfá, inventa sentencies, enganya a pepe luis,fa erreglets amb paco marti ¿i el psoe d´aielo on está? perque implicat en tot aço el psoe no ho pot disimular,pero no diuen res, no nomenen el cas Serratella
    ¿de que tenen por de parlar?
    ¿es que el candidat juanra espi te por de parlar clar de Serratella perque també te por del que puga parlar o contar toni barber?
    ¿que paco marti li te por a toni barber sempre se ha savut?, mes li val a paco estar calladet no siga que toni traga a la llum porqueria del passat del psoe que sols ell, paco marti i espi coneixen.
    Dona l´impressio que el psoe está cautiu i mut per obra i gracia de toni barber, pareix que la campanya a les municipals per part del psoe siga dirigida totalment per toni barber ¿que amaga el psoe i el seu candidat derrere de tot aquest escandalos silenci?
    ¿per a que presentar una candidatura i un candidat titere, si pareix que qui mana i es presenta a alcalde es toni barber?
    ¿perque en compte de en els mitins parlar espi, no li va cedir la paraula a toni barber que pareix que siga el verdader candidat en la sombra?
    Tornem amb tot aço a comprovar la poca personalitat politica i consistencia del candidat espi, clavat en mig de tres elefants del passat paco marti i les seues llicencies, bravo amo i senyor del psoe, i toni barber, el candidat amagat pero que sap tant del que ha passat dins del psoe, que ningú se atrevix a tocarli ni un pel.
    Que mala olor fa tot aço

    ResponElimina
  118. ¿i segons lo que comenteu que passará si en Serratella toni fa el dissabte o diumenge una comunió, acte o boda?
    ¿a que se arriesge toni i els organitzadors?

    ResponElimina
  119. Los que organicen la comunion , boda o lo que sea no se arriesgan a nada, a no ser que el de la Vall que es el denunciante y la parte ganadora del juicio y en este caso el perjudicado, se le ocurra exigir judicialmente la presencia de la guardia civil o peritos judiciales, para que sentencia en mano cierren inmediatamente las instalaciones i el acto que se esté celebrando, seria muy fuerte, pero del de la Vall se puede esperar eso y mucho mas pues ya ha amenazado con ello.
    El ayuntamiento nada puede ni va a hacer pues no es parte en la sentencia y ademas el alcalde ya les ha informado a la familia de Pepe luis que no tiene intencion ni motivos para crear ningun problema.
    Otra cosa es lo que le pueda caer al dueño de la Serratella,Toni Barber, pues al dia siguiente es facil que los abogados de la Vall presenten una denuncia contra toni por incumplimiento de una sentencia firme, y en ese caso, dado que la apertura sigue prohibida judicialmente, a toni barber ,le podria caer una denuncia por parte del Tribunal de padre y señor mio, estamos hablando de una denuncia de muchos millones de pesetas, pues el de la vall sabe que el incumplimiento voluntario de una sentencia firme no se resuelve con cuatro duros, y ese la ocasion no la va a desaprovechar, esta en guerra con toni desde hace mas de 10 años y se supone que aprovechará la ocasion.

    ResponElimina
  120. en definitiva, que lo de la Serratella que estava oberta altra vegada, o ha segut un dels molts rumors que ens conten als blogs, o ha segut un altra mentira malintencionada per a fre mal a Pepe Luis, jo mai me he fiat de pinter, pero per edat i un poc de coneixer com es, encara me fie molt menys de toni barber,sempre per un duro ha segut capaç de dir que un burro vola, ni me fie d´ell ni me el trague, ni li recomane a ningú que es fie massa déll i menys si hi han diners o negocis per el mig.

    ResponElimina
  121. Si home si, el de la vall li deixara fer si no puguera? no t'ho creus ni tu, si tinguera la mínima posibilitat de que no fera res ho faria pero no pot fer res serratella pot obrir i el fallero no pot fer res. Entereuse be i voreu com es així.

    ResponElimina
  122. Aielonera, crec que s'ha posat un comentari meu molt llarg en correu no desitjat d'eixe. podries mirar-ho?

    ResponElimina
  123. A Plaerdemavida sobre la pregunta que feia del moviment "Democracia real ya".

    La meua opinió molt molt resumida és que m'agrada que la gent s'organitze contra el sistema que no la té en compte per a res, només per a legitimar-se.

    Ara bé, tinc alguns apunts a fer:

    - Em sap una mica greu que una plataforma ciutadana (que és molt legítima) cope totes les informacions com si la resta de període electoral no hi haguera cap plataforma, ni organització, ni associació que fera res.

    - Em pareix un poc contradictori que no es definisquen de cap manera (ni dretes, ni esquerres, ni nacionalment parlant), sinó que siguen tan i tan i tan aglutinadors de forces de totes bandes que només tinguen uns punts que volen reformar del sistema. Punts que es resumeixen en passar d'una democràcia representativa a una democràcia participativa. Ja. D'acord, molt legítim. I ara què? Això com s'aconsegueix? Em pareix que pequen d'innocents quan creuen que amb una acampada a diferents ciutats de l'estat que la nacional s'encarregarà de dissoldre, amb més o menys repressió, s'aconseguirà res.
    L'única cosa que s'aconsegueix així és ressò mediàtic, que també està bé però no força un canvi de sistema.

    - Per a forçar un canvi de sistema es necessita no una vesprada de 50.000 persones a València, Madrid, Barcelona, Granada, Santiago... o una acampada de 400 persones un dia. Per a forçar el canvi es necessita més d'un 70-80% de la població. De població en el carrer, vull dir. De població que vote, no. Les eleccions només serveixen per legitimar certes actuacions a costa dels votants.

    - Se'm queda coix constantment el tema de: com pensen fer-se amb un cert poder i forçar eixes reformes que propugnen? Per la meua banda, si no veig una acció més directa, i no només unes acampades o manifestacions (que serien molt legítimes però està comprovat que no serveixen per a res, perquè la classe política passa olímpicament del poble), estic un poc en el descrèdit. Em fa la sensació que es gent, en general, que es conformarà amb una acció que jo li dic "neteja-consciències", és a dir: "he eixit, he protestat, m'he manifestat, he acampat, ja he fet tot el que podia fer".

    - I, per últim, quan dic que crec que no serveix de res, no ho dic amb ànim desmobilitzador. He començat dient que m'encanta que la gent s'autoorganitze al marge de grans partits. Jo, si puguera, estaria allí, segur. Ho dic en el sentit que crec que manifestar-se pacíficament demanant, plorant, fent de víctimes, no porta enlloc perquè, per desgràcia, tenim una classe política que passa de qualsevol protesta del carrer. I ho dic pensant en exemples molt clars que vam viure a València capital: mobilitzacions estudiantils contra el Pla Bolonya, amb acampades i accions directes durant mesos sencers que recorden Maig del 68 francés, i sense acabar aconseguint ni un trist referèndum a la comunitat universitària; els enderrocaments del Cabanyal, amb fortes repressions i mig país alçat, també per a res; les vagues generals, amb fortes repressions i demonització del moviment... per a no fer enrere ni un trist punt de les reformes. I podria continuar.

    Repetisc: amb això no vull dir que autoorganitzar-se no serveix de res. De fet, crec que és la única manera d'aconseguir les coses, però autoorganització vol dir tindre uns objectius clars, i saber com se vol arribar a ells i fins on estàs disposat a donar-te.

    Hernàndez, si em dius on no m'entens, ja saps que no tinc cap problema en repetir-me per aclarir les coses! Que sí que és cert que de vegades divague molt. A tall d'anècdota, et diré que en el món real moltes vegades de broma em diuen "Doctor Dhivago", hehehe.

    Heu vist els vídeos que he penjat? Què en penseu?

    ResponElimina
  124. si tot el problema del tancament de Serratella es de Pinter, la solució es molt facil i no te cap problema.
    ¿perque el psoe d´aielo i el seu candidat espi, no fan un comunicat public dient que tot es culpa de Pinter i que per tant si el psoe guanya les eleccions el problema de Serratella se haurá acavat i ells (el psoe)si guanyen es comprometen a tornar a obrir la Serratella?
    Perque si el problema es pinter, desaparegut pinter, desapareix el problema per a Serratella.
    Crec que lo que proposse es una bona idea, sempre que tot el que estiguen dient toni barber, espi i el psoe siga veritat.
    ¿Perque el candidat espi no parla clar d´aquest cas, perque no es compromet publicament i per escrit a que si es alcalde , ell obrirá la Serratella ? jo si tot lo que diuen savera que es veritat me faltaria el temps per a fer eixa declaració publica, per escrit i davant de notari...perque si segons ells tot es culpa i problema de pinter, la solució la renen en la má.
    Doncs ¿perque no ho fan, perque callen, perque no es comprometen a si guanyen obrir la Serratella, perque publicament ni en plens municipals ni en mitins ni en el programa electoral del psoe, parlen de serratella, o ens aseguren als veins que ells l´obrirán?
    Senzillament i clarament, perque no estan dient la veritat, estan utilitzantse mutuament toni barber, el psoe i espi per armar crispació i jaleo, pero no tenen el que deuen tindre per a dir les veritats i fer un compromís public de que ells obriran inmediatament la Serratella.
    I no ho fan perque saven massa be, que pinter no te cap culpa, ni cristina ni el que vinga, que tot es fruit de unes llicencies ilegals que no savem perque se van donar, i que la denuncia contra serratella no te res a vore amb pinter, perque ell no vivia a aielo, la denuncia contra serratella la fa el fallero de la vall contra toni barber, el fallero guanya tots els juis, toni perd tots els recursos i la sentencia final i firme dona la rao al denunciant, que es el fallero (no pinter) i condena a toni barber i a la Serratella, sols hi han dos protagonistes en el cas, toni barber i el fallero, i l´ajuntament siga del partit que siga sols esta obligat a fer el que li ordene la sentencia guanyada per el fallero

    ResponElimina
  125. No parlem d'on ve el cas serratella ja savem q ve de fa anys parlem de que en aquestos moments pot obrir a dia de hui pot funcionar i aixo no li fa gracia a pinter, independenment que quan s'acabe tot el proces es diga que tanque o no.

    ResponElimina
  126. ¿i on está la proba de que pot obrir?
    Perque el que ho diga toni barber no te cap valor
    ¿on esta la sentencia o resolució judicial que diga clarament que a partir de la fetxa que siga : Serratella pot obrir les seues portes i funcionar com avans i fer activitats al seu interior com bodes i comunions?
    ¿tant que parleu en nom de toni barber? ¿perque en compte de dir mentires i rumors sense prova no ens ensenyeu la proba judicial on diga que Serratella pot fer celebracions i activitats?
    Perque la prova del tancament tots la hem vist, la sentencia ha eixit en blogs, periodics i tots la hem llegit
    Els defensors de la causa politica de toni barber sols parleu de boqueta, si tan clar esta que pot fer celebracions ho teniu ben facil, tragueu la sentencia o resolució judicial on ho diga amb tota claretat.
    Vos será dificil, perque apart d´un endarreriment en quant a la demolició, i unicament referida a la demolició es impossible que existixca una resolucio judicial que anule una sentencia firme del Tribunal Superior de Justicia de la CV, perque cap jutjat ni tribunal pot emitir una sentencia que anule una ordre del TSJCV, perque es impossible, així ho diu la llei, per damunt del TSJCV no hi ningú, ni el mateix toni barber.
    Esperem les probes judicials del que digueu, a vorer si les troveu.

    ResponElimina
  127. Zapatero menys impostos i mes treball, que al final se tindrem que anar a alemania per a trovar un treball com als anys 60, a vore si mira un poquet mes per els treballadors i els mes necessitats i menys per els mes poderosos i per el banquers com Botin que pareix que es ara el que mana al govern

    ResponElimina
  128. ¿i perqué si la Serratella esta oberta i amb tots els permissos en regla, pepe Luis ha decidit finalment fer la bda de Laura en Bocairent i no en Serratella?
    Alguna cosa no veia clara Pepe Luis per a pendre finalment eixa decisió de no fer la boda de la seua filla a aielo.
    Alguna mentira heu contat o ha contat toni barber

    ResponElimina
  129. Per amenaces i no sere jo qui diga de qui...

    ResponElimina
  130. Segons tere la dona de pepe luis, ningu els ha amenaçat al contrari, pinter els ha asegurat avui que ell no pensava per a res i en cap cas , clavarse en el tema de la boda, que ell pensava respetar la celebracio i que en eixe assunt estagueren totalment tranquils.
    ¿on estan les amenaçes? si ho diu la propia tere la telefonista,¿quin interes te ella en dir una mentira?
    El que no me ha aclarit ningú es perque despres de tanta escandalera i manipulació la boda es fa en Bocairent finalment, quan segons lo que han dit a aquest blog, la serratella te permis per obrir i fer bodes.
    ¿ qui conta la mentira, el usuari del blog, tere la mare de la novia (ho dubte) o toni barber que deia que tenia permis per a fer la boda i finalment pepe luis se ha donat conter que no era veritat i que toni estava mentint i enredrant?
    Sempre me quedaré amb la versió de tere i pepe luis, son dos magnifiques persones i no crec que amb la boda de Laura vajen amb jocs politics, si la boda se ha decidit fer a Bocairent será perque els pares no se han fiat de les raons de toni barber.

    ResponElimina
  131. Si la boda es en Bocairent, demostra que toni barber ha tornat a mentir a tot el poble en interes exclusiu i economic d´ell i no mirant per el partit al que amb aquest circ que ha volgut montar ha fet molta mala imatge a toto el partit

    ResponElimina
  132. Per respecte a les families dels novios em callare el que pense d ´aquest muntatge.

    ResponElimina
  133. Les families del novios sa han donat conter un poc massa tard del montatge que els volia fer toni i se han sentit utilitzats per ell, perque lo que ells desitjaven era silenci i una boda discreta i feliç i no contaven en que toni barber utilitzaria la boda com un arma per als seus interessos judicials, economics i personals.
    Toni barber ha demostrat amb lo de la boda ser una vergonya com a socialiste i mes encara jugant amb un dels socialistes mes honrats que ha tengut aielo, pepe luis Almiñana, toni no te vergonya ni escrupuls i sols mira per ell mateix sense importarli a qui arrastre en laseua locura judicial perduda.

    ResponElimina
  134. el Sr. Pinter està histèric per què creu que el proxim 22 de maig pot perdre allò que per a ell és el més importan: el super sou (60.000€ anuals).

    ResponElimina
  135. Totalment de acord en el comentari de avui a les 0:28, en ell queda resumit tot lo que está pasant y perque de colp a repent ve este borbadeo del cas serratella "versió Pinter" que sort tenen es faixistes de poder entrar en un blog democrátic.

    ResponElimina
  136. Espereu els del PP que es desanimen a votar l´esquerra per que heu repartit el panflet de Pinter, vos enganyeu.
    Una observació del PP , no ha repartit les paperetes , tampoc ha repartit el programa electoral amb la carta de pinter, i SI que ha repartit el escrit de la serretella, que pasa , que es mes importat fer mal i crispar a l població que explicar el programa electoral del PP.
    Aço vol dir que no tenen programa, no tenen voluntad per a governar, sols possar mals entesoss a la poblacio i de paso cobrar ells el sou de 54.700.-e a l´any. Vaja barbaritat.

    ResponElimina
  137. Al comentari de les 13:06 dirte que no se en quin mon vius, ppero desde luego en Aielo no.
    A la vegada que s'ha repartit el escrit de Serratella s'han repartit totes les papeletes, cosa que vosaltres depen de les cases au repartit sols la papeleta de l'Alcaldia, aixo perque?
    I si no s'ha repartit el programa com saps tu que junt al programa va un escrit de Pinter. Serà que si l'has rebut i no has vullgut agafar-lo, com alguna gent del teu partit que cuan li s'ha donat el programa i les papeletes, no les ha vullgut agafar.
    Això es de ser democratics? Per a on?
    El programa es va repartir la setmana passada, que no t'anteres.

    ResponElimina